Välkommen!

Snart så..

Publicerad 2013-09-30 08:19:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vaknar vid klockan sju, inte ens märkt att Andreas gått till jobbet.. Tack älskling för att du lät mig sova ;) Men som sagt vaknade jag ändå klockan sju ungefär och var alledes för pigg för att somna om, så nu har jag suttit och skrivit kortet till Meja och fixat med sakerna jag ska ha med mig, tagit på mig kläder och sminkat mig lite.. och NU, NU så är jag dödstrött.. hmm.. typiskt!
 
Får väl ta och äta lite frukost och sen ta och luta mig tillbaka i soffan en stund, jag kan ändå inte åka förens efter klockan tio, för jag ska fixa en sak innan jag sticker..
 
Ikväll blir det lite arbetsträning.. mellan sju och åtta ungefär.. hoppas verkligen att det ska funka bra! Sen hoppas jag att chefen hör av sig snart angående om jag ska testa på boende eller annat ställe nu innan jag ska åka iväg till Turkiet..
 
Oh, det är inte länge kvar nu.. 17 dagar om man räknar med idag.. sen sitter vi på flyget.. underbart! Dock börjar jag få lite flygskräck nu och nervositeten börjar komma.. men det ska nog gå bra, kul ska vi ju ha det iaf :D
 
Nehe lite flingor och mjölk nu (har inget bröd hemma, suck).. sen blir de att luta mig tillbaka i soffan en stund och se om jag kan få lite vila innan jag sticker!
 
Ha en fin dag, det ska iaf jag ha.. väldigt fin hoppas jag.. äntligen ska jag få se lilla Meja.. och självklart träffa Elin och Lowa.. för Lowa får man verkligen inte glömma bort nu, men det är ingen risk, det kommer jag aldrig att göra! <3

Längtar!

Publicerad 2013-09-30 02:10:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!



Imorgon eller ja idag så får jag äntligen träffa lilla Meja <3 längtar så mycket så jag kan inte sova ;) tihi
 
Legat och messat med Jenny nu mitt i natten också, fler än jag som inte kan sova :p hon kommer på torsdag så det kommer bli en riktigt lyckad vecka denna veckan får vi hoppas :D
 
Nu ska jag gå upp och gå på toa plus ta andra halvan av min sömntablett, så kanske jag lyckas att somna om iaf.. Sen imon bitti måste jag skriva kortet som Meja ska få tillsammans med Aina paket <3
 
Nu säger jag god natt! Sov gott! 

Uppdaterar!

Publicerad 2013-09-29 13:07:26 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Håller på att uppdatera TILL SALU här på bloggen, därav kan det vara som så nu att vissa saker inte finns tillagt ännu, kan också vara som så att det finns nya saker som inte legat där tidigare..
 
Försöker för min och er (ni som vill kolla vad jag har till salu) skull att få till det lite bättre så det är lättare att se vilka storlekar osv som jag har i kläder m.m .. lite mer "Therese organiserat" alltså ;)

Man blir helt varm i kroppen..

Publicerad 2013-09-27 21:00:48 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Fick nyss höra att en hade velat ha mig som gudmor till sitt barn också.. och att jag är helt gudomlig med barn <3 man blir ju helt varm av att höra så fina komplimanger <3
 
Skulle även sälja saker till en tjej idag och sa att jag inte har barn.. hon blev förvånad och skrev "Jag som trodde att du hade barn:-) du verkar ha rätt personlighet till att ha många barn!"
 
Är jag verkligen SÅ bra med barn? Visst barn brukar älska mig, men jag är ju bara mig själv :) hehe

Otur!

Publicerad 2013-09-26 17:22:20 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

De blev ingen badning idag heller.. så typiskt.. vi har inte haft tur med tider inte, dom har inget varmvatten idag på Tassoteket och kan ju gärna inte bada lilla Tessie i kallt vatten hihi.. får se om det blir i helgen nu eller hur det blir :) Sån otur.. men det är inte mycket att göra något åt.. får se om vi åker och handlar iallfall eller bara stannar hemma och fixar lite mat och tar det lugnt.. börjar bli grymt trött nu så känns som jag ska somna igen..

Galet härligt!

Publicerad 2013-09-26 16:56:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Jag är på bättringsvägen, äntligen efter dagar som verkligen varit skit! Jag har knappt vetat vilken tid på dygnet det varit.
 
I dag kan jag gå iaf ett par meter utan att hålla mig i väggarna :D
 
Jag kan sitta uppe utan att somna!
 
Tror ni jag är glad?! Men nu gäller de att jag vilar iallafall så de inte blir värre, mår ju verkligen inte ok men jag är bättre iallafall det är huvudsaken!
 
Snart ska vi iväg och lämna Tessie för bad.. Hon ska bli ren och fin så att hon slipper knuta ihop hela tiden, underbart! Andreas får dock köra för det har jag inte balans till.. Under tiden Tessie är och blir ompysslad så åker vi och handlar lite, ingen idé att åka hem.. Jag får hålla mig i Andreas.. Behöver ju komma ut och få lite frisk luft också.. 
 
Att man kan vara såhär glad även fast man mår såhär dåligt! Haha
 

Jag är verkligen inte pigg!

Publicerad 2013-09-25 12:44:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Fy faaan vad jag mår.. var trött och så hela dagen igår och nös och snörvlade som dagarna innan, men på eftermiddagen kände jag bara att jag måste ut, så jag och Andreas körde ner till mediamarkt och köpte kaffemaskinen som jag fick pressentkort till av både Eriksson och Stefan! Tack, den passade perfekt i vårt kök och vi är super nöjda med den..
 
Jag hade mått konstigt på dagen, svårt att gå vissa stunder för de känns som golvet inte finns där typ, som att jag går på mjukt underlag.. så höll på att ramla här på dagen när jag egentligen skulle gå ut en runda så därför vågade jag inte gå ut själv och det kanske var tur det..
 
När vi kom hem så la jag mig och vi kollade lite på tv och sen spelade Andreas och jag låg kvar och såg på tv.. var helt borta.. kände mig helt vilsen som om att jag sov fast ändå var vaken, gick och höll mig i väggarna vissa stunder för att känna mig tryggare.. Andreas var förståss orolig, jag också..
 
Fick i mig en bit falukorv och en halv matsked potatismos ungefär sen var de bara stopp.. så troligen har jag både lite näringsbrist och vätskebrist.. har jätte svårt för att dricka när jag inte känner mig törstig och därför glömmer jag det..
 
Var riktigt orolig när jag la mig, jag var rädd på nåt vis.. ville inte vara ensam, men jag hade ju Andreas där som höll om mig.. andades jätte konstigt hela kvällen, jätte tungt ena minuten så det verkligen hördes att de var jobbigt sen nästa minut kändes de knappt som jag andades, super konstigt..
 
Har iaf sovit relativt gott inatt, och gick inte upp i sängen idag förens vid elva nästan.. totalt slut, men känner mig ändå mer "riktig" än igår kväll.. har inte lika ont när jag andas heller.. dock har jag inget matsug.. klockan är tjugo i ett och jag har fått i mit några tuggor macka och ett par munnar varm choklad och nåt litet kex.. lite lite vatten till mina tabletter också..
 
Jag måste äta och dricka.. men det är ju sååå svårt när man inte är sugen och jag inte ens orkar ta för mig att hämta nåt att dricka heller.. Jag vill bara ligga eller sitta i soffan.. men har iaf precis fått på mig lite kläder och borstat tänderna iaf.. så det är ju possetivt ;) tihi
 
Att sjukdommar alltid ska sätta sig såhär hårt på mig.. Allt blir ju så mycket värre när en förkylning kommer till kroppen, jag blir tröttare såklart, mattare i kroppen, får ännu mindre matlust  och framförallt så dricker jag inget, får ont i hela kroppen och huvudvärken och astman blir ofantligt mycket sämre.. Varför kan jag inte bara få en vanlig förkylning sen är det bra med det?!
 
Trodde faktiskt att jag bara hade åkt på en förkylning denna gången.. men men.. hoppas på att vara frisk till helgen iaf..
 
Nu har jag hållt på att somna två gånger när jag skrivit detta så ska nog luta mig tillbaka och vila.. vila vila vila, trött på denna vila.. denna förkylning har verkligen tagit kål på mig...

Jag måste..

Publicerad 2013-09-24 12:31:52 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jag måste ta mig till citygross och köpa bla nässpray.. får ju ingen luft utan det och mitt är snart slut.. men vart ska jag få krafterna från? :O
 
Andreas kommer jobba länge ikväll, så de räcker nog tyvärr inte med att han köper med sig de hem heller.. hmm.. men jag ska iaf lägga mig i sängen och se på sjukhuset klockan ett till två.. sen kanske jag får sparka mig själv i arslet så jag kommer iväg..
 
Har grym huvudvärk, den blir ju inte direkt bättre när jag är förkyld och så.. bara jag blinkar eller rör blicken för snabbt så spränger det upp i skallen på mig.. ingen bahglig känsla vill jag lova er!
 
Suttit och spelat nya mario.. weeiii.. men klarar ju inte de heller nån längre stund nu för de gör så ont i huvudet.. men lite måste jag ju sysselstätta mig med.. vad kan man göra där man inte använder huvudet och ögonen liksom? :O
 
Jag undrar vart alla kommentarer tar vägen? :P

Ett bra avslut på födelsedagen blev det!

Publicerad 2013-09-24 07:50:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Dagen igår var väl inte den bästa.. jag låg mest i soffan och i sängen och halvsov, glodde serier och sov.. det var inprencip det jag gjorde i det stora hela.. orkade inte sitta upp så mycket.. helt borta..
 
Vid halv sex tiden så kom min kära sambo hem, men då blev jag ombedd att gå direkt in och lägga mig i soffan och inte komma ut fören han släppte ut mig, så jag gick in och la mig i soffan igen och fortsatta titta på det avsnittet jag precis hade börjat se..
 
Jag hör att det plingar på dörren, men hörde aldrig vem det var som kom.. men sen sticker Andreas in huvudet i en springa vid dörren.. "vi fick visst en gäst".. "aha vem då" undrade jag.. "Stefan, jag ska strax släppa ut dig" får jag som svar.. det dröjer en stund och jag hör hur dom håller på och pratar och grejar.. till slut fick jag äntligen komma ut! Ni vet, jag är ju galet nyfiken så jag höll ju på och spricka där inne ;)
 
När jag väl får komma ut så kommer Stefan och säger grattis och ger mig ett kuvert, pressentkort på Mediamarkt.. kanon bra, exakt vad jag önskat mig och behöver! Tusen tack! Jag tycker det är så gulligt av Andreas kompisar att ge mig pressenter och tänka på mig, ni är för härliga!
 
Jag går in i vardagsrummet där det står uppdukat för fika, kaffe (för min del cola för jag var så himla varm så behövde nåt svalkande) och kladdkaka och grädde.. även ett stoort paket stod där och väntade.. på paketet stod det: "grattis på födelsedagen <3 Budgeten var tight men ett paket blev det.. Pussar i massor ska du i alla fall få" min härliga sambo var det från såklart och i det fanns en kolsyremaskin som jag länge pratat om att jag vill ha... TACK älskling, de var väl inte alls lite det tyckte jag! Vi fikade och sen orkade jag inte sitta upp längre så jag la mig i soffan och pratade med grabbarna istället.. sen stack Stefan hem och Andreas och jag mös, tog det lugnt och såg på halv åtta hos mig, sen var det dax för Andreas att fixa mat.. jag fick inte hjälpa till med nånting så jag satt och tittade på TV istället..
 
Sen kom maten in.. Planka med anka och skogets guld (svenska kantareller) och rödvinsås.. mmmumms, jag lovar er, det var sjukt gott!
 
 

Sen satt vi och kollade på ensam mamma.. till och med Andreas satt med mig och tittade.. det var ju min dag som han sa.. <3 gulliga sambo!
 
Efter en stund bestämde vi oss för att gå och lägga oss, han var trött efter lång arbetsdag och jag var ju helt slut av min förkylning..
 
Vi går in i sovrummet och jag tar bort lite saker från sängen som är till lilla Meja, känslor vällar över mig och jag blir jätte ledsen, stod där med det i famnen och grät, Andreas tröstade och tröstade och la undan "saken" och tröstade med att jag har ju tre gudbarn som alltid kommer älska mig.. och han har rätt och det är jag glad för!
 
Sen ska jag bädda upp sängen och viker ner täcket så ligger där ett paket till, snacka om att jag blev chockad och snabbt på bättre humör! Jag var snabb med att öppna kan jag lova och i det låg spelet till mitt DS som jag tjatat om sen jag fick DS.. nämligen Mario.. åååh, nu har jag ju fått jätte mycket säger jag.. Andreas bara ler och säger att "det är du värld" .. sen ska jag "fluffa" mina kuddar som jag alltid gör och där ligger ett kuvert.. WHAT? Ett kort också, gulliga du säger jag och öppnar.. och där var det ett presentkort på 1000kr som jag ska ha när vi åker till Turkiet.. :) TACK underbara Andreas!
 
Det blev en lyckad födelsedagkväll trotts att dagen inte var den bästa.. min kärlek vet hur man ska överraska och göra mig glad han! han är mitt allt och jag ÄLSKAR DIG Andreas! <3
 
 
 

Mina fina gudbarn!

Publicerad 2013-09-24 07:14:00 i Mina gudbarn som har stor betydelse för mig!

Oj vad jag saknar er!! Ni betyder så mycket för er gudmor, hoppas ni alltid ska veta det <3 
 
 
 
Isac, du var den första jag bar på dopet, en oförglömlig dag! Du är en riktigt glad skit som verkligen visar för din gudmor hur mycket du tycker om mig och nu har du börjar ropa Tess.. Du är fantastisk! 
 


Mollie, mitt andra gudbarn jag bar när du döptes, du har en gudmor till och en gudfar men det var hos mig du ville sitta för att vara lugn, du brukar bli lugn hos mig, du sov ofta på mitt bröst! Idag är du en riktigt liten busig tjej, men ack så bedårande söt! 
 


Meja, du ska bli mitt tredje gudbarn och det ser jag fram emot.. Ännu har jag inte kunnat träffa dig, men det kommer.. Jag ska bara se till att bli frisk först så jag inte smittar ner dig! Du är fantastiskt söt och jag blir glad av varje nytt foto jag ser på dig! Längtar efter dig! 
 
 
 
Ni har och kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta! <3 även om era syskon också har det så är ni ändå speciella! Jag älskar er! 

Grattis!

Publicerad 2013-09-23 04:31:22 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Grattis till mig själv idag!

Dagen lär tillbringas genom att vila och sälja saker.. Blev nämligen dålig igår kväll och mår Inge vidare så nåt jobb blir de inte :/ men kl 17 ska jag iaf åka och bada Tessie.. Så efter det lär jag ju märka om detta är en riktig kraftig förkylning eller om det mest handlar om allergin.. 

Ah som ni märker så ligger jag vaken igen.. Klockan är halv fem.. Jag borde sova iaf nån timme till!!! 

Får väl försöka somna en stund nu..

Kram på dig! 

Jag har det så bra!

Publicerad 2013-09-22 19:22:24 i Kärlek är vackert!

Min älskling kommer hem, tar hand om disken och plockar, gör deg till gott bröd och är nu iväg och köper oss en pizza plus eventuellt en god sallad som jag kan äta till lunch imon på min födelsedag! Jag har det så bra! Älskar min sambo! 

Pause..

Publicerad 2013-09-22 16:21:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Pausade serien, började krypa i benen så nu har jag fått iordning lite iaf.. fått bort allt skräp från alla bord osv, fått rent och iordning köksbordet och soffbordet.. dock är matsalsbordet kvar men är massa disk på det och disk finns det gott om även om vi mest körde med plastglas.. illa illa, men de blir ju mycket skålar och sånt och sen välkomstdrinken hade vi i riktiga glas och vissa shottar i riktiga glas också.. blir ju inte super bra om man tänder eld på sambuca i ett plastglas ;) haha.. 
 
Nu ser det iaf lite bättre ut och disken är jag så snäll och lämnar till mina kärlek.. det är väl riktig kärlek det? ;) Skrattar.. men tror hans huvud klarar det lite bättre än mitt.. som vanligt..
 
Hur jag ska orka köra och hämta Andreas blir ett mysterium haha men han får minsjäl köra när jag hämtat honom ;) Dessutom piggnar man nog till av att komma ut lite.. måste åka och köpa lite gott bröd och så också.. fyller ju faktiskt år i morgon och vill ha lite smaskig frukost, även om det blir i min ensamhet så kan man väl få lite gott för det? hehe..
 
Hoppas verkligen jag är piggare imon och får sova inatt.. jag längtar redan.. men först tänkte jag föreslå soff-mys med Andreas.. och jag tror inte han är så snabb på att tacka nej till det direkt.. det brukar han ju iof aldrig vara.. om det så är att han spelar fifa och jag sitter bredvid i nattlinne under ett täcke så är det mys i alla fall.. vi har mysiga kvällar nästan jämt och det är jag så glad över.. undra dock om han blir lika glad över att behöva bära in mina kartonger igen med barnsaker som jag ska sälja, sålt lite idag nämligen som ska komma och hämtas imon :) Weeeiii..
 
Nehe nu verkar de vara nån som vill ha lite bilder på saker så bisness-Tess får väl ta och jobba lite innan jag ska se på "bio" igen..
 
 

Kom hem nu älskling!

Publicerad 2013-09-22 16:10:03 i Kärlek är vackert!

Kom hem nu älskling! Saknar din famn en sån här dag.. jag är van vid att inte sova mycket, men så trött som jag är idag var länge sen jag var.. så snälla älskling kom hem och kryp ner i soffan med mig <3

Trött som jag vet inte vad..

Publicerad 2013-09-22 14:36:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Är det verkligen värt att hoppa över sina tabletter för att ha kul en kväll?! Nja.. jag vetifan men ibland får man offra sig!
 
Jag hade en trevlig kväll igår.. folk var det här iallafall även om festen dog ut vääldigt tidigt så hade vi ju kul fram till dess iaf ;) Lekar, dricka, skålar, prat och överraskning av Caroline och Malin som helst plötsligt stod och plingade på dörrens <3 och dom fina pressenterna såklart, det är ju alltid uppskattat, till och med grannen hade med sig blommor och choklad som jag ska njuta av nu.. dom viste ju inte att det var födelsedagsfest för jag var inte ute efter pressenterna, ville bara dom skulle komma, men dom hade väl sett ballongerna på dörren och stack då iväg för att köpa choklad och blommor, mycket gulligt tycker jag!
 
Andreas var nog iof glad att det dog ut tidigt, han skulle ju upp och spela match idag.. så han är fortfarande iväg.. kommer väl hem om några timmar.. så när sista folket hade gått så käkade vi lite och gick och la oss, Andreas somnade utan problem och jag låg och tittade på serier.. inga lugnande och ingen sömntablett.. tror ni jag sovit gott?! Inte det minsta.. så mina ögon går i kors här och är sjukt trött.. så åter till frågan är det värt det?! Och denna huvudvärk utan mina tabletter.. aj aj.. den är inte rolig, idag har jag ju dock tagit dom men dom hjälper inte eftersom jag haft så ont hela natten.. aja det är ju tur att jag inte gör såhär särskilt ofta ;)
 
Nu ska jag återgå till dersperat houswives, fälla upp fotdelen på soffan, fälla bak ryggen, ta på mig ett täcke, ner med bioduken, fram med en cola.. sen ska jag mysa kan jag lova! Det är ju tur att biorummet är städat och fint iaf för det kan man verkligen inte säga om resten av lägenheten haha.. men de får bli kvällens problem, lite har jag dock redan plockat, så alla mina fina blommor jag fick igår har jag här på barskåpet så jag kan se dom :)
 
Men som sagt, nu ska jag koppla bort röran och bara mysa ner mig i soffan, det är jag värd! Önskar bara att jag hade min kärlek bredvid mig också.. men de får bli ikväll det! Tihi
 
Bilder och sådär kommer så småningen om, inte ens dom har jag haft ork att lägga in i datorn ännu.. och nej jag är inte speciellt bakis, bara grymt trött efter att ha sovit tio minuter i stöten inatt plus en grym huvudvärk för att jag inte fick ta mina tabletter på hela dagen igår.. så inbilla er inget, även om det blev en hel del bål och shottar ;)
 
Nehe, mysa ner mig var det ja..

Idol..

Publicerad 2013-09-20 20:20:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Myser ner mig i sängen nu och tittar på idol.. för nu är det Andreas tur att städa lite.. vilket innebär att dammsuga, även fast jag redan tagit de värsta med vår nya underbara dammsugare, men under soffor osv måste vi använda den gamla och den klarar jag inte av så de är Andreas jobb.. annars har jag faktiskt fixat allt.. ska bara skura av golven imon sen är det helt klart så imon slipper jag stressa med nåt.. såå skönt!
 
Arbetsprövningen funkade bättre idag.. kan fortfarande gå ;) Men visst har jag mer ont än vanligt, men en timme var nog precis vad jag klarar av just nu med foten.. så nu kör vi på detta tills jag känner att jag kan klara mer.. idag kom jag ihåg att ta på mig stödstrumpan också ;) hehe
 
Längtar tills imon, dock ska Andreas jobba precis som resten av denna veckan, han jobbar ju över varje dag till och med idag på en FREDAG och jag lovar er.. jobbar Andreas över på en fredag så är det mycket att göra, för hur mycket som dom än haft att göra så har han ALDRIG sen vi träffades jobbat såhär länge på en fredag, han jobbar hellre lördagar och söndagar än att jobba över på fredagar, men idag jobbade han ända till fem sex nånting.. men men jag har fått honom till att inte börja förens tio tiden imon så att vi iaf kan äta frukost tillsammans.. vi får ju nämligen inte göra det på söndag heller så EN dag i veckan behöver man äta frukost tillsammans tycker jag ;) <3
 
Nehe ska hämta mig lite dricka medans de är pause ;) Ha en bra fredags-kväll vänner!

Vad gör man?!

Publicerad 2013-09-20 05:20:02 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jaaa, vad gör man egentligen när man vaknat vid 04.45 och inte kan sova?!  Nu är klockan 05.15 ... Suck vad jag inte gillar detta!!

Snart ringer Andreas klocka också, eller ja runt sex eller strax innan.. 

Jag som måste vara pigg idag.. Vid tio kommer Emma och ska hämta saker, vid tolv ska jag arbetsträna.. Efter det ska jag inhandla det sista för att få det perfekta partyt på lördag :) weeeiii 

Ikväll blir det myskväll med min kärlek! God mat och snacks och film och massor utav mys såklart :D 

Ser fram emot dagen, men för att orka så måste jag lyckas somna om snart..

Sova sova sova

Publicerad 2013-09-20 00:32:35 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Någon som kan hjälpa mig att sova?! Men äntligen börjar jag bli lite trött efter att legat i sängen över två timmar och kollat på play kanalen.. Nu blir de att läsa Aftonbladet sen somnar jag förhoppningsvis! Natti

Kan inte sova!

Publicerad 2013-09-19 00:30:19 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Kommer verkligen inte till ro ikväll.. Är så mysigt att bara ligga här men sova kan jag inte..

När jag väl somnar inatt så tror jag iallafall att jag kommer sova gott, har vänt på madrasserna i sängen så att jag har lite hårdare nu, vi brukar byta och vända madrasserna ibland.. Andreas är ju mycket lättare än mig så därför blir ju min mjukare snabbare och jag gillar att sova hårt så därför lär jag nog sova gott sen <3 plus att vi har helt nya sängkläder som vi bäddade i precis innan vi la oss förut.. Och självklart ar jag även min kärlek bredvid mig som sover jätte gott.. Önskar jag kan få göra desamma snart?! 

Usch klockan är halv ett.. Kanske dax nu att försöka somna.. 

Känner mig duktig idag..

Publicerad 2013-09-18 17:24:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jao, mår inte hundra idag heller men känner mig ändå duktig.. grrejat lite till här hemma, varit och handlat en massa av det jag klarar ensam.. jag kan ju inte bära för tung ännu när jag inte går så bra, men jag fick handlat en hel del iaf..
 
Har varit iväg och tränat också faktiskt.. och mot min förvåning så möttes jag av en arbetskamrat i omklädningsrummet så vi satt och snackade en stund om våra operationer, sjukgymnastik, jobbet och så.. hon hade sagt att hon inte gick så bra och behövde träna på det.. jag tänkte inte mer på det utan gick och började cykla, sen gick jag in i träningssalen och då börjar hon småskratta lite.."jag går ju bättre än vad du gör" sa hon med glimten i ögat och hon har ju rätt.. jag haltar ju fortfarande väldigt ibland och idag var en sån dag..men jag ska väl snart börja gå lite fint igen.. haha.. kan ju inte påstå att man går för jävla snyggt när man haltar :P Annars så gick träningen väldigt bra idag faktiskt..stötte på min gamla sjukgymnast också och han såg en jädrans skillnad på mig så det var ju kul att höra:) Sprang även på min nuvarande sjukgymnast när jag skulle hem, han tyckte de lät lite väl mycket med att arbetsträna två timmar han också och höll med mig och försäkringskassan om att En timme räcker nog gott och väl på fredag.. så det blev många att prata med idag :P
 
Nu sitter jag här och tar det lite lugnt i väntan på att Andreas ska komma hem, dock kommer han bara hem och vänder typ för ikväll är det ju träning..dock stannar jag nog hemma tror jag.. känner mig inte "mogen" ännu men nästa vecka, då hoppas jag verkligen på att få testa på det igen..
 
Imorgon kanske det blir öland över dagen, men vi får se..väntar på att Jenny ska höra av sig..
 
Nu ska jag passa på att läsa lite bloggar!
 
Vi hörs!

Jahapp..

Publicerad 2013-09-17 18:57:00 i Vänner har en stor betydelse!

Glädje upp o glädje ner.. då får de bli ett party ännu en gång där ingen av mina nära o gamla vänner kommer.. men jag får klara mig denna gången också, vet ju att vi kommer få grymt skoj i alla fall, det brukar det ju bli.. så synd bara att jag bytt datum och grejat och donat..
 
ABSOLUT inget illa menat till mina/våra vänner som kommer på Lördag <3 Ni betyder mycket ni också, men skulle vara sååå kul att ha lite "nytt" (mina gamla) vänner med, åh vad ledsen jag blir.. det ända jag pratat om dom senaste veckorna känns det som med Andreas.. aja.. nu får vi hoppas att Jenny kan fixa bil så att iaf hon kommer så det blir någon "ny" med.. Emma och Johan kommer förståss också och det ser jag fram emot, de var länge sen vi var på party tillsammans :D
 
Snälla inga mer återbud nu tack! :D För på lördag kör vi.. all in.. eller inte ;) Ska inte bli som det råkade bli förra partyt, jag lovar Eriksson.. haha.. men kul, ja det ska vi ha ;)

Tiden bara rullar iväg..

Publicerad 2013-09-17 18:26:00 i Mina gudbarn som har stor betydelse för mig!

Tänk att det idag är FEM månader och FEM dagar sedan jag fick de där brevet av Elin och sen dess har jag vetat att jag ska bli gudmor igen!
 
Tiden den bara rullar iväg alltså, vart tar all tid vägen?! Idag är jag lika lycklig som jag var då, den dagen jag fick de där brevet mådde jag inte så bra, jag var nyopererad och allmänt ledsen och nere.. sen kom de där brevet och dagen vände till något fantastiskt! Likaså idag har jag varit allmänt ledsen och nere med tanke på att min arbetsträning inte gick som den skulle igår och att jag har så ont, så dagen har varit otroligt seg och jag har gjort det mesta för att inte tänka på det.. och sen kom den där status-uppdateringen och dagen vände till något fantastiskt igen! Jag tror Elin och även lilla Meja kanske inte vill att jag ska vara ledsen så dom gör allt för att muntra upp mig, tror ni inte de? ;) hehe..Skämt o sido, men nu blev det iaf en lyckans dag trotts allt!
 
För fem månader och fem dagar sedan fick jag denna bilden på dig Meja..
 
Nu hoppas jag snart att min mobil plingar till så att jag får se dig som nyfödd också!
 
Åter igen.. Väkommen till världen och grattis hela familjen Bergner!

Jag skakar och gråter glädje-tårar!

Publicerad 2013-09-17 17:51:00 i Mina gudbarn som har stor betydelse för mig!

Ännu en gång så har mina känslor visat sig att dom inte bara spelar mig ett spratt, även fast jag började tro att dom idag gjorde det! :)
 
Idag har lilla MEJA kommit till världen fick jag nyss veta, glädje-tårarna rinner och jag är helt skakig, ÄNTLIGEN, som vi väntat på dig Meja!
 
Jag drömde inatt att Elin och Andreas fick en liten flicka, men hon hette Maja och var jätte söt, sen idag har jag hoppat till varje gång mobilen har pipit och haft en känsla av att det var dax.. och mycket riktigt, nu är du här älskade flicka!
 
Det var ju tur att det blev en liten tös så att jag inte köpt pressenten helt fel som jag köpte redan i sommras ;) Nu längtar jag bara efter att få ge den till henne! och att få se de lilla livet, mitt blivande Tredje underbara gudbarn! Jag är såå lyckligt lottad som har er alla tre i mitt liv, att era föräldrar har valt mig.. jag är STOLT!
 
VÄLKOMMEN MEJA OCH STORT GRATTIS TILL STORASYSTER LOWA, MAMMA ELIN och PAPPA ANDREAS! Ni är guld världa!

Försäkringskassan ringde..

Publicerad 2013-09-17 16:02:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Japp nu ringde min handläggare upp mig, försökte nå henne tidigare idag för att veta om jag kunde hoppa över arbetspasset imon och hon tyckte verkligen INTE jag skulle ens försöka ge mig på ett arbetspass imon utan vänta tills på fredag.. och då bara vara ute i arbete i EN timme istället för Två :( Så trist att det inte går som det var tänkt, så besviken, men hon sa att det ska jag absolut inte vara utan hon tycker jag är tapper och bra som vågar och vill testa! Så det känns ju bra på så sätt..
 
Huvudet är inte alls bra idag men jag kan leva med det.. är sjukt trött efter denna natten med värk och foten gör riktigt ont idag också.. så någon träning har det inte kunnat bli idag.. det får bli i morgon istället.. så jag har kämpat här hemma idag med att få ordning lite.. fått en hel del gjort konstigt nog men mååånga timmar tar det och mycket vila har det varit mellan, men nu känns de som att jag kan hinna bli klar tills på Lördag iaf!
 
Andreas jobbar och det verkar som han ska jobba länge, hur länge får vi se.. det har jag inte fått något svar på ännu.. men det lär jag väl märka ;) hehe
 
Ska ta och maila chefen nu också om att de är OK för fsk att jag är hemma imon och kör kortare pass när jag väl är där..

Ont, trött och besviken!

Publicerad 2013-09-16 22:39:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Tårarna är helt ärligt inte långt borta, både av smärta och bevikelse!
Första arbetsträningspasset är gjort, kom till jobbet strax efter tre för att kunna prova ut kläder som passade och för att sitta och bara känna att vara på jobbet, vid strax innan fyra begav vi oss ut och jobbade..

Kul att se kända ansikten och vissa verkade bli väldigt glada av att se mig.. av vårdtagarna då alltså :) .. Det är ju alltid kul att dom känner igen mig fortfarande och minns mig :)

Jag gjorde inte så mycket på jobbet idag, kände att jag börjar med att kolla in läget typ om förändringar och så.. men nu hade vi inte så många nya vårdtagare på den rundan som jag gick med Kerstin.. men nåt nytt ansikte var det ju iaf :)

Det var kul att vara tillbaka men efter en strund kände jag att foten inte orkade riktigt, även att vi satte oss ner en stund hos vissa för att dom ville det och det var ju bra för då fick jag vila min fot,,

Dom vi hade på vårt chema var det mesta sig likt iaf...

Men allt eftersom tiden gick så fick jag mer o mer ont i foten,, haltade rätt mycket kan man sägs,,

Sen när jag kom hem så sa det bara PANG i huvudet på mig och sen dess har jag legat i sängen nerböddad och tittat på tv,,,,så det var ju tur att det gått så mångan program ikväll ;)

men men.. nu får de bli att sova...ska bara äta en banan


Det blev inget..

Publicerad 2013-09-16 09:35:36 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Dom ringde idag på morgonen från gyn, det blir inget besök dit idag för läkaren hade blivit sjuk.. suck, jag som hade förberett mig på detta nu.. men men.. fick en ny tid iaf..
 
Trööött idag igen, har inte ens märkt när Andreas gick till jobbet och det är väldigt ovanligt ;) hehe.. dock vaknade jag ju ändå vid sju så hade inte varit så stor skillnad, men ändå..
 
Andreas kommer hem med bilen vid tolv tiden så då ska jag iväg och fixa lite inför partyt iaf tänkte jag.. men tråkigt skit väder är det, regn regn regn, varför regn just idag när jag ska börja arbetsträna för?! :P Får väl hoppas det ger med sig till eftermiddagen/kvällen ;)
 
Snart kommer en gamal arbetskamrat och köper en bok också, så skönt att bli av med saker och få in lite pengar, det behövs vill jag lova ;) haha
 
Näe de är väl dax att gå ut och möta upp henne!
 
Vi hörs!
 
 

Det är nervöst!

Publicerad 2013-09-15 19:33:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Usch känns idag som att nerverna sitter utanpå kroppen..
 
För det första imon btitt så ska Andreas och jag till sjukhuset.. det är dax för gyn.. alla plågsamma undersökningar IGEN och jag har ingen bra känsla inför detta, känns ärligt som om att jag kommer få dåliga besked att dom inte fått bort alla grava cellförändringar och måste operera igen.. nu hoppas jag verkligen INTE att det är så.. men tänk OM.. ?? Jag får väl inte reda på något i morgon kanske, eller jo om dom ser det direkt vid undersökningen så får jag nog veta det direkt, men sen ska man ju vänta på provsvaren ett antal veckor också.. suck..
 
Efter det så ska jag lämna Andreas på jobbet och åka och fixa lite saker till till partyt i helgen.. åååh vad vi längtar!!!
 
Sen så kommer nästa sak som jag också känner mig nervös för.. ska för första gången arbetspröva, har ju inte varit på jobbet på över 9månader :O Eller  jo.. ett möte har jag varit inne på, men det är allt.. känns lite skumt att komma tillbaka faktiskt men jag hoppas det ska gå bra och att det är någon bra person jag ska gå med.. hehe.. men vad jag hört så verkar inget vara sig likt längre så det blir nog mycket att ta in.. men det ska nog gå bra det också..
 
Mycket händer imon.. så bara att hoppas på att jag har en "bra dag" då.. med både huvud och fot och allt..

...

Publicerad 2013-09-14 13:01:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Så skönt varje gång man kan ta bort massa saker från Till Salu.. då vet man att man fått in lite pengar.. samtidigt så kommer det upp nya annonser direkt hehe.. så.. nu ligger det ytterliggare ett par saker till.. så ta en titt!

Suck

Publicerad 2013-09-14 06:03:29 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jag hatar mardrömmar! 

Vaknade för ett tag sen men ett ryck och kunde knappt hålla tårarna till aka, skakade.. Men fick snabbt reda på att Andreas låg bredvid så då kunde jag känna mig lugn igen :) 

Usch nu är klockan sex, hoppas jag somnar om snart så vi båda är piggare ikväll...

 

Idag får jag lite mer gjort iaf..

Publicerad 2013-09-12 11:46:25 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Idag får jag lite gjort känns det som, lagt ut ytterligare bilder med leksaker på Facebook ska snart uppdatera dom här på bloggen också! Jag har ringt försäkringskassan och läkaren om intyg som jag lyckats att slarva bort här hemma.. Plockat iordning och ja, känner mig mycket piggare helt enkelt.. Så idag ska det nog vara lite finare här hemma när älskling kommer hem än vad deg varit tidigare i veckan :)

Får väl se när Andreas behagar att komma hem idag men troligen blir det att han ska bowla sen också, komma igång riktigt inför matchen på söndag ;)

Nästa vecka hoppas jag på att jag ska kunna börja testa att träna lite smått igen med bowlingen, vi får se.. Jag lääängtar ju efter att få bowla såklart! 

Tror jag ska gå och plocka med lite disk, fasen vad skönt att iaf ha lite mer energi igen :)

Idag är det BF!

Publicerad 2013-09-12 10:18:00 i Mina gudbarn som har stor betydelse för mig!

Spännande detta, jag går här varje dag och väntar på att mitt blivande gudbarn ska visa sig för världen och se ljuset som finns här ute! 
 
Idag har Elin BF.. men som jag sagt hela tiden så tror jag att du kommer fredagen den 13:de, så imorgon lilla bebis får du gärna överraska mamma, pappa, storasyster, blivande gudmor och alla andra som väntar spännt på dig genom att titta ut :)
 
Du lilla knytet, vad jag längtar efter dig! Vi är många som gör det ska du veta! Inte minst din mamma vill att du ska komma nu, så se till att njuta nu sista dygnet och kom och visa dig i morgon! ;) Andreas, du vet min sambo, han tror att du ska komma på söndag har han sagt.. det är första gången han säger en dag då en bebis ska komma.. så snälla, ge honom inte rätt, du vet jag skulle få höra det länge efter isåfall ;)
 
Jag är lite besviken på dig där inne i magen, att du inte velat sparka i min hand.. men vet du? Det gör inget.. jag kommer älska dig precis lika mycket i alla fall <3 Jag är säker på att du är en underbar bebis och blir en underbar person, precis som din storasyster.. hon är fantastisk på alla sätt och en riktiga buse samtidigt som hon är världens mysigaste och gärna vill krypa upp i mitt knä när jag hälsar på! Du kommer få en underbar storasyster och hon väntar spännt på dig hon också!
 
 
 
Kände bara att jag ville skriva detta till lilla bebis nu innan h*n kommer till världen..  för idag är det ju trotts allt BF och allt, så max två veckor sen är du ute..
 
Elin, kämpa på de sista nu och vila massor, det behöver du vännen! (inte minst så att ni ska orka träffa mig så snabbt som möjligt också) *ler med ett litet finurligt skämtsamt leende såklart*

Sjukt seg dag!

Publicerad 2013-09-11 17:19:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Urk vilken tråkig seg dag detta är..  ändå gick jag inte upp ur sängen förens typ elva tiden :( Har haft sån sjuk huvudvärk sen i måndags efter mötet och det har fortfarande inte släppt, inatt och idag på morgonen var hemskt, därav så blev det att ligga kvar i sängen så länge idag på förmiddagen.. ändå är jag precis lika trött fortfarande :(
 
Har verkligen inte gjort nånting idag typ, orkar inte.. plockat upp och satt igång en maskin disk idag på förmiddagen och sen har jag soterat lite papper på "kontoret" och nu har jag satt igång en tvättmaskin.. det är allt jag gjort idag, plus lagt in massa saker till försäljning..
 
Andreas kom hem redan strax efter tre, men det var inte länge han var hemma innan han skulle ner till bowlinghallen och spela lite.. så han är fortfarande där så vi får väl se när han behagar att komma hem idag..
 
Ikväll är det iaf halv åtta hos mig och sen Idol och sen stalkers.. så Stalkers ska jag nog ligga i sängen och titta på i hopp om att somna när det slutar.. så jag kanske är piggare imon..
 
Känner mig så otillräcklig när jag mår såhär, är så mycket jag vill göra och borde göra men som jag inte fixar att göra.. inte är jag någon rolig sambo när jag mår såhär heller.. men iof vet jag ju att Andreas trivs rätt bra med att få sitta och spela sitt FIFA hur mkt han vill inprencip på kvällen ;) haha
 
Hoppas det är finare väder i morgon så att jag kan ut och gå en runda eller två :) Sjukgymnasten blir det inget med denna veckan eftersom jag varit krasslig och bär jag på något så vill man ju inte gå ner dit och träna bland dom äldre eller personer som kanske har lite sämre emunförsvar.. så nästa vecka hoppas jag att jag är piggare så jag kan träna igen.. sålänge får jag ut och gå promenader och så ska jag ner och testa gåbandet här i gymmet på vår gård :)
 
Nee nu piper klockan, brödet i ugnen är klart och ska ut.. kan lika väl göra Andreas smörgåsar till jobbet imon redan nu istället för att vi gör dom ikväll.. måste ju sysselsätta mig med nånting ;)
 
Blä på denna dag!

Mötet...

Publicerad 2013-09-10 14:13:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Hej Hej.. äntligen lite ro att sätta mig och skriva lite..
 
Igår var jag ju då på möte med min chef, handläggaren på försäkringskassan och personalutvecklaren från kommunen..
 
Det vi kom fram till var väl inprencip att jag ska börja arbetsträna på mitt gamla jobb på måndag.. ska föra "dagbok" efter varje arbetspass om hur jag tycker att det funkar, både med huvudet och med foten.. är det så att jag känner snabbt att det inte riktigt fungerar så ska jag ta kontakt med min chef för då ska jag få testa att jobba på något boende istället och se om det underlättar för mig..
 
Ska även be min läkare om förlängd sjukskrivning till den 18de november, för tills dess vill försäkringskassan att jag ska arbetspröva för att hitta det som passar mig bäst med tider, ställe osv..

Vår utlandsresa var inget problem utan det kommer att räknas in i min rehabilitering eftersom försäkringskassan tror precis som vi andra att denna resan kan göra nytta för mig efter detta tuffa år som jag haft.. så det känns ju skönt det också :)
 
Alla var väldigt förstående på mötet och det kändes verkligen som att dom alla tre ville göra det bästa för mig för jag ska klara av att jobba.. och eftersom alla var så possetiva och verkade vilja hjälpa så tog jag upp detta med mitt huvud att det egentligen inte klarar av arbetet jag idag har men att jag inte vill vara helt sjukskriven, därav så ska vi testa även hur det funkar med just huvudet och inte bara koncentrera oss på foten nu utan nu är det helheten vi ska gå efter för att hitta nåt som passar mig, känns riktigt motiverande detta..
 
Detta kan alltså innebära att jag måste byta arbetsplats.. men det får vi se.. ska ju testa på gamla till att börja med, men som jag känner själv så tror jag det kommer bli att jag får testa boende också..
 
Skickade även mail till min chef sen igår kväll om att jag kom och tänka på att daglig verksamhet kanske vore något för mig.. att inte ha alla medecinska ansvar osv.. får se vad hon svarar angående det!
 
Men jag kände iaf efter mötet att jag var glad och att det kommer att ordna sig, jag blev verkligen motiverad och tycker det ska bli kul att komma igång igen!
 
Jag har ju alltid trott att eftersom jag har sån liten tjänst så går det inte att omplacera mig eller funka för kommunen att jag testar nåt annat ställe.. men tydligen var det helt tvärtom.. kanske kanske kanske om jag har riktig tur så kan jag klara att jobba mina 35%.. vi får se, men det är iaf förhoppningen!
 
Men nu ska jag börja med att arbetsträna 2-2½ timme per pass, tre gånger i veckan och sen succesivt öka tills jag kommer upp i mina 4½ timme 3ggr i veckan.. så från och med måndag så kommer jag att "jobba" måndagar, onsdagar och fredagar som det ser ut nu.. skönt att ha nåt att göra, även om det bara handlar om nån timme :)

Men som sagt, nu ser jag possetivt på detta och jag hoppas verkligen vi kan finna nåt som passar för just mig.. det hade ju varit helt fantastiskt underbart!

Mötet..

Publicerad 2013-09-09 19:59:57 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Uppdatering om mötet kommer nog i morgon.. är bara helt slut i huvuvdet eftermötet med allt att ta in.. men det har iaf gått mycket braoch det kändes riktigt skönt när jag gick därifrån..
 
Berättar mer i morgon, nu blir det tv här hela kvällen typ ;)

God natt!

Publicerad 2013-09-09 06:31:27 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Då har man lämnat älskling på jobbet och ska försöka somna en stund till innan de är dax för avstämningsmöte med chefen, personalutvcklare och försäkringskassan..

Suck, varför skulle jag bli sjuk just denna helgen och denna dagen?! :(

Nu hoppas jag på att kunna somna om lite så jag vaknat lite piggare iaf.. Känns som de kommer bli en lång dag och jag är inte alls förberedd :(

Kram på er

Jag vill sova en hel natt!!!

Publicerad 2013-09-08 07:13:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Trött på detta med att ligga vaken om nätterna, skulle jag bara få den sömn jag behöver så vore det toppen, tror det skulle göra en stooor skillnad på mig!!

Inatt visste jag iof redan igår kväll att den troligtvis skulle bli jobbig.. För igår, första gången på väldigt länge så fick jag ett ordentligt astmaanfall och tog hur mkt astmamedicin som helst men de hjälpte inte, jag blev till och med rädd själv och Andreas började prata om sjukhuset och akuten!

 

Men som tur är så har ju jag kortison hemma som jag kan ta vid akuta anfall, så det fick bli en chockdos på 12 tabletter .. Jag var själv riktigt rädd och beredd på att åka in men samtidigt vill jag inte visa de för Andreas för han blir ooootroligt orolig då det är nåt med mina luftrör.. Bara han hör dom pipa så blir han rädd ..

Men chockdosen hjälpte och efter ett tag kunde jag andas normalt igen.. Förutom att det gjorde ont och jag skakade massor, vilket jag gjorde i flera timmar :(

Idag andas jag relativt bra men gör lite ont plus att jag fortfarande känner mig lite konstig i kroppen..

Har nån förkylning som ligger som jag trott berott på katterna men nu tror jag mer att jag åkt på en vanlig liten förkylning och luftrören.. Så får ta de lite lugnt så att det läker sig.. Men idag känner jag inte av förkylningen så tror de går år rätt håll nu.. kan behöva hända nåt sånthär ibland för att det ska släppa..

Hade troligen feber igår kväll, var så varm och sen sjukt kallsvettig så Andreas kunde inte ens hålla om mig knappt när vi skulle sova hehe

Idag blir iaf en lugn dag.. Vi ska ut och gå en runda idag igen.. Riktigt skönt faktiskt ju, så nu har vi bestämt, minst en runda varje dag! Bara min fot orkar så.. Men som sagt de finns ju parkbänkar ;)

Annars händer inte mkt idag, antar att Andreas kommer spela FIFA ;) och så kommer vi spela tetris och äta mat och se en film.. Precis så lugn kommer nog vår dag att vara ;)

Klockan är bara 07.10 och här ligger jag.. Ska nog krama om min älskling och försöka somna en stund till.. Lite tidigt att gå upp.. Det är ju trotts allt bara söndag ;)

Vad ska ni hitta på idag?!

Ha en bra dag så hörs vi.. Och du.. Glöm inte kolla om jag har nåt till salu som du är intresserad av ;)

Kram på er!

Jomenvisst..

Publicerad 2013-09-07 03:41:43 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vaknade nu och tyckte klockan var 9.30..

"Oj jag har sovit hela natten" tänkte jag..

Kollade igen på klockan.. Jomemvisst de var bara två timmar sedan jag somnade..

Trött på dessa jädrans nätter nu alltså..

Hoppas jag lyckas somna om relativt snabbt iaf...

Emrick!

Publicerad 2013-09-05 13:13:00 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

Underbart söta Emrick!
 
En glad Kille..
 
Prommenad med vagnen..
  
 
Vi eller aa Jenny hittade lite björnbär längst vägen som hon plockade..
 
Grisen Razmus var vi ju tvugna att vara ute en stund hos också.. haha inte varje dag man ser en gris i ett radhusområde.. men Jenny, hon kan hon..  ;)
 
Inte heller varje dag man får ta kort på en minigris och en bebis i en barnvagn.. :D
 
Sen hade ju självklart jag med mig lite paket också, ni vet ju hurdan jag är <3
 
Emrick var mer intresserad av paketen än att vara med på kort såklart, dessutom var det tydligen första gången som han fick inslagna paket att öppna såhär.. så det var ju kul :D
 
Och när inte barn vill kolla in i kameran så gör man allt för att dom ska göra det och då kan det ju bli lite roliga foton ;) Jao.. man får ju bjuda på sig själv ibland ;) haha
 
Men det blev nåt fint kort iaf.. sen fick han äntligen börja öppna sina paket..
 
 
Mumms.. denna leksaken var ju riktigt god <3 Han fick även en super söt tröja, men den blev det ingen bild på, dock har Jenny lovat att skicka en bild när han använder tröjan sen :)
 
Han ville knappt släppa leksaken igen och bara satt på sin filt och var väldigt glad! Söta lilla pojk!
 
 Weeiii, såhär lycklig blir man :D
 
 Ska man inte stoppa kexet i öronen eller? ;) Inte lätt att veta vad som är rätt och vad som är fel när man är en söt liten pojke på 6,5 månad <3
 
Det bästa av allt är att jag ska få vara barnvakt åt denna söta pojk, han trivdes så bra med mig tyckte Jenny så nu vågar hon lämna bort honom till någon, tyvärr blev han sjuk dagen efter jag varit där annars så skulle jag ha passat honom igår kväll.. men det blev inget med det.. så vi får väl se när det blir av istället!

En dag hos Jenny!

Publicerad 2013-09-05 12:17:00 i Vänner har en stor betydelse!

I Måndags så var det äntligen dax att träffa Jenny igen, var verkligen evigheter sen.. över ett år :O Helt galet vad tiden rusar iväg, men nu bor hon ju nämre igen så nu kommer vi förhoppningsvis att träffas lite mer regelbundet igen! :)
 
Hon har ju blivit mamma till en underbar son under denna tiden vi inte träffats.. och äntligen fick jag även träffa honom, lilla Emrick..
 
Vi hade en helt fantastisk dag med fika, mat, skratt, bebis-mys och självklart massa massa snack.. promenad var vi ute på en runda också och självklart var vi tvugna att vara lite med grisen också ;)
 
Tack för en helt fantastisk dag! Kommer lägga upp massa bilder på Emrick i ett annat inlägg om en stund..
 
Som sagt, en fantastisk dag och tiden den bara rann iväg, så jag kom dit på förmiddagen och var inte hemma förrens på kvällen, när klockan var tre kom vi på att lunchen inte ens var äten ännu.. då förstår ni hur dagen bara flöt iväg.. men det blir ju så när man har det trevligt :)
 
Tror mitt besök uppskattades, både av mamman och sonen.. han är tydligen inte den lättaste för andra människor att komma nära sådär första gången men med mig var det inga problem vilket både Jenny och självklart jag tyckte var jätte skönt, han brydde sig inte ett smack att han var hos mig nästan hela dagen ;)
 
Tack vännen för en fin dag! Det måste göras om.. snart!!!

Verkar inte som att vi ska ha bilar längre..

Publicerad 2013-09-05 11:57:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Igår när Andreas skulle åka iväg och bowla så var det nåt som hände med cabben.. caben varnade att det inte går att cabba ner typ.. Idag när jag skulle iväg och träna nu så tjuter det i bilen, även om jag inte ens försöker att cabba ner utan bara köra vanligt, men eftersom det tjuter så vill och vågar jag inte köra nånstans..
 
Så det blev ingen träning idag heller :( Suck.. men istället blev det en "lång" prommenad i det fina vädret.. tur att det finns många parkbänkar, för foten behöver stanna med jämna mellanrum och vila lite.. men det blev en relativt bra prommenad iaf och det var riktigt härligt.. vädret är ju på topp idag så man får passa på att njuta :D
 
 
 
Vi har ju så fina omgivningar här i vårt område så man borde vara ute lite oftare, så får kanske ta det som vana att gå ut och gå en prommenad varje dag runt här.. som sagt är ju så bra eftersom det finns bänkar med jämna mellanrum hela vägen här :)
 

Jag lever!

Publicerad 2013-09-03 09:35:38 i Vänner har en stor betydelse!

Jag lever, iaf halvt idag ;)
 
Uppdaterar nog snart, men nu ska jag iväg till underbara Elin.. måste ju passa på att se bebismagen nu innan bebis tittar ut.. så spännande, inte många dagar kvar till Bf nu <3 så nu lilla bebis får du se till att sparka mamma lite hårt i magen så att gudmor får känna dig för första gången, du var ju lite envis sist och ville inte alls ge några sparkar när mamma var här och hälsade på hos mig <3
 
Igår var jag hos Jenny hela dagen.. det blev verkligen en heldag så jag var helt slut på kvällen, ändå har jag inatt knappt sovit nånting och är därför idag halv-död men till Elin det ska jag bara.. så är det..
 
Uppdaterar när jag känner och har tid för det ;)
 
Nu blir de affären och köpa sylt, det ryktas pannkakor till lunch idag och jag, ett pannkaksmonster som jag är tackar ju inte nej till det, så måste köpa lite sylt eftersom det var slut hos familjen Bergner :)
 
Ha en bra dag kära vänner, det kommer jag att ha! Längtar efter att få se Lowas min och kommentar när jag kommer och hämtar henne på dagis idag.. hoppas inte Elin berättat för henne ännu att jag ska komma idag <3

Veckans Matsedel

Publicerad 2013-09-03 09:29:57 i Veckans matsedel!

Måndag: Ugnsbakad lax med kokta morötter och tomatsås
 
Tisdag: Färsbiffar med rostade rotsaker och tsatziki
 
Onsdag: Vi får se vad huset har att erbjuda ;)
 
Torsdag: Rådjursgryta med kokt palsternacka och sallad
 
Fredag: Jerkpork med grillad majs och krispig tortillasallad
 
Lördag: Lassagnette
 
Söndag: Marsalafläsk med citron och kardemumma ris och primörer

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela