Välkommen!

...

Publicerad 2010-07-26 17:19:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!




där elljusspåren ledde hem till middagstid
där allting var modernt runt sjuttiosju
där låghusen slutade och skogarna tog vid
där bodde jag, där bodde du
där bodde jag och du

inga jordskalv där vi bodde, ingen frös och ingen svalt
men det skälvde när du rörde vid mig
du var sjutton jag var sexton och jag skolkade från allt
jag ville bara vara med dig
jag ville bara vara med dig

nu får jag höra att du lever då och då ifrån en vän
det verkar dom som att allting är okej
jag undrar om du nångång är tillbaks dit igen
och kanske undrar över mig
du kanske undrar över mig


där låghusen slutade och skogarna tog vid
där allt var tyst och stilla som på kort
där nätterna viskade om ett sporrande liv
och när ingenting var gjort
då när ingenting var gjort

det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart
och när jag känner så då tänker jag på dig

allt är så förgängligt allting kan briserna snart
men du är oförstörd för mig
du är oförstörd för mig


men tiden har sin rätt att förändras där den går
och den är hos dig nu, hos dig och din vän
jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår
och aldrig älska dig igen
aldrig älska dig igen


men vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem
där är himlen lite närmre för mig
där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan jag gå och sakna dig
dit kan jag gå och sakna dig

men nya dagar väntar med nya tidsfördriv
och allting liksom kräver mera nu
så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
älskade älskade du
älskade älskade du

Vår snygga hall..

Publicerad 2010-07-23 09:08:00 i Lägenheten i Norrliden!

Som ni kanske vet så har vi hållt på o renovera vår hall.. jag är super nöjd, även om de inte är klart ännu.. här får ni lite smakprov iaf :)

Hallen innan, eller jao när vi hade målat väggarna vita.. missade o ta bil innan vi målade, men gud vilken skillnad.. har även tagit bort tre stora gadrober som stod i hallen (där det inte är målat stod gadroberna förrut) Himla skillnad..



Sen kom även tapeten upp som jag efter mycket om och men fick Andreas till att vilja ha, eller aa iaf sätta upp  =) hihi och nu är vi mer än nöjda.. shit vad den gjorde sig snygg.. jag kan stå o bara stirra på den för att jag är så nöjd ;P



Sen så blir det ljusgrått klinkersgolv som vi nu vart o köpt :) Kommer bli så himla snyggt.. bilder kommer sen när vi är klara med allt :) hihi, men tänkte ni ville ha ett litet smakprov på vägen ;)

Vad tycker ni? :D


Kraaaam

Till Salu...

Publicerad 2010-07-23 08:34:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Morrn.. aha nu när man flyttar ihop med sin underbara pojkvän numera sambo så får man massa saker över som man inte behöver ha.. så nu är det dax att sälja av en hel del.. nån som är intresserad av nåt?? Här kommer bilder iaf.. (klicka på alla bilderna så blir dom större)

En 120 säng med ben..


120 säng-gavel


90 säng-gavel


Kontors stol


Porslin, 21st stora tallrikar, 21st små tallrikar (assietter), 12st djupa tallrikar, 10st skålar/djupa tallrikar


Muggar 6st


Muggar 10st


Höganäs porslin, kan säljas i styckvis om det bara är nåt enstaka du vill ha :)


Stort soffbord


Matbord med 6 stolar


Nån förstarkar-grej.. hmm jag vet inte ritkigt vad det är för något :P hehe


Sådär ja.. där var massa saker som är till salu =) Har även ett st matbord med dyner till som är till salu men som jag ej kunnat ta bild på ännu...

Kraaam

Bild-bomb..

Publicerad 2010-07-22 13:02:00 i Kärlek är vackert!

Här kommer de lite bilder... men vart är alla kommentarer? :(

11 Juni... Studentfirande för Alexander, blev lite hastigt o lustigt samma kväll som vi kom hem från Stockholm, men de var trevligt =) Blev dock typ inga bilder tagna...

Min underbara mamma och pappa :) Älskar er <3


Min helt undebrara pojkvän och han är bara MIN.. tihi..


En glad Therese =)



Lite trötta efter en lång bilresa...



13 Juni... jag o älskling skulle ha en mysig middag eftersom det inte blev av när vi var i Sthlm som planerat utan vi kom fram till att laga en mysig middag när vi kom hem istället.. o det blev det vill jag lova, men kan tro att älsklin verkligen hade planerat detta... med pressent o allt <3

Förrätt.. skagentoast.. mmmm så gott de var :)



En glad Tess som blev mycket överraskad när jag kom ut från toaletten och in i vårt kök där de var dukat och ett paket låg på bordet, blev jag nyfiken eller? ;) Tihi.. ni vet ju hur jag ÄLSKAR paket.. ;P


En nöjd Andreas...


Mmm gott me rosévin...


Sen kastade vi lite gris....
 

En nyfiken Tess försöker hålla sig från att slita upp paketet.. tihih jag klarade de ganska länge ändå..



Love love love... kan kärleken vara såhär stark??


Sen var de dax för huvudrätten... mm gott, fläskfilé med grönsaker på spätt, klyftpotatis och tzatsiki.. gott gott


Sen var det äntligen dax o öppna paketet :D Weeeheey ;) syns de att man är glad eller? ;P



Ser ni någon skillnad? ;)


Jaa juste, halsbandet byttes snabbt ut mot det nya fina jag fick av Andreas! Åhhh så glad jag blev, jätte fint och sitter perfekt runt min hals <3

Sen får kvällen avslutas med efterätten... kladdkaka, grädde och melon/jordgubbsallad :) MUMMS



En aha-upplevelse..

Publicerad 2010-07-19 13:29:00 i Tankar och funderingar!

"Du är väldigt trött, men inte bara det utan när du blir trött så blir även världen omkring dig väldigt svår för dig. Det är som att du behöver så oerhört mycket energi bara för att hålla ihop världen omkring dig att allting faller då du blir trött" citat från Mamma Melissas blogg..

Länge sen jag var inne o läste hennes blogg nu, men nu tänkte jag att nu är de dax o läsa lite eftersom jag måste koppla av o inte stressa... jag fick då syn på denna text.. och jag fick en sån "aha-upplevelse".. kände igen mig nåt enormt.. för det är verkligen så, jag är väldigt trött och blir jag för trött så rasar allt runtomkring för jag orkar inte hålla energin upp för jag blir så trött..

Min stress/trötthet påverkar min förmåga att utföra saker, jag vill så mycket hela tiden och har så mycket jag vill hinna med hela tiden att det till slut tar slut med energin.. igår var nog en sån dag då jag ville mycket men energin fanns inte, minsta lilla som gick emot mig så kom tårarna och trängde sig ut med en tår genom ögonen.. likadant var de när jag var i min lägenhet i Nybro förra veckan.. jag hade så mkt jag ville göra så till slut viste jag inte vad jag skulle göra och all energi försvann så jag bara satte mig mitt på de tomma golvet o grät..

Jag är just nu väldigt lycklig samtidigt som jag ibland gråter av stress och oro av dumma drömmar.. vaknar skräckslagen, tills jag inser att min älskling ligger bredvid mig eller att jag vaknar upp i VÅR säng.. för jaa.. det är ju faktiskt VÅR säng nu, VÅRT hem, Våra filmer, Våran nya hall.. jag är såå lycklig för att detta nu är VÅRT och inte mitt och ditt hem..

Det ska bli såå skönt när jag lämnat in mina gamla lägenhetsnycklar till HSB och lämna lägenheten bakom mig.. i den finns många fina men även tråkiga minnen, jag har ju trotts allt bott där i måånga år nu och snart kanske jag aldrig mer sätter mina fötter innanför den dörren, inte se min stil i den lägenheten som jag själv skapat, för nu skapar jag ju faktiskt min stil i mitt nya hem, tillsammans med Andreas skapar vi nu vår egna stil och renoverar så som VI vill ha det, även om jag kanske får de väldigt ofta som jag vill ha det, men så är det ju för de mesta, den som har mest känsla för inredning osv har ju kanske störst saker att säga till om, även om vi oftast tycker väldigt lika.. men stackars Andreas har fått mycket att göra sen jag kom med i bilden, men tror han trivs bra med det då de blir mycket gjort och vi skapar oss ett fint hem tillsammans, det är nog värt besväret.. kolla bara på vår hall nu.. det är sååån skillnad, myckt slit men fan så snyggt de blir :D hehe

Vi disskuterade lite härromdagen, jag har övergett rätt mycket när jag gav mig in i detta förhållande och flytta hit.. jag har offrat mycket (saker som för mig är stora men om man skulle fråga nån annan kanske de inte vore nåt) men vad jag känner så ångrar jag det inte, det är värt det.. det är värt alla offringar för nu får jag bo med den jag älskar, den mest omtänksamma killen som älskar mig tillbaka för precis den jag är.. helt underbart.. Jag har även gått emot principer jag tidigare haft om att flytta tillsammans med någon osv, men varför inte testa när allt känns så rätt liksom?

Tror detta stressar och gör mig lite rädd just för att jag inte tror att nån kan vilja leva med mig såhär nära, att inte nån kan ha den riktiga sanna kärleken till mig, att jag ska bli lämnad igen och att jag faktiskt aldrig bott tillsammans med någon och nu har jag helt plötsligt sagt upp min trygghet, min bostad.. för att uppleva allt de där som jag aldrig upplevt på riktigt..

Detta var lite tankar o funderingar som jag fick i huvuvdet.. så ville dela med mig av detta och behövde skriva av mig lite.. hoppas nån orkar läsa? :) hehe

Nu börjar snart unga mödrar så ska se det och sen hämtar älskling mig efter jobbet så ska vi åka och kolla på klinkers till hallen, klinker som ska skapa VÅr fina hall, för det mesta är faktiskt VÅRT nu :)

Kram Kram

Bröllopet... del 4

Publicerad 2010-07-19 09:26:00 i Vänner har en stor betydelse!

Nu kommer resten av bilderna från bröllopet..

Två glada tjejer.. :)


Vackra Jonna.. min älsklingsflicka <3


Glada kärleksparet ;) Tihi.. love love love


 
   

Dax för fula Bettan :P
 

Jag diggade.. hehe


Som sagt.. massa dans..
    


Pusskalas måste man ha också ;)
   


Glada Tess..


Dax för sång av brudparen ;)
 

 

Hehe...


Jag o Eric


Jag o Maddes brudtärna Emma..


<3


Erik..


Jätte roligt hade vi verkligen...
 

Avslutar kvällen med kort på mig och Carolines pappa Charlie när vi buggade.. jätte kul att bugga med nån som verkligen kan :) Det gick undan kan jag lova..
  

Tack brudparen för att vi fick vara med och fira denna underbara dag med er, ett toppen fint bröllop med en toppen bra fest, kunde inte varit bättre.. Tusen tack..

Det var allt från bröllopet som jag har att erbjuda, får se om man får kort från lite andra senare.. isåfall kanske mer uppdatering kommer..

Kraaaam

En underbar pojkvän!!

Publicerad 2010-07-19 08:53:00 i Kärlek är vackert!

Igår var det ingen bra dag för mig, jag var ledsen och väldigt nere.. satte mig i bilen o åkte till jobbet.. och bröt ihop, tårarna bara rann och rann och jag vet egentligen inte varför, älskling ringde och var orolig för mig o hörde att jag var ledsen, han kom till jobb o lämnade en tröja till mig och gav mig en bamsekram innan jag började o sa dom starka orden som fick mig på lite bättre humör: "jag älskar dig, du är de bästa som hänt mig gumman".. han är helt underbar..

Kvällen på jobbet gick bra, allt flöt på utan några problem alls.. förrutom att jag inte fick behålla maten som vanligt.. suck.. jag tröttnar snart på att försöka äta... men nu är de nog bara en månad kvar ungefär tills det blir operation.. *håller tummarna*

Efter jobb så åkte jag hem, blev ett varmt välkomnande hem med en stooor kram o puss.. sen väntade det jätte god räksmörgås till oss i kylen, är han inte för gullig? Ler.. tror inte det finns nån bättre.. <3 Så det blev att äta lite o mysa o se lite av en film, sen blev det sängen o sova...

Nu sitter jag här, kan inte sova, vart uppe sen lite innan sju.. får väl se om jag kan vila lite sen.. lovat älskling att ta de lite lugnt idag och försöka att inte hålla på och dona en massa innan han kommer hem från jobbet, men får se hur det går med det.. det är ju inte precis min specialitet att ta det lugnt...

Håller nog på att stressa slut på mig själv just nu.. känner att jag har så många måsten som ska göras och greja o dona med.. urk..

 Förresten härromdagen på vår 4månaders dag så kom älskling hem med 20 rosor till mig efter han hade jobbat.. underbar..

Så säg mig... är han inte UNDERBAR? ;) Tihi..


Nehe tänkte att jag skulle ta de lugnt och se lite tv eller någt nu.. sen kommer lite mer bildbomber :)

Ha de bra sålänge..

Kraaam lyckliga men depprimerade o stressade Tess

Bröllopet... del 3

Publicerad 2010-07-19 08:11:00 i Vänner har en stor betydelse!

Bättre sent än aldrig :) Här kommer bilderna från brölopsfesten... titta o njut..


Underbara Lucas hittade en ballong som han skulle sitta på :) Hehe.. jag var livrädd att den skulle smälla, men den klarade sig..


Me and my love..


Blev en del dricka, hehe lägg märke till att snppsglaset är nästan samma storlek som vattenglaset ;) Gott gott :P


Uppdrag Piccaso.... att måla av sin partner, alla fyra fick göra detta under sina svensexor/möhippor..
   

Oliver... så sjukt söt :) Tihi



Nån som tror att min älskling gillar rödvin? Hehe.. då tror ni INTE fel vill jag lova.. tihi


Älskling tog lite muppbilder.. dom kan jag bjuda på.. hehe
    

.. ett blev väl någerlunda iaf ;P


Söta Olli..
  

Jag o bruden Caroline <3



Bästa vännerna.. älskar er!


<3


Goda tårtan..


I väntan på tårta...


Muppen :P


Eric.. så fin så :)


Såååå fina :)


Jag o Caroline...


Jag o Madeleine..



Perfekt kort ju ;) Hehe


Bröllopsvalsen... Kolla vad Caroline ser lycklig ut :) O jag grät.. var en känslig dag för mig.. hih
  

Blev mycket vals och dansande för Andreas och mig :)
      

Söta Madde..



Jag o Eric


hehe vet inte vad jag står o förklarar för honom... men något ingående verkar de vara :P



Folk i baren..
 

Tihi.. Madde o Jocke dansar :)


Är fler bilder kvar, så dom kommer nog lite senare idag..  inte så många kvar men några stycken, nu måste jag gå o försöka få i mig lite frukost..

Kram Kram


Kääääärlek <3

4 månader..

Publicerad 2010-07-16 10:09:00 i Kärlek är vackert!

4 månader idag!
Fyra helt underbara månader!
Tänk att vi redan hunnit med så mycket, känns som vi vart ett par hur länge som helst (vi är ju som ett gift gammalt par fast ändå så sjukt nykära) och nu renoverar vi tillsammans, helt underbart :)
Kan knappt tro det är sant, tror nästan jag lever i en dröm...
Men nu kan jag inte tänka mig en vardag utan denna kille!!!

Älskar Dig Andreas!

Bröllopet... del 2

Publicerad 2010-07-05 19:26:00 i Vänner har en stor betydelse!

Här kommer ytterliggare några bilder från det otroligt FINA och ROLIGA bröllopet :)

Nu tar jag korten från kyrkan och utanför :) Festen kommer senare eller imon eller nåt sånt... titta och njut av denna vackra dag som vi fick vara med och dela med underbara vänner och deras familjer..


Brudgubbarna och deras bestman står och väntar på sina vackra brudar...



Maddes brudtärna och brudnäbbar kommer in...


Otroligt söta Jonna kommer in och slänger ut rosenblad :)


Carolines brudtärna och lilla Lucas..


Madde kommer införd av sin pappa :D


Efter kom Caroline införd av sin pappa <3


Det var ett fint bröllop och tårarna rann på mig ett antal gånger, rörande att se vänner gifta sig och särskilt när Caroline är så pass nära mig som hon är.. är ju nästan som en syster för mig efter vår tid på gymnasiet som hon typ mer eller mindre bodde hos oss :)
   

Sen var den fina sermonin slut och dom vandrade ut ur kyrkan så stolta och jag fällde några tårar till :)
  

Malin o Jocke utanför kyrkan :)


Jag o Andreas utanför kyrkan <3


Tysk tradition som jag tycker var väldigt trevlig... Eric skulle klippa ut ett målat hjärta och sen bära Madde genom det :)
 

Numera familjen Elmgren :)


Familjen Elmgren med brudtärna och bestman


Min äksling... finns de nån goare? ;)


Glada jag :P


Det var korten från kyrkan det :)

Usch sitter här, helt slut.. Andreas är fortfarande på jobbet men jag hoppas att han kommer hem snart, saknar honom ju... jag har gjort en massa nytta idag mellan mina vilstunder av skallen.. men ska nog snart sätta igång o dona lite igen.. hehe..

Vad gör alla andra för trevligt? :)

Kraaam

Bröllopet... del 1

Publicerad 2010-07-05 10:48:00 i Vänner har en stor betydelse!

Hej hej igen...

Tänkte slänga in lite av bilderna från bröllopet.. eller jag börjar nog med bilderna på Andreas och mig som togs innan bröllopet :) Så det blir lite i taget :)

Titta och njut, för det gör jag ;)

Just det ja, vi ska förstora ett kort på oss till Andreas mamma som fyller 65.. vilket skulle ni förstorat o gett bort?

1.


2.


3.


4.


5.


Jag är själv inne på att ta 1 eller 2, men hjälp mig gärna och säg vad ni tycker :) Hihi..

Här kommer resten :)

Little me..



Synd att jag ser gravid ut på detta kort... annars tycker jag det är fint..


Käääärlek <3


MIN bara MIN fina prins ;)


Andreas är den underbaraste av alla, jag är så sjukt lycklig med denna kille..


Pussas måste man göra också och med en puss avslutar jag detta inlägg :)
 

Nu ska jag se färdigt på våra bästa år och sen vila och dona lite, blir inget med Örsjö och Emmaboda idag, Andreas har för mycket på jobbet och jag mår inte så bra.. så på Onsdag åker jag till Nybro iaf..

Fler bilder lär nog komma under dagen skulle jag tro, känns som en sån dag :)

Kraaam

Bilder från midsommar...

Publicerad 2010-07-05 07:50:00 i Vänner har en stor betydelse!

God morgon gott folk.. här sitter jag och klockan är bara strax efter sju.. omöjligt att ligga kvar och somna om när älskling stuckit iväg till jobbet.. får väl dock snart lära mig att göra det nu när man bor här.. måste ju sova ut nån gång :) Hihi...


Trivs kanon bra och det ska bli sååååå kul att packa upp alla saker o blanda ALLA mina saker med älsklings <3 Underbart.. livet är underbart faktiskt, förrutom all värk, skallen känns bara som den blir värre och värre.. tråkigt men sant.. :(


Tänkte ta och lägga upp lite bilder från midsommar, då Andreas och jag var på stensö och firade Jessica och bara tog det väldigt lugnt, mycket trevlig kväll, blev en tidig kväll eftersom vi skulle upp och fixa oss för bröllop dagen efter :D


Här kommer lite bilder iaf...


Galningarna Jessica och Emma och sen en tjej.. som jag inte minns vad hon heter :P hehe

 

My big Love <3
 


Jag o Jessica (min fru/fruga som jag brukar skriva om, även en väldigt go men knasig arbetskamrat) Tihi



Söta Lina :) Roligt att ha kontakt o träffa denna tjej igen, gjorde de när jag var typ 16, 17 nånting så hon var kompis med Victor (mitt ex) och vi har iof haft lite kontakt från och till men ej träffats och sen visade de sig att hon är jätte bra kompis med min fru.. så nu ses man igen.. mycket najs de :) hihi


Tjejerna :)


Me and my boy :) love 4-ever!!! Älskar dig Andreas!





Lina med sin kärlek :)


Så söta så..

 

Skåål... Tihi


I feel love love love ;)



Väldigt mysigt nere på stensö, tack för en trevlig kväll frugan och alla andra! Måste göras om :)

Det var allt från den kvällen som jag hade att bjuda på :)



Tycker de är lite tråkigt att man typ aldrig får kommentarer längre, undra om man tappat massa läsare för att man inte uppdaterar lika ofta längre? :(


Nu ska jag ta och kika vidare lite här innan jag ska börja dona massa här hemma.. är ju en hel del att göra nu.. men det är roligt :D


Senare idag så blir det nog att Angelica och Oliver kommer och hämtar mig så åker vi till mamma och hälsar på.. sen kommer Andreas dit och hämtar mig så sticker vi till Emmaboda och kollar på möbler och åker och hälsar på några kompisar där :)


Ha en fortsatt bra dag.. mycket möjligt att bilderna från bröllopet också kommer här snart :)


Kraaam Kraaam

Vad händer i mitt liv?

Publicerad 2010-07-02 13:33:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej hej..

Jao så.. vad händer egentligen i mitt liv? :) Det är händelserikt nu för tiden :) Tihi.. det har varit mycket packande och fixande.. just nu väntar jag på att Andreas ska komma hem så ska vi åka till Nybro och packa det sista och fortsätta gå igenom lite på vinden.. imon går de största flyttlasset med dom flesta saker o alla möbler vi ska ha här :) UNDERBART!!!

 Fixat färg o grejer till hallen nu så snart ska vi börja måla tak och väggar.. kommer bli jätte fint när de väl blir färdigt.. kul med renovering o en kille som verkligen vill göra de mesta själv o lära sig :) Min älskade pojk <3

Började äntligen jobba igår.. men de blev kaos tyvärr.. jag kom in o hittade en dam liggandes på golvet så det blev ambulans o hela kittet.. så de var minst sagt fullt ös.. tur jag bara jobbade till halv tolv... hoppas på mer tur nu när jag ska jobba imon och på Söndag :) Tihi...

Nee har nog inte mkt mer att skriva, någon som undrar något? Ställ gärna frågor o så... vad vill ni jag ska skriva om i min blogg? :)

Nee nu ska jag snart se unga mödrar lite grann o ta de lugnt en halvtimme - timme tills Andreas kommer hem..

Förresten idag lämnar Brossan och David sverige.. är måttligt avensjuk, men jag ska ju flytta på riktigt till min älskling i helgen så jag ska inte klaga :) Tihi




Ha en fortsatt bra dag alla :)

Kramar från mig

Bättre sent än aldrig...

Publicerad 2010-07-02 07:25:00 i Kärlek är vackert!

Morrn.. uppe med tuppen idag.. somnade som en stock tidigt igår kväll.. skriver lite mer sen.. men först så ska ni få bilderna från Andreas o min kryssning.. hehe.. bättre sent än aldrig ;) Titta o njut.. o kommentera ;)

På tunnelbanan med bror för att ta oss till båten.. o brossan skulle till jobbet..

 

Andreas ville pussas mycket som vanligt, jag med såklart :)
 


Lite utsikt :)
    

Ett kort på mig som jag själv tycker blev väldigt bra :)


Kärlek <3


Tyvärr var vädret ganska så blåsigt o kallt så det blev mycket yatzy och kortspel, men mysigt o roligt hade vi ändå :)

Cola o godis måste man också ha lite ;)


My Love!!!


Haha så söt o go bild, blir man såhär glad av att se en reklam om öl? ;) Tihihihihi


Lite ute på soldäck kunde vi sitta, men de var kallt :P Får nog bli en tur senare i sommar när de fina vädret är med oss :)
 

Detta kortet gillar vi :)


Sen kom det förbi en österrikare (tror jag det var) som ville ta kort på oss.. det tackar vi för :P



Sen blev det en öl (för Andreas, jag tyckte inte om den :O) o så blev det en liten skagentoast som var jätte god :)
 

Det var allt jag hade att erbjuda från vår "lilla" dagskryssning när vi var i Sthlm :)

Kraaam Kraaam

ps. uppdatering om vad som händer i mitt liv kommer lite senare..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela