Välkommen!

Idag..

Publicerad 2010-12-26 09:02:00 i Kärlek är vackert!

Idag, idag, idag, idag kommer mitt hjärta hem.. helt underbart, har saknat honom sååå mycket.. han är ju mitt allt.. jag är så galet förälskad!

Stämmer såååå bra ;)

Publicerad 2010-12-26 09:00:00 i Kärlek är vackert!



Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling´s alright. -Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you're so divine
I'm not ever alone, you're not ever alone

I'm head over heels, goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,I'm in deep debt, without-you* I wouldn't survive
I'm not ever alone

Your smile is heavenly,
I-don´t deserve all the love, that you're giving to me
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver's around me now, you're so fine

I'm head over heels goddess of mine,
your curls touching my-face, and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I'm in deep debt, without-you I wouldn't survive

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I, I will love you till the day I die

I'm head over heels goddess of mine,
your curls touching my face, and now I can fly
You brought my life back,
the glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

Underbar kväll..

Publicerad 2010-12-23 09:49:00 i Familjen betyder allt!

God morgon kära läsare..

sLille julafton idag då och älskling har åkt iväg så här sitter jag ensam vid köksbordet och väntar på att klockan ska gå så jag kan köra ner till baronen o köpa en sak o sen vidare ut till Örsjö för att åka till Kosta med bror o David, kanske mamma o hämta lite saker o kika runt lite..

Igår var det ju då julafton med min familj o Andreas o svärmor eftersom dom åker iväg idag.. det var en helt underbar kväll som blev över förväntan bra.. tokigt bra helt enkelt.. Älskling blev jätte glad för alla sina julklappar o så även alla andra..

Tack älskling för det super snygga halsbandet o armbandet o jackan :) Helt underbart, jackan hade jag en lite aning om.. men smyckena kom som en överraskning o jag blev sååå glad.. för allt :) Tusen tack!!

Tack även svärmor för dom gosigt varma får-ulls tofflorna.. mmm dom värmde gott om fötterna, jag som är så frusen.. hon tänker på allt den där Christina ;)

Av Emil o David fick jag o Andreas paket tillsammans så därför öppnades dom också igår.. text i rosfritt typ som man sätter på väggen eller liknande.. me <3 you .. står det på den, jätte fint.. sen fick vi även en stor fotogenlampa (tror jag de heter) som vi ska ha ute på vår balkong sen när den blir iordning.. Tack så jätte mycket!

Av mamma o pappa fick jag o Andreas första betalningen på tunisen resan.. Stort tack! Andreas fick även lite andra saker, såsom en brödkniv som han länge velat ha och en skjorta, som modellen tyvärr ej passade så den ska jag byta.. men annars var allt lyckat..

Vad fick han av mig då? :O Joo han fick en skjorta, en rostfri skål med lock o i den låg det ett "klura o pyssla pussel" (vet inte hur man ska förklara) sen lite små saker.. o sen längst ner under alla paket i det stora paketet så låg det ett halsband som han blev jätte glad för.. så allt blev lyckat o precis som jag ville :) Kanon :) Idag innan han åkte fick han ett kilo nappar hehe.. han tycker jag skämmer bort honom med paket, men jag tycker ju det är såååå kul, även om de bara e små saker.. han ska få öppna ett imon också som jag skickat med honom till västerås.. nån mer än jag som ÄLSKAR julklappar? Både att öppna o att ge bort?!  Tihi...

Tack min underbara familj för en toppen kväll..

Nu ska jag dra ner mot baronen... Kram Kram

Redo..

Publicerad 2010-12-22 12:40:00 i Familjen betyder allt!

Hej hej..

Japp nu är jag redo för lite julfirande ikväll med världens bästa pojkvän, svärmor, mina föräldrar, bror + David :)

Ska bli super mysigt.. ute i Örsjö hos mamma och pappa blir det.. detta eftersom Andreas imorgon åker iväg med sin familj och firar hos sin bror i Västerås och jag fick inte semester så jag får så snällt stanna hemma och jobba.. är dock nervös, har inte sovit ensam här hemma en ända gång förrut, kommer kännas hur tomt o ensamt som helst :/ 

Jobbar bara fyra timmar så de går ju, men jävligt irriterande.. känns så onödigt.. men men..

Aja nu är jag iaf redo för kvällen och det ska bli super mysigt... nu ska jag bara sitta och vänta på att älskling slutar jobba så jag kan hämta honom sen Christina (svärmor) och sen går bilen mot Örsjö :)



Skulle lagt upp en bild på lilla mig, men det funkar inte så jag testar att bara slänga in bilden senare :)


Ha en bra dag alla..
Kramis


Det kom lite tårar...

Publicerad 2010-12-17 10:53:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

När Yvonne var i slutet av sitt liv så hade hon svårt för att dricka, vi pratade om att hon skulle behöva ha en pipmugg, så det gick lättare... detta har dom inte på hemmen längre så fanns ingen att låna så vi skulle köpa själva i så fall..

Igår gick jag på coop för jag skulle köpa de sista för att ge älsklings julklappar det lilla sista "lyftet" till något speciellt.. (det blev ruskigt bra dessutom).. men iaf.. där gick jag o helt plötsligt stod det en pipmugg framför mina ögon.. jag tog fram mobilen och skulle precis ringa mamma och se om jag skulle köpa den, då jag kom på att Yvonne redan är borta :'( Måste erkänna att det var väääldigt tungt och det kom en del tårar..

En vecka kvar till jul idag.. shit vart försvann hela November och halva December? :O Tiden har bara rusat iväg.. idag har jag julpyntat det sista.. mysigt.. så nu e de bara lite städning kvar som ska göras idag.. om jag orkar..

Mått konstigt senaste veckan, är sjukt yr hela tiden, spelar ingen roll vad jag gör, om jag blundar eller tittar, ritkigt otääckt... tror jag har näringsbrist och järnbrist :/ Måste försöka skärpa mig med maten.. varit mycket slarv sen Yvonne lämnade oss.. man tänker liksom inte på att äta och man känner sig inte hungrig..

Bakat lite julgodis har jag gjort också, men oj.. jag hade glömt hur goda Rocky-Road var ;) tihi..

Nee nu ska jag se klart våra bästa år..

Ha en fortsatt bra dag

Vila i frid kära Yvonne! Jag Älskar Dig!

Publicerad 2010-12-13 09:24:00 i Dom är värda en kategori! Saknad!

Hej Hej... ett lite allvarligare inlägg igen, tyckte det behövdes ett inlägg med lite roliga kort innan det var dax för det tråkiga..

I fredags hände det, det som var absolut skönast för henne men som gör ont hos oss andra.. Yvonne lämnade oss med en stor saknad, mycket tårar och många härliga minnen! Kommer alltid att älska dig, du är något alledes speciellt!

Att veta att mamma satt vid din sida när du somnade in känns skönt och att du troligen hörde att jag ringde mamma när hon satt där, det var just då, just då som du tog ditt sista andetag i detta livet.. Du släppte och gick vidare bort till alla dina katter och till din mamma Henny.. kvar sitter det en massa människor i tårar som älskar dig och alltid kommer att göra, men vi vet att du har det bättre nu.. man ska inte behöva lida..

Det sista du sa till mig var "natti natti" och det passar så bra.. det är vad jag kommer säga när jag en sista gång ska ta farväl på begravningen.. :'( Kommer bli hemskt tungt och jag hoppas och tror att du ser så många vi är som älskar dig!

Hoppas du förstår mitt beslut att jag inte var hos dig dom två sista dagarna.. men jag vet att du hade sagt "åk hem och vila och försök tänka på annat, du har så mycket omkring dig ändå".. det är dom orden jag tror du hade velat säga till mig och därför har jag inte så stort dåligt samvete för att jag inte var hos dig dom sista två dagarna.. jag finner tröst i det..

Finner även tröst i ditt sista leende du gav mig, dina sista meningar du sa till mig när du inte sa någon annans namn mer än mitt: "Therese... jag vill dö... skit jobbigt detta" och så grät du, grät högt och länge och det var bara du och jag där.. jag tror på nåt sätt att du ville jag skulle veta detta för att jag lättare nu efteråt ska kunna gå vidare.. för du om nån känner av hur jag mår!

Just nu mår jag bara skit, tårarna kommer som ett oväntat sms, plingar till i huvuvdet och sen bara forsar det.. men tror jag varit lite i chock tills igår.. Tack gode gud för att jag har världens bästa pojkvän just nu! I Fredags åkte vi och bowlade på eftermiddagen och jag fick lite annat att tänka på, på kvällen var det mycket tårar men då sa Andreas så fina ord och jag hade en varmande famn jag kunde gråta ut i.. i Lördags var det planerad fest som vi till slut bestämde oss för att vi skulle ha ändå, trotts det som har hänt (vet att Yvonne vill jag ska leva livet och försöka ha kul och inte bara bryta ihop) men det var svårt men det var kul mestadels ändå..

Igår skulle vi till Madde på skinksmörgås o firande av Olivers 2års dag, men jag bröt ihop här fullständigt igår och fick säga återbud :'( Förlåt Medeleine... I stället tog Andreas med mig och bowlade i nästan två timmar, efter ca 30 minuter kunde jag släppa mina tårar och börja fokusera på bowlingen och då slog jag min highscoore med hästlängder, hela 155poäng, inte illa :)

Idag får jag se vad som händer, hoppas mamma kommer hit.. men jag är såå trött, efter att Andreas åkt till jobbet så bröt jag ihop i tårar igen och detta inlägg var inte lätt att skriva.. mycket tårar som rinner nerför mina kinder men kände jag behövde skriva lite ändå..

Vila i frid nu Yvonne, kanske vi ses i ett annat liv eller någon annan stans nån gång?! Ingen som vet.. men jag hoppas det, för ingen vill vara utan en så underbar människa som dig! Du har gett mig så mycket styrka och vilja genom mina år.. Tack för du alltid funnits där för mig!

Jag skriver det här och ska försöka att se de possetiva i det hela, du slipper ju trotts allt allt lidande nu.. 
Natti Natti Yvonne.. <3


:'(


Smakprov...

Publicerad 2010-12-13 08:49:00 i Partybilderna du inte vill missa!

... På lite hurdana festerna är här hemma.. jag bara älskar dom och alla är lika nöjda varje gång, iof bara haft två men dom har varit super (trotts omständigheterna)..

Här kommer smakprov från festen då vi firade min 25års dag plus firande av att Andreas ó jag blivit sambo <3
Börjar lite lugnt med "kasta gris" och välkomstbål...


Sen wii spelande, dans..



Sen lite purjulöks-skoj ;)



Lite lugnare "häng" i köket..


Sen åker bordet bort och det blir ett ända stort dansgolv i vårt vardagsrum :D


Smakprov från "jul-festen" .. blev kul trotts mina små gråttattacker och jobbiga stunder, men med underbara människor så gick det också.. Det började med utomhusgrillning med vissa.. mycket mysigt, tyärr inga bilder..

Sen lite "häng" i soffan..


Gitarhero..


Mmm shotts..


Killdans medans tjejerna klappar takten..

 

Tjejdans..



Killarna kom igång ordentligt..


Jädrans kul... i know why i love my boyfriend ;)







Ibland behövs det lagas grejjer också..


Drinkar i köket blir det naturligtvis också..


Skratt...


Sen åker mattan bort också och det blir ännu en gång ett stort dansgolv ;)



Där har ni lite smakprov.. nu hoppas jag det snart kommer fler på festerna som blir bjudna men inte kommer :/

Har en jädrans massa bilder, men man kan inte bjuda på allt.. men lite smakprov som sagt ;)
Ska skriva ett lite mer allvarligt inlägg sen, men tror jag fortfarande lever lite i förnekning att det som hänt har hänt men igår kom det över mig som attans så dagen blev inte alls som planerad :( Men mer om de senare..

kram

6 månader och 12 dagar kvar...

Publicerad 2010-12-09 17:59:00 i Dom är värda en kategori! Saknad!

... tills vi åker till tunisen.. shit vad länge de lät.. haha.. det kommer bli en mycket speciell dag för mig och jag lääängtar..

Nu är älskling klar i duschen så äääntligen blir det mat, gott gott, hoppas Andreas också tycker det..

Pratade med mamma som varit i Kosta idag.. läget var sämre och dom har nu fått sätta in andra grejer.. vilket inte känns bra alls, men det är ju för hennes bästa.. men just detta har dom lovat henne att inte göra, men aa som sagt det är ju för hennes bästa även om det inte känns bra.. men jag hoppas att hon förstår varför dom är tvugna.. vet ju inte vad hon tänker eller något för nu pratar hon inte alls längre :'(

Beslutade med mamma att jag nog inte ska åka dit mer, är i så fall om dom märker att de är på väg att händ a och jag hinner dit för ett sista hej då.. men annars ska jag nog inte dit mer nu, har gjort vad jag kunnat och efter det som gick rakt in i hjärtat igår, leendet, så vill jag ha den känslan kvar eftersom det verkligen var riktakt mot mig och att hon valde att säga mitt namn och det hon sa.. men men kanske känner jag annorlunda i helgen eller nåt.. men vi får se..

nehe nu ska vi äta här..

Ha en fortsatt bra kväll..

Älskar dig, hoppas för din skull det går fort nu!!!!! Varje sekund går till dig.. <3

Trött som ett as... men varit duktig ändå ;)

Publicerad 2010-12-09 16:39:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hellu Hellu..

Aaa trött som ett as är vad jag är rent ut sakt.. men gjort nytta ändå, har plockat en hel del i lägenheten, varit och handlat, slagit in alla julklappar och gjort en lite pressent till Madeleine, duschat o gjort mig iordning.. brett smörgåsar till älskling.. även lagat mat.. iaf det som går att förbereda för idag blir det "kycklinggryta ala Erik".. mmm gott, länge sen jag gjorde det nu..

Sitter här nu med tända ljus vid köksbordet och lyssnar lite på julmusik, Andreas är och tittar om julklapp till mig så får väl se när han har tänkt o dyka upp.. hehe jag är ju hungrig nu.. tihi..

Helgen är helt fullspäckad.. imon ska vi till Jessica på lite "jul-mys".. på Lördag ska Andreas o jag ha julfest här hemma och på Söndag så ska vi hem till Madde, Eric o Oliver på den årliga skinksmörgåsen +
lite 2års firande av Oliver.. ska bli trevligt..  Vad ska ni hitta på i helgen då? :) Men vet ni vad detta innebär? Jag missar IDOL finalen.. de e ju ett STORT MINUS :'( Snyft.. men men de får väl gå för denna gången dådå :P hehe

Känner mig tom, full av kärlek, förvirrad, trött, ledsen, glad... allt på en o samma gång.. hur går detta ihop sig?! Jobbigt är det iaf..

Nu ska jag gå o plocka me nåt tror jag..

Kram Kram

Förjävlig natt...

Publicerad 2010-12-09 07:43:00 i Dom är värda en kategori! Saknad!

God morgon på er.. eller snarare goddag känns det som för min del.. har knappt sovit något sen halv tre i natt och är totalt slut.. Mycket grubblande och tårar och ont i magen..

Gårdagen blev chockartad när jag kom till kosta, allt hade blivit så mycket sämre, på två dagar.. att prata fanns knappt kvar och att gå gick knappt inte.. Massa mediciner hela tiden för att få henne att slappna av men inget hjälpte.. men världens bästa sköterska eller sköterskor var där hos oss.. aldrig mött så tillmötesgående, lugna och trygga sjuk sköterskor som tog sig den tid som verkligen behövdes.. dessa sköterskor skulle jag inte ha något emot och jobba med och det sa vi senare på kvällen när hon ringde hem till oss och hon blev så super glad.. personal i vården behöver höra detta när dom gör nåt så bra!!!

Jag bröt ihop i tårar, efter några timmar av styrka och fick bli tröstad av både mamma och sköterskan.. men när jag sen kommer in i rummet där hon äntligen låg ner i sängen och jag sa hej så tittade hon på mig med ett jätte stort leende och sa heeeej.. det kändes verkligen jätte skönt!

Kände hela tiden att hon viste att vi var är där med henne, men orden var inte många igår så det där stora leendet och heej gick rakt in i mitt hjärta.. även när jag gick och sa "natti natti" och tittade mig rakt in i ögonen.. som sagt vi har alltid haft en speciell relation och hon har alltid varit väldigt må om mig.. detta märkte även sköterskan av och tyckte jag och mamma var fantastiska som är där så mkt.. skönt att höra..

Till och med när hon sov så höll hon krampaktigt i min hand och så fort jag rörde mig så skulle hon sätta sig upp igen, men lite lyssnade hon på mig trotts allt och jag fick lugnat henne.. det är ju en väääldigt envis människa detta och har alltid varit.. är något fel så säger hon vad hon tycker och därför ÄLSKAR JAG DIG!!!!! Underbara människa!

Något som också värmde var när hon skulle få sin medicin, men hon vägrade ligga ner.. fick henne att sitta men sen fick hon syn på mig och skulle stå upp, då skulle hon krama mig.. så stod o kramade mig hårt jätte länge innan hon satte sig ner igen och kunde få sin lugnande medicin.. då satt jag bredvid henne och hon somnade i mina armar.. otäck men härlig känsla, tyvärr höll det inte i sig utan hon sov väl en 15 minuter sen var de full fart och ångest igen :(

Inte mycket för att prata var hon igår, kunde knappt, men den ända hon sa namnet eller försökte säga namnet till var mig.. då hon ville säga en sak till mig, som jag dock inte vill skriva här.. men de gjorde ont i hjärtat och det är väl det som jag grunnat på inatt tror jag och var väl delvis det som fick mina tårar att tränga sig igenom igår..

Det var nästan bara jag och mamma som gällde igår.. hon höll krampaktigt i våra händer och ville hela tiden fråga något, men hon fick inte fram det.. undra vad hon ville fråga? Var det om det var okey.. de hon sa till mig sen när det bara var hon och jag o hon grät så mycket?.. aa de vet vi inte..

Idag ska mamma dit igen och sitta, men jag åker inte med.. hon kommer ju veta att mamma är där och jag vet hur mkt det betyder för henne att just mamma är där, hon skulle säkert vilja att jag också kommer men jag måste tänka på mig själv nu och idag orkar jag bara inte.. har en heldel att fixa med hemma också och behöver tid med min Andreas.. och de känns som att jag vill ha kvar den skarpa känsla som jag igår fick med hennes leende.. om jag åker dit (Om de blir aktuellt) senare i veckan får vi se..


Tårarna har runnit här hela morgonen.. hur ska jag göra? vad ska jag göra? vad borde jag göra? vad är rätt o vad är fel?.. Kändes så taskigt att säga hejdå till Andreas när han åkte med pappa in till jobbet och jag stod i tårar, vill ju inte göra honom orolig heller när han ska jobba.. känner mig otroligt taskig.. men ikväll ska han (förhoppningsvis) få ha sin Therese för sig själv, även om jag kanske inte är så glad så ska jag iaf försöka.. tänkte ta o laga lite middag och bara mysa.. men vad ska de bli för middag tro?... och så blir det sängen tidigt eftersom jag imorgon ska börja jobba.. känns ju lite sisådär eftersom allt är som det är, men de ska nog gå bra..

Nee nu har jag nog fått ut lite av mina tankar iaf.. skönt.. även om de kanske inte ger er så mycket roande läsning, men just nu är min blogg för att få ut mina känslor o tankar.. Tack om ni orkar läsa o kommentera gärna..

Ha en fin dag alla, jag ska iaf försöka.. för det vet jag att hon vill...

 

 

Motiverad..

Publicerad 2010-12-08 08:42:00 i Bowling!

Hej hej..

Ja nu jädrans är jag motiverad att börja bowla på ritkigt, eller aaa riktigt o riktigt men med eget klot, skor och väska :D Var och beställde det igår.. känns såå himla härligt och jag är jätte glad :) Kommer förhoppningsvis hem nästa onsdag så vi kan åka ner till hallen och borra osv efter mina fingrar.. tihi


Efter att Andreas tycker att en ny stjärna har födds och efter att en i hans lag sa precis samma sak när jag första gången tränade med deras club så blev jag ännu mer motiverad.. får ju bättre utdelning med riktigt klot som är anpassat efter mig.. kommer nog vara ovant i början att inte spela med hallens plastklot.. men aa som sagt spännande ska det bli :D Jag är så glad...


Men idag kommer det bli en tung dag igen, ska till kosta igen och sitta där.. fick en chock när jag kom dit i måndags.. men det var ändå skönt att vara där samtidigt som det är sjukt jobbigt.. men hon skiner upp som en sol när hon ser mig så jag känner ändå att jag vill vara där.. vi får se hur det går idag..

Sen ikväll blir det fläskpannkaka i Örsjö, Andreas åker med pappa hem från jobbet och så sover vi där inatt igen.. hehe känns som Andreas och jag bor där på halvtid just nu.. för tro inte att jag sover där själv inte :P Tihihihi.. Men jag är nästan säker på att när mamma och jag kommer hem från kosta såå hittar vi våra killar i soffan tittandes på film :P hehe.. men otroligt kul att pappa o Andreas funkar så sjukt bra ihop, pappas skulle ju bli lika knäckt som jag om det skulle hända nåt mellan Andreas o mig.. Aldrig sett pappa tycka om någon så mycket av mina killar.. känns underbart.. Meeeen, det ska ALDRIG hända nåt mellan oss så behöver inte vara orolig :D Love 4-ever <3

Nee nu ska jag ta o göra mig iordning, sen ner och handla lite småsaker sen beger jag mig mot Örsjö..

Ha en bra dag där ute... o glöm inte... kommentera ;)

Kram Kram

kääärlek...

Publicerad 2010-12-03 11:46:00 i Kärlek är vackert!

Min kärlek går till denna fina pojken, finns ingen bättre, älskar honom så otroligt mycket..
 

Nu sitter jag i soffan o längtar tills han kommer hem.. förhoppningsvis halv tre direkt efter jobbet men vi får se..

Har fått behålla lite köttfärspaj :D *överlycklig* men helt slut.. så nu blir de o krypa under täcket o vila en liten stund.. ikväll blir de idol mys med Älsklingen..

Kraam

....

Publicerad 2010-12-03 09:11:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God morgon..

Läget är lite stabilare idag, fått behålla typ två tuggor från en macka.. så hoppas på att kunna få i mig nåt idag.. igår var det ju sanslöst o natten har varit lite sisådär men nu sitter jag iaf här.. väldigt trött o hängig men men.. ska väl in i soffan snart och fortsätta se två o halv men..





Annars så blir det en lugn dag.. orkar inte göra nåt och nu fick jag springa på toa igen, trodde de var slut med kräkandes men ikke.. men men de går ju åt rätt håll iaf :)

Helgen blir inte som tänkt men men.. nu får jag väl njuta eller försöka njuta iaf av att vara hemma hos min otroligt härliga sambo en hel helg till <3 hehe.. hade ju dock vart roligare om man var frisk :P  fick ringa läkaren igår så fick sjukintyg till o med söndag.. måste ju ha det från första dagen eftersom jag inte hann börja jobba nåt innan denna hemska sjuka flög på mig..

Nee nu ska jag ta och ta lite tabletter o blåbärssoppa och bädda ner mig inne i soffan..

Ha en bra dag.. vi hörs nog senare..

Kram

Underbar pappa

Publicerad 2010-12-02 14:12:00 i Familjen betyder allt!

Min pappa är verkligen världens bästa, nu kom han förbi jätte stressad med blåbärssoppa till mig (brukar hjälpa när jag e magsjuk).

Han är så otroligt snäll mot sin lilla dotter... så hoppas att det kan hjälpa nu så att jag iaf får i mig lite.. har ju inte ens fått behålla vatten idag så har en jävla huvudvärk eftersom mina värktabletter kommer upp när jag tar dom.. de blir ju en ond cirkel av det hela..

Ska ta febern nu också.. lovade Andreas de när jag pratade med honom i telefonen nyss.. han tyckte jag lät ritkigt trött.. konstigt??! hehe

Andreas har tydligen ringt pappa idag.. men ingen av dom vill säga varför.. det var hemligt sa pappa.. hehe.. jag blir nyfiken ;) Nyfikna mig ska man inte säga sånt till, det vet dom så är väl därför dom gör de.. lite elakt tycker jag allt.. tihi

Det är rätt otäckt hur lika min pappa och Andreas är egentligen.. till o med mamma sa de härromdagen "om pappa och jag flyttar nångång så kommer du ju inte behöva sakna pappa för du har ju Andreas och dom är sååå lika" och det har hon absolut rätt i.. samma dåliga humor har dom och är lika "små-tetiga" båda två.. underbart <3

Nee tempen o sen ta sitt täcke o gosa ner mig i soffan och se film på vår stoooooooooora "tv" ;) tihi..

Kraaam

magsjuk??

Publicerad 2010-12-02 11:49:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God dagens läsare..

Aha då har man troligen åkt på nån variant av magsjuka, spyr som fasen idag även när jag inte har nåt att spy upp och fryser o svettas omvartannat... dock hungirg som attans, men vågar inte äta nu... får se om Andreas kan köpa med blåbärssoppa hem efter jobbet, brukar hjälpa lite..  

Usch PINSAMT det var o ringa jobb idag o sjukskriva mig när jag äntligen skulle börja jobba efter två månaders sjukskrivning.. menmen.. när sånt här dyker på en så kan man tydligen inte hindra det och tur att det var Camilla som svarade på jobbet..

Så idag blir det en lugn dag, hoppas inte att jag smittar min älskade, än så länge mådde han iaf bra.. så hoppas det håller i sig.. själv ska jag ta och bädda ner mig snart i soffan o försöka få lite sömn eller iaf vila..

Idag ska mamma sitta o vaka, hoppas inte min magsjuka sitter i så jag inte kan åka o träffa henne, men kan ju inte åka dit när jag e dålig heller så jag smittar henne.. åååh så typiskt att allt ska hända nu.. blir arg på mitt dåliga emunförsvar.. men bättre det kommer nu än de kommer till jul hehe man måste ju se de possetiva ;)

På tal om possetiva, det finns mycket possetivt i mitt liv nu, även om de kanske inte verkar så.. men jag är så sjukt lycklig me min pojk <3 så det lyfter verkligen upp denn tunga vardag man har ibland.. vad skulle jag göra utran min älskling? ;) tihi.. När han kommer hem från jobbet, varje dag, så känns det som man får ny energi och man blir helt varm o kroppen.. iaf för det mesta och det är ju helt underbart.. Älskar dig Andreas!

Neee nu blir de o se lite tv o vila...

kramis på er

Dålig uppdatering..

Publicerad 2010-12-01 15:20:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Tjena Tjena..

Ja herregud vad jag är dålig på att uppdatera, har inte verken tid eller haft nån lust till det.. men nu tänkte jag ta o skriva några rader för min lust till allt annat försvann ändå så då fick jag lust o uppdatera lite istället..

Haft en mysig morgon med julklappsinslagning, tända ljus och julmusik.. men sen kom ett telefonsamtal o min ork och lust försvann igen.. så nu sitter jag här, vet inte vad jag ska göra ritkigt, tänker över livet.. hur jävla orättvist det är och hur livet kan ändras, så aa.. lyssnar på fin julmusik och tänker på livet som ibland är väldigt svårt... men jag får inte deppa ner mig för detta, det vet jag att hon inte accepterar men nu är det bara att försöka förbereda mig på vad som komma skall och att troligen vaka fredag eller lördag eftermiddag/kväll, blir tufft oavsett vad men ännu värre om hon inte vet vem jag är, men samtidigt vet jag att hon vill ha mig där och bara hon slipper lida de sista så är det klart man får vara glad för det.. fan jag Älskar denna människa, den som förstår mig precis och stöttar mig o vet hur det är med sjukhus och smärtor.. nu kanske hon snart försvinner från oss.. hemska smärtsamma känsla :( Hon har alltid kunnat se igenom mig, henne har de inte gått att "skita på näsan" o dra nån lögn om att man mår bra inte.. :/ hmm nog om det nu..

Igår var jag på personalfest (julfest) som faktiskt var riktigt trevligt, men detta tack vare Jessica (frugan), Linda och Magnus och självklart den härliga country showen.. så det var lyckat faktiskt... imon så börjar jag jobba, efter sådär två månaders sjukskrivning.. får se hur det går, har en del ångest o oro idag men men de beror nog på olika saker.. men de ska nog gå bra..


Här sitter jag o frugan och ser väldigt glada ut.. anledningen kanske ni ser i bakgrunden, blev en del skämt om detta och tror till och med att han märkte av det.. men han är nog van vid det, men vi hade kul.. "se men inte röra var det nån som sa många gånger, bara Linda som får röra" heheHär sitter jag o frugan och ser väldigt glada ut.. anledningen kanske ni ser i bakgrunden, blev en del skämt om detta och tror till och med att han märkte av det.. men han är nog van vid det, men vi hade kul.. "se men inte röra var det nån som sa många gånger, bara Linda som får röra" hehe



Annars så rullar livet på, Andreas o jag har fått adventsfint här hemma och snön den faller ner varje dag.. just nu är det väldigt stora vita flingor som faller ner utanför fönstret.. mysig.. men när ska det lugna ner sig me allt snöande? :O Kommer ju drunkna i snön snart ;) tihi.. men aa som sagt det är mysigt.. särskilt när man sitter här inne med tända ljus och julfint och som ni vet så älskar jag ju julen och denna julen är de ju ännu bättre, då jag har min älskade sambo som jag älskar över allt annat <3 men samtidigt känner jag att det nog blir en jobbig period nu men aa nu ska jag föröska få tillbaka lite julstämining här så att jag kan vara lite glad när älskling kommer hem om en timme ungefär <3



Advents/julfint som jag själv pysslat ihop pryder nu vårt snygga köksbord :)



Nee nu blev de en del skrivet.. får väl se när jag återkommer härnest :P Tihi..

Ha de gott alla så hörs vi..

Kraaam

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela