Välkommen!

Skilda Världar..

Publicerad 2013-02-28 17:45:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ojoj vad snabbt det går att kolla på skilda världar :P Är ju å bra med svenka serier för då kan man plocka och fixa med saker samtidigt som man kollar.. utmärkt!
 
Träningen gick bra, dock väldigt ont nu.. men det viar väl bara på att det gör nytta? :) Tack ännu en gång Eriksson!
 
Hoppas på att jag ska kunna klara köra bil snart, så jag kan ta mig till träningarna själv och inte vara så beroende av Andreas och Eriksson hela tiden! Plus att när jag kan köra bil så kan jag börja träna 3 gånger i veckan.. skönt!
 
Ska väl ta och hänga in lite tvätt nu, sen tror jag bannemej att det blir lite vila tills Andreas kommer hem.. revbenen ligger i grytan och gottar sig tills Andreas är hemma och vi ska in med dom i ugnen, ska bli super gott.. det luktar iaf väldigt smarrigt! Börjar bli hungrig nu så får väl ta nån frukt sålänge..
 
Vi hörs!

Paket!

Publicerad 2013-02-28 11:40:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

 

Weeiii, fick precis paket med posten.. skilda världar till mig och två filmer

till Andreas!


Undra hur lång tid det ska ta för mig

att kolla ut denna säsongen av skilda världar ;) Brukar gå rätt snabbt om

man säger så...

 

 

Idag ska jag få mycket gjort!

Publicerad 2013-02-28 10:31:02 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Idag tänkte jag att jag ska få mycket gjort! Plocka massor här hemma och sotera lite grann.. få det fint i lägenheten, skruva ihop skåp och dona!
 
Ska iväg och vattenträna också :D Skoj! Och snälla Eriksson ställer upp och agerar chaffis åt mig, både dit och hem! Du är bäst!
 
Andreas ska jobba över ikväll, så jag har mycket tid att plocka på.. på nåt sätt får jag mest gjort då han är på jobbet, sen vill jag inte hålla på massa när han väl är hemma.. då vill man ha tid tillsammans och dessutom är jag ju så trött nu för tiden :P
 
Fick sålt lite saker igår, kanooon, att jag inte kommit på tidigare att man kan sälja av saker istället för att slänga ;) haha..
 
Nu behöver vi bara någon som kan hjälpa oss att bära ett tungt paket som vi ska köpa på ikea.. ut med gammalt, in med nytt.. jajemen.. allt för att göra det snyggare och framförallt kunna använda onödiga utrymmen till förvaring ;)
 
Igår var jag och gjorde fotavtryck till sko-inlägg, så ska hämta dom nästa vecka! Detta var räknat med att jag skulle kunna göra typ direkt efter gips-borttagningen.. så man kan säga att det är liiiten aning fördröjt.. jag hoppas dom ska bli sköna och bra så att jag kan lära mig att gå utomhus bättre!
 
Ska bli spännande och se vad läkaren säger den 12de när jag ska på återbesök.. se hur lång tid han tror att det kommer att ta innan jag kan börja leva normalt och jobba.. det jag längtar mest efter är att få bowla!!! Åååhhhh!!
 
Nehe ska väl sätta igång här då, så att jag får nåt gjort ;) Börjar i köket..
 
Ha en bra dag alla! Vi hörs när vi hörs, ses när vi ses.. och allt de där ;)

Till salu!

Publicerad 2013-02-27 13:38:19 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Har lite barnkläder här hemma som jag vill bli av med, Oanvända! Har ibland köpt och ska ge bort, men sen har glömska jag glömt bort det och så har det blivit för litet när jag kommer på det :)
 
Någon som är intresserad kanske?
 
Härligt gröna mjukis byxor, passar både henne och honom! Ordinarie pris 89,50kr.. Mitt pris 50kr!
 
Rosa tights, storlek 68! Pris 15kr!
 
Röd fräck T-shirt.. storlek 92.. ordinarie-pris 69,95.. mitt pris 25kr!
 
Barbapappa strumpor, oranga storlek 25-27, blåa storlek 28-30.. 10kr styck eller båda för 15kr!
 
Snygg skjorta storlek storlek 74! Ordinarie pris 129kr, mitt pris 50kr!
 
Snygg boddy! Storlek 56, ordinarie pris 99kr.. mitt pris 45kr!
 
Långarmad tröja! Storlek 92, ordinarie pris 99kr, köpt för 50 kr.. mitt pris 20kr!
 
Suuupersöt boddy till dom allra minsta! Storlek 50! Mitt pris 35kr!
 
Hoppas någon kan vara intresserad av nåt av det så jag får bort lite! Passa på, väldigt söta kläder!
 
 
 
 

Foton!

Publicerad 2013-02-27 11:36:00 i Välkommen hem till oss!

Idag har jag fixat lite med
foton, äntligen fått in foto i ramen
vi köpte på ullared i december..
bättre sent än aldrig ;)
 
Blev rätt så bra tycker jag faktiskt,
fick ta av såna kort som jag redan
hade framkallade.. får väl ta och
framkalla lite kort någon dag
framöver men det får vänta.
 
Ska ta och byta lite foton i lite
andra ramar också så småningom,
men nu är iaf ramen uppe och det
ser inte lika tomt ut i sovrummet!
 
Kanon!
 

Tänkte bara..

Publicerad 2013-02-27 09:31:39 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

... fråga om det är någon som skulle vara intresserad av att köpa MALM byrå.. har två stycken, en med fyra lådor och en med sex lådor... ek-färgade!
 
Tänkte bara kolla intresset då vi funderar på att göra oss av med dom..

Det är så tråkigt!

Publicerad 2013-02-27 09:29:48 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Mådde Ok idag på morronen.. så satte igång att plocka lite.. har bara hunnit plocka i köket, sätta på en diskmaskin och bädda sängen, sen säger det PANG och världens huvudvärk har slagit till igen..
 
Trött på detta jävla huvud.. det är så tråkigt! Kan man köpa ett nytt huvuvd nånstans tro? Iaf som mår lite bättre så jag orkar med dagarna bättre?!

Veckans Matsedel!

Publicerad 2013-02-27 07:38:55 i Veckans matsedel!

Måndag: Korv med bröd
Tisdag: BBQ-marrinerad fläskfile med grillade potatis-halvor och BBQ-sås
Onsdag: Chiliburgare med bröd
Torsdag: Knapriga revben med sallad och nybakat bröd
Fredag: Stifado med färsk pasta och ostve
Lördag: Irländsk gryta
Söndag: Kryddig fläskotlett med avokado-, mango- och majs-sallad

Trött som en gnu..

Publicerad 2013-02-26 15:35:53 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vill nästan lägga mig och sova, är totalt slut.. men ska försöka vara uppe nu tills det är kväller, kanske att vi går och lägger oss tidigt ikväll istället!
 
Ska försöka plocka iordning lite här hemma idag.. små saker som ska fixas och lite sånt, kanske skruva lite möbler också för i morgon försvinner iaf en skohylla som jag fått sålt nu! Underbart.. bättre det används där det behövs än att vi ska ha det i förrådet eller slänga det liksom..
 
Sätta mig på träningscyckeln en stund kanske är en idé.. även om det känns som att jag ska somna.. hmm.. eller så väntar jag med det tills det går ett program vid tio i fyra, roligare att cykla med sällskap på tv..hmm.. så får det bli!
 
Vika tvätt kan jag göra nu istället för att hålla mig vaken, lite lagom ansträngande syssla.. har så grym jävla huvudvärk fortfarande :/
 
Längtar till Andreas snart kommer hem.. då blir det att börja med lite mat tror jag och sen göra klart hyllan som förhoppningsvis i morgon kan komma upp i klädkammaren.. kanske att den kan komma upp redan ikväll och att vi kan måla de sista när den sitter på väggen.. hmm, får höra med Andreas helt enkelt!

Oh så trevligt!

Publicerad 2013-02-26 14:56:22 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vad härligt det var med lite besök, bara snackat en massa skit.. var ju såå länge sen vi träffades!
 
Stackars Lowas ville inte till dagis idag berättade Elin när hon kom.. sen nu i eftermiddag så ringde hennes Andreas och sa att Lowa var jätte arg när han hämtade henne och han råkade säga att mamma var hos Therese.. Jag kan riktigt se henne fraför mig.. lilla tjejen..
 
Jag hoppas Lowa och Elin kommer hit snart, Lowa lär väl tjata om det iaf så vi får se till att ordna det så snabbt som möjligt! Det verkar ju inte bara vara jag som saknar henne utan hon sakna mig också <3
 
Tack för idag Elin! Tyvärr kan jag inte tacka för hjälpen med klippningen, fr det glömde vi helt bort och kom på när Elin skulle åka hem.. hehe.. får hoppas vi ses snart igen som sagt ;)

Mordiska?

Publicerad 2013-02-26 11:04:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Haha, var killarna verkligen så mordiska när dom spelade risk att dom var tvugna att ha en kniv på spel-planen?! :O
 
 
Självklart var så inte fallet.. Andreas höll på att byta fingerinsatser i sitt bowlingklot som han skullle tävla med dagen efter nämligen, därav blev kniven liggandes på spel-planen!

Till salu!

Publicerad 2013-02-26 09:44:08 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Någon som behöver hatthylla/sköställ? Vi har två uppsättningar från ikea som ska bort!
 
Normalpris är 199kr per del.. ni får dom för 100kr per del eller om ni köper både hatthylla och skoställ så får du det för 170kr!
 
Intresserad av allt så skulle ordinariepris vara ca 800kr, du får det för 300kr!
 
 
Är du intresserad? Hör av dig så fort som möjligt!

Elin!

Publicerad 2013-02-26 09:31:00 i Vänner har en stor betydelse!

Idag kommer Elin hit, om ca två timmar.. det ska bli grymt härligt med lite besök av denna underbara tjej! Hon kommer ensam då Lowa tyvärr är på dagis, men det gör inget, vill ju träffa Elin ändå.. men jag saknar Lowa också vill jag lova!
 
Är väl hög tid att gå och duscha och fixa mig lite, har suttit i soffan och slappat och ätit frukost nu, vart vaken sen halv åtta.. men är fortfarande lika trött, har en huvudvärk utan dess like idag.. men men..
 
Jag ser fram emot dagen som ska spenderas med att snacka skit med underbara Elin <3

Lite lättad!

Publicerad 2013-02-25 15:51:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Pratat med Ulrica som har hand om planeringen på jobbet idag, så nu vet dom att jag troligen kommer behöva vara sjukskriven längre än vad det var tänkt plus att hon skulle försöka planera mitt schema efter att jag kommer tillbaka, alltså försöka lägga så mycket kvällar som möjligt så att det är ordnat den dagen jag äntligen kommer att komma tillbaka efter denna långa sjukskrivningen!
 
Har även haft kontakt med chefen om sommaren.. eftersom jag jobbar mindre än 40% så fick jag ju veta förra året att jag inte har någon semester att plocka ut, fick då ta en vecka tjänstledigt och sen jobba resten av sommaren.. Nu har jag varit i kontakt med henne om denna sommaren, då jag behöver ha ledigt några strödagar då och då plus även helger som jag skulle ha jobbat kanske.. hon såg inga hinder i detta så får ta tjänstledigt dom dagarna.. så nu ska Andreas och jag sätta oss ikväll eller någon gång snart iaf och kolla över vilka datum jag måste vara ledig.. så får vi hoppas att det går ihop sig att jag får ledigt just dom dagarna!
 
Visst blir det mindre pengar i kassan, men behöver lite ledigt över sommaren jag också och det känns som att vi just nu inte heller har så bra förutsättningar så klarar vi oss nu så klarar vi oss med några dagars ledighet utan betalt även om det är jävligt surt!
 
Så nu har jag lite mer klarhet i hur jag kan gå till väga för att få en bra start och en bra sommar förhoppningsvis! Vi har ju lite konserter och bowling bla som vi ska iväg på.. hoppas verkligen att foten tillåter detta också, annars blir det bara att åka med och ta det i min takt och njuta av resan iaf! Det ordnar sig alltid!
 
Känner mig lättad och lite glad idag.. allt ordnar sig bara man vill.. jag vill iaf hoppas på det!

En liten föklaring..

Publicerad 2013-02-25 09:05:30 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Kanske inte många förstod min blogg härromdagen då det blev mycket inlägg om Andreas och Ralf.. tänkte jag skulle förklara mig lite så ni förstår det komiska med det hela..
 
Det är nämligen såhär, när Andreas och jag pratar om vårt brölopp och hur det ska vara, så är det enda Andreas har att säga att Ralf ska sjunga.. varende gång det kommer på tal om brölopp så nämner han Ralf!
 
Andreas hatar melodifestiven, därav blir det inte att jag heller tittar.. vi har ju nästan alltid fullt upp på helgerna när det går också, för det mesta sitter vi och spelar kort och har middagsgärster!
 
Men i Lördags så skulle killarna ha Risk-kväll så då tänkte jag att då sätter jag på melodifestiveln och tittar på det.. utan att ha en aning om vilka artister som skulle uppträda..
 
Helt plötsligt kommer Ralf och gör värsta grymma numret, med bra låt dessutom.. Andreas blev som klistrad vid tv:n.. det var kul att se, melodifestivalen liksom..
 
Jag frågade om han kunde tänka sig att se finalen med mig om Ralf gick vidare och JA, det lovade han att göra.. och vad slutar det hela med? Jo att Ralf gick vidare! Så Andreas lovade mig alltså att se finalen med mig :D Både Jonas och Eriksson var här och hörde dessa lov-ord! Eriksson sa till och med att om det är så att dom ska sitta och hålla fast Andreas vid tv:n så SKA Andreas se det!
 
Därav var det så komiskt allting, att ända gången jag sätt melodifestivalen iår så kommer Andreas stora idol och uppträder, utan att vi visste det innan och går dessutom rakt till final! Aldrig trodde jag att Andreas skulle slå på basen och skruva upp på Hög volym till en låt i melodifestivalen, men det var precis vad som hände!
 
Igår vet jag inte hur många gånger han lyssnade på låten på you-tube!
 
Andreas vill alltså ha Ralf på vårt bröllop, lycka till säger jag.. :P
 
Älskling medger inte att han för detta har ändrat sina åsikter och syn på själva tävlingen melodifestivalen.. men schhh.. jag tror han gjort det lite iaf ;)

Vi smider planer!

Publicerad 2013-02-25 08:46:00 i Välkommen hem till oss!

Igår började Andreas och jag smida planer här hemma, ska fixa i ordning lite saker som behövs förändras.. Jaaa, vi kan inte vara syssel-lösa ;)
 
Vi började faktiskt redan igår med att flytta över fiskarna och räkan från hallen till stora akvariet och tömde de som stod i hallen..
 
Jag tänkte ta och plocka lite i hallen idag, så vi kan fixa lite ikväll med sen.. blir kanske ikea en runda idag.. vi får se vad vi orkar helt enkelt!
 
Vi gillar förändringar och vill självklart ha ett hem som är fint och som vi trivs i..
 
Andreas mamma kommer om två veckor också och hämtar alla hennes växter som har fått bo här sedan hon flyttade, vilket tar upp stora delar av vårt "mys-rum/kontor" så när dom är ute så kan vi få iordning där också så småningom.. ska bli otroligt skönt!

Jag tål inte morfin längre!

Publicerad 2013-02-25 08:35:19 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Märks att jag inte tagit morfin-tabletter på ett tag.. Igår hade jag ont i foten hela dagen, åt massa smärtstillande för att hålla det på en acceptabel nivå, men frammåt kvällen gick det inte längre och jag hade tagit dom smärtlindringar jag kan.. Andreas fick mig att gå och lägga mig i soffan (jag är ju envis och vill helst vara uppe fast jag rent ut sagt grät av smärtan).. men jag la mig iaf i soffan och vi tittade lite på vänner men jag låg och vred mig och kved, visste inte riktigt vad jag skulle göra, kändes som att nån borrade med en skruv i foten och upp i benet, vilken smärta!
 
Till slut stod jag inte ut efter att ha testat allt med tabletter, högläge, vila, allt.. så bestämde mig för att ta en morfintablett, mindre än en hel till och med..
 
Tyvärr tog jag tabletten innan jag åt vilket resulterade i svår smärta i magen och började spy som fan.. blev helt vimmelkantig och bara spydde.. blev "hög" helt enkelt.. otäckt, men smärtan i foten blev lindrigare, även i huvudet.. magen bråkade dock en timme eller nåt och krampade så jag låg i alla möjliga konstiga ställningar här i soffan men sen käkade vi lite och en stund efter det så släppte även magsmärtorna, vilken känsla.. låg och njöt i soffan av att inte ha svåra smärtor längre!
 
Idag hoppas jag det blir en bättre dag! Känns så nu iaf, men går inte utan kryckorna igen.. har gjort det mycket här hemma i helgen för här har jag ju alltid nåt jag kan ta tag i och golvet är jämt (sålänge jag inte råkar trampa på en tröskel, då skriker jag typ).. ute är en omöjlighet utan kryckorna.. men iaf så har jag ju gått mycket utan dom här inne, troligen därför plus träningen som gjorde denna smärta, så nu får det bli kryckor hela tiden ett tag till iaf.. trist!
 
Jag blev sååå besviken igår att jag nästan började gråta av det också.. så besviken på att få så ont igen och på att behöva ta morfin! Men tur att jag har ett par stycken tabletter kvar..
 
Idag hoppas jag helt enkelt på en bättre dag! Ska testa cyckla sen, får se om det går.. men de blev ingen träning i badet idag iaf, då jag fick min mens i helgen så nu längtar jag till torsdag så jag får komma i vattnet igen :)

Natti!

Publicerad 2013-02-23 22:58:52 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Killarna spelar fortfarande och min puls är väldigt hög fasst jag bara legat på soffan :/ så nu har jag iaf bäddat ner mig i sängen för att försöka sova!

Känns konstigt att lägga mig utan min älskling, men han har iaf varit inne och pussat på mig <3

Yes!

Publicerad 2013-02-23 21:35:19 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Haha, detta var ju jävligt kul.. att Ralf gick vidare.. Andreas satt nästan klistrad.. han till och med satte igång basen och ändrade ljudinställningarna och skruvade upp..
 
Nu har han lovat att se finalen med mig.. och jag har Två Levande vittnen här på det!
 
Just nu sitter dom och spelar risk och rätt vad det är så ropar Andreas RALF! Haha.. detta var en lyckad kväll.. han är helt till sig <3

Kill-kväll!

Publicerad 2013-02-23 21:11:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Killarna spelar risk och tror dom ska erövra världen! Själv tittar jag på medlodifestivalen, har ju hört bättre men några bra låtar var de när man hör dom andra gången!
 
Det roligaste var ju att Andreas idol Ralf var med just idag när vi har tv:n på... hehe..
 

Paket!

Publicerad 2013-02-22 13:10:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

                                                            I förgår kom det hem två paket från cdon!
En bok och en box! Härligt!
 
Två avsnitt är redan sedda, boken har tyvärr inte
börjats läsa ännu! Men det får bli snart, är ju ett fall
som är omtalat om lilla Madeleine och som för
mig är väldigt intressant!
 
Ska bli spännande! inte ofta jag läser böcker,
men när jag såg denna så var det en självklarhet
att köpa!
 
 
 
 
 

Många tankar till denna familjen!

Publicerad 2013-02-22 12:39:06 i Vänner har en stor betydelse!

Vill dela med mig av en länk.. en länk till en gammal barndoms-kompis som förra veckan fick en liten dotter Liv i vecka 23+5, alledes för tidigt!
 
Detta är en tjej som jag endast har lite kontakt på över internet nu för tiden, men ändå tänker man väldigt mycket på dom! Människor ska inte behöva vara med om detta jobbiga, jag har suttit och läst massor med bloggar om prematur födda barn, vilka kämpar det finns! men vad ont det gör att läsa om all oro och ångest som detta innebär!
 
Nu har Jill öppnat en egen blogg, som jag naturligtvis följer, så ni får gärna kika in ni också! Föräldrar i detta sammanhanget behöver all stöttning dom kan få!
 
http://livvrlillakmpe.blogg.se/
 
Jag skickar en massa styrke-kramar till dessa människor och många av mina tankar går till er! Hoppas av hela mitt hjärta att allt ska gå bra med lilla Liv!
 

Tack!

Publicerad 2013-02-22 12:30:00 i Vänner har en stor betydelse!

Måste ju tacka Eriksson för att han var snäll och körde mig till sjukhuset igår, så Andreas slapp ta ledigt från jobbet! Super mycket TACK! En vän som alltid ställer upp! Betydelsefull!

Träningen gick bra!

Publicerad 2013-02-22 12:27:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej på er!
 
Lite glest med inlägg nu, men som ni lärt er så går det i perioder och sen säger det pang, så kommer det hur många inlägg som helst.. kanske bra, för då finns de dagar ni hinner läsa igenom det som sagt pang ;) Haha, syftar på en speciell person här :P Skrattar!
 
Igår var jag ju på sjukhuset och bassängtränade, underbart! Visst jag var trött och slut så hela världen snurrade, men det var ändå sjukt skönt att få komma dit.. tog det väldigt lugnt nu i början tills man är igång ordentligt! Nästa träning blir på måndag.. sen får vi se när jag orkar köra igång så det blir tre gånger i veckan! Har rejält ont i foten idag och den är lite mer svullen än vanligt, så det märks att jag varit igång!
 
Just nu sitter jag i soffan och bloggar lite (nääähäää) hehe.. Benny står bredvid och skriker om att bli klappad! Ska snart gå och fixa iordning mig.. vet inte när Andreas kommer hem sen, vi ska ut och fixa lite saker och äta.. mys!
 
Ikväll får vi se vad som händer, faktiskt inget bestämmt.. men i morgon kommer Eriksson så då blir det spel för hela slanten ;)
 
Näe får väl ta och klappa Benny lite! Ha de gott idag! Vi hörs!

Saknar honom!

Publicerad 2013-02-20 20:12:50 i Kärlek är vackert!

Snart kommer mitt hjärta hem, när som helst, jag saknar honom nu!
 
Har haft ett par riktigt slappa timmar i soffan framför datorn plus vila.. nu saknar jag Andreas riktigt mycket så han får gärna komma innanför dörren NU <3

Både skönt och tråkigt...

Publicerad 2013-02-20 18:31:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Andreas kom hem lite mer än en timme sen åkte igen.. vi hann precis äta och se ett avsnitt house..
 
Detta trodde ni aldrig ni skulle få läsa i min blogg tror jag, men det är både SKÖNT och TRÅKIGT att han är borta några timmar ikväll faktiskt!
 
Det är alltid tråkigt att bli ensam när man varit ensam hela dagen redan.. samtidigt är det skönt, för jag slipper dåligt samvete att inte orka hitta på något, eller somna i soffan!
 
Har varit lite febrig idag, så har inte gjort så mycket faktiskt, plockat iordning i köket och lagat mat och sen nu har jag precis gjort en kladdkaka (för Andreas var sugen på det igår kväll, men han kom på det för sent) men annars så har jag inte gjort typ nånting alls idag.. har helt enkelt inte ork!
 
Nu blir det slapp i soffan medans jag väntar på att ta ut kladdkakan ur ugnen.. Eriksson kom in på facebook också så ska se om jag kan lifta lite i morgon till sjukhuset.. ska ju träna..
 
Hoppas ni får en bra kväll!

Jag får ge upp!

Publicerad 2013-02-20 10:19:10 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Japp, får ge upp hoppet på att somna nu! Det går helt enkelt inte, får försöka vila under dagen idag och inte stressa med för mycket!

Har krypt ihop i sittandes läge i soffan under mitt härliga täcke! Riktigt mysigt faktiskt, men mysigare vore det om Andreas var här och mös med mig!!!

Ingen sömn här inte..

Publicerad 2013-02-20 08:31:14 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Nej, de blev inte nån sömn.. så nu har jag tagit mig ut i soffan istället.. får bara ont i nacken av att ligga där inne och titta på datorn och försöka somna..
 
Får se om soffan hjälper om en stund.. sitter under täcket och ser på tv, lär lägga mig ner om en stund i hopp om att få lite vila..
 
Jag är sååå trött, natten har varit OK, men långt ifrån bra! Igår kväll var jag så trött så jag somnade snabbt på soffan när vi skulle se ett avsnitt house.. hann nog inte se tio minuter ens, åt upp mina pannkakor som vi gjorde till kvällsmat sen la jag mig ner och somnade direkt.. Jag var så trött så jag röt på Andreas när han försökte säga mig något.. när han sen sa att vi skulle lägga oss så sa jag att jag kommer ett fertal gånger, 30 minuter senare låg jag i sängen.. SJUKT trött..
 
Jag undrar hur det ska gå att träna en timme i morgon.. ser fram emot det, verkligen, men förstår inte riktigt vart jag ska få orken ifrån.. men det ordnar sig säkert!
 
Nu går lyxfällan på tv och jag ska gå och hämta mig lite frukost, sen ska jag lägga mig ner.. är så yr av trötthet så hoppas verkligen att det blir lite vila!
 

Myser!

Publicerad 2013-02-20 06:55:42 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Tabletterna intagna och lite i magen för att stilla den.. idag har jag krupit ner i sängen igen.. på Andreas sida, med Andreas täcke och ena kudde <3
 
Sånna här mornar myser jag och hoppas jag kan somna om för att få lite mer sömn!
 

Tycker att det är orättvist!

Publicerad 2013-02-19 16:16:00 i Tankar och funderingar!

Jag har inget inplanerat om dagarna, kan ta allt i min egna takt.. inte något jag måste upp tidigt till på morgonen, tid att lägga mig ner och vila om jag vill det..
 
I mångas öron är detta rena semestern och visst är det skönt på många sätt, men ändå är det JAG som sitter och somnar i soffan om kvällarna, jag som inte har nån energi utan på kvällarna bara orkar ligga i soffan, förhoppningsvis så orkar jag vara med och laga lite mat, kanske spela en runda yatzy, sitta med Andreas medans han donar med nåt..
 
VARFÖR är jag så in i helvetes trött? Jag vill ha lite energi och ork till saker! Det mesta känns som en pina att göra i slutet av dagen och hade jag fått bestämma hade vi gått och lagt oss kl 19!
 
Det värsta är att även om jag är så sjukt trött så får jag inte sova om nätterna pga olika orsaker.. varje kväll önskar jag att få sova en hel natt, men inte, är jag uppe länge (som igår, vi var uppe ett bra tag sen låg vi i sängen ett bra tag innan vi skulle sova), jag somnade gott men en timme senare så var jag vaken igen..
 
I  eftermiddag har all min energi försvunnit, jag har iof gjort en hel massa saker idag.. har plockat i köket nu också men ändå, nu är allt försvunnet och jag känner mig som en säck potatis som inte orkar röra mig och har ont, foten känns som knivar och huvudet känns som det snart blir jordbävning!
 
Mitt tillstånd ändras snabbt som ni märker.. det är jobbigt! Jag vill ha energi kvar till Andreas när han kommer hem på eftermiddagen, jag vill inte vara flickvännen som bara sitter utan att känna att jag kan eller orkar hjälpa till.. även om jag gjort jätte mycket på dagarna så får jag ändå såå dåligt samvete på kvällarna!
 
Andreas är och handlar lite nu så han kommer väl hem om en stund, tills dess lägger jag mig på soffan och vilar och hoppas att nån flyger förbi med krafter till mig!

Vilken lyx!

Publicerad 2013-02-19 14:08:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!


Vilken lyx att kunna sitta här i soffan
och kunna titta på "en unge i
minuten".. dessutom kan man dona
med saker samtidigt om man vill,
inte behöva ligga i sängen och få
ont i nacken! Heeelt fantastiskt!
 
Jag har fått så mycket gjort idag så
jag kan knappt själv tro att det
är sant! Hela vardagsrummet är
plockat och dammat så gott det går..
Är ju mycket roligare och plocka med sällskap! Fick upp lusten av det och
fortsatte i sovrummet med att plocka
med allt, ta bort sängkläderna
från sängen, vika ihop alla kläder
och damma!
 
Känner mig faktiskt otroligt
duktig som har orkat med
så mycket idag! vilja ger mycket kraft!
 
 
Foten får försöka orka, men det mesta blir ju ståendes med all tyngd jag har på det andra benet.. men jag kan ju iaf stå och bara det är ju kanon!
 
Ska gå och ta värktabletter nu och sen ta en cyckeltur samtidigt som jag ser på tv! utmärkt!
 

Vilken härlig morgon!

Publicerad 2013-02-19 09:13:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Blev väckt av att telefonen ringde vid åtta.. kanske inte så kul kan många tänka, men JO det var kul för det var nämligen behandlingsbadet så jag börjar där redan på torsdag! Hur underbart är inte det?! Happpy!
 
Efter det var det bara att gå och göra lite frukost och sätta sig framför TV:n i VARDAGSRUMMET.. jajemen, i förågr köpte vi ÄNTLIGEN (efter ca två års tjatande av mig) en TV till vardagsrummet, så igår kväll kom den upp på väggen.. helt underbart!
 
Så nu ligger frukosten i magen så jag är propp-mätt.. samtidigt rullar Lyxfällan på Tv och jag plockar iordning lite här i vardagsrummet så gott jag kan, är ju gaaaanska så rörigt här nu efter uppstättningen av Tv:n igår!
 
Nu känns det verkligen som att jag är på väg frammåt :D Ska ta och ringa om mina sko-inlägg också så jag kan få komma och göra dom så jag får riktiga inlägg nu när jag börjar gå liiite mer iaf!
 
Funkade på "mina vårdkontakter" att boka av och ändra tid till sjukhuset.. fick både sms och mail idag på morronen om att jag hade fått svar, så de var bara att logga in och läsa vad dom hade skrivit, vilket var att dom hade varit sjuka hela avdelningen, därför jag ej fått tag på dom och att dom kommer att skicka hem en ny tid! Kanon Bra!
 
Nu ska jag ta och plocka lite till här i vardagsrummet medans mitt humör är på topp och medecinerna har största effekten!
 
Vi hörs säkert senare!
 

Alla Hjärtans Dag dessert!

Publicerad 2013-02-18 13:01:00 i Mat / Dryck / Deserter / Snacks

 
Fin fin blev desserten på Alla Hjärtans Dag som jag gjorde, dock tyckte Jag inte om den.. Andreas tyckte väl inte heller om den så mycket men han kunde iaf äta den.. var alledes för mycket kaffesmak för min del.. men idén var ju iaf rolig och den kommer jag att använda mig av fler gånger med annat recept!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

Veckans Matsedel!

Publicerad 2013-02-18 12:53:30 i Veckans matsedel!

Måndag: Grillade revben med potatis-gratäng
Tisdag: Wook med fläsk-kött och ris
Onsdag: Stuvade makaroner och köttbullar
Torsdag: Kyckling kokkinisto med nybakat bröd
Fredag: Irlänsk lamm-gryta
Lördag: Fläsklägg med cider och kamel, ugnsstekt potatis
Söndag: Enchiladas med tzatziki och guacamole

Vårt helg-intresse!

Publicerad 2013-02-18 10:29:00 i Vänner har en stor betydelse!

Varje helg inprencip så kommer Eriksson hit och
äter med oss och spelar kort.. väldiiigt trevligt är
det :D Ibland kommer Stefan på ett hörn också :)
 
I helgen var Eriksson här igen, både i fredags och
i lördags.. alltid lika trevligt.. det blev som vanligt
god mat! Efterätten blev igen creme caramell,
vi lyckas bättre för varje gång, denna gången blev
dom riktigt fina faktiskt!
 
Våra kvällar blir alltid kanon trevliga, nån mer som är
intresserad av att vara med och spela lite kort med
oss? :D Plump och Rödskägg är det som brukar gälla,
även yatzy såklart <3
 
 
 
Underbara kvällar, nu skulle vi inte klara oss utan dessa!
 
Sen att kanske vissa har lättare att förlora lite mer eller vinna på ren tur, det har ju inte med saken att göra ;)
 
Vad vore man utan vännerna och trevliga helg-kvällar?! Givetvis så kan Andreas och jag har ensamma mysiga
kvällar också, men det har vi ju varje dag.. inte ofta en kväll med Andreas inte är mysig! Älskar dej!

Vilken natt!

Publicerad 2013-02-18 10:17:19 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Usch vilken natt det varit, vet inte vad det var med mig.. sprang på toa flera gånger och kissade, trodde nästan jag var på väg att få nåt i njurarna eller urinvägsinfektion men idag är allt normalt igen.. fasst jag är sjukt trött eftersom jag inte sovit så mycket!
 
Har fixat med massor här hela morgonen, ändrat tider på sjukhuset (försökt få tag på mottagningen sen i torsdags men ingen har varit där så nu fick jag hålla på med banken och fixa bank-id och allt för att kunna avboka via internet, hoppas det funkar nu.. Har ringt behnadlingsbadet om träningen, telefonsvarare.. så jag hoppas dom ringer upp under dagen, har även betalt mina räkningar, satt igång en diskmaskin och soterat alla mina medeciner i dosetten!
 
Så ja, det har varit full rulle sen jag vaknade, men nu är allt klart iaf.. tror jag.. har mailat chefen också förresten så hoppas att även hon svarar under dagen här!
 
Ska fixa lite med några kort här i ett inlägg, så ni får se det också.. sen, sen, sen ska jag ta tag i dagen och börja plocka här hemma och träna..
 
Fullt upp som ni märker, men ska nog hitta tid till vila också ;)
 
Hörs om en stund!

Bakslag..

Publicerad 2013-02-17 11:07:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Igår kunde jag gå lite utan kryckor, framförallt kunde jag hela tiden här inne gå med en krycka.. idag kan jag precis gå med två.. ont..
 
Tror jag tar ut mig för mycket när jag väl kan.. då vill jag så mycket.. och tror att jag klarar allt :/

Inte många inlägg idag inte..

Publicerad 2013-02-15 17:13:27 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Mestadels legat idag faktiskt, inte så kry.. nåt i kroppen som spökar, eller är det bara en down-dag helt enkelt med för lite sömn..
 
Mådde ju bra på morgonen och var så glad, sen kom huvudvärken mer och mer och foten ska vi inte snacka om.. den har veeerkligen gjort sig tillkänna idag ska jag tala om.. men men det är bara att bita ihop, för i morgon kommer säkerligen en bättre dag!
 
Skulle varit i bowlinghallen med Andreas och Stefan, men det blev inget med det då jag inte orkade.. sen skulle Andreas och jag handlat en massa, men blev inget med det heller så han har fått köpa de viktigaste till kvällen.. så får vi hoppas att jag är piggare att ut och handla i morgon..
 
Kvällen blir lugn och ungefär som fredagskvällar brukar se ut här hemma nu för tiden.. Eriksson kommer och vi ska spela lite kort.. hehe.. grilltallrik serveras idag.. mumma!
 
Som ni märkt så har inte bilderna från igår kommit upp ännu, men det kommer nån dag..
 
Nu kommer min älskling hem hör jag, måste gå och pussa och krama på honom lite <3

Tack!

Publicerad 2013-02-15 07:45:00 i Tankar och funderingar!

Tack älskling för att du är så fin och gör mitt liv så värdefullt! Du är utan tvekan det bästa och finaste inom kärlek som hänt mig!
 
Tacksam för du stått ut med så mycket, saker jag inte kan göra ogjorda, saker jag inte menat, saker jag blir sur för fasst det egentligen inte finns anledning, ändå står du fasst vid att du älskar mig för den jag är! Du är fantastisk!
 
 
 
 
Nu lät de kanske som att vi bråkat eller jag varit elak, så är inte fallet.. jag är bara så lycklig att jag har min Andreas som genom mig också får genomgå mycket pga mina sjukdommar, medeciner m.m som gjort att jag kanske inte handlat (uppfört mig) riktigt som jag velat!
 
 
 
 
Fotoperationen har tagit hårt på mig, jag har varit sur och vresig.. varit väldigt mycket ledsen, varit ledsen inom mig som gjort att jag varit "huggande" mot mina närmaste, jag har varit nästan okontrollerad med mina känslor titt som tätt, varit trött på det mesta och låtit Andra ta på sig skulden för detta, varit rastlös..
 
Jag har fått börja med min medecinering igen, mot panikångesten och deprissionen.. men det är inget nagativt.. jag ser det som att jag själv kan behärska att börja medecinera igen innan allt går för långt, jag kan själv se vart jag är på väg.. Nu är jag uppe i dosen läkaren ordinerat mig och har varit det några dagar, ätit medecinen ett par veckor och det bästa är att jag märker en väldig skillnad i mitt välmående!
 
Jag mår inte på topp, det kan jag inte påstå men jag känner mig mycket mer jämn i mitt humör och kan uppskatta fler saker!
 
 
 
 
Med detta inlägg vill jag tacka mina närmaste som varit mycket med mig i detta, nämligen Andreas, mamma och pappa.. det är ni som fått stå ut med mest eftersom ni funnits i min närvaro och det har därför gått ut över er, är man med någon dagar ut och dagar in så går det inte att dölja hur man reagerar i olika situationer, lättare är det ju dock med dom man träffar nån gång ibland och bara pratar med, då kan man hålla skenet uppe till viss del..
 
 
 
Det har varit en svår tid med foten, att känna att jag inte kunnat göra det jag velat, varit så beroende av andras hjälp men nu är det på rätt väg, det är fortfarande långt kvar, men nu kämpar jag frammåt! Även att jag fortfarande är sjukt trött på det och på att inte bli återställd direkt (som man naturligtvis vill) så känner jag att jag orkar se lite ljust i det hela och att det går frammåt!
 
Jag kommer inte vara jätte glad och kunna säga att jag mår bra, men jag mår iaf bättre och för mig var det viktigaste just nu att slippa alla upp och nergångar i mitt humör för det plågar inte bara mig själv utan även andra! Jag kommer fortfarande att ha dagar då det känns pest och pina och jag är mer känslig än vad kanske andra är med många saker, men det är ju så min personlighet är och alltid har varit!
 
 
 
TACK! Jag älskar er!
 

Tänka sig, jag känner mig fin!

Publicerad 2013-02-14 15:59:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

 
Väntar på min älskling, känner
mig fruktansvärt glad och fin
faktiskt.. kanske inte så konstigt
när jag mest gått i mys-kläder
senaste tiden!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     Hehe, tur man kan vara lycklig då och då, börjar märka av att tabletterna har hjälpt mig en hel del
faktiskt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är det bara att vänta in Andreas, sen ska vi laga god middag, sätta ihop hyllan Andreas har gjort till klädkammaren också tror jag.. vi får väl se vad vi hittar på, de vet man aldrig! Äta gott iaf, vilket vi typ alltid gör men idag blir det lite finare med dukning och lite sånt!
 
 
Andreas, Du är det finaste jag har!
Den som får mig att vara lycklig!
Du lyssnar, säger kanske inte alltid så mycket men du finns alltid hos mig!
Du ger mig styrka!
Älskar dig!
 

Nu är det vilo-timme!

Publicerad 2013-02-14 14:13:55 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Sitter i sängen med datorn i knät och vilar lite till "en unge i minuten".. rätt skönt att det är sådär mitt på dagen nu så jag kan sätta mig ner den timmen och ta det rätt så lugnt..
 
Har precis skrivit ihop ett litet kort till Andreas också <3 Gjort mig iordning, ska bara få på mig lite finare kläder än nattlinne och mjukisbyxor ;) Har till och med dukat till middagen som vi ska laga tillsammans sen, blir en good variant av lax idag.. till efterätt blir det ny variant av liten kladdkaka med glasyr och grädde.. bilder lär komma under kvällen eller i morgon.. så håll utkik!
 
Ska ni göra något speciellt idag, med kärleken kanske? Eller med någon vän?
 
 

Träning och Efterlyst summerar!

Publicerad 2013-02-14 12:42:38 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vilken bra kombination va? ;) Nu har jag cycklat ett par minuter och gjort alla andra övningar med foten, så nu är det dax för lille foten att vila, har ganska så ont om man säger så.. men jag måste ju träna, så är det bara!
 
Har fixat med efterätten till ikväll också.. får hoppas den blir god, jag är mycket osäker tyvärr :/ Smeten smakade inte riiiktigt som jag tänkt mig, men vi får se sen hur det smakar!
 
Nu ska jag titta klart på programmet, sen ska jag börja plocka här hemma och göra mig iordning lite, måste ju vara lite fin nån dag när Andreas kommer hem <3
 
Hörs senare!

Alla härtans Dag!

Publicerad 2013-02-14 09:57:00 i Kärlek är vackert!

Idag, för tre år sedan exakt så hände något väldigt oväntat, rosorna hängde på min dörr från Andreas.. Jag var mitt uppe i min förälskelse för Jesper.. trodde jag iaf, jag var nog kär och nyfiken för att det var spännande med J.. men med Andreas så fanns nog känslorna där, men de var för svårt av mig att ta in detta.. kan nog säga att jag för första (vad jag minns) gången var väldigt intreserad av två människor samtidigt.. för mig var detta inte accpetabelt och jag TROR att det var därför jag för mig själv inte erkände mina känslor för mer än en av dom! Vad jag inte visste då, som jag vet idag var att dessa rosor alltid kommer finnas med som en början på vårt liv tillsammans, mitt och Andreas!
 
Jag är så otroligt tacksam att Andreas överhuvetaget orkade kämpa för mig, att han aldrig gav med sig.. han såg att jag var intresserad även fasst det var med honom jag pratade mest om J och mig.. aldrig öppnat mig så för en människa.. skulle jag varit i Andreas situation så skulle jag vänt och gått min väg, men istället stod han kvar, stöttade när det behövdes och var en vän, en vän som var tokkär i mig (men även det försökte jag stöta ifrån mig) som det senare visar sig att även jag var tokkär i <3
 
Alla såg vår kärlek, utom jag själv.. för allt var FÖR bra för att vara sant..
 
Under dessa tre åren har mycket hänt i våra liv och jag är otroligt tacksam för att jag får leva med denna helt fantastiska människa, vem vet vart jag hade varit idag och vem jag hade varit idag om jag inte träffade Andreas..
 
Finaste av dom finaste, charmigaste av dom charmiga och mysigaste av dom mysiga!
 
Upp Upp och iväg, Kärleken får oss att sväva! (Detta skrev Andreas en gång på facebook på sin statusuppdatering, svårt att tro idag eftersom han inte använder sig av facebook, men så är det)
 
Jag Älskar Dig Andreas, mer än jag kan beskriva!
 
    
       
 Vem skulle inte bli glad om Kent Agent hängde dessa fina rosor på dörren?
 Och vem var jag som INTE kunde se
här att det var kärlek som spirade mellan oss?! Alla ser ju hur jävla lycklig jag ser ut! Jag var tok-lycklig, men samtidigt sååå förvirrad!
 
 
 
Idag är jag inte längre förvirrad. Idag vet jag att Andreas är den rätta! Idag är han min Stora kärlek <3
 

En huvudvärk från helvetet och inatt ska jag sova gott!

Publicerad 2013-02-13 13:30:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Gah, snacka om huvudvärk.. all spänning som släpper nu väll.. galet!
 
Jag har iaf satt igång en diskmaskin, cyklat 3 minuter (klarade inte mer idag, för ont, kanske klarar lite ikväll), gjort fruktspett med choklad och plockat iordning i köket.. så lite har jag ju dock hunnit med trottsallt! :D
 
Magen känns bättre, känns lite som mensvärk men inte så farligt nu.. kanske alla tableltter som tagit bort det iof, men men skönt är det iaf.. inte heller några direkta blödningar efter undersökningen, ibland har även jag turen på min sida ;) Får se hur det blir resten av kvällen, men det borde ju inte komma efteråt sådär, men man vet aldrig.. så imorgon ska jag ringa min kontakt på behandlingsbadet.. tror hon blir glad av att jag kan komma och träna igen :D
 
Tänkte snart (om typ 30 minuter iaf) se på "en unge i minuten".. tycker det är väldigt intressant och kul att titta på faktiskt..
 
Usch känns som denna dagen är totalt upp och ner.. bak o fram.. ut och in.. ja allt tokigt man kan tänka sig.. förvirrad..
 
Inatt ska jag sova gott! En kväll utan oro, underbart! Igår kväll var jag som på nålar haha var som ett barn som inte ville gå och lägga mig.. i vanliga fall somnar jag i soffan på kvällen av trötthet när Andreas är pigg, men igår bad jag mer och mer om att vi kunde vara uppe en liiiten stund till, se ett avsnitt vänner till innan vi lägger oss.. jajemen två avsnitt blev det sen gav jag mig och gick och la mig! Men ikväll lär jag ju somna som en stock.. längtar redan :D
 
Det brusar i hela huvudet.. blir galen.. men ska plocka lite till innan jag lägger mig i sängen och vilar..
 

Alla mina tankar går idag till Lucas!

Publicerad 2013-02-13 12:00:00 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

   
Idag går alla tankarna till lilla Lucas som ligger och ska opereras..  har en känsla av att det sker just nu så alla tankar finns hos dig!
 
  Det är ju tur att han är en så lättsam och gllad kille med fötterna på jorden <3
 
  Tror vi i omgivningen oroar oss mer än honom, men allt kommer att gå jätte bra, det vet jag!
 
  Älskar dig Lucas! Våra tankar finns för dig idag!

Delade känslor!

Publicerad 2013-02-13 11:45:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Hej på er!
 
Sitter här under mitt täcke i soffan och bara tar det lugnt efter en jobbig morgon! Jag skulle ju till sjukhuset idag till gyn för att dom upptäckt cellförändringar på mig.. sannorlikhet så skulle det bli en mindre OP under lokalbedövning..
 
Men vi hann inte långt förrens hon säger att det inte kommer att funger utan måste göras under sövning istället, det är alledes för svåråtkommligt på mig.. min vanliga otur..
 
Så hon tog odlingar genom att ta bitar av livmoderstappen och sen skrapa inutti.. bara det gjorde på mig vääldigt ont eftersom det var svårt för henne att komma åt, så samtidigt är jag glad att hon snabbt gav upp tanken om op under lokalbedövning..
 
Nu ska vi vänta ca 4 veckor på odlingarna, sen tas beslut om "riktig" operation, men jag ska ställa in mig på det, för med all sannorlikhet så blir det operation för det hon kunde se var att där fanns förändringar..
 
Jag har väldigt delade känslor idag.. samtidigt som jag är lättad..
 
Det är ju mer possetivt en negativt detta iaf! det negartiva är ju att jag måste bli sövd och allt det där som det blir.. men possetivt är ju att jag slipper känna smärtan av 4 bedövnings-sprutor plus att jag slipper (just nu) alla blödningar, kan ha blödningar ett par dagar nu bara men inget annat.. detta betyder alltså att jag kan komma igång med vattenträningen :D
 
Jag är så tacksam över att jag fick denna läkare som jag fick.. hon var verkligen super bra och jag fick förtroende för henne direkt.. kunde ju lika väl varit en som hade försökt och kanske gett sprutorna för att sen märka att det inte gick att komma åt iaf..
 
Nu är det bara att vänta och se..
 
Andreas var med mig som ett väldigt stort stöd i detta! Han satt bredvid mig och andades tillsammans med mig.. kändes som man skulle föda när vi andades hehe, men det hjälpte! Han höll min hand under hela tiden också! En riktig trygghet, min älskling! <3
 
Efteråt fick jag sitta kvar en bra stund för att jag var sååå skakig så läkaren trodde nästan jag skulle svimma, sen lyssnade dom på hjärta, lungor och tog blodtrycket, allt inför operationen!
 
Detta är ju bara min vanliga otur att jag drabbas av cellförändringar också.. jag drabbas ju av det mesta.. synd man inte vänjer sig nån gång bara..
 

En orkeslös och hängig Therese!

Publicerad 2013-02-12 15:54:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vart kom denna rinnande näsa ifrån? Och vart kom all matt-het och orkselöshet ifrån? :O
 
Nyser - snyter - nyser - snörvlar - snyter - nyser.. jaa, ungefär så har min dag sett ut!
 
Har inte använt mig av rullstolen nästan nånting på hela helgen för det har funkat kanon med kryckorna, men idag har jag fått sitta i rullstolen mestadels när jag ska ta mig mellan rummen.. orkeslösheten gör att jag inte klarar gå med kryckorna så mycket..
 
Vilket bakslag...
 
Idag skulle vi åkt och kollat på skor till mig, men det blir inget med det.. istället har jag precis bädddat ner mig i sängen och satt igång tv:n.. Andreas kommer väl hem sen också och då behöver vi åka iväg och handla och fixa lite inför i morgon..
 
Har inget val, utan måste till affären för att inhandla så jag är beredd på eventuellt mycket blödningar dom kommande dagarna :( Blä.. kan det inte vara slut på elende snart?!
 
Nu ser jag iaf fram emot att Andreas kommer hem..
 
Mamma ringer nu.. hörs senare!

Mysigt!

Publicerad 2013-02-12 07:35:17 i Kärlek är vackert!

När Andreas åker till jobbet på morgonen så vaknar jag nästan jämt, går på toa osv.. sen är det väldigt mysigt att gå tillbaka till sängen, lägga sig på Andreas sida under Andreas täcke och med Andreas kudde.. det blir så mycket mysigare där.. täcket har hunnit bli lite kyligt och likaså kuddarna och sängen känns för stunden hårdare! Och så luktar det juh lite Andreas också! <3
 
Så nu har jag krypt ner är och ska titta på familjen annorlunda och förhoppningsvis slumra en stund till!
 
Andreas-doft är det bästa som finns! Han måste juh gå till jobbet, så då får man göra det bästa av situationen.. varför inte liksom? ;)

Jag är inte knäpp, bara lite annorlunda!

Publicerad 2013-02-11 15:35:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

I Lördags så skulle Jessica, Jonas och Eriksson komma hit och käka lite pizza och umgås.. vilket blev en väldigt trevlig kväll! Tack för det vänner! Det blir alledes för sällan av att vi träffar Jessica och Jonas, vi måste bättra oss, särskilt nu när vi hittat ett kortspel som även Jessica vill vara med och spela lite ;)
 
 
 
När Andreas och jag stod och förberedde allt och jag skar upp championer så utbrister jag:
"Titta, vilken söt och vacker champion.."
Jag tyckte verkligen att den var vacker och stod och beundrade den lilla championen som låg där skuren på min skärbräda.. men kom på mig själv hur fånigt det såg ut och hur knäppt det lät så jag frågade Andreas:
"Är jag knäpp eller?"
Jag får då som svar:
"Nej då älskling, du är bara liiite annorlunda!"
 
 
 
Tycker ni inte precis som mig?
Att denna championen faktiskt
är väldigt vacker! Det är något
speciellt med den!!  

Träningscyckel!

Publicerad 2013-02-11 13:09:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

I fredags hos sjukgymnasten fick jag
klartecken att jag nu skulle börja
cykla på träningscyckel en stund
varje dag, skulle börja med fem
minuter och känns det OK dagen
efter så kan jag öka med någon
minut varje dag tills det känns OK!
 
Istället för att försöka ta mig till
sjukgymnastiken varje dag för att
cykla några minuter så räddade
Eriksson mig med att jag får låna
hans cyckel, så den kom han så
snällt med i helgen och nu står
den i vårt vardagsrum!
 
Kanon att kunna sätta sig och träna
foten samtdigt som man bränner lite
kalorier och kollar på nån serie eller
liknande!
 
 
 
Självklart ska jag fortsätta med alla dom andra övningarna också..
 
Har precis cyklat i 5 minuter.. det är jobbigare än man tror men det gör ju nytta!
 
Cyklade typ 2 minuter hos sjukgymnasten i fredags och efter det hade jag rejält ont i foten, så vi får väl se hur foten mår ikväll och i morgon om jag kan öka tiden redan eller köra med detta ett par dagar! Vi får se helt enkelt!
 
Jag skulle ju börjat med bassäng-träningen på sjukhuset denna veckan också, men eftersom jag ska till sjukhuset på onsdag och göra ett "mindre ingrepp" så kommer jag inte få bada på minst 4 veckor troligen.. så därför blir träningen framskjuten i badet och jag får se till att träna extra hemma tills det är dax att jag får bada igen!
 
Ser verkligen fram emot att få börja träna i vattnet igen, trivdes så sjukt bra med det så det är synd att det inte går att komma igång med det än, men ingreppet är ju jätte viktigt det också, även om jag GÄRNA hade sluppit att göra det..
 
Har jag tur så visar undersökningen som ska göras innan att det inte är något fel och att behandling inte behövs påbörjas.. men vi får se vad som visas.. är grymt orolig faktiskt.. men jag har en fantastisk sambo som kommer vara med mig!
 
Nu blir det lite plock i sovrummet samtidigt som lyxfällan går på Tv:n..

Tuff natt!

Publicerad 2013-02-11 11:00:42 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Efter en tuff natt så bäddar jag nu ner mig i soffan med täcke och kudde för att se ett avsnitt desperat housewives!

Sen blir det att ta på mig lite kläder och plocka här hemma..

Ska cykla också, Yepp för jag har fått hem en träningscyckel.. Men mer om det sen ;)

Fredagens födelsedags-middag!

Publicerad 2013-02-11 10:16:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

 
Haft så fullt upp i helgen så har inte
hunnit med att blogga..
 
Tänkte slänga upp foton på maten från
i Fredags då vi firadeEriksson som hade
fyllt år!
 
En riiiktigt lyckad och minst sagt trevlig
kväll med kortspel och gudomlig mat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tusen tack för denna kvällen vänner! Förlåt Eriksson att du inte fick vinna nånting denna kvällen, det var inte riktigt hans kväll kan man säga.. men med så god mat så gjorde det inget.. det är ju helheten på kvällen som räknas.. eller hur? ;)

Åter igen vaken mitt i natten!

Publicerad 2013-02-11 03:59:28 i Kärlek är vackert!

Och kan inte somna om :( tagit andra halvan av min sömntablett (som jag ej tog igår kväll) så får väl hoppas att jag får somna snart!

Senaste veckans sömn har varit katastrof! Usch, vill sova en heeel natt! Nu tack!

Älsklingen har krupit tätt intill och sover som en stock!

Egentligen har jag ju tur som är vaken och får uppleva hur mysigt det är med djupa andetag från världens mest underbara pojkvän <3

Så samtidigt som det är jobbigt att vara vaken mitt i natten, så njuter jag.. Inte alla som varje natt får dela säng tätt ihop med den man älskar mest av allt!

Jag har med andra ord tur som har min älskade Andreas!

Sjukgymnaste, bowling och middag!

Publicerad 2013-02-08 10:58:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Idag händer det lite grejer iaf.. kl 14.00 ska jag vara hos sjukgymnasten, Andreas följer med mig dit och innan dess så tar vi troligtvis en lunch på stan! Mumma, det var lääänge sen! Efter sjukgymnasten tar vi bilen till bowlinghallen och möter upp Stefan för att bowla lite.. jag ska nog testa att träna lite släpp, (bara stå där framme och släppa iväg klotet).. men vi får se vad jag orkar, kanske är slut efter sjukgymnasten!
 
Sen blir det att inhandla lite av det sista inför kvällen, då blir det födelsedagsmiddag för Eriksson tillsammans med Stefan! Så det lär bli god mat, massa snack och narurligvis kortspel och yatzy! Ska iaf bli mycket trevligt :D
 
Så, idag har vi fullt upp.. som tur är så gjorde vi efterätten redan igår..
 
Nu tänkte jag se ett avsnitt till på desperat houswives och sen ta på mig lite kläder, så jag är färdig när Andreas kommer och hämtar mig sen!
 
Nu ser jag fram emot en fullspäckad dag med älsklingen och vänner! Vad ska mina läsare göra idag och i helgen? Skriv gärna en rad eller två..
 
Kram Kram på Dig!
 

Äntligen!

Publicerad 2013-02-07 16:15:00 i Välkommen hem till oss!

Igår fick vi upp en tavla som stått länge plus ett par ljusstakar på väggen.. mys! Och inte nog med det, nu kommer snart Andreas hem med en hylla till sovrummet som jag läääänge velat ha.. weeiii
 
 
 

Tandläkaren..

Publicerad 2013-02-06 16:14:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Justeja.. tandläkaren.. där var jag igår.. lagade sista hålet för denna gången.. nu är det inte undersökning förrens i November typ så hoppas jag klarar mig fram till dess utan att få ont nånstans.. ska dock till tandhyginisten två gånger och plocka tandsten snart.. men sen, sen har jag "ledigt" från tandläkaren ett tag.. weeiii
 
Det gick bra att laga igår också, var bara ett litet hål.. men bedövningen ville inte ta riktigt, så efter två sprutor så isade det fortfarande.. tandläkaren såg att jag grinade illa med hela ansiktet och undrade hur det gick, det isar och gör ont sa jag, men jag står ut.. och då trodde jag faktiskt hon skulle tappa hakan.. Therese säger att hon står ut.. det tillhör INTE vanligheterna för min tandläkare att höra.. haha
 
När jag gick därifrån kände jag min stolt och glad att det nu var klart!
 
Idag har jag ont, inte där hon lagat utan efter bedövningssprutorna, jag hatar att bedöva nederkäken så långt bak så dom måste rota med sprutorna.. men men, det går väl över snart hoppas jag..
 
En sak är iaf säker, utan Andreas stöd skulle jag inte klara allt så bra som jag klarar det.. mitt allt! Min stöttepele! Min älskling!
 

Läskiga grannar..

Publicerad 2013-02-06 14:28:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jag kollar alltid genom titt-hålet i dörren innan jag öppnar, men nu plingade de två gånger och jag hann ju knappt få undan rullstolen och hämta mina kryckor.. i all hast glömde jag kolla titt-hålet och öppnade, i tron om att det var vår nya granne som behövde låna något, är ju bara han eller posten som brukar plinga på dörren..
 
Men inte denna gången, nu var det den där läskiga grannen som bor i ett annat hus här.. och jag vågar INTE släppa in.. nu är hon nog arg på mig och nu vet hon vart vi bor.. tycker det är lite otäckt..
 
Nu gäller det att alltid komma ihåg att kolla titt-hålet innan vi öppnar dörren!
 

En unge i minuten!

Publicerad 2013-02-06 14:08:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Har fixat lite, faktiskt.. Men nu är det vila igen.. I sängen, framför tv:n till en unge i minuten.. Intressant!

Maten smakade lika gott idag som igår kväll :)

Men som sagt ska se programmet nu så hörs vi under eftermiddagen och kvällen! ;)

Idag ska jag få lite mer gjort..

Publicerad 2013-02-06 09:11:24 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej på er!
 
Ja, som rubriken lyder så ska jag få lite mer gjort idag, mer än att ligga på soffan då ;) Hehe.. men just nu är jag i soffan i väntan på att mina tabletter ska börja värka så jag orkar ta mig upp..
 
Har redan varit lite nyttig och satt igång en disk-maskin iaf ;) det är ju inte fy skam det inte..
 
Idag är det träning som gäller.. i bowlinghallen.. inte för mig förståss med för Andreas och dom andra i klubben, men jag hänger med som sällskap idag.. behöver komma ut lite tror jag.. efter det blir det att handla för veckan!
 
Har precis fått ordning lite till här på bloggen, så man nu kan gå från ett specifikt inlägg tillbaka till startsidan genom att trycka på mitt namn i headern.. detta funkade inte igår men nu har jag fått rätt på det.. inte fått rätt färg bara, men de kanske kommer eller så får det vara så.. är ju trotts allt bara när man är inne på nåt specifikt som färgen ändrar sig och det kan iof vara bra det kanske..
 
Nu blir det liggande läge en stund till, innan det är dax att ta tag i dagen :)
 
Hörs senare!

Idag är ingen vanlig dag..

Publicerad 2013-02-06 08:43:35 i Vänner har en stor betydelse!

.. nej, för det är Andreas födelsedag, HURRA HURRA HURRA!
 
 
Grattis gamling på din 29de födelsedag! Hoppas du får en härlig dag så ses vi snart igen, vem vet, nästa gång kanske jag är snäll och låter dig vinna lite i våra spel när vi ses, just för att du fyllt år ;P
 
Massor med grattis-kramar från oss iaf.. mig, Andreas, Tessie, Benny och alla fiskarna!
 
 

Veckans matsedel!

Publicerad 2013-02-06 08:28:00 i Veckans matsedel!

Måndag: Lax med duschesstoppar och rom-sås
 
Tisdag: Whiskeyflamberad kött-gryta med ris
 
Onsdag: Grillad kycklingfilé med potatisgratäng
 
Torsdag: Hamburgare med mangosalsa, sallad och bröd
 
Fredag: Etrecote med klyftpotatis, bea-sås och bacon-inlindad-sparris
 
Lördag: Det vi är sugna på ;)
 
Söndag: Härlig stek med sky-sås och kokt potatis
 

Vilken dag..

Publicerad 2013-02-05 14:59:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vilken riktig lat-dag idag också.. det märks att jag inte är på topp.. mest legat på soffan idag också.. tränat lite och lagat mat också.. men annars mest legat på soffan..
 
Men nu sitter jag i sängen och ser på världens strängaste föräldrar, vilket slutar snart och då är det hög till att gå och göra mig iordning..
 
Vid 17,15 är det tid hos tandläkaren igen.. så Andreas hinner bara hem och byta om sen är det hög tid att bege sig.. hoppas innerligt att det ska gå lika bra som förra veckan, men de får vi ju hoppas och tro att det kommer att göra :)
 
Ska sätta igång här nu så jag blir klar så det bara är att åka sen..
 
Vi hörs under kvällen, eller i morgon!
 
Kram på er!

Det finaste som finns!

Publicerad 2013-02-05 12:13:00 i Kärlek är vackert!

 
Det finaste som finns är kärleken och min kärlek är till denna underbara kille, så våga bara säga något annat! ;)
 
Älskar dig Andreas, du är fantastisk på många sätt, så kan inte ens räkna upp dom här.. det vore lite för personligt :D Hihi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Frukost-time!

Publicerad 2013-02-05 08:45:10 i Mat / Dryck / Deserter / Snacks

Dag för frukost och desperat houswifes! Kan man får en bättre morgon? Ja, det kan man.. Om kärleken hade suttit här bredvid <3 idag blir det honungste så min röst kommer igång och teppan försvinner :D

Attackerna har varit många idag, det possetiva är att jag fått ny design!

Publicerad 2013-02-04 17:11:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jaaa, idag har gråt-attackerna varit många.. för att distrahera och avbryta i tid för att inte få något ångest-anfall så har jag suttit och kollat igenom olika designers för att hitta en som passar mig.. sagt och gjort, det har tagit ett par timmar men nu har jag hittat en jag trivs med och ändrat lite små saker så det blev mer personligt!
 
Vad tycker ni om min nya design?! Hittade en sida där man kan välja bland olika designer som folk lagt upp och så får man lägga in alla koder och sånt som man laddar ner.. smidigt men rätt så krångligt med vissa saker.. men titta så bra det blev, jag är iaf nöjd .. skulle dock vilja ha denna designen fast med en enfärgad bakgrund längst bak, så det hade blivit lite mer stilrent.. men men.. man kan inte få allt!
 
Just nu sitter jag i soffan och ser ett avsnitt av desperat houswifes.. jag valde att inte följa med till bowlinghallen, lite till Andreas besvikelse.. men jag orkar verkligen inte, tårarna har varit för många idag så jag känner mig helt slut.. och eftersom jag har världens underbaraste pojkvän så förstod han förståss det :)
 
Lite har jag fått gjort också förståss, tvättat och plockat, gjort fruktsallad och delat mina medeciner.. på tal om medeciner så slutade jag med långtidsvärkande morfinet i förgår kväll.. har gått bra än så länge.. dock är huvudvärken sämre, så dom har hjälpt lite mot det också.. men men bara att kämpa nu, har ju förståss börjat med mina andra starka tabletter jag äter mot huvudet morgon och kväll, men eftersom jag inte ätit dom på ca 2 månader nu när jag ätit morfin så får jag nu tillbaka bivärkningarna av tramadolen som gör att jag blir trött när jag tagit dom, men det försvinner ju med tiden..
 
Nej, ska väl ta och titta på detta avsnittet, sen kommer nog min älskade fästman hem <3
 
Hörs när vi hörs, ses när vi ses! Hej hej!
 

Trött efter helgen..

Publicerad 2013-02-04 10:29:02 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Det har verkligen varit fullt upp i helgen, träffat mossor av folk.. men det har bara varit trevligt.. men resulterar i trötthet idag :D Tro mig, det är värt det <3
 
Idag blir en lugnare dag.. Andreas är på jobbet och jag tar det just nu lugnt och tänkte göra det resten av dagen tills Andreas slutar också.. då ska vi ner till bowlinghallen för Andreas skulle förståss träna lite.. så jag hänger nog med eftersom jag måste till apoteket..
 
Tänkte även ta och tvätta en maskin tvätt under dagen... och dela min dosett ska jag göra.. ska idag börja med mina antidepressiva/ångestdämpande tabletter har jag bestämt mig för, klarar inte av att gå såhär.. panikångesten har varit grymt nära ett antal gånger nu men jag har lyckats att precis avstyra det, men jag vet att får jag ett så kommer dom att komma tätare igen och det vill jag inte riskera.. plus att jag är ju inne i en väldigt deppig period, sitter ofta när jag är ensam och gråter.. och jag orkar inte med det längre, tabletterna löser inte allt, men dom kommer hjälpa mig!
 
Det är väl det jag kommer ägna mig åt idag, ska ta en dusch också så jag är lite fräsch när Andreas hämtar mig också..
 
Vad ska mina läsare hitta på idag då?!
 
Vi hörs senare!
 

En kram kan betyda mer än vad man tror..

Publicerad 2013-02-01 16:15:20 i Vänner har en stor betydelse!

Oj, vilken känsla, vilken lättnad, det var nästan så jag började gråta idag när du kom och gav mig världens kram och frågade hur jag mådde Caroline! Tack för den värmande kramen! Betyder mycket!
 
Haft en fantastisk dag som ni säkert förstått.. tänkte bjuda på lite bilder..
 
Fiskarna var som alltid väldigt poppis ;)
 
Lucas var glad över att få lite paket <3 Det innehöll dessutom lego som blev mycket omtyckt.. en polis-motorcyckel och en polis-helikopter!
 
Isac blev också glad över sina paket som inehöll en duplo-bil och ett tåg med tågbana!
 
Och ja.. det ska ju börjas spela tidigt i dagens tider.. otroligt vad barn lär sig snabbt egentligen.. och vad snäll Lucas var som snällt lånade ut sitt ds till lillebror.. men vilken tur Lucas hade sen när han fick låna mitt ds sen en liten stund innan dom åkte hem..
 
Ni är en fantastisk familj och jag älskar er alla! Såna här dagar behövs verkligen för mig just nu! TACK för en helt underbar förmiddag Caroline och pojkarna!
 

lugnaste och kärleksfullaste killen!

Publicerad 2013-02-01 13:40:08 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

Det är Lucas det.. han är så lugn och fin.. iaf var han det idag ;) Duktig kille är han! Men han var nog lite besviken på att Andreas inte var hemma, vi pratade om honom när vi fikade och då sken Lucas upp som en sol! Bus-Andreas! Underbara kille!
 
Mata fiskarna fick dom göra också, en gång, sen var det bra och det svaret nöjde han sig med.. Fantastiska barn, nästa gång du kommer ska du få låna mitt DS igen och kolla på mina andra spel.. det har jag ju lovat! <3
 
Den 13de.. då ska du och jag kämpa!
 
 

Kärlek!

Publicerad 2013-02-01 13:35:21 i Mina gudbarn som har stor betydelse för mig!

Jag har världens underbaraste gudson.. säga vad man vill, men jag hade inte kunnat ha en bättre <3 Att vi inte träffats på länge verka inte bekomma honom nånting..
 
Caroline hade sagt idag på morgonen att dom skulle åka till Therese.. då gick han in på sitt rum och pekade på ett foto av mig som han har där.. så inte har han glömt sin gudmor iaf.. det gör mig så glad i hjärtat när man hör sånt :)
 
Inte heller blev han blyg av att se mig.. däremot ville han inte följa med mamma hem, nej sa han bara sen när mamma och storebror gick ut i hallen och jag satt kvar i rullstolen i vardagsrummet, då kom han och stäckte upp armarna mot mig.. gullunge! Sen skulle han vinka hej då.. charmtroll.. men han gick med på att åka hem sen utan protester!
 
Gudmor älskar dig Isac!

Nu är jag redo för fin-besök!

Publicerad 2013-02-01 09:36:00 i Vänner har en stor betydelse!

Gud vad jag ser fram emot dagen! Ska bli otroligt mysigt.. precis slagit in sista julklappen (som fick bli en pressent eftersom julpapprena ligger ute i förrådet).. Men jag tror att Isac blir lika glad för det <3
 
Mysiga pojkar och underbar mamma på besök.. det kan väl knappast bli bättre? :D
 
Sen ikväll kommer ju Åke och Frida, då blir det att baka pizza och snacka skit.. dom stannar tills i morgon..
 
På söndag pker vi lite mer söder ut mot blekinge för att hälsa på och fira Jonas som fyller år.. så jaa.. denna helgen är planerad kan man säga ;)
 

Fy vad jag hatar mardrömmar!

Publicerad 2013-02-01 04:35:12 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Usch, lagat vaken snart en timme för att jag vaknade i en mardröm, drömde att både jag och andreas blev skjutna.

Har inte ens vågat gå på toa förens nu, kunde inte hålla mig längre haha

Hoppas jag kan somna om snart så jag får lite sömn innan klockan ringer sen :)

Kram på er, hoppas ni sover riktigt gottt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela