Välkommen!

Dax att bege mig av..

Publicerad 2013-10-31 10:21:02 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ska nog ta och sticka iväg nu.. har en del att uträtta idag, ska köpa en sak på netto, ska till citygross och kolla en sak.. sen ska jag åka och träna.. sen hem och fixa iordning och göra massa här hemma så det iaf är lite fint i morgon när jag får besök :)
 
Kanske har posten kommit när jag kommer hem också.. den är ju så förbaskat sen ibland i detta området..
 
Föresten så ska jag till Lindex och hämta ett paket också, spännande.. så aaa som ni hör har jag lite att uträtta idag så är väl lika bra att sticka iväg nu då..

Denna väntan gör mig lite smått galen..

Publicerad 2013-10-31 10:17:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Väntar varje dag och kollar posten så fort den kommer.. kan inte hjälpa det, försöker att inte tänka på det, vilket jag knappt gör heller men sen bara dyker de upp i huvudet på mig.. när kommer brevet från Gyn?!
 
Det har gått fyra veckor nu, så snart borde det komma.. har en klump i magen, orkar verkligen inte med nån operation nu om det skulle vara så.. men jag har samtidigt lite possetiv känsla faktiskt, att jag slipper operation och att kroppen själv tagit hand om dom förändringar som var kvar, att dom var så pass lätta.. men samtidigt känns det inte som det eftersom jag aldrig kan ha tur med nåt som handlar om sjukdommar känns det som..
 
Väntan gör mig galen, hoppas det kommer idag med posten så att jag får veta.. kommer vara livrädd när jag öppnar kuvertet men samtidigt så får jag ju då veta vad som väntar mig..

Dax för jobb!

Publicerad 2013-10-30 11:15:48 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Aha då har man slappat mest hela förmiddagen här.. mest legat i sängen pga värk så jag hade svårt att se, men efter att ha knarkat lite piller och vilat så är det iaf OK nu, så snart ska jag ta och bege mig till jobbet.. arbetsträning idag och jag satsar på två timmar :) Vi får se hur det går, men förhoppningsvis bra!
 
Efter jobbet så får det bli att åka till sjukgymnasten och träna lite.. dock får jag se hur foten mår efter arbetsträningen, men är inte den pigg så kan jag ju träna dom få övningar jag har med överkroppen, så kommer man ju igång lite iaf.. bättre lite än inget :)
 
Ikväll är det bowling också, så det blir mycket idag.. får väl se om jag pallar med det också men ett par kasst ska väl kunna gå iaf hoppas jag, det är ju inte förens vid sju så foten hinner ju vila några timmar mellan passen..
 
Lika bra att hålla igång medans man ändå har glöden uppe eller vad säger ni? ;) Imorgon däremot blir det en lugnare dag.. inget speciellt planerat mer än att besikta bilen.. och städa här hemma för på söndag kommer äntligen Meja, Lowa och Elin hit.. ska bli såå mys! Ska försöka ta lite fina kort på syskonen, kanske Elin vill försöka ta nåt fint på mig och syskonen också?! Vi får väl se..
 
Nehe nu är det nog dax att dra på ytterkläderna och gå till bilen.. Ha en fin dag så hörs vi när vi hörs ;)
 
Kram på er!

Det smakade fint!

Publicerad 2013-10-29 20:15:36 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Mumms, det blev stuvade makaroner och korv till middag.. jag lyckades kanon idag och det var sååå gott.. super längesen vi åt det, är ju inte direkt nån sommarmat..
 
Snart är det film som gäller, Andreas ska bara spela klart sin FIFA-match! Sen ska jag tända lite ljus där inne och mysa ner mig i soffan under täcket och bara njuta av min kära sambos sällskap <3 Kvällarna när dom är som bäst är i älsklingens famn ;)

Grattis Jonna!

Publicerad 2013-10-29 19:15:00 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

Jag var lite sen med detta inlägget idag men ville vänta tills jag kunde sätta mig ner och nu passar jag på medans maten puttrar på spisen!
 
Vill säga grattis till världens finaste Jonna som idag fyller hela 8år.. shit, vart tar tiden vägen egentligen? Fina Fina flicka! Älskar dig, du är och kommer alltid vara speciell för mig! Kommer aldrig glömma när du föddes, som jag grät av lycka, så pass mycket så min mamma trodde att något hemskt hade hänt när jag ringde och skulle berätta för henne, men det var ju av ren glädje som jag grät!
 
 
 
 
 

Cacer-galan!

Publicerad 2013-10-29 15:36:39 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Cancer-galen var ju igår på TV och jag satt självklart bänkad.. eller låg i sängen rättare sagt.. och när Andreas kom hem så höll han mig faktiskt sällskap.. tro det eller ej.. inte för att han kanske kollade så mycket på tvn utan mest på datorn och i en receptbok men iaf.. han satt/låg ju med iaf..
 
Detta maed cancer är en hemsk sjukdom! Så många liv dom tar ifrån oss, hade jag haft pengar hade jag skänkt en slant men det är ju inte lätt när man knappt har inkomst till sig själv..
 
Jag vet inte men detta med cancer har börjat intressera mig mer och mer dom senaste åren, kanske för att man har nån så nära mig nu som verkligen bekämpat denna hemska diagnos! Jag läser många bloggar med barn som har cancer osv, kanske för jag vill veta vad som hände när han var sådär liten och fick beskedet? Jag vet inte så mycket och inte han heller som han pratar om.. det är liksom inget som det samtalas omkring.. kanske därför jag fastnar för sånna bloggar och program..
 
Igår talade jag för första gången om att han är en riktig kämpe och han vunnit största kampen av dom alla och han höll faktiskt med!
 
Jag önskar alla kunde vinna denna kampen! Ingen borde få lämna oss tidigt i livet, gammal människa så OK, men inga unga fina människor.. så jag hoppas det kommer fler och fler botemdel mot detta så fler får chansen att leva ett lyckligt liv!
 
Jag säger det igen som i förra inlägget, Andreas du är Min klippa, Min kämpe och jag Älskar dig!

Möte på banken!

Publicerad 2013-10-29 15:30:17 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Mitt första möte ensam på banken är avklarat.. i över en timme har vi suttit och pratat sparande och pension och ärligt talat så blev jag inte mycket klokare.. haha.. men det är bara att sitta och hålla med lite fint och säga att det låter bra.. ;)
 
Bankmannen, hon var mycket imponerad över hur jag klarar mig med min inkomst de senaste året då jag varit sjukskriven.. men det är ju inte till att sticka under stolen med att det är tack vare min otroliga sambo som jag klarar mig.. Andreas är in klippa, min hjälte, min kärlek! Älskar dig!

Saknar redan!

Publicerad 2013-10-27 17:20:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Lilla Doris.. världens mysigaste hund tror jag.. saknar henne redan och ändå har vi bara varit hemma sen igår kväll..
 
 
Vi har verkligen haft en underbar vecka i Turkiet, även en underbar helg hos mamma och pappa! Det har minst sagt varit ensamt idag när jag varit hemma helt själv så Andreas är iväg och tävlar och har varit sen halv sju idag på morgonen.. men om några timmar så är han hemma igen iaf.. ska pussa massor på honom <3
 
Har packat upp alla väskor idag, tvättat en del av all tvätt och varit iväg och handlat så vi har lite mat tills ikväll.. det blir tacos fast med fläskfilé och bbq-sås istället för köttfärs och taco-sås.. ska bli gott gott :)
 
Får se om jag ska arbetsträna något imon, annars blir det på onsdag som jag drar igånr, träna måste jag iaf göra imon..
 
Saknar Turkiet! Åh, vill tillbaka NU!
 
 
 
Nu blir det till att fortsätta att plocka lite här hemma medans tv:n står på så att jag har lite sällskap!
 
Vi hörs!

Underbart!

Publicerad 2013-10-19 16:34:23 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Här i Side har vi det underbart! Tagit semester även från mobilen! 

In till stan och äta om en stund efter en dag på marknad och sedan stranden! 

Kunde varit bättre väder men samtidigt är det skönt! 

Ha de bäst ni i Sverige, kram på er! 



Segt!

Publicerad 2013-10-16 17:33:02 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Drygt, planet försenat.. Skulle redan ha varit iväg nu juh.. 

Men vi har iaf tagit en god fika ;) eller god och god, kaffet var ok, chokladbollen som jag trodde var ett säkert kort var Inge bra alls men som tur  var tyckte mamma och pappa om min ;) tihi 



Resfeber.com

Publicerad 2013-10-16 11:35:09 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Daaah nu har resfebern kommit! 
Har jag glömt något?!
Kommer vi få sitta tillsammans på planet denna gången?!
Det ska blåsa och vi ska köra upp och ner har Micke redan ringt och talat om för mig ;) haha.. Han är stöttande han ;)

Jag längtar så, Emil och David kom ju dit redan igår och det ska vara super fint där! Underbart!

Penicillinet har redan hjälpt och jag är ofantligt mycket piggare så det känns otroligt bra! Weeeiii 

Frustrerande för många!

Publicerad 2013-10-15 08:08:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Gomorron! Här är det inte mycket sömn idag.. har varit vaken sen strax efter fyra och inte somnat om.. luftrören och allt är inte vad de borde idag.. svettas som en tok, men känner mig bättre med förkylningen sen igår och det är ju ett plus iaf..
 
Pratade precis med min läkare om intyget på medicinerna då jag inte fått det ännu, han hade inte fattat det som om att vi skulle åka redan imorgon och han hade inte hunnit att skriva det, men sa att han haft hur många patienter som helst att som åkt till Turkiet som inte haft intyg på dessa mediciner som jag har.. så det ska inte vara någon fara.. skulle det vara något så har han iaf gjort en journalanteckning och jag ska be dom rigna honom i såfall..
 
Fick även pencilin utskrivet, det var tydligen inte att rekomendera pencilinen som dom har där nere så fick utskriven en sort som jag får äta i solen.. så bara att åka till apoteket och hämta det när dom öppnar sen.. skönt att jag slapp åka ända till Nybro idag för att han skulle se mig och skriv ut pencillin men detta är ju för att vi ska utomlands och han hörde att jag inte lät alls pigg!
 
Skulle säkert vara frustrerande för många att behöva gå på pencillin när man ska utomlands, inte kunna ligga vid stranden och ta en god paraplydrink.. men mig gör det inget, jag dricker ju sällan alkohol iaf så det gör då inget! I Egypten förra året drack jag ju inte en droppe, så ingen förlust för mig inte, jag tar hellre alla mina mediciner och får må OK istället för att stå över alla värktabletter osv för att få dricka lite. Smaka nåt kan man ju göra om man känner för det men äsch, huvudsaken är att jag får bli frisk och kunna njuta av vår semester!
 
Nu har jag förflyttat mig in till bio-soffan, öppnat fönstret lite, stängt dörren så jag inte blir störd av katterna.. så nu ska jag luta mig tillbaka i halvt liggläge (mkt skönt för lungorna) och försöka somna en liten stund förhoppningsvis.. under tiden kollar jag på SOS Polis!

Vaknade och mår bättre :)

Publicerad 2013-10-15 06:07:34 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Japp mår bättre gör jag iaf än sålänge! Men huvudet spränger som fan så fått i mig lite piller nu så snart blir det sängen igen och sova lite till så kanske jag vaknat ännu lite piggare! Långt ifrån pigg och frisk men känns iaf som det går åt rätt håll och det är ju ett stort plus! :D 

Får man dåligt samvete eller?!

Publicerad 2013-10-14 21:09:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Andreas plockar här hemma och städar för fullt för att vi ska få det fint när vi kommer hem och för att dom som kommer i veckan ska komma fram lätt till fönsterna för att byta alla tätningslister..
 
Själv ligger jag bara och ser på TV, iof på order från Andreas men ändå får jag sjukt dåligt samvete för att jag inte kan hjälpa till, men jag måste verkligen bli frisk nu!
 
Daaah, detta samvete är inte kul.. men nu ska jag iaf bädda ner mig i sängen och se på ensam mamma..
 

Hoppas på att vakna piggare imon, men jag har iaf inte feber ikväll och de är ett plus ;)

Usch och fy!

Publicerad 2013-10-14 07:12:26 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Andreas blev förkyld förra veckan nånting och ont i halsen.. Precis lagom till jag blev frisk, han som typ Aldrig blir sjuk...

Vi har verkligen försökt att inte pussas och så för mycket för att inte jag skulle få nåt skit igen men vem ligger nu då tror ni? Jodå jag.. Genomförkyld igen och halsont, igår feber tror vi och jag låg mest hela dagen, sov från och till.. Men vi var iaf iväg och handlade de sista vi behövde till resan.. 

Så nu blir det att knarka halstabletter, rinexin och slemlösande.. Allt för att förhoppningsvis bli frisk innan vi åker.. Så jävla typiskt detta!

Men halsen känns ju iaf bättre idag, dock inte mina stackars luftrör.. Snälla nån bota mig mot detta innan vi åker!!!


...

Publicerad 2013-10-11 09:29:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

En fantastisk dag igår resulterar i en inte fullt lika fantastisk dag idag..
 
Ja, jag har ont i huvudet! känns som att när jag har trevligt / mysigt / roligt så ska jag antingen få ont i skallen mitt i det roliga eller så ska jag må skit dagen efter.. varför ska jag alltid straffas?! Ja, det är verkligen så det känns :(
 
Men det är bara att bita ihop, för idag är det arbetsträning som gäller en timme ungefär, blir kanske en o halv idag att testa, får se.. beror lite på vad det är för ärenden osv.. men efter det lär det bli hem och vila igen.. ska förbi och lämna lite saker på ett ställe också efter jobbet, men sen så blir det hem..
 
Har massor som måste fixas här i helgen inför nästa vecka när vi åker :D Vi ska packa Andreas väska, packa klart min väska, inhandla det sista, fixa iordning hemmet och storstäda, flytta saker från alla fönster osv för nästa vecka kommer dom och ska byta alla tätningslister runt fönster och dörrar i lägenheten, dom ska även göra nåt med ventilationen.. så det gäller att vi får bort saker som står framför fönstrena så att dom kommer fram :) Så helgen har vi att göra iaf.. Andreas ska spela match i morgon också :)
 
Nehe nu ska jag se till att vila lite innan det är dax att göra sig iordning..
 
Kram på er!
 
 

Till Salu, ej barnsaker

Publicerad 2013-10-09 14:38:00 i

Hör av dig om du är intresserad så disskuterar vi pris osv.
:)
 
BÖCKER, begagnade
 
FILM / SERIER
 
FILM / SERIER, begagnade
 
 
WII-SPEL
 
KRUKOR, begagnade
 
DUKAR, begagnade
 
ÖVRIGT
 
 
 
ÖVRIGT, begagnat
  
 
STORLEK 38, begagnat
 
STORLEK 40, begagnat
 
STORLEK 42, begagnat
 
 
STORLEK 44, begagnat
 
STORLEK 46/48
 
STORLEK XS
 
STORLEK S, begagnat
 
STORLEK L, begagnat
 
STORLEK XL, begagnat
 

Vilket härj!

Publicerad 2013-10-08 10:38:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Puh, vilket härj att vara sjuk alltså..
 
Ringt ambassaden idag för att fråga om att resa med mina mediciner, har fått nyutskriven läkemdelslista men det räckte tydligen inte utan måste ha läkarintyg på Engelska för att komma igenom spärrarna..
 
Så nu har jag ringt min husläkare också så han får skriva ett intyg på engelska också och även skicka hem papperna om läkarutlåtande till försäkringskassan.. 
 
Massa papper att hålla reda på .. suck.. det är inte direkt min starka sida att behöva ringa runt såhär..
 
Nu har jag bara ett ställe kvar att ringa till vad jag kan komma på och det är försäkringsbolaget så jag får hem papper på min försäkring om jag blir sjuk där nere så man har allt förberett..
 
Jag HATAR sånt här.. men men.. det måste ju göras det också tyvärr..

Inget blir som tänkt idag..

Publicerad 2013-10-07 12:31:08 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Sjukgymnasten ringde och han tyckte de var bättre jag väntar med att åka och träna tills i morgon och hoppas på att jag mår bättre då.. han undrade om jag verkligen skulle träna imon ens för han tyckte inte jag lät pigg :O Kan ju bero på sömnbrist och huvudvärk, men han trodde de var av min förkylning förra veckan :P Aja, det kan ju kvitta men i morgon blir det ju träning iaf, sa även till att vi åker utomlands den 16de så han vet att jag inte går att få tag på då :)
 
Ska lägga mig en stund nu igen och se om jag kan vila lite till.. vid halv två är det sjukhuset på tv, sen så åker jag nog och fixar gurka plus lite som måste fixas inför resan, apoteket och lite sånt så de får bli en snabbis på modehuset.. egentligen orkar jag inte men måste verkligen fixas typ idag så det får bli så..
 
Men som sagt, nu lite vila!

Vaken!

Publicerad 2013-10-07 11:46:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vaken och har varit det en lite stund, först nu börjar det kännas lite grann bättre så ska föröska få i mig lite energi sen gå ut en runda.. åka ner till sjukgymnasten en stund.. förhoppningsvis så orkar jag träna lite iaf.. får testa mig fram, går det inte så är de bara att gå hem igen.. Måste ändå ut och köpa gurka till maten ikväll, Andreas lär jobba länge så jag ska förbereda maten lite tänkte jag med det jag orkar :)
 
Mycket på tv ikväll, det ser jag fram emot! Det blir en riktig slappar-dag idag.. inte konstigt efter denna natten och morgonen.. men då är det ju tur att det finns bra saker att se på TV, för då Kan jag ju sitta still iaf ;)

Nej, det blev inget jobb..

Publicerad 2013-10-07 08:59:39 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Jag ringde till Camilla, så det blir inget jobb idag.. det kommer inte funka.. fan fan fan.. så besviken på denna jävla värk.. men men, nu får jag ta och lägga mig istället och försöka somna en timme eller två så att jag piggnar till och kan ta mig till sjukgymnasten sen efter lunch..
 
Starka tabletter + sömn borde väl kunna lösa en del iaf? Vi får hoppas på det!

Usch vilken natt!

Publicerad 2013-10-07 08:46:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Blä, knappt sovit nånting och huvudet värker och foten värker och jag ska arbetsträna klockan tio.. funderar skarpt på att ringa och säga att jag inte kan komma, men samtidigt vill jag ju jobba.. men de lär ju inte bli bättre för nu har jag försökt med allt, tabletter, ta det lugnt, vila.. men nej då.. blir bara värre och illamåendet har börjat komma.. jag MÅSTE bara vara bättre till lunch-tid sen så jag kan träna.. är ju två veckor sedan och nu MÅSTE jag ner.. dom undrar väl vart jag tagit vägen.. glömt att höra av mig :( Suck..

Min älskling!

Publicerad 2013-10-07 00:02:00 i Kärlek är vackert!



Vad vore jag utan dog Andreas? Du är så fantastisk och mysig, jag är stolt över att få vara din flickvän/fästmö/sambo och vän! Du betyder allt för mig! 

Veckans Matsedel!

Publicerad 2013-10-06 21:21:00 i Veckans matsedel!

Måndag: Ugnsbakad lax med kokta morötter och tzatsiki
 
Tisdag: Kalops med ris
 
Onsdag: Pytt i Panna
 
Torsdag: Kycklingsallad med kall sås
 
Fredag: Rödspetta med kokt potatis och remuladsås
 
Lördag: Rotmos med fläsklägg
 
Söndag: Fläskfilé-gryta med ris

Meja!

Publicerad 2013-10-05 17:12:00 i Mina gudbarn som har stor betydelse för mig!

Precis haft underbart besök av lilla Meja.. och Elin såklart, men henne är det inte lika lätt att ta kort på ;) haha.. synd de bara blev en stund men det är bättre det än att inte ses alls <3
 
Jag började tro att inte Meja kan vara vaken.. bara sova hela tiden, inte ens vakna när hon bytte famn.. hihi.. sötnosen!
 
 
Men titta, hon kunde ju faktiskt vara vaken när dom skulle gå hem så jag fick se hennes fina ögon en stund iaf.. älskade barn!
 
 
Tack så mycket för besöket!
 

Mys-kväll

Publicerad 2013-10-04 20:27:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Mys-kväll med mig själv idag ;) lite smågodis och Idol.. medans Andreas spelar fifa, Edson kommer snart också och håller honom sällskap.. får nog bli rätt så tidig kväll idag.. efter idol får det bli sängen.. iof är ju uttagningen rätt så sent men ändå ;)
 
I morgon kommer Elin en snabb runda hit med lilla Meja.. Andreas och Lowa ska på bio så då kommer Meja och Elin hit <3 Jag måste ju få pussa och gosa bebis en stund tihi.. plus att Elin ska vara snäll och klippa mig så jag slipper hålla på och irritera mig på att de ser fult ut när jag har uppsatt hår i turkiet..
 
Det närmar sig med stormsteg till Turkiet nu och nu börjar jag bli riktigt taggad.. idag har jag suttit och kollat igenom det vi ska beställa från taxfreen på vägen dit och hem.. :D
 
Nehe nu ska jag kolla på Tv:n istället för på skärmen ;)
 
Ha en fin fredags-kväll
 

Hjälp!

Publicerad 2013-10-02 17:06:48 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Håller på att skriva pack-lista till Turkiet.. snälla hjälp mig med viktiga saker man behöver tänka på att ha med sig.. ??
 
Hmm hittar inget datum på min solkräm? Brukar inte dom bara hålla ett år eller vad är det man brukar säga?!
 
Lika bra att börja med packning och det så smått så att jag inte missar något viktigt såsom mediciner osv..

Underbart fin Nalle!

Publicerad 2013-10-02 14:44:00 i Mina gudbarn som har stor betydelse för mig!

Denna nalle hittade jag redan i början på sommaren då Andreas och jag var i Borgholm.. ångrade mig när vi kom hem att jag inte hade köpt den.. men sen skulle vi dit igen lite senare på sommaren och nallen fanns kvar så då var jag förståss tvungen att köpa den :)
 
Vi var ju inte 100 på att det skulle bli en flicka, men ultraljudet hade trötts allt visat på det så jag tog en chansning och tur var väl det då att det blev en liten Meja så hon kunde få den fina nallen som jag fastnat för..

Den fick genast flytta in i hennes säng och jag hoppas att hon kommer gilla den <3 så mjuk och härlig.. och framförallt söt!
 
 
Och ett litet kort på mig och Meja <3

Jag Älskar paket!

Publicerad 2013-10-02 14:39:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Paket till Lowa och Meja.. jag älskar verkligen paket, att slå in dom, ge dom.. ja allt.. synd de ska kosta pengar bara och att man inte kan ge bort hur mycket som helst ;) Men bara att slå in saker är skoj.. så.. nån som behöver hjälp me inslagning av paket? ;) Tihi
 

Underbara Lowa!

Publicerad 2013-10-02 14:33:00 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

Lowa fick såklart paket härromdagen eftersom hon blivit storasyster <3 Det uppskattades såklart..
 
Massor med småsaker, precis som Lowa älskar.. pilla med det som är smått är ju riktigt skoj ;)
 
Lika busig och söt som vanligt är hon ;) Hon vet vad som gäller när jag kommer, då åker kameran fram ;) Hennes lillasyster lär märka det också när hon förstår.. tihi.. men Roligast tycker ju Lowa det är att springa runt och göra tokigheter medans jag klickar bilder som bara den ;)
 
Sen fick hon ju öppna lillsysters paket också och det var ju väldigt kul det med..
 
Lite lurig verkar hon allt vara när lillasysters paket åker upp..
 
Denna underbara flicka! Så busig men samtidigt sjukt mysig och vill gärna sitta på eller bredvid mig för det mesta.. då myser jag lite extra mycket.. hon också tror jag <3

Snart dax för lite jobb..

Publicerad 2013-10-02 08:41:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hade gärna sovit ett tag till när klockan ringde klockan åtta faktiskt, men var tvungen att gå upp så jag slapp stressa nu innan jobbet.. perfekt tid att börja tycker jag.. klockan tio.. man hinner ju äta frukost i lugn och ro, göra sig iordning lite och ändå hinna sitta och slappa lite, det är precis vad mitt huvud behöver för att orka jobba..
 
Idag mår huvudet sådär, det spränger men jag är fortfarande trött så vi får väl se hur dagen blir här.. har en del att göra..
 
*Jobba 10-11
*Handla på netto och maxi efter jobbet
*Hem och äta lunch
*Träna under eftermiddagen
*Fixa iorning det sista här hemma
*Slå in paket till Emrick
*Träna bowling (får se vad min fot orkar men ett par kasst har jag tänkt försöka med idag iaf)
*Laga middag
*Lägga oss
 
Rätt så fullsmäckad dag som ni ser.. men det ska nog gå bra :D Tihi.. skulle kunna börja redan nu med att plocka lite, men känner inte för det :P Så det får gott vänta.. måste ju vakna till liv innan jag börjar stirra runt.. hehe.. jag ogillar att stirra runt direkt när man gått upp, Andreas är expert på det på helgerna men jag klarar det inte, måste ju ha tid för mina tabletter att börja värka och så.. denna sjukdom, vad mycket den ställer till med! BLÄ på den..

Vilken förmiddag..

Publicerad 2013-10-01 12:17:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Är helt slut.. så nu tänker jag slappa en liten stund genom att uppdatera bloggen och sen ska jag sätta igång och plocka här hemma igen, märks ju att man varit sjuk en vecka.. saker överallt :P
 
Idag har jag iaf "äntligen" varit iväg hos gyn för nya prover.. tydligen de dom skickade iväg efter OP var fullt med förändringar och därav kan dom tro att det finns mer kvar ända ut i kanterna och de var därför dom var tvugna att göra om alla prover idag..
 
Andreas var med mig som stöd idag också.. tusen TACK älskling, du betyder så fruktansvärt mycket för mig!
 
Det var väldigt jobbigt precis som sist och det gjorde galet ont :( Dom som säger att inte detta känns vet jag inte riktigt vad dom har för känsel ;) Eller så är jag bara väldigt känslig i min livmodertapp.. inte vet jag, men ont det gjorde de kan man säga.. tur Andreas är så bra på att få mig att andas och peppa mig..
 
Först tog dom vanligt cellprov, sen tar dom ättika på livmodertappen för att se om det "vitnar" på nåt ställe, för det tyder på cellförändringar.. på mig visade de idag på minst fyra ställen att det blev vitt, men tydligen är de svårt att se eftersom det även kan bli lite vitare av ärrvävnad efter operationen.. eftersom det visade på cellförändringar igen så "knippsade" dom av fyra bitar från min livmodertapp som ska skickas iväg på analys.. så nu får jag vänta fyra till fem veckor för att få svar.. visar det att detta fortfarande är försändringar så måste vi operera igen..
 
Ett jävla skit är vad det är, men det är ju tur att dom är noga iaf så att det inte under åren utvecklar sig till cancer, för det vill man ju inte ha direkt..
 
Så nu är det väntans tider som gäller.. så bara att koppla bort detta nu och tänka på det när jag får hem provsvaren.. lättare sagt än gjort men jag ska iaf försöka att inte grubbla på det såklart!
 
Nu har jag super ont i magen och blöder så jag tyckte att jag var värd en kopp kaffe och chokladboll, så det har jag precis fikat lite på :)
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela