Välkommen!

Ooont

Publicerad 2009-04-30 21:01:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

20.57

Jao sjukt jävla ont har jag :( Tandvärk har jag fått mitt uppe på allt nu också.. detta bordar ju gott för morgondagen.. *inte* blää..

Är så off o sur o irriterad o ledsen så jag vet knappt.. håller på o färga om håret nu iaf.. när de är klart så ska jag ta min tablett o sen blir de o sooova.. ska ta sovmorgon till halv sex imon iaf.. skönt.. bra me nya håret då man slipper stå o platta o hålla på varje morgon, behöver nog inte ens ställa mig i duschen imon på morronen för hårets skull :) Härligt värre...

Varit iväg hos Madde o fikat med tjejernas familjer.. trevligt.. orkade dock inte hänga med dom ner på stan då jag har så ont så ville vara hemma.. tyvärr..

Ska lägga mig i sängen o se lite på grannfejden sen så lär väl somna till det.. hoppas jag iaf.. orkar inte ligga hela natten o föröska somna.. men men.. vi får väl se :)

Imon är det grillning med tjejerna o deras familjer som gäller.. ska bli trevligt.. på tal om det kanske jag ska gå o lägga köttet i marinad nu när jag har lite tid innan håret är klart... ska nog göra det...

Hoppas ni alla har en trevlig valborg, själv tycker jag inte det är så mkt o fira.. men aa är väl kul att det händer något :)

Natti Natti

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

Gomorron

Publicerad 2009-04-30 08:31:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

08.22

Morrn alla glada läsare :) Hur är det med er idag då?

Här är det inget vidare, har sån jävla huvudvärk så de är inte sant.. hemskt är det o jag längtar sååå tills jag ska till Lund den 12de.. för snart står jag inte ut längre..

Aha gårdagen då.. orkade inte skriva så mycket igår kväll, men ni fick iaf bilder på skorna som jag hade lovat.. så vad tyckte ni? ;) Hittade ju ett par såna typ som jag ville ha från början, så jag var överlycklig.. plus att jag var inne på HM i växjö o fyndade.. handlade för 300 kr o de skulle egentligen ha gått på 1300 typ.. hehe.. de kallar jag o fynda ;)

Efter Växjö så åkte jag direkt hem till faster o Tommy, där mamma o pappa var o väntade på mig.. sen åkte vi direkt till sjukhuset.. mer om de kommer jag att skriva om i sjukhusbloggen så småningom :)

Efter sjukhuset åkte vi hem till mig, för mamma skulle vara här medans pappa var hos  tandläkaren, jag gjorde mat o stod vid spisen hela tiden typ.. haha roligt sällskap är jag :P Men de blev kanon gott iaf.. "Eriks ´la kycklinggryta".. mumms... Bengan kom också föresten o höll oss sällskap, sen stack mamma o pappa och jag o Bengan käkade.. Sen frös jag in en massa med.. så åtta (har jag för mig) matlådor står nu i frysen.. gott.. så lätt o bara ta fram om man inte orkar laga mat nån dag :)

Efter vi käkat så åkte vi ner till konsum, jag hade fått paket, den svarta klänningen, men de var med besvikelse jag tog på mig den då den var jätte konstig i storleken och jätte liten, så blir o skicka tillbaka, frågan är om jag ska testa nån storlek större o se elller skita i det, jag får se hur jag gör.. får väl bestämma mig idag.. så får fundera lite hehe...

Aja.. men iaf sen åkte Bengan hem.. eller jag körde hem honom o själv åkte jag vidare till mamma o pappa dom var på kvarnbacken hos farmor.. så var där ett bra ta o snackade o så.. trevligt :)

Det var min gårdag det.. idag händer de inte mycket, lovade farmor att komma en runda, men får se om jag orkar eller ringer o säger som de är att jag har så ont... känner att jag måste vila en hel del idag så jag orkar med att jobba i morgon... :/ Hoppas som attans att det ska gå...

Vad händer för alla er andra idag då?? Valborg o allt ju ;)

Nu ska jag gå och käka lite jordgubbar o mjölk till frukost.. mumms haha.. får äta upp dom innan dom blir dåliga ju :)

Puss Kram
På återseende!
//TucciT

Trött trött trött

Publicerad 2009-04-29 21:55:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

21.54

Jao nu blev jag ritkigt jädrans trött.. så tänkte bara slänga upp bilder på skorna lite snabbt, hittade ett par till slut som jag ahde missat o prova igår o dom passade.. var helt överlycklig typ haha.. aja skriver mer imon..

Natti

 

Mumms

Publicerad 2009-04-29 09:49:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

09.41

Sitter här nu o äter jordgubbar me grädde.. mumms så gott det är.. ritkigt ritkigt mummsigt :) Ler.. förrut till frukost så blev en baguett med räkor :) Riktigt lyx idag vettni ;)

Ska väl ta o bege mig om en stund, orkar inte haha.. sitter så bra här :) Men får väl åka snart så jag hinner o slipper stressa...

Ikväll blir det att umgås lite med Bengan iaf.. o så tror jag att jag ska ta o göra Eriks Kycklinggryta i massor så jag har i frysen sen.. är ju så fabaskat gott :) Tänk om de ändå kunde vara lika lätt o få fram den som lärt mig receptet, som att laga det.. de vore nåt de.. då vore jag världens lyckligaste tjej.. 

O nu blev detta en matblogg med haha.. de var ju inte ritkigt meningen mene så blev det nu :)

Nee nu ska jag snoka runt lite på internet o äta upp mina jordgubbar..

Puss på er mina kära läsare :) lämna gärna kommentar, de e ni dåliga på :P

Ha en fortsatt bra dag, uppdaterar senare och då får ni nog även bilder på mina nya skor om det blir några ;D

På återseende senare!
//TucciT

Här är jag...

Publicerad 2009-04-29 07:25:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

07.15

Hej hopp o gomorron på er :)

Här sitter jag, i en annan stad.. :P Trevligt värre, men är uppe med tuppen :D

Ska snart göra mig iordning för o gå bort till affären när den öppnar så jag kan äta nåt.. Skulle åkt hem nu på morronen, men var ju o tittade på skor igår.. Hittade inga.. allt är  ju så jävla stort til mig :( Suck

Men ett par stövlar som var as snygga hittade jag, både han o jag fastnade för dom men jag kom överens med mig själv att inte köpa dom.. vilket jag ångrade på kvällen självklart.. är ju inte stövel-sessong nu, men de kommer juh? O varför inte köpa så jag har ett par läckra stövlar att ta på mig då? :D Haha.. aa så jag ska köra in till Växjö o köpa dom sen, så därför får jag så snällt stanna här tills dom öppnar vid tio :) Tihi.. Hittade även ett par skor som var okey fast inte jätte snygga, såp köper nog dom också eftersom att jag får halva priset på dom om jag köper stövlarna.. så får det nog bli.. haha... kanske slutar me att jag öndå inte kommer hem me några skor, vi får se :)

Igår var jag ju då i Växjö o träffade Tuss.. jätte trevligt.. var ju år o dar sen jag träffade den tjejen.. vi snackade mest o gick runt o kikade lite o så :)

På kvällen sen kollade Vi skor.. o sen lagade han (jag hjälpte till också) god middag, sen var de sängen och god natt som gällde :)

Var ju hos kuratorn igår med... gick väl bra tror jag, ska dit efter jag varit i Lund sen så får vi se hur de går då hehe.. Hon tyckte iaf att de var jätte bra av mig att blogga och få ut mina känslor på detta viset, så de var absolut inget jag skulle sluta med :)

Idag bär det av till sjukhuset igen, ska till lungkliniken.. är ju där en gång om året pga att jag har astma.. så får se vad dom säger :)

Nee nu ska jag gå o fixa iordning mig lite grann :)

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

Kuratorn...

Publicerad 2009-04-28 09:33:00 i Här är jag!

09.23

Morrn morrn.. nu ska man snart iväg till kuratorn.. andra gången jag är där, får se hur det går :)

Tänkte slänga upp lite dagens..

 

Sådär ser jag ut idag :) Vad tycker ni? tihi..

Klippte mig ju igår, blev vääääldigt kort haha, men trivs som fasen i det iaf.. ler.. hade lite ångest efteråt men idag känns de helt underbart :) hihi..

 
 

Ber om ursäkt för de dåliga bilderna, men de e sånt ni får ta :)

Ska dock ta o färga om det igen, då man såg att de blviit lite som inte färgen tagit på.. man såg de när man klippt de så kort :) men jag ä nöjd iaf.. vad tycker ni? Tihi... lite skillnad iaf :P skratt...

Var ju på öland igår med, hittade mina älskade shorts, fast inte dom jag hade hittat förrut som varit slut utan hittade ett par på HM.. som var billigare o snyggare.. så jag blev jätte glad :) hihi..

Nee nu ska jag ta o åka in till Kalmar.. ska vara hos kuratorn vid elva så tänkte ta en runda innan de är dax :) Sen blir det växjö.. måste kolla om jag hittar några skor...

Hörs.. Ha de så bra :)
På återseende!
//TucciT

Dagens

Publicerad 2009-04-27 10:00:00 i Här är jag!

09.55

Nu bär det snart över till Öland, måste kolla på skor.. mår Ok idag iaf.. är trött o har en jävla huvudverk men de får gå ändå. :) Är ju rastlös av o bara vara hemma så aa.. de får bli Öland, en snabb runda bara..

Aha två dagens då kanske, var ju ett tag sen:)
 

Sedär.. där fick ni se lilla mig :) hihi...

Fick rck igår kväll o färgade håret me :D Är kalas nöjd.. nu e de bara frillen som behövs klippas med.. men de blir nog i eftermiddag snackade mamma  o jag om.. om frisören har till vill säga..
 

Jag är verkligen kanon nöjd.. ler.. jätte länge sen jag hade rött hår.. och jag har egentligen alltid trivts i det :)

Nehe nu kommer Bengan snart så nu ska jag gå o börsta tänderna så vi kan köra sen..

Ha en bra dag alla

Kram Kram
På återseende!
//TucciT

När ska jag dö?

Publicerad 2009-04-26 08:17:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

08.14



Sjuka testa på facebook som sagt...

När ska du dö?
År: 2010 Dag: 23 Månad: Mars


Mindre än ett år kvar tills jag ska dö? Vad ska jag hitta på den sista tiden? Jao sjuka svar som sagt..

Sitter just nu här i min soffa, kunde inte sova längre så har varit uppe nästan en timme redan.. är jätte trött men inte så jag kunde somna om, lär väl sonma en stund sen... annars mår jag sådär, är ungefär desamma som igår.. kanske lite lite mindre yr för tillfället.. men har inte gjort så mkt ännu så svårt o säga :)

Nån som har förslag på vad som händer idag?

Mamma o pappa kommer iaf hit o fikar med mig på min namnsdag:) Ska bjuda på lite gott fika o snacka skit, alltid najs :)

Nee nu ska jag kika runt lite..

KramKram
på återseende!
//TucciT

Barn

Publicerad 2009-04-25 16:51:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

16.50

Haha finns många udda/tråkiga/roliga test o göra på facebook o man får hel konstiga svar...

Hur många barn kommer du få?

Grattis du kommer bli en bra förälder till dina 2 eller kanske t.o.m. 3 barn!
Du tycker om barn och dina barn kommer älska dig, ditt första barn kommer få ett handikapp bara för du blev gravid under fyllan. Se till att ta väl hand om det!


Säkert liksom, hur fan kan dom veta det? haha.. rätt roligt me sånna här luredrejeritest :P

På återseende!
//TucciT

Otroligt söta Oliver :)

Publicerad 2009-04-24 14:52:00 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

14.39

Har ju ingen ro o koppla av o lägga mig i soffan o se film, får testa senare igen.. när jag uppdaterat lite här..

Tänkte uppdatera med lite bilder på söt-Oliver från igår :)


Tyvärr blev de inga super bilder, men vad gör de när de är en så söt pojk liksom? :) Tihi..

Han hade vuxit som attans tycker jag.. han är ju trotts allt bara 10½ vecka de lilla livet...

Jag o sötisen :)
 

De var inte kul att ta kort hela tiden:)


Lite glada båda två :) Tyvärr kollar vi inte båda i kameran men de får gå ändå :) tihi.. han lär sig nog snart posa han också när jag vart där o lärt honom :) hihi


Ritkigt ritkigt mys :) Det är väl ingen som missat att jag älskar bebisar: :) Finns inget mysigare..
 

Sen blev han lite trött av att bara mysa med mig så han fick sina kanin o napp och så blev han ännu gosigare.. gosebarn är han.. riktigt mysig pojk..


Sen somnade han sååå gott i min famn med ett leende på läpparna :)


Sen avslutar vi med ett jätte sött foto (tycker jag) som vi tog precis innan vi åkte hem, då han vaknade igen  efter ett bra tags sovande i min famn :)


Där fick ni lite foto att avnjuta i min blogg :)

Nu ska jag försöka ta de lugnt o lägga mig ner i soffan, hela rummet snurrar känns det som så de är nog dax för vila..

Ha de gott alla där ute sålänge:)

Kram Kram
På återseende!
//TucciT


Såååå äckligt...

Publicerad 2009-04-24 14:17:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

14.15

Precis varit nere på stan en runda med Bengan, han fick köra då jag känner mig så konstig i huvuvdet.. varit inne på apoteket o köpt saker till tänderna + naturläkemedel mot trötthet.. men fy fan så äckligt det smakade, tog det nyss.. usch o fy.. blev riktigt illamående, men men.. är ju bra om det kan hjälpa iaf.. vi får väl se..

*hoppas*

Ska försöka ta de lite lugnt nu o lägga mig o se lite film.. får se hur det går..

Vad gör ni alla andra idag?

Kram Kram
På återseende!
//TucciT

Fredag..

Publicerad 2009-04-24 10:47:00 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

10.41

Hej på er mina läsare.. allt bra idag? Här e de som förrut, inge vidare.. men men bara o bita ihop o försöka orka sig igenom dagen..

Igår var vi ju hos Angelica o lilla Oliver, lilla o lilla, han hade blivit jätte stor o sååå söt.. bilder kommer nog senare idag :)

Men bilder på vad som var i paketen kan ni ju iaf få nu, för er som e lite nyfikna ;) Angelica blev iaf jätte glad för pressenterna så de kändes himla skönt :) hihi

  
En söt o killig tröja :) Tyckte den var söt jag :) hihi

 
En söt mätsticka... som han iof inte har användning för ännu, men de kommer juh o jag tyckte den var sååå söt :)
 
O sen denna fina ram, som tillhör mätstickan.. denna tyckte Angelica o jätte mkt och tur var det för jag själv är väldigt nöjd med den också :) Tihi..

De var allt för nu.. ska se klart på våra bästa år lite nu..

Skriver nog mer senare om jag orkar..

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

Tröööött

Publicerad 2009-04-23 07:13:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

07.06

Jao trött kan man verkligen säga att jag är idag, men var bara o ta sig upp ändå.. ska snart gå o göra mig iordning, ska åka in o lämna min kära far som idag ska läggas på operationsbordet och operera sitt knä.. hoppas verkligen det ska gå bra.. så vi ska åka typ vid åtta tiden eller nåt..

Medans pappa opereras så ska mamma o jag nog gå lite i nån affär får det nog bli.. i den mån jag orkar.. och sen ska vi till Angelica, Gurra o lilla Oliver :) Ler.. så nu ska jag ta och lägga ner alla hans paket i en kasse så jag inte glömmer dom :)

  

Skrivit små (gulliga?) lappar på paketen med :) Tihi.. hoppas dom blir glada :)
 


Det var nog allt för mig, nu måste jag gå o göra mig iordning lite.. men har så jävla ont i magen o mår illa som ett svin :( Ska testa o ta kortisonet på kvällarna nu istället eftersom jag blir så trött, så hoppas på att få vara lite "klar" i huvudet idag.. *hoppas*

Ni får ha en bra dag alla så hörs vi..

Ha de gott..
Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

Varför börja om??

Publicerad 2009-04-22 22:20:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

22.19

Jao varför börja om liksom? Hade ju aldrig funkat o de känns såååå bra.. till en viss person...


Jag kände det på mig
Jag visste att du skulle ångra dig
Jag kan förlåta
Men jag kan aldrig glömma allt som hännt

För jag vet att du, inte tror att jag kan säga nej
Men nu vet jag, att allting ordnar sig


Varför börja om på nytt igen
(aaahhh)
Det blir aldrig samma sak
Att börja om, om, igen
(ahahhh)

Jag kommer aldrig ta tillbaks
Det som ber om mer
Än du nånsin ger igen

Varför börja om?


Jag kände mig frusen
Den dagen när du ville lämna mig
Jag har kommit över
Det faktum att det aldrig blir vi igen
Och jag vet att, du, inte tror att jag kan säga nej
Men nu vet jag, att allting ordnar sig


Varför börja om på nytt igen
(aaahhh)
Det blir aldrig samma sak
Att börja om, om, igen
(ahahhh)

Jag kommer aldrig ta tillbaks
Det som ber om mer
Än du nånsin ger igen

Varför börja om?

När jag vet att jag är, bättre utan dig

Varför börja om
När jag vet att allting, allting kommer ordna sig


Varför börja om på nytt igen
(aaahhh)
Det blir aldrig samma sak
Att börja om, om, igen
(ahahhh)
Jag kommer aldrig ta tillbaks

Varför börja om på nytt igen
(aaahhh)
Det blir aldrig samma sak
Att börja om, om, igen
(ahahhh)

Jag kommer aldrig ta tillbaks
Det som ber om mer
Än du nånsin ger igen

Det som ber om mer
Än du nånsin ger igen

Varför börja om?

Usch usch...

Publicerad 2009-04-22 12:44:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

12.39

Hej hej mina kära läsare :) Hur står de till med alla idag då?.. Här e de sådär.. inge vidare direkt, har fått vara iväg hos läkaren idag på morronen igen och sen hos tandläkaren :'( Så nu är jag helt slut.. ska uppdatera sjukhusbloggen om allt lite senare när jag orkar..

Precis käkat lite lunch och så iaf.. de behövs ju ibland tyvärr.. hehe.. är inte direkt sugen på nåt men man måste ju ha i sig lite mat iaf..

Fick tråkiga besked igår också, så det har varit en kämpig natt med tårar och lite sömn, men bara hoppas på det bästa nu iaf..

Nehe nu ska jag ner på stan o köpa kycklingfilé o pålägg.. hehe.. intressant va? :P Du glömmer väl inte att anteckna :P Tihi..

Försenat GRATTIS till mamma o MIG som igår hade namnsdag.. hihi.. inte många som kom ihåg det inte, inte ens vi själva förens mormor o morfar o Bella busa ringde :) Härlig tjej de där :) På söndag e de dax igen.. då är de Therese.. haha. inte för att jag brukar fira men varför inte liksom? :P Alltid kul när nån kommer ihåg en :)

Nee ha de så bra alla nu så hörs vi

Kram Kram
På årerseende!
//TucciT

Ny msn..

Publicerad 2009-04-21 21:31:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

21.28

Ääääntligen har jag fått igång min nya msn adress och min vanliga e-mail adress.. tog sin lilla tid men nu ska det fungera..

Så är det nån som inte fått min msn-adress så får ni fråga.. vem vet kanske Du får den ;) Tihi..

Nu ska jag snart köra hem från mamma o pappa så jag orkar upp till läkaren imon och sen till tandläkaren.. suck.. vill inte alls..

Ha de gott där ute..

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

uppdaterad..

Publicerad 2009-04-21 15:01:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

14.59

Jahapp då var sjukhusbloggen uppdaterad ytterliggare en gång idag, jag blir så trött.. när fan ska jag få vara frisk? :O Känns som de kommer ta en evighet.. o allt detta kortison, jag vill slippa det.. suck.. aja mer får ni läsa i min sjukhusblogg som sagt..

O imon är de dax för tandläkaren.. snyft.. *tandläkarskräck*.. jao allt på en gång.. hur ska detta sluta.. behöver en famn o vila i nu.. kom hiiit..

Nu ska jag snart ta och åka till mamma en runda och spela lite med henne, kan ju inte bara sitta här.. man blir ju bara depprimerad :(

Ha de så bra alla så hörs vi säkert senare..

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT 

Dopet..

Publicerad 2009-04-21 10:45:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

10.39



God förmiddag på er :)

Sitter här i min soffa nu och ser på våra bästa år och har precis lagt in fotona från Olivers dop :) Blev inte så många men några iaf, men lägger bara upp på pressenterna, då jag inte vill lägga upp bilder där alla deras släktingar är med.. så tyvärr mer får ni inte se ;P

Men pressenten kan ni ju få se iaf... som fick bli desamma som Mel fick i doppressent och Lucas i 1års pressent :) Ler..  blev rätt nöjd iaf och Madde o Eric verkade tycka om det iaf så de hoppas jag :)


Är fortfarande yr och konstig i huvudet så har itne de försvunnit till i morgon så får jag bege mig till läkaren igen.. suck..

Vad händer för alla er andra idag då? :) Här blir det nog mest lugnt tror jag, så jag kan bli frisk någon gång..

Nee nu ska jag fortsätta se på våra bästa år och svara på lite kommentarer :)

Ha en bra dag.. så hörs vi senare..

På återseende!
//TucciT

The perfect man..

Publicerad 2009-04-20 16:38:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

16.30

Hej hej.. vad gör ni alla? Själv har man precis ätit.. blev potatisbulle o bacon.. gott gott :)  Fast potatisbullarna eller potatisbullen hade dock blivit lite frys-skadad så var lite vattnig, men de var gott ändå..

Vet ni vad jag lyckats med idag?..

Jag har lyckats ta en film, sätta in den i dvd:n, trycka på play, lägga mig i soffan, titta på en hel film och bara pausat 4-5 gånger :)

Känner mig riktigt duktig.. jag brukar ju inte ha ro till sånt, men idag är jag så slut så jag orkade nog inte ens bry mig att jag inte gjorde något vettigt :)

Ni tycker nog jag är lite konstig, men de får ni tycka för det är jag :) Jag är en konstig prick i ett sjuk värld.. men man ska vara lite konstig och de står jag för..

Liksom hur svårt låter det? sätta på en Dvd o titta liksom.. de kanske verkar lätt för er.. men inte för mig haha.. har aldrig ro till sånt.. inte när jag är ensam.. det mest konstiga är att jag skulle kunna sätta på en film till nu och titta på tror jag.. känns så iaf...

The Perfect Man var filmen jag såg.. den var helt okey :) Bra film.. sån som jag kan ligga o bara glo på.. haha..



Det var nog allt från lilla flummiga mig.. glöm inte min andra blogg också och glöm inte kommentera lite, allt blir så mycket roligare då, det förgyller dagen liksom bara man får en kommentar :D

Ha de gott mina läsare..

Kram
På återseende!
//TucciT

Kan inte sova..

Publicerad 2009-04-20 07:05:00 i Familjen betyder allt!

06.45

Morrn morrn mina läsare :) Allt bra idag?

Jag kan inte sova.. varit uppe ca en timme nu.. hopplöst.. är så himla trött ändå är de lögn i helvete att somna om..

Så tänkte jag skulle uppdatera med lite bilder nu sen Bruno var o hälsade på, har ju missat att göra det :) Tihi.. Sen ska jag göra mig redo för att börja tvätta.. rolig dag de låter som att detta blir :P hihi..

Är fortfarande ej kry, haft svårt för att andas i natt o skakar o jao de kliar, men inte lika mkt som igår.. så vi får se om jag orkar ta kontakt med läkare idag...

Dopet igår var jätte fint o trevligt :) Tack Madde o Eric för att jag fick komma och vara med och fira Lilla Olivers dopdag :)

Nehe nu vet jag inte vad jag ska skriva så här kommer lite bilder :)

Självklart hade jag lite pressenter till lilla Bruno <3


Är han inte underbart söt när han sitter och ska öppna sina paket :) Riktigt gullig kille :D Och vattenkannan den var mycket intressant den :) haha.
 

Sen kom det en liten kisse som Bruno tyckte var mkt mkt intressant som faktiskt fick honom att ta sig flera meter frammåt :) *duktig pojke*


Barns leksaker kan vara mycket intressanta ;)


Jag o min underbara Kusin <3
 

Riktig linslus är vad han är.. precis som sin kusin ;)
 

Är det inte underbart med dom glada små barnen :D


Gå ville han göra mest hela tiden :) Så jag fick ta med honom på lite prommenader ;)


Så vad var det i dom fina peketen då?.. jo det ska ni få se det också såklart :) En snygg boddy.. var även en mössa som hörde till men den var alledes för liten..


Och sen var det en mjukisbok med :) Som handlar om alla dess katter i olika former :)
 

Sen bjöd brossan o David på Jätte god lax med potatisgratäng.. mumms..


Underbarast <3


Boken tyckte han om att titta i :) Eller framförallt att bita i ;)


Bruno och David busar lite :)


Mamma o Bruno.. underbart :)
 

Sådär ja då var allt jag hade att bjuda på :) Ler.. men de räcker väl? ;) Tihi.. Kan ju inte lägga upp alla kort man har :) Så valde ut några stycken bara... Hade iaf en underbar dag med min lilla kusin.. hoppas vi ses snart igen..

Nu ska jag göra mig redo för att åka ner med den första tvätten tror jag..

Puss o Kram

På återseende!
//TucciT

Dagens..

Publicerad 2009-04-19 10:40:00 i Här är jag!

10.36

Här kommer dagens som jag lovade i mitt förra inlägg :)

ush vad jobbigt det är att sminka sig o göra sig iordning när man inte mår bra och de kliar överallt.. men men.. de får vara som det är.. tycker själv inte jag ser redigt klok ut idag.. men men de får la gå..

Dagens outfit då ja :)
(Nya tunnikan som jag skickade efter)

 

Mitt fula ansikte idag... :P
 

Ussh.. ni ska se mig uder sminket haha.. rödflammig o snygg.. därför blir inte heller sminkningen bra... vad jag gnäller haha.. men man vill ju vara fin när man går på dop :/

nehe nu ska jag snart ta o få i mig lite mat och ringa jobbet innan Malin, Jocke och Mel kommer o hämtar mig :)

Ha en bra dag alla..

kram kram
På återseende!
//TucciT

Morrn Morrn

Publicerad 2009-04-19 09:25:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

09.19

Morron mina läsare.. allt bra idag?

Här är det lite bättre, men har fruktansverd klåda över hela kroppen.. försökt duscha några gånger sen de började igår men det blir inte bättre.. men just nu kliar de inte så hemskt mycket så jag hoppas det lägger sig så det inte är någon allergisk reaktion på någon medicin.. suck..

Aja nu är iaf söndagen här.. igen.. jag har varit uppe en timme ungefär och ska snart göra mig klar, jag åker iväg på dopet.. så får vi se hur det går.. har en fruktansverd huvudverk men men.. jag vill ju åka med så gärna så jag gör det :) Om det nu inte visar sig att jag blir helt slut av att göra mig iordning eller nåt annat konstigt..

Skönt var det iaf att sova i natt.. somnade väl frammåt elva.. vaknade halv tolv.. var vaken till halv ett men sen så sov jag tills halv nio då klockan ringde :)  Härligt värre... var uppe på toa några gånger med mitt i natten.. men de e som vanligt, inte sovit en full natt på jag vet inte hur länge..

Nee nu ska jag gå o göra mig iordning, lägger upp dagens sen när jag är färdig :)

Uppdatering kommer om en stund, iaf innan jag åker..

Vill tacka Sylvana för att du är så snäll o lägger ner sån tid på att läsa och kommentera mina bloggar varje dag, nästan alltid kommer det någon kommentar som stöttar.. TACK Elins mamma :)

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

trööööööött..

Publicerad 2009-04-18 18:33:00 i Tankar och funderingar!

18.27

Grymt trött o irriterad o tjurig är jag...

Saknar Erik som fan gör jag... arg blir jag.. vad fan ska jag sakna den killen för? Varför? Han vill ju inte ha nåt me mig o göra ändå.. att jag inte kan få in i mitt tröga fanskap till huvud att han inte vill ha mig.. att jag inte duger.. blää.. tror de är jag som e psyko o inte bara kan knäppa med fingrarna o glömma allt..

Usch allt e pest o pina idag, vill bara sova sova sova sova o bli frisk frisk frisk.. men inte ens de kan man bli.. inget kan man bli.. inget går som det ska.. inget i livet är rolig.. blä säger jag bara..

Jag vill ha ett liv, ett värdigt liv att dela med någon.. de lär väl aldrig hända.. aldrig nån som kommer acceptera mig för den jag är eller tycka om mig för den jag är.. om nån bara kunde tala om för mig vad felet är.. Men iof är väl ingen som vill ha en sjukling jävel till flickvän eller liknande..

Gnäller gör jag.. men som sagt är på sjukt dåligt humör o var tvungen o få ut lite aggrision på nåt sätt..

De var nog allt för mig..

Ha ett bra liv alla ni där ute i världen...

På återseende!
//TucciT

Hemma..

Publicerad 2009-04-18 09:44:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

09.36

Hej hej..

Blev att gå upp o lägga sig igen när jag hade bloggat förrut, men kunde inte somna om så gav upp efter ett tag o gick ner o satte mig i mamma o pappas kök igen.. satt där nån timme sen kom pappa ner o vi satt och snackade lite.. sen körde jag hem runt halv åtta åtta nånting.. hopplöst..

klockan är bara tjugo i tio och jag har redan varit vaken i 6½timme typ.. dah.. hur ska denna dag sluta? :O

Gjort Olivers dop-pressent nu iaf.. och slagait in den..
 
Blev inte lika nöjd som jag brukar, vi får väl skylla på att jag är sjuk o helt slut hehe.. men rätt så bra blev dom iaf.. det får duga.. eller? :O

Plockat bort lite påsk saker har jag gjort också, så nu är jag riktigt slut.. måste lära mig att ta de lite lugnt även när jag är hemma när jag är sjuk.. så nu ska jag försöka sitta/ligga still i soffan ett tag o kolla lite på tv eller nåt.. får se.

Ska ta mig tid/ork o uppdatera klart min sjukhusblogg sen med.. men jag skriver här när den är uppdaterad som jag brukar göra :)

Ha de gott så länge

På återseende!
//TucciT

Det går bara inte..

Publicerad 2009-04-18 04:46:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

04.41

God morgon..

Klockan är inte ens fem på morronen och här sitter jag o har gjort en stund.. är lögn i helvete att sova..

Legat uppe i mammas o deras gärstrum sen typ tre - halv fyra o bara vänt o vridit mig.. så nu för en stund sen gick jag ner så nu sitter jag i köket.. fryser som fasen gör jag för här var de då ingen värme.. hua..

Tagit mig ett korvbröd med ketchup och ätit det och druckit lite, se om de går o somna om snart.. tog med mig täcket ner så ska gå in o lägga mig i soffan o kolla runt lite på nätet tänkte jag sen se om jag kan få sova nån timme till iaf..

Annars idag så ska jag åka hem sen när vi ätit lite frukost o så :)

Måste hem och fixa med Olivers doppressent.. så den blir klar om att ifall jag ska åka imon.. vi får se.. och stryka mina kläder jag ska ha också.. tråkigt

Nehe ska kika runt lite nu.. puss o kram.. på återseende!
//TucciT

Fredag..

Publicerad 2009-04-17 21:01:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

20.51

Hej hej..

Sorry jag inte uppdaterat på några dagar, har varit rejält kass.. mer kan ni läsa i min sjukhusblogg.. helt enkelt inte orkat sitta vid datorn, mer än läst mina kommentarer svarat snabbt på dom och sen har de fått vara nog o jag har lagt mig igen..

Har mest legat på soffan hos mamma o pappa senaste dagarna, idag först har jag klarat att vara uppe nästan hela dagen iaf :) Var ju så tvungen idag när jag skulle till läkaren..

Så de har inte hänt så mycket.. har väl inte så mycket att säga egentligen..

Mamma och jag sitter just nu och tittar på talang.. tycker inte man fastnat sådär jätte mycket för någon än så länge i år.. tycker ni? Dom med hundarna var ju iof väldigt duktiga idag, men inget som jag fastnat jätte mycket för.. men nåt som var kul var det han som bara snackade en massa haha de var rätt coolt tycker jag :)

Hämtat mina paket med kläder också.. nästan allt har varit perfect.. tyvärr fick jag inte den svarta klänningen, den kommer i slutet på April :) Typiskt när det är den jag är mest nyfiken på.. Ler.. men de andra var perfect..
Tunnican den röd rutiga var precis som jag hade hoppats på och den och ett par svarta taights blir det på söndag på dopet.. om jag nu är så jag orkar åka dit, får se..
Skickade med Madde idag så jag behövde inte vara orolig för att smitta så hon ville gärna jag skulle komma ändå lät det som, så jag får se.. är ju två dagar tills till dess o med all kortison o sprayer o pencilin så kanske förhoppningsvis jag mår bättre på Söndag :)

Nehe nu ska jag se klart på talang..

Kram kram
På återseende!
//TucciT

Blev inget..

Publicerad 2009-04-15 13:57:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

13.48



Nee de blev inget med något idag.. febern gick upp i över 39 så ringde o avbokade tiden hos kuratorn.. även hört av mig till chefen om att jag inte kommer imon o jobbar.. suck.. nu har febern gått ner lite iaf.. kunde lika väl varit kvar hos honom o legat i sängen hela dagen typ :P men åkte ju hem för jag hade tid hos kuratorn.. typiskt.. men jag har de bra här hemma :)

Har precis orkat ta mig en dusch så nu ska jag snart ta på mig o orka mig ner på stan.. måste köpa nässpray för barn.. dom för vuxna blir jag ju helt konstig av o får panik o de gör såååå ont.. så får köpa dom för barn igen.. dom brukar gå OK iaf..

Nu blev de nästan som sjuk-blogg här.. mene hmm.. jao.. så e de iaf.. ska uppdatera den sen..

Vad gör alla ni andra idag da?.. Usch jag behöver städa.. men jag orkar inte.. mycket man kommer på att man behöver göra när man är sjuk och egentligen inte ska göra sånt.. men men.. får väl slå på en film sen o titta på eller nåt..

Jag saknar Erik och det är som det är och går inte göra något åt tyvärr.. även om jag vill.. men det är så tydligt att de bara är en vilja.. att de inte finns nåt kvar.. att de inte var jobbigt i helgen.. även om jag tror det var det så verkar det inte så.. undrar så mycket.. vill veta så mycket.. vet inte ens vart jag ska börja för att försöka reda ut mina tankar.. det är för mycket.. så de får vara bara.. så enkelt är det.. fast egentligen är det jäävligt svårt.. men men..

Nu ska jag gå o göra mig iordning så jag kan köra till stan så jag får mitt nässpray så jag kanske kan andas lite igen förhoppningsvis!

På återseende!
//TucciT

Mys på hög nivå..

Publicerad 2009-04-15 09:08:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

09.02

God Morgon mina läsare..

Nu är man hemma igen.. varit i en timme typ :) Tråkigt men samtidigt skönt, för jag har nästan 39 graders feber..

Varit iväg ju.. sen igår eftermiddag.. haft de väldigt bra ler.. varit mys på hög nivå som sagt.. haha.. o med det menar jag att det är så förbaskat mysigt o somna i nåns famn :) tihi..

Idag ska jag iväg till kuratorn.. och sen träffa gruppen som gjort min operation, men får se hur jag mår i eftermiddag om jag orkar dra iväg o träffa dom eller hur jag gör.. jag får se helt enkelt, vill juh men som sagt beror på hur jag mår..

Annars är det rätt lugnt här hos mig.. händer inte för mycket.. eller egetnligen gör det väl det, inte haft en lugn stund känns det som nästan om man tänker efter.. tihi..

Saaaknar som fan.. igen.. hate it..

Nu får ni en låt så länge.. så ska jag gå o duscha o fixa till mig lite så jag kan köra in till sjukhuset sen..

BWO - You're not alone - bra text på den låten, hela låten är iof bra :) hihi.. mne lätt att man lipar till den.. iaf om man heter Therese ;)




Kram kram på er

På återseende!
//TucciT

Lämnar stan..

Publicerad 2009-04-14 16:02:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

16.01

Hej hej...

Ska bara uppdatera här väldigt väldigt snabbt så ni vet jag lever :) tihi

Varit me Caroline hela dagen typ.. o borta hos mamma har vi varit med.. trevligt..

Nu ska jag lämna stan.. iaf över natten :) Så måste kila :)

Ha en bra fortsatt dag..

På återseende!
//TucciT

God Natt

Publicerad 2009-04-14 00:12:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

00.11

Precis kommit hem från mamma, varit där o spelat skip-bo några tmmar med henne o Caroline.. trevligt..

Så nu ville jag bara säga God natt o det gör jag med en låt från Bruce:)


Natti Natti
På återseende imon :) Eller ja... senare idag :D
//TucciT

Tvätta

Publicerad 2009-04-13 09:56:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

09.51

Jao tvätta skulle jag gort idag, men jag hoppar det, har inte så mkt smutstvätt ändå och orkar inte springa upp o ner i källaren halva dagen.. hehe..

Blivit sjukt igenteppt, vet inte om de e allergin eller om jag börjar bli rejält jävla förkyld.. igen.. hoppas inte det..

Idag blir de o vara hemma.. tror jag.. dona lite o så.. kanske åka in med mamma o pappa till IKEA en runda, men vi får se vad som händer :)

Ha en bra dag, jag lär väl uppdatera senare..

Kram
På återseende! //TucciT

Led Zepelin

Publicerad 2009-04-12 23:23:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Underbar låt.. lyssna o njut.. även om jag lyssnar o typ lipar haha.. betyder så jävla mkt för mig denna låten så jag får rysningar i hela kroppen.. de kallas kärlek tror jag :O

Led Zepelin - Stairway to Heaven

Melwin..

Publicerad 2009-04-12 23:08:00 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

22.53

Nehe ni.. sanningens ögonblick hade ej kommit in på web-tv ännu.. så blev inget med det.. så får la ta o uppdatera me lite bilder här som jag sa.. sen blir de sängen..

Men iaf.. i Fredags så var Melwin, Malin o Jocke på esök ute hos mina föräldrar, trevligt trevligt :)



Jag tycker om denna söta pojken :)
 

O Melwin tycker nog om min pappa lite.. hihi.. pappa gick runt o visade honom blommorna och sin damm med fiskarna o så .. hihi.. min pappa har verkligen bra hand om barn, precis som min mamma.. så mina barn när dom väl kommer, kommer få en underbar morfar o mormor :) Hihi
 

Håll med om att han är söööööt? :D


Sen ritkigt mös han sig in hos min mamma.. tycker detta kortet är sååå fint :) Ler.. ser så himla gosigt ut :)


David fick gosa o leka lite han också :)
 

En riktig glad-fis är han.. även om han var sjuker den stackarn..


Sen avslutningsvis ett foto med Melwin i min famn :) Så mys.. sen får ni inga fler kort haha.. kan ju inte lägga ut alla bilder :P Visst är jag snäll Malin som inte la ut bilderna på dig? ;) Tihi


Sådär ja.. de var allt för denna gången.. tror jag ska ta mina tabletter nu o sen dra mig in mot sängen.. behöver nog sova en stund känns det som..

Usch känner mig ritkigt jävla depp igen.. hoppas jag kan sova så jag inte bara ligger o grubblar hela natten..

Ha en bra kväll o sov så gott..
Natti Natti

På återseende!
//TucciT

Lugnt på jobb..

Publicerad 2009-04-12 22:38:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

22.34

Hej hopp där ute :)

Nu e man hemma igen efter en mkt lugn kväll på jobbet, har varit underbart skönt, nästan lite för segt hehe.. inte ofta man får uppleva det på mitt jobb.. men körde ifrån ciggen så fick vara röksugen i sex timmar.. haha.. men godare cigg än den jag tog när jag kom hem var länge sen.. länge sen de var så gott.. tihi..

Sitter just nu i soffan o bara tar det lugnt.. ska väl lägga mig om ett tag, men konstigt nog är jag inte så trött.. Eller trött är jag alltid nu för tiden men inte sova trött.. skönt det..

Tänkte ta o lägga upp lite bilder från när Melwin var hos mamma o pappa o hälsade på.. men orkar inte just nu.. kanske blir ett inlägg lite senare ikväll.. ska ta o se sanningens ögonblock nu på datorn först iaf så får vi se sen..

Ha de gott alla läsare..

På återseende!
//TucciT

Bruno..

Publicerad 2009-04-12 11:53:00 i Familjen betyder allt!

11.51

Nu har jag donat lite med mina foto.. o lagt över fototna från när Bruno var o hälsade på :) ler.. håller på o kolla igenom dom o sotera dom med nu.. men måste bara lägga upp ett kort på Bruno o mig sålänge som jag bara älskar.. de fotot är sååå fint om jag får säga de själv:) Vad tycker ni? tihi.. iof ser jag ut som jag e mkt yngre typ 15 lr nåt haha.. men de får man stå ut med :)



Tack för mig på en stund :)

På återseende!
//TucciT

Gårdagen..

Publicerad 2009-04-12 10:37:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

10.17

Gomorron.. idag är det sista dagen på denna veckan.. härligt.. tänkte jag skulle ta och skriva lite om min gårdag:)

Började med att jag gick upp vid 05.15.. käkade frukost o gjorde mig iordning, körde in till jobbet.. utan att jag själv hade tänkt på det när jag körde så var jag väldigt tidigt i Kalmar.. var där redan halv sju typ.. (börjar kvart över sju) så jag körde en runda o sen till jobbet :) .. På jobbet gick det bra fast jag var ledsen o depp redan då, men de var bara göra de man skulle o se glad ut ändå.. o de gick ju bra :) ler..

Efter jobb så körde jag direkt hem till föräldrarna i Örsjö.. Emil o David var kvar så vi spelade en runda skip-bo o sen sa vi hej då för att dom skulle vidare till David föräldrar o familj o Husqvarna :)
Så när dom hade stuckit satte jag mig o donade lite med Dop-pressent.. de e svårt de där.. sen började jag snacka me Thomas på msn o då sprak allt...

... hela den där fasaden jag byggt upp runt mig o de där glädjen jag försökt att visa den bara försvann.. kände hur tårarna var påväg från ögonen igen.. så jag sa tack o hej till mamma o pappa som inte fattade nånting varför jag skulle åka hem när vi snart skulle börja med mat o allt.. o pappa o jag skulle ut o åka MC.. men inget av det blev av utan jag körde hem..

Hemma så hade jag mest panik, grät som en stucken gris.. brossan ringde, mamma ringde, snackade med Caroline på msn.. Thomas hade redan frågat om jag kunde komma o grilla med dom.. så till slut efter mkt om o men så bestämde jag mig för o köra dit..

Erik Jag Thomas Caroline o Jonna.. grilla.. hur skulle detta gå? :O

Men jag tog mig dit, de var stelt till en början, vågade knappt säga hej.. men sen släppte det lite.. men de var fortfarande konstigt o jag kämpade o kämpade o kämpade men jag klarade det.. Blev till o med så avslappnat ibland så jag kunde skratta.. på ritkigt.. skönt..
Samtidigt som tårarna var på väg fram.. men det var ändå skönt att se Erik igen, höra hans dåliga skämt, skratta åt honom.. jao.. vi fick iaf gott grillat kött o god sallad.. Tack vänner för den maten :) Efter ett tag när vi snackat, grillat, kollat på tv så åkte jag hem.. få var kl redan rätt mycket så blev nästan direkt i sängen..

Tack för ni övertalade mig.. eller vöertalade, fick mig att inse att jag kanske borde åka trotts allt.. mamma o Emil var också stor del i detta.. tack..

Nu sitter jag här vid datorn.. som ni märker eftersom jag uppdaterar min blogg :P haha..  Är väl på lite lite bättre humör idag, men känner hur tårarna trycker på men jag kämpar o kämpar o de tänker jag fortsätta med..

Har fått låna pappas externa (heter de så?) hårddisk, så ska lägga över alla mina gamla foto på den så jag får lite mer plats på datorn  :) Snäll pappa har jag.. ler.. o mamma också för den delen :D

Nee nu ska jag fixa lite me korten, innan jag måste börja göra mig iordning för o sen i eftermiddag börja jobba.. blir nog rätt lugnt idag eftersom de är påskdagen o en del av våra gammla åka iväg igår eftermiddag, så är iaf några mindre hemma ikväll :) skönt de med ibland..

Ha en bra dag alla.. eller jag lär väl uppdatera mer senare :)

Kram kram
På återseende!
//TucciT - som är så depp så de e nästan otäckt..

Olycklig kärlek...

Publicerad 2009-04-11 23:45:00 i Tankar och funderingar!

23.38



Olycklig kärlek är det värsta som finns, för du känner ingenting..
Dagarna blir långa när jag tänker på dig.. tänker du någonsin på mig?
Du behöver en tjej, varför kan du inte välja mig?
Din hand mot min är det bästa som finns..
Att vara nära dig igen skulle vara livet för mig..
Tyvärr finns det ej, då du inte tycker om mig som tjej..

Kvällens..

Publicerad 2009-04-11 18:19:00 i Här är jag!

18.15

Kvällens Outfit.. naturligtvis har jag en tjock vanlig luvtröja med knäppning över.. annars fryser ju jag ihjäl.. glömde ta på mig den innan bilderna togs :P

 

Beslutat mig för att "godta inbjudningen".. efter mkt tvivel, ångest, gråt.. men jag testar.. o jag är rätt stolt över mig själv att iaf våga testa.. våga ta ett steg frammåt, går de inte så går de inte.. men koppla på ett falskt leende o se pigg o glad ut är väl inte så svårt? eller? vi får väl se... kanske blir de ett ritkgit leende sen, de vet man aldrig.. kanske inte tänker på det o blir som vanligt.. ingen vet.. alltså att jag blir som jag är med vänner menade jag.. inget annat för er som nu trodde det!

Ha en bra kväll.. jag ska FÖRSÖKA iaf..

På återseende!
//TucciT

Så sjukt ont..

Publicerad 2009-04-11 17:37:00 i Tankar och funderingar!

17.28

Fattar inte hur ont det gör, fattar inte varför de gör så förbannat jävla ont!!! Vill bara bort med alla känsor, bara bort med dom.. långt åt helvete..

Vetskapen om att han är där, så jävla nära, 500 meter bort typ.. de gjorde för ont.. så jag flydde.. åkte hem.. nu e de iaf 1 MIL bort.. så nära men ändå så förbannat jävla långt bort :'(

Orkar inte vara stark längre, jag orkar INTE!!! Jag skriver inte för att en jävel ska tycka synd om mig.. o jag MENAR de.. så inga jävla bittra kommentarer för att jag erkänner hur jag verkligen mår nu!!!! TACK! 

Men de är såhär jag mår egentligen o har gjort typ hela tiden, men de e lätt o klistra på ett leende o låtsas..

Hur ska jag göra? Vad ska jag göra? Ska jag åka dit? Ska jag skita i allt? Ska jag lägga mig o sova o hoppas jag vakna lagom till att åka till jobb i morgon? Vet inte vart jag ska ta vägen, helst vill jag lämna stan o åka till nån nu.. men de går ju inte de heller.. o idag.. påskafton.. alla e upptagna me sitt..

Ska iaf gå o duscha eller nåt nu... orka med detta.. var bara tvungen skriva av mig lite..

Ha de gott alla ni lyckliga där ute!
På återseende!
//TucciT

Anonym..

Publicerad 2009-04-11 13:54:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

VARFÖR KOMMETNERAR NI ANONYMT??? STÅ FÖR VEM NI ÄR, BLIR SÅ MKT TREVLIGARE O ROLIGARE DÅ.. ÄVEN FAST DU/NI SKRIVER BÅDE SNÄLLA O IBLAND LITE MER TRÅKIGA KOMMENTARER.. MEN STÅ FÖR VEM NI ÄR ÄNDÅ!!!!

Dagens..

Publicerad 2009-04-10 20:52:00 i Här är jag!

20.50

Tänkte bara slänga upp dagens lite snabbt medans de e pause på talang..

 

vad tycks?

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

Påsk-fikat ..

Publicerad 2009-04-10 12:23:00 i Vänner har en stor betydelse!

12.04

Hej hej.. tänkte bara lägga upp lite bilder från påskfikat igår :) ler... tycker detta mest börjar bli en bild-blogg, men jag älskar ju kort som ni vet.. o har inte mkt tid  o skriva nu.. men hade iaf mkt trevligt igår på påskfikat :) ler.. alltid skoj o träffa tjejerna o barnen :D

Vi börjar med gårdagens outfit :)
 

Det var hur jag såg ut igår.. haha.. inget spec, men tycker om t-shirten iaf :)

Lite bilder från den trevliga påsk-fíkastunden ska ni få se nu :)


Melwin var med han också såklart :D


Jonna busen o Oliver :)
 

Madde låg på golvet hon med som barnen o bebisarna :) Tihih...
 

O så bara lilla Olli som e så söt :)


Där fick ni se lite från igår.. efter fikat åkte jag o fixade lite på stan och sen åkte jag ut till mamma o dom för att bror o David var där.. fikade o åt mat o hade de trevligt.. nu e jag här ute igen :) Så nu ska vi fika här.. sen kommer Malin Melwin och Jocke en runda o hälsar på :D

I eftermiddag sen kommer Farbror, hans fru o lilla Bruno... ska bli sååå mys..

Uppdaterar mer senare eller i morgon eller så!
Ha en bra da alla!

GLAD PÅSK!
På återseende!
//TucciT

Firande av Lucas 1-års dag :)

Publicerad 2009-04-09 12:53:00 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

12.26

Hej hopp..

Aha igår var jag ju o firade Lucas lite i efterskott, blev en mycket trevlig dag :) ler..


Lucas sov när jag kom men Jonna var sååå nyfiken på paketen.. som ni sett här förrut på min blogg..
 
... men hon fick inte öppna dom förens hennes lillebror vaknade, så istället fick hon öppna sitt påskägg o pressent :) Hon blev super glad.. de var så kul o se :) ler..

 
Hon blev dock lite besviken när hon inte får äta godiset förens på Lördag, däremot fick hon ju öppna paketet som låg där i.. hihi.. hon var snabb med att ta det på sig och ville jag skulle ta kort på det :) Tur var väl de då jag själv hade missat o ta kort på de innan jag slog in det :) Tihi..

Ett fint rosa skärp med en fjäril på, de uppskattades :) så fint så.. hihi..

Sen vaknade äntligen lillebror (Lucas) o storasyster fick öppna hans paket :)
 


Så vad var de då i dom fina paketen.. joda de ska ni få se de också så klart :D  
  
 
De var vad de var i Lucas pressenter :)

Som jag sagt innan så vad jag ju tvungen o köpa nåt mer till honom, för först hade jag "bara" ramen o jag ville ju han skulle få något som han själv skulle uppskatta mer.. men vad de verkade så uppskattade han även ramen :) Eller?
 

Även den andra pressenten blev han mycket glad för o ville gå runt med nästan hela tiden,  så gullig, när han e ute o går med sin skölldpadda :) :)
 

En riktig gladfis är vad han är :)


Efter pressentöppnaden så var de dax o fika, Jonna o Caroline hade gjort jätte god kladkaka :)  Gott gott..

Sen gick vi ut en runda, för jag ville gå bort till Davids (min kusins) grav o tända ljus.. så det gjorde vi..

Lika fint som vanligt vid graven, dock hade hans små grisar på graven spruckit o gått sönder :(

Barnen var fortfarande lika goa o glada :D
 
Är dom inte underbart söta? :) Ler...

Sen gick vi hem igen.. sen åkte Caroline o jag in till Nybro för o handla, bestämde oss för att äta tacos tillsammans så det gjorde vi.. gott gott.. jag har ju vart sugen på de i flera veckor nu.. hehe.. så äntligen fick jag det :D Mumms.. Efter vi ätit o lagt barnen så åkte Caroline o jag hem till mamma o pappa o spelade lite skip-bo nån timme sen blev de hem o lägga sig :)

Tack Caroline vännen för en trevlig dag :)

Nee oj nu är klockan nästan ett, måste gå o diska upp lite grann innan mina gäster kommer :)

Skriver väl mer imon eller ikväll eller så.. de märker ni.. efter tjejerna o barnen varit här så ska jag ut till mamma, för idag kommer bror o David :D weeiii så skoj :)

O imon kommer min söta lilla kusin Bruno med familj.. fullspäckad helg men med mkt glädje kommer det bli :D Skönt..

Ha en fortsatt bra dag alla..
På återseende!
//TucciT

Bruce..

Publicerad 2009-04-08 10:39:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

10.39

Hej på er alla glada:)

Tänkte jag skulle Bjuda på en liten låt med Bruce..


Inte tid o skriva så mkt.. ser på serien nu sen ska jag till Örsjö o fira Lucas 1års dag ler.. har ju inte hunnit med o göra det ännu, men idag ska de bli av ler..

Ha en bra dag alla.. lyssna o njut :) De gör jag :D

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

Sommarkläder...

Publicerad 2009-04-07 10:03:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

09.48

Glömt o skriva att jag beställt lite nya sommarkläder ju :) hihi
Har ju inga sommarkläder som passar eftersom typ allt är för stort.. så fick bli till o beställa lite.. även om jag egetnligen inte har råd, men måste ju ha lite i min sommargaderob ju.. 

Här ska ni få se..

Två gulliga enkla sommarklänningar som var på rea :) Vet dock inte vilken färg jag beställde haha så de blir överaskning när kläderna kommer sen :) Ler.. Säljes i två-pack :)

(Bilden tagen från Cellbes hemsida)


Två pack leggings i svart o vita, det är alltid bra att ha :)

(Bilden tagen från Cellbes hemsida)


Två till sommarklänningar som ser enkla ut :) Skönt o bara ha på jobbet med en t-shirt under eller bara när man springer hemma eller på stranden eller vad man nu vill göra :) Dessa har jag beställt i samma färg som på bilden..

(Bilden tagen från cellbes hemsida)


En strandkjol så att jag slipper visa mina fula lår om jag nu åker till stranaden nåt.. (om jag hittar en bekini vill säga)..  mene aa en kjol är alltid bra att ha o dölja lite med :)


(Bilden tagen från Halens hemsida)


En jädrigt snygg klänning i mina ögon, beställt den i svart.. men när jag beställde den så såg jag inte att den var sån i ryggen.. så vetifasen om jag kan ha den, men de märker jag väl när jag får hem den :) *hoppas*
 
(Bilderna tagna från Halens hemsida)


Tunnika/klänning som jag tycker är himla söt, dock svårt o veta från kataloger hur såna här kläder kommer passa men de e bara o testa o annars skicka tillbaka igen :)
 
(Bilderna tagna från Halens hemsida)

Sen beställde jag lite till från Halens (tror jag) men minns inte vad hehe så de får bli en överaskning :) tihi..

Nu ska jag se klart på familjen annorlunda o sen Andra Avenyn.. sen blir de o sätta igång med allt här hemma..

Kram kram på er

På återseende!
//TucciT

Dagens..

Publicerad 2009-04-06 10:35:00 i Här är jag!

10.32

Dagens outfit då :)

 

Helt vanliga tråkiga kläder.. ler..

Nu är det våra bästa år på TV, sen ska jag åka in till Kalmar o handla lite grann, championer o sånt, dom hade billigt på Maxi denna veckan.. hihi.. så gäller att passa på :D Går ju åt en hel del championer i mitt hem :P

Sen i eftermiddag/kväll så ska jag jobba, hoppas de går bra.. har svin ont men de får gå :) tihi..

Nee nu ska jag se min serie sen göra mig klar o sticka iväg..

Ha en bra dag alla..

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

Älska med mig..

Publicerad 2009-04-06 09:52:00 i Tankar och funderingar!


(Bilden tagen från google)

Älska med mig och jag älskar med dig,

älska med någon annan och jag hatar dig!

Sorg i mitt hjärta och du ger mig endast smärta!

(skriven 24/1 -09)

Söndag...

Publicerad 2009-04-05 10:02:00 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

09.42

Hej hej.. god Söndag på er.. hmm känns som de inte alls var länge sen jag skrev i min blogg att det var söndag, denna veckan har gått himla snabbt...

Vakna för en stund sen.. börjat vakna med ångest typ jätte ofta, varför gör man det? :O

Sitter nu i soffan o försöker vakna till liv o få bort huvudvärken med en film (o tabletter).. Sen ska jag försöka komma igång med städningen, den står still känns det som.. men idag måste de iaf bli lite gjort.. ska ju jobba imon så då blir de inget gjort heller här hemma..

Igår var vi ju o grillade då ja.. det var trevligt, förrutom vissa saker men de är inget JAG ska skriva här.. Men jag tänker på Dig Caroline o Thomas o framförallt Lucas.. o Jonna förståss..

Annars var kvällen bra, trevligt o träffa alla o snacka o så :) Även kul o gosa med alla barn såklart :) ler..

Skulle komma ihåg o ta kort igår tänkte jag, men de glömde jag ju ändå.. fast några fick jag på dom två minsta iaf :)



Dom är så underbart goa dessa två pojkar :) Ler..

God mat blev det också, var ritkigt gott med grillat faktiskt, första gången iår.. o de lär bli fler gånger.. tihi..

Idag ser vädret inte lika fint ut, lite grått o mulet, men hoppas solen kikar fram lite senare :)

Här får ni lite fler bilder innan jag ska avsluta detta inlägg..
(Malin,Madde är det något kort ni inte vill jag ska ha med så skriv bara till mig så tar jag bort)

Vi börjar med lilla Melwin :)
 
 

O sen lilla Oliver o jag :)
 

Oliver :)
 

Jao de var nog allt för nu iaf.. ska ta o hämta mig en smörgås o se lite till på filmen.. 

Ha en bra dag alla.. uppdaterar mer senare..

Förresten, jag kom på att jag ska svara på Frågestunds frågan..
Vad är MIN högsta önska?
Jao två stycken har gissat och dom har gissat rätt..
Min högsta önska nu är ju självklart att bli frisk o kunna få leva ett "normalt" liv..
Att träffa kärleken o skaffa familj o barn ligger också väldigt högt upp på listan, men bli frisk är ändå det som är den absolut högsta önskan! Så nu fick ni svar på den frågan också :) Nu tror jag inte att jag glömt så mkt.. hihi

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT
 

Dagens..

Publicerad 2009-04-04 12:29:00 i Här är jag!

12.22

Hej hej.. nu är jag här o skriver igen :)

Precis gjort mig iordning, så jag bara kan sticka sen om nån hör av sig haha.. vet ju inte än vad jag ska göra innan grillningen, så lika bra att vara färdig.. rätt skönt.. så kan man bara ta de lugnt sen :) Så tänkte lägga upp lite dagens.. :)

Vet att ni sett mig i dessa kläder innan, men ni får se igen :P

Kan fortfarande inte fatta att denna tunika/klänning passar mig när de e storlek 32/34.. hihi.. jag kan inte få in de i mitt huvud men men, passar gör den ju iaf :)

Börjar med dom vanliga dagens :)
 

Sen tänkte jag ta "överdel" o "underdel" lite nämre med :) Nya skor o allt :P haha..
 

hmm jag vet nån som behöver sola.. jag är ju blek som ett lakan haha.. de värsta är att jag inte ens blir brun när jag solar så knappt ingen idé.. hate it..

Aha lite kort på mitt "fina" ansikte me då ;)
 

Jao de var nog allt :) De får ni nöja er med.. ler.. nu ska jag ut o sätta mig lite på balkongen, ha en bra dag alla..

Kram kram
På återseende!
//TucciT

Lördag..

Publicerad 2009-04-04 10:13:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

10.06

Hej hej..

Jaha då var de Lördag igen då, gud vad tiden går snabbt..

Idag blir det grillning hemma hos Madde, Eric o oliver.. Även Caroline, Thomas, Jonna, Lucas, Malin, Jocke o Melwin kommer :) .. eller jag tror iaf barnen ska vara med :)
Ska iaf bli trevligt.. Premiär för grillning i år.. för min del iaf .. Mumms..

Annars händer de inte för mycket, eller aaa.. städ blir det idag, i den mån jag orkar.. har rätt så ont idag så ska ta de lugnt så jag orkar med kvällen har jag tänkt :)

Underbart när man vaknar på morgonen och solen lyser.. :)
Väntar bara på att det ska bli lite varmare på balkongen, sen blir det ut o sitta där o njuta lite :)
Ska nog även träffa Malin lite innan vi ska grilla, om hon hinner hem.. vi får väl se..

Nee nu ska jag läsa lite bloggar här :)

Vi hörs!
Ha de gott :)

På återseende i vår-värmen!
//TucciT

Frågestunden...

Publicerad 2009-04-04 09:27:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

09.18

Kom nyss på att jag glömt svara på frågorna på frågestunden.. men de var INTE kul o göra det med ER som läser.. inte en jävel mer än Bella som ville veta nåtom mig.. så aa.. några fler sånna blir de nog inte haha.. jag har nog inte så roliga läsare *skratt*.. de märks både på det och på kommentarer.. alla kommenterar mina inlägg på msn.. why? haha irriterande..

Nee menar inte o klaga, men lite tråkigt är de allt.. o lite var de nog meningen o klaga ;) Aja..

Här kommer svaren till dig Bella iaf :)

1/ Vilket är ditt drömjobb?

Sv. Ärligt talat så vet jag inte, jag trivs väldigt bra med mitt jobb med mina äldre, men nåt som jag verkligen skulle vilja (men vet inte om de e nåt drömjobb) men de e iaf att jobba med förståndshandikappade barn.. så aa vi får säga att de e mitt drömjobb :D


2/ Vad ör din högst önska?

Sv. Haha nån som kan lista ut svaret?
Nu får ni gissa, så svarar jag på den frågan imon :) (säkert inte många av er som kommer gissa.. men snälla, please.. gissa)


3/ Vad är ditt favoritplagg i gaderoben?

Sv. Shit.. de är en mkt svår fråga.. jag vetifan faktiskt..


4/ Drömstället du skulle vilja åka till?

Sv. Gud vilka svåra frågor du Bella.. de e ju jätte svårt, har inget spec.. men vill gärna åka utomlands till nåt varmt ställa eftersom jag aldrig varit det :)


5/ Största saknaden just nu?

Sv. Hmm.. Han.. o KÄRLEK.. vill ha kärlek.. o min bror o david saknar jag massa nu, men dom kommer nästa helg :D

Hm Egentligen e de mycket jag saknar, men störta saknaden e nog Kräleken iaf..


Sådär ja de var svar på frågorna :) Blev ju som sagt inte så många, men några blev de iaf :)


Kram Kram

På återseende!

//TucciT

(ändrar nu tillbaka min blogg igen, till o skriva vanligt o inte centrerat, haha svårt o bestämma mig)

Nystäad balkong...

Publicerad 2009-04-03 17:49:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

17.45

Underbart... har städat o skurat min balkong.. blev de istället för o städa inne hehe.. är ju så underbart väder.. hade 31grader här på balkongen, nu börjar de dock bli lite svalare.. sitter här ute o bara njuter med datorn o musik o en cigg... kan de bli bättre? mjo om man hade sällskap av nån sötis.. men de går ju inte :P tyvärr.. snyft.. hihi..

Lyssnar på Tom Waits, Lundell, Winnerbäck o Bruce av alla också haha.. underbart hehe.. drömmer mig nästan bort.. hehe.. 

Nee nu ska jag gå in o ta på mig en tröja till, jag e ju så frusen av mig :P

Puss o kram
På återseende!
//TucciT - som njuter så mkt av sin nystädade balkong, musik o sol så jag vet kanppt ;)

Morrn Morrn..

Publicerad 2009-04-03 08:34:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

08.25

Morrn morrn.. kan inte sova.. så gick upp vid strax innan halv åtta.. suck.. gillar inte o inte kunna sova, men men vad gör man?

Igår var de en jobbig dag, började me jobbet.. hade rätt mycket o göra o mådde skit efteråt.. hade sån jääädrans huvudvärk.. Efter jobb var de bara o gå direkt till sjukhuset.. de gick bra.. eller aa.. vet inte.. skriver mer om de senare lr så i min sjukhusblogg..

Efter sjukhuset åkte mamma o jag till Ikea o käkade lite, sen till citygross o sen o mötte pappa o köpte massa lister o grejer till deras nya hall :) Blir så fint så :) hihi..

Åkte senare till Bengan för o fira honom lite, GRATTIs ( i efterskott idag:P ) .. Jag hade köpt med mig bakelser o lite så till honom.. hihi.. men usch jag tyckte inte om dom alls typ, han tyckte dom var skit goda.. tur var väl de :) hehe.. för de var ju de som var huvudsaken..

Aja sen la jag mig tidigt igår också.. eller vid elva tiden iaf.. så orkade inte blogga hihi..

Vad händer idag da? Jao för mig är de städ städ städ o tvätt som gäller.. vad ska ni göra?

Nee nu ska jag gå o ta mig lite frukost.. haha, om jag hinner mellan allt pipande i min mobil, den är mkt mkt aktiv idag.. undra varför *visslar*

Nee nu blir det som sagt frukost.. sen försöka uppdatera sjukhusbloggen när jag har tid.. o ork..

Ha de gott

Kram
På återseende!
//TucciT

GRATTIS

Publicerad 2009-04-01 19:46:00 i Familjen betyder allt!

STORT GRATTIS TILL DAVID!!!!



Stort GRATTIS till dig David..
Du betyder mycket för mig och jag är sååå glad att du finns vid min brors sida o i vårt liv :)

Hoppas du haft en toppen bra dag :) Det förtjänar en kille som du!

Många grattis-kramar från mig :)

Home sweet home..

Publicerad 2009-04-01 18:28:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

18.22

Hej hej..

Då var man hemma igen.. tebax i lilla Nybro :) hehe..

Varit skönt o vara iväg lite.. på olika sätt ;) .. Men nu e man ju home igen iaf o de känns rätt så bra.. lite tomt o ensamt bara.. även om de typ bara var en haltimme sen mamma o pappa åkte härifrån :P haha..

Har inte så mkt ork o skriva om jag ska vara ärlig.. ikväll blir de sängen tidigt, för att åka o jobba imon bitti.. o imon blir de MCn till jobbet.. härligt.. premiär för mig i år :) Guttans.. Sen efter jobb blir de sjukhuset... e nervös o orolig om jag ska vara ärlig.. men men.. får se hur det går.. lär ju uppdatera om de i min sjukhusblogg imon lr nån dag framöver..

Nu ska jag gå o äta lite.. stekta championer... som vanligt..



Ha de gott
På återseende!
//TucciT

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela