Välkommen!

Och priset går till.....

Publicerad 2013-05-31 21:01:28 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Sommarens första minigolfrunda är avklarad och vi kan väl säga som så, dagens gästbloggare vann inte! Utan jag, Eriksson fick se mig knappt besegrad av Andreas. Therese hamnade något efter på tredje plats..

Alltså första pris går till Andreas, men fler rundor ska spelas var så säker!

Therese vinner dock pris för dagens bästa kommentar. Vi är på Maxi och handlar när plötsligt en unge springer förbi, då utbrister Therese " Titta vilken söt unge, hämta henne Andreas, henne kan vi ta med hem". Therese ser dock inte det jag ser, nämligen att ungens pappa står 1 meter bakom henne och hör allt!

Alla skrattade som tur var åt den något pinsamma situationen :)

Mys!

Publicerad 2013-05-30 11:39:14 i Kärlek är vackert!

Numera är typ varje måltid här hemma lugn och mysig.. jag tänder ljus varje middag på kvällarna och vi har det sååå mysigt! Kärleken är underbar och jag (av många olika anledningar) känner mig helt nykär igen! Underbar känsla!
 
Andreas betyder allt för mig och ska alltid göra! Finns ingen jag känner mig så trygg med som med honom!
 
Älskar dig min underbara sambo <3 Varje dag med dig är en dag av lycka, visst har vi våra dunster och jag tror du är sur eller arg ofta.. men oftast har jag fel eftersom jag är så känslig! Men vi har aldrig lagt oss utan att vara kära och vi har aldrig varit så sura så vi gått iväg som så många andra gör!
 
Jaa, du gör mig helt enkelt lycklig!
 
 
Såhär ser våra middagar ut numera!

konstig natt och dag..

Publicerad 2013-05-28 13:37:50 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Tycker natten och dagen varit konstig, jag är tröttare än vanligt och svettas och fryser.. vilket jag egentligen gjort ett bra tag nu.. men idag rinner näsan massor och jag nyser och har mig.. så tog tempen nu, över 38 så inte så konstigt att jag känner mig slö och hängig..
 
Plockar lite här hemma, men det går sakta.. men det går iaf frammåt och det är ju huvudsaken :) Precis fixat iordning på matbordet, blir sååå fint.. otroligt så nöjda vi är! Köpte lite liljor igår som står och pryder vårt fina bord tillsammans med ett stort ljus och en kandilabra :) Idag kommer dolket och hämtar vårt gamla köksbord och alla stolarna, ska bli himla skönt att bli av med det :)
 
Tror jag ska gå och göra mig lite lunch och sen bädda ner mig en stund till ett avsnitt desperat housewives, se om jag kanske kan få lite sömn så jag är lite piggare sen!
 
Ibland är det verkligen jobbigt att vara förkyld :/

Smakprov!

Publicerad 2013-05-25 17:31:00 i Välkommen hem till oss!

Vi är ju grymt nöjda med nya bordet! Blev bättre än vi hade föreställt oss! Oooh, vill att de ska vara mat nuuu, så att vi kan få sitta och äta vid det ;)

 

Party.. del 3.. en shot i baren och en underbart glad och lite förvånad Andreas <3

Publicerad 2013-05-24 12:10:00 i Partybilderna du inte vill missa!

I fiskedammen fick alla (dom vuxna) varsin shot i baren.. detta tackades inte nej till av dom flesta, förrutom dom som körde och var nyktra förståss.. Alla fick varsin shot, men det jag och alla visste men inte Andreas var att vi inte fick dricka upp shotten utan den skulle vi ha för att skåla för Andreas och sjunga för honom.. detta blev till hans förvåning men han satt så stolt och dirrigerade alla ;)
 
 
Skååål och grattis till Underbara Fina Andreas <3
 
En hel del pingis-spelande blev det också :)
 
 
Välkomst-drink blev det ju självklart också!
 
Koka kaffet, vispa grädden.. hot shot, hot shot, hot shot!! Det blev en heeel del hot shot under kvällen ;) Och jätte kul var det att lära Edson som lär sig svenska att säga just "koka kaffet, vispa grädden, hot shot, hot shot, hot shot".. men han lärde sig det snabbt och det lät så himla kul..
 
Sen kom jag med mitt roliga skämt (som iaf jag och Eriksson skrattade åt).. att eftersom kaffet senare blev kallt så blev det ju en kall-sup istället hahaha.. ingen verkade dock hänga med på detta förrutom jag och Eriksson med vår låga humor :P
 

Kääärlek!
 
Skååål på er!!
 
Mitt underbara underbara födelsedagsbarn, min älskling, du betyder allt för mig! Älskar dig sååååå mycket!!
 
Jonas filosoferade i soffan.. men sedan råkade han visst även somna där.. likaså Amaro :)
 
Turkisk peppar blev det en heeel del under kvällen och natten kan jag lova er.. gott gott, men den man gör själv är mycket godare om jag ska vara ärlig.. och det har jag hört att man alltid ska vara ;)
 
Det ända som kunde gjort denna kvällen bättre hade varit om min fot hade varit i balans.. men som tur var så kan jag ju nu gå den mesta av tiden inomhus utan kryckorna, värre är det ute.. men det går frammåt och jag kämpar på :)
 
Tack alla som kom och förgyllde denna kvällen med oss, den bästa på väääldigt länge!! Alla gick här ifrån med ett leende och det betyder väldigt mycket för oss eftersom vi lagt ut såå mycket tid och planering på denna fest!
 
Riktigt lyckat, så tack ännu en gång!
 

Party.. del 2.. inomhus-lekar..

Publicerad 2013-05-24 11:36:00 i Partybilderna du inte vill missa!

Vi gick in igen för att utföra lite fler lekar.. bla sätt knorr på grisen som det inte blev några bilder på.. mer än på själva grisen efteråt som jag redan lagt upp bild på här i bloggen :) Vem som vann vet jag inte där heller, men vissa var nära medans andra trodde knorren satt framför ansiktet på grisen ;)
 
Sen åt vi godis-snöre på snabbast tid.. osäker på vinnaren så vågar inte skriva ut något, om jag kanske råkar ha fel.. här blev det tyvärr inte heller några bilder förrutom på Tessie som tyckte godis-snörena var roliga att leka med..
 
Sen var det dax att suga makaroner.. och ja, man kan ju undra vart vissa har sina sugerfarenheter ifrån med tanke på att killarna var dom som var bäst på detta över lag.. ;) Blev inte mycket bilder, men vi fångade iaf Stefan, Leo och Eriksson på bild.. alltid något ;) och vem som kom först av dom tre, ja det kan ni nog avgöra genom att titta på bilderna..
 
 
Sen var det såklart prisutdelning också.. och värdarna för festen klarade detta galant.. jag var lite nervös innan festen eftersom detta gjorde att jag var tvungen att prata mycket inför alla och att det faktiskt var Jag som skulle hålla i alla trådar så att inget gick snett och så att alla lyssnade.. men jag måste erkänna att jag är nöjd med min insats..
 
Vi kan väl säga såhär.. att vissa var väldigt nöjda med sina resultat och vissa lite mindre nöjda om man säger så.. Vinnare blev av allt iaf.. ingen mindre än Lilja.. 2a kom Edson och 3a Paula.. det märktes ju vilken familj som verkligen har talang.. ;)
 
Vi hade även fiskedamm till mångas förtjusning, särskilt barnen.. jag och Amaro stod inne och satte på napp eller bottennapp på alla som fiskade.. blev många härliga skratt.. tyvärr inga bilder på vår snygga fiskedamm heller :P
 
Lekarna gick verkligen hem och även fasst inte alla var lika bra förlorare så hade alla ändå riktigt kul och det var riktigt härligt för Andreas och mig att se detta! Vi fick beröm hela kvällen och natten och även fått nu efteråt.. så detta kommer göras om!

Party.. del 1.. utomhus-lekar..

Publicerad 2013-05-24 11:12:00 i Partybilderna du inte vill missa!

För att inte riskera att få en stel och tråkig fest så planerade Andreas och jag in att vi skulle göra något vi inte brukar göra på våra fester.. nämligen att leka lekar och tävla..
 
Vi trodde att vissa skulle ta detta som en rolig grej och andra kanske tycka att vi var lite konstiga och vägra lite grann, det hade vi räknat med.. men inte ett klagomål, visst var det nån (jag säger inga namn Jessica) som gärna ville hoppa över någon gren, men ikke.. det går inte för sej här vettni ;)
 
Vi fick inte bilder på alla lekarna, jag hade stort sjå med att föra protokoll och dom andra lekte och Andreas höll span så inget gick fel.. men en hel del kort blev det iaf..
 
Vi började lite lätt med att spotta grodor utomhus.. vad alla skrattade.. så kul vi hade det :) Här ska Andreas illustrera hur man ska göra.. någon mer än jag som tycker att han ser lite högfärdig ut? ;) haha
 
 
Jonas ville nog hellre vara med på kort än att spotta godis ;)
 
Folket sitter spännt och tittar hur alla gör och väntar på sin egen tur..
 
Mycket spottande blev det.. minns tyvärr inte vem som vann denna leken riktigt? Nån som minns?! Jag har slarvat bort pappret med just dom resultaten märkte jag nyss.. :(
 
Vi hade iaf riktigt tur med vädret och alla var fruktansvärt nöjda och glada!
 
Sen var det dax för alla att få sig ett nummer och välja ett valfritt verktyg.. men dom hade ingen aning om vad dom skulle använda verktyget till..
 
Men det fick dom snart reda på.. nämligen att skala en potatis.. haha vad förvånade alla blev, där stod dom med sina verktyg och kämpade för fullt!
 
 
Här minns jag ju iaf vinnare, på honom och hans verktyg fick vi en väldigt fin bild! Grattis Edson! Riktigt kul, då andreas och jag tvivlade på att ta med detta verktyget för att vi tyckte de var lite väl taskigt att behöva skala potatis med det, men istället så gick han och vann tävlingen.. riktigt duktigt, snabbt gick det också.. han hann till och med skala sin dotters potatis med hennes verktyg också innan dom andra var klara..
 

Sen var det sista leken ute och det var det klassiska att kasta stövel.. där blev det en hel del roliga bilder som vi har skrattat mycket åt.. en hel del kom bakåt istället för frammåt och vissa visade stor talang.. vi börjar med Leo..
 
Stefan..
 
Biljana..
 
Jonas..

 
Edson..
Eriksson..

 
Jonas S..
 
Jessica..
 
Paula..
 
Amaro..
 
Och så avslutar vi med mästarnas mästare på att kasta stövel.. aldrig har jag sett någon kasta så långt, inte heller se någon så förvånad, han trodde verkligen att stöveln kom bakåt och vände sig för att titta.. istället kom den så långt bort så alla tappade hakorna.. helt otroligt, synd vi inte hade måttband, för det skulle vara kul att veta hur många meter han kastade.. det var ju ingen som var ens i närheten av honom.. och han gjorde det inte en gång bara.. utan tre gånger lyckades han så långt.. helt otroligt.. Lilja..
 
Alla stod spännt och tittade när alla tävlade och jag stod med mitt protokoll ;) Min vän denna kvällen.. haha
 
Fin bild tycker jag! Dessa älskade barn!
 
Nöjda och glada traskade vi alla in för att fortsätta leka..
 
 
 
 
 

Ölmaskinen fick knatt!

Publicerad 2013-05-24 10:31:00 i Partybilderna du inte vill missa!

Haha på festen i Lördags, eller ja innan festen så fick ölmaskinen sig ett fnatt..
 
Först ville det knappt komma ut någon öl och sen helt plötsligt så bara forsade det och det behövdes många ölglas och händer för att få stopp på det hela.. Eriksson var snabbt framme med kameran..
 
Det såg väääldigt kul ut vill jag lova, två ölgalna pojkar (Jonas och Andreas) försöker rädda så mycket öl som det går och få stopp på sprutandet.. dom lyckades till slut men fram tills dess så blev de lite skratt ;)
 

Idag blir det en bra dag!

Publicerad 2013-05-24 10:06:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Go förmiddag på er!
 
Idag blir det som sagt en bra dag tror jag, förrutom min huvudvärk som är helt galet illa idag.. men men jag ska väl kunna trottsa den också och få saker gjort iaf..
 
Andreas slutar tidigt idag, för idag kommer nämligen våra möbler som vi beställt.. mellan 13-15 kommer dom nångång så därför kommer Andreas hem tidigare så han kan hjälpa att ta emot dom.. jag kan ju inte precis bära i trapporna :P
 
Efter det (lite senare i eftermiddag) så ska vi ut med Eriksson, kanske nån mer? ;) och käka middag ikväll.. blir indonesiskt tror jag.. ska bli spännande.. ny resturang i Kalmar.. Jag tyckte Eriksson kunde bjuda hem oss på middag för ovanlighetensskull, men det tyckte då inte han och istället ville han bjuda ut oss.. men det är trevligt det också och det tackar vi för :D Efteråt så åker vi hem hit och spelar kort såklart.. förhoppningsvis på nytt ihopskruvat bord och stolar.. men med vår otur så fattas väl nån del så vi inte får ihop det.. nej nej nu ska vi inte tänka så näe..
 
Kommer även lite folk idag och hämtar saker och lämnar pengar.. kanoners! Det är mer än välkommet just nu!
 
Tänkte ta min krycka och raska bort till blomsterlandet för att överraska Andreas med lite blommor idag, han fick ju inga när vi hade vår förlovningsdag så tanken var att överraska idag då som sagt.. men vädret är inte så super fint och jag mår ju inte precis super bra.. så det får nog vänta till nästa vecka eller något.. vi får väl se, Andreas har ju bilen idag så jag kan inte ta mig nånstans, vilket iof är ganska så skönt, jag har nog med att plocka här hemma!
 
Svärfar åkte hem idag, eller han åker typ vid tolv tiden, men härifrån har han redan åkt..han åkte redan strax efter halv nio efter att han och jag ätit en god frukost .. har varit trevligt med lite besök!
 
Jag har redan hunnit bädda, plocka i och ur diskmaskinen, plockat iordning lite, tagit fram mat till lunchen.. så nu känner jag mig rätt död.. så frågan är.. ska jag sätta igång ett avsnitt av desperat housviwes eller fortsätta att plocka?! Vore ju gutt med lite sömn trotts allt.. men har jag tid?! Vi får se vad jag beslutar mig för..
 
Vi hörs när vi hörs, ses när vi ses, ha de så bra!

Vänskap!

Publicerad 2013-05-22 10:00:00 i Vänner har en stor betydelse!

Vänskap är verkligen något fint, ännu finare är det när man verkligen ställer upp och kan prata om mycket! Ha kul tillsammans!
 
Både jag och Andreas älskar denna pojk, helt fantastisk vän! Att även jag kommit så nära Andreas vän är obeskrivligt, sen att han är rolig att käfta med gör ju inte saken sämre.. haha..
 
Han förstår mina skämt (ibland iaf) och tycker jag är dryg, men det är omsesidigt, han är också rätt dryg när han sätter igång :P
 
Iband sitter Andreas bara och glor på oss som att vi är galna, men egentligen vet jag att Andreas sitter där och skrattar inombord åt oss, för ibland kan det nog vara rätt så kul att lyssna och kolla på oss.. dryga människor är vi!
 
Att även se hur dessa killar, Andreas och Eriksson har så stark vännskap och alltid finns där för varandra är väldigt vacker att se! Man blir så glad! Allt är så naturligt!
 
Med denna människa kan jag vara mig själv till 100% ..
 
Såhär kul är det att baka pizza en Lördag.. mycket skratt.. men det är sammarbetet som avgör.. haha, jag har lite att lära denna pojken :P
 
 
Skämt och sido, vi vet (tror jag?) vart vi har varandra och även om jag ställer dumma frågor och drar mina egna slutsatser (som ofta visas vara rätt till slut) så förstår du nog Eriksson när jag är allvarlig och inte.. och du gör det med ett skratt! Andreas kan dock bli lite generad av mina frågor, även om det ofta är han som vill veta och frågar mig.. då måste jag ju ta reda på det, på mitt egna lilla sätt!
 
Andreas och jag tycker du är underbar! Det var väl det jag egentligen ville säga!
 
 

Nöff Nöff

Publicerad 2013-05-22 09:49:00 i Partybilderna du inte vill missa!

Vad tycker ni om min snygga gris som jag målade till festen?! Jag har verkligen varit kreaktiv inför denna festen.. haha men visst är nöff nöff söt?! Vi skulle sätta ut vårt namn där knorren var.. hmm jao ni ser ju hur bra dom lyckades ;)
 

Komplimanger..

Publicerad 2013-05-22 09:40:00 i Välkommen hem till oss!

Att få fina komplimanger om något man kämpat med är alltid kul! I lördags så firade vi Andreas här hemma med lite party och komplimangerna öste in om vår lägenhet kändes det som.. super kul! Många gillar vår lägenhet skarpt.. likaså vi såklart ;)
 
Härromdagen skulle Eriksson skriva in på sitt alarm att han skulle hit en speciell tid.. och då kan man även skriva in plats.. vilket han skrev: "lyxlägenheten".. är inte det toppen betyg?! När Jonas dessutom kom dagen efter så utrycker han att vi har värsta design-lägenheten.. blir man glad eller?!
 
Vi har verkligen kämpat med detta, Andreas har verkligen kämpat med att fixa och jag med att designa.. och kolla vad bra det blev.. vi är sååå nöjda!

Nu återstår det bara nån enstaka list och lite som ska målas, sen är det klart.. eller näe, nu ska vi ju fixa med nytt matsalsbord och sen fixa nytt i köket också, men sen efter det.. då ska jag ta massa bilder och lägga upp såklart!
 
Tack alla ni som berömmer oss att vi varit så duktiga, det värmer verkligen!

Hur kan jag ha missat?!

Publicerad 2013-05-20 11:29:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hur kan jag ha missat att släppa bomben i bloggen?! Hehe.. den fina bilen som heter TES.. undrade ju vem den egentligen tillhör..
 
Och det vet jag ju egentligen, det är nämligen Andreas och Min nya bil.. vår cabbe.. underbar!
 
Tyvärr hände en liten olycka i sthlm förra helgen så just nu står bilen kvar där uppe men vi får hem den i slutet på veckan :)
 
 
Vi bara älskar vår snygga härliga lilla bil <3 Dessutom har den ju ett fint namn också ;)

Veckans matsedel!

Publicerad 2013-05-20 10:56:18 i Veckans matsedel!

Måndag: Marsala fläsk med citronris
 
Tisdag: Larmgatan 10, för att fira vår 2-åriga förlovning <3
 
Onsdag: Grillade sparreribs med advokadosallad
 
Torsdag: Gravad lax med färskpotatis och hovmästarsås
 
Fredag: Stekt strömming med primörsallad
 
Lördag:
 
Söndag:
 
Vet inte vad vi ska äta i helgen, våra idéer försvann.. men vi kommer alltid på något tills vi är där ;) Beror på vad vi ska göra i helgen också..

Ännu mer medicin!

Publicerad 2013-05-07 15:51:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Sådär ja, då har jag precis kommit hem från ett besök hos min neurolog.. han tycker inte jag är någon rolig passient.. man får aldrig någon possetiv känsla när det handlar om mig säger han, han menar att det finns aldrig nåt bra svar på varför jag har mina problem med huvudet när jag kommer på återbesök.. suck.. hopplöst fall helt enkelt :(
 
Men vi bytte ut min tablett på kvällen mot värk/sömnsvårigheter mot en som har samma effekt men som inte gör att man går upp i vikt, som tydligen den andra ofta gör.. så det är ju possetivt.. plus att det nu kanske finns en lite orsak till varför jag går upp i vikt, nu för vi se om det hjälper mig lite mer..
 
Fick även en ny tablett mot huvudvärken som jag också ska ta precis innan jag lägger mig.. så nu ska jag ta både mina starka värktabletter och den "lugnande" och den nya värkmedecinen på kvällen.. mycket tabletter blir det tyvärr.. men nu får vi hoppas att detta har lite effakt iaf.. vi får väl se..
 
Annars så var allt som det skulle, dom vanliga neurolog-testerna (följa finger, pek på näsan ect) var precis som dom skulle.. inga problem alls.. likaså funkar shunten som den ska och den tyder Inte på något övertryck alls.. så som han sa, när jag fick denna sjukdom så tryckte det höga trycket "sönder" huvuvdet, dvs gjorde så jag fick kronisk smärta som inte vill stanna av, ungefär som en ond spiral som inte vill sluta snurra.. eller det passande exemplet han tog: "Det är som ett bowlingklot, när man väl har släppt greppet så kan man inte ångra hur man gjorde, för klotet fortsätter ändå att bara rulla".. haha jag blev lite full i skratt när han sa det.. han vet ju inte att jag bowlar :P
 
Blev inte mycket klokare av detta besöket, ändå så satt vi och pratade i 50 minuter :O Men men, som sagt inget klokare, känner mig bara ännu mer som en försökskanin som det inte finns nåt vidare hopp för..

Mycket att se fram emot..

Publicerad 2013-05-07 11:48:01 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Känns underbart att ha mycket att se fram emot.. på torsdag åker vi till brossan och David och sover där en natt sen åker vi till Andreas lillebror Martin och Kajsa och stannar där tills på söndag! Andreas och jag ska nämligen på Bruce Springsteen :) Spännande att gå på konsert med kryckor, men det ska nog gå bra, vi har ju sittplatser så det ordnar sig alltid!
 
Sen nästa vecka är det dax att fira Andreas så då kommer det förhoppningsvis en del folk.. så ni som är bjudna och inte svarat på om ni kommer ännu, gör gärna det så fort som möjligt!
 
Sen har vi bowlinglägret att se fram emot också, dock är det ju lite oturligt att jag inte får vara med pga foten, så får endast vara med på teorin och sen sitta snällt och titta på dom andra när dom tränar :/
 
Sen ska vi på Iron Maiden också.. Och Gyllenetider.. då hoppas jag verkligen att min fot är bättre!
 
Och sen resan i Oktober uppe på allt detta och dessförinnan ska jag fylla år också.. vi har en bra tid dramför oss hoppas jag.. många gärn i elden nu när det snart är sommar..
 
Förhoppningsvis ska jag börja jobba snart också..

Turiket!!

Publicerad 2013-05-07 08:22:28 i Familjen betyder allt!

Vi har beställt en resa till turkiet.. side.. vi åker den 16oktober från Malmö med mamma och pappa, Emil och David åker dit dagen innan så dom är på plats när vi kommer <3
 
Det ska bli så otroligt underbart, känns verkligen som att detta behövs.. och ett super fint hotell ska vi bo på.. Davids föräldrar ska också dit, så dom har ett par dagar kvar när vi kommer ner så vi hinne träffa dom lite också..
 
Och så ska vi fira Emil och mig där nere också, ååååh det ska bli såå jädrans underbart!
 
 
Nu har vi verkligen en sak till att se fram emot <3

Sååå stolt!

Publicerad 2013-05-06 15:12:42 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Faan så stolt jag är över mig själv.. har precis varit hos tandläkaren och tagit tandsten.. och det gick så himla bra så han tog både över och under-käken, skulle egentligen ha åkt dit en gång till och ta tandsten men nu fick vi avboka den tiden då jag var så duktig och fixade allt idag :D Weeiii..
 
Dom tog även röntgenbild över hela mitt bett för att kolla tanden som ligger uppe i käkbenet.. så beslut togs att tandläkaren skulle prata med speciellisterna och se om jag behöver åka till käk-kirurgen för mycket riktigt, där låg en stor tand som mycket väl kan trycka på dom två tänder jag ofta har ont i.. så innan speciellisterna har tagit beslut så ska jag inte heller fortsätta rotfyllningen eftersom dom inte vill ta beslut om att rädda den tanden om det visar sig vara i onödan.. så nu får vi se vad som händer helt enkelt!
 
Men jag är såå nöjd med mig själv, känner hur jag växer varje gång jag klarar saker som jag har rädsla för <3

Elendet fortsätter..

Publicerad 2013-05-03 14:33:47 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Haft tandvärk senaste tiden från och till som jag trott att berodde på min visdomständer som håller på att komma fram.. Sen i förgår kväll så hade jag super ont, sen igår var det lugnare på dagen, men framåt eftermiddagen så fick jag super ont igen och inga tabletter hjälpte..

Vi åkte neråt hit mot Skåne och det blev bara värre och värre, så illa att så fort jag nuddade den onda tanden med tungan så ryckte hela jag till för att det gjorde så förbannat ont!!! Sen råkade jag komma emot för mkt med tungan så jag bar skrek rakt ut och tårarna bara sprutade, jävlar tur inte Andreas körde av vägen så som jag skrämde honom.. Och mig själv!!!

Så idag på morgonen ringde jag akut tandläkaren i Malmö och fick akut tid idag vid tolv utanför Lund.. Jag tog beslut och bad om att få gå till tandläkaren, så har jag oooont kan man säga..

En timme tog det hos tandläkaren.. En rot har dött i en tand och ett hål under en fyllning, så dom har borrat upp hela tanden och lagt i något förband så ska den rotfyllas sen.. Min vanliga jävla otur!!

Dom hittade även något skumt på röntgenbilden som troligen är en tand i käken, så ska visa min tandläkare i Kalmar och se om de alltid varit där, annars blir det ett fall för käkkirurgen att ta tag i.. :( jätte lyckat detta.. Eller inte..

Men tandläkaren var iaf riktigt riktigt bra, så stor guldstjärna till henne och sköterskan!

Så nu ligger jag på mamma och pappas soffa rätt så utslagen över hur denna dagen har börjat..

Ikväll kommer brorsan och David hit, hur underbart är inte det!? :D

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela