Välkommen!

Idag blir det en dag hemma..

Publicerad 2014-04-15 09:19:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God morgon.. har iof varit uppe en stund, men de är ju trotts allt fortfarande morgon i min värld ;)
 
Trött och huvudvärk är det här idag.. skönt att inte ha något planerat idag, det innebär att jag ska bara vara hemma och inte åka nånstans har jag bestämt mig för :) 
 
Igår blev det verkligen en heldag hos familjen Jonsson/Åkesson.. riktigt trevligt.. jag var inte hemma här förens vid tio i åtta igår kväll, men då stod Andreas med färdig mat så de var bara att slå sig ner i soffan och käka och se på talang :) Skönt!
 
Hade iaf en riktigt härlig dag hos Malin och barnen, mycket höga ljudnivåer och bus.. men det är härligt det också, även att det sätter sig dagen efter på mig.. men de kan de vara värt :D Igår märktes det verkligen igen att Mollie gillar sin gudmor <3 Otroligt mysig känsla de där när barn tyr sig till en.. myyyyyyys!
 
Såå.. Tack Malin för en underbar dag tillsammans med dig och barnen!
 
 
Idag ska jag nog försöka orka plocka lite här hemma så de blir lite finare.. skönare att lämna ett rent och fint hem på Torsdag än att annars komma hem till ett skitigt hem.. Måste föresten ta och kolla igenom min gamla mobil och få över all viktig information och nummer osv till min nya telefon, den gamla har jag nämligen sålt.. så kanske bra om det inte ligger massa Therese saker i den då ;) 
 
Nehe lite frukost kanske man ska få i sig?!

Det var länge sen...

Publicerad 2014-04-13 11:56:08 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej hej.. 

Jag lever, men de har varit knappt känns det som.. har absolut inte haft ork att uppdatera här.. men mycket har hänt men samtidigt ändå inte.. varit mycket sjukhus fram och tillbaka under en månads tid, nu har de varit bättre sista månaden men då har jag varit så trött och hängig efter allt så det är väl först nu jag börjar bli mig själv lite igen, men fortfarande så trött..
 
Sitter här i soffan med min älskling nu och väntar på att klockan ska bli lite innan ett, då blir det att köra ner till bowlinghallen för då är det Match för Andreas.. säsongens sista, så jag får hoppas att vårt lag tar hem detta.. jag ska självklart vara med och hejja lite ;) 
 
Igår blev det även bestämt att vi åker till Skåne i påsk.. underbart! Saknar mina föräldrar, har ju inte varit där sedan sist och då var jag minst sagt pigg och det blev ett par dagar på Lunds lasarett.. men nu, nu så ska vi bara ner och mysa, inga sjukhus inte!
 
Hoppas ni alla mår fin fint iallafall.. och att det är någon som saknat mina inlägg lite iaf ;) 
 
Kram kram din lilla banan!
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela