Välkommen!

Härlig dag!

Publicerad 2013-04-29 14:23:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

En härlig förmiddag har spenderats med Elin och Lowa.. snackat massa skit, lekt och ätit spagetti och köttfärsås som jag började laga idag på morgonen.. blev lyckat :) Elin var snäll och klippte mig lite också, så nu har jag kort under på ena sidan igen så jag kan sätta upp håret lite snyggt, lagom till konfirmationen till helgen <3
 
Nu sitter jag i soffan och slappar till lite skilda världar.. är rätt så trött om man säger så, så de var skönt att bara gosa ner sig här en stund..
 
Ska nog ta och dra på mig en filt och slappna av en stund.. så jag kanske har lite energi när Andreas kommer hem <3
 
 

Att ligga vaken om natten..

Publicerad 2013-04-29 03:52:29 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Är inte kul vill jag lova!! Klockan är tio i fyra och jag har legat vaken ett bra tag faktiskt! :( jag som måste vara pigg sen, elin och lowa kommer på besök :D ska bli grymt trevligt :D

Tagit en tablett iaf så hoppas på att somna snart, så jag iaf får sova någon timma till :)

Förlängd sjukskrivning!

Publicerad 2013-04-26 12:52:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Det gick snabbt, jag skickade papper genom internet igår att jag ville ha läkarintyg på hur länge han tror jag kommer vara sjukskriven nu när min sjukskrivning går ut.. eftersom jag ska på återbesök bara två dagar innan det går ut så tycker jag det är ganska så oskysst mot jobbet när dom lägger schema att dom inte vet om jag kommer eller inte.. skulle ta upp till 7 dagar innan läkaren hör av sig..
 
Men idag på morgonen redan så fick jag ett svar att jag är sjukskriven till den 10/6.. så nu är det iaf en månad till som det blev förlängt med.. sen så hoppas jag veeeerkligen att jag kan komma igång och jobba igen!! Det är ju inte klokt vilken tid detta tar att läka, visste att det skulle ta lång tid, men i juni har det gått SEX månader.. otroligt.. men men de får ta den tid det tar, bara det blir bra sen så..
 
Jag märker att jag inte går som jag ska, så jag måste tänka på det hela tiden nu så foten får träna sig, är nämligen så att när jag ska "upp på tårna" i ett steg så gör det väldigt ont och därför skippar jag att ta ut steget helt eller om jag är ute så häver jag mig mer på kryckorna när den rörelsen ska göras.. inte bra, men det bara blir så.. men nu när jag kommit på mig själv med detta så kan jag ju också träna mig på att ta ut hela steget när jag går..
 
Likaså så spänner jag hela foten när jag går, slappnar jag av så känner jag att jag trampar mycket mer rakt på den precis i den ställningen som foten vill och är operead till att göra.. men det gör ont och därför går jag och spänner foten inprencip hela tiden, för jag vill inte ha smärtan.. men.. jag får försöka tänka på det också..
 
Nu vill jag bli frisk, men känns skönt ändå att det blir en månads sjukskrivning till så jag verkligen kan träna mig på att använda foten som jag ska så den vänjer sig och smärtan avtar..

Snart dax för sjukhuset..

Publicerad 2013-04-25 12:10:05 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Nu är det snart hög tid att bege mig mot sjukhuset.. denna gången till kirurgmottagningen igen.. var där förra veckan också och lämnade 7 rör blod för prover som jag idag ska få reda på.. hoppas dom alla ser bra ut..
 
Ska på 5års kontroll efter min magoperation.. så får se vad dom har att säga, ska iof bara träffa en sköterska men ska ta upp detta med att jag går upp i vikt och kan äta mer.. vad det kan bero på.. det ska ju liksom inte gå om man inte äter super mycket och äter godis precis varje dag..hmmm.. sen får hon ta upp det med läkaren och se om det finns något att göra!
 
På förra återbesöket hade jag redan då gått upp lite, då ringde läkaren och ville ha det till att jag skulle äta sötsaker varje dag.. vilket jag inte gör och inte gjorde, men sedan dom var inne och kollade min magsäck via ny operation för att komma på varför jag spydde så mycket så hände de något, jag slutade spy lika ofta men har sedan dess bara gått uppåt..
 
INTE kul eller Ok efter en sån här operation!!!

Älskade barn <3

Publicerad 2013-04-25 09:13:00 i Mina gudbarn som har stor betydelse för mig!

I söndags morgon så vaknade jag av ett sms tidigt på morgonen.. det var Caroline som undrade om jag ville vara barnvakt åt Isac i några timmar medan dom var med dom stora barnen på bio.. vi var lite osäkra först eftersom han varit mycket sjuk och jag är så mottaglig för sjukdomar, men vi bestämmde oss för att han fick komma hit.. och det är ett beslut vi INTE ångrar :D
 
Vid halv tre kom Caroline upp och lämnade en lite blyg kille, men så fort jag sträckte ut armarna så kom han springandes in i min famn.. mys! Han hade tydligen börjat bli lite ledsen när man lämnar honom så Caroline förvarnade lite att han kan bli ledsen men de går över rätt snabbt.. han var lite sådär när Caroline sa hej då till honom, men så fort ytterdörren stängdes så kramade han mig och bara log.. så det var nog ingen större fara med att mamma lämnade honom hos tant Therese!
 
Andreas var han dock lite mer osäker mot, ville inte riktigt hälsa på honom.. men till slut hälsade han iaf med ett finger, så fort Andreas kom med sin hand så räckte Isac ut sitt finger så Andreas kunde ta i det :)
 
Sen stack tyvärr Andreas iväg och skulle hjälpa en kompis en stund och sätta upp en TV som dom fick av oss.. men detta tog tid så han kom inte hem förrens precis efter Isac hade åkt hem..
 
Vi hade iaf en riktigt mysig dag med både bus och mys.. tror vi trivdes lika bra båda två med dessa timmarna vi fick för oss själva.. hoppas det kommer fler chanser..
 
Tänkte bjuda på lite bilder..
 
Vi lekte med lego och byggde torn som sen självklart var roliga att förstöra :) (Detta var efter han hade sovit så därför har han en ny tröja på sig, han var helt genomsvett av att ha legat på mig och sovit så som tur var så hade ju gudmor en tröja i rätt storlek som han fick av mig och han var väldigt stolt över den, ville ha den direkt när jag visade den och sen gick han ut till spegeln i hallen och pekade på tröjan och såg stolt ut <3
 
Lekte lite med dom omtyckta grodorna också.. verkligen ALLA barn tycker dessa är roliga <3
 
Efter att bara varit här en liten stund, vi hann bara leka med lite lego, sen hämtade han nusse och nappen och ville mysa i biosoffan med mig.. vi låg där och pratade och mös.. ringde mamma och sa hej också och Isac svarade så fint att när mamma frågade om han var hos Therese.. Jaaaaa sa han då.. sötunge! Men sen helt plötsligt så var det tydligen så mysigt så han somnade och gick inte att väcka honom.. så han fick sova en stund..
 
Somnade som sagt väldigt gott hos gudmor <3 Jag mös så mycket jag också så jag nästan somnade, mysigaste stunden på mycket länge.. och visst måste han trivas när han bara kopplade av och somnade såhär gott i min famn <3

 
Att hålla gudmor i handen när man sover är tryggt!!
 
När han vaknade var jag lite orolig att han skulle bli ledsen, eftersom han inte är van vid att vakna  min famn och inte här hemma framförallt utan mamma och pappa.. men han bara tittade upp på mig och gav mig världens leende och sen ville han ligga kvar och mysa <3
 
Efter massa mys så behövde vi båda två lite energiintag och fika.. så det blev lite glass och kex och dricka.. smaskens tyckte Isac!
 
Haha denna fula bilden älskade Isac att kolla på.. Tess sa han och sen kollade på mig och så gapade han med munnen som jag gör på fotot.. detta gjorde han ett aaaantal gånger kan man säga och tyckte de var lika roligt varje gång!
 
Isac lärde sig förresten att säga Tess och att det var jag.. Tess gick han runt och sa hela tiden och kollade på mig.. och när jag sa kan du säga Gudmor.. så sa han.. Nej Tess.. så han kopplade ju ihop mig med gudmor iaf.. så himla kul att höra.. man blir helt varm i hjärtat <3
 
Vi avslutar med en glad bild på älskade Isac och mig, älskar dig lilla Isac!!! <3
 
 

Inredning!

Publicerad 2013-04-25 07:33:05 i Välkommen hem till oss!

Lite mer inredning av det vi fått upp i lägenheten.. snart snart snart kaske jag kan visa er hela vår lägehet.. vem vet ;)
 
Denna UNDERBARA tavla fick följa med mig hem från skåne sist vi var där.. jag blev tokkär och visste direkt vart jag ville ha den.. dagen efter kunde jag inte släppa att jag blev så kär i tavlan så vi fick åka in till köpcentret igen och köpa tavlan.. Andreas var mycket osäker måste jag säga, men nu när den är på plats så tycker även han om det <3 Tur att han litar på mig med detta med inredning, även om idéerna i hans huvud kanske inte alltid låter så bra, så blir det ju faktiskt bra till slut..
 
Tavellisterna i sovrummet har tagt sin nya plats och det blev kanon.. var ju tvungen att flytta om lite för TVn skulle få plats på väggen..
 
"Facken" i hallen har jag redan visat er men här kommer en bild på alla tre facken.. frågan är bara, vad ska jag hitta på som passar in i det tredje lilla facket?! Hmm..
 
Och sist men inte minst för detta inlägget så har tavlorna på mig och Andreas också fått ny och bättre plats!
 
Det är så grymt skönt att komma iodning så ni kan inte förstå.. tar nog lite fler bilder under dagen..

Ingen ork..

Publicerad 2013-04-24 20:21:16 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Fan får inget gjort idag alltså.. jävla huvud.. är helt slut.. och kollar man vad jag har att göra imon och på fredag så blir man ju ännu tröttare.. haha ska nog ta och stänga igen min kalender ;)
 
I morgon ser dagen ut såhär...
10.15 - En tjej kommer och hämtar saker hon köpt
13.00 - Träna
14,30 - Kirurgen
Ska även börja skriva matdagbok på allt jag stoppar i mig i morgon och så ska jag kontakta ortopeden angående min sjukskrivning..
 
På fredag ser det ut såhär..
09.30 - En tjej kommer och hämtar saker
Skriva matdagbok
Middag och spel med Eriksson
En till tjej kommer och hämtar en sak
Andreas ska på styrelsemöte..
 
Så min planering känns rätt full.. hoppas hoppas hoppas verkligen huvudet mår bättre...

Jag lever!

Publicerad 2013-04-24 15:25:28 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hellu.. ett litet livstecken från mig här ;) Jag lever.. men har haft fullt upp och idag har jag en skit-dag med huvudvärk så har inte orkat idag.. kanske orkar mer framåt kvällen.. måste ju lägga in korten på min mysiga gudson från när han var här i söndags <3
 
Ska fortsätta vila.. hörs senare kanske..

Lite inredning :)

Publicerad 2013-04-23 07:47:00 i Välkommen hem till oss!

Börjar verkligen komma iordning här hemma, Andreas hade överskottsenergi igår och vi fick upp hur mycket som helst.. här kommer några smakprov..
 
HOME spikade jag upp härromdagen, men Andreas hjälpte mig igår med att få upp tavlan :) Fin fint..
 
Fick även dit lite saker i våra "fönster/fack" i hallen.. ett fack är dock kvar som vi inte riktigt vet vad vi ska ha i ännu.. vet inte heller om vi kan ha blommorna där med tanke på att det blir varmt från lamporna.. men vi får se helt enkelt..
 
Vårt fina ljus-hjärta fick sig en plats vid bio-soffan <3
 
Min vägg-pappers-samlare har kommit upp övanför skrivbordet, även en tavla.. vi är kanon nöjda!
 
Dessa tavlor fick också komma upp härromdagen, dom fick byta plats igen.. men nu får dom hänga där ett tag iag tills jag kommer med någon ny dé ;)
 
Har man inte så mycket plats i köket så är detta en helt perfekt idé..
 
Det blev mycket mer gjort igår, men tar kort efterhand jag kommer iordning här.. så ni får nöja er med detta sålänge ;)
 

Att pröva något nytt..

Publicerad 2013-04-22 15:38:00 i Mat / Dryck / Deserter / Snacks

I helgen skulle vi pröva på något nytt.. nämligen att äta fasan.. sagt och gjort, vi bjöd in Eriksson och satte igång fasanen och gjorde vitlöksbröd och sås..
 
Men aj, vilket misslyckande.. det passade mig inte alls i smaken och det var jobbigt att äta.. näe, de fick bli att livnära sig på vitlöksbröd.. haha..
 
Såsen bara älskade Andreas och Eriksson tyckte också den var väldigt god, men ingen av oss var väl jätte förtjusta i fasanen.. Vitlöksbrödet däremot älskade vi alla och dom var helt perfekta! :D
 
 
Detta kommer nog inte tillagas fler gånger i detta hemmet, men visst man ska alltid ge saker en andra chans men isåfall genom att tillaga det på annat sätt..
 
Aja ibland ska vi också msslyckas ;) skrattar

Veckans matsedel!

Publicerad 2013-04-22 12:05:00 i Veckans matsedel!

Måndag: Köttgryta med ris
Tisdag: Fiskgratäng
Onsdag: Grekiska färsbiffar med pasta
Torsdag: Fläskpannkaka
Fredag: Grilltallrik
Lördag: Dill-kyckling med nypotatis
Söndag: Marsala-fläsk med stekt potatis
 

Kärlek <3

Publicerad 2013-04-19 15:43:18 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Andreas kom hem en snabb runda och fikade med mig och hade med sig två buketter med tulpaner hem <3 tack älskling!
 
Nu har han åkt iväg igen, måste ju såklart bowla när det är fredag.. och jag hade ingen ork eller lust att hänga med faktiskt..
 
Ikväll ska vi fixa och dona, mysa hoppas jag att vi hinner med också ;) Iaf ska vi äta god mat bestående av revben och potatisgratäng.. mumma!

Trevlig dag på modehuset!

Publicerad 2013-04-19 15:39:00 i Vänner har en stor betydelse!

Mötte upp Malin, Melwin och Mollie på modehuset idag och gick runt där en stund med dom.. barnen behövde skor och jag var med som smakråd och se efter barnen lite.. fin fina skor fick dom iaf.. Tack för idag! Man behöver sånna här stunder och få lite ny energi.. för jag får verkligen det :) Malin är ju underbar och likaså barnen <3

På uppvaket och veckan efter operationen!

Publicerad 2013-04-18 21:55:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Jag vaknade av att dom sa att operatonen var över, jag blev lättad över att jag hade vaknat, men det första jag sa var: okey, nu har ni väl ringt Andreas.. vi ska ringa honom direkt sa dom och det tog inte så lång tid förrens han satt vid min sida..
 
Jag var relativt pigg, sov ingentng på uppvaket.. ville gå på toa väldigt snabbt, vilket jag också gjorde och lyckades.. annars brukar jag ha lite problem på uppvaket med att inte tömma mig, så dom brukar få göra ultraljud och vara på gränsen till att tappa mig.. men som sagt, denna gången fixade jag det direkt..
 
Jag blödde inte mycket alls men började få ont, vilket dom nästan verkade förvånade om att jag hade men jag fick diclofenac som tyvärr inte hjälpte.. men de var ju ändå så att jag stod ut så jag ville inte tjata på dom.. dom kunde inte göra mycket mer än dom gjorde.. dock dom andra som låg där bad inte ens om panodil, så antar att man inte brukar ha ont?!
 
Tjejen som blev opererad Efter mig fick åka hem och jag tyckte att jag har ju varit på toa och allt, så jag borde väl också få åka hem.. men dom var osäkra, jag var så blek och hade ont så dom ville avvakta..
 
Fick gå på toa igen för att sen ta beslut om dom kunde släppa hem mig.. inne på toa blev jag svimfärdig och kom ut vit i ansiktet, började även må riktigt illa.. men har jag riktig mensvärk så kan jag bli illamående, vlket jag också sa till dom..
 
Sköterskorna disskuterade lite och kom sedan fram till att dom skulle hämta in mitt skåp med kläder så jag kunde byta om inne vid sängen, under tiden skulle Andreas hämta en rullstol som vi skulle låna till bilen, jag fick inte gå själv eftersom jag var så blek.. men eftersom Andreas var med så fick jag åka hem iaf.. 1½ timme efter tjejen som blev opererad efter mig så fick jag äntligen åka hem.. vilket var väldigt skönt..
 
Väl hemma så bäddade jag ner mig på soffan, var totalt slut och nu kunde jag verkligen koppla av så somnade och sov från och till hela kvällen, så tog väl igen min sömn jag inte passade på att ta på uppvaket.. blödde lite mer men inget märkvärdigt tyckte jag.. dock orkade jag nte vara uppe nånting, försökte sitta upp en stund men då började jag spy som bara den så det var bara att lägga sig igen..
 
Dagen efter så var jag fortfarande trött och tagen så sov mycket den dagen också.. två dagar efter (tror jag?) så började jag helt plötsligt blöda jätte mycket.. så i förgår fick jag åka till apoteket och köpa tabletter som gör att det blöder mindre, idag har det äntligen lugnat ner sig lite grann, men nätterna har varit rätt påfrestande att springa på toa minst 5 gånger på natt.. så är trött..
 
Men annars så mår jag OK nu efter.. detta är ju inget jämfört med alla andra operationer jag gjort.. det jobbiga är ju att jag blöder och ibland om de gått för länge mellan mina smärtstillande så får jag som små njurstensanfall som gör ont och hugger en stund men sen lugnar det sig igen!
 
Kan leva ungefär som innan operationen, så jag är mer än nöjd!
 
Nu ska vi bara vänta 3 veckor eller så på att dom ska skicka hem brev igen om dom fått bort alla förändringar eller ytterliggare behandlingar behövs.. lite nervöst såklart, med min otur så har dom väl inte fått bort allt.. MEN jag hoppas verkligen att allt är borta och detta kan vara ett avslutat kapitell sen, förrutom att jag får göra cellprover oftare än man gör i vanliga fall och dom ska göras på sjukhuset..
 
Jag är så glad att jag fick sova och att allt gått bra och varit så pass smärtfritt, sen att jag kanske har mer ont än vad man brukar ha.. det är ju inte precis så att det förvånade mig ;)
 
Otroligt glad att dom hittat detta i tid.. så alla ni.. SLARVA INTE med cellprovstagningar, man vet aldrig om man har några förändringar!

Lilla Mollie <3

Publicerad 2013-04-18 14:05:33 i Mina gudbarn som har stor betydelse för mig!

Såhär glad var Mollie när gudmor kom med goda kärleksmumms härromdagen <3 Underbara underbara barn! Om du bara visste hur mycket glädje du ger mig, precis som din bror och alla barn  min närhet!!
 
Tack Malin för en super härlig dag, som alltid när vi ses!
 

Idag blir det en hemma dag!!

Publicerad 2013-04-18 07:55:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ja, idag ska jag nog inte ut nånting på dagen.. ska bara vara hemma och ta det lugnt och plocka lite.. foten och magen behöver vila.. dock ska vi till Ikea sen när Andreas slutar och byta lite saker och köpa gång-gärn tror jag..
 
Ska snart ta och börja tömma skrivbordet och så inne i rummet, för ikväll så ska projekt bio-rum påbörjas.. ska bli intressant!
 
Klubbmästerskapet gick verkligen inte som förväntat igår så det lägger vi bakom oss nu..
 
Som sagt, idag på dagen så blir det bara att plocka här hemma i den mån jag orkar, blev rätt slut igår efter dom tog 7 rör blod av mig, så det får nog bli lite blodpudding idag också för att få lite extra järn.. tur att jag tycker det är så gott <3
 
Vad händer i helgen gott folk?!
 
Kramis

Mamma <3

Publicerad 2013-04-17 08:40:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Just nu går mina tankar till mamma som är på väg till sjukhuset för att opereras.. tänker på dig mamma, detta kommer att gå super bra <3 Älskar dig!!
 
Själv ska jag alledes strax åka till sjukhuset och ta massa prover, som om att jag inte redan har förlorat tillräckligt med blod :/ Är fastande sen igår kväll så är yr pga det också.. men tar med en banan och dricka så jag får energi efter dom tagit alla rör.. sen blir det att åka till affären och köpa blodpudding, känner att jag behöver extra järn just nu, så blodpudding får bli min lunch idag!
 
Har inte haft tid eller ork att uppdatera faktiskt.. i förgår började jag blöda rejält.. så igår var jag och köpte tabletter så blödningarna ska bli lite mindre, hoppas dom hjälper, hade så ont natten till igår också så det var helt sanslöst.. men inatt har det varit bättre, dock fortfarande väldigt mycket blödningar.. får se om det lugnar ner sig under dagen här.. Även haft lite feber några gånger och är rätt så allmänt påverkad så ger det idag också och ser så jag blir piggare, annars får det bli att ringa sjukhuset i morgon så får vi se vad dom säger..
 
Ikväll är det klubbmästerskap.. så jag ska ner och hejja lite på min Älskling såklart <3
 
Vi håller på med biorummet nu, tömmde det lite igår så nu får vi se när vi ska börja "på riktigt" där inne.. hallen är klar med alla lister och dörrar och allt.. :D weiiii.. Ska bara ta penseln och måla allt en gång till och snygga till det, men det får jag ta när jag är lite piggare och så..
 
Nu vet ni att jag lever iaf, fortsättning om operationen kommer senare.. som sagt, har verkligen inte haft någon ork och så har jag haft fullt upp när jag orkat!
 
Kram på er, nu sticker jag till sjukan!

Operationen.. innan och under sövning!!

Publicerad 2013-04-12 19:46:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Började hemma med att gå upp på morgonen vid 06,15 och dricka ett glas saft dom sista minuterna och ta dom tabletter som jag fick ta.. gick sedan in i sängen igen och la mig, trodde Andreas sov men han var nog lite på helspänn han också så han vaknade genast och började krama mig och säga lugnande ord.. vi låg där i sängen ett tag och bara försökte ta det lugnt fram tills jag tyckte det var dax för mig att ta min sterila dusch..
 
Den där duschen är ju bara för hemsk, så fort jag känner lukten av det så börjar paniken komma i hela kroppen och tårarna börjar rinna.. men de var bara att duscha och torka tårarna och ta på sig.. för nu var det dax att åka..
 
Tog mina lugnande, kollade en sista gång så jag hade med mig allt, gick rätt så samsat ut i bilen och vi åkte iväg.. först när vi tog hissen upp till operation så började jag gråta, men med Andreas tokighet lyckades han snabbt vända det till skratt.. min älskling <3
 
Väl inne på operation så anmälde jag mig, satte mig i väntrummet men där blev jag inte sittandes länge förren en sköterska kom och ropade upp mig..
 
Fick gå in i rummet där jag skulle byta om, hon förklarade vad jag skulle göra och att läkaren skulle komma och sen att dom opererade en nu sen skulle en in före och sen skulle dom hämta mig så jag fick lägga mig i en säng.. men då sa vi ifrån, dom hade ju lovat att jag skulle få komma in så snabbt som möjligt för att få lugnande, men så fort vi sa det så sa hon att hon skickar in läkaren så snabbt hon är klar med operationen hon gör nu, så skulle sköterskan hämta mig direkt sen och sätta kanyl och ge lugnande..
 
Medans sköterskan gick och skulle hämta nånting så bröt jag ihop totalt, riktig panik och jag hoppas inte det satt nån i väntrummet för jag hördes nog i långa vägar.. men Andreas lyckades lugna mig igen..
 
Bytte sedan om och läkaren kom rätt så snabbt därefter, sen kom sköterskan direkt och hämtade in mig och sa till Andreas att nu får du pause, neeeeeej informerar dom inte om nånting? Jag ska vara med så långt det bara går säger Andreas och visst det fick han göra..
 
In och få en säng (brits).. gråter titt som tätt, sköterskan undrar om det är kanylen jag är rädd när dom ska sätta, nej då.. de får ni göra hur mycket ni vill säger jag och hon sticker mig i handen och lyckas på första försöker, ovanligt, men dom är skickliga där nere :D
 
Fick genast en stor dos lugnande som inte hade jätte bra effekt men hon vågade inte ge mig mer då de finns risk med för mycket att man slutar andas och det vill man ju inte, men jag var relativt lugn och låg och pratade med Andreas, behövde sen gå på toa och det fixade jag helt själv, även om jag var proppad med lugnande..
 
Kommer ut från toa och dom säger åt mig att vända, nu skulle jag genast in på operationsrummet.. vaaa.. jag hann inte reagera.. Nu Andreas, nu får du ta pause sa dom och tog mig under varsin arm.. drog mig låss lite försiktigt, trodde dom jag bara skulle gå utan att ge min älskade en kram och en puss? nehe de kunde dom ju glömma, en snabb kram och en snabb puss sen bröt jag ihop och tvingades gå med in på rummet..
 
Väl inne på rummet så blev det ju ännu värre men fick snällt gå och lägga mig till rätta på operationsbordet.. jag viste ju att det måste göras och det fanns ingen återvändo.. sköterskorna var hur gulliga som helst, sa direkt att sån här panik är inte vanligt att vi ser, så fick lägga ut armen så sprutade dom in lugnande men jag fortsatte ha panik, vi pratade en del och hon försökte lugna mig, men det var i stort sätt omöjligt så innan dom ens kopplade upp mig på maskinerna så sa hon bara att här får vi ge mycket mer lugnande så det inte blir fel (hon menade nog så att jag inte får ännu mer negativ bild av sövning) så dom gav mig ännu mer lugnande och sen kopplade dom upp mig och satte elektroner och allt det, har inte så mycket minne av det men minns att dom satte masken för mitt ansikte och jag bara grät förtvivlat.. sen vet jag inte mer förrens jag vaknade..
 
Jag tackar verkligen personalen, för att det finns så gulliga människor, så glad att dom verkligen gav mig så himla mycket lugnande inne på rummet innan dom fortsatte med allt annat så jag nästan somnade av det.. TACK!
 
Paniken var väldigt stor, men jag klarade det.. jag sövdes helt ensam och ni ska veta hur stolt jag var efteråt, även mina nära är så stolta över mig.. Jag gjorde det :D
 
 

Lite inredning..

Publicerad 2013-04-12 12:08:17 i Välkommen hem till oss!

Dessa fina ljusstakar fck jag hem härromdagen och nu har dom fått en fin plats på väggen där dom passade kanon!
 
Har även fått upp hyllan i köket nu, riktigt skönt att få undan det som tidigare stod på arbetsytan bredvid spisen!
 
Och ljusstaken som hängde i köket fck byta plats och hänger nu i vardagsrummet där den gjorde sig mycket fin tycker jag!
 
Jag älskar vårt hem <3

Finaste brev jag någonsin fått!!

Publicerad 2013-04-12 10:46:00 i Mina gudbarn som har stor betydelse för mig!

Fick mail av Elin idag.. ett mail som hon hade tänkt skicka med post men ville göra mig glad nu! Kommer dock få brevet skrivet också, så att jag kan spara det! Kan inte förklara hur glad jag är, så otroligt fint skrivet och jag började gråta av att det var så vackert! Så många fina ord! Jag ska dela med mig till er också..
 
 
"Ett kärleksbrev av lite annorlunda betydelse.

Hade tänkt göra på ett helt annat sätt. Men ville göra min fina vän glad nu när du precis opererats.
För en finare vän finns inte. En vän som bryr sig om alla och tycker om att visa det. En vän full med kärlek både till vuxna och barn. En vän med massor av värme.
En vän som kan vara den där extra vuxna som bryr sig och som finns där när ett litet barn behöver det. Och som har en så enorm kärlek till barn.

Tror du förstår vad jag vill med detta:)
Vi vill såklart att du blir fadder till denna lilla skapelse <3

Vi hoppas och tror att du mer än gärna ställer upp på det.

Många kramar <3"

 

 

Detta var väldigt kul.. och självklart vill jag bli gudmor till denna underbara skapelse! Lite komiskt för innan jag visste att Elin ens var gravid så pratade Andreas och jag om att jag har två gudbarn som jag älskar något enormt och är nöjd med det och vill ge all min tid till dom så fler skulle jag inte tacka ja till om någon skulle bli gravid och fråga, iaf inte förren Isac och Mollie växt upp lite.. OM inte Elin får ett barn till och skulle fråga.. och titta nu är hon gravid och dom vll ha mig som gudmor <3 Jag finner inga ord, jag är så lycklig!


Det absolut finaste brev jag fått! Tack vännen, du är fantastisk!

 

Snyggve!

Publicerad 2013-04-11 08:33:40 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Då var de dax, bara väntar på läkaren sen ska jag få komma in direkt i en säng och få kanyl och lugnande, bröt ihop här totalt nyss.. Suck.. En operation pågår nu och sen är det en till innan mig, sexiga kläder har jag fått på mig ;)

...

Publicerad 2013-04-11 08:00:13 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!


Ägget, nallen och en slutkörd Therese är med.. Väntar på andreas som är och parkerar bilen, sen ska vi promenera bort till operation :/ andas andas som Andreas hela tiden påminner mig om.

Nya sängkläder!

Publicerad 2013-04-10 23:17:50 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Helt nya sängkläder är alltid mysigast att lägga sig i :)

Fick dessa idag med posten så nu ska vi krypa till kojs..

Ska ligga och se lite program på datorn tills jag somnar så jag slipper tänka så mycket förhoppningsvis!

Får inget gjort...

Publicerad 2013-04-10 19:42:47 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Fan jag får INGET gjort.. går runt här som en yr höna och försöker koncentrera mig på att andas normalt, gränsen till hyperventulerar hela tiden.. åååångest!
 
Ska försöka sitta still och se halv åtta hos mig nu, sen ska jag ta mig ork och hoppa in i duschen snabbt innan Andreas kommer hem.. ska packa ihop sakerna jag ska ha med tll sjukhuset också, nalle och ägg måste naturligtvis med, även nässpray och astmaspray då jag brukar teppa igen rejält när jag blir ledsen..
 
Spyr och Spyr men har inget att få upp.. fan.. kan man hoppa av allt nu i sista sekund?! Trött som ett as också.. då kanske man kan få sova inatt? Men man ska inte ha för höga förhoppningar :( Jaaa, jag klagar, men jag tycker jag har Rätt till att klaga, jag är faktiskt ganska så glad ändå trotts allt :)

Operations-tid!

Publicerad 2013-04-10 15:30:38 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Då har jag pratat med operation och helt plötsligt blev allt mycket verkligare.. det är verkligen dax i morgon.. klockan 8.30 ska jag vara där, riktigt hur dax operationen blir visste dom inte.. men de var ett par stycken föra mig som hade små operationer, så vi får se!
 
Jag berättade att jag har skräck för sövningen och blivit lovad lugnande snabbt, hon sa då att så fort jag bytt om och kommit i en säng så sätter dom kanyl och ger lugnande genom den direkt och så sa hon att allt kommer gå jätte bra..
 
Allt blev så verkligt nu, sitter här och skakar och tårarna rinner.. men jag SKA klara detta, jag VET att jag klarar detta.. varför är jag så rädd?! Daaah
 
Aja nu vet jag iaf vad som gäller och efter 24,00 inatt så får jag inte äta något, men får dricka klar vätska fram till 06,30 i morgon bitti.. så jag får väl se till att gå upp strax innan så jag kan ta mina tramadol och panodil som dom sagt åt mig att göra, även dricka ett glas saft så jag klarar mig fram till jag kommer på sjukhuset.. får svälja ner mina lugnande med lite, lite, ytterst lite vatten en timme innan ungefär..
 
Det ska nog ordna sig detta..

Vilken härlig känsla att göra någon såå glad!

Publicerad 2013-04-10 15:19:31 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Då var sista träningen med min kontakt på badet gjort.. vi var tre sjukgymnaster och fyra passienter, alltså väääldigt lugnt i badet kan man säga.. så hon kunde koncentrera sig väldigt på mig och hon såg lite ledsen ut att det var sista gången..
 
Så go människa, hon sa med glimten i ögat att får jag för mycket panik i morgon så får jag ringa och be henne komma till operation så hon kan hålla mig i handen, hon har ju iaf vita kläder som hon sa så dom kanske släpper in henne.. hehe.. vi fick oss ett gott skratt faktiskt :)
 
Fick en stor bamse-kram när jag kom upp ur vattnet och hon berömde mig och sa hur imponerad hon är av mig och önskade mig all lycka till i morgon.. då var det perfekt tillfälle för mig att räcka över min lilla pressent, hon blev såå himla glad så hon fick tårar i ögonen.. det hade hon nog verkligen inte förväntat sig.. så det blev bamse-kramar igen :) Underbart!
 
Vilken härlig känsla att göra någon så glad och överraskad.. måste erkänna att jag var nervös inför att ge henne det, men eftersom det var så lite folk och hon gett mig den uppmärksamheten idag så kändes det jätte kul att ge den! Dom andra bara log såg jag.. vet inte om folk brukar göra så?! Men det var iaf mitt sätt att visa min uppskattning..

Plock Plock Plock

Publicerad 2013-04-10 10:25:37 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jag håller igång här hemma, allt för att tankarna inte ska springa iväg och paniken ska komma.. men ändå har jag ingen energi och ork, så allt känns jätte tungt att göra :/
 
Målat listerna en gång till, så tror det räcker med två målningar, får kolla det när jag kommer hem igen.. isåfall kan jag ställa undan dom listerna då och börja måla på nya.. vore ju skönt att få upp lister snart så vi kan få ordning här och börja med vårt nya bio-rum ;)
 
Sjukhuset på TV nu, så tar faktiskt och lägger mig på soffan och ser det en stund.. foten orkar inte plocka hela tiden, inte huvudet heller men det trotsar jag som vanligt, lite svårare att göra det med foten..

Idag är det fullt upp!

Publicerad 2013-04-10 08:30:06 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Sovit ytterliggare lite bättre inatt, men räknar man ihop timmarna blir det inte så många, men det känns ändå som att jag fått lite mer djup sömn inatt.. men tröttheten kommer väl som ett brev på posten sen..
 
Idag är det rätt mycket som ska göras, jag ska snart ta mina kryckor och gå in och ställa mig och måla listerna som vi målade igår kväll en gång till.. sen hoppas jag inte det behövs fler gånger, så kanske vi kan börja sätta upp några av dom ikväll..
 
Vid halv två är det träning.. och innan det så ska jag in på maxi en runda och handla lite små saker, nässpray så jag har imon vid operationen, bindor, dricka till vår myskväll ikväll, ett kort till min kontakt på badet, köpte en liten chokladask till henne igår som hon ska få idag tillsammans med ett kort tänkte jag, hon har verkligen förtjänat det och lagt ner så mycket energi och vilja i min fot känns det som, dessutom går hon snart i penssion, så vem skulle inte bli glad av att få en liten pressent av en passient?!
 
Andreas ska träna kväll och jag tror att jag stannar hemma då och duschar och förbereder inför i morgon.. sen när han kommer hem så blir det lite myskväll med mat och så.. så idag blir det sen middag, men det får gå.. kan vara bra eftersom jag ska vara fastande sen :) Vet dock inte vad vi ska hitta på för gott, så får ta och fundera lite till över det..
 
Ångest inför imorgon, men i eftermiddag får jag iaf reda på vilken tid jag ska vara där.. hoppas inte det är allt för tidigt men inte heller för sent, alltid skönast att ha operation på morgonen eller iaf på förmiddagen så man sllipper gå och vara orolig för länge + att jag så snabbt får vätskebrist och blodosckerfall när jag är fastande så är jag på sjukhuset får dom nästan alltid sätta dropp på mig.. i morgon bitti ska jag duscha med dom där äckliga svamparna som man gör inför operationen.. urk, men kommer förbereda redan ikväll med att duscha vanligt så jag känner mig fräch i hår och så, även om man efter dusch med svamparna känner sig väldigt ofräsch igen..
 
Tror jag ska gå in och ta en svängom med penseln nu så att det blir gjort och kan ligga och torka sen.. hoppas ni läsare får en trevlig dag så hörs vi när vi hörs! Lär säkert bli lite uppdateringar här idag och ikväll.. men vi får väl se...
 
 
 
 
 

Tankar och oro!

Publicerad 2013-04-09 14:52:00 i Tankar och funderingar!

Imorgon eftermiddag får jag reda på operationstiden.. usch, då kommer allt kännas så mycket mer verkligt och jag får ångest när jag tänker på det.. Andreas får det inte lätt imorgon kväll :/ Jag är redan konstg mot honom och reagerar negativt på minsta lilla sak som inte går precis som jag tänkt.. kan verkligen inte hjälpa det, nerverna tar över känns det som.. är vääldigt glad nu att jag tog beslutet att börja med panik-ångest medicinen för ett tag sen, utan den vetifan hur jag skulle vara nu..
 
Tankarna och oron är stor, så de blev ett långt samtal med älskade mamma idag <3 Och ja, det känns som att allt ska gå bra och jag tänker verkligen possetivt om detta, men sen så fort tankarna kommer på att jag ska lägga mig på operationsbordet, sömnmedel ska sprutas in och syrgasmasken så på ansiktet.. det gör mig skräckslagen, även om jag vet att det kommer gå bra och jag brukar somna rätt snabbt säger dom och är aldrig svårväckt.. men ändå skrämmer det mig så otroligt mycket.. att inte ha en trygghet att krama i handen precis innan jag somna, inte nån att ösa över min oro på precis innan jag somnar, kommer detta göra att jag inte somnar lika lätt denna gången?!
 
Kommer jag få så mycket lugnande innan som läkaren sa, eller är det bara något hon sa för hon trodde att det lugnade mig?!Tur att jag vet att sköterskorna på operation brukar vara gulliga iaf..
 
Kommer jag våga få ut mina känslor eller kommer jag hålla allt inom mig och sen rasar allt efteråt?!
 
Ja, som ni förstår så är det mycket tankar som far runt i min skalle.. dom skulle bara veta hur mycket dom ställer till med för att hon sa att ingen får vara med mig.. suck

Lite mer energi...

Publicerad 2013-04-09 14:51:39 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej på er!
 
Har lite mer energi idag.. somnade redan strax efter halv nio igår på soffan och halvsov tlls dess att vi skulle gå och lägga oss.. varit vaken en hel del inatt, vaknade vi halv sju och ville gå upp men sket i det och somnade faktiskt om till halv åtta :D Såå sköönt! Så ikväll kanske Andreas slipper att ha en zombie till sambo (iaf kanske inte lika tidigt ikväll)
 
Träningen gick bra som vanligt idag.. alltid lika skönt.. efter det blev det en runda till affären och sen har jag ara varit hemma och plockat lite grann, men nu fick de bli pause igen, foten vill inte riktigt hänga med och har väldigt ont, men det är ju så det är innan det är läkt ordentligt, det kommer och går.. ena dagen känns det helt okey medans nästa kan jag knappt gå.. men men.. bara att bita ihop :)
 

Det blir träning i morgon igen :D

Publicerad 2013-04-08 17:11:15 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Det var så skönt att komma iväg och träna för jag kunde koppla  bort min ångest och oro lite grann, så jag frågade faktiskt om det fanns någon tid ledig i morgon och det fanns det vid 10.30, så då ska jag dit och köra ett pass igen :)
 
Så skönt att ha en förstående kontakt på badet.. synd bara att det är sista gången för mig på onsdag och sen går hon i pension.. men dom verkar alla vara bra där och dom alla vet vem jag är, så ska jag börja igen om ett par veckor så kommer jag ju få nån bra iaf :)
 
Andreas är och bowlar och ska sen köpa lister så jag är hemma själv en ett tag till.. sen tror jag att vi ska sätta igång och börja måla ikväll..
 
 
 

Favoriterna på plats!

Publicerad 2013-04-08 09:50:00 i Välkommen hem till oss!

 
Favoriterna är på plats och jag är duktigt nöjd igen :D
 
 Vad tycker ni?
 
 Den fina tavlan med våra namn fanns också i ett av paketen som jag fick hem förra veckan, blev väldigt personligt med våra namn, precis som tavlorna på oss och rosorna!
 
En blomma ska köpas till krukan också bara, sen är den väggen klar!
 
 
Åååh så kul detta är :D
 

Helt slut!

Publicerad 2013-04-08 09:13:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Puh.. jag är ju mer slut idag än igår, trodde knappast att det gick.. Andreas tyckte han hade en zombi som gick runt här igår eftermiddag och kväll.. vad ska han tycka ikväll då?! Jag lär däcka som en stock tillslut! Som ni kanske förstår så kunde jag inte somna om på soffan heller, så just nu är jag väldigt trött... hoppas på att finna lite energi någonstans snart så jag orkar plocka lite..
 
Tur att jag inte ska träna förens vid 15 idag.. hur det nu ska gå, men det Måste gå.. får väl bli en energidryck innan, måste till apoteket också!
 
Tänkte spika lite tavlor, men tycker de är lite taskigt mot grannarna att göra det nu så det får vänta en stund till, kommer en tjej snart som köpt en sak av mig och hämtar det.. så efter det får det nog bli att spika lite.. måste ju få något gjort fasst att kroppen och knoppen bara vill sova..
 
Andreas satte upp sista dörrarna igår :D Sååå fint det blir! Så nu är vi av med alla dörrkamar och dörrar här innifrån iaf.. skönt.. lite mer plats att röra sig på iaf :)

En skit-natt igen!

Publicerad 2013-04-08 06:53:11 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Bläää för dessa vakna nätter! Sovit liiiiiiite bättre inatt, men låååångt ifrån bra!
 
Har förflyttat mig och kudde och täcket in till soffan, kanske har jag tur och det får mig att somna, ibland hjälper det ju faktiskt :) Hoppas Hoppas
 
Några timmar till vill jag sova i alla fall!

Vilken jobbig natt :(

Publicerad 2013-04-07 09:07:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Inte sovit många timmar inatt vill jag lova, har nog varit uppe och "sprungit" minst 10 gånger.. legat och vänt och vridit mig och försökt slå bort ångest.. suck.. så idag är jag trött kan jag tala om..
 
Vi ska snart bege oss mot Ikea för att käka lite frukost och inhandla ett skåp till hallen.. weeii, som jag längtat.. tror det kommer att passa perfekt <3
 
Andreas verkar rätt mycket piggare än mig iaf, men han kunde ligga kvar länge med mig i sängen och kramas iaf och det uppskattas vill jag lova, särskilt efter sånna här nätter..
 
Dörrarna ska vi få upp idag också, spännande värre, det kommer bli sånt lyft i lägenheten.. tur jag har en händig sambo ;)
 
Nehe om man ska orka sig in på toa och ta på sig ett ansikte kanske.. vi hörs!

Mycket rosor blev det!

Publicerad 2013-04-05 16:19:53 i Kärlek är vackert!

Vilken tur att inte jag också köpte rosor, då hade vi inte fått plats ;) Underbart vackra är dom! Nu längtar jag efter att Andreas ska komma hem så jag får ge honom en bamse-kram och puss <3
 
Någon som missat att jag älskar min pojk och att han är det bästa och finaste jag har? ;)
 

Tack Underbara Älskling!

Publicerad 2013-04-05 16:13:46 i Kärlek är vackert!

När jag kom hem från träningen så möttes jag av denna hink med rosor utanför dörren <3 Fina Fina älskling som varit hemma och ställt dom där innan han begav sig till bowlinghallen.. blev måttligt förvånad när jag kom hem kan jag lova..
 
Jag gick själv och kollade på blommor idag och funderade på att köpa till Andreas för att överraska, men vågade inte ta det i ryggsäcken så istället köpte jag Öl som han gillar och ett fint kort..
 
Vi firar inget idag, inte vad jag vet iaf?! men ändå hade vi samma tanke att överraska varndra just idag.. lite komiskt :)
 
 

Och jag, jag är tidig som vanligt!

Publicerad 2013-04-05 13:18:26 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Haha här sitter man i omklädningsrummet på Behandlingsbadet.. Igen.. Tidig så allt är i sin ordning ;) tänkte att idag blir jag nog inte så tidig för jag skulle en snabbis in i affären innan, men jodå 20 minuter kvar tills jag får gå in i badet ;) tihi

Ikväll blir det spel med Eriksson, ska bli trevligt.. Var ju ett tag sen nu.. Hela ty två veckor? :P

Usch är så trött, kände inte alls för att åka hit idag kan jag säga, men nu känns det lite ner okey och när jag väl kommer i badet så kommer det vara jätte härligt :D

Andreas ska bowla efter jobbet så jag åker hem direkt efter träningen och plockar lite! Ikväll ska vi få mer iordning, men redan igår blev set en hel del plockat :)

Nehe, ladda för att hoppa i vattnet nu :)

Sovrummets fönster!

Publicerad 2013-04-05 09:45:49 i Välkommen hem till oss!

Fönstret i sovrummet är nu klart :) mys!

Krukorna har ni ju sett innan men nu har dom fått lite fina växter i sig :)

Hjärtat fick jag hem för några dagar sedan, tyckte det passade fint i vårt sovrum <3

Hyllan i hallen är nu färdig!

Publicerad 2013-04-05 08:25:00 i Välkommen hem till oss!

Vi är riktigt nöjda, så hemtrevligt och fint <3

Ljusstaken har jag fått av Madde för ett par år sedan, nu har den verkligen fått en plats som den passar på!!

Krukan köpte vi för någon vecka sedan, både Andreas och jag blev kära direkt ;)

Igår var vi på blomsterlandet och köpte den fina blomman, kul med lite grönt i hallen, hoppas den överlever trotts att det inte är solljus i hallen..

Tavlan har jag beställt och fick hem igår, riktigt nöjd och texten kunde ju inte passat bättre än där <3

 

Redan igång!

Publicerad 2013-04-05 08:02:04 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Klockan är åtta och jag är redan i full gång här hemma, hur ska denna dagen sluta tro?!

Diskmaskinen har jag plockat upp och satt igång en ny så den går för fullt, plockat i köket, försökt få internet här hemma att fungera (utan resultat dock)..

Tänkte ta och bädda rent i sängen nu..

Hej och hå vad det går!!

Bara en vecka kvar :(

Publicerad 2013-04-04 16:02:22 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Det gick nyss upp för mig att det bara är exakt en vecka kvar idag till operationen, fick ont i magen och lite ångest-känsla.. bort bort bort dumma oro!!!
 
Hade fått ytterliggare ett paket med posten idag.. roligt värre.. och fiiint! Ska ta lite foto när jag har tid och visa er vad jag fått hem igår och idag <3
 
Väntar på att Andreas ska komma hem från jobbet.. vilket han nog gör om bara en lite stund.. då blir det kaffe och smörgås, sen ska det handlas lister, färg och lite annat smått.. sen drar det igång med arbete igen.. får se om jag behöver följa med och handla, är rätt så slutkörd efter denna dagen, men vill Andreas gärna ha sällskap så följer jag såklart med, jag kan ju inte direkt göra mycket nytta och hjälpa till precis.. :/
 
Fan vilken ångest jag fick nu.. tur att älskling snart kommer hem, känner hur det rusar i kroppen och min andning ändras.. BOOOORT ångest BOOOOORT!!
 
Nehe ska ta och svara på lite kommentarer istället så jag får annat att tänka på!

Det blev remiss till öron, näsa, hals!!

Publicerad 2013-04-04 12:38:04 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Då sitter jag på badet igen och väntar på att klockan ska bli kvart i ett så jag kan få hoppa i vattnet ;)

Gick bra hos läkaren, dock visste han inte vad de kunde vara, körtlarna trodde han inte eftersom de då skulle varit mer under hela och inte som utväxter som det är på mig..

Han poängterade iaf att det inte är cancer och inget farligt, men vad de är, är svårt att säga då han inte sett det förrut..

Troligen måste dom iaf ta bort det på nåt vis ned operation eller bränna eller liknande, men vi får se vad specialisterna säger! Tar nån vecka trodde han innan jag får remiss, så jag hoppas ju att det försvinner tills dess och bra är någon konstig svullnad, vi får se helt enkelt :/

Nu är de snart dax att gå in i bassängen, ska bli riktigt skönt, men har grymt ont i foten idag så jag hoppas den mjuknar upp av det varma vattnet!

Dax för läkaren!

Publicerad 2013-04-04 08:35:34 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Gomorron!
 
Har precis fått i mig lite frukost och ska nu börja göra mig iordning för att åka till Nybro.. måste nämligen till läkaren så får åka dit på deras akut-tid idag..
 
Efter att ha haft ont en längre tid under tungan, så kännde jag förra veckan att det var svullet och gick till spegeln för att kolla, mycket riktigt var det som en liten utväxt som kikade fram under tungan.. och sedan dess har det bara vuxit och nu är det mycket mer än vad de var förrut.
 
Bara på några dagar nu så har det blivit minst tre gånger så stort plus att de kommit längre bak under tungan också.. det är bara på ena sidan och det skaver och det gör ont, börjar även göra ont när jag ska svälja då de svullnat så pass långt bak..
 
Så idag måste jag till läkaren för att kolla vad detta kan vara.. troligen svullna körtlar typ?!Vad vet jag?! Har aldrig sett nåt liknande faktiskt och inte heller mamma och pappa.. skumt!
 
Lika bra att kolla upp det iaf, kanske behöver jag någon medicin eller liknande för att få bort elendet?! Nästa vecka är det ju operation som gäller, så är det något i kroppen så är det ju bra om det är borta tills dess, har ju haft lite feber från och till i några veckor också.. så kanske är det något lurt som ligger och lurar i min kropp?!
 
Måste iaf fixa iordning mig nu så att jag kommer iväg, hoppas inte det är för mycket folk där idag, utan att det går relativt snabbt, efter det ska jag handla lite tänkte jag och sen vid kvart i ett ska jag träna i badet.. så, fullt upp blev det nu eftersom läkaren måste besökas.. tråkigt men sant!
 
Vi hörs senare!

Nu får dom gärna vakna!!

Publicerad 2013-04-02 08:45:21 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ligger här vaken och har gjort en bra stund nu.. Andreas och mamma verkar sova gott ! Tihi

Idag ska vi färga mitt hår och kanske ut och handla lite.. Sen när pappa kommer från jobb så ska nog han och Andreas börja lägga golv :)

I morgon åker vi hem igen, längtar hem faktiskt, hem och få ordning lite grann :)

Nu ringde min kontakt från Behandlingsbadet, skulle varit där i morgon men eftersom vi är i Skåne blir det lite svårt, så jag ringde till deras telefonsvarare härromdagen så nu ringde hon upp och jag fick en tid att träna på torsdag istället :D utmärkt! Så de blir träning både torsdag och fredag :D

Ska se om Andreas tänker vakna till liv snart, kanske om jag myser ner mig hos honom? <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela