Välkommen!

En glad pojkvän... :D

Publicerad 2010-09-30 13:00:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej hej...

Sitter här med stuvade makaroner o falukorv och avnjuter en härlig lunch efter en halv arbetsdag.. pappa har precis varit här o hälsat på och hämtat lite saker..

Livet är verkligen på topp och ännu bättre gör det att min älskling kommer att komma hem glad som ett barn på julafton :D tihi... vi har nämligen fått biljetter till Iron Maiden nästa år.. guttans ska det bli.. gör mig så glad att höra höra honom så lycklig.. fast han är ju nästan alltid glad.. ler.. jag har världens underbaraste pojkvänn.. FIFA11 släpptes idag också så jag har varit  fixat det till ps3 så då blev han också glad ;) hehe kanske blir det en utlandsresa nästa år också fick vi reda på idag.. ah kan livet bli bättre än såhär? ;P *tihi*

Jo iof de skulle kunnat bli bättre om jag fick vara frisk o allt, men man kan ju inte begära för mkt :P hehe.. Skulle ha städat o fixat här hemma idag, men som vanligt eftersom jag jobbat så mår jag inte så bra så städningen får nog vänta tills imon då jag är ledig..

Vad händer i alla er andras roliga liv?..

Nee nu var lunchen slut på tallriken så jag ska ta och göra nåt annat nu..

Hoppas ni får en bra dag mina läsare.. Kram Kram

Svärfar o svärson :)

Publicerad 2010-09-28 13:29:00 i Familjen betyder allt!

Svärfar o svärson "in action" som alltid :P
Är så lika till sättet så de e skrämmande ibland, otroligt glad över att dom går så bra ihop, som ler o lerhalm (eller vad är de man säger?)



Finns det nåt bättre än att ens sambo o älskling går skit bra (rent ut sagt) ihop med sina föräldrar? Jag blir så glad av och se att dom funkar så bra ihop... me like ;)

Barn, dom är för söta..

Publicerad 2010-09-28 10:06:00 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

- Han bara springer och jagar mig och ska pussa mig hela tiden...

- Jaså, men är inte det roligt då?

- Näe, han är jobbig.. men han lyckades igår..

- Jaså, är han kär i dig?

- Aaaa

- Är du kär i honom då?

- Aaaa det är jag, men säg inget till mamma eller pappa

- Men då är det väl inte jobbigt?

- Joo, jag vill inte vara kär i honom

- Hur vet man att man är kär då

Hon tittar lite konstigt på mig och säger...
- Meen, det bara känner man ju, i hela magen när han pussa mig



hahaha.. barn är ju bara för söta :)

Ullared bokat...

Publicerad 2010-09-28 08:20:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Nu är vår tripp till Ullared bestämd, åker nästa vecka.. bara jag o älskling.. ska bli helt underbart =)

Nu när det är bestämt så fick jag såklart öppna min "ullaredsburk" hehe låg bra med pengar där i.. o Andreas var snabb som fasen o ta fram kameran för han har inte fattat förrut att man måste öppna den med konservöppnare ;)

Tessie har flyttat... :'(

Publicerad 2010-09-27 15:17:00 i Djuren!



Nu har min älskade Tessie flyttat ifrån mina föräldrar.. kommer vara jätte tomt nu när man kommer till Örsjö och min lilla bebis inte springer till mig direkt när jag kommer :( men jag vet att hon kommer ha de jätte bra hos min moster med familj.. ♥

En helg med smärta..

Publicerad 2010-09-27 14:47:00 i Familjen betyder allt!

Hej hej..

Då var måndagen här igen och helgen har varit seg med smärta men samtidigt väldigt härlig.. varit hemma från jobb vilket jag idag är glad för, för skulle aldrig klarat av att jobba..

Moster med familj har varit på besök från skåne för att fira mig.. så jag har försökt se pigg ut iaf o knarkat tabletter dom timmar vi umgåtts med dom.. hehe vad gör man inte för o umgås med super härliga människor? ;)

Var o köpte mig en ny kamera igår för pengarna jag fått när jag fyllt år.. så äntligen har man en fungerande kamera igen.. härligt härligt..

Idag blir de en lugn dag, har typ sovit från o till hela förmiddagen.. ganska skönt för nu e de bara 1 timme o 20 minuter tills Andreas kommer hem =) ler.. då blir det att skriva veckans matsedel och sen åka iväg o handla.. sen ikväll blir de film..

Ha en bra dag alla där ute :)

Nu lite bilder...
Jag o min kära mamma <3


Jag har blivit bra på att dölja mina smärtor.. :D


Jag o underbara kusin Bella :) Jag älskar denna bild!


Underbaraste av dom underbara, Älskar dig Andreas!


Avslutar det detta inlägg med lite kärlek... Kraaam

Härlig 25års dag :)

Publicerad 2010-09-24 08:09:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God morgon.. nu är man då 25år o en dag typ :P Det blev en mysig födelsedag även fast jag mådde skit rent ut sagt, hade hoppats på att vara frisk men ikke.. men de gick ju bra ändå..

Först så kom mäklaren hit och hon var så himla possetiv och beundrade det vi har renoverat :) Och priset hon sa var kanon.. när hon hade gått började vi göra "exotisk planka" men kom på att vi hade glömt en viktig frukt så vi stack till citygross o handlade.. o Andreas önskade en låt eftersom de var en speciell dag så för första gången gick vi o handlade till VÅR låt... monster.. mysigt..

Väl hemma igen så blev de till att äta o öppna paket.. fick ett sött kort från "kent-agent" *tihi* och en ny beck film och en snygg svart kavaj.. Tack älskling.. sen fick jag faktiskt se idol  (som Andreas ej gillar) samtidigt som vi spelade yatzy och bara mös en massa.. dock vann Andreas alla gånger o fick yatzy hela tiden så jag var lite butter.. haha.. ne da.. Sen var det sängen som gällde ;P O sen var det slut på information till er :P hehe..

Men jag hade en mysiga födelsadag trotts all värk o trötthet :)

Mmm super god mat :)





Födelsedagsbarnet själv:P


Alltid trevligt med Yatzy, även om man förlorar hela tiden ;) Men ritkigt mysigt hade vi de :D


Underbaraste sambon man kan hitta.. <3




Jäte mys med brinnande ljus <3


Det var allt från min 25års dag... kommer nog mer uppdatering med bilder o så senare kanske.. nu ska jag gå o laga mig lite gröt.. mumms..

Kram Kram

Nystart..

Publicerad 2010-09-23 12:25:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Goddag..

Tänkte jag skulle börja me en nystart här nu i bloggen, då jag tror att jag nu fått lite smak för det igen och har mer tid...

I mitt liv har det nu hänt mycket, jag har som ni vet blivit sambo och vi har renoverat o donat en himla massa här hemma.. så nu ser man verkligen att vi är två som bor här och det är underbart, stora förändringar har skett ;) Men jag är super nöjd, även om detta tagit på mig på en liten negativ sida då jag blivit mycket stressad och därav (tror jag) fått mer depprission under en period och gråtit mycket och en del panik-ångest anfall, men nu tror jag att jag är på rätt spår igen och jag är så lycklig..  det ända som inte gör mig lycklig nu är väl alla sjukdommar, men men de fixar sig väl kanske nån gång i framtiden :)

Idag är det ju min stora dag, får se vad den har att medföra men nåt blir de säkert, nåt mys skulle jag tro.. man vet aldrig med min älskling.. men eftersom jag e dålig idag så blir det nog lugnt.. har iaf försökt fixa iordning mig lite så man ser lite respektabel ut ;P hehe

Förra helgen var det kalas här hemma på lördagen då mina föräldrar och bror, David o mormor, morfar och mina två morbröder var här och svärmor förståss ;) Vi hade en super trevlig kväll med en del lite chockerande pressenter som jag blev super glad för.. TACK snälla ni som tänker så mycket på mig!!! Söndagen var det kalas för släkten på pappas sida, fast det hade jag ute i Örsjö :) På lördag kommer moster o hennes familj hit så ska vi fira mig lite då också med smörgåstårta o så :) Gott hihi

Nee.. nu har jag nog inte mkt mer o skriva, ska gå o lägga mig o vila nu, börjar se massa svarta prickar igen :( ..  men där fick ni lite nytt iaf.. ska försöka bättra mig med att uppdatera denna blogg :)

Kram Kram

Hurra Hurra Hurra..

Publicerad 2010-09-23 09:53:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Nej för det är ingen vanlig dag, för det är MIN 25års dag.. hurra hurra hurra ;)



Aha då börjar man nära sig tant då.. skrattar.. nee så illa är de väl inte riktigt kanske..

Gud vad länge sen jag uppdaterade här, det är verkligen fullt upp.. orkar inte uppdatera nåt nu heller, är dålig idag.. denna dag började inge bra alls.. den började i tårar pga hemsk huvudvärk.. först nu som jag orkar sitta upp.. så de blev inge jobb idag, hoppas dock de blir bättre snart för ikväll blir de mys med min underbara sambo! Det blir exotisk planka som vi ska göra o sen annat mys skulle jag tro ;)

Uppdaterar kanske mer senare om jag får mer ork..

Ha en fortsatt bra dag mina vänner!

Puss o Kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela