Välkommen!

Dagens..

Publicerad 2009-09-30 09:30:00 i Här är jag!

Oj oj det var verkligen länge sen man slängde upp en dagens här :) Hehe.. men tänkte iaf göra de nu i väntan på att kunna boka sista minuten biljett till mamma som ska åka till skåne-land imorgon..

Här kommer dagens hur jag ser ut idag då jag ska in till Kalmar hela dagen med Jenny för att fira mig.. ska bli himla trevligt..

 

 

Hoppas ni andra får en trevlig dag =) Kram

Bra dag..

Publicerad 2009-09-29 21:48:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Haft en mycket trevlig dag.. hela dagen har jag varit i Örsjö.. najs najs.. nu väntar jag på idol-utröstningen, sen blir det sängen.. för imon ska jag firas av Jenny.. en heldag i Kalmar med mat o bio o massa skoj =) Ser verkligen fram emot de..

Bra dag..

Publicerad 2009-09-29 21:48:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Haft en mycket trevlig dag.. hela dagen har jag varit i Örsjö.. najs najs.. nu väntar jag på idol-utröstningen, sen blir det sängen.. för imon ska jag firas av Jenny.. en heldag i Kalmar med mat o bio o massa skoj =) Ser verkligen fram emot de..

Caroline..

Publicerad 2009-09-29 11:24:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Tjosan... japp snart ska jag ta o köra till Caroline, ska bli mkt trevligt.. var så länge sen jag träffade henne och barnen nu :) Sen blir det en runda till mamma.. sen ikväll får jag se vad som händer? Nåt förslag nån? hehe ska iaf träna.. de är en sak som e säker iaf.. o se idol.. men sen då?

Har fortfarande ont i käften, var ju hos tandläkaren igår.. INGEN rolig historia må jag säga.. usch o fy för tandläkaren.. gör de ju inte bättre av att man har världens skräck.. men nästa gång ska det nog gå bättre och förhoppningsvis kommer jag känns mig lugnare.. om nu det hjälper som dom säger.. vi får se..  ska uppdatera sjukhusbloggen om detta senare..

Nehe nu ska jag ta på mig och ta bilen o köra bort till Lisa en snabbis och sen vidare ut till Caroline.. Ha en bra dag där ute så hörs vi :D

Pussendå

Jobb..

Publicerad 2009-09-27 13:08:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Tjosan...

 


Det blev ett himla snabbt och konstigt inlägg igår ;) Ler.. blir så ibland hehe.. hade ju inte tid o uppdatera nåt och vet nog inte ritkigt vad jag ska uppdatera om heller.. dagarna dom bara flyter på och jag tycker tiden sprnger iväg, ändå känns det som att den går väldigt sakta.. nån som känner igen sig?..

 


Ah så igår var man ute o käkade med föräldrarna, Faster o hennes gubbe.. det var himla trevligt fatiskt så det får vi göra om tycker jag.. stolen mitt emot mig var däremot tom och nästa gång tycker jag att jag borde ha nåt sällskap där.. tycker ni inte de? ;) Tihi.. Efter det så åkte vi hem till Faster och åt efterätt och dom visade mig lite hur man gör på spelen på SportResort.. så nu vet jag det så nu är de bara att spela en massa.. men blir nog inte så mkt just nu, spelat lite idag.. i veckan blir de nog mer, men då ska jag träna VARJE dag har jag bestämt mig för.. nu måste jag skärpa mig ;)

 

Kommer lite Bilder ikväll eller imon från igår.. inget märkvärdigt.. men vissa tycker om o se mina bilder, sen att inte alla gör det.. de struntar jag faktiskt i.. vill ni klaga så får ni göra det.. who cares?


Snart dax att dra in till Ikea en snabbis och lite sånt innan man ska börja jobba.. jobbar till 22.. sen blir det hem och dona lite här hemma om jag orkar för att sen lägga sig o troligen vara nervös för imon.. tandläkaren.. min skräck.. usch.. vill inte, men jag måste.. har ont i Hela käften nu och haft ett bra tag.. så det är nog dax.. kommer bli dyrt o det kommer bli fler återesök där ja..

 


Nee ska göra mig klar och åka..

 



Puss o Kram TucciT - som känner mig så himla glad o det sprudlar i hela kroppen, även fast jag idag har väldigt ont så får inte det deppa ner mig :) Im the happy woman now ;)

Dagen..

Publicerad 2009-09-26 22:51:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Dagen i kort..

 


Jobbat till 13.00... sen hem.. träna på wiiFit i en timme.. duscha.. gör mig iordning.. gå ut o äta med mamma pappa Kerstin o Tommy (jätte trevligt).. åka hem till Kerstin o Tommy för dom skulle visa lite spel.. åka hem.. sakna nån.. köra bort till en vän nu lite snabbt.. sen hem o sova..

 


Det är min dag det.. hur har er dag sett ut? :)

Wii sport resort =)

Publicerad 2009-09-25 10:05:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jao de fick jag av mamma och pappa i födelsedagspressent plus en extra kontroll av brossan och David :) Tack snälla ni.. gud vad jag ska spela ;) Glömmde de dock hos föräldrarna, så ska köra ut och hämta det senare idag.. men just nu så tvättar jag en massa.. ska väl börja träna lite mellan tvättarna snart också.. så man får lite gjort..

 


Har en jävla skallavärk idag så orkar inte städa som jag egentligen skulle gjort, vet inte hur jag ska orka träna heller, men om jag tar dom lugna övningarna så ska det nog gå kanske.. men men.. kanske blir senare att man orkar göra mer? Är ju iaf bättre nu än tidigare idag på morronen...

 


Har nog inte mkt mer att säga.. än att..


Riktiga vänner dom finns kvar, dom kommer inte och går som om att man vore ett dåligt par.. Vänner dom stöttar och förstår, vänner dom kan inte bara lämna och gå..
Vänner hör av sig när du fyller år, dom skiter inte bara i det eller så..

 


Jao de var väl de jag hade att säga.. Ha en bra dag..

Ny dag..

Publicerad 2009-09-24 10:45:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ny dag.. första dagen som 24åring.. känns ju vääldigt annorlunda.. INTE.. haha.. känner mig inte precis äldre faktiskt.. :P


 


Sitter o ska se våra bästa år nu.. sen ska jag göra mig iordning för att köra och fixa en dop-pressent till lilla Lowa.. tror jag bestämt mig för vad jag ska köpa nu :) Sen så blir det att åka ut till mamma en runda, sen ska hon med hit (jag har hennes bil nämligen).. Ikväll blir de lugnt, är så trött idag och ont i huvuvdet som fanken, legat vaken inprencip hela natten för att jag haft sån hemsk värk..

 




Väntar spännt på att posten ska komma.. gjorde jag igår också, men inget kul kom det då.. inte ens ETT ända födelsedagskort.. *besviken* hihi.. bara ett låååångt, jag menar verkligen lååångt (1½ a4sidor) brev från min nevrolog i Kalmar.. ska uppdatera om detta när jag orkar och har tid..

 




Igår var det nästan som vilken dag som helst, mycket prat om farmor, lite prat om oss själva.. det blir så nu och lär bli ett bra tag framöver.. Men mamma kom iaf hit och sedan kom pappa efter jobbet.. mamma lagade god mat till oss och även faster Kerstin kom hit, hon vile inte ha mat men hon fikade med oss iaf.. och så visade jag henne mitt wii fit... hon blev väldigt sugen på att skaffa det :) Sen såg mamma och jag Idol och efterlyst och pappa somnade som en stock på soffan.. han är helt jävla slut den stackarn, detta tar knäcken på honom.. jag är orolig.. men vad gör man?

 




Lite bilder från igår.. blev nästan inga tagna.. men ändå.. lite iaf :)



Födelsedagsbarnet ;)



Mamma lagade goda stuvade markaroner och stekt falukorv till henne, pappa och mig =) Mumms.. Tack snälla mamma..


Födelsedagsbarnet med sin stoooora portion mat ;)


Faster ville inte ha någon mat, hon ville bara ha fika sen ;) Tihi..


Min pappa är Stark Stolt och Trygg :) Han kom direkt efter jobbet.. hehe snygg frill han har va? ;)
 

Ego ;)


Det var min födelsedag det :)

Nu ska jag koncentrera mig lite i tvn o vänta på att posten ska dimpa ner på golvet genom brevinkasstet :)

Puss o Kram

Födelsedags-festen =)

Publicerad 2009-09-22 18:23:00 i Partybilderna du inte vill missa!

Tack ytterliggare en gång till alla som var o firade mig och tack för mina pressenter :)

Nu kommer de en massa kort här.. så bara titta och njut.. för det gör jag ;)
        
    

Hehe ser ut som grabbarna har en djup/het disskution? :D


Spottyfi det är grejjer de ;)



Skulle Andreas slå ner nån eller? :O hehe



Haha muppen själv.. så läcker man är :P


Hmm okeey...e han arg o blänger på mig på korten eller vad gör han egetnligen :O
Man kan då undra ;)
 

Lite Kram-Kalas måste man självklart också ha :)
   
 

Hehe vadå typ alla tar kort på alla.. ler


Ute på ballkongen där trivs man bra.. ler.. tur att man har rellativt rymlig ballkong iaf :)
 
  
 


Sen var det lite Guitar Hero spelande också... alltid trevligt för dom som vill de :)
 



Akta er för mig, jag snor kusiners pojkvänner och pussar lite på dom.. hehe.. men han verkar inte så ledsen för det som tur är... skrattar


Haha och såhär kan det då se ut om en relativt dragen Tess ska ta ego kort på tre personer och få med alla i bild.. alltså ingen bra kombination.. men till slut så lyckades jag iaf :)
  


Det var allt jag hade att erbjuda från denna underbara kväll.. Blev en massa bilder att lägga upp, ändå har jag låångt ifrån lagt upp alla.. men fler får ni inte se :P Tihi..

Ha en fortsatt bra kväll..
Krams Kram

Middag innan födelsedagspartyt..

Publicerad 2009-09-22 11:24:00 i Vänner har en stor betydelse!

Aha då var de dax att fortsätta lite med bilder från patyt i Lördags.. tar ett inlägg som innehåller bilder från middagen som jag hade innan själva partyt drog igång :)


På dagen var Sara och jag och fixade med lite dricka och jag fixade med allt till bålet och sånt.. sen åkte jag hem och städade de sista, förberedde maten, donade med det sista och gjorde mig iordning..


Sen så kom Sara och hennes pojkvän Andreas och hjälpte mig lite med förrätten och det sista med Musik och så..



Sen så kom lilla Nick.. som bestämde sig i sista sekund att han skulle vara med på middagen, vi hade missuppfattat varandra rejält.. eller han hade missuppfattat men han kom iaf och de betydde mycket för mig :) Jätte skoj verkligen.. och Tack för lotterna jag fick, vann lite iaf ;)


Sen så kom Malin och Jocke också och då var vi alla som skulle käka middag.. så de var bara att sätta sig till bords och käka..

Förräten bestod av smördeg med fetaost i och vanlig ost utanpå och sedan in med det i ugnen.. jag hade aldrig ätit det förrut, men det var helt okey :) Ler..  Till middagen så blev det Körrfärspaj och Tacopaj med god sallad till.. smarrigt värre :) Tack för ni ville komma och äta födelsedagsmiddag med mig :)
 
 

 

Sambuca är ju bara ett MÅSTE.. mumms ;)

 

Det var allt från middagen.. nu får ni vänta ett tag innan jag uppdaterar om själva festen ;)

Nu ska jag till min kära mor och färga håret :D
Puss o Kram

Lördag= Födelsedagsparty för mig :D

Publicerad 2009-09-22 10:01:00 i Vänner har en stor betydelse!

God Förmidda mina läsare..

 


Tänkte passa på att uppdatera om Lördagen, då jag hade party och firade mig.. helt underbart var det :) Mycket mer lyckat än jag hade trott och alla verkar super nöjda :)

 


Kan börja med alla som var här för att fira mig..





Jag var ju sälvklart med, är ju trotts allt jag som fyllr år och har partyt :)


Nick var här.. så söt kille så de finns inte.. tack för du kom och tack för pressenten ;)


Kusinen Sara var här och förgyllde min dag :) Tack för all hjälp.. och för pressenten jag fick av dig, Andreas, Andreas och Jens :) Tack till er alla..


Saras pojkvän Andreas var självfallet också med :)


Kusinen Andreas var också med, han är såå jävla fin nu när han äntligen klippt av sig sitt långa eländiga hår ;)


Didde kom också på festen :) Himla trevligt med folk man inte festat med förrut :)  Tack för du kom..


Glada Malin var här också SÅKLART.. tack för en underbar kväll vännen, de får bli snart igen.. detta var de bästa på länge ;)


Jocke också såklart :)


Jockes kusin kom en lite runda han också.. (faan minns inte ens vad han heter?) hehe


Emma och Johan var också här, tack för fins pressenten jag fick av er och jocke B :) Tack Tack för ni kom.. Vi ses alledes för sällan nu för tiden..


Ebba var här också :) Mycket trevlig tjej som jag aldrig träffat förrut.. bara sett på massa bilder :P .. tack för du kom.. de var himla trevligt :)


Gizmo var här han också, heller ingen jag festat med förrut men de var trevligt :)


Kusinen Jens var här han också såklart.. tack för du kom kusin.. mycket kul, måste göras om :)


Jocke B var här han också en runda :)


Och sist men inte minst så var Lisa här också, tack för pressenten och välkommen åter ;) hehe

 

16 pers blev vi alltså sammanlagt.. helt okey lagom liksom :) Tack alla för en super trevlig kväll, fler bilder från festen kommer lite senare eller så, tog en jävla tid att bara få till detta så ni får nöja er med vilka som var här sålänge ;)

 




Puss o Kram






Fredag = Farmors Begravning

Publicerad 2009-09-21 12:44:00 i Familjen betyder allt!

Hej hej.. kan börja med att uppdatera lite om i fredags då de var Farmors begravning, mycket fin begravning men fan så jobbig, trodde nästan jag skulle resa mig och gå ut från kappellet..


Morgonen började med att jag åkte och hämtade min kära bror vid tåget.. sen åkte vi hem och käkade frukost tillsammans.. jätte härligt att få träffa bror igen, även om det blivit mer den senaste tiden så är det lika härligt varje gång att få se stor brossan :) Efter de gjorde vi oss klara för begravningen..


Det blev ungfär samma kläder som jag hade på Gammelfarmors begravning, fast denna gången hade jag en svart kofta istället för en vit.. och ett annat halsband.. som jag fått av just Farmor.. Detta fick jag då farmor blev sjuk.. anledningen: För att jag alltid skulle minnas att jag var i farmors hjärta och att jag skulle bära det med mig.. så för mig var det ett självklart val att bära detta på hennes begravning..



Sen körde jag o brossan bort till en av mina fastrar där även mina kusiner och min ena farbror och hans fru var..

Söta Kusinen Sara innan Begravningen..


Lilla Kusinen Bruno var sååå fin i sina begravningskläder.. börjar bli stor kille nu :)


Jag o lill-kusinen :)


Begravningsmiddag och fika... vi fick jätte god mat som bestod av super god potatisgratäng, sallad och kycklingfilé med god sås.. sen blev det god tårta :)
  

Jag tog inte några kort under bagravningen, då jag skakade som ett asplöv och inte klarade av att ta några kort, så jag ska få kort från släkten sen.. men efter middagen o fikat så åkte jag, bror, pappa, mamma och ena farbror och tittade vid graven när dom hade grävt igen allt.. Vila i Frid Farmor, nu är du hos farfar och David och har det säkert mycket bättre! Vi Kanske ses i ett annat liv!



Efteråt när allt var slut så åkte alla pappas syskon med familjer hem till faster Greta och bara umgicks där, man behöver ju varandra en sån här dag så vi var där tills kvällen sen, trevligt med tanke på omständigheterna..
      
     

Jag och underbara Bruno, han gjorde så att jag mellanåt kunde sluta gråta under bagravningen.. barn är ju bara så underbara.. och han är så underbart söt också, tycker ni inte de? :)

  

Kusinen Andreas har ÄNTLIGEN klippt av sig sitt långa hår.. han är sååå fin nu :)


En trött och sliten Tess..
 

Finns det något som kan skilja dessa två åt när dom väl pratar eller umgås? haha.. nee inte mycket iaf.. Min pappa och min ena fasters man :)


Hahaha Karin (faster) försökte lära sig hur man tar ego bilder och får med allt :P haha..


Avslutar kort från dagen med en mycet trött Tess som var helt slut..


Det var allt jag hade att säga om denna dag, en mycket tung och jobbig men ändå trevlig dag..
Nu är de dax att göra sig lite redo för o åka till jobb sen..

Kram Kram




Party...

Publicerad 2009-09-20 19:44:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Måste bara berätta att jag igår hade världen underbaraste fest tror jag, alla verkar super nöjda och de var verklligen en lyckad fest.. sen att det blev ännu mer lyckat senare var ju bara ett stort plus :P Nu kan ni dock fundera över vad jag menar.. men det seddu får ni allt fundera på :P

Tack alla som var hos mig och firade min födelsedag i förskott med mig :)

Idag har jag haft släktkalas..

Skriver mer nån annan dag om hela helgen, den har varit fullspäckad med både tråkiga och roliga saker..

Nu e jag hos mamma och pappa och brossan.. ska snart käka och se ensam mamma söker..

Ha en Bra Kväll! Det ska jag ha med bara mys och lugnt, sen blir de hem och sova.. är heeelt slut efter denna natten ;)

Pussendå

Lägga ner min blogg?

Publicerad 2009-09-18 23:18:00 i Tankar och funderingar!

Så sugen på att ta ort min blogg o lägga ner skitet.. vad fan är de för känslosam idiot som är inne o kommenterar ett inlägg om begravning på det jävla vis som Anonym gör.. helt sjukt...


Aja nu är man iaf hemma, ska föröska få mig lite sömn för imon väntar en fullspäckad dag igen!


Heej Dåå

Begravning...

Publicerad 2009-09-18 11:29:00 i Familjen betyder allt!

Då sitter brossan och jag här hemma, klara för att bege oss till begravningen sen.. kommer bli en jävligt jobbig begravning känner jag på mig.. det är iof alla begravningar men ändå.. är så mcket annat nu också så jao.. vet inte om jag kommer klara detta.. men de är bara att genomlida och hoppas att det blir en fin begravning, vilket det säkert lär bli..

 

 


Hoppas att ni andra får en bra da..

 

 

Brev från Ögonläkaren..

Publicerad 2009-09-17 13:20:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Fick en stor klump i magen när jag kom hem från jobbet och det låg brev från sjukhuset innanför dörren..  vet inte om jag ska skratta eller gråta, bli orolig eller bara tycka det är bra? Jao jag vet inte vad jag känner och tycker om nåt längre..


Sjuksbloggen är nu uppdaterad iaf...

www.tuccitsjukhusblogg.se


Nu ska jag snart iväg till stan med mamma och fixa blommor till farmors begravning imon :( Det är bara fööör mycket nu.. hur mycket klarar man? :(

Trött..

Publicerad 2009-09-17 05:41:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Trött trött trött och ont.. det är så jag känner mig idag.. jobbigt läge då man ska iväg o jobba..
 

Efter jobb så är det fullt upp men de får gå de också.. ska fixa klart de sista här hemma.. fast hann faktiskt med nästan allt igår, är bara lite disk kvar efter jag åt igår typ.. och damma köket, annars så hann jag med allt annat faktiskt :) Ler..


Sen så ska jag till stan och möta upp mamma.. gå och köpa alla blommor till kastbuketterna som jag ska göra till hela släkten.. sådär 19 st eller nåt.. sen ska jag se om min frisör blivit frisk.. sen handla.. sen hem och fika med mamma och pappa.. pappa ska hjälpa mig med lite saker här hemma.. sen ikväll får jag se... msn dejt igen kanske ;) Haha vem vet..

 


Nee nu mår jag illa :( Puss o Kram

Bak och städ-dag

Publicerad 2009-09-16 09:24:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Tjena..

 


Idag är det bak och städ-dag här hemma.. måste bli klar med allt.. precis bakat lite grann, nu håller jag på o baka nåt annat :P haha vad får ni inte veta.. ler.. Nån som vill hjälpa till kanske? ;) Ler

 


Jag ät förvirrad... help me...

Msn-idol-dejten..

Publicerad 2009-09-15 21:53:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Skrev ju tidigare idag att jag skulle ha dejt på msn.. och visst de hade jag.. detta var alltså att jag kollade på idol o samtidigt snackade med en kille om just idol haha.. hur slutade då detta? Jao kanske med att han gjorde de gulligaste nån gjort till mig kanske? Jao iaf ligger de långt upp på listan..

 


Men shit.. kolla in mitt inlägg med låten.. mot hans.. 
http://www.safunkarapa.nu/2009/09/15/cross-media-connection/comment-page-1/#comment-313 )




Vad ska man säga liksom? Tack Jeppe för trevlig msn-dejt :P hehe

Hunnit med lite iaf..

Publicerad 2009-09-15 17:31:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej hej..

 


Jao nu har man iaf fått lite gjort idag :) Så imon kan jag nog bli färdig.. eller ja det måste jag bli :) Två o halv timme till idag har jag på mig att fixa lite.. sen vid åtta är det "msn-dejt till Idol" som gäller.. haha de ni.. låter spännande va? skrattar..

 


Vad händer för er andra?

 


Kramis

Ingen klippning..

Publicerad 2009-09-15 13:12:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Tyvärr så blev det ingen klippning idag då min frissör var hemma och var sjuk.. så förmodligen hinner jag inte klippa mig innan helgen nu ändå.. daah.. jag som vill vara fin på begravningen/utgången på lördag/släktkalaset på söndag.. men men.. få väl gå dit på torsdag efter jobbet och se om hon är frisk, annars får jag väl så snällt vänta..

 


Varit ute hos mamma och hämtat mat till Tessie nu iaf, stackarn har fått leva på mjukmat någon dag nu hehe.. så hon blev mycket glad när jag nu kom hem med torrfoder till henne :) Även varit o handlat lite inför helgen (de som går o handa redan nu vill säga).. Nu blir det att dona här hemma eftersom jag inte orkade med nåt alls igår.. ska tvätta sen vid tre också :) Så ser min dag ut.. hur ser er dag ut? :)

 


Pusssendå

Jävla skit..

Publicerad 2009-09-14 17:04:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Aha då var man hemma igen.. gick snabbt på ögonmottagningen idag.. dock var resultatet SÄMRE än förra gången.. hur de nu kan bli de.. :( Uppdaterar sjukhusbloggen när jag orkar sen.. just nu är jag inte på humör alls och har SKIT ont i skallen.. så ont så jag inte ens orkade följa med mamma och pappa ut till Karin o Micke, som jag såå gärna ville.. men han man en sjukdom som ska föstöra ens liv så varför inte liksom..

 



Trött på det mest, vetifan vad jag vill o inte vill längre.. blir så förbannat less..

 


Vad ska man göra nu då? Jag måste ju städa, diska och allt sånt.. men orkar ju inte me nånting :( Blää

Hata?

Publicerad 2009-09-14 12:47:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!


Snart dax att bege sig till ögon.. ska ut o hämta mamma först..

 



I helgen blir de fullt upp, vilket betyder att denna veckan kommer jag ha fullt upp också.. Baka, städa (inte hunnit me de än idag).. jobba (iof bara en dag).. fixa med handbuketter till alla i släkten måste jag göra på torsdag.. sen i helgen är det Begravning.. party.. släktkalas.. jao full upp..

 



Vad ska man göra med sitt liv?

Ögonkliniken..

Publicerad 2009-09-14 10:33:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God morgon.. eller god förmiddag kanske de heter :) Allt bra med er idag? :P

 




Aha idag är det dax för ögonkliniken och göra synfält, nervös så jag mår illa.. suck.. Uppdaterar sjukhusbloggen om hur de gått senare..




Oj nu börjar våra bästa år.. får uppdatera mer sen :) Kram

FÖRSLAG...

Publicerad 2009-09-13 12:55:07 i Allmänt

Söker förslag på gott bål.. nån som har nåt bra recept?.. Får gärna vara lätt och relativt snällt för plånboken också ;)

Sumpar allt?

Publicerad 2009-09-13 10:22:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vad är det med mig? Sumpar jag allt som kommer i min väg eller vad? Jao man kan ju undra..


Har iaf jobbat idag, sen varit hos Peter tills nu ikväll.. mycket mycket trevligt måste jag säga..


God Natt


(Nu står de helt fel tid här, var tvungen o göra nytt lika dant inlägg för de gick ej kommentera fick jag höra)

Trött och besvärad..

Publicerad 2009-09-12 05:35:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God morgon... Då var man vaken igen.. precis "bakat" ullar i ugnen så ska snart käka lite grann.. sen göra sig iordning för att sticka till jobbet, är typ redan klar´.. har inte så mkt kvar.. men ändå.. som sagt skönt att inte behöva stressa på morronen :)

 



Hehe sällskap på msn fick man såhär på morgonkvisten också, inte illa inte ;)

 

 

Nee vet inte ritkigt vad jag ska skriva, besvärad av min andning har jag varit nu några mornar i rad och förkyld, brukar dock bli bättre under dagen... får hoppas på att det blir de idag också...

 



Vad händer efter jobb då? Hmm inte mycket antagligen, måste försöka orka bli klar här hemma... får se hur jag mår när jag jobbat..

 



Nee  ska gå o fixa håret sen bre macka att ha med till jobb... och att käka till frukost nu snart :)




Jag önskar mig något.. vet ni vad? ;)



Kram Kram

Idol..

Publicerad 2009-09-11 17:43:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Yes nu har ju Idol sessongen börjat.. det har väl ingen missat? haha.. jag missade det iof, hur kunde jag gå miste om detta? :O Var hos Peter och hade INGEN aning om att det började förens en på hans msn skrev att hon såg på Idol.. tror ni jag blev besviken eller? :P Sen andra avsnittet såg jag, en från Nybro som var med dessutom (?) Frågan är om det var denna hålan Nybro? Finns väl andra ställen också som heter de ju.. jao sen missade jag det igår igen.. så nu har jag legat i soffan med datorn o kollat på alla avsnitt så nu är jag ikapp ;) Har faktiskt varit en del riktiga guldkorn.. vi får väl se hur det hela slutar..


Aha idag har jag fått tvättat en del iaf :) Plockat o donat lite också.. men sen fastnade jag som sagt med idol :P Är helt slut.. vet inte varför.. så blir nog att fortsätta städa imon efter jobb eller så :)

Näe vad jag tjötar.. har nog inget roligt att skriva egentligen.. längtar till nästa helg.. samtidigt som jag inte gör det.. Begravning på fredag.. kommer bli tungt.. är jordbegravning dessutom så det kommer vara skit jobigt, men men.. man får göra det bästa av situationen och hoppas farmor har de bättre där hon är nu än här på jorden...

Tack för mig.. ha en bra kväll.. tror jag ska köra en runda kanske, får se..  hejsvejs

Rolig dag..

Publicerad 2009-09-11 09:55:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Tvätt - städ - tvätt - städ och ännu mer städ.. det är så min dag ser ut idag.. låter de inte ritkigt roande? :P haha.. men det ser verkligen ut som f*n här så det måste göras hehe..

 

 




Vad hittar ni andra på en fredag som denna?

Safari parken..

Publicerad 2009-09-11 08:58:00 i Familjen betyder allt!

Tjosan alla läsare... Nu har jag fått alla kort från bror och David.. så tänkte ta och uppdatera lite om safariparken iaf, innan det är dax för mig att springa ner i tvätten igen :)

 



Pappa, mamma, jag, bror och David körde ju safariparken när vi var i kolmården, verkligen jätte mysigt.. och de var så kul att se hur pappa njöt av det, han har ju inte vart sig själv ritkigt sen farmor dog men verkade som han iaf släppte taget om det hela när v var i kolmården, iof börjades de direkt när vi körde hem sen på kvällen.. men det var ju iaf ett antal timmar då han njöt, så gott det gick iaf..

 

Vi som var med i bilen.. (dock kom inte David med på nån bild tyvärr)
  





Massa fina djur fick vi se :)
Inte så mycket att skriva om alla.. mene jao korten talar ju för sig själva =)
Här får ni iaf se vissa av djuren som fanns i safari..
    
 




Dessa två bilder verkligen ÄLSKAR jag på zebrorna :)



Det var allt för nu.. ler.. Kramis Tess

Vilken skillnad..

Publicerad 2009-09-10 05:41:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vilken skillnad det gör på morronen om man inte behöver tvätta och fixa med håret =) Ler.. klockan är halv sex och jag har bara kvar att käka frukost och borsta tändera :) Skönt..


Klar på 20 minuter idag.. på lördag tar jag nog "sovmorgon" till halv sex.. svårt de där för man vet ju aldrig hurdant håret är förens man vaknar :P hehe.. iof brukar jag inte lägga ner dundermycket tid på frillen när jag ska jobba men ändå..


Idag ska jag försöka orka städa.. men som det känns nu så blir det inget med det efter jobbet, men får se hur jag mår..  såååå trött på mitt förbannade huvud nu.. när ska jag få bli smärtfri? Denna vecka har varit hemsk.. och läkaren ringer aldrig tillbaka.. usch.. (läs sjukhusblogg)..så blir de inte städning idag så får jag se vad som händer, imon blir det iaf, för då ska jag tvätta hela förmiddagen så då brukar jag städa lite mellan tvättarna.. aja vi får la se..


I övrigt så är livet helt upp och ner tycker jag.. förvirrad, trött är nog dom ord som beskriver mig bäst just nu..


Nee nu ska ni inte behöva läsa mitt babbel :P Ha en bra dag alla där ute.. Kram Kram

God Natt

Publicerad 2009-09-09 21:50:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Tänkte bara säga god natt, ska sova nu direkt efter idol.. jobb imon..

 

 

Idag har inte hänt mycket, vart på möte på jobbet, sen varit snabbt hos Peter och sen vart hos mamma och pappa.. mer har inte hänt..

 

Hörs imon.. Natti Natti

Skrämmer mig..

Publicerad 2009-09-09 11:07:00 i Tankar och funderingar!

Ja detta skrämmer mig, varför ska jag vara rädd när jag brode vara glad? Eller borde jag det? Borde jag kanske vara ledsen? Jag vet ingenting, verken in eller ut.. Det får tiden utvisa men tills dess vet jag inte vad jag ska tro eller tycka..

GRATTIS

Publicerad 2009-09-09 09:21:00 i Vänner har en stor betydelse!

Grattis till Elin, Veronica och Jill som alla idag fyller år.. Stort gratts till er och hoppas ni får en fin dag!



(Vill ju nämna dig Jill för jag vet du läser min blogg o jag minns att du fyller år idag) hihi..



GRATTIS till er..

Trevlig kväll..

Publicerad 2009-09-09 08:52:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God morgon..

 


Tänkte bara uppdatera lite snabbt här innan jag ska börja fixa lite här hemma och mig själv för att sen åka iväg på möte till jobb.. känner bara för att vara hemma idag egentligen, mår ej så bra..

 


Aha igår var de ju läkemedelskörkortet.. jao vad ska man säga.. hur mycket sa han som man INTE viste? Hmm jao preci.. inte mkt faktiskt.. men men.. bara att ita ihop... efter de åkte jag o handlade lite och så för att senare möta upp Peter och köra hem till honom..

 


Hade de verkligen jätte trevligt hos Peter, såg två skräckfilmer gjorde vi, snackade och så.. de var himla trevligt att ses igen efter dessa år, vi lär väl ses snart igen :) Tack för en trevlig kväll..

 

 


Har inte fått korten från dom andra ännu, så ni får vänta lite till :P Nu ska jag gå o ta värktabletter och dona lite grann.. ha en fortsatt bra dag..

 

Kolmården..

Publicerad 2009-09-08 08:58:00 i Familjen betyder allt!

Då var det kanske dax att uppdatera lite om kolmården, en underbar dag..



Började med att vi åkte hemmifrån i lördags mitt på dagen typ.. för att möta upp alla andra vid vår stuga utanför djurparken som vi hyrt..



Jobbig resa, tar ju sin lilla tid att köra men det gick.. till slut var vi äntligen framme och då blev det näst intill mat direkt, David och Emil hade gjort spagetti och köttfärsås som vi alla satt och åt.. var jätte kul att träffa dom igen, jag har ju träffat Davids syster med familj förut men mamma och pappa har aldrig gjort det, men det gick ju kanon bra.. sen bestod kvällen i stort sätt av att bara sitta och mysa och prata och skratta en massa och leka med barnen förståss.. jag är ju lite av en favorit där.. "prinsessan"..


Dagen efter.. söndagen alltså så var det dax.. nu skulle vi till Kolmårdens djurpark.. kommer nog bli mest lite bilder nu.. men bilder säger ju mer än tusen ord.. så.. titta och njut..  (lägger inte upp alla bilder, då de skulle bli så himla mycket, fast fler bilder hittar ni på min bilddagok)


Mamma, pappa, Brossan, Jag och David började med att åka runt i safariparken, jätte kul verkligen.. här tog inte jag några kort med min kamera så bilder från de får vänta tills jag får brossans och pappas kort :)


Sen gick vi in på djurparken och mötte upp Davids syster med familj och dagen kunde börja :)



Underbart fint kort på min älskade mamma och pappa.. Tack för en mycket trevlig helg.. Detta behövde vi verkligen, särskilt pappa..



Hehe mamma hon älskar apor lika mycket som jag =)


David och jag :)


Lite djur bilder.. låter bilderna tala för sig själva..
   
  

Delfinshov var vi på också =) Fan så duktiga dom är alltså.. helt sjukt.. jag vill bada med delfner nån gång, skulle vara en sån himla upplevelse.. av detta så kommer de jätte fina bilder sen när jag får pappas kort..
 

 

Davids syster, Alva, Idag, Oskar, Lasse och Davids rygg typ :) Alltså dessa goa människor vi var på kolmården med :)



Mamma, jag (och lite pappa i bakgrunden) inne på delfinshoven :)
 

Jag med aporna i bakgrunden :)


Haha sen var de några som stod och kastade in bär till djuren, även om man inte fick detta.. så då satt dom så sött o fiskade upp dom.. var jätte kul att se.. så smarta dom är.. sen var dom fem st som skulle in i munnen och titta på den som åt upp bäret för att se vad de var.. såå söta.. skulle kunna stå och titta på dom hela dagen ju.. fast sen var det en av dom mindre som skulle försöka och då kom han för långt ut med pinnen och la den på elstängslet som var vid vattnet så han fick världens stöt och bara flög bakåt typ..  stackarn..




Shit denna hanen var inte liten vill jag lova, argh var han också för den delen hehe..


Underbart vackra Alva kom prommenterandes =)


Kungens Elefanter :)


Snacka om att Elefanter har stora "fötter".. här jämför jag ett elefantkliv med min hand..


Söta Oscar :) Han är bara så charmig och söt.. min bästis de där :)


Vi hade jätte tur med vädret hela dagen tills typ fyra tiden, då kom det världens skur som höll på en stund men sen var de lugnt igen =)


Sen efter dom stängt så var vi utanför och fikade lite och så medans vi väntade på pappa och Lasse som var hos varjarna..


Tack alla för en underbar helg, det behövde vi alla och det var himla skönt att få komma iväg..

På vägen hem så frös jag och var trött så det blev att mysa ner sig med täcke och kudde i bilen.. mysigt värre ;) haha


Det var allt från mig.. kommer mer när jag får alla andra kort och så :) Nu ska jag gå och steka mina sista pannkakor och sen börja göra mig iordning :)

Ha en bra dag alla läsare.. glöm inte kommentarer nu ;)

Pussendå

Orkade inte..

Publicerad 2009-09-08 08:10:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God morgon :)


Uppe med tupen idag igen, vaknade typ halv sju av sms.. men vad gör det? När det kommer från nån rolig person och inte är något tråkigt så blir man ju glad i vilket fall som helst :P

 


Orkade inte uppdater något igår, fy mig.. men ibland så är det så.. var mesta dels av dagen ute hos mamma och pappa.. spelade skip-bo med mamma som vanligt och sen käkade vi när pappa kom hem och sen kom faster Kerstin förbi så blev en del snack och så.. annars så hände det inte mycket mer..

 


Idag är det läkemedelskörkort som gäller (inom jobbet) har hört att det ska vara väldigt drygt och inte så intressant men men.. efter det så blir det stan för mig, käka lite och gå o strösa runt för att lite senare köra till Peter.. gud vad kul de ska bli, inte träffats på flera år.. så det ska bli spännande och trevligt, blir väl o fika lite kanske och så.. sen blir de nog skräckfilm frammåt kvällen lät det som =)


Just nu står jag o steker pannkakor, åtta på morgonen.. Normalt? haha näe precis.. men vem har sagt att man ska vara normal då? :P ler..



Nu har jag erkänt för mig själv och honom, vi kom in på det så varför då ljuga? Tänker inte ljuga för att saker verken ska gå bättre eller sämre.. Tänker ändå inte stressa mig in i nåt överhuvetaget.. verken när det gäller det ena eller det andra.. det blir så fel då.. men jag är förvånad över mig själv i detta läget, varför tänker jag inte ritkigt gå in på...

Ska snart göra ett inlägg om kolmården.. men så länge får ni nöja er med detta ;)

Puss o Kram SkumBanan

Snart så..

Publicerad 2009-09-05 11:57:00 i Familjen betyder allt!

Ja snart bär det av till Kolmården :) Ska bli ruskigt kul.. är hos mamma och pappa nu så så fort dom börjar bli klara så sticker vi.. När vi kommer fram så ska vi möte upp David och Emil.. och så kommer Davids syster med familj.. Vi har hyrt en stuga som vi ska bo i tills i morgon.. så imorgon blir det att gå in i djurparken, sen efter stägning i morgon ska Pappa och Lasse (har jag för mig han heter) in till varjarna och så får vi andra så snällt hitta på något annat att göra under tiden.. underbart ska de bli.. hoppas på en mycket rolig kväll och morgondag med mycket skratt och när jag kommer hem lär ni ju få en del bilder ;)

Nu ska jag fortsätta snacka med ett söto och ta ett bloss.. sen hoppas jag dom börjar bli klara här..

Kolmården håll i er.. för här kommer vi :D

Idag bär det av...

Publicerad 2009-09-05 08:24:00 i Familjen betyder allt!

Ja för idag bär det av till kolmården :) Ska bli jätte trevligt.. har ju sett fram emot denna helg så länge.. så ska snart gå o packa hihi.. lagt fram lite saker som jag ska ha med mig o så, en kanske dax att göra klart allt nu :)


 

 


Igår var jag iväg nästintill hela eftermiddagen o kvällen.. träffade Kusin Sara o så.. mycket trevligt, dock blir det ju atomatiskt jobbigt att träffa släkten nu.. men det är bara sånt man får räkna med liksom..

 

 



Kanske uppdaterar mer innan jag åker.. annars så.. ha de så bra =) Kramis

Home sweet home :P

Publicerad 2009-09-04 14:05:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Tjena.. då var man hemma igen.. från jobbet.. eller jag kom hem för ca en timme sen.. fick sluta lite tidigare :) Så nu står jag och lagar storkok.. hehe.. råkade bli så.. blir kycklinggryta och ris.. gott o frysa in också ju.. så när de blir klart är de dax att käka, sen får jag nog börja packa inför helgen :) Ska ju iväg ju.. weeii.. ska bli så skönt att bara få komma bort från allt liksom..

 

 





Vad ska alla mina läsare göra i helgen då?..

Rätt så skönt..

Publicerad 2009-09-04 05:43:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ibland kan det vara rätt så skönt att vara klar tidigt, så man slipper stressa innan jobbet.. jag sitter nu.. nästan.. redo för att köra till jobbet, bara vänta på att håret ska torka lite till så jag kan fixa till det.. smink o så orkar jag inte fixa med idag, då jag redan fällt massa tårar (vaknade gråtandes) så man är så känslig nu så lika bra att gå och vara naturlig :) Ler..

 



Svarat på alla kommentarer har jag gjort nu också.. har ju vart lite dålig på de sista tiden, men nu är det svarat på allt.. Tack till alla som beklagat min farmors bortgång och ni som stöttat mig.. Trodde folk skulle vända sig emot MIG igår av mina ledsna inlägg om Mr X och det om handlade om det.. eftersom jag tidigare fått mycket kritik när jag skrivit nåt om killar.. men inte denna gången inte.. tackar för det också..



Nehe nu ska jag kolla runt lite snabbt för att sen fixa till frillen och dra iväg till jobb.. hoppas bara min huvudvärk släpper snart...

God Morgon..

Publicerad 2009-09-04 05:06:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God morgon... så var man uppe innan tuppen.. med världens skallavärk och trötthet, men det får ju gå det också :)

Dax för en dusch och frukost och allt som ska göras för att sedan sätta sig i bilen och köra.. hehe.. i eftermiddag så kommer nog kanske Kusin Sara och hennes kille Andreas hit :) Får se, men troligen så gör dom det.. trevligt trevligt..

Inte tid o skriva nu.. kanske uppdaterar sen..

Pussendå

Sånt är livet, sånt är livet..

Publicerad 2009-09-03 18:57:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

.. så mycket falskhet vore här..  (Bara fick den låtern på hjärnan) Ler..


Vill bara säga så ingen missuppfattar, jag har skrivit de till alla som kommenterat.. Jag ångrar inget från igår, jag hade en trevlig kväll.. "Mr X" var jätte trevlig och snäll, det är sånt här som händer helt enkelt och allt har sin mening.. så nu har jag det sagt, färdig snackat om detta nu..


Är hos mamma och pappa.. ätit middag här och pratat lite.. är ju mycket prat om farmor och så, jobbigt men känns bra att prata om det ju.. Om en stund kommer Greta och Magnus.. får väl se om Jens är med eller inte.. sen så ska jag hem.. fixa iordning inför morgondagen då man ska börja jobba.. sen blir det att lägga sig.. tidigt tidigt..


Ha en fortsatt bra kväll så får vi väl se om jag uppdaterar nåt mer sen.. längtar tills imon på ett sätt iaf ;)

Puss o Kram

Mr X och Mr X2

Publicerad 2009-09-03 15:33:00 i Tankar och funderingar!

Nu är det såhär.. jag har haft en del tid under dagen o fundera.. o funderat o bollat me diverse olika tankar o funderingar har jag också gjort.. detta e grymt jobbig o tidskrävande så ge er inte på detta om ni inte vet va ni ger er in på.. ler

Nu till allvaret i det hela..



Det finns en mening me allt som sker...nu låter jag som en gammal vis tant eller liknande.. men den insikten har nu slagit ner som en blixt från klar himmel till mitt lilla huvud..



Det jag menar är..

NU förstår jag varför denna MR X gjorde som han gjorde.. jo just för att jag skulle få insikten att Mr x2 e mkt bättre...att jag inte förstod detta innan... *glad*

Ibland måste jag nog va lite trög...måste ramla ner en liten polett först för att jag ska förstå ett o annat....


Det var de jag ville säga.. så mina nära och kära.. oroa er inte för mycket, det finns en mening med allt och jag tror jag vet precis vad meningen med detta var.. jag var tvungen att genomföra detta för att förstå..

Blev nog fel..

Publicerad 2009-09-03 11:58:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Blev nog lite missuppfattning i mitt senaste inlägg med tanke på vad ANONYM kommenterade.. men det är väl SJÄLVKLART att jag bryr mig att min sjukdom gör så att folk inte vill träffa mig mer.. det gjorde skit ont att höra och jag har gråtit som ett litet barn (är ju så mycket andra känslor i kroppen nu så det behövs inte mycket för att tårarna ska spruta).. men just med kille så bryr jag mig inte.. eller jag bryr mig, men för mig kändes de inte hundra rätt heller..


Det jag vill säga är att jag BRYR mig, men inte på de sättet som man kanske kan tro..

Omoget? Eller bara sjukt dålig anledning?

Publicerad 2009-09-03 10:22:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Ännu en jävla gång har mina helvetes sjukdommar gjort så de går skit för mig.. ännu en gång sparkar den iväg folk från mig..

 


Jag är ärlig, kanske ska man inte vara det? Kanske ska man ljuga ljuga och ljuga.. Att inte kunna se bakgrunden som den varit och istället leva i nuet, är det omoget eller bara en sjukt dålig anledning till att aldrig mer ses? Jag tycker detta låter sjukt.. men jag bryr mig inte..

Hellu..

Publicerad 2009-09-03 09:47:00 i Vänner har en stor betydelse!

Hellu gott folk..


Fick sån ångest igår kväll, eller ja inatt, därför jag inte orkade uppdatera nått! Idag känns de väl kanske lite lite bättre, men inte bra.. tankarna snurrar runt alledes för mycket.. och tårarna som rinner..


Igår var ju Jenny här inprencip hela dagen.. jätte trevligt var det verkligen.. Tack för det vännen.. sen på kvällen så bar det av till Kalmar för att möta upp lilla Danne som jag skrivit lite om.. jätte trevlig o go kille.. vi var o åt sen gick på bio.. sen åkte vi till Jenny o Henke och satt o snackade me dom.. finns iget mer att säga!!!! Inte nu iaf..


Idag lär det inte hända ett skit, lägga mig väldigt tidigt för att orka upp och jobba imon, känner inte alls för det.. inte för fem öre.. men man har ju inget val..

Telefonsamtal..

Publicerad 2009-09-01 22:54:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Aha då har det där telefonsamtalet kommit som jag väntade på igår.. det gick ju himla bra *ler stort*.. det var skönt att få prata lite.. det gjorde iaf så man blev väldigt glad.. för stunden vill säga.. nu får vi se vad som händer... fick ju iaf vara glad och slippa tänka i 40 minuter.. de ni ;)

 



Precis tagit min natt medicin så jag hoppas på att kunna få sova lite i natt och inte ligga och grubbla allt för mycket, men det är nog för mycket begärt.. men vi får se.. det är så blandade känslor med allt.. suck

Pingisbollar..

Publicerad 2009-09-01 21:18:00 i Tankar och funderingar!

Tankarna far som pingisbollar genom huvudet på mig..

 

Försöker städa men blir bara rörigare..

 

Försöker hålla tårarna borta men dom bara rinner..

 

Inget går som det ska..

Vila i Frid Älskade Farmor!

Publicerad 2009-09-01 20:13:00 i Familjen betyder allt!

Pust och stön vilken jobbig dag.. "dom ringer om det blir värre" skrev jag i min blogg, värre blev det och farmor somnade in snabbt och lugnt.. var flera timmar på hemmet med alla pappas syskon och två av mina kusiner.. Jag var inne hos farmor och dom hade gjort henne så fin så fin.. jag var inne flera gånger och klappade henne och sa farväl..

 



Nu är du hos farfar och David.. jag är säker på att båda tog emot dig med öppna armar när du idag vid åtta på morgonen lämnade oss för att möta upp dom.. hoppas du har det bra där du är nu.. det kommer bli tomt här på jorden, men som du sa till mig och Emil.. att vi får ha det så bra vi som lever kvar och det ska vi ha, även om det känns jätte tungt nu.. jag trodde inte jag skulle sluta att gråta, men känns som tårarna nu är slut.. även om dom nu börjar rinna igen..

 



Kom precis hem.. varit hos faster allihop och fixat och donat och pratat en massa.. det har kännts tyggt men samtidigt jobbigt.. nu är man hemma i ensamheten och det känns man börjar genast fundera mycket men nu ska jag plocka och dona här hemma så jag slipper att tänka en massa.. imon får jag ju besök...




Hoppas ni andra har haft en bättre dag än mig!

Tandläkaren..

Publicerad 2009-09-01 07:36:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Nu är iaf tandläkaren avbokad, var inga problem alls.. ska vara där i slutet på månaden nu istället.. nu ska jag ta de lite lugn.. andas några djupa andetag för att sen göra mig lite redo för att åka iväg.. men som sagt, tänker inte stressa iväg, dom ringer igen om det blir värre..

Ska man eller ska man inte?

Publicerad 2009-09-01 07:01:00 i Familjen betyder allt!

Ligger här i sängen o inte kunnat sova knappt.. nu äntligen hade jag somnat till lite så ringer telefonen, farmor tänkte jag direkt.. det har hänt nåt. Rusade upp från sängen (höll på o halka på en tröja o slå ihjäl mig).. svarade.. de var mamma som ringde.. mycket riktigt hade dom ringt nu.. läget var rätt så oförändrat men farmor har ni inte vart kontaktbar på hela natten så dom ville vi skulle koma dit.. nu är frågan.. ska jag åka dit NU eller ska jag avvakta nån timme? Det är så svårt.. veta vad man klarar.. jao ska fundera ett tag till så får jag se sen :(

 


Ska iaf ringa tandläkaren vid kvart över sju.. vet ju inte alls hur dagen kommer att se ut så då är det bättre att avbeställa min tid.. de borde dom väl inte kunna säga nåt om?

 

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela