Välkommen!

God Morgon!

Publicerad 2013-08-28 08:22:14 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God Morgon mina läsare!
 
Hoppas allt är väl med er, här är det väl ungefär som vanligt fast lite gladare.. för idag kommer ju Elin på lite besök och det är alltid skoj :D Då får jag lite extra energi när det ska komma någon och hälsa på :)
 
Även Emma kommer idag och ska hämta lite saker hon ska köpa :) Och sen kommer en tjej och ska kolla på lite kläder i eftermiddag.. så idag är det rätt så fullt upp kan man säga..
 
Nu innan Elin kommer så passar jag på att plocka lite här hemma medans energi finns.. imon har jag inget speciellt planerat mer än TRÄNING och sen dammsuga och få undan lite saker här hemma, fixa lite inför bion på kvällen, då blir det ju äntligen av att se "Hur många kramar finns det i världen" .. Ska bli riktigt trevligt :)
 
Sen på Fredag så kommer Jenny och lilla Emrick, så därför måste jag få iordning här hemma också.. alltid lite extra viktigt när det kommer barn tycker jag..
 
Så nu laddar vi batterierna, för nu ska jag suga ur mina vänner deras energi och ge till mig tänkte jag ;) Hahaa.. skämt o sido..
 
Bowling ikväll också, iaf för Andreas, jag får stå över denna gången också.. åååh vad jag önskar att jag kan klara av att börja spela snart! Saknar det alledes för mycket! Men snart, snart, snaaart så kanske jag kan komma igång?! Hoppas.. men jag får se ikväll, kanske att jag stannar hemma istället.. blir ju lite extra sugen på att spela när man sitter där och tittar.. så kanske bättre att vara hemma och vila lite, se tv, plocka lite osv... vi får se helt enkelt!

Svärfar på besök!

Publicerad 2013-08-27 09:07:26 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jaha igår kom svärfar och besökte oss, fast han var på fotboll på kvällen så vi märkte inte av honom så jätte mycket, sen satt han och Andreas och spelade lite FIFA när svärfar kom hem :) eller ja, Andreas spelade och svärfar tittade spänt på! Själv plockade jag med garderoben.. Sååå bra det blir :D

Ska ta massa kort idag på ännu mer kläder som behövs säljas.. Hoppas jag får sålt lite nu så att jag får bort lite, tråkigt annars att ge bort hela fina nästan nya kläder.. Andreas fick soterat bort en del han också :)

Nu har jag ätit frukost med svärfar och nu har han åkt till stan så nu har jag det lugnt här igen, skulle träna men vi får se, har så ont i foten idag så kan knappt gå, men om ett par timmar är de kanske bättre och isåfall åker jag ner i eftermiddag och tränar lite :)

Får ta dagen som den kommer, men nu ska jag iaf dricka upp mitt kaffe sen gå in och börja ta lite kort..

Vi hörs!

Nu börjar det likna något!

Publicerad 2013-08-26 13:14:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Weeii nu börjar det lika något i vår klädkammare, fortfarande väldigt mycket kvar som ska in.. men jag är iaf en bit på vägen nu :) Kan ju inte jobba alledes för fort med tanke på foten och att jag idag har väldigt ont i gallgångarna (tror jag?) och mår illa.. så det får gå i rätt så lugn tackt men fyllt upp lite hyllor och ännu fler trådbackar och lite klänningar är på plats.. tror det kommer bli kanon bra detta! Tror inte ni det?! :)
 
 
Det känns verkligen som att allt helgens jobb har varit värt det, för nu blir det verkligen bra i klädkammaren, tror vi iaf ;) hehe .. otroligt skönt att få soterat en massa också, har redan en hel papperskasse med kläder som är slitna men som bara legat.. plus att jag lagt ut en hel del till försäljning också.. så skönt att få bort lite skit..
 
Blir mest att plocka med detta idag och ta det lugnt.. klockan är redan över ett, vart tog tiden vägen? haha.. det kan man ju undra.. men de är bra att det går snabbt, då blir det snabbare kväll och älsklingen kommer hem :)
 
Hoppas ni har en fin dag och att ni mår bättre än mig idag, men men bara att ta nya tag, i morgon är en ny dag <3

Min vecka!

Publicerad 2013-08-26 13:03:21 i Min vecka!

 
 
Som ni ser är det inte så jätte mycket planerat denna veckan precis.. så som vanligt, har ni tid att ses någon dag så bara hör av er :) Känns som det kommer bli en bra vecka faktiskt, skönt att inte ha så jätte många MÅSTEN att göra..
 
 

Veckans Matsedel!

Publicerad 2013-08-26 12:54:14 i Veckans matsedel!

Måndag: Kycklingsallad
 
Tisdag: Köttgryta med ris
 
Onsdag: Lax med kokta morötter & Kall het sås
 
Torsdag: korv med het pasta
 
Fredag: Grillad entrecote med bea-sås och ugnsbakad potatis
 
Lördag: Månadens sista grillning
 
Söndag: Spagetti och köttfärsås

Oreda?!

Publicerad 2013-08-23 08:51:13 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Oreda? Skojjar ni.. här är de väl städat och fint och jag får ingen panik eller nervsammanbrott alls, neeeej då :P
 
 
Det är ju tur att det bara kommer vara såhär över helgen.. (hoppas vi iaf) hmm :/

Önskar förståss ingen att ligga vaken om nätterna men...

Publicerad 2013-08-23 08:30:12 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Men.. vad trevligt det är när någon gör det så jag har nån att snacka med när jag ligger vaken av värk och inte kan sova.. inatt var en sån natt, Elin låg nämligen vaken samtidigt.. så vi låg och messade en stund :) Alltid trevligt..
 
Idag blev jag väckt av Tessie.. Tessie? Som inte ens kan hoppa upp i vår säng, blir man förvånad när hon kommer och ska gosa med mitt ansikte då? :O haha.. så det var bara att gå upp, trodde dock klockan var mer än kvart i åtta då.. men men så kan det gå..
 
Skulle tränat idag, men tror fan jag skiter i det.. känner mig inte helt hundra i kroppen så tror jag tar nya tag på måndag igen och då.. då ska det börja tränas ordentligt igen (med dom förutsättningarna jag har, kan ju inte göra alla övningar nu med foten, men får testa och se vilka jag klarar och vilka jag inte klarar)
 
Vi började riva ut vår klädkammare igår.. så nu vill jag lova att det är rörigt här hemma, med kläder och skit precis överallt :/ Usch.. men.. det ska nog bli bra när det är klart där inne sen :)
 
Ne, måste ha i mig en smörgås känner jag.. så vi får höras sen!
 

Lilla underbara Isac

Publicerad 2013-08-22 11:58:35 i Mina gudbarn som har stor betydelse för mig!

Jag tänker på dig varje dag, att du ska få vara frisk nu.. så när din älskade mamma skrev idag att hon fått hämta dig från dagis igen pga hög feber så blev jag så ledsen!
 
Snälla låt Isac vara frisk, barn ska få vara på dagis och busa och leka massa med sina kompisar inte fara in och ut på barn-akuten och sjukhuset!
 
Caroline, jag finns här för er! Ibland hjälper det med att bara ha nån att ventilera med! Förstår att detta är skit jobbigt, men jag vet att du vet att jag finns!
 
Gudmor tänker på dig Isac! Jag älskar dig så! Det är ju tur att du har ditt humör och din pigghet även när du är sjuk <3
 
 

Dagen började inte så bra..

Publicerad 2013-08-22 11:40:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Näsan teppt samtidigt som den rinner, jag fick ligga under två täcken men skakade fortfarande för att jag frös så förbaskat.. lyckades iaf somna om en stund och vaknade sen och svettades och frös.. trodde verkligen jag höll på att bli sjuk..
 
Men nu när jag kommit upp, fått lite nässpray, så känner jag mig mycket bättre.. ont i skallen och trött men det hör ju till vanligheterna.. och sen har jag en sjudundrandes mensvärk! Ajajaj det är INTE skoj.. så det var nog pga det som jag hade lite feber-tedens på morgonen.. jag brukar få det ibland, känner mig inte helt kry men vi får väl se vad som händer!
 
Med tanke på att jag fick den där roliga veckan (mens) igår så innebär de också att jag inte kan gå på min gyn-undersökning som jag skulle på i morgon, jag som verkligen försökt ställa mig in på det.. så fick ringa dom på morgonen och boka om tiden, då visade det sig att min läkare hade ingen tid ledig så jag får gå till en annan läkare.. vad ska man säga liksom? Det är viktigt att undersökningarna görs, men det känns INTE OK att behöva gå till en annan läkare.. Men jag får väl förklara vad läkaren förklarade för mig sist och att det gjorde väldigt ont på mig så dom får ta det försiktigt! Så får vi hoppas att det går bra!
 
Har även försökt få tag på försäkingskassan, måste ju se vad dom säger om min förlängda sjukskrivning plus att min kontakt måste ringa min chef så att jag får börja arbetspröva plus att jag måste berätta att vi ska utomlands, eftersom detta blir under min sjukskrivning nu så måste jag ju ha godkännande från försäkringskassan, hoppas verkligen inte det blir några problem, då vet jag inte vad jag tar mig till.. suck
 
Nu får det vara slut på sjukdommar, jag är grymt trött på alla telefonsamtal hit och dit, papper som ska skickas hit och dit, hjärnan som går på helvarv för det är så mycket att fixa med och oroa sig för, sjukhusbesök som ska fixas, träning som ska planeras in dom dagar jag mår OK.. jao det är massor som gör att huvudvärken också blir sämre för jag tänker för jävla mycket och är en orolig person.. blä!!
 
Träna skulle jag gjort idag.. men det lär det inte bli med denna mens-värken.. så får se vad jag ska göra istället, kanske orkar jag mig till stan iaf.. skulle dit idag och kolla efter en bra kalender tänkte jag.. men vi får se vad jag orkar..
 
Ikväll ska jag ha myskväll med mig själv här hemma, det blir att se lite TV och äta chokladpudding och dricka cola medans Andreas är på stan och dricker nån Öl..
 
Nu har jag skrivit av mig och nu ska jag släppa allt för idag och försöka koppla av lite istället..

Mycket värk..

Publicerad 2013-08-21 22:54:57 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Varit en dag med mycket värk idag..därav har jag varit väldigt tyst..
 
Tog på mig kläder efter kl 14 idag för innan dess låg jag bara i sängen och i soffan och såg på serie och sov från och till..
 
Ingen bra dag alls.. men blev bättre där efter två och ikväll har det varit någerlunda iaf.. men snart blir det sängen och hoppas på mer sömn inatt utan att ha för mycket värk som gör mig illamående och vaken..
 
Får väl se om det är bättre dag imon så jag orkar blogga nåt..
 
Natti

Veckans Matsedel

Publicerad 2013-08-21 22:51:48 i Veckans matsedel!

Lite sen uppdatering kanske, men här kommer veckans matsedel iaf!
 
Måndag: Pannbif med sås och potatis, stekt lök
Tisdag: Korv med bröd
Onsdag: snitzel med pommes och kall sås
Torsdag: Fläskwook med ris
Fredag: Gyrostallrik
Lördag: Grillat rådjur med något gott tilltugg
Söndag: taco-mys

Blev en runda till sjukhuset idag..

Publicerad 2013-08-20 14:34:08 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Har ju haft ont i foten sen förra veckan och fått gå med kryckor, dock börjar det lätta lite grann nu men har fortfarande ondare än förrut och därav så tyckte sjukhuset att jag skulle komma in och träffa läkaren redan idag.. så det var bara att packa in sig i bilen och åka till ortopeden..
 
Troligen blödning i foten som gör att jag har så ont, de blir inflammerat av det och sen har troligen en sena eller nerv kommit ikläm av blödningen.. Inget att göra nåt åt utan det sjävläker på ett par veckor.. Suck
 
Verkar aldrig som att jag ska få komma tillbaka till jobbet.. Suck, sjukskriven två månader längre blev det.. dock ska jag ju börja arbetsträna, så ska ringa FSK om det i morgon och höra vad dom säger.. även berätta att jag ska utomlands, eftersom det nu blir under min sjukskrivningsperiod så måste jag ju ha tillåtelse från försäkringskassan..
 
Detta är en jävligt (ursäkta uttrycket) långdragen sjukperiod.. är ju helt galet vad lång tid det ska ta.. men men, jag får iaf börja träna i veckan igen tyckte läkaren, dock om jag gör för mycket belastning så det gör ont så ska jag hoppa över de övningen sålänge..
 
Aja, nu tar jag nya tag och tar mig igenom detta också, det kommer göra ont ett tag men det kommer bli bättre och det är ju faktiskt redan bättre nu än vad de var i slutet på förra veckan!
 
 

Min vecka!

Publicerad 2013-08-19 08:55:06 i Min vecka!

 
Såhär ser min vecka ut änsålänge! Nån som tycker jag borde planera in nåt? ;)
 
I morgon blir det verkligen fullt upp hela dagen.. så det lär det bli idag också så att jag hinner fixa här hemma, packa ihop alla saker som folk kommer och ska hämta, handla så jag har fika m.m..
 
Onsdag och Torsdag dock ser ju sjukt härliga men tråkiga ut.. ;)
 

Deppig!

Publicerad 2013-08-18 12:25:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej på er!
 
Usch idag känner jag mig riktigt deppig.. Andreas tycker jag ser gråtfärdig ut och som att jag har gråtit, vilket jag inte har men däremot känner jag mig sjukt ledsen och deppig utan att egentligen veta varför.. Tessie är på mig heela tiden så hon märker något också, men är det pga värken i foten och allt eller vad är det? aja vi får hoppas det känns bättre under dagen här :)
 
Andreas är just nu iväg och fixar en sak snabbt på jobbet, jag orkade inte hänga med.. sitter hellre här i soffan och bara  "är" liksom..
 
I Eftermiddag så kommer väl Eriksson förhoppningsvis hit och spelar lite, för sen ska han och Andreas på fotoboll och se matchen som jag tjatat om sen vi fick reda på att den skulle spelas, att jag vill gå på den.. men har en liten sambo som skjutit på saken att hjälpa mig hela tiden så inga biljetter blev beställda.. men nu har Eriksson en biljett över och vill ha med Andreas.. helt plötsligt vill Andreas se matchen så vad är jag för flickvän om jag inte skulle låta dom gå på fotboll liksom?! Suck.. kunde skötts på ett litet finare sätt av min kära sambo tycker jag, men det har jag sagt till honom.. aja skit samma.. med god middag efter matchen så ska nog det ordna upp sig också.. jag får väl ta och köpa matchen och sitta hemma och glo medans dom är där.. eller så får jag helt enkelt se ett avsnitt desperat houswives.. tur jag fick hem ny säsong innan helgen ;)
 
I morgon kommer Johan och Emma hit och fikar, vilket ska bli väldigt trevligt.. det var ju inte precis igår som vi träffades.. så det ser vi fram emot :D
 
Denna veckan har rätt mycket att erbjuda, så jag hoppas att min fot är bättre också så jag kanske får träna.. men just nu har jag ju stränga order från sköterskan att vila foten tills hon pratat med min läkare på tisdag!
 
Vi får se hur allt går med allt.. men jag har iaf saker att se fram emot och det gör jag! Antar bara att jag har en "grå/svart" dag idag och att den som sagt klarnar under dagen här.. :)

Hur länge kan man spela ett fifa-spel innan det går sönder

Publicerad 2013-08-17 15:56:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Det kan man undra.. jag borde få veta svaret snart för så mycket som det spelas fifa här i perioder så borde ju skivan bli sliten ;) Skämt o sido.. men idag har den verkligen gått varm här hemma.. dock är han ju duktig och tvättar och så mellan matcherna som tur är ;)
 
Själv är jag inte bättre utan sitter vid datorn.. vill plocka och fixa men med min fot så blir inte det särskilt bra.. fuskar med kryckorna gör jag också.. dock tycker jag att jag går lite bättre idag och då blir det naturligtvis att det fuskas mer.. fy fy Therese! Dock har knölen under foten börjat kännas av igen.. hmm.. undra vad det beror på? :O Skumt de där..
 
Super trevligt med lite snabb-besök idag iaf som jag redan har skrivit om.. alltid kul med lite besök.. om det bara är så tjugo minuter så uppskattas det här hemma ska ni veta ;)
 
Har precis gjort mig iordning inför kvällen också, då är det ju dax för upptakts-fest med bowlingen.. ska bli trevligt, så sminket är i ansiktet och håret är uppsatt.. bara klänningen som ska på sen är vi redo ;)
 
Hör och häpna, men nu ville faktiskt Andreas spela lite tetris med mig.. så.. vi hörs!

Trevligt kaffe-besök <3

Publicerad 2013-08-17 15:48:00 i Mina gudbarn som har stor betydelse för mig!

Fick lite spontant kaffe-besök här mitt på dagen av finaste gudsonen och hans föräldrar.. han fick permiss från sjukhuset så då passade vi på att ses lite över en kopp kaffe och prat.. killarna hann även med en match fifa.. och Isac hann leka och hoppa med grodorna en stund!
 
Skönt att se honom med så pass mycket energi även fast han har så höga blodvärden! Hoppas innerligt att dom hittar felet snart! Visst märker man på honom att han är dålig, men inte så mycket som man skulle kunna tro, otroligt skönt att se! :D
 
Isac hade tydligen blivit så glad i bilen när dom sa att dom skulle hit så han hade börjat applodera och säga Teeessss... ;) Mys-pojk! När man får höra sånt så blir man ju alledes varm i hjärtat!
 
Det blev många kramar - jag skiter fullstädigt i om jag får nåt virus, vill pojken kramas när han är dålig så ska han få göra det! .. Till och med Andreas fick en spontan stor kram när Isac skulle säga hej då.. det var första gången.. :D
 
Skönt att se er, Caroline du såg lite sliten ut men de var skönt att få prata en stund medans killarna spelade fifa..
 
Nu hoppas vi att ni får komma hem imon.. vilket jag tror :)
 
Älskar min gud-son och hela hans familj, ni ligger mig varmt om hjärtat <3

En blandad dag med mycket tankar till barnen!

Publicerad 2013-08-16 20:15:04 i Mina gudbarn som har stor betydelse för mig!

Först Elins vändningsförsök på bebis var idag och väntan kändes låg tills jag fick veta att bebis snällt hade gått med på att vända sig <3 Lyckligt! Så skönt för Elin och bebis, nu får vi hoppas h*n ligger kvar såhär tills det är dax att visa upp sig för världen! <3 Annars kommer jag och rycker dig lite nätt i örat som jag sa till Elin igår.. tihi ;)
 

 
Igår när vi var hos Caroline och Thomas på middag så precis när vi skulle åka så ringde Caroline att Isac fått hög feber, vi kommer ändå sa vi och åkte dit.. han var hängig hela kvällen och vilade mest, men ett par gånger ville han sitta uppe iaf och även äta lite glass..
 
Sitta i gudmors knä ett par korta minuter var också uppskattat och när jag kom in i hans rum när vi kom och han sov så sken han upp som en lite sol.. så ett par leende fick jag ju iaf se <3
 
Helt plötsligt hör vi nån ropa Teeeesss många många gånger, jag trodde de var Jonna som dummade sig.. men de var det inte, de var lilla Isac som låg i mamma och pappas säng och ropade Teeeesss.. så fick gå in och lägga mig lite hos honom.. mysiga pojke!
 
Vi hade förövrigt en väldigt mysig och lyckad kväll även om Isac inte var sig själv riktigt.. Tack för de kära vänner! Super god mat fick vi också.. mumma! Grillat vildsvin med varm potatis-sommar-sallad och fetaost-sås..
 
Caroline och jag fick långa pratstunder medans killarna spelade FIFA i källaren ;)
 
Men iaf.. tillbaka till tankarna till barnen, ikväll fick Caroline åka till kalmar-jouren med lilla Isac och nu fick jag ett sms för en stund sen om att dom är på barn-akuten.. så nu sitter man här i soffan och tänker på dom.. stackars lilla pojk, hoppas dom kommer fram till vad det är snart! Jag sitter med mobilen i handen och väntar, man blir ju trotts allt lite orolig såklart..
 
Tar inte mina tabletter ikväll, inte ännu, har sagt till Caroline att jag finns här om det är något och det finns jag.. alltid! Mormor är hos dom nu, men jag är tillgänglig om de skulle behövas hjälp med något! Jag finns alltid vid barnens och mina vänners sida och jag hoppas ni vet och känner av detta, men det antar jag eftersom tre av er valt att ha mig som gudmor till era små undervärk <3
 
Älskar er så!
 
 

Mina tankar idag..

Publicerad 2013-08-16 09:41:51 i Vänner har en stor betydelse!

Mina tankar idag går till älskade Elin och Andreas som är på sjukhuset och ska vända på lillfisen i magen som fått för sig att vända sig fel helt plötsligt!
 
Nu du lill*n får du se till att vända dig så att mamma slipper snittas.. för det vill hon inte och jag tror även att du vill komma ut den "naturliga vägen" så att mamma får må bra! Kom igen nu lill*n!
 
Jag vet att det kommer gå bra idag Elin, men jag tänker på er.. massor idag! Hoppas att du hör av dig så snabbt du kan efteråt så jag får veta hur det gått!
 
Håller alla mina tummar och tår och lägger alla mina tankar på er idag!

Cabb-väder!

Publicerad 2013-08-16 09:26:06 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Igår när vi skulle till familjen Elmgren så var det iaf cabb-väder.. om man hade tjock tröja på sig iaf.. underbart! Älskar vår lilla bil!
 
Gissa om en liten Lucas var lycklig när vi kom och han stod berädd med mamma och storasyster att åka iväg med Andreas.. Jonna ångrade sig och ville inte åka med men Lucas och Andreas tog en runda..
 
Andreas sa att Lucas satt med ett leende från öra till öra hela tiden.. och han var så stolt när han kom tillbaka! Tror han både var stolt för att fått åka i vår bil och för att få åka ensam med Andreas <3
 
"Och vet ni, vi tog på taket också när jag satt i bilen" sa Lucas stolt när han kom inspringandes efter deras tur ;)
 
 

Sovit en timme idag igen..

Publicerad 2013-08-15 15:29:03 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vad har hänt med mig?! Jag brukar Aldrig lyckas sova på dagarna förrutom när jag är riktigt sjuk.. men både igår och idag så har jag somnat en timme på eftermiddagen.. smärtan som gör mig slut kanske? :O
 
Blir lika förvånad varje gång när jag vaknar och har sovit, det värsta är att jag är precis lika trött nu som innan.. men är väl bra att jag sover lite såhär eftersom jag inte sover så bra på nätterna..
 
Snart kommer ju Andreas hem iaf och då drar vi vidare till Örsjö.. ser fram emot en bra kväll!

Detta skulle ju bli en bra dag..

Publicerad 2013-08-15 09:31:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Ja, detta skulle bli en bra dag idag.. för Andreas och jag ska ju till familjen Elmgren på middag och ha det super trevligt och mysigt <3
 
Men denna förbannade foten kan vi ju hugga av.. igår fick jag plötsligt jätte ont, kändes som jag trampade på en halv boll hela tiden, stor som en femkrona.. men det syns ingenting på foten och man känner inget utifrån.. sen på kvällen så såfort jag trampade lite på denna "bollen" under hälen så gjorde det jätte ont i hela foten och på översidan av foten.. helt sjukt.. och otroligt ont..
 
Idag hade jag hoppats på att det kändes bättre igen.. men inte.. bollen känns inte riktigt lika stor, men nu spelar de ingen större roll hur jag går på foten så gör det otroligt ont, gör ont även i vilande läge så att det värker, vaknat många gånger inatt av värk..
 
Så idag på morgonen ringde jag sjukhuset.. för att se vad jag ska göra liksom, detta känns inte normalt! Fick prata med en sköterska som blev rätt så orolig när hon såg vilken stor operation jag gjort, den är väääldigt stor denna operationen sa hon.. men min läkare var ledig idag och i morgon är han på operation så han är anträffbar först nästa vecka..
 
Vi kom iaf fram till att jag ska avlasta med kryckor nu.. blir de värre ska jag söka akut, annars om de inte är bättre tills på måndag så ska jag ringa igen.. hon blev lite rädd att något hänt innuti foten..
 
Så vi får se vad som händer nu, troligen hjälper det med att gå med kryckorna nu.. men vi får se helt enkelt.. känns dock jävligt pissigt att gå runt med kryckorna igen.. vem trodde att man efter 8 månader skulle behöva ta till kryckorna igen för det smärtar så?! Inte jag iaf..
 
Men bara hoppas att det lättar nu med kryckorna så jag slipper ringa in nästa vecka också.. känns bara som allt går bakåt nu.. backar sådär femtio steg bakåt eller nåt..
 
Aja ikväll ska vi iaf ha det riktigt trevligt hos familjen Elmgren <3
 
 

Vilken eftermiddag detta blev..

Publicerad 2013-08-14 15:46:35 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Gick och la mig efter förra inlägget och Somnade.. tro det eller ej, men jag somnade verkligen och sov nog rätt djupt i över en timme, men sen kom det en jävla smäll (åska) så tror ni att jag vaknade av den eller?! Shit.. vad rädd jag blev, hjärtattack deluxe skulle jag vilja säga.. puh.. förstår verkligen varför Tessie blev så jävla rädd härromdagen när det small till och hon låg och sov hårt ute på balkongen..
 
Blev även förvånad över att jag faktiskt hade sovit en bra stund, så jag försökte gå upp och äta lite och plocka med disken.. men fick i mig lite mat sen fick jag lägga mig igen.. nu har jag dock kommit upp igen och satt igång diskmaskinen och sitter upp.. känns bättre i magen nu.. hoppas det håller i sig så jag kan åka till bowlinghallen ikväll.. vi får se..
 
Andreas kommer snart hem också.. längtar efter honom! <3 Min kärlek <3
 
Sitter och ser lite på sjukhuset :) Alltid spännande :P
 
I morgon är det middag hos familjen Elmgren och som vanligt så ser jag fram emot det :D Weeii vad mysigt det ska bli!

Detta gick ju inte så bra..

Publicerad 2013-08-14 12:34:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Suck, de gick inge bra att träna.. fick ont i magen redan när jag var på väg dit, men tänkte inte mer på det.. utan körde på som vanligt men hann bara träna i ca 25 minuter sen började de krampa som fasen och jag fick springa ut på toa och spy.. jävla skit.. gallgångarna är inte roliga dom.. är glad att anfallen inte kommer så ofta iaf.. så de var bara att packa ihop sig och åka hem igen efter att den värsta krampen hade lagt sig..
 
Nu har jag tagit värktabletter plus kramplösande och ska gå och vila mig och hoppas de släpper, får försöka ta nya tag i morgon kanske med träningen..
 
Sålänge säger jag.. var glad om du är frisk, dessa sjukdomar är inget att sträva efter!!!
 
 

Inte så varmt idag..

Publicerad 2013-08-14 10:27:49 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

.. men rätt behagligt iaf.. tror jag ska bege mig mot träningen medans det finns liiite ork, så har jag det gjort för dagen sen och kan ta tag i vårt hem istället ;)
 
 
 
Ja, Andreas och jag bor ju faktiskt i Lyxlägenheten.. eller hur Eriksson? ;)
 

Usch!

Publicerad 2013-08-14 07:52:16 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Usch för att inte kunna sova.. Vaknade för en timme sen, ändå är klockan bara tio i åtta nu.. Vaknade även och låg vaken en massa inatt :(

Tröööött på detta, men hoppas jag kan somna en stund till snart... Har tagit mina morgontabletter och lagt mig i sängen igen.. Hoppa hoppa!!

Idag är det träning som gäller, sen bowling ikväll.. Hoppas på en bra dag och söm nu!!

Oj Oj..

Publicerad 2013-08-13 11:56:02 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Klockan är snart tolv och jag har äntligen tagit mig upp ur sängen, ut från det svarta rummet och fått på mig lite kläder till och med.. jag kan sitta upp, det går lite åt rätt håll, även om det gör fruktansvärt ont.. men nu är det iaf snart dax för nya tabletter..
 
Tycker det är väldigt varmt, förrut frös jag som bara den.. kanske är varmt iof för att jag legat under ett täcke i sängen i ett instängt rum utan frisk luft och ljus.. kan ju bero på de :P
 
Nee, får i sig lite dricka är viktigt..

Jag lider idag också..

Publicerad 2013-08-13 10:49:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Av den här förbannade huvudvärken.. suck..
 
Ligger i sängen och kan inte göra särskilt mycket, vaknade vid åtta och gick upp och gjorde gröt som jag faktiskt njöt av, tog mina tabletter och gick o la mig i hopp om att bli bättre.. somnade faktiskt och vaknade för en stund sen, med ännu värre huvudvärk!
 
Hoppas det ger med sig under dagen här nu.. ska inte göra nånting idag, inte lämna lägenheten.. det ända jag SKA göra är att fixa mat tills älsklingen kommer hem, vilket blir ungefär vid 20.00 ikväll igen :(
 
Jo förresten vid halv tre kommer en tjej och hämtar ett par jeans hon köpt av mig.. så öppna dörren SKA jag också göra ;) Tihi
 
Nehe, nu måste jag gå på toa, sen ska jag ta och lägga mig en stund till i hopp om att värken ger med sig lite..
 

Så tråkigt..

Publicerad 2013-08-12 19:21:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ja, det är så tråkigt när Andreas jobbar hela dagarna och kvällarna.. idag kommer han inte hem förens efter åtta.. men som tur är så är det inte såå lång tid kvar längre! Snart kan jag börja förbereda maten och lite sånt iaf..
 
Det är ju tur att jag har mina små kissar som gör mig sällskap.. och Boris (Nalle jag fick av Eriksson på Liseberg) haha.. Boris har lite fula öron så jag funderar på skönhetsoperation, dock tyckte inte Eriksson det var nåt snällt mot den och sa att de var därför Boris försvann från mig.. men idag på morgonen när jag kom ut till parkeringen så satt Boris där på en bänk och väntade på mig.. haha.. så jag tror inte alls att han tyckte jag hade varit dum mot honom ;)
 
Förresten så hade vi en sjukt trevlig dag på Liseberg.. mer om det i morgon eller nåt.. nu ska jag ta och klappa tessie lite som ligger här och lockar på min uppmärksamhet!

Kräftskivan!

Publicerad 2013-08-12 18:08:00 i Vänner har en stor betydelse!

Vill bara tacka Caroline och Thomas för en mycket trevlig kräftskiva <3 Synd bara att Andreas och jag var tvugna att sticka tidigare, men vi var där ju rätt så länge iaf :)
 
Blev inte så mycket kort tagna, mest på Mollie och hennes kusin.. för att Mollie gärna vill vara med sin gudmor <3 Men jag bjuder på dom bilder som blev iaf..
 
Barnen Elmgren lekte och badade för fulla muggar när vi kom.. Andreas och jag kom lite tidigare så att vi skulle kunna njuta av lite sällskap innan alla andra kom :)
 
 
Andreas och Thomas satt och mös i solen!
 
Mollie och din far Jocke :)
 
Mollie gillar sin kusin Thilia <3
 
Andreas njöt av en öl ;)
 
 
Snygga moster Malin och Thilia!
 

Jag passade förståss också på att få lite bebismys med den lilla :) Så mysigt så.. kul att träffa den lilla tjejen i verkligheten och inte bara på foton :) Men om Isac gillade det vet jag inte.. han blängde på mig när jag gick runt med bebisen och sen sa jag att nu har gudmor en till bebis.. näääee sa Isac då och skakade på huvudet och skulle ta mig i handen.. goa ungar <3
 
Tack igen super trevliga kompisar.. verkligen kul att träffas typ alla igen.. det händer ju tyvärr inte allt för ofta..
 

Grattis Bella!

Publicerad 2013-08-12 14:47:00 i Familjen betyder allt!

Grattis lilla Bella-Bus som idag fyller hela 9år.. shit vad tiden går.. Dom befinner sig just nu i Thailand så blir lite svårt att ringa henne, men nu fick du ett inlägg istället kära kusin!
 
Stort Grattis från både mig och Andreas! <3 Hoppas ni har det super bra där nere, så ses vi när ni kommer hem igen, idag vet jag att ni är och besöker fjärilsfarmen och sen ska få massage! 
 
Hoppas mamma visar dig detta inlägget, du ska veta att vi saknar er alla, som alltid eftersom vi bor en bit bort :( och älskar er!
 
Grattis igen! Puss Puss
 
(Lånade bilden från mosters facebook, som är tagen idag) Fina Fina Bella Busa!
 

Nu får man lida..

Publicerad 2013-08-12 10:31:28 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Haft kul två dagar, nu får jag lida minst två dagar.. kräftskivan i fredags med massa ljudnivåer, liseberg hela dagen i lördags som slutade med att vi inte var hemma förens vid halv fyra..
 
Igår hade jag huvudvärk och var grymt trött.. idag har jag sjuk huvudvärk, kom upp ur sängen vid halv tio och har precis fått i mig frukost..
 
Ja, som sagt, har jag roligt så får jag räkna med minst lika länge och må piss.. illa men det är så verkligheten ser ut för mig..
 
Trött på det är jag..

Veckans Matsedel

Publicerad 2013-08-12 09:48:12 i Veckans matsedel!

Måndag: Lax med potatis, hollandesås och sparris
 
Tisdag: Kycklingsallad i nygräddade pitabröd
 
Onsdag: Pasta med korv
 
Torsdag: Grillning hos familjen Elmgren <3
 
Fredag: Anka med choklad & rödvinsås, potatis och primörer
 
Lördag: Fisch and chips
 
Söndag: Fläskfilé med potatis och svampsås
 

Gudmors pojke!

Publicerad 2013-08-11 16:38:00 i Mina gudbarn som har stor betydelse för mig!

Isac, denna underbara unge är alltid så glad.. inte svårt att få honom och skratta inte.. han skrattar inprencip åt allt och när han ser mig skiner han upp som en sol och jag blir lika varm i hjärtat varje gång <3 
 
Jag är STOLT över att få vara Din och Mollies gudmor.. snart får ni "dela mig" med en bebis till.. Kan man vara annat än stolt?
 
Isac, du är så fin och underbar, älskar dig av hela hjärtat, lika kul varje gång och se och höra dina nya saker.. myyys på hög nivå är det när vi träffas, men även mycket bus <3
 
 

Fin-fina kompisar <3

Publicerad 2013-08-11 16:27:29 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

Åh, det är så härligt att se Andreas och lilla Lucas busa och mysa.. tråkigt nog började dom med det precis när vi skulle åka hem, men det är ju tur att vi ska dit på Torsdag igen så Lucas kan få lite mer av Andreas uppmärksamhet.. då är vi ju där själva så då blir de kanske lite mer..
 
Men visst är de underbart att se? <3
 
 
Jag förstår att Lucas stod vid ytterdörren och vägrade släppa ut oss när vi skulle åka hem.. älskade barn!
 
 

Dunder och brak..

Publicerad 2013-08-11 13:33:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!


Usch jag gillar inte åskan.. vilken jävla smäll det kom nyss.. katterna blev livrädda..
 
Tessie låg och sov ute på balkongen när det smällde så hon for in och skakade, nu hittar jag dock ingen av katterna.. stackars djur.. :(
 
Själv blev jag så rädd att jag fortfarande är skakig, till och med gråten kom för jag blev sååå rädd :'( Andreas är självklart på jobbet.. :(
 
Ett bil-larm gick samtidigt som det smällde här.. kan det ha varit åksan som slog ner i den och därav gick billarmet igång?!
 
Usch för sånt här väder, men nu blev det ju väldigt ljust iaf..
 
Fick otroligt ont i huvuvdet (vilket jag redan hade sedan innan idag) men nu blev det mycket värre, mår jätte konstigt.. usch
 
Måste kolla under sofforna och de vart katterna är.. dom stackarna!

Vecka 33

Publicerad 2013-08-11 11:11:42 i Min vecka!

 
Såhär ser min vecka ut! Så.. har lite tid över för den som vill ses, kanske komma hit eller fika eller liknande? ;) Hör av er vettja :D
 
 

Suck

Publicerad 2013-08-10 03:20:38 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ska upp om tre timmar.. Snälla låt mig få sova!!

Kommer ju vara galet trött, tur att jag slipper köra denna gången, så jag kan ligga mot Andreas axel och sova på resans gång ;)

Läsa Aftonbladet brukar hjälpa.. Kanske somnar jag snabbt då?! Hoppas hoppas

Ser fram emot kvällen!

Publicerad 2013-08-09 11:48:00 i Vänner har en stor betydelse!

Oj vad jag ser fram emot kvällen.. ska bli så kul att träffa alla.. är ju nämligen lite kräftskiva ikväll <3
 
 
Dock blir det en rätt så tidig kväll för Andreas och mig eftersom vi måste upp tiiiidigt i morgon för att åka till Liseberg :) Känns som detta kommer att bli en bra helg!
 

Galen på att gå hemma?!

Publicerad 2013-08-08 09:07:06 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God förmiddag mina vänner!
 
Här är jag, redan i full gång.. jag som lovat att ta det lugnt idag och försöka sova ut.. men det sprack ju redan vid sju då jag vaknade, låg kvar till tjugo över men utan att lyckas somna om.. kom istället på att jag ska börja grundligt städa.. hmm..
 
Igår kom jag på att jag var tvungen att göra rent micron och ugnen.. vilket resulterade i att bli väldigt fint, ugnen ska göras en gång till idag bara.. sen idag så har jag fått för mig att organisera / torka ur och fixa i alla lådor i köket, en är redan gjord och det blev himla bra tycker jag..
 
Börjar jag kanske bli galen på att gå hemma?! :P Näe då, jag trivs rätt så bra fasst önskar jag hade ro att njuta och ta det lugnt.. men ikke, det ska helst hända saker hela tiden på dagarna, när Andreas kommer från jobbet har jag dock inget emot att bara ta det lugnt och njuta av kvällen!
 
Saknar givetvis mitt jobb på sätt och vis, att känna att man gör något för någon och hjälper till i samhället.. samtidigt så längtar jag inte tillbaka, för såhär "lite" huvudvärk som jag haft nu dessa 8 månader som jag varit sjukskriven har jag inte haft på år.. lite och lite, kanske hade varit skit mycket värk för er del, men det jag menar är att för mig känns det "lite" även om jag nu vissa dagar också bara kan ligga och inte göra nånting utan att spy, så får jag ändå mindre "attacker" eftersom jag kunnat släppa taget om allt som snurrar i skallen.. självklart, när det blir för mycket nu också så får jag ont, det är ju stressen som gör det.. men nu kan jag planera på ett helt annat vis och många saker ställer jag in faktiskt pga huvudet.. tro de eller ej..
 
Nu tex så mådde jag ändå relativt OK på morgonen, men sen har jag gjort EN liten låda och fixat med den, i min egna takt.. ändå så kom huvudvärken nu och blev mycket värre, så de var dax för pause igen.. skulle man kunna göra så i jobbet skulle de vara kanon, arbeta fem minuter sen ta pause i en kvart sen arbeta fem minuter igen.. tyvärr så funkar det ju inte riktigt så..
 
Men idag ska jag iaf plocka och fixa här i lådorna i köket, men jag ska också bara ta det väääldigt lugnt.. dock är de bra sysselsättning för foten att hålla på med detta, för det tvingar mig inte att använda foten så mycket, perfekt!
 
Ska kika runt lite nu, kanske käka frukost?.. sen ta tag i nån låda igen.. envis, det är jag!

Bowling!

Publicerad 2013-08-07 19:22:33 i Bowling!

De funkade inte ens att testa spela en kvart :p men kul att testa iaf ;) men har iiiingen teknik kvar! :/

Lite vardagslyx!

Publicerad 2013-08-07 09:27:56 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Mumms, sitter här och ska avnjuta en härlig frukost vid vårt nya bar-bord.. ibland får man ha lite vardagslyx.. idag består den av smörgås med inlagd strömming och en kopp latte.. kan nog inte bli så mycket bättre :) Gäller att ladda upp så att jag orkar ta mig iväg och träna lite senare :)
 
Idag ska jag annars bara vara hemma, tills det att Andreas kommer hem, då blir det lite mat och sen börjar bowlingen ikväll, oj vad vi längtat! Dock är ju inte min fot så bra som vi hoppats på, men jag kommer försöka spela något slag iaf, kan ju börja framme vid linjen så påfrestar det inte foten så mycket :) Vi får se hur det går..
 
Blir väl att plocka lite här hemma och tvätta lite idag, i helgen kommer vi ju inte vara hemma så mycket så får passa på.. fredag är det nämligen dax för lite kräftskiva med grill hos familjen Elmgren, sen tidigt på Lördag så sticker jag, Andreas, Eriksson, Åke och Frida iväg till Liseberg.. ska bli grymt skoj, bara hoppas vädret håller i sig så att vi kommer iväg också.. ser verkligen fram emot denna helgen!
 
Nehe nu är mackan uppäten och den var god som sjutton, nu ska jag njuta av mitt kaffe lite.. vi hörs!

Riktigt tredvlig dag!

Publicerad 2013-08-06 22:03:11 i Vänner har en stor betydelse!

Haft en riktigt trevlig, heldag nästan, hos Caroline och familjen..
 
Barnen lekte och härjade både ute och inne och jag och Caroline satt och bara pratade massa och njöt av det! Riktigt trevligt..
 
Fick lite mys o lek med barnen också.. liten stund med Isac i knäet i soffan, sen är man ju nöjd.. go-ungar är vad dom är.. men oj vad skrämmande att Jonna bara blir äldre och äldre i sättet när man träffar henne, älskade lilla flicka, du börjar verkligen bli stor!
 
Suttit och snackat massa minnen och försökt komma på vilka år vissa saker hände haha, mest om mina kärleksbekymmer och förhållande under åren, förhållanden och ex överhuvetaget disskuterade vi..
 
Ojoj vad annorlunda livet var då mot nu.. men OJ vad jag TRIVS med livet nu när man stadgat sig och inte behöver oroa sig för killar hit och dit längre :P Jag har min kärlek och jag älskar honom mer än allt annat!
 
Det blev verkligen en lång dag, kom dit typ halv ett eller nåt och sen var jag inte hemma förens vid strax innan sju ikväll..
 
Tack vännen för dessa timmarna, dom behövde jag verkligen komma iväg! Vänner har en stor betydelse, vissa har väldigt stor betydelse!
 
Älskar dig Caroline!
 
 
Känns som detta var evigheter sedan, men oj vi stod nära varandra redan då! (haha lite komiskt vem som råkade vara med i bakgrunden här, haha)
 

Solliden!

Publicerad 2013-08-06 10:54:00 i Familjen betyder allt!

Fika i solliden.. mumma..
 
Andreas gillar väl inte öl? Nån som fått för sig det? ;)
 
 
Min söt-nöt!
 
En David i närbild!
 
En David som blåsfisk :D Haha
 
En Eriksson var med också såklart!
 
David verkar vara glad över sina kakor och kaffe ;)
 
 
Ett vackert kärlekspar <3
 
Solliden..
 
Fina rötter och fin trappa!
 
Jag var ju såklart också med!
 
Ängöl är god grejjer det.. hmm, ni kan ju gissa vems öl det är, Men jag måste ju alltid fula mig lite ;)
 
Sån här lir tydligen jag ara av att lukta på en öl! :P
 
Avslutar dagen med en väldigt glad och lite tokig Andreas <3
 

Idag blir det Örsjö!

Publicerad 2013-08-06 10:32:18 i Vänner har en stor betydelse!

Idag ska jag åka och träffa denna härliga familjen <3
 
 
Det ska bli väldigt trevligt och jag ser fram emot dagen! Alltid mysigt att få träffa er! Ni betyder så mycket för mig <3 Ska försöka komma ihåg att ta lite foton om tillfälle ges ;) Måste ju hinna med och leka, busa och mysa massor också såklart.. och snacka skit med mamman i familjen, det är såklart också viktigt!
 
Älskar er!

Andreas åker linbana i Solliden!

Publicerad 2013-08-06 08:57:00 i Kärlek är vackert!

Jao, ibland kan Andreas verkligen bli som ett barn.. dessa linbanor tyckte han var skit roligt, så nu vill han ha en stooor linbana i vår trädgård när vi flyttar till hus.. :P
 
Han börjar med att stå och spana bakom buskarna..
 
"-Såhär lycklig blir jag av att åka linbana"
 
Men Andreas, små-barnen får man iiinte putta ner hur som helst..
 
"-Titta, titta på mig, vad duktig jag är!"
 
Får man verkligen räcka ut tungan åt sin älskling som tar kort?!
 
 
Jao som sagt, min kärlek.. han vet hur man roar sig han ;)
Älskar dig Andreas!
 

Ytterliggare en seeeg dag!

Publicerad 2013-08-05 15:10:21 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vilken seg dag det är idag, det är varmt och klibbigt så orkar inte göra så mycket.. dessutom går de inte göra så mycket idag med en fot som är helt paj typ.. börjar bli lite bättre, men lååångt ifrån bra tyvärr.. Ska väl iaf snart börja lite med maten så att jag har nåt att "roa" mig med..
 
Får göra så mycket jag kan med maten, det som fattas får nämligen Andreas köpa med sig hem, eftersom jag inte lyckats att ta mig till affären idag, skulle fått gå med en krycka iof men eftersom det är saker som jag kan lägga i efteråt i grytan så kan lika väl Andreas köpa det så får min fot vila ordentligt.. i morgon Måste den vara bättre, för då blir det att åka till familjen Elmgren :)
 
funderar på om jag ska ta och lämna datorn en stund och gå och lägga mig i soffan och vila lite innan jag sätter igång med maten, har ju inte precis bråttom.. Andreas jobbar över som vanligt ikväll så är väl inte hemma förens vid 18-tiden :/

Min vecka!

Publicerad 2013-08-05 10:41:00 i Min vecka!

 
 
Kanske Någon som vill hitta på något denna veckan?! En fika eller vad som helst.. har ju lite tid över som ni ser ;)
 
 

Säljer lite till..

Publicerad 2013-08-05 10:01:12 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Dax att försöka sälja lite till, nån som vill ha helt oanvända barnkläder?! Har lagt upp ett par plagg till under "TILL SALU"..
 
Haha vad jag har köpt på mig saker som jag tänkt att detta kommer jag ge bort till nån av barnen.. men aa, nu får jag försöka sälja i första hand.. så jag får in lite pengar ;) Det tackar man aldrig nej till..
 
Ta en titt iaf, så kanske ni ser nåt intressant, vem vet?!

Aaaaj..

Publicerad 2013-08-05 08:20:14 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Aaaaj, kan verkligen knappt gå på min fot, vad har hänt?! Troligen överansträngning.. visar väl egentligen på att foten inte är så pass bra skick som man vill tro.. SUCK!
 
Började igårkväll redan, var nästan tvungen att ha kryckorna igen.. hade hoppats på att de var bättre idag men inte mycket bättre inte.. lite bättre är det dock, så jag haltar mig fram iaf.. får bli att vila..
 
Hoppas jag kan åka till sjukgymnasten senare och träna iaf lite med de jag klarar av.. sen måste jag handla lite också så att jag kan laga lite mat till Andreas kommer hem ikväll!
 
Åhh jädrans fot, jag börjar tvivla mer och mer på att jag kommer tillbaka till jobbet nu den sista.. :( Fan fan fan..

Bordet är uppe!

Publicerad 2013-08-04 15:43:54 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Äntligen, bordet är på plats och det blev över förväntan bra :D Helt underbart..
 
Vet ni vad som är ännu mer undrbart?! Nu har Andreas bestämt sig för att inte jobba ikväll, istället ska vi snart åka iväg med Eriksson och spela lite minigolf, sen ska vi (iaf Andreas och jag, Eriksson med om han vill?) åka och äta glass nånstans i solskenet.. riktig mysdag istället blev det..
 
Synd bara jag har sån huvudvärk, det känns verkligen att vi var ute i solen mycket igår och att det är soligt och varmt idag.. mitt huvud mår inte prima då direkt.. men men, det är bara att ta det för vad det är..
 
Imorgon ska jag förhoppningsvis till Caroline, om inte dom ska göra något speciellt, vi har nämligen bestämt på morgonen/förmiddagen men jag vill skjuta det till mitt på dagen typ, behöver vila känner jag efter denna varma helgen med mycket aktivitet.. dessutom säger min fot ifrån mer och mer igen.. inte kul alls, men antar att det inte bara kan gå frammåt hela tiden, sjukgymnasten varnade mig för detta sist, att rätt vad det är så kommer det att backa några steg om du har otur.. och visst, det är precis vad det gjort nu känns det som..
 
Nehe ska ta mig lite tabletter så jag orkar med att gå ut lite.. vi hörs när vi hörs!
 

Det är nog inte meningen..

Publicerad 2013-08-04 13:42:53 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

.. att vi ska sätta upp vårt barbord i köket.. idag har vi äntligen hittat rätt bordsskiva som vi köpte och tog hem, köpte även beslag och skruvar, när vi kommer hem så har skruvarna fel längd så då blev de inget..
 
Nu har Andreas nyss vart och köpt nya skruvar och skulle börja skruva.. då har inte skruvdragaren nåt batteri.. så det får alltså vänta en stund till..
 
Andreas som struntade i jobbet nu på dagen för att istället jobba ikväll så att vi kunde få upp bordet äntligen.. dah.. irriterande?! ..
 
Men men, det kommer ju att komma upp idag iaf, om inte nåt mer ska ställa till det förståss?!

Det blev en bra dag till slut..

Publicerad 2013-08-04 09:39:28 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Gårdagen började väl lite sisådär, mycket strul och sura miner.. men de ordnade upp sig under dagen, humöret började komma tillbaka då vi spelade minigolf, vi spelade på några nya banor på Öland, skoj faktiskt.. men men, kommer inte säga så mycket om dagen igår, den blev som den blev helt enkelt.. men det var trevligt att träffa Jonas, Emma och Calle iaf.. och vi åt jätte god mat på Lammet och Grisen på kvällen :)
 
Ibland är det tur att ha med sig någon som Eriksson som man kan ventilera lite med :D
 
Idag är en ny dag och den ser ut som så att vi snart ska till Ikea och käka frukost.. sen ska Andreas åka iväg och jobba ett par timmar och då får vi väl se vad jag hittar på.. sen ikväll blir det bara ta det lugnt och mysa, det behövs nu!
 
Idag är en dag full av värk, så det lär bli lugnt medans Andreas jobbar iaf.. kanske att jag plockar lite smått med nåt, vi får väl se!
 
Åååh igår köpte jag saker till mitt blivande gudbarn på Öland.. så nu får vi hoppas att det blir det vi tror, annars får det bli att ge till nån annan eller sälja ;) Nu får bebis snart komma, jag längtar, inte lång tid kvar!
 
Nehe, nu är det nog dax att åka, så inte allt gott bröd har hunnit försvinna när vi kommer ;)
 
Hörs senare kanske!

Mys!

Publicerad 2013-08-02 21:36:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Massa bebismys medans dom andra spelar spel som inte riiiiktigt är min grej, men leka och busa med bebisar set kan jag.. Likaså få dom att mysa så dom somnar <3 men vad gör jag nu då när jag sitter här?! Hmm :D

Man blir nästan mörkrädd..

Publicerad 2013-08-02 13:11:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Fick precis hem brev från min husläkare eftersom jag vill förlänga min aktivitetsersättning som går ut i slutet på året.. när man läser vad han skriver så blir man ju nästan mörkrädd och förstår att jag faktiskt är väldigt sjuk och får gå igenom mycket! Är väl inte konstigt att jag som han skriver är utmattad både psykiskt och fysiskt..
 
Detta är vad jag har genomgått och då är det bara dom största sakerna som är med typ..
 
*Som barn höftbesvär
*Återkommande luftvägsinfektioner
*Allergier
*OP pseudotumör Cerebri med shunt 2005
*Reperation av shunt 2007
*Operera bort gallblåsan 2008
*Operation vänster fot 2008 resp 2012
*Borttagning av cellförändringar 2013
*Njurstensbesvär
*Reduktionsplastik 2ggr 2010
*Operation i bukväggen till bukhålan för att undersöka inre organ 2010
*OP gastric bypass
*Kontakt med Psykolog (Panikångest)
 
Han skriver även att jag är en passient med snabb uttröttbarhet och infektionskänslighet, att jag regelbundet måste gå hos  honom och hos neurologen.. att jag har omfattande mediciner som också kan påpverka min eneri och trötthet och mitt mentala tillstånd.. att jag har kronisk huvudvärk, astma, anpassningsstörning (?)
 
Att jag i stort sett hela mitt vuxna liv har varit sjuklig, operrerat såväl hjärna, buk som andra kroppsdelar, att jag ofta får infektioner och att jag har koncentrationssvårigheter vid fysisk och psykisk stress, att jag ibland lätt kan bli nedstämd av alla mina sjukdomar.
 
Han skriver också att jag trots allt har klarat alla mina sjukdomar och operationer tämligen väl, men igen att jag äter mycket medeciner efter det..
 
Att mina begränsningar finns oavsett typ av arbete, det spelar alltså ingen roll vad jag arbetar med så klarar jag det inte..
 
 
 
 
 
Ibland behöver man sånt här svart på vitt för att få upp ögonen och tänka efter, är det verkligen konstigt att jag är så utmattad som jag är, fast att jag inte gör så mycket?! Jag ska vara glad att jag orkar göra det jag orkar och inte bara ligger ihop deppad på en soffa och gråter!
 
Jag har ett fantastiskt liv, men sen att jag är sjuk och att det tar upp stor del av mitt liv, det är något jag fått lära mig att leva med och för mig är ju detta min vardag nu, därav kanske det inte märks lika väl på mig nu som för några år sedan då allt började.. för det är ju trotts allt sedan 2005 som allt detta har hållt på, det är ett par år..
 
Jag tror inte folk tänker på att jag är sjuk, hur jag egentligen mår varje dag, för dom flesta vet detta och har även ni anpassat er efter hur mitt liv ser ut.. sen tycker många att jag gör mycket saker varje dag och visst det gör jag och det kan låta så, men allt tar tid och jag mår därefter sen..
 
Dom som inte känner mig så väl kanske inte vet allt jag varit med om (om man inte är inne och läser här).. då kan jag tänka mig att jag uppfattas som vilken människa som helst, men kanske lite konstig eftersom jag ibland kan verka sur och bitter, vilja gå hem tidigt om man är iväg, jag kan även bli väldigt utmattad och ha svårt för ljudnivåer och det som jag kanske egentligen har tyckt varit roligt tidigare är idag en pina och jag orkar inte mer än en stund..
 
Jag kan gå i affären och se sur ut och kisar med ögonen, men egentligen är jag bara utmattad och väldigt trött, har huvudvärk eller mår illa, men ser man mig bara så tror jag att jag själv skulle tänka: "gud vad hon ser sur ut och går och blänger på alla" men det gör jag inte, jag mår bara inte bra!
 
Usch detta blev ju inget roligt inlägg.. men att skriva av sig är skönt och detta är stor terapi för mig och jag har därav valt att ha detta öppet så den som vill kan läsa om mig och mitt liv!
 
Nu kommer snart min underbara fästman hem och vi ska åka och slänga skit och därefter köra till ikea och köpa bord, efter det lär jag vara slut igen, men nu har jag fått vila en stund, så nu orkar jag hålla på en stund till, det är så man får göra när man är Therese ;)

Uppdaterat!

Publicerad 2013-08-02 08:40:23 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Till Salu-sidan uppdaterad! Kika gärna.. och ännu hellre får ni ju köpa ;) Skrattar..
 
Allt de nya ligger överst, så kommer göra så hädanefter, det jag lägger upp överst är nya saker, så blir det inte så svårt att se..
Behöver lite pengar som ni kanske märker, man har ju lite saker i sina gömmer som man hittar då och då.. så varför inte sälja av lite gamla pressenter osv som de inte blivit av att man gett bort?! Eller gamla kläder som jag inte ens använder och knappt gjort heller..
 
Nope, nu är det rensning som gäller!

Marinad!

Publicerad 2013-08-02 07:36:29 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Min första egengjorda (med hjälp av andreas via internet) marinad är gjord.. Klockan sju på en fredag.. Normalt?! Haha

Kunde inte somna om efter Andreas hade gått till jobb så de fick helt enkelt bli att gå upp och sätta fart på dagen ;)

God morgon gott folk ;)

Sjukt seg dag!

Publicerad 2013-08-01 14:41:10 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Fan så segt denna dagen går ändå har jag håller på massor hemma, varit hos Andreas, varit och handlat.. Ändå går dagen sjukt långsamt!

Känns som klockan borde vara ty 18 men den är inte ens 15.. Illa, vill att de ska bli kväll nuuu, så Andreas kan komma hem och vi sen kan spela kort med Eriksson!

Dolnats / Munkar

Publicerad 2013-08-01 13:33:00 i Mat / Dryck / Deserter / Snacks

Jag skrev ju härromdagen att vi bakade nåt som vi aldrig gjort förrut.. Donalts, dom blev dessutom riktigt goda.. foton var jag självklart tvugen att ta också :D
 
Min duktiga pojk jobbar för fullt..
 
Jag fick äran att trycka ut dom, detta med hjälp av en vas och ett spritsmått, man tager vad man haver ;)
 
 
Sen skulle dom rackarna friteras..
 
Andreas gör tummen upp för han verkar ha lyckats! :D
 
Super glad för sin donats, han bara älskar det.. själv är jag inte super fan av det, inte att köpa ute iaf då dom för de mesta är lite torra, men dessa blev faktiskt riktigt goda..
 
Fiiina munkar, MÅNGA blev det dessutom, perfekt att ha i frysen sen bara ta fram och dekorera när man ska fika :D
 
Såhär fina blev dom till slut när vi dagen efter skulle smaka dom, vi gjorde med mjölkchoklads-glasyr och lite fina strössel :)
 
Det var lite skoj att testa faktiskt, inte så vanligt att man står och gör sina egna donalts!

God morgon!

Publicerad 2013-08-01 08:22:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God morgon kära läsare.. idag är det som vanligt en trött Therese som skriver, fattar inte varför jag inte kan sova på morgonen istället när jag har all chans i världen att göra det?! Skulle ju må så mycket bättre då.. aja..
 
Idag blir det att fortsätta här hemma, blev inte så jätte mycket gjort här igår för jag tyckte de var tråkigt och började istället skruva möbler :P hehe.. nu är det en stol kvar som ska skruvas, sen är det klart.. så imon ska vi köpa bortdsskivan troligen.. så under helgen har vi nog allt på plats förhoppningsvis :D Tror ni att jag längtar?!
 
Ska väl strax ta och sticka till affären också.. dasspappret är slut och vi behöver lassagneplattor till middagen.. så det är bara att bege mig iväg när jag känner för det sen... fint väder idag iaf, så jag slipper ju ut och springa i regnet iaf :) Kanske ska jag överraska Andreas och åka dit med lite fika till hans jobb, han gav lite kommentarer igår som gjorde att jag tror att han skulle uppskatta det ;)
 
Hade tänkt träna lite idag igen, men känner att foten tyvärr ej pallar det.. så det får bli vila tills imon..
 
Nu blev jag trött igen, kanske ska jag försöka somna en liten stund i bio-soffan?!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela