Välkommen!

Gillade pressenten!

Publicerad 2013-07-31 21:15:18 i Vänner har en stor betydelse!

Skulle inte bli mer Lowa förrens jag träffade henne nästa gång.. men måste bara lägga ut detta foto som Elin tagit på Lowa när hon skulle sova!
 
Tror nog hon är nöjd över sin pressent! Söta stumpan!
 
Sånt där gör en verkligen glad, man får nåt tillbaka för det man gör för barnen, denna gången ett foto <3 Sånt betyder sååå mycket för mig!
 
Tack för du la upp denna bilden på Facebook Elin!
 
 

Lowa

Publicerad 2013-07-31 18:04:07 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

Underbara glada bus-unge! <3
 
 
Hårdrockar Lowa ;)
 
Tokiga Lowa!
 
 
Sötis!
 
Blåsa i flaska är roligt.. dessutom blir man väldigt törstig av allt bus!
 
Prinsessan Lowa :)
 
Hoppande Lowa!
 
Starka Lowa!
 
Dom finaste!
 
Leka på rummet hann vi också med, bygga med lego, bygga med klossar, skratta massor och rita!
 
Lowa och deras nya kisse Zimba :)
 
 
Vi hann verkligen med mycket under dagen igår.. och mååånga kort blev det, svårt att välja vilka man ska lägga upp, så det fick bli en hel del.. nu får lilla Lowa ta pause från min blogg så får ni se mer av henne när jag träffar henne nästa gång <3
 
Tusen tack igen för en super bra dag Elin.. och Lowa förståss!
 
Avslutar med en mycket härlig bild på det lilla busfröet!

Mys på riiiktigt hög nivå!

Publicerad 2013-07-31 16:22:51 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

Åh vad jag njöt, satt och läste hur många böcker som helst för Lowa igår, jag skulle sitta och hålla om henne och läsa och sjunga.. aldrig har väl jag sjugit för nåt barn och en kompis sådär, men Lowa ville juh och jag gjorde det jag aldrig trodde jag skulle göra.. men de gick ju inte att låta bli.. och det kändes bra!
 
Det var verkligen en riktig mys-stund och jag tror bestämt att vi båda tyckte det! <3
 

En kelen Benny!

Publicerad 2013-07-31 15:51:00 i Djuren!

Benny är ofta kelen (mot dom han vill) särskilt Andreas, det är verkligen Andreas katt det där.. när Andreas kommer hem från jobbet så går Benny och skriker vid hans ben för han vill bli klappad.. kul att se faktiskt :)
 
Benny är en ganska så stel katt, särskilt om man jämför med Tessie :P Han vill gärna stå upp och kela inte lägga sig ner, men ibland så lägger han sig ner faktiskt, härromdagen kröp han till och med upp till Andreas när han satt och spelade, bara kröp in under hans arm helt själv, jag blev lite paff när jag kom in i rummet och tog fram kameran snabbt som bara den och fotade, hann dock bara få ett kort sen hade han hoppat iväg.. haha, han är en riktig fegis och vill inte vara med på bild.. men som sagt jag fick iaf ett när han låg där hos Andreas <3
 
 
Benny är väldigt nyfiken och går fram mer och mer när det är folk här nu än vad han gjort förrut, men när det är folk han är van vid så kelar han nu.. så kul :)
 
Dock är Benny rätt rolig och har sina ställen han ska sova på, han har sitt sätt han ska äta och dricka på, har sina små rädslor, om de så bara är en brödsmula så kan han ibland bli rädd för det.. älskade kisse!
 
Lyckades efter sådär 20 kort härromdagen att få ETT som var fint! När han ligger på sin favoritplats såklart, tv-bänken.. där ska han alltid ligga, spelar ingen roll hur mkt vi tar ner honom så ska han upp där igen.. det är hans plats helt enkelt! visst är det fint, med hjärtat mellan tassarna.. jag smälter.. <3 Vi älskar våra katter, även om dom hårar ner nåt fruktansvärt, det skulle jag gääärna vara utan.. men vill inte vara utan dom!
 

Lowa får paket!

Publicerad 2013-07-31 14:03:00 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

Lowa har ju fyllt 4år (Vart tar all tid vägen, man kan inte förstå att hon varit så liten när man ser henne nu, så stor och duktig med sitt prat och allt).. Men vi har iaf inte träffats sen hon fyllde år, det kommer ju alltid nåt förhinder men igår äntligen så fick hon sina paket.. och hon var grymt nöjd :D Lycka!
 
 
Spännande.. vad kan Therese ha hittat på denna gången tro?!
 
Titta mamma.. en Pony.. och den kan lysa :D
(Jag älskar detta krotet, hon ser såå nöjd och stolt ut) <3
 
Det var lite svårt att släppa blicken från Ponyn ;)
 
Sen så fick hon klistermärken med bakgrund till med massa Pony, dessa tyckte hon var jätte roliga för man kan flytta runt klistermärkena, helt fashinerad var hon.. sötnosen!
 
 
Grattis i efterskott igen världens underbaraste Lowa!

Veckan matsedel!

Publicerad 2013-07-31 13:45:00 i Veckans matsedel!

Måndag: Grönsakswook med fläsk-kött
Tisdag: Pizza
Onsdag: Kycklingrulle med sallad
Torsdag: Lassagne
Fredag: Grillat hos några kompisar
Lördag: Lammet och grisen ... igen ;)
Söndag: Souvlaki med klyftpotatis och tsatziki

Det var skönt!

Publicerad 2013-07-31 13:42:15 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hemma och genomblöt av allt regn, men jag tog mig iaf ner och tränade hos sjukgymnasten! Det var skönt, men jobbigt.. dock fick jag inte igång gåbandet så de blev rätt kort träning idag, kanske går dit en runda redan i morgon igen, vi får väl se!
 
Nu ska jag passa på att dona här hemma tills Andreas kommer hem, jobba över idag igen.. men jag börjar ju bli rätt van måste jag säga..
 
Tråkigt med allt detta regn, men det behövs verkligen.. och dessutom blir det ju roligare att vara inne och fixa då, det är ju rätt jobbigt i värmen eftersom denna lägenheten blir fruktansvärt varm.. men nu är det rätt lagom, så gäller att passa på.. får dock se hur mycket jag orkar och hinner till ikväll när Andreas kommer hem, men lite ska jag väl iaf hinna..
 
Nu ska jag ta och skriva ner vår matsedel i ett inlägg till er.. sen får jag väl sätta igång, kommer mer foton på lilla Lowa också.. men seeeeen, seeen MÅSTE jag resa på mig igen och fixa med saker.. hörs!
 
 

Underbar dag!

Publicerad 2013-07-31 09:32:27 i Vänner har en stor betydelse!

Vilken underbar dag jag hade igår.. tillsammans med Elin och Lowa.. vi skrattade så jag fick astma-anfall och Elin fick kramp i magen, tårarna rann på oss, Lowa är en riktig tester-apa.. ojoj vad mycket skratt och såå mycket bus!
 
Att bara vara i Elins närvaro är så himla härligt och man får en mys-känsla.. även om vi inte hann prata så mycket igår så hjälper det att bara vara i samma rum.. du är så underbar vännen!
 
Behöver man ens säga att vi hade de kul?! Kolla bara in dessa bilderna (kommer att komma fler så småningom, men tog så himla mycket kort igår så de får bli lite olika inlägg) Tihi..
 
Som ni ser så vill gärna Lowa vara nära mig heela tiden, hålla i handen, leka, kramas.. även när vi leker så kommer hon och sätter sig i famnen hos mig.. det är så mysigt! Dessutom mitt i detta busandet och skrattandet så utbrister hon: Therese, jag älskar dig.. och sen skrattar hon och busar igen.. Goa unge <3
 
Fick äntligen klippt mitt hår på sidan också, så nu syns det att det är rakat igen.. och Elin fick sitt hår färgat, kanon fint! Så liite "egen"-tid fick vi trotts allt.. haha, men det var ju inte till Lowas stora glädje, hon tyckte när jag hade gjort halva Elins hår att nu räckte det, "Therese jag vill leka med dig" fick jag höra ett antal gånger igår, även då när vi färgade Elins hår, färgen kunde jag ju faktiskt fortsätta med lite senare.. tihi
 
Tack för en fantastisk dag!!!!
 

Den är så mysig!

Publicerad 2013-07-31 06:29:57 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Den där morgon kramen och pussen Andreas ger innan han ska åka till jobbet, den är bara sååå mysig!

Varit på toa och sen tagit mina värktabletter, så nu är jag nerbäddad igen i hopp om att somna en stund till medans tabletterna värkar, för det mesta mår jag iaf liiiite bättre när jag vaknar igen då :)

Måste bege mig iväg och träna idag.. Det är verkligen ett måste! Sen fixa klart här hemma så vi får det fint och prydligt igen.. Skruva ihop lite stolar till köket kanske :D

Det finns massor att göra, känns som man aldrig blir riktigt färdig :/

Känner mig dock väldigt trött men ändå för pigg att kunna somna just nu :/ jobbigt läge.. Men jag får göra ett försök iaf..

Lammet och grisen...

Publicerad 2013-07-29 13:10:00 i Familjen betyder allt!

Ett besök blev det på Lammet och grisen också när vi hade fin-gäster från Stockholm, lite sådär förvånande beslut på fredagen som sen blev av på lördagen, men mysigt det hade vi, som man iof alltid har där, men det var förståss lite extra mysigt att vara där med detta härliga gäng <3 David har ju dessutom aldrig varit där och Emil hade varit där för ett X antal år sedan..
 
 
Fina bilder från terassen.. (Eriksson är fotograf av vissa av bilderna)
 
Den där herr Eriksson ville störa sig när jag skulle ta fina kort.. hmm undra varför.. kanske för vi är lika muppiga båda två?!
 
Andreas han bara njuter han ;)
 
Underbara David!
 
Eriksson var glad :D
 
Fina killar <3
 
Är det ingen som vill ta kort på mig? Nehe, då får jag väl göra det själv då..
 
Tack för en trevlig kväll på Lammet och grisen.. Andra gången för oss iår.. och vet ni, på Lördag så ska vi dit igen.. myyycket lammet och grisen iår, tur det är så gott iaf ;)

Minigolf!

Publicerad 2013-07-29 12:51:00 i Familjen betyder allt!

Vi älskar verkligen minigolf Andreas och Jag.. för det mesta så spelas det med Eriksson eftersom han också tycker om det :)
 
Men denna gången när Emil och David var här så drog vi med dom också och spelade, hela tre gånger och vi lyckades få upp brors ögon lite mer för detta spel också ;) hehe, sista gången blev han inte alls lika frustrerad och sur ;)
 
Vi spelade två gånger (på olika banor) på Öland och en gång i Nybro.. så det var två nya ställen för oss också, men kul hade vi och tyvärr blev de inga foton tagna av oss, men som tur var så tog ju David fina bilder <3
 
 
 
Någon som vill vara med och utmana på minigolf snart kanske? Jag varnar er dock, Andreas är rätt skarp på denna aktivitet, dock lyckades jag under dessa tre gångerna att slå honom en gång och spela lika en gång.. det hör inte till vanligheterna, men stolt.. det blev jag :D

Familjen Elmgren!

Publicerad 2013-07-29 12:39:00 i Vänner har en stor betydelse!

Mys när familjen elmgren var här för ett tag sedan! Alltid lika mysigt, måste göras om snarast ;)
 
Paket till Isac som har fyllt år <3
 
Isac ville sitta hos gudmor och öppna ;)
 
Denna gången var heela familjen med, riktigt trevligt!
 
Isac ville förståss leka lite med sin pressent direkt, som bestod av pärlplattor och pärlor :)
 
Sen blev det såklart även massa fika tillsammans!
 
Tack fina familjen för denna dagen, som sagt nu måste vi ses nån dag inom kort igen!

Städa Städa..

Publicerad 2013-07-29 10:55:37 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Städa städa varje måndag också varje jul, det tycker jag är kuuul ;)
 
Näe inte direkt kul, men det är välbehövligt och hur ska man annars slå ihjäl en dag som inte blev som man planerat?! :P
 
Skulle åkt till Elin idag.. men Lowa visade sig ha feber idag på morgonen, så vågar inte chansa på att åka dit eftersom jag är så känslig, men troligen är det bara att hon fått för lite sömn inatt.. vi får hoppas på det, de lär ju visa sig under dagen och är det så att det bara är sömnbrist så kommer jag att åka dit i morgon istället! Det är sååå jädrans typiskt att det alltid ska komma nåt ivägen när vi ska ses.. man blir ju lite smått trött på det..
 
Så istället för att åka till Elin så började jag plocka här hemma.. har precis tagit en härlig dusch också, så Andreas slipper komma hem och lukta på en äcklig Therese.. hahaha, snäll jag är va? ;)
 
Får väl ta och fortsätta med min städning nu, så vi kommer iordning nån gång.. Andreas verkar ha rätt lite på jobbet idag så kanske till och med kan sluta tidigare med lite tur.. så det kanske fanns en mening med att jag skulle vara hemma idag trotts allt.. :D

Typiskt..

Publicerad 2013-07-27 14:53:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej hej på er!
 
Varit nere på Ikea en stund nu, Stefan var med oss också.. skulle byta våra stolar, men så var dom vi skulle ha självklart slut idag.. illa.. så typiskt när vi väl kom iväg.. men men, det blev lite kuddar till våra utemöbler och två burkar iaf, så vi gick ju inte helt tomhänta därifrån ;)
 
Just nu sitter Andreas och spelar FIFA, jag sitter här och så väntar vi på Stefan som ska komma tillbaka, sen blir det fika på nåt gott som vi bakade igår.. bilder kommer senare nångång, så jag tänker inte avslöja vad vi bakat, kan ju bara säga som såhär att jag  har aldrig sett/hört nån baka de förrut.. nu får vi hoppas dom blir goda också.. dock besviken på Eriksson som INTE vill komma och fika med oss.. han som var med och kollade igår när det bakades.. illa, bättring hörru grabben!
 
Får se vad vi hittar på resten av dagen.. fortfarande så trött, men i morgon tar jag sista pencillinen.. vilket ska bli ruskigt skönt, sen på måndag åker jag till Elin och Lowa.. UNDERBART!

haha

Publicerad 2013-07-27 11:21:01 i Kul framför kameran!

Vem gör bäst blåsfisk?! Vilket roligt spel, så dumt så det blev roligt.. blåsfisk, vem kommer ens på idén?! Det är alltså ett kortspel, men vi fick för oss att göra blåsfisk hela tiden och vi garvade åt det kan ni tro :P Hahaha
 

Coolt!

Publicerad 2013-07-27 11:16:09 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Dessa häftiga såg vi i skåne, tydligen har dom motorträff varje Tisdag där mamma och pappa bor, tyvärr kom vi lite sent så vi hann inte se allt, men vi fick iaf se dessa.. plus mycket annat.. även dessa när dom körde iväg, riktigt häftigt må jag säga!
 
 

Mys-kväll!

Publicerad 2013-07-26 10:46:00 i Familjen betyder allt!

Mys-kväll med räkor, ostar, kex, frukt, vin (cola för mig) kan det blir mycket bättre?! Och med riktigt trevligt sällskap förståss <3
 
 
Vem ska öppna vinflaskan?! Hmm.. Andreas börjar..
 
Men Emil vill också vara med...
 
Aja, Emil vann denna gången, men jag antar att Andreas lär få fler utmaningar ;)
 
En riktigt mysig kväll blev det med massor av skratt, mys och spel i vanlig ordning <3 TACK!

Hmm..

Publicerad 2013-07-26 10:32:00 i Kärlek är vackert!

Hmm.. vill min pojk verkligen vara med på kort tillsammans med mig?! Jao, man kan ju börja undra, eller har han bara väldigt mycket spring i benen just när någon vill ta kort på oss? ;)
 
 

Ikväll blir det kort-spel!

Publicerad 2013-07-25 17:30:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Dax för kort ikväll, det var längesedan vi satt och spelade "rödskägg" ska bli skoj, till det blir det härlig kycklingsallad med marinerad pasta.. smaskens!
 
Ni kan väl gissa vem vi ska spela och äta med? :P Juste, ingen mindre än denna glada killen :D Vår alledes egna lilla invitarie!
 
Andreas jobbar ännu, men snart snart snart så får han äntligen sluta och gå hem! Jag saknar honom så när han börjar så tidigt och slutar så sent.. men men, vad gör man?! Jag skulle ju helst vilja ha denna kille runt mig hela dygnet.. men det går ju inte, dessutom är det ju bra att sakna någon <3

Sista bilderna från skåne-vistelsen!

Publicerad 2013-07-25 17:22:00 i Familjen betyder allt!

Tror ni mamma trivs med sina två underbara svär-söner? ;)
 
Okey, jag tänker inte ens yttra mig, men David.. byta karriär till modell? ;)
 
Kram-kalas när bror och David ska påbörja sin "resa" till Tyskland.. men ingen var ju gladare än oss när dom kom tillbaka igen ;)
 
Mamma och David!
 
Vi avslutar med två bilder på den mest fantastiska mamma som jag vet <3
 
Tack för en trevlig vistelse!

Pappa!

Publicerad 2013-07-25 09:08:21 i Familjen betyder allt!

Min pappa är den underbaraste och lugnaste som finns!
 
Tror ni han är lycklig, hans svärson älskar fiskar vilket också pappa gör ju.. och nu så har vi skaffat en systemkamera så nu kan även pappa visa sitt andra intresse för oss, nämligen fotografera!
 
Pappa och jag har alltid haft mycket saker vi gillar båda två, jag har alltid följt med pappa mycket när jag var mindre, kolla motorcyklar, kolla flygplan, vara med och modellflyga, fiska m.m .. inget av dessa sakerna kan jag mycket om, men jag tycker att det är kul att kolla på och komma iväg med min pappa och han blir så glad då..
 
Men som sagt, just nu är han nog väldigt glad att få lära oss lite om systemkameran, dock berättar han så himla mycket så jag hänger inte med på ens hälften.. men men de kommer väl.. <3
 
 

God Morgon!

Publicerad 2013-07-25 09:02:38 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Usch vilken jävla natt det varit.. inte mkt sömn här inte.. legat och vänt och vridit på mig, varit uppe ett flertal gånger pga magvärk, illamående och ont i foten.. så just nu är jag väldigt trött och har precis gått upp, satt igång en maskin tvätt och satt mig här.. tagit mitt pencillin också, så ska väl snart försöka äta lite innan illamåendet gör sig påminnt igen.. usch denna pencillinen var inget roligt!
 
Hade lite funderingar på att åka till Malin med familj idag, men tyvärr blir det inget med det, jag har helt enkelt ingen ork till det :( Detta är inte likt mig, ställa in för att jag inte orkar.. men men, ibland måste man tänka på sig själv också, särskilt eftersom jag knappt kan gå på min fot idag så blir de kanske lite svårt att köra så pass långt också.. men jag saknar dom ju!!
 
Andreas ska väl jobba över idag, så jag har mycket tid på mig att fixa med saker här hemma, hoppas jag hinner få undan en del tvätt iaf.. det är ett par högar nu som ligger och väntar på att få tvättas.. ibland (oftast) önskar man att man hade två maskiner som kunde tvätta åt oss ;)

Min älskling, han kan han..

Publicerad 2013-07-24 12:13:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!


Pappa skulle visa Andreas hur man byter skrikbelägg på bilen.. själv tycker han om att sitta och dricka kaffe och röka ;) Näe då, pappa hjälpte till han också, även om de inte ser ut som det på bilderna ;) Hehe.. men Andreas var riktigt duktig, likaså pappa såklart!
 
Nu kör vi cabbe UTAN en endaste skrikande broms! Hur härligt är inte det?!
 
     

Håret fixat..

Publicerad 2013-07-24 12:08:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Skönt att ha håret fixat, det är alltid det som tar längst tid för mig.. eller hmm de tar inte så lång tid längre men man vet aldrig hur det blir och om det behövs göras om, men jag lyckades idag igen.. skönt!
 
Sminket får vänta en timme till eller nåt sånt.. är ju så varmt och blir man varm i ansiktet och har smink så blir det inte fint till kvällen, så sminket åker på så sent som möjligt, men vi ska vara på stan vid 15.00 så det får bli en lättare sminkning idag..
 
Även bestämt kläder till kvällen, blir det vanliga, jeanskjol, linne, tröja, legging och gympadojjor.. blir ju att stå väldigt mycket ikväll så tar jag klänning så måste jag ha sandaler, vilket jag egentligen inte får gå i för läkaren ännu, så ingen bra kombination att ha det ikväll.. så det får helt enkelt bli lite "ledig" stil ikväll, tur att jag har "finare" stil på håret iaf ;) Skulle gärna vilja gå i fina klänningar osv varje dag, men har inga som passar med mina gympadojjor, så jaa, denna förbaskade foten ställer till det även i klädesväg :P
 
Jag längtar så tills jag kan gå obehindrat utan smärta och att halta.. kunna ha sandaler lite oftare och ja, helt enkelt kunna slippa ha ont och behöva hela tiden tänka på vad som blir bra för foten denna dagen..
 
Aja, jag skulle kunna snacka på hur länge som helst tror jag.. men ni får stå ut, ibland kan man behöva snacka av sig om onödiga och för er kanske obetydliga saker :P haha
 
Nu ska jag se ett avsnitt igen och ta det lugnt, gäller ju att spara på dom få krafter jag har så att jag orkar med eftermiddagen och kvällen sen! :)

Men lite nytta har jag faktiskt gjort, satt igång en diskmaskin, en tvätt och tork plus soterat all tvätt så det bara är att slänga in i maskinen efter hand sen... ;)
 
Kommer väl lite bilder sen, måste ju se till att komma ifatt nångång ;)

Gyllene Tider idag då!

Publicerad 2013-07-24 09:55:14 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jajamen idag är det dax för Gyllene Tider.. hoppas på en bra konsert :) Innan så blir det ner på stan och ta nåt kallt och dricka (ni kan ju gissa vad Andreas kommer dricka och vad jag kommer att dricka, haha).. men iaf, blir en runda ner på stan innan med Jessica och Jonas och Jessicas bror (?).. ska bli himla trevligt :)
 
Ska försöka hitta något att ha på mig också bara.. det är ju så svårt om kvällarna sådär om man behöver ha nåt varmt eller inte och sen eftersom man ska iväg innan så kanske man behöver ha nåt svalt.. så måste ju ha lite både och så man kan ta på/av sig.. ilandsproblem, jag vet ;)
 
Jag är verkligen ännu tröttare nu än vad jag var innan jag började med pencilinen igår.. och då var jag ändå super trött innan, förstår ni då hur jag är nu? Helt galet.. tur att jag bara ska äta dom i fem dagar..
 
Näe, får väl ta och leta fram nåt att ha på mig så jag kan hoppa in i duschen sen, lika bra att göra sig iordning så jag är klar och slipper stressa sen när Andreas kommer hem från jobbet.. vilket han gör tidigt idag :D Weeeiii

Då blev det pencilling.. suck

Publicerad 2013-07-23 11:49:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Varit hos doktorn nu på morgonen, gick förvånandsvärt fort mot vad det brukar göra där.. så jag fick komma in till läkaren snabbt iaf, skönt :)
 
Fick berätta mina besvär, och dom tog urinprov (vilket jag redan misstänkte så hade med mig det redan när jag kom och det snabbade ju på de hela lite också).. sen klämde han och kände på min mage och kom fram till att det är mest över gallan och i det området som gör ont.. även ner mot äggstockarna.. så det var bra att jag ska till gyn nästa månad och kolla cellförändringarna tyckte han..
 
Min galla är ju bortopererad men man kan ju ha fortsatt besvär och få grus och inflammationer i gallgångarna, vilket han misstänker att jag nu har.. så det blev antibiotika i fem dagar plus att jag fick kramp-lösande tabletter att ta när jag får ont.. så nu får vi verkligen hoppas att det hjälper, blir det värre så ska jag höra av mig igen..
 
Tyckte jag har känt igen smärtan och att det suttit mest över gallan, men tänkte inte på att det faktiskt var det som var problemet, så jag gick ju inte till läkaren i onödan iaf, dock hade jag kanske sluppit ett par av dessa veckor med magont om jag hade gått dit lite tidigare men men, det är som vanligt när det gäller mig.. jag är ju rätt envis när det gäller sjukdommar och att uppsöka läkare..
 
Nu hoppas jag att detta hjälper, så att jag slipper dessa kramper, för dom är inte roliga när dom väl kommer.. peppar peppar så kommer dom inte super ofta utan nån gång om dagen.. men vill ju absolut inte att det ska bli som när jag hade inflammation i själva gallan.. för det mina vänner, det är HEMSKT! Samtidigt är jag glad att han förtillfället inte misstänkte njursten så mycket..
 
Nackdel är ju att jag inte får träna, eller får och får, jag tar själv beslut på att avstå eftersom så fort man känner att man får ont i nån muskel eller led så ska man vila det området för det kan leda till muskelbristing och eftersom jag redan har smärta i foten och hälsenan så vågar jag ej chansa, så det får helt enkelt bli en vecka utan träning nu.. solen får jag ju inte heller vara i.. så det får väl bli en vecka att pyssla inomhus iaf..
 
Jag är inte förvånad att jag ska åka på sånt här, men är däremot förvånad över att han skrev ut pencillin mot det direkt eftersom han ej brukar göra det i första taget till mig, men har ju gått med detta ett tag nu iof.. aja, nu får vi hoppas på de bästa!

Oj, så trött..

Publicerad 2013-07-22 17:14:41 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Oj, snacka om att jag är trött efter dessa dagarna, har ju inte lagt ig så super tidigt och har dessutom gått upp mellan 6 och 8 varje dag.. vet itne varför jag inte kunnat sova på mornarna, men har väl fått dum ovana att ha kvar Andreas i sängen nu dom senaste 3 veckorna.. vänjer mig väl snart vid att sova själv på morgonen :)
 
Fått sova idag på soffan iaf, haft en jävulsk huvudvärk men fixat med lite saker iaf, nu satte jag mig dock i soffan igen, tänkte se ett avsnitt Desperat Houswives och vila lite, snart kommer äntligen min älskling hem iaf så då ska väl han sitta ute i solen lite och sen ska vi äta god mat och bara mysa.. blir nog en tidig kväll ikväll..
 
I morgon blir det troligen att åka till Nybro, till läkaren.. dom ringde förrut så han hade dropin både mellan 8-10 och 13-15, bättre än vanligt ju :) Så får se om jag lyckas sova på morgonen för då kan jag åka på eftermiddagen, annars kan jag likaväl åka så att jag kommer dit på morgonen ju.. vi får helt enkelt se..
 
Det har varit så grymt kul att ha Emil och David här.. vi har hittat på så mycket roligt och myst så mycket.. åh vad jag älskar er <3 Kommer sakna er massor nu när det dröjer sådär tre månader tills vi ses nästa gång :/
 
Nehe vila var det va?! Så jag kanske piggnar till lite innan min skatt kommer innanför dörren <3

Doris!

Publicerad 2013-07-22 13:49:09 i Djuren!

Mamma och Pappas lilla Doris.. visst har hon blivit stor mot när jag la upp bilder på henne när hon låg vid min hals då hon var liten.. tihi.. men fortfarande vill hon gärna gosa in sig och ligga på min axel, dock är det ju inte riktigt lika lätt längre ;) Är hon inte söt? :D
 

 
 

Oj, vad tomt det blev!

Publicerad 2013-07-22 11:20:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Emil och David har åkt hem idag efter att ha spenderat ett par dagar här hos mig och Andreas.. super mysigt! Men nu när dom åkte hem så blev det lite tomt här, särskilt eftersom Andreas jobbar.. hoppa hoppas att han inte behöver jobba över idag!
 
Själv ska jag snart åka iväg och handla lite så att vi har det vi behöver till kvällens middag.. vi ska bara se en film och äta lite gott och faktiskt mysa av att vara lite ensamma ;) Men vi har haft det mysigt varje kväll med Emil och David också, men Andreas har fått lägga sig ensam varje kväll och jag har lagt mig när han sovit, så det ska bli extra mysigt att kunna krypa ner tillsammans ikväll <3
 
Foten känns av att den användts mycket nu när vi haft besök, har ont i den idag.. men men det är ju bra att den får träna sig på lite vardagligt "arbete" så jag snart kan komma igång med "riktiga livet" igen.. Sjukgymnasten däremot förra veckan tyckte att det blivit mycket bättre men han tvivlade på att jag kan återgå i arbete redan den 31 augusti.. men vi får se, är ju ett par veckor dit..
 
Även ringt läkaren idag, har haft magsmärtor en längre period nu, typ 2 veckor om inte längre.. och så har urinen varit väldigt gul och igår var de nästan ljusbrunt.. idag är det dock bättre, men lika bra att kolla upp det så att det inte är nåt galet med njurarna igen, eftersom jag även haft feber från och till utan direkt anledning också.. så dom ska iaf ringa upp mig i eftermiddag så får vi se om jag får nån tid här snart..
 
Uppdaterar väl mer sen, har ju ännu inte kommit ifatt med alla foton :)
 
Men nu ska jag iaf göra mig klar och köra till affären..
 
Ha de bra sålänge!
 
Kram på er läsare!

Mys!

Publicerad 2013-07-18 08:07:35 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Så mysigt att ha bror och David här på besök ♥
Dom kom redan igår kväll och vi hade en super mysig kväll med middag vid vattnet (dock inte så bra resturang men mysigt ändå) sen minigolf och sen hem och spela kort.. och det avslutades med en runda Yatzy med tända ljus i mörkret på balkongen med David medans dom andra sov!
Kan de bli bättre?
Idag väntas sjukhus för mig, ska göra synfältsundersökning.. TRÅKIGT men nödvändigt och så ska jag nog försöka ta o träna lite också så har jag gjort det för denna veckan :)
Sjukgymnasten var snäll och gick med på att jag får gå o träna när jag vill nu i 4 veckor till, jäötte skönt eftersom jag mår bättre av att inte ha en bestämd tid och att jag måste, för då blir jag stressad och får huvudvärk, så detta passar mig perfekt, att bara gå dit när det passar helt enkelt, så idag får det bli en runda efter sjukhuset tror jag, om det inte tar alledes för lång tid där, det vet man ju aldrig..
Bror gick och la sig i min säng nu, David sover.. jag sitter här, som ni märker ;)
Ska väl ta o uppdatera med lite bilder igen sen, så jag kommer ifatt lite.. tihi, tyvärr tog jag inte med kameran igår då vi bara skulle spela minigolf egentligen, men nu blev det ju resturang och allt så kameran skulle varit med, men men dom ska vara här många dagar nu så jag hinner nog ta foto ;)
 

Lite jobbigt och ibland tänker jag extra mycket på Yvonne!

Publicerad 2013-07-17 15:55:33 i Dom är värda en kategori! Saknad!

Vill börja med att beklaga sorgen till min alledes speciella och fina vän Caroline! Men det blev en fin pratstund även om det blir lite liv med barnen runt omkring, men ofta så underlättar det och inte blir så allvarligt! Förstod ju att du är ledsen och det är vi alla när något händer såklart! Ville bara gå och krama dig men tårarna var inte så långt borta så därav så blev det inte av när vi inte var ensamma!
 
Du fick mig att tänka tillbaka på Yvonne, jag saknar verkligen dig Yvonne, du var en så fin människa i vårt liv och ofta ofta ofta önskar jag att du vore här och kunde se hur fint Andreas och jag har det, du träffade honom inte många gånger men du älskade honom och du såg att han och jag älskar varandra! Du såg att han var en kille som skulle ta hand om mig och som du sa, han accepterar både dig och dina sjukdommar som många andra inte skulle orkar med och du Yvonne, du hade så fruktansvärt rätt! Du skulle vara stolt med allt vi har idag!
 
Nu i eftermiddags så kom även "Yvonnes" Lotta hit för att köpa en liten nalle av mig till deras lilla son.. viste inte att hon skulle komma just idag men när jag öppnade och hon stod där så började jag sakna Dig ännu mer Yvonne, vi kallade dig ibland för "extra-farmor" och jag vet att du varit som det för många människor, för du var en så otroligt fin människa! Du sa alltid som du tyckte, men du gjorde det på ett bra sätt som gjorde att man verkligen tog in allt du sa!
 
Caroline och jag pratade idag om när du somnade in.. och sista dagarna som jag var hos dig.. orden du sa till mig när du inte hade sagt något på flera dagar!
 
Du la dig i min famn när du fick ditt morfin för du ville somna en stund hos mig.. och du ville ställa dig upp bara för att få krama mig.. det är inte värre än att jag just nu fäller en tår för dig, en tår för sista tiden! Men jag är så otroligt tacksam att jag fick dagarna med dig då vi var hos dig och "vakade".. du älskade när vi var där, till och med sjuksköterskan reagerade på ditt starka band till mig, så hon tog ut mig i köket för att kolla hur jag kände och om hon kunde göra något för att lindra allt det jobbiga.. hon sa även att hon märkte så väl på dig att du ville ha mig där och jag ville verkligen vara där!
 
Dom tyckte mamma var så otroligt tapper som ville vara hos dig så mycket, mamma var enorm och jag är stolt över henne, att hon orkade, men vad gör man inte för en så otroligt fin och kärleksfull människa som dig?!
 
Jag var inte hos dig dom allra sista dagarna, det var för jobbigt och jag viste ju att mamma satt hos dig! Kändes dessutom som du verkligen tog farväl till mig när mamma och jag åkte hem den kvällen! Du kämpade dig upp för att ge mig en bamsekram och sen sa du hej då viskandes flera gånger!
 
Jag tänker på dig Yvonne! Väldigt ofta!
 
Var tvungen att lätta lite på mina tankar.. nu ska vi ut i solen och mysa, kanske är det du som lyser för oss Yvonne, för nånstans så vet jag eller vill iaf våga tro att du tittar ner på oss med ett stort leende!
 
 

Han försöker iaf..

Publicerad 2013-07-17 13:40:04 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Och jag måste erkänna att han klarar det fint.. Andreas försöker vara lika bra fågel-fotograf som mig.. och visst lyckades han få ett riktigt fint kort, men håll med mig nu.. det är ju inte lika häftigt som min bild på fågeln som jag tog på Öland för en tid sen?! ;)
 
 

Den blå planeten (Danmarks Akvarium)

Publicerad 2013-07-17 13:31:17 i Familjen betyder allt!

Mamma, Pappa, Jag och Andreas hade en dagsutflykt till Danmark nu när vi var nere hos dom på semestern! Hur mysig dag som helst.. först var vi på "den blå planeten" och kollade på massor av fiskar och mös massa.. efter det så åkte vi till ett stort varuhus och käkade buffé och gick runt och kikade lite, sen åkte vi till ytterliggare ett varuhus en kort stund innan det var dax att bege sig mot Sverige igen!
 
Kommer lägga upp bilder från denna dagen, men det kommer i lite olika inlägg.. så vi börjar med dom vackra fiskarna!
 
Denna lilla fisk är ju bara för söt, första kortet är ju som ett sött vykort tycker jag <3
 
... sur?...
 
Stooora djupa akvarium!
 
Akta er för mig ;)
 
Här kan man verkligen snacka stort akvarium, hur läckert som helst..
 
En lite ovanlig sjöhäst, ser mer bara ut som ett konstigt löv eller gren..
 
Dessa stora simmade över och under oss när man stod ien tunnel med glas både under, över och på sidorna, verkligen coolt.. tyvärr blev de ingen bild på det..
 
Haha han här ser ju verkligen inte glad ut..
 
Sill är gott, men tycker dom gör sig lite bättre på tallriken ;) hehe
 
Mycket fint och udda fanns det!

Mys på balkongen!

Publicerad 2013-07-17 13:09:57 i Kärlek är vackert!

Såhär mysigt kan man ha det här hemma en sommarkväll i värmen <3 Tror det kan bli en sån kväll ikväll igen.. i hope that ;) Min kärlek han är ju den finaste som finns!
 
 

Lammet och Grisen!

Publicerad 2013-07-16 10:04:00 i Vänner har en stor betydelse!

Tänkte inte skriva så jätte mycket, men bilder det kommer det iaf, från när vi var på Lammet och Grisen för nån vecka sedan.. en mycket lyckad dag!
 
Lilla jag innan vi skulle åka..
 
Eriksson och Åke åkte med oss i vår bil och det var väl klart att Eriksson också hade med sin kamera, så dessa bilder jag lägger upp kommer att vara blandade från hans och vår kamera!
 
 
I den andra bilen åkte Jessica, Stefan och Jonas.. men dom gillar väl inte riktigt lika mycket att vara med på bild, iaf inte Jessica, så därför kommer jag inte ha med bilder på henne.. så det är inte att jag struntar i det, utan med respekt för Jessica!
 
Jag körde.. som vanligt ;)
 
Vackert..
 
Lite reklam.. ;)
 
Maten var som alltid väääldigt god, det bästa av allt är att jag kommer få njuta av denna maten en gång till i sommar.. mumms.. längtar.. tihi
 
Sen gick vi upp på solterrassen och bara njöt och hade det allmänt trevligt.. vissa njöt kanske lite mer än andra ;) Undrar egentligen vad Eriksson tänker på.. jag tror jag vet vad, men det ska inte avslöjas här.. haha

Här har vi det ju iof svart på vitt, Eriksson, Man ska inte drömma så att det till och med avslöjas på bild ;) haha
.. tycker dessa bilder blev så roliga, vi skrattade som bara den när vi kom hem och såg dom.. haha..
 exakt samma bilder båda två men det finns nåt som skiljer dom åt.. ser ni vad? :P
 
Slapp med fin natur <3
 
Det är väl detta som kallas konst? ;)
 
Ett kort kan jag väl bjuda på på Jonas.. hoppas inte du tar illa upp av det?
 
Snyggingarna Stefan och Andreas ;)
 
Coola killar :P
 
Terrassen är såå mysig!
 
Min kärlek, den absolut finaste! <3
 
Eriksson var glad.. :D
 
Sen blev det super smaskig efterätt också.. mumms!
 
Någon som vet varför man hamnar upp och ner i skedar? :O
 
Lilla jag...
 
Andreas är lite avensjuk på Erikssons objektiv, men lugn älskling, snart har vi ett sånt också ;)
 
Finaste och underbaraste människa jag vet! Jag är såå kär i denna underbara pojk!
 
Jag utanför resturangen..
 
Eriksson skulle få ett fint kort på Andreas och mig, jag vet inte riktigt hur detta gick.. men roligt blev det ju iaf ;P 
 
 
 
Okey, två bilder blev faktiskt bra när Andreas väl fattade att Eriksson skulle ta en fin bild på oss tillsammans ;) Synd bara att jag gör så kontig min på ett av dom :/
 
Avslutar med fina bilder på solnedgången som Eriksson tog medans vi andra spelade minigolf (Andreas lyckades göra ban-rekord denna kvällen också).. som sagt, mycket lyckad kväll! Tack alla inblandade!
 
 
 

Weeiii

Publicerad 2013-07-15 15:20:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ikväll ska vi till Ikea för att troligen köpa bord och stolar till köket.. ÄNTLIGEN, hur länge har jag inte väntat på detta? tihi.. trött på att köket bara känns tomt och tråkigt, om vi köper det idag så ska jag skruva massa imon och sen hoppas jag Andreas kan sätta upp det innan torsdag då Emil och David kommer hit <3
 
Andreas verkar inte haft så lugn första dag på jobbet precis, han får börja med att jobba över lite idag och troligen ännu mer sen i veckan.. mycket tråkigt tycker jag, men det är ju tur att jag har en del att stå med denna veckan iaf.. imorgon är det träning som gäller och fixa här hemma och förhoppningsvis skruva möbler.. på onsdag så ska jag till familjen Elmgren <3 fantastiskt underbart att träffa dom, är alledes för länge sen.. sen på torsdag som sagt så kommer brossan och David och stannar till söndag.. är verkligen på tiden, dom har inte varit här på vääääldigt väääldigt länge.. dock har vi träffat dom rätt mycket denna sommaren faktiskt.. men man kan väl inte få för mycket av dom inte? ;)
 
Urk jag är sååå trött, skulle kunna sova en stund men bättre att sova inatt..

Önskar att jag kunde sova lite längre..

Publicerad 2013-07-15 08:25:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Redan varit uppe i över en timme.. och nu är klockan 08.19.. önskar att jag fortfarande sov, men efter tre veckor med älsklingen bredvid mig så kändes det väldigt tråkigt att vakna och han hade redan åkt iväg till jobbet :( Känns otroligt ensamt, men dock lite skönt.. jag mår inte prima så lite lugn och ro skadar inte..
 
Åkt på en förkylning tror jag, eller är det bara för att jag kommit hem och bytt miljö plus katterna.. får ge de nån dag och se.. men hoppas att det släpper snart, det gör ju inte direkt så att man blir piggare!
 
Tre underbara veckor har gått och vi har hittat på en hel del under Andreas semester, såå underbart att ha så många veckor tillsammans.. uppskattas verkligen! Han är den absolut underbaraste <3
 
Vi har hunnit med Öregrund, Stockholm, Göteborg, Skåne och Danmark, så vi kan inte direkt klaga :)
 
Nu pep ugnen, meningen är att jag ska gå och göra lite frukostbullar så jag får i mig lite frukost.. men jag orkar verkligen inte, sitter här och kan knappt ha ögonen öppna.. så det får nog bli lite vila först.. gör ju ingen skada att ugnen står igång en stund :)
 
SKa uppdatera med lite bilder o så senare..

Ursäkta, tog semester från bloggen!

Publicerad 2013-07-14 23:48:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ikväll ska det bli skönt att sova, kom hem från skåne igår kväll efter en supermysig vecka :) TAck för denna gången mamma och pappa...
 
Kommer troligen att blogga lite imon.. ska försöka med det, varit tomt här nu i bloggen och överallt från min sida under semestern :)
 
Hörs nog i morgon!
 

Fint brev!

Publicerad 2013-07-06 12:23:13 i Familjen betyder allt!

Titta vilket fint brev Andreas och Jag fick av Emil och David när vi vaknade på morgonen och skulle åka hem från Stockholm! Underbara människor! Var såklart tvungen att ta kort på det nu, så jag har det förevigat ;) Fasst brevet har jag kvar och det ligger fint i vardagsrummet.. sötingar!
 
 
Är det inte fint?! David skriver ju så fin också!
 
Snart ses vi igen och ni kommer snart och hälsar på.. oj vad vi ser fram emot det!!

Fåglar!

Publicerad 2013-07-05 15:20:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

På Öland härromdagen när vi hade picknick så var det lite fågar där.. och självklart var jag framme med kameran, Andreas hjälpte mig att locka dit fåglarna ;) Sen var det bara att klicka och tro de eller ej, jag fick en del riktigt bra foton.. titta här.. hur snyggt är inte detta? Jag bara ÄLSKAR det.. är sååå otroligt nöjd med denna bilden..
 
 
Vackert..
 
 
Haha, denna fågeln var lite elak.. kolla in som han skrämmer iväg den andra för att få lampan för sig själv! Monster ;) Lägg även märke till fågelns stil när han landat på lampan, haha jag tycker den är rätt bra ;)
 
 
Också en fin bild..
 
 
Haha, denna fågeln pratade väääldigt mycket, skrek gjorde han.. :P Länge och mycket!
 
 
Många stilar kan en fågel ha..
 
 
Jag är ingen fantast på fåglar direkt, men dom var roliga att ta foton på faktiskt :) Är så galet nöjd med vår kamera!!!

Yatzy på balkongen!

Publicerad 2013-07-05 15:08:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Andreas och jag älskar, som ni säkert vet, att spela Yatzy ;) Ute på balkongen är det lite extra mysigt och skönt.. men vår granne under oss börjar nog undra snart varför vi typ alltid kastar ner massa tärningar, förra sommaren fick hon nog minst ett yatzyspel.. vi funderade på att kasta ner ett block också så att hon kunde spela lite ;) Iår har vi nog redan kastat ner ett helt spel.. men idag gjorde Andreas ett väldigt fint kasst, ni ska få se..
 
 
Ser ni den lilla tärningen på räcket?! Den hamnade jävligt snyggt där måste jag säga, de roligaste var att det blev en femma och det var det Andreas ville ha.. men tvi fick han, han lyckades inte slå en femma till efter det ;) haha.. synd vi inte hade bättre zoom så att vi kunde ta lite nämre, men det kommer.. vi ska bara hitta det rätta objektivet och sen ska vi kunna fota på nära håll också ;)

Dejt vid havet!

Publicerad 2013-07-04 11:33:00 i Kärlek är vackert!

God förmiddag ina läsare :)
 
Igår hade Andreas och jag en mysig dejt på Öland vid havet.. riktigt mys.. vi satt och tog fina bilder och skrattade, mös och käkade macka och drack gott.. ute på stenarna vid havskanten vid en brygga.. riiktigt mys vill jag lova, precis lagom varmt också.. inte så man frös och inte så att man svettades, perfekt helt enkelt :)
 
VI hade gjort goda mackor som vi hade med oss..
 
Min äkta kärlek, älskar honom sååå, min söt-nöt <3
 
Mys på hög nivå!
 
Konst!
 
Finaste pojken man kan hitta, tycker synd om alla tjejer som inte fick denna pojk, men vet ni.. han är MIN <3
 
 
Smygreklam!
 
Therese konst ;)

Andreas ville såklart också ta kort på sin kärlek ;)
 
Tack älskling för en riktigt mysig "dejt".. tillsammans är vi grymma <3
 

Nässjö!

Publicerad 2013-07-02 15:40:44 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Lite bilder från bowlinglägret i Nässjö.. eller ja, på hotellrummet och när vi var i parken och lekte lite ;)
 
Riktigt mysig och fint rum, inte så stort men räckte helt klart till oss, skulle lätt kunnat stanna ett par nätter till, så nästa år får det bli iaf en natt extra :)
 
 
Andreas hittade en gunga i parken som passade honom perfekt ;)
 
 
Vem har roligast? Dom vuxna eller barnen tro? Haha
 
 
Vilken underbar liten weekend, vi hade verkligen super skoj.. men nästa år blir det ännu roligare när jag också kan vara med på lägret och träna..
 
 
 

En mupp!

Publicerad 2013-07-02 14:45:36 i Här är jag!

Andreas ville såklart också testa vår nya kamera.. bilderna blev ju inte fullt lika bra med tanke på objektet.. men de får duga de också, jag har mina muppdagar som dom flesta nog vet ;)
 
 
 

Första bilden!

Publicerad 2013-07-02 14:37:00 i Kärlek är vackert!

Första bilden som togs med vår nya underbara kamera.. vi är sååå nöjda! Bara ett objektiv till som behövs, sen kan vi inte ha de bättre.. såå mycket roligare att ta kort igen :D
 
Första bilden blev iaf riiiktigt fint, fiiint kort på underbart fiiiin pojk <3
 
 
Älskar dig Andreas! Du är den bästa som finns!
 
 

Lisseberg!

Publicerad 2013-07-02 11:57:25 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Det blev inget Lisseberg härromdagen, riiiktigt synd eftersom det trotts allt var därför vi åkte till Göteborg.. men vi hade ju iaf två trevliga dagar där och Lisseberg står juh kvar så vi får åka upp lite senare i sommar och hoppas på bättre tur :)
 
Istället så tog vi oss till Universeum.. besvikna blev vi.. om det var för att det var så grymt mycket folk eller om det var av djuren? hmm jao, de var nog mycket både och tyvärr..
 
Jag hade "munn-diarré" hela vägen till Göteborg och halva vägen hem :P Andreas satt i baksätet och kunde koppla bort det mesta men Eriksson satt och fick höra allt, stackars vår invitaries öron.. ajaj, dom kan inte ha mått så bra! :D
 
Men tack iaf Ljungman (och Julie) för en trevlig vistelse.. vi kommer upp och våldgästar er i sommar igen :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela