Välkommen!

En ensamdag på stan..

Publicerad 2010-06-23 09:26:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God morgon kära läsare :)

Nu sitter jag här med en smörgås med makrill och ett glas oboy, tittar ut genom fönstret och solen den lyser så skönt :) Underbara dag.. känns som denna dag kommer bli bra :) Tihi..

Idag blir det stan i min ensamhet, kolla efter de sista till bröloppet och fixa med det.. ska möte upp Caroline lite snabbt också och få en sjal som jag ska låna av henne så slipper jag köpa det :) Sen blir de nog en fiskburgare till lunch.. kanske att jag tar mig en glass någonstans i solen om det är varmt ute.. jag får helt enkelt se hur denna dagen blir :)

Katterna springer runt här o letar efter varandra, dom är rätt roliga att titta på.. så otroligt skönt att ha två katter som går ihop nu, inte bästa vänner (än iaf) men dom kan iaf vara i samma rum och det känns underbart! Dom är verkligen jätte nyfikna på varandra.. tihi

Har nog inte mycket mer att skriva nu, ska ta o äta upp min smörgås sen in o ta mig en härlig dusch och göra mig iordning så jag kan sticka neråt stan sen när Caroline ringer :)

Ha en bra solig dag alla!

Kram

Sthlm i bilder..

Publicerad 2010-06-22 14:45:00 i Familjen betyder allt!

Älskling o jag hade en underbar vecka i Sthlm, bodde hos min bror o hans David :) Tack för vi fick komma o bo hos er, alltid trevligt o vara där på besök även om de inte var riktigt som de brukar då dom båda hade mycket inbokat den veckan med jobb osv... men jag o Andreas klarar oss ju fint själva :)

Första helgen så var vi på "smaka på sthlm" käkade lite gott o drack lite öl gjorde jag o Andreas.. gott

Mmm gott me öl tycker han ;)


Är vi inte söta? :P hehe


Haha jag blev super glad för jag fick en knäck klubba, haha är man ett barn så är man liksom, varför släppa det ;) Tihi... god var den som attans, dock lite fel o äta knäck mitt i sommaren ;)


Mupparna ;)


Lilla söta David :)


Ett kort som David tog som jag älskar :) Tyckert de e jätte fint, Tack David!


Pussas måste man ju göra ofta också :D Tihi


Sen promenerade vi en massa genom gamla stan o lite på söder och kikade..
 
   

Yatzy är ett MÅSTE ;P
  

Redo för att ta tunnelbanan in till stan o kika, blev typ varje dag, bara gå runt o mysa med älsklingen i massa affärer :)


 


Ett kort som jag själv tycker är jätte fint :) Synd att inte våra ansikten var med liiite mer.. men aa jag gillar de <3
 

Sen blev de såklart en runda till globen, för den hade inte Andreas sett på nära håll och jag kom på att jag vart där rätt mycket men ändå inte har ett ända kort på den.. så.. turister är turister.. skrattar.. 

  


Sen sista kvällen typ så hade vi riktig myskväll med David, Emil var iväg på grönalund med jobbet.. det blev räkor, ost, paté, vin o massa gott :) Riktigt mysigt o trevligt var det..


Jag såg rätt trött o sliten ut...
 

David han var glad :)



Älskling o jag var.. hmm turtoduvor som vanligt ;)



Någon blev lite smått fnittrig ;P



Sen så var vi iväg på dagskryssning också, jag o Andreas.. men bilder av det får ni senare för annars blir de hur mycket bilder som helst..

Hade iaf en underbar vecka...  jo förresten, vi var hos Andreas bror på middag också en kväll, ritkigt trevligt o träffa honom och hans tjej, trevliga..

De var nog allt för mig just nu, nu ska jag gå o fixa lite.. bara en o halv timme kvar till Andreas kommer hem :D tihi

Ha en fortsatt bra dag..

kramKram

Orkar inte vara sjukskriven längre..

Publicerad 2010-06-22 12:42:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Nee de orkar jag faktiskt inte, vill vara som normalt folk och kunna jobba.. suck.. min värk är nu hemsk, vet inte vart jag ska ta vägen snart.. så ska nog krypa ner under en filt i soffan om en stund, ska bara försöka få i mig lite mat först :) Fiskbullarna står på spisen, mumms vad gott hehe inte ätit de på hur länge som helst... får passa på medans Andreas är på jobbet... :)


Nee har väl inte mkt o skriva egentligen :) Hehe... eller har jag ens berättat varför jag är sjukskriven? ;) .. tror inte de.. är rätt så nyopererad igen, äntligen är mina bröst fixade så nu slipper man se ut som en 85-årig gammal tant iaf :P hehe... så därför är jag nu sjukskriven för jag inte får göra för tunga lyft, men nästa vecka börjar jag jobba igen :D

Nee dax att kolla till maten..

Kram Kram

Mina och älsklings saker blandas...

Publicerad 2010-06-22 11:37:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej hej gott folk :)

Tar en lite pause i allt donande nu, kom på att de kanske är dax för lite uppdatering i bloggen :P Händer ju inte alledes för ofta nu...

Har varit en toppen helg, möhippa/svensexa i lördags som jag tycker var väldigt lyckat, men trött på söndagen var man.. men de är väl så de ska var? ;) Sen så gick ett litet flyttlass på söndagen också :) Så nu håller mina saker på o blandas med Andreas, underbar känsla.. ska ringa HSB idag eller imon o säga upp min lya också :D Tihi

Annars händer nog inte mkt mer just nu, blir bara att fixa en massa här hemma, är ju lite o stå i om man säger så med flytt o renovering o allt :)

Midsommar till helgen då, shit vart försvann all tid? :O Den bara rinner iväg, midsommarafton blir de iaf grill med frugan o fira henne lite, sen på midsommardagen blir brölloppet som man väntat ett helt år på nu.. hmm vart har de året tagit vägen? Hehe.. kommer nog bli ett super fint bröllopp tror jag och jag längtar nu, ska bli så trevligt :D och roligare känns de nu när man har en älskling o gå med.. weeheey ;P

Nee jag ska nog ta o fortsätta dona lite nu, vad ska mina läsare göra under midsommar då? Förresten är de nån som fortfarande läser min blogg? :O hehe

Ska uppdatera me lite bilder från Sthlm sen..

Kram Kram

Mina senaste veckor i bilder..

Publicerad 2010-06-16 22:20:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hellu gott folk :)

Har skaffat mig ett liv, därav har jag inte tid eller lust att sitta så mycket vid datorn.. men nu ska ni få se hur mitt liv ser ut just nu i bilder..

Myskvällar med min sötnöt blir det mycket.. helt underbart, han är de bästa som kunde hända mig.. vi har de kanon verkligen.. som sagt.. underbart..

Lite skumpa är inte fel o fira till de lite med ;)



Och till det måste man såklart ha goda räkor.. mumma..


O mys i soffan :)



Pusssssar blir de många ;)


Sen en dag skulle vi åka över till Öland o spela minigolf, trodde jag.. men egentligen skulle vi till glassbaren i borgholm o käka god glass, jätte mys, men tyvärr lite för blåsigt o kallt..



Sen blev de en mysig prommenad till bilen.. Tack älskling för en mysig dag :)



Stannade till i en mysig lite park :)
¨


Sen så har även Elin o Lowa varit här på besök :) Alltid lika trevligt.. tihi.. måste ses snart igen vännen..



Hon somnade me så skön stil :)


Jag o min lilla kisse, som tyvärr inte bor kvar här längre.. är lite tomt, men kommer ju träffa henne ganska så ofta ändå..


Pannkakor är gott ;) De får man beställningar från älsklingen om att göra ibland, o varför inte ta lite ego kort när man ändå håller på? ;)



Sen åkte jag o älskling till sthlm.. o bilder från de får ni nån annan dag.. annars blir de på tok för mycket på en gång..

Vad sysslar mina kära läsare med då? :)

Kram Kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela