Välkommen!

Utomhusbad i regnet!

Publicerad 2014-05-20 10:35:26 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Nere hos mamma och pappa i Skåne,
Kul överraskning var att dom skaffat en liten utomhuspool med bubblor och värme.. Helt underbart.. Så även fast det regnade igår så var vi ju tvungna att njuta i badet.. Hur mysigt som helst 💜



Senare på kvällen vid halv elva så satte pappa och jag oss i badet innan vi la oss.. Super mys! Men då kände inte mamma för det så blev bara pappa och jag 💙


Jaaa, jag behöver väl Knappt berätta för er att vi har det mysigt här? ;) Tihi.. 

Jag stannar idag också, Andreas tyckte de var så rörigt där hemma så han tyckte de var mysigare för mig att stanna här ikväll också, så åker jag i morgon mitt på dagen istället 😃

snart dax att börja fixa sig lite inför läkarbesöket idag.. Lite nervös måste jag säga...

Kram på er! 

Det är mycket nu...

Publicerad 2014-05-16 12:25:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ja, det är verkligen mycket nu och min mage protesterar mot all stress... tur jag även har mycket att se fram emot.... är ju inte bara stress, utan vi får ju ut mycket roligt av det hela också.. 
 
Ikväll ska vi till Åke och grilla och partaya lite.. jag ska inte partaya men grilla ska jag göra iaf, blir nog dock hem i relativt bra tid för i morgon ska vi grejja massor här hemma... allt ska tömmas(så mycket det går) i vardagsrummet inför söndag..
 
På Söndag är det Andreas stora dag.. hans 30-års-dag, men han har själv valt att renovera massa den dagen, då får vi även hjälp av Rasmus.. så då kommer Jenny, Rasmus och lilla Emrick hit <3 Underbart! Men på morgonen har jag fixat så han ska få en mysig frukost iaf och lite paket av mig.. sen dyker dom upp vid tio ungefär.. så då sätter renoveringen igång men avbryts sen av lite pannkakstårts-lunch, för att sen återgå i renoveringen igen.. sen drar vi ut och käkar på resturang och firar lite till.. så lite firande får han iaf..
 
Sen på måndag åker ju jag ner till Skåne då och kommer hem redan på tisdag igen, på onsdag firar vi 3-årig förlovning så då blir det väl lite mys iaf.. 
 
Sen på fredagen (nästa vecka) så åker vi till Stockholm till bror och David, ska bli helt fantastiskt underbart att få träffa dom och se deras nya lägenhet.. sen på Söndagen till Måndagen så åker Andreas och jag och bor på hotell i Stockholm med massa bad och mysigheter, detta vet Andreas inget om, han får veta det på söndag kväll på resturangen :D Sen åker vi tillbaka till Emil och David igen och åker hem på tisdagen eller onsdagen...
 
När vi kommer hem från Stockholm är de bara att ladda om och börja handla det sista inför festen på Lördagen.. sen hoppas jag att vi får lokalen på fredagen så den kan börjas fixas och allt som ska göras.. och så ska all mat lagas också.. ja fullt upp?!
 
Under tiden allt detta fixas så ska vi även hinna med att få lite mer ordning här hemma i all renoveringsröra för mamma, pappa och Doris ska bo här helgen när festen är.. 
 
Sen så är det vila och renovering en vecka, sen den 13-15:de Juni som vi är framme i då, så blir det de årliga bowlinglägret i Nässjö och då kom Andreas hem igår och sa att han bokat en extranatt till oss på hotellet så därför blir det hela helgen, så då hinner vi mysa där och bada och lite så i deras relax också, så de blir mycket relax på hotell nu, det gillas skarpt!! :) 
 
Sen händer de troligen inte så super mycket förens vi åker till Turkiet.. och det ska bli gudomligt.. åh vad vi längtar!!.. Idag märkte jag även att det kommit ut riktiga bilder på vårt hotell så nu är det färdig byggt och det ser fantastiskt mysigt ut :)
 
Så det blir många små "resor" nu inom snar framtid.. och mitt i detta så kanske jag ska börja "jobba" också, ska på möte på torsdag nästa vecka.. är nån ny affär som ska öppna här i Kalmar som jag kanske fått en "resa" plats på för att testa.. spännande!
 
Sååå, mycket stress nu, men även myyyycket roligt som ska hända :D Kruxet är bara nu att min mage strejar och likaså huvudet.. är väl kanske lite väl mycket på kort tid för mig.. men men.. allt gott har väl nåt ont med sig eller?!
 
Jag är iaf mycket possetivt inställd och det känns underbart!
 
Blev visst ett långt inlägg, hoppas ni orkade läsa de? ;)
 
Kram på er!

Hej på er!

Publicerad 2014-05-15 09:51:50 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vad kul att det var så pass många som var inne och kikade i min blogg igår, jag ska försöka att uppdatera lite mer som "förr" haha..
 
Håller på att sälja av en massa saker.. kolla in mitt fotoalbum "till salu" på facebook om ni vill se vad jag säljer, det är en himla massa kan jag lova.. men de blir iaf lite sålt hela tiden, redan idag har jag sålt av en del filmer o så, så det är skönt.. för filmer är något vi har hur mycket som helst av och det måste bort.. ;)
 
Ska snart sticka ner och handla massa.. passa på medans Andreas är på jobbet, för jsut nu behövs all hans fritid (fram tills de inte går o väsnas för att fortfarande ha respekt för grannarna) till att fixa här hemma med renoveringen.. men det går frammåt med stormsteg ;) haha
 
Jag har tömt lite i vardagsrummet, det måste tömmas inför helgen då Rasmus kommer för att hjälpa Andreas, då ska det sättas reglar i hela taket och det kan ju vara lite svårt själv kanske ;) 
 
Det är mer eller mindre organiserat kaos här.. ingen höjdare för mig men jag finner mig ganska så bra i det just nu iaf.. och på måndag åker jag bort från det.. till skåne.. kommer hem igen på tisdag dock, så det blir ingen lång tripp men ändå, jag får komma bort från detta och Andreas får lägga pecis hur mycke tid och energi på renoveringen som han känner att han vill och orkar utan att jag ska springa och störa honom ;) haha... 
 
Hmm åker iväg ja, jag fick nämligen brev igår om att jag ska infinna mig på NeuroKirurgens mottagning på tisdag för att träffa Neurokirurgen som tog prover på min shunt när jag låg inne för några veckor sen i Lund pga magsmärtor.. hmm varför jag ska träffa honom har jag inte en aning om, har inte ens varit nåt snack om att jag skulle träffa honom igen.. så vi får väl se vad han vill prata om.. det blev iaf med väldigt kort varsel då jag fick brevet igår och ska vara där på tisdag.. aja, de fixar sig.. jag får ju ett par timmar tillsammans med min älskade mor och far ju <3 det är Alltid uppskattat! Ska ta med mig pappa och köpa tapeter där nere ockcså tänkte jag, så kommer vi hinna klart snabbare med renoveringen här än vad vi hade tänkt, då vi inte har fått in nån helg ännu som vi kan åka ner till Malmö och köpa dom.. så nu får jag passa på då :D Allt har nåt gott med sig.. eller hur? ;)
 
Nehe dax att göra mig klar för att sticka till affären.. eller affärerna rättare sagt ;) 
 
Kram på er!

Vi har fått för oss att renovera!

Publicerad 2014-05-14 14:27:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Haha, ja såhär kan det gå om man heter Therese och Andreas <3
 
Så vi hälsar byggröran välkommen igen.. exakt tre år sen sist så de var väl dax igen? ;) haha
 
Det började med två hål i väggen.. allt för att få bort ett jäkla skåp som hade satt sig som bara den.. haha
 
Det slutade med hela väggen... :P
 
Och helt plötsligt så fick vi sned-tak.. :D
 
Oj.. hela väggen försvann.. UNDERBART!
 
Mycker med El och allt är det att göra.. men jag är såååå sjukt säker på att detta kommer göra att vi kommer trivas ännu bättre i vår lägenhet, nu kanske vi bor kvar ett tag till innan vi letar vidare ;) haha...  Katterna är iaf nyfikna på vad som händer, dom fattar ingenting av vad vi pysslar med tror jag ;) hihi
 
 

Älskade Lowa!

Publicerad 2014-05-14 14:14:24 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hon ska bo hos Andreas och mig när hon flyttar hemmifrån.. visste ni det? ;) haha.. detta har hon sagt länge nu och hon säger det ofta, så hon är väldigt bestämd med detta.. nu ska hon tydligen ha all världens djur i vår lägenhet också ungefär.. goa unge!
 
 

En av mina favoritpojkar...

Publicerad 2014-05-14 14:06:00 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

Var barnvakt åt en av mina favoritpojkar härromdagen.. föräldrarna skulle på bio, så vem ställer inte upp då liksom? :D Jag var inte seg med att svara iaf ;) haha
 
Lilla Emrick..
 
Han åt så det stod härliga till.. mat i hela ansiktet och håret och överallt, men vad gör det?! Då kunde jag ju få leka lite frisör ;)
 
Sen var det bara av med kläderna och så fick han sitta och plaska lite i badrummet på kanten av handfatet.. detta uppskattades av oss båda kan jag säga och vi skrattade gott, precis som vi alltid gör <3 Sen fick han självklart springa runt i bara blöja en stund.. det blir man alltid glad av :D
 
Andreas hade också rätt så trevligt, även om han kanske inte säger de rakt ut så tror jag allt att han njuter.. det ser ju så ut här iaf? ;)
 
Hmm Andreas vad gör du egentligen? funderar nog Emrick på.. 
 
Vem av oss ska få pennan?!
 
Jag fick den Andreas, så nu är den min.. Haha, så klockren bild tycker jag <3
 
Sen var det dax att ut och gå för lill-killen skulle sova för natten.. eller hur? Tror ni det själva? Gå bara till parkeringen och tillbaka så somnar han nog.. så lät det från hans mamma.. och visst, jag var Bara ute och gick i 45minuter... Ser han trött ut? :P
 
Detta blev resultatet.. men vad gör det? Han var ju go och glad så han fick busa runt här tills hans föräldrar kom och hämtade honom två timmar senare ;) Vi mös massa inne i sängen också och bara låg och kramades och gosade, men inte somnade han av det heller.. Han tyckte väl också att det gäller att passa på när han får vara hos favorit-Tess såhär sent på kvällen.. varför slösa tid med att sova då liksom? ;)
 
Tack för att jag får passa er prins då och då.. vi njuter båda två av det.. <3 Älskar dig lilla Emrick

Filmer till salu!

Publicerad 2014-05-07 10:37:50 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jag har verkligen massor med filmer till salu! Är det någon som är intresserad av nån? Måste bli av med lite nu!
Dvd-filmerna kostar 15kr / st och Blu-ray filmerna 25kr /st
 
Skriv en kommentar om vilken du är intresserad av, snälla hjälp oss bli av med lite saker ;)
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela