Välkommen!

Länge sedan..

Publicerad 2011-02-10 14:41:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej hej...

Nu var de länge sedan jag skrev igen, fast jag lovade o bättra mig.. men jag har verken tid eller ork men ni får nöja er med att jag uppdaterar lite då o då iaf :)

Aha senast jag skrev var innan helgen.. eller ja i Fredags då vi grillade, gud vad mysigt det var och gott var det också :) hihi

Lördagen var det fest hemma hos Jonas o Jessica som bjöd på tacos.. och ja vad ska man säga?! Kul hade vi, men ärligt så minns jag inte allt hehe.. det blev lite mkt dricka men ack vad kul man kan ha.. stackars killarna som fick stå ut med oss fyllda o glada tjejer :) Men dom hade lika kul dom hehe..

Söndagen åkte vi ner till Jonas och Emma.. eftesom Jonas skulle ha kalas.. lång bilresa för en trött och sliten Therese men det gick fint det också, blev en mycket trevlig dag med många nya ansikten och god tårta på tårta (smörgåstårta + gräddtårta) mumma..

Jaa sen i veckan har det vart fullt ös känns det som, var dålig i måndags så fick vara hemma, fick ett sånt fruktansvärt huvudvärksanfall i bilen på väg till jobbet så fick stanna på en parkering och stå där ett bra tag innan jag fick vända o köra hem igen.. ingen rolig dag vill jag lova er..

Tisdags åkte jag till mamma för att hjälpa henne och packa en massa, fick en hel del gjort faktiskt.. måste ju hjälpa till lite nu innan dom ska flytta.. med packning, sotera saker, SLÄNGA saker.. hehe mamma är inte precis som mig där o kan slänga massa, men jag har fått henne till att slänga en hel del faktiskt *nöjd* ;P På kvällen kom Andreas och pappa hem också så de blev lite tv tittande o så sen var jag där hela dagen igår också tills det var dax att åka och hämta Andreas på jobb och sen vidare till bowlinghallen för att avsluta kvällen med mary kay party hos Linda :)

Det är väl ungefär det som hänt sen sist..

Jooo fick hem älsklings 1-års pressent som han ska få + lite saker till alla hjärtans dag.. fick hem de i början på veckan och jag är sååå nöjd.. bilder kommer när dom dagarna varit :)

Nehe dax att diska lite till och vänta på att Andreas kommer hem sen blir det att åka o handla.. sen göra lassagne som står på dagens meny här hemma :) Blir bara en mysig hemmakväll ikväll tror jag.. kan behövas det också, var länge sen känns de som... meen man vet aldrig vad som händer ;P

Ha de gott..

KramKram

Fredag!!

Publicerad 2011-02-04 22:15:00 i Vänner har en stor betydelse!

OOOOOoooo.... Vlilken härlig kväll det blev... skulle ju grilla med Linda men sen kom även Jessica och Jonas... super trevligt och good mat blev de me =P

Imon blir det paaaarty hos Jessica och Jonas o sen troligen utgång ;D hihi

tror inte jag ska skriva mer nu, min sömntablett börjar värka så borde lägga mig kanske? :P hhe

....

Publicerad 2011-02-03 14:37:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Blivit mycket bloggande senaste två dagarna, jag har överskottsenergi och städmani o mellan varven får jag blogg sug.. vet inte varför.. hehe..

Nu har jag dammsugt hela lägenheten.. tagit bort alla mattor o alla saker jag kan o dammsugt jätte noga, så nu hoppas jag inte katterna ska dra fram massa skit direkt.. även skurat alla golven och tvättat en massa tvätt så nu finns de ingen tvätt kvar här hemma.. skööönt..

Längtar efter min pojk nu, men vad ska man hitta på ikväll då tro?! Måste iaf ta upp lite disskutioner med Andreas.. dom är inte lätta men vi måste verkligen ta ett beslut.. för nu är de inte många veckor kvar.. kvar till vadå undrar ni nog...

... Jo mamma och pappa har bestämt sig för att flytta, ner till skåne.. tror ni jag kommer sakna dom eller? Shit kommer bli jätte konstigt att inte kunna åka till dom och hälsa på när man känner för det.. hmm Andreas är inte alls glad för att hans svärföräldrar ska flytta så långt bort och det har han sagt till dom sen första stund.. han är nog den som protesterat mest haha.. jag tycker inte heller om det riktigt men samtidigt vet jag att mamma kommer må bättre där nere och bli mycket gladare.. så försöker se på det på de sättet... men visst de kommer bli vääääldigt tomt, hon är ju min bästa kompis.. så, Andreas och jag måste ta ett beslut snart om hur vi ska göra så vi vet innan dom beger dig neråt.. svåååååårt.. men tror jag vet hur det kommer sluta mene aa vi får se helt enkelt..

Måste hitta nån stans och göra av mina kartonger jag har i huset också, nån som har ett rum över till förvaring? hehe de e ju uselt med dessa lägenheterna att man inte har nåt förråt.. det gör mig galen.. men än sålänge har det inte kommit ut nån annan intressant lägenhet heller..

Nee nu ska jag gå o skura toaletten o sen diska det sista.. sen är de fint som tusan här hemma igen.. så slipper Andreas o Jag tänka på det ikväll eller imon, kan vi bara ta de luuugnt jag o min prins <3

Hoppas ni har de gott.. lär säkert uppdatera något mer senare.. ska ju lägga upp bilderna från nyår o så också.. så jag kommer ifatt lite.. måste skärpa mig ;) hehe

Kramis Kram

Min underbaraste <3

Pyssel och städ...

Publicerad 2011-02-03 10:30:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ja nu har jag pysslat lite här på morgonen med lite överraskningar o pressnter till Andreas.. även börjat ta tag i städningen, slängt in en tvätt i maskinen, hängt in ren tvätt som jag tvättade igår o bäddat o skakat mattor..

Nu tar jag en pause till våra bästa år.. sen ska jag tömma kattlådan och dammsuga o skura golven.. sen är de jätte fint här hemma igen, har lite disk som jag ska ta också..

Ikväll ska Andreas vara hemma hos mig.. så vi ska göra god köttgryta o sen bara mysa av varandras tillvaro.. spela lite tv-spel kanske och ta det lugn.. vi får se vad som händer :)

Sängen blir det tidigt då jag ska jobba imon.. jobbar dock bara till 11.30 så de e skönt.. hehe.. sen blir de troligen bowling :D

Hade nog inte så mycket mer att skriva just nu.. Ha de så bra.. Kramis

Julafton i bilder...

Publicerad 2011-02-03 08:19:00 i Familjen betyder allt!

Pappa, mamma och David står och väntar på att få börja äta den goda julmaten ;)


Bror o jag..


Pappa fick för sig att Davids skulle smaka gammeldansk o sen även Emil :) Skål


Lite julklappar.. tihi


Min älskade fina mamma... Älskar Dig!!!


Emil o David öppnar min julklapp tillsammans :) *nyfikna*


Pappa är glad o öppnar paket som han blev jätte glad för från mamma.. vantar han ska ha när han är ute o flyger o det är kallt på morrnarna ;)
 

Senare på kvällen blev det dax för julklappspelet :)


Bror o David!


Jag var hmmm... glad :P (och hade bytt om till myskläder) Tihi


Koncentrerade..


Glada..


Tack familjen för en mysig julafton <3

Det var en del av korten jag hade, tror pappa har fler på sin kamera så måste be honom om att jag ska få dom, i så fall kanske de kommer ett inlägg till sen med bilder från julafton..


Kram

Hedrad...

Publicerad 2011-02-02 19:16:00 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

Ja jag känner mig faktiskt lite hedrad.. idag när Elin o jag satt och pratade på msn så sa Lowa TESS.. det är de första namnet hon sagt :) hihi blev faktiskt lite glad.. *ler*

Hade för övrigt ett låååångt o roligt samtal med Elin i telefonen sen.. i en timme eller nåt pratade vi :) Alltid kul.. o nu har vi två datum inplanerade som vi ska ses.. längtar..

daaaah..

Publicerad 2011-02-02 19:07:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Blir fan irriterad på allt idag.. mitt humör är väldigt labilt, vad är de med mig?! Varför får jag för mig dumma saker som jag vet att de inte stämmer?! Blir gaaaalen.. imon ska iaf Andreas vara hemma med mig utan o träna.. kanske får man mat i sig i normal tid då?!..



Varit o handlat med Linda nu ikväll för på fredag ska hon jag o Andreas grilla =) Mmm gott gott ska det bli.. sen efter handligen så blev de att fika semla här hemma, nu har hon nästan precis gått hem.. tack för ikväll vännen, behövde sällskap.. särskilt idag hehe..

Kraam

Min jul i bilder..

Publicerad 2011-02-02 15:03:00 i Familjen betyder allt!

Först firade vi jul med Andreas och svärmor hemma hos mina föräldrar eftersom Andreas skulle fira med sin familj på julafton..

Ego-tjejen innan vi begav oss iväg..


Svärmor o David :)


Pappa o Andreas inne i nån disskution.. som vanligt :P


Min sötaste!!!


Jag o min kärlek <3


Dom två bästa (näst bästa) killarna ;)


En mupp ;P


Två glada muppar :P


Alla samlade sååå mysigt :D


Älskling glad för han får paket :D
 
  

Andreas och jag öppnar vårt första paket tillsammans :D Är vi glada eller? ;)


Andreas får ännu mer paket, bortskämda kille ;P
  

Älskling ser nöjd ut efter att ha öppnat alla mina klappar ;)


Sen blev de lite problemlösning...
   


Tänka sig.. sen fick jag paket av min älskling också :D


Blev mer bilder än tänkt så lägger in julafton i ett annat inlägg :)

Slipper tänka på..

Publicerad 2011-02-02 10:32:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Alla hjärtans dag och vår 1års dag.. aa nu slipper jag tänka på det, för igår kväll fixade jag med det så nu är de bara att vänta på att sakerna kommer hem så man kan fixa klart :) Hehe vad det är kan jag ju dock inte säga ännu, men kan nog lägga upp bilder sen när dom dagarna varit om ni vill?!

Tror eller vet att Andreas kommer bli glad.. ler.. det ena är iof till honom och mig kan man säga.. som han ska få på vår 1års dag som är snart ju :D Gud vad tiden springer iväg..

Tänk att ett år redan har gått snart, känns som jag är lika kär o galen fortfarande :) hihi.. samtidigt känns det som att vi alltid varit tillsammans.. är väl för att man kunnat prata om allt från första stund.. :D

Förresten... jag ska operas.. igen.. suck.. var på sjukhuset förra veckan och vi bestämde oss för ny operation, känns både bra och samtidigt är jag rädd.. rädd att det ska gå fel denna gången också, att jag ska bli sådär dålig o få infektioner igen, men men det är bara att hoppas på det bästa och med mamma och Andreas vid min sida så känns allt mycket lättare.. ska nämligen operera om magen igen.. plastiken.. men inte samma läkare denna gången utan en annan läkare som gjort annan plastik på mig, så hoppas på det bästa nu.. innan sommaren trodde han, men får se vad som hinns med.. vill ju inte operera mig innan vi ska utomlands eftersom jag då inte får vistas i solen..

Nee nu ska jag se klart våra bästa år.. sen kommer Lida o hämtar mig :D Shiit jag har verkligen hittat en toppen kompis där.. en arbetskompis som har kommit och betyda mycket för mig och Andreas också dessutom, vi har verkligen jätte trevligt tillsammans :D

Avslutar med en bild på min stora kärlek o mig <3

Det kilar frammåt...

Publicerad 2011-02-02 09:15:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

... Med det mesta faktiskt.. :) Egentligen är jag ganska lyckligt lottad som har min Andreas <3 Han är den mest älskvärda person jag vet.. Älskar Dig gubben..

Jag lever bra.. utom ekonmiskt som dom senaste månaderna varit kris.. men vi har de bra och vi har börjat bugga nu ju, gått två gånger och det är bara sååå kul.. är väldigt glad att vi anmälde oss till buggkursen och det går verkligen frammåt, första gången hade jag lite problem eftersom dom inte lär ut samma steg som jag kan sen innan så de är helt nytt tänkande så de var lite svårt, men i måndags däremot gick de jätte bra och jag fick en hel del beröm faktiskt ;) Men testar jag att dansa med Andreas så går de dock inte lika bra så det måste vi öva på.. jag vill nämligen väldigt gärna styra killen och det ska jag ju inte göra :P hehe.. och är väl att jag känner Andreas som det blir så..

Bowlingen går också frammåt, var o spelade förra veckan med Andreas och Stefan, jag snittade 150 på tre serier, inte illa.. är super nöjd och Andreas o Stefan var chockade över mitt snygga spel och Andreas var sååå stolt <3 Tihi.. Sen var vi o skulle spela i måndags igen, men de gick inte alls.. mitt knä o fot pallade inte så jag fick avbryta men envis som jag är spelade jag fram tills att det gick så långt så jag knappt kunde gå.. då mer eller mindre förbjöd Andreas mig att spela.. vi skulle ju bugga på kvällen med så det blev hem och smörja knä och fot med voltaren för sen var de bugg som gällde och det gick ju bra trotts smärtorna.. envis som man är.. men nu ska jag ta de lugnt fram till fredag iaf, då blir det att försöka träna igen.. men vi får se, beror ju på hur knät o foten mår..


Hade en "down" period förra veckan, mådde skit o var så trött på allt så de var inte klokt.. var ledsen o arg och beviken på allt o alla ungefär.. igår kom jag på varför.. jag hade glömt o ta mina tabletter mot deprisssion o panikångest en längre tid och dom får man ju inte bara sluta med sådär.. men nu när jag tar dom igen märks de väldigt stor skillnad o vanliga Tess är tillbaka :)

Hmm det är väl lite av vad som händer i mitt liv.. nu ska jag gå o sminka mig o fixa mig lite för att sen kila ner på stan och fika med Linda och Jessica.. najs najs..

Ha en bra dag.. så hörs vi..

Kraaam

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela