Välkommen!

Fredag igen..

Publicerad 2010-01-29 10:55:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Tjena tjena...

 


Aha.. då var det Fredag igen.. shit vad denna veckan gått snabbt faktiskt, skööönt.. en hel vecka sen vi var på chili o jag vill dit idag igen, men de blir det ju inte eftersom jag jobbar helgen..


Idag så kommer Sofia hit, hon kommer nu vid tolv.. ska laga tacopaj o bara umgås en stund innan hon ska iväg o jobba.. sen efter hon vart här så drar jag nog in till Kalmar, måste ha galjer.. håller på att omrustrera i mina gadrober och det tar veeerkligen mindra plats med dom galjerna så måste köpa massa fler så jag får iordning och får plats... trodde aldrig jag skulle säga detta, men jag har nästan för mycket kläder nu ;) hehe.. men de är bara kul, massa att välja mellan ju ;)


Annars blir de inte mycket mer idag.. sängen tidigt så man orkar upp tidigt till jobb imon, har ju inte gått upp så tidigt på länge nu så lär behöva min sömn.. på tal om sömn så har jag sovit OK inatt iaf.. igår natt var hemsk, fick sån panikångest igen så låg sen o grät flera timmar och bara skakade.. så var helt slut efter det.. är nog därför jag sov OK inatt..


Nee nu ska jag se klart våra bästa år och sen fixa de sista innan Sofia kommer..


Nån som ska med ut nästa helg? ;)

 


kram Kram

Dålig uppdatering..

Publicerad 2010-01-27 12:03:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Shit vad dålig jag är på att uppdatera och att läsa bloggar.. men jag har ju varnat er ;) nu när jag mår såhär så har jag inte ork till det, inte heller haft tiden som behövs.. hehe.. såå.. vad har hänt sen sist tro?

 


Kan ju börja med att vi ringde till psyk och jag fick tid till en annan, det stod INTE i deras papper att jag inte ville gå till honom... hmm o hur fan kunde då läkaren jag gick till läsa det i datorn? aja skit samma nu har jag iaf en annan jag ska gå till.. så första tiden är den 1/2.. får se hur det går..

Aha i fredags var det ju iaf utgång.. det blev en bra kväll trotts allt.. blev en hel del snack här hemma innan vi stack ut, som var skönt :) Sen ute blev det dans o snacka med en massa folk.. sen blev de hemgång med min "chili-kille" hehe.. inga namn nämnda, men riktigt lyckat.. blev en jävla massa snack m.m så blev max två timmars sömn, men vad gör de? ;)

Lördagen skulle jag träffa Familjen, David o Brossan var ju nere.. vi skulle till Yvonne på sjukhuset, men hon var tvungen att opereras på lördagsmorgonen så det blev inget med det.. istället blev det att umgås med familjen bara, fast jag var väl inte det roligaste sällskap eftersom jag var så sjukt sliten efter fredagen ;) Sen firade vi iaf mamma på kvällen med smörgåstårta och hade det allmänt mys =)

Söndagen så bar det av till Yvonne, vet inte vad man ska säga, är så svårt o avgöra hur hon mår osv.. men det är ju illa :( Så de var riktigt jobbigt faktiskt, men man försöker hålla skenet uppe.. efter det blev det hem och fixa till sig lite snabbt för att sen åka ut till Nick.. såg män som hatar kvinnor, drack en öl och sen gick vi o la oss ;) Mer behöver inte ni veta.. haha.. skämt o sido..

Måndagen fyllde min älskade mamma år.. GRATTIS i efterskott till dig :) Så när jag åkte från Nick på morgonen så åkte jag bara hem och duscha o fixade mig inför jobbet sen åkte jag ut till mamma och överraskade henne med en bukett blommor och semla.. hon blev jätte glad, för hon trodde inte jag skulle komma då jag hade lurat henne lite :) Sen kom Angelica och Oliver, så jag hann träffa dom en liten stund innan jag var tvungen att köra till jobbet.. som i övrigt gick väldigt bra i måndags, allt bara flöt på så de var skönt.. efter jobb blev det ut till Nick igen.. kollade lite tv sen gick vi och la oss..

Tisdagen.. igår då ju.. så var jag hos tandläkaren.. uppdaterar sjukhusbloggen om detta senare.. sen efter det så var mamma här en stund, vi laga oss lite käk och spelade skip-bo.. sen började jag med maten eftersom jag skulle bjuda Nick på middag.. det blev lax och gott, det var mycket uppskattat, sen blev det flickan som lekte med elden och sen sängen igen..

Idag.. vaknade vi.. jag har dock inte sovit så gott, mått väldigt dåligt.. men de fanns ju en viss annan person som sov väldigt gott :) hehe.. så nu sitter jag här.. halva veckan han nästan gått.. har tittat på andra avenyn idag på morronen, shit de e ju riktigt spännande nu ju? .. sen blev de våra bästa år och nu att uppdatera här..

Det blev ett långt inlägg.. men så kan de bli.. har en jädrans massa bilder också att uppdatera med sen.. har väl inte ens uppdaterat med mina bilder sen i julas? aja det kommer sen iaf... så var beredd på en riktig bildbomb senare..

Nu ska jag läsa lite bloggar som jag inte heller gjort på länge.. så ha en fortsatt bra dag..



Det kan fan inte vara sant..

Publicerad 2010-01-21 13:11:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Psyk (vårdcentralen) måste fan driva med mig.. hur faan rent ut sagt kan dom göra såhär?? Jag begär EN sak för att jag ska gå på samtal hos dom.. och det är att jag INTE får en psykolog vid namn _ _ _ _ ... detta var ingen fara sa dom, utan jag får självklart en annan, för alla människor passar inte med varandra..


Detta sa dom när mamma ringde och detta sa även läkaren till mig när jag var där förra veckan.. och nu kom de hem en tid.. NÄSTA vecka hos psykoterapeut _ _ _ _ .. .fan hur mycket lyssnar dom på en tro?

Blir så arg.. hur f*n kan dom göra såhär? Även om de nu inte skulle vara samma _ _ _ _ så gör man ändå inte såhär, för dom viste inte ens vilken _ _ _ _ de var jag gick till förrut, för ingen kan minnas efternamnet.. så dom vet ju inte.. åhh.. blir aaaarg


Var bara tvungen o skriva ut mig lite ilska.. nu ska jag se lite vänner så man blir på bättre humör.. frågan är om man ska skita i att gå dit även om jag får en ny?! Dom verkar ju inte lyssna vad man säger ändå!!!!

Bilder..

Publicerad 2010-01-21 10:59:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Var ju i Kalmar och träffade Angelica och Oliver.. så här kommer lite bilder..

Eftersom jag inte träffat Oliver sen jul så fick han sin julklapp =)



Han var verkligen duktig på att öppna paket och snabbt skulle det gå =) Han fick massa klossar som han kan bygga med.. och riva ner, som e roligare i denna ålder ;) haha


haha sen försökte mamma vara rolig.. men verkar som hon tyckte de var roligare än Oliver.. eller vad tror ni? ;) haha


Han är ett ritkigt charmtroll denna pojk :)
 

Min pappa kommer bli världens bästa morfar en dag.. en riktig lekfarbror som hittar på allt möjligt me barnen :)



O min kära mor kommer blir en tokig mormor, är det barn inblandade så finns det INGA gränser att sitta o skrika och busa mitt i rasturangen på ikea ;)


Oliver och jag var och lekte i "lekhagen".. så mys.. och han har börjat ta några steg.. men när han o jag var där inne så gick han hela TOLV steg.. så duktig pojke :)
 
 

 

Det var allt jag hade att erbjuda =) Hoppas på många härliga bilder efter helgen sen.. för kom ihåg tjejer.. imon ska vi ta MASSA kort, det måste ni se till att de blir :)

Kram kram

Veckans chema :)

Publicerad 2010-01-20 20:49:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Haha tänkte vara lite rolig o lägga ut min veckas chema eller nåt.. hehe

 


Måndag: var i kalmar med mamma.. träffade Angelica och Oliver på ikea och så.. shoppade en hel del och sen fick Oliver sin julklappat också (bilder kommer, på Oliver)


Tisdag: Kalmar med Jenny, käkade lunch o bowlade o snackade en massa skit som vanligt :)


Onsdag: Mått dåligt, ont som fan i ryggen och ner i benet, inte gjort mycket.. skruvat ihop dvd-ställ och fixat lite här hemma sen vart hos mamma o pappa nu och käkat lite.. skulle träffat Suwe men blir inget med de, då jag inte vill att han kommer hit och sover här.. *duktiga Tess*


Torsdag: Städdag, kanske skulle träffat Malin på eftermiddagen.. men hon e tydligen i ullared :P


Fredag: Paaaarty time


Lördag: Bror och David är här, umgås med dom.. kanske Kosta till Yvonne :'(


Söndag: Umgås med bror och David sen middag och filmkväll med Nick..

Så ser denna veckan ut... fullt upp och jag tror precis det är de jag behöver och även om de låter som jag har fullt upp så är de ju väldigt mycket "slappa-tid" också.. har vilat så mycket nu senaste veckan så jag klättrar på väggarna snart (ändå är jag sjukt trött konstant) ... ändå känner jag inte för att göra ett skit, men jag MÅSTE.. så jag tvingar mig själv..

En till sömnlös natt...

Publicerad 2010-01-16 12:15:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Iaf nästan sömnlös, har sån ångest på nätterna nu så jag inte kan sova.. vet inte riktigt vad de beror på?

Var svintrött hela dagen igår så jag skulle kunnat somna hela tiden typ, sen bestämmer man sig för att sova och wiiippss så är man pigg som jag vet inte vad... blir galen.. så har natten hållt på, toa, lägga mig.. toa, upp och gå.. lägga mig, somna.. vakna, upp o gå.. jao sen bara fortsätter det.. vad ska jag göra? Blir galen! och en massa tårar där mellan.. undra om man ska sova hos mamma o pappa inatt så man får sig lite sömn? :O

Aja igår fick jag iaf en ny sjukhusdesign.. Tack ännu en gång till Bella som hjälpt mig med denna, jag är kanon nöjd.. är den inte fiiin? ;)


Idag händer nog inte mycket heller.. äntligen börjar halsen kännas lite normal igen.. dock e jag nu lite förlkyld och haft nösblod flera gånger inatt.. oro kanske?!

Nee nu ska jag nog sätta mig o uppdatera i min sjukhusblogg..

kram Kram

Trött så trött..

Publicerad 2010-01-15 18:30:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej hej mina kära blogg-läsare... idag är det en TRÖTT Therese som skriver här...

 


Natten var en riktig plåga.. vaknade av att jag låg och hade svårt att andas, kände mig jätte anfådd och ångesten steg mig över huvuvdet.. tankarna for omkring som små irriterande flugor runt mitt huvuvd.. kunde inte somna om..


Gick upp ur sängen, gick och la mig igen.. höll på så några gånger.. till slut gav jag upp, så det var bara att gå upp.. jag gick fram och tillbaka i min lilla lägenhet hur länge som helst.. sen gick jag och la mig igen.. somnade.. vaknade.. somnade, vaknade och sen woopppss så ringde väckarklockan så bara upp igen..


Duschade och tog på mig lite nya kläder sen var de bara att bege sig iväg.. träffa "psyk-doktorn" vilket gick.. bra eller nåt.. vad man nu ska kalla de.. fick berätta LITE av mina problem och hon konstaterade rätt snabbt att jag fått panik-ångest och är depprimerad.. så fick medicin som jag börjat med redan idag..

Så nu ska jag äta en dos i fyra dagar sen trappa upp de en månad o sen ytterliggare trappa upp det en månad till, sen ska jag tillbaka på återbesök och se hur det funkar..

Väntar även på tid nu till psykolog som hon verkligen tyckte jag behövde, men dom hade tagit mig till läkaren så pass snabbt för dom tyckte de lät som jag behövde medecinering i väntan på psykolog.. så aa.. så ligger de till.. nu vet ni det...


Det känns både negativt och faktiskt en gnutta possetivt också och den lilla gnuttan känns bra att den finns.. jag vill verkligen bli frisk nu och återfå ett gott liv..

Efter jag hade varit där så åkte jag till apoteket och sen ut till min kära moder en liten runda, köpte med mig en bukett tulpaner som jag tyckte hon förtjänade idag :) var bara där en stund.. sen hem igen.. sen har jag bara legat o kollar på vänner inprencip.. e så sjukt trött..

Jao de var min dag de.. hur har er dag varit?

Ha en fortsatt bra kväll..

Kram Kram

 

Drömde..

Publicerad 2010-01-14 14:10:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

I natt drömde jag verkligen om Jesper.. de var helt galet, så har knappt fått nån sömn på hela natten då jag vaknat en jädrans massa.. hade grymt ont i magen också så var tvungen att gå upp och göra mig en smörgås och äta.. med andra ord.. en förjävlig natt igen..

Igår blev jag iaf klar med min lilla lya, sakta men säkert... bara skura golven som är kvar men det får vänta faktiskt, måste ta de lite lugnt nu när man är sjuk ju..

Tycker om mitt vardagsrums fönster också :)


Och så har familjefotot fått en plats också :)



Även Olivers tavla har nu fått en plats :P



Nästa helg kommer det besök och det ska bli såå trevligt.. kanske blir det utgång me tjejerna också.. får se hur man mår.. kan ni på fredag tjejer? Kommer höra av mig till er i dagarna nu :) :P Vet ju att ni brukar vara inne o läsa lite ;)

Jag är nervös för morgondagen, då är det ju dax för psyk-läkare.. får se vad hon ger mig för dom.. usch.. vill inte.. men men får hoppas på de bästa..

Kram Kram

Bästa mamman..

Publicerad 2010-01-13 20:37:00 i Familjen betyder allt!

Jag har den bästa mamman.. åkte till henne en runda idag.. och då fick jag massa kläder som hon hade shoppat till mig igår.. tack snälla mamma!!! Och nästan allt passade, utom en BH, linne och en kofta.. Tusen tack mammi :)



En jätte mysig o skön pyamas, som jag just nu sitter och myser i :)


En kofta till.. dom är ju så otroligt sköna o gå runt i..


En jäkligt snygg och skön "väst".. me like verry mutch ;)


En stickad långkofta som också är väldigt mysig :)


Ett par jätte sköna och snygga jeans.. jag har svårt att hitta jeans som sitter bra.. och mamma bara går in i en affär och får rätt storlek o allt på en gång.. till MIG.. haha.. min mamma e duktig hon :D


tack ännu en gång snälla mamma :) Lite av sakerna ska jag betala själv o så.. men ändå.. tusen tack :)

Mys..

Publicerad 2010-01-13 09:36:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Sjuksystern från doktorn ringde och väckte mig idag på morronen.. det var bakterier i min hals, men dom ville avvakta med att ge pencilin eftersom jag helst inte ska äta det.. så de ska nu självläka, kan ta sin lilla tid.. blir det värre ska jag komma ner och få pencilin..


Så när jag nu vart uppe ett bra tag så har jag fått iordning och mys i mitt sovrum :)



Doftar gott..


Kram Kram

Vår-fint..

Publicerad 2010-01-12 21:19:00 i Lägenheten i Nybro!

Lite ny stil i köket...

Lite vårfint måste man ju göra :)


Tack moster för dom fina ljusstakarna :) passar perfekt me nya stilen :)





o tack David för fina ljushållarna jag fick av dig :) Passar också perfect till nya stilen :)

bords-delen... =)



Tyckte jag var smart som kom på att man kunde hänga tavlor på krokarna över köksbordet :D



Vad tycker ni? :)

sjukskriven..

Publicerad 2010-01-11 12:58:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Är de konstigt man blir depprimerad? Nu är jag sjuksriven till den 21a bara för min jävla hals plus felet dom gjorde i lund.. ska uppdatera sjukhusbloggen under dagen..

 


Fått tid till psyk nu.. de gick snabbt.. ska dit på fredag morgon.. nervös som attans, men men de får la gå.. ska träffa en specialist läkare..

 


Nu e man iaf hemma igen från skåne-land och det är sjukt skönt, är ju ett helvete där nere.. suck.. idag händer inte mycket, bara försöka ta de väldigt lugnt.. precis pratat med jobb.. alltid lika jobbigt..

Vad händer för er andra en dag som denna?

Kram Kram

Saknad..

Publicerad 2010-01-10 23:33:00 i Tankar och funderingar!

Finns några stycken killar som jag verkligen kan sakna ibland på ett kärlekfullt sätt.. det är för de första Victor som jag kan ligga o tänka på och sakna.. Eneman kan jag sakna nåt otroligt.. Nick kan jag sakna även om vi träffades så kort tid så saknar jag det lilla.. likadant med Jeppe.. Dom fyra personerna är nåt speciellt som jag inte kan sätta fingret på... kan ni hjälpa mig? :O

Skräckupplevelse..

Publicerad 2010-01-07 20:12:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Trodde de skulle ta MAX 30min hos läkaren, det slutade med TRE timmar och skräckupplevelse.. Fick göra LP igen och dom misslyckades totalt.. nu kan jag knappt sitta ligga eller stå för jag har så sjukt ont.. men kommer nog ha de några dagar innan de blir bra igen.. kommer uppdatera sjukhusbloggen om detta när jag orkar..

 


Så det blev inte mycket mer gjort idag, skulle till morbror på hans nya hem och hälsa på men det hanns ju inte med eftersom de tog några timmar längre på sjukhuset än väntat..

 


Hur har er dag varit idag då?

 


Kram Kram

Lund nästa..

Publicerad 2010-01-07 10:25:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Aha då var de dax för Lund, Önska mig lycka till.. känns som det kan behövas.. men lite bra känsla har jag i kroppen av att gå dit och jag har iaf börjat hoppas nu under natten.. hoppas att han kan hjälpa mig, står inte ut längre..

Försöker skriva ihop min medecinlista.. men vad äter jag för medeciner? Det är ju fasen en hel drös med tabletter.. jag är värre än mina gamlingar på jobbet :(

Sitter i köket, mormor står och fixar med frukost.. kokar ägg o gör kaffe o så.. ganska mysigt o sitta här och småprata me henne.. så snart ska vi äta frukost, för mig blir det nog en smörgås, ett halvt ägg och en kopp med te.. kan de bli bättre i kylan?

Läget här nere i skåne är ju sådär som ni kanske förstått på mig.. mormor bor ju hos min moster m. familj nu och har gjort ett tag.. men morfar var här iaf och hälsade på igår.. litet plus iaf.. även om det blev lite jobbigt för mig igår kväll när alla hade åkt hem förutom vi som "bor" här.. men som tur var hade jag ju min dator me mej så jag tog den och trippade och satte mig i ett eget litet hörn i min egna lilla värld.. klarar inte av stress nu har jag märkt, det blir för mycket med allt snack om allt..

Fick lite ångest innan vi kom fram hit igår när vi åkte bilen med morbror.. skakig och svårt med andningen, min moster har ju samma problem så hon ville jag skulle testa en lugnande men jag hoppade över det, hoppas jag får tid till psyk snart så jag får nån ordning på mitt tänkande och liv kanske..

Nee ska gå o göra mig iordning lite.. så mycket som jag gör mig iordning nu för tiden vill säga.. ta på mig kläder, slänga upp mitt lilla hår i en toffs, tar på lite brunkräm sen klar.. jag har inte ens med mig nåt annat smink, åkte tåg utan smink.. detta är inte jag.. men jag orkar inte!

ÄLSKAR min nya dator, att ha en dator som har batteri som håller ett par timmar iaf.. det varade hela resan igår utan att laddda :) Underbart.. kanske man kan se lite film när man åker hem även om man åker bil :) guttans..

Nee gå o fixa var det..

Kram Kram

ps. tycker ni är lite dåliga på att kommentera. ds.

Melwin får julklapp...

Publicerad 2010-01-06 10:49:00 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

Tänkte bara uppdatera me lite bilder från när Melwin och Malin var här den 30de och Melle fick sin julklapp.. mkt trevlig dag.. då var jag helt tokigt kär.. åhhh.. blir galen.. men med facit i hand var jag kär i en människa som inte fanns :'( *gråter*

 


Här e iaf en bild på Melwin som jag bara ÄLSKAR, den gör en verkligen glad :) Gose-barn!



Söta Calle var med han också :)


Melwin är duktig på att öppna paket :)
 

Ett gyrt-sätt fick han till sin spis.. mycket roligt :)

oturen och förändringen av mig själv fortsätter..

Publicerad 2010-01-06 10:02:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Morrn mina läsare..  antalet läsare har sjunkit en del sen jag satte lösenord.. iof är det rätt skönt.. får bara seriösa kommentarer nu och det är ju underbart :)

Och min otur då.. ja den fortsätter.. fick akut-tid till tandl. igår.. var värre än dom väntat sig.. jag upppdaterar om detta i min sjukhusblogg lite senare eller så..

Igår höll jag på o bränna ner mitt kök också.. Jag är ALLTID jätte noga med mina ljus som jag tänder, går och kollar ofta och har aldrig glömt dom.. så igår TYDLIGEN (minnns nästan inte att jag gjort det) så tände jag min ljusstake i köket.. går runt o donar och sedan sätter mig i soffan för o koppla av lite.. inte en tanke på att ljusen är tända, efter en stund går jag ut i köket för att hämta lite dricka.. då ser jag bara hur det glöder så fint och är lågor från mossan o kottar o skitet i ljusstaken.. så på med vatten och det luktade sen brandrök i hela lägenheten i flera timmar.. vart är jag på väg? Jag e ju totalt förvirrad... crazy.. känner inte igen mig själv.. :(

Idag åker jag till skåne.. hur ska det gå då? Ska tåget stanna o bli stående flera timmar? Jag förbereder mig för det värsta.. :P

Hur kommer de gå i Lund denna gången? Med tanke på mitt liv just nu så känns de som de kommer gå åt helvete.. suck..

Igår var jag även hos Caroline m. familj.. trevligt.. skönt o få tänka på annat.. barnen fick sina julklappar och dom var så nöjda så.. Jonna fick 2 barbie dockor och ett "klock-pussel" så hon kan lära sig siffrorna och klockan :) Lucas fick två t-shirtar, en långarmad tunn tröja och bad-leksaker :) Tack för jag fick komma till er och ha tankarna på annat håll för stunden iaf... sjkälvklart är jag så splittrad så jag glömde varsin av deras julklappar här hemma, så dom får dom nån annan dag eller så...

Har väl inte mkt mer o skriva egentligen.. precis diskat en massa, snart ska jag fortsätta.. innan våra bästa år börjar för då ska jag sätta mig och försöka koppla av till det för att sen fixa allt här hemma och packa klart och så..


Ha en bra dag!

Psyk...

Publicerad 2010-01-04 15:52:00 i Tankar och funderingar!

Då har min kära mor ringt psyk i Kalmar.. blev ett långt samtal med mycket frågor.. men i de stora hela lider jag troligen av panik-ångest just nu och ska bli remissad till både psykolog och psyk-läkaren.. så får vi se vad som händer..


Var på maxi igår och skulle handla.. fick svårt o andas och riktig panik känsla så var bara o ta de man viste o sen springa ut och andas i friska luften.. känner inte igen  mig själv :( Otäckt..


Jag har så delade meningar inom mig.. ena delen vill detta för jag vill må bättre (gå till psyk alltså), den andra delen säger att de bara kommer slösa på tid och bli värre.. jag vet inte.. de får väl tiden utvisa helt enkelt..

Gick bra igår på jobb iaf.. efter de åkte jag hem till en vän och somnade där av ren utmattning.. så blev inte o sova hemma inatt heller.. kanske lika bra det eftersom jag fick lite panik inatt igen..

Nu ska jag försöka orka städa lite så man har nåt o göra.. tänkte även göra lite kyckling-gryta..  

Vet att jag sa att jag inte skulle skriva så mkt på ett tag, men nu när jag har lösen och vet vilka som läser så känns de som jag kan skriva ändå, behövde skriva av mig lite..

Kram kram

förbannad

Publicerad 2010-01-03 12:29:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Förbannad, ledsen, förtvivlad... helvete.. vissa människor e fan ta mig dumma i huvuvdet rent ut sagt.. han är ett svin.. han e sjuk, han är en riktig lögnare.. att man kan spela så falsk spel.. förbannad o ledsen är jag

var bara tvungen o få ur mig lite ilska...

min rotfyllning verkar ha "flyttat" påsig lr nåt skum också.. allt går åt helvete.. trött på skitet nu..

allt kommer över mig så fort jag blir ensam.. tur man kan göra sig iornding o sticka till jobb snart..

hata!

Deprissions-shopping

Publicerad 2010-01-03 12:04:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Depprissions-shoppade igår.. det är rätt skönt :P

Galger.. dom e verkligen super bra, man får plats med så mycket mer i gadroben med dessa.. så håller på o byta ut alla, men de tar ju sin lilla tid så får ta lite i taget...


Nya kuddfodral till soffan..


Doft-ljus..


Jul-ljus.. jätte söta tycker jag..


Linne...


Två typ koftor..
 

och ett jul-ljus till...

Ett helvete...

Publicerad 2010-01-03 09:31:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jag lever verkligen i ett helvete som jag inte vill vara i... därför kommer min blogg nu ett litet tag framöver iaf bara uppdaterad med bilder o lite text.. för jag orkar helt enkelt inte..


Mitt liv går bara utför och jag med det.. men så mycket har jag iaf insett nu att jag måste söka hjälp och gör jag inte det så finns de andra som kommer göra det åt mig.. insett att jag behöver proffisionell hjälp, men sen att söka det är ju en annan femma..


Kom på detta i förgår då jag totalt bröt ihop efter att ha blivit lurad av kärleken igen.. hur fan man kan vara sån lögnare är en fråga men inget jag vill prata om.. jag klarar de inte.. men iaf då kom jag på när jag låg på golvet o skrek av smärta i bröstet och skakade som ett löv bara grät och fick ingen luft, slög sönder min älskade mobil gjorde jag också.. då kom jag på det.. jag behöver nog hjälp och klarar inte detta på egen hand..


För tänk efter... hur mycket bra har hänt i mitt liv dom senaste åren? Jag har blivit mycket sårad, av både kärleken och vänner.. familjen splittras och det händer bara massa tråkigheter.. sjuk har jag varit väldigt mycket, gonomgått många många operationer som förändrat mitt liv m.m..

Och vad har hänt som är bra då? Jo barn har fötts som jag tycker jätte mycket om och som får mig att lysa.. jag har fått vara lycklig nån vecka då och då (för att sen bli sviken).. men jag har ju iaf mått bra dom veckora.. jag har en familj och vänner som älskar mig för den jag är och som jag hoppas kommer stötta mig igenom detta..

Satt lösen på min blogg nu också som ni ser.. tänker inte ta mer skit från dom som kommenterar anonymt.. klarar inte av det längre, det har sårat mer än jag visat så nu är det slut på det! Ett steg i rätt riktning iaf tycker jag..

Det var nog det jag hade o säga.. så vet ni lite iaf.. för nu som sagt kommer de nog inte bli så mycket skrivande på ett tag.. mest bilder som får tala..

Kram Kram

Komplentering..

Publicerad 2010-01-01 10:33:00 i Partybilderna du inte vill missa!

.. av bilder sen jag hade idol kväll och sedan utgång med Malin, Jocke och Micke..

Killarna sitter bänkade framför idol ;)



Jag var glader.. hih


Malin var fin som vanligt =)


Tack för en underbart rolig kväll!
   
  

Skål!!!


Som sagt idol tittade vi på :)


Som Bästa :D

 

ERIK vann..

 


 



Nere på stan :)


Inne på Cili var det dans som gällde natten lång :)



    
  

 

Underbart kul hade vi =)

    
   




Haha stå och dansa och spegla sig kan man ju också göra ;)


Avslutar kvällen med en Puss!


Tack fölr en underbar kväll vänner! Sorry för dåli uppdatering, trodde ju bilderna var borta men pappa fixade kameran på julafton =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela