Välkommen!

Vad tänkte jag på??

Publicerad 2010-04-29 12:21:00 i Kärlek är vackert!

Jag undrar varför jag inte ville ha honom från början?
Vad tänkte jag på/med?
Jag var dum som inte fattade direkt.. men nu är jag fångad och det är jag myyyyycket lycklig över :D

Tack för du aldrig gav upp ;)

Känner mig duktig idag..

Publicerad 2010-04-29 12:11:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Idag är en sån dag då jag känner mig glad, lycklig, duktig o pepp...

Började dagen med att tvätta och att sotera mina gadrober.. varför ha massa kläder som jag inte använder liksom, när det finns andra som är i mer behov av dom?.. dessutom så kanske man snart inte kan ha alla gadrober för sig själv o fylla upp med bara sina egna saker?.. tihi ..

Har även gått igenom alla mina utgifter o inkomster under detta året o soterat massa papper :) Hehe.. känner mig som sagt pepp o duktig :D

Just nu sitter jag och äter lite fiskgratäng för att snart gå och fixa iordning mig lite och sen ner o hämta upp allt från tvätten.. sen kommer mamma, jag ska nämligen vara på sjukhuset vid två.. sen ska jag möta upp min Andreas när han slutar jobba så ska vi åka o göra nåt.. hmm kolla tapeter? Kolla möbelaffärer? hehe vi får se.. nåt ska vi iaf göra :)

Jag hoppas på en fortsatt bra dag och att jag fortsätter vara såhär possetiv o pepp hela dagen :D

Kram Kram på er

Kom ihåg.. KÄRLEK kan göra mycket med en människa ;)

Skåne med älskling <3

Publicerad 2010-04-28 10:46:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Tjena..

Japp i helgen har jag varit i skåne med min älskling.. varit hos Jonas o Emma.. haft en mysig o trevlig helg.. hihi.. tack för det :)

Annars händer inte så mycket, börjar jobba nästa vecka.. ska bli rätt skönt att komma igång igen faktiskt.. hoppas bara det ska gå bra, men det gör det nog, vi har det rätt så lugnt på jobbet nu.. iaf jämfört med vad dom haft medans jag varit hemma o varit sjuk..

Var hos psyk igår, ska höja min dosering ännu med en tablett, hoppas det blir bättre nu.. annars har de inte hänt mycket faktiskt.. allt bara flyter på :) hihi

Nu börjar våra bästa år igen så ska fortsätta kolla på det och sen ner i tvätten igen..

Vad ska mina läsare göra på valborg förresten? :D Själv så ska jag till Emmaboda med Andreas och grilla o dricka lite gott med några av hans vänner :) Ska bli trevligt.. hoppas jag ;) tihi...



Älskar min Andreas över allt annat, är så sjukt lycklig med honom ;)

Puss o Kram

...

Publicerad 2010-04-22 12:39:00 i Kärlek är vackert!

"Du är vackrast av de vackraste,
Det söta i godis skålen,
 Det mysiga bland kuddarna i sängen!
ÄLSKAR ÄLSKAR DIG HJÄRTAT"

Kan man bli mer underbar?

Jag blir varm i hela kroppen.. detta sms var precis vad jag behövde idag, nu ska jag sätta igång me städningen och sen göra mat..


Ibland är livet underbart..

Publicerad 2010-04-20 15:54:00 i Vänner har en stor betydelse!

Hej hej..

Sitter just nu framför datorn me en risifrutti och tagit en pause i mitt donande här hemma.. Inte fått så mycket gjort som jag hade tänk, men så är de när man mår skit på förmiddagen.. men har iaf fått all tvätt tvättad och fått soterat några skåp i köket och hela skafferiet o vart o handlat.. så lite har man gjort iaf ;) Diskat också.. hehe..

Ringde folksam gjorde jag för en stund sen också.. ibland är livet bara så underbart.. har ju olyckfallsförsäkring genom facket.. så för att jag skar mig härromdagen så får jag ut en summa pengar som är välbehövliga nu.. så inom tio dagar så har jag nån tusenlapp extra på kontot.. mycket välbehövligt nu när jag inte har ett öre typ :D Hade räknat med MAX en tusenlapp, men de blev mer än så så nu är jag glad :D Äntligen nåt som går bra mitt i all min otur..

Förrutom kärleken då förståss för den har jag också väldig tur i :) Så otroligt glad för att jag träffat Andreas och att han är en stor del i mitt liv.. UNDERBART!

Så i detta inlägg vill jag tacka tre personer! Börja med att tacka Malin som fick mig att våga träffa Andreas från början.. Tack vännen, om du inte hade fått mig att träffa honom så hade jag kanske aldrig gjort det.. iof tror jag inte han hade gett sig så nån gång hade vi nog träffats, men inte så snabbt iaf.. Tack vännen :D

Sen tackar jag Caroline för du påminde mig om att vi har den försäkringen genom kommunal, jag visste det ju egentligen men hade inte tänkt på det så innan du sa det.. tack.

Sen Tack ANDREAS för att du är en del av mitt liv och vill dela ditt liv med mig :) Älskar dig!

Idag kastreras Tessie, så jag o Whisky har vart ensamma här idag o myst ;P Tessie kommer hem med Andreas sen..

Nu ska jag dona vidare här lite innan de är dax att börja steka pannkakor som jag lovat att ha klart när älskling kommer hem från jobbet..

Kram Kram en Glad Tess

Skadad..

Publicerad 2010-04-15 13:08:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej på er... varit dålig på o uppdatera lite nu igen :P  Har inte riktigt tid o ork till det..

Så vad har hänt tro? Joo, numera bor ju Andreas här tillfälligt.. ler.. funkar hur bra som helst och det är helt underbart att dela boende med min älskling :D Tihi..

Hans katt har även flyttat hit, det går väl inte så jätte bra  med Tessie, men idag gör dom framsteg iaf efter att ha bråkat inatt så att Wisky högg Andreas i handen för han hade fastnat i mitt bord.. så just nu e Andreas hos läkaren.. stackars mitt hjärta..

Skada sig gör man sig tydligen i denna lägenheten.. i förgår innan jag skulle till Kalmar och fika med Jenny (vilket var väldigt trevligt) så skulle jag diska och ett glas gick sönder, skar mig rejält och de bara pissade ut blod.. men jag plåtstrade om de o satte masssa bandage o tryck runt för att få stopp på blödningen sen drog jag in till Kalmar.. visst hade jag ont, men sen blev det värre och värre och  när jag körde hem kunde jag knappt växla med handen..

Väl hemma så donade jag lite och vilade och plåstrade om handen igen eftersom de blött igenom hela skitet, sen kom mamma, Elin och Lowa på besök.. mycket trevligt, Lowa hon bara växer :) Jätte kul o träffa dom, vi måste bättra oss på att ses oftare vännen!!! Hon fick även träffa Andreas och pappa en snabbis när dom kom hem från jobbet..

Fick mer ont under kvällen, natten var hemsk.. mamma tyckte redan när det hände att jag borde ha åkt till doktorn, men jag todde ju inte att det var så farligt.. men sen igår åkte jag till doktorn iaf eftersom jag hade så sjukt ont.. han tyckte jag var dum som inte åkt dit direkt för de hade behövts sy men nu var de för sent.. så dom tejpade ihop det så gott det gick och plåstrade om det, jag hade tydligen väldig tur att jag inte hade förlorat känseln.. hmm.. så tur i oturen är det man kallar sånt va? Så fick jag stark pencilin som jag nu ska gå på i tio dagar :/ Suck.. det  var  tydligen jätte viktigt när man skurit sig på dom ställen som jag gjort, plus att det redan hade börjat bli infekterat..

haha så aaa.... här hemma händer det grejjer :P hehe.. skadar sig gör man tydligen, kanske borde flytta från denna lägenheten? ;) den ger mig kanske otur?  tihi.. vet ju en som skulle bli väldigt glad ;P

Idag ska jag till jobbet i nån timme och vara med lite och titta för att bekämpa min panikångest.. så ska gå med min fruga och se hur hon jobbar ikväll en stund ;) haha

Nee nu ska jag gå o fixa lite här hemma och sen göra nåt o äta innan de är dax att bege sig mot jobb i eftermiddag...

Kram Kram

Älskar Dig Andreas <3

Helt Underbart!!

Publicerad 2010-04-11 10:47:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Morrn morrn.. känns dock som de e eftermiddag, vi har varit uppe rätt länge o håller nu på o skruva skåp i köket :)

 


Hade en helt underbar eftermiddag o kväll igår :) Det var mycket uppskattat de jag gjort.. kul.. o inatt har jag sovit gott som bara den i min älskling armar.. finns de nåt underbarare?

 


Idag blir de o dona lite, sen kommer hans pappa sent ikväll så ska säga hej till honom sen flyttar Andreas med mig hem :D weii.. ska nog gå bra o bo tillsammans ;) :P haha

 


Nee ska gå ut o hjälpa killen lite i köket...

 


Kram Kram

Mys på hög nivå..

Publicerad 2010-04-10 14:25:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

.. Det är precis vad de ska bli ikväll, jag har nu dukat upp inne i Andreas vardagsrum.. mysigt med tända ljus o en bukett rosor :) Så fint så ;) Tihi..

 


Ugnen ör upptagen av "inneboenden" så maten kanske inte kan stå klar när Andreas kommer hem ritkigt, men den ska ju bara varmas upp i ugnen sen så..

 


Nu är de bara att vänta på att han ska komma.. hoppas ni får en bra kväll..

 


Kram Kram

Dagen..

Publicerad 2010-04-10 10:16:00 i Kärlek är vackert!

Hej hej..

Äntligen är dagen här :D idag kommer ju älskling hem, helt jävla underbart... tihi.. har städat o donat här hela morgonen och gjort tacopaj som jag ska bjuda Andreas på när han kommer hem.. så ska hem till honom sen o förbereda för en "romantisk middag" weeii.. sen frammåt kvällen så blir de mouseerat vin, jordgubbar o melon o lite sånt smått o gott.. gud vad jag saknat denna pojk.. underbart att ha honom hemma igen :D

Igår så var vi ju hos Yvonne o hälsade på.. jag, mamma o pappa.. mkt trevligt men tyvärr blev hon rätt dålig när vi åkte hem, så ska snart ringa henne o höra hur det är idag tänkte jag...

Lär inte bli mycket mer uppdatering idag.. men hoppas ni alla får en lika bra dag som jag ska ha.. för idag är jag lycklig, det var till o med kul att dammsuga :D hehe

Nu ringer Andreas, så nu e dom i Sverige.. weeiii

Kraaaam från en lycklig tess

Fredag..

Publicerad 2010-04-09 08:59:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Morrn Morrn.. fast de känns mer som det är mitt på dagen.. har varit uppe sen typ sex :P

Aha då var det fredag.. denna veckan har bara sprungit iväg.. *skönt som tusan* hmm Fredag som innebär att idag måste jag städa klart här hemma, sen blir det en runda till Kalmar med mamma, ska hämta pappa på jobbet och sen en runda till Ikea o käka.. för sen bär det av till Kosta.. hälsa på Yvonne.. trevligt, vi ska henne med lite saker o så :) sen ikväll vet jag inte vad som händer.. nån som vill hitta på nåt kanske? :)


I morgon är det lördag.. äntligen.. weeiii så härligt det ska bli o få se min älskling igen, krama o pussa honom.. bara ligga i hans famn.. åhh jag längtar verkligen.. börjar bli jobbigt nu.. tihi

Har ont som fasen i min stackars mage.. fattar inte varför.. ska de aldrig bli bra? :O

Har en katt här bredvid som är väldigt kelen så ska väl ta o gosa lite med henne nu innan jag ska ta och sätta igång med mitt lilla hem... Tror den är en liten tjej mer än jag här som saknar o gosa med Andreas <3 hihi

Ha en bra dag alla så hörs vi!

Kram Kram

Psykologen..

Publicerad 2010-04-08 16:44:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Tjena.. dax för lite uppdatering kanske..

Varit iväg hos frugan idag igen o käkat frukost o umgåtts lite.. trevligt.. sen rullade bilen vidare till chefen för att ha lönesamtal.. det gick bra, han hade inget att klaga på inte :D tihi.. kom överens om att jag får åka till jobb o hälsa på, följa med på några ärende eller göra vad jag vill under tiden som jag är sjukskriven.. för att komma ut i det sociala.. så det blir nog o vara några gånger på jobb iaf innan jag börjar jobba, så slipper jag känna paniken också..


Sen rullade bilen vidare hem igen.. sen till psykologen.. var inte lika mkt skratt där idag om man säger så.. men vi pratade massa om mina ångest-attacker som kommer mer och mer.. så vi ska försöka så jag får träffa psyk läkare snabbare än vad det var tänkt för att kolla över min medecinering.. behöver nog öka dosen iaf.. suck..

Troligen är de så att jag är för stressad och därför får mina anfall.. så pratat lite om hur jag ska jobba med att motarbeta detta, därav bla att åka till jobbet och vara med där lite nu när jag e sjukskriven..

Så vi får se hur det går med allt..

Just nu håller jag på o dona här hemma så jag får iordning, tvättar gör jag också igen så nu e de inte mkt kvar.. skönt att ha allt rent sen :D hehe.. Imon bär de av till Yvonne o hälsa på.. o sen är det Lördag.. ÄNTLIGEN Lördag.. tror ni nån längtar? ;) Tihi..

Nee ska nog gå o ta tag i disken..

Kram Kram

Samtal..

Publicerad 2010-04-07 20:49:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ja för idag ringde min älskling och jag blev väldigt förvånad o väääääldigt glad.. han ville höra min underbara röst.. sötaste killen.. åhh saknar honom som attans..

Annars har dagen varit bra, mötet på jobbet var rätt lugnt, ändå så var jag helt slut efteråt.. sen har jag umgåtts me frugan.. alltid trevligt :D Spelat massa omgångar yatzy haha.. och där märkte man min saknad av Andreas, då vi efteråt la märke till att jag skrivit A på nästan alla omgångar istället för J (jessica) hahahaha.. de var lite komiskt..

Snart blir de faktiskt sängen för min del.. ska på lönesamtal till chefen.. och innan dess så ska jag till frugan o käka frukost så jag måste åka och handla de också på morronen.. hehe.. sen efter mötet blir de till psykologen sen till Lisa troligen.. så fullt upp imon också..

Nee nu börjar mina tabletter verka så är bäst att sluta skriva och säga god natt istället..

KramKram

Möte..

Publicerad 2010-04-07 09:56:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Morrn.. idag har jag lyckats sova rätt så länge innan jag gick upp.. iof vart vaken mycket från o till men ändå..

Precis ätit lite frukost och ska snart börja göra mig iordning.. ska nämligen in till jobbet idag och hälsa på.. passa på när dom ändå har möte :) Så man känner sig lite tryggare när man kommer tillbaka, vet inte varför men känns inte tryggt att komma tillbaka till jobbet, känner mig lite skakig och lite panik artat att komma dit.. hmm.. ändå trivs jag på mitt jobb.. varför känns de såhär? :O  Rädd att jag inte ska klara det för mitt huvud är som det är.. hmm.. aja de blir nog bra, ska ju som sagt dit och hälsa på idag iaf och få lite uppdateringar.. Efter det så blir det att umgås med Jessica.. trevligt trevligt.

Igår kväll var jag hela kvällen ute hos föräldrarna.. Caroline, jag o mamma spelade skip-bo och pratade en massa.. himla trevligt måste jag säga.. trevligare än de brukar även om de brukar vara jätte trevligt :) Tihi..

haha vet ni.. härromnatten drömde jag att Andreas friade.. jag sa NEJ.. haha.. det var en helt sjuk dröm.. o värlens fulaste ring som var vit (silver troligen) med fula blommor på som var tukosa.. skrattar.. såg förjävlig ut.. hmm helt galen dröm var det.. minns inte allt men just hur den såg ut kan jag inte få bort från skallen.. ;P Drömmar kan vara konstiga, särskilt denna veckan.. drömmer massa knasiga saker..

Nu är det bara fyra dagar kvar, tre nätter att sova ensam.. det går snabbt nu o jag längtar nåt enormt.. det gör han också, ska bli underbart.. ska vara hos honom när han kommer hem.. hmm undra om man ska fixa nån överraskning? Men vad? Förslag??!!

Nee bäst o börja fixa iordning sig om jag ska hinna så jag är hos Jessica vid tolv som jag lovat..

Ha en bra dag alla läsare!

Kram Kram

Det bästa..

Publicerad 2010-04-06 11:20:00 i Kärlek är vackert!

Det bästa som hänt mig på länge är Du..
Du har haft sån förståelse och uthållighet för mig..
Du har kämpat och du har vunnit.. vunnit mitt hjärta!

Det kan inte ha varit lätt när jag pratade mina problem om Jesper.. men du lyssnade och tröstade..
Du har varit ett stort stöd i mycket för mig redan..

Jag älskar dig!

Du är underbar, rolig, omtänksam och framförallt bland de snällaste jag träffat!

Lämna mig aldrig, jag låter dig aldrig gå.. det är inte mycket mer att förstå, det är bara så..

Älskar dig Andreas!!!!

Bild-bomb... April

Publicerad 2010-04-06 08:23:00 i Familjen betyder allt!

Långfredagen:

Vaknade upp me min älskling på morronen.. det var en tung morgon eftersom han skulle resa iväg.. så var att mysa i sängen för att sen ta oss upp o packa ner hans saker, sen begav vi oss till hans mamma och hjälpte henne med det sista inför resan och sen körde vi och lämnade av mig i nybro och sa hej då.. sen begav dom sig :(

På kvällen blev det mys med familjen... här kommer lite bilder..


Vi fikade gott med färsk annanas, färska jordgubbar och glass.. mumms så gott ;)
 

Min älskade mormor o morfar i soffan :) Älskar er!


Världens bästa bror och David.. Har varit sååå skönt att ha dom hemma i helgen :D



Jag låg på soffkanten o var allmänt hängig o trött..


Man kan få plats många i mamma o pappas soffa.. man kan ligga lite hur man vill :P hehe.. min stil var ju snyggast, låg på armstödet/ryggstödet hela kvällen o kollade på talang o fikade ;P


Michaela var självklart också med :)


Sen var de dax för mig att lägga mig tidigt, var ju så trött.. och det är här jag sovit över helgen eftersom mormor o morfar har lånat min lägenhet, men nu har dom åkt hem så nu är jag hemma igen.. i ensamheten..


Sen säger jag god natt för den dagen :)




Påskafton:

Mysdag med familjen.. började med att gå på modehuset.. fick en skjorta, ett par jeansleggings, en längre topp av mamma.. sen köpte jag en mascara och en tunika typ.. efter det så blev det middag på ikea och kika där lite, där fick jag en blomma med kruka av mormor o morfar för att dom fått bo hos mig :)


Snygga jag i mina kläder jag fick av mamma ;P



Sötaste paret.. förrutom mig o Andreas då förståss ;)


Michaela står o pratar med sin mamma (min moster) via datorn.. hehe tror hon hörde dåligt vad hon sa eller nåt :P Tihi..


Kusinerna :D


Stål-mormor <3


Mammas fina påsk-bord :)


En glad påsk-Tess :P


<3 <3 <3


Dax för gott påskbord.. mumma..
 


En Therese som saknar sin pojk!!!


Det var allt vad bilder jag hade att erbjuda :)

Hur har DIN påsk-helg varit??

Kram kram

5 dagar kvar..

Publicerad 2010-04-06 07:26:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God morgon..

Klockan är lite efter sju och första maskinen med tvätt är nu inkastad :) Har massor med tvätt så jag lär ju inte hinna tvätta allt idag, men lite av det iaf :-)

I morgon är det möte på jobbet, så tror att jag ska dit då och hälsa på lite.. känns som de kan behövas för att lättare ta sig tillbaka till jobbet sen.. hihi.. får se om frugan kanske har tid att ses innan, eller efter och umgås lite.. är ju alltid trevligt ;P

5 dagar kvar tills min älskling kommer hem.. hoppas dom går fort, för nu är de jobbigt.. hehe.. men de ska nog lösa sig.. har ju en del o fixa med nu innan så..

Idag händer det nog inte så mycket mer än att tvätta, kanske ringa sjukhuset för att höra vad dom säger om min mage, den har börjat samla på sig vätska igen verkar det som.. suck.. men jag är inte förvånad faktiskt.. för varför skulle de vara slut på mitt elende redan liksom? blä..

Nje, de var lite uppdatering från mig.. snart kommer lite mer bilder till er att sitta o titta på ;P Tror jag ska sätta på ett avsnitt av OC nu och bara slappa tills det är dax att springa ner i tvätten igen..

Hoppas ni får en bra dag.. Kram Kram

1 April, David 30 år..

Publicerad 2010-04-05 11:31:00 i Familjen betyder allt!

Lite bilder nu då som jag lovat :)

1 April..

Min söt innan vi begav oss från Kalmar till Örsjö där vi skulle tillbringa kvällen..


Min älskade mormor på bösök :)
 
 
Kusin Michaela är också på besök hos oss.. Mys


Min älskling! Älskar detta kortet, så fin så ;)



Jag o Andreas myser i soffan hos föräldrarna :)

   
 

Egot :P

 

Nåt roligt på tv ??



Jätte fint kort på kusinen Michaela :D Me like!!!


Sen så skulle Davis o Brossan komma så Andreas och jag hade gjort smörgåstårta till David som han älskar.. GRATTIS i efterskott David ;)


   


Mmmm den smakade riktigt gott :D


Sen var det paket öppning :)
    


Tack alla för en super trevlig kväll :)

Lämnat mig...

Publicerad 2010-04-05 10:57:00 i Familjen betyder allt!

Hej hej..

Nu har min kära bror och David lämnat oss här i skogen för att åka till Davids föräldar en runda.. Davids pappa fyller år idag.. GRATTIS till honom :)

Sitter här med Kusin och har spelat yatzy (jag förlorar hela tiden mot henne).. nu sitter vi och väntar på att mormor o morfar ska komma hit så vi får lite frukost, sen kommer även faster o Tommy hit och fikar sen ska mormor morfar och Michaela åka hem dom också :( Kommer bli tomt.. alla lämnar mig :P haha illa..

Igår var jag brossan David och Michaela på kosta-outlet.. hittade inget spec mer än en dieseltröja som jag köpte och foundation.. sen var vi även och hälsade på Yvonne i hennes nya lägenhet.. jätte fint och som vanligt skönt/trevligt att träffa henne..

Annars händer inte så mkt.. tänkte ta och uppdatera me lite bilder här igen i nästa inlägg.. tycker dock att ni är dåliga på o kommentera.. skärpning på de ;)

Vad ska ni alla göra idag da?

Kram Kram

Bild-bomb... Mars

Publicerad 2010-04-04 10:16:00 i Vänner har en stor betydelse!

Malin och Melwin var på besök den 23de Mars, Andreas och jag bjöd på god middag som Andreas lagade.. mumms, mycket trevlig kväll tycker jag :)

Min Älskling!


Sötaste Melwin leker i min hall...
 



My Love lagar goood mat..


Resultatet.. "Planka på plåt i ugn" Super gott var det iaf :D


Gott med mat.. uppskattat :)
 

Melwin tyckte om maten han också, fast sparris var inte så poppulärt ;P Men att kladda är skoj..
 

Kladdar man så får man vara en glad nakenfis sen :)


BUS!


Tack för en trevlig kväll!


27 Mars.. Myskväll med Andreas, massa gott och en hel trevlig kväll blev det.. tack för de älskling!


  

Sen var det dax för Lucas 2-års kalas den 31a.. Tack för ett mysigt o trevligt kalas :) o GRATTIS i efterskott Lucas.. Här kommer lite bilder som ni kan avnjuta :P

 
    

Det var vad jag hade o bjuda på just nu.. nu ska jag koncentrera mig i mitt yatzy-spelande me David :D

idag blir det costa outlet troligen... uppdaterar mer senare..

KramKram

sömnlös..

Publicerad 2010-04-03 08:22:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Kan inte sova.. så just nu sitter jag invirad i mitt täcke i föräldrarnas kök vid mammas dator och bara väntar på att alla andra ska vakna, ganska så mysigt faktiskt förrutom mitt huvud som dunkar som bara den..

Pappa är iväg o flyger och dom andra sover.. jag mår mest illa.. fick knappt behålla nåt igår och idag har jag inte fått behålla än så länge heller.. jobbigt, man blir ju helt slut bara av det.. men hoppas de blir en bättre idag när det gäller det.. för idag så ska vi in till Ikea och sen ska vi gå o kika lite på modehuset och så ska vi runt lite i Kalmar.. trevligt.. sen blir de väl hem o äta påskmat skulle jag tro.. GLAD PÅSK till er mina läsare föresten :D



Saknar gör jag, kan de kännas såhär tomt? Men de känns UNDERBART att ha en pojkvän som tänker själv på att höra av sig :D Sånt gör mig glad.. han gör mig glad!! Love ya!!


Måste hem idag o hämta min dator o lite tabletter o sånt.. sen blir de massa bilder för er kan jag lova :D Weieii .. tycker ni e lite dåliga med kommentarer dock??!!

En sak till som är underbart är att ha bror o David här.. känns så skönt.. o att ha mormor, morfar o kusin här är också helt underbart <3 Att se mormor o morfar såhär glada är riktigt skönt.. me like..

Saknar mitt jobb lite, men ändå inte.. men e bara en månad kvar nu... sen drar de igång igen.. hoppas jag.. hehe man vet ju aldrig med mig..

Nee nu blir det mest massa strunt skrivet här, så är väl lika bra att sluta.. hoppas ni alla får en bra påskafton för de tänker jag iaf ha :D

Kram Kram o stor Puss till min underbara Andreas som snart är framme i Alperna, stackars dom som fått åka buss såhär länge.. usch..

 

 

Lämnat landet..

Publicerad 2010-04-02 16:53:00 i Familjen betyder allt!

Hej Hej

 


Nu har my love lämnat Sveriges gräns så nu är det tyst i mobilen :( Men han ringde iaf o pratade innan dom passerade gränsen hihi.. gull..  Känns tomt redan.. hmm.. men är hos föräldrarna med familjen o har det hur bra som helst..


Ikväll börjar Talang 2010 så vi ska äta god middag (mammas stuvade makaroner o korv, gott gott) och sen titta på talang o bara mysa och ta de lungt.. härligt värre.. vore ju dock inte fel att ha nån o hålla i sin hand ;) Tihi..


Igår firade vi David som fyllde 30.. GRATTIS till den snyggaste 30 åringen iår.. hehe.. :P Så Andreas och jag hade gjort en stooor smörgåstårta som David älskar, så det åt vi igår kväll när bror o David kom hem, super gott var det :)

 


Hmm vad händer mer? Inte mycket.. blir nog en lugn vecka nästa vecka, ska på lönesamtal och till psykologen.. är nog allt jag har planerat veckan som kommer.. så får se vad som händer, nån som har något förslag?! Tror jag ska åka hem och hämta min dator sen så jag kan uppdatera med en bild-bomb.. bor ju hos mamma o pappa i helgen då mormor o morfar bor i min lilla lya :D

 


Nee nu ska jag gå o vara lite social.. ville bara meddela att jag lever ;) Är ju lite dålig på att uppdatera nu för tiden.. jag undrar varför ;P Kanske för man skaffat sig ett liv? :P

 


Kram Kram TucciT

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela