Välkommen!

Kristoffer..

Publicerad 2009-07-30 06:57:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Gorde quiz på facebook..

Vad heter killen/tjejen som gillar dej ?Krisoffer..<3

Usch de där gav obehagliga vibbar.. hehe..
Blev inge jobb :( Fick ringa o sjukanmäla mig då de inte gått ritkigt över ännu.. suck

Mensvärk.com

Publicerad 2009-07-30 05:53:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God morgon...

Jao mensvärk kan vi ju snacka om idag.. fan så ont det gör.. suck.. ändå har jag tagit diclofenak, panodil och dexofen men inget vill hjälpa :( Ska jobba idag.. men har inte värken släppt till kvart tjugo över sex så får jag nog stanna hemma.. har försökt orka fixa mig lite iaf så de bara är att sticka om det släpper men just nu ser de tyvärr inte ljust ut då jag knappt kan gå lr sitta.. aj aj.. men vill ju inte stanna hemma heller.. kanske försöker jag åka iaf?

Blir det inte jobb idag så blir det inget som planerat.. men men vad gör man? Har nog aldrig förrut stannat hemma från jobb pga mensvärk.. men nu e den värre än vanligt eftersom jag inte käkar p-piller längre..

Igår var jag ju på jobbet, mötestid men chefen har ju semester så egentligen hade jag inte behövt åka dit.. men men.. vi moblerade om massa o sånt.. dom har köpt massa nytt och det blev så jävla snyggt =) Ler.. mycket mer hemtrevligt nu.. alltid kul..

Efter jobb så var de sjukhuset som gällde... får ta o uppdatera min sjukhusblogg nån dag nu tänkte jag.. men de gick väl si sådär.. men men.. Okey gick det iaf...

Nee nu ska jag sluta mitt tjöt..

Så liten tjej...

Publicerad 2009-07-28 21:34:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Tjoho...

Tänkte ta och uppdatera lite.. gårdagen blev väldigt lugn, var så trött m.m, som tur var så kom Niklas och höll mig sällskap.. han sov även här så jag slapp sova själv.. så i natt har jag iaf sovit rätt så gott.. förrutom att jag fött barn hela natten (drömmde) haha.. helt sjukt var det.. men de var iaf ytterliggare än en gång en pojke som ploppade ut ur magen på mig..

Drömmer i lite kort..
Hur jag blev gravid vet jag inte och inte heller vem pappan var.. eller de vet jag nog men inget jag vill nämna här.. men iaf.. N skulle ställa upp som pappa.. jag hade mycket funderingar och tankar i drömmen om jag skulle behålla barnet eller inte.. men de blev beslutat efter mycket stöttning att jag skulle behålla det..  Jag födde med kejsarsnitt (precis som jag ska göra i verkligheten) och denna gången i drömmen hade jag en super stor mage.. tvillingar.. tyvärr var den ena död när de kom ut.. en lite flicka.. men den andra var stor och mådde jätte bra.. ingen var med vid min förlossning :O Bara jag och EN läkare haha.. ingen annan.. mysko.. efteråt så kom de jätte många och hälsade på mig.. killen var som tur var sin mamma (mig) upp i dagen och inte lik pappan alls vad vi kunde se.. namnet på barnet kunde jag inte bestämma mig för.. jag viste vad jag ville men på nåt sätt så skulle N vara med och bestämma detta.. till slut så fick jag tag på honom och han kom dit och sa att det var en liten ..... jao de namnet min son ska heta :P så det fick det bli.. sen bodde jag hemma hos mamma och pappa.. varför vet jag inte.. men de gjorde jag iaf.. sen flyttade vi och vi skulle döpa "vår" lilla son.. vi var som en familj fast vi inte ens var tillsammans i drömmen heller.. haha.. de var helt mysko.. mitt under dopet när dom skulle säga hans namn så vaknade jag av att min väckarklocka ringde.. haha jag som ville drömma klart och se vad som hände =) haha..
Aja de var iaf min mysko dröm.. ler..

Hmm.. aa sen efter mycket om och men så gick jag upp idag på morronen iaf.. typ sådär två timmar efter än vad jag hade tänkt.. var ju mysigt o bara ligga i sängen o bara vara liksom.. men till slut var vi tvugna och ta oss upp iaf.. jag gjorde mig iordning och sen var de bara att sticka iväg..

Skulle ju till Elin och Andreas idag o hälsa på.. och lilla Lowa såklart.. gud vilken liiiten men söt tjej alltså =) Tihi.. var jätte trevligt att träffa Elin igen =) Var allt för länge sedan... Hade med mig lite pressenter till Lowa också..



Folk brukar vara lite nyfikna på vad som var i så det ska ni få se det också ;)
    


Det var vad hon fick och jag tror Elin och Andreas blev glada för det :) Ler..

Satt mest o snackade lite.. sen åkte vi och handlade för vi skulle laga käk tillsammans.. skulle grillat men vi hoppade det så blev det tacos istället :) Super gott.. var så länge sen jag åt det.. sen bara rann tiden iväg och det var dax att köra hem igen...

Väl hemma så åkte jag och handlade lite och sen lagade lite käk igen.. lax o championer.. mumms.. haha.. sen har jag vart borta o snackat lite skit med Lisa i affären och nu sitter jag här och gör inte så mycket.. har lite ångest igen.. suck.. ska snart gå o fixa o dona lite här hemma tänkte jag innan man ska lägga sig igen... Fullspäckad vecka står på tur nu..

Imon: Jobbet.. möte.. men chefen har semester så får se vad vi ska hitta på, fortsätta moblera om, om dom inte hunnit det i veckan..

Torsdag: Jobba 7-11.30.. sen åker Malin, Jocke och jag direkt till ullared.. ligger i husvagn..

Fredag: Shoppa Shoppa Shoppa på g-kås.. underbart, sen åka hem..

Lördag: Jobba 7-13

Söndag: Jobba 15.30-22

Sen kanske gudmor o hennes familj kommer i helgen också, jag vet inte säkert ännu men förmodligen gör dom det.. så jag har fullt upp hehe..

Oj detta blev ett långt inlägg.. vilket är ovanligt för mig nu för tiden.. men men.. behövde väl skriva lite.. dessutom saknar jag Sthlm.. är ju Pride nu och jag kan inte vara med :( Tur att dom skickar hela tiden om vad som händer (bror o David) och brossan ringde igår med videosamtal så jag fick vara med lite o lyssna på invigningen ;) haha.. goa gubbar de där ;)

Nee nu ska ni slippa mitt tjat.. ha de gott


Bildbomb från skåne-land :)

Publicerad 2009-07-27 15:08:00 i Familjen betyder allt!

De kanske är dax att fixa bilderna från när jag var i skåne.. alltså slänga upp dom här så ni får lite och kika på.. ligger efter med att uppdatera om det.. så här kommer de en del =) Titta o njut..

Jag hittade "ekorrar" haha alltså igelkottar i mosters trädgård en förmiddag.. Bella blev helt till sig o tyckte de var jätte skoj.. så dom fick lite vatten och sallad av oss..
 

Underbaraste ungen.. så söt är hon =)


Och vi två då =) haha.. ser ut som jag vet inte vad men de juder jag på :)


Sen kom mormor på besök också.. min söta älskade mormor hihi.. Bella o hon busade så Bella höll på att skratt ihjäl sig =)


Sen en dag så åkte vi över till zoo, jag, moster, Micke och Bella bus.. en super trevlig dag hade vi :)

Lilla bus.. innan vi åkte iväg på morgonen..
 

Sen lite ego kort på mig o Bella.. det är ju ett måste ;)
 

Isbjörnen, så himla fina dom är.. man vill ju bara gå o krama den =) Likaså den vanliga björnen..
 
  

Sen kom vi till Elefanterna, finns det nåt finare? Oh gud vad dom var roliga att titta på.. haha.. två ungar var det.. Den ena var jätte elak.. haha.. han gick och puttade på den andra o försökte få ner henne i vattnet.. men hon ville inte men han bara puttade och puttade, till slut gav han nog upp och hoppde i vattnet själv och badade och dök o hade sig.. såg jätte kul ut.. hehe.. sen gick han upp och då sod den andra i sanden och höll på, då började han den elaka skvätta massa grus och hålla på på den andra stackarn.. hehe.. kul var det..


  

Bella busa.. som helst skulle ha sitt paraply hela tiden även fast de knappt regnade nånting :P
 


Haha kolla.. de finns fler än jag som tar "ego-kort" :P


Min underbara moster..
  

Haha sen var vi inne o tittade på lite olika apor.. fast dom var inte sådär roliga faktiskt.. förutom en liten apa.. haha han hängde i sin svans och ena arm och höll på o fula sig.. ritkigt ville visa upp sig för alla.. sen helt plötsligt så började han dra i sin snorre och hålla på som fan.. haha såg så himla kul ut.. det blev sånt garv bland typ alla människor som stod där inne då.. tyvärr fick jag inge kort på de :P
 

Sen skulle Bella göra ansiktsmålning.. en liten kanin ville hon bli.. och det blev hon :) En mycket söt sådan :D
     

Sen var kaninen inne hos getterna och klappade och matade dom =)


Lilla jag fick också vara me på ett kort :P


Sen gick vi o tittade på zebrorna och girafferna.. fina djur..
 

Sen innan vi begav oss hem så tog vi en runda till elefanterna igen.. denna gången var dom inne så det var inte ritkigt lika skoj.. men alltid kul o titta på elefanter faktiskt :)
   

Sen avslutade vi dagen med glass, iaf jag o moster.. dom andra drack cola och åt popcorn =)


Tack alla för en trevlig vistelse i skåne-land!

Nu får ni inte fler bilder därifrån, orka lägga upp alla hehe.. men de blev en hel del iaf =)

Bakis..

Publicerad 2009-07-27 11:11:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Bakis. com... det är jag det...

Aha strand igår då.. shit vad folk haha..stod i kö typ skit länge, o jag höll på o kissa på mig, aldrig någonsin vart så nödig haha.. men in kom vi till slut iaf och då var de raka vägen o springa in på toa.. vilket och tog tid att stå där i kö.. men men..

Sen var det Baren som gällde.. hehe var ju lika bra o besälla in en del direkt så det gjorde vi.. sen var de mest o gå runt lite.. snacka lite skit.. kul hade vi iaf.. eller hur Malin? ;) Tyvärr blev slutet inte lika rolig.. o fråga inte ens varför..

Idag mår jag som jag förtjänar antar jag.. det är ju mitt eget fel? eller? Äsch skit samma..

Idag ska jag förska orka städa här hemma.. får se hur mycket det blir gjort.. men ser ut som ett krig här hemma.. och jag menar de verkligen.. usch o fy vad de ser ut... sen får jag nog besök..

Ne nu ska jag fortsätta snacka med min stöttepelar David här..

Tack bror för du finns... älskar dej!

Strand here we come..

Publicerad 2009-07-26 18:18:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Tjoho..

Nu sitter man här hemma hos malin o förfestar liet medans hon gör sig iordning.. underbart.. det blir strand ikväll.. ska bli himla trevligt =) Får se om de bara blir Malin och jag eller hur det blir.. vi har ju inte fått nåt svar från dom andra än.. :(

Hoppas på en bra kväll.. men de blir den säkert.. nu ska vi röja ;)

Tänk att jag sitter o festar andra dagen i rad.. nu börjar jag komma igång.. fast jag lär ju må gott imon me mitt huvuvd.. men men ibland får man ju offra sig lite iaf..

Gudmor ringde mig förrut, så hon och hennes familj kommer nog upp till helgen.. underbart om dom gör det ler.. alltid kul o träffa dom ju =)

Nee nu ska jag gå o hålla Malin och min dricka sällskap ;) Vi ses i dimman...

Puss o kram

Strand?

Publicerad 2009-07-26 15:25:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hellu..

Då var man hemma från Öland då.. hade en trevlig kväll igår hehe.. pallar inte skriva så mkt just nu.. mene ni kanske får uppdateraingar senare.. får väl se ;) hehe...

Blir det Strand ikväll tro? Vi får väl se.. funderar på det.. om Malin orkar.. vi får se helt enkelt..

Imon börjar Pride :( Jag vill vara DÄR.. *gråter* finns ju inget bättre typ =) Haha..

Nee nu ska jag gå o göra mig en smörgås tror jag..


Öland..

Publicerad 2009-07-25 01:11:00 i Vänner har en stor betydelse!

Hej hej
Tänkte bara uppdatera lite snabbt, stressig dag på jobbet så fick till o med jobba över.. och alla som säger de är så lugnt på jobbet nu, det märkte då inte jag av ett smack idag.. tror aldrig jag haft så mkt o göra..

Varit på öland sen efter jobb tills nu.. nu e kl tio över ett :) Haft en super trevlig dag/käll med vännerna.. tack för det.. kareokey.. fan vad skoj =) haha Thomas o Jocke ni e ju för goa.. blev många härliga skratt idag.. samtidigt som jag gråter inombords..

Tack mina vänner för en trevlig kväll imon ska vi ha MINST lika trevligt.. då blir de paaarty på Öland.. weeii

Inte sovit på 21 timmar nu så börjar bli lite trött, hoppas på att kunna somna nu snart.. sov ju bara fyra timmar på natten till idag också...

Titta...

Publicerad 2009-07-24 05:16:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Titta jag har fått en ny blogg =) Helt underbart.. ler.. Tack snälla Jess för att du ville hjälpa mig med detta..

Dock är de nog lite som ska jysteras o göras om lite efter helgen.. men annars är jag super nöjd.. var ungefär såhär jag hade tänkt mig =) Så glad är jag.. kul med lite förändring ju =)

Vad tycker ni andra?

Nu ska jag gå o tvätta håret.. kl är bara strax efter fem.. är trött som in i norden.. men men.. ska ju iväg o jobba.. rätt skoj ändå.. hade ställt ena väckarklockan fel så den ringde vid fyra istället för fem.. suck.. snacka om att jag blev irriterad så då tog det ett bra tag innan man somna om.. man somnade precis lagom till att alla klockor började ringa igen..

Annars är läget under kontroll... INTE.. men vad gör man.. pallar inte mer.. idag åker jag iaf över till Malin o Jocke o Melwin på Öland och grillar med dom.. hoppas på att de blir okey väder...

Nehe ska kila.. ha de gott


Ny blogg..

Publicerad 2009-07-23 20:55:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Nu får jag snart en ny blogg.. ska bli späännande och se hur den kommer se ut =)

Vet ju bara att jag ska ha den svart vit o röd.. och på ett ungefär vilka kort.. sen får jess fixa allt annat.. så de  blir spännande..

nu ska jag snart sova.. känner att tabletterna började verka väldigt snabbt.. inte behövt ta dom starka tabletterna till natten nu n'är jag inte jobbat,,

ne bäst o sluta skriva nu..

KramKram

Natti Natti.. somnar snart tror jag hehe

R.I.P

Publicerad 2009-07-22 10:41:00 i Familjen betyder allt!



R.I.P gammelfarmor

Agnes.. vi skulle till dig nu när pappa kommer hem från semestern, jag har velat åka många gånger men det har inte blivit av.. Vi har haft ljusa stunder då jag jobbat hos dig och när vi firade din 95års dag... du fick en värdig ålder och nu hoppas jag att du kommer få vila i lugn och frid..

Varför?

Publicerad 2009-07-21 23:36:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Varför ska alla svika mig för? Vad gör jag för FEL? :'(
Tack Malin för att du ställer upp.. och tack snälla bror som ringer för att få höra att jag är Okey iaf.. O så får jag tacka Erik också som visar att han bryr sig..

Tack till er.. och fuck off med allt annat i detta pissiga helvete..

Gav upp..

Publicerad 2009-07-21 08:34:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Gav upp.. lyckades inte somna om.. är svin trött.. har ont.. både i huvuvdet och i magen..
något är det som inte stämmer, men vad?

Min högra sidan av magen vill inte alls vara i lag med min kropp, den bara värker o krampar och gör ont.. varför? Vill inte få anfall igen.. vill inte.. kan någon fatta.. jag vill INTE.. inte nu.. inte idag.. inte i morgon.. aldrig.. men särksilt inte nu när man är ensam..

Skulle inte blogga på ett tag, men såna här meningslösa inlägg kan jag lika väl skriva.. legat, suttit, stått om vartannat här nu hela morgonen och natten.. funderat, stirrat, haft ont.. läst intressanta bloggar som man legat o lipat till..

Trött på allt..

Publicerad 2009-07-19 17:08:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

17.06

Jao trött på allt är jag så lär inte blogga på ett tag... tjänar ingenting till ändå..

Ikväll blir det räkor i min ensamhet som de ser ut nu.. kul säger jag.. inte.. men vad gör man..

Ha de gott alla.. får se när jag får orken och lusten tillbaka att blogga igen!

Hej hej

Besök besök och besök =)

Publicerad 2009-07-18 13:52:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

13.46



Massa besök nu.. och jag är dålig på att uppdatera.. men de verkar ändå inte som att så många är intresserade.. skratt..

Mene som sagt massa besök.. igår var mamma och pappa här på middag hos mig.. det blev grillat och massa gott.. sen var vi en snabbis till farmor.. sen körde jag och hämtade Niklas.. som jag inte träffat på ett tag nu.. hehe.. trevligt.. vi typ kollade lite på tv.. sen var båda lika trötta typ så de blev en dusch sen sängen..

Sovit sjukt gott i natt.. sover ju bättre när jag har sällskap.. så får väl ta och fixa nån som kan bo o sova här.. skratt.. skämt o sido.. idag har vi inte gjort nåt.. spelade en match på wii.. sen körde jag hem honom för att jag skulle åka o handla, men hade ju glömt skriva inköpslista så körde en runda och sen körde jag hem igen.. har skrivit inköpslistan nu så ska väl köra och hndla om en stund..

Idag kommer brossan och David hit på middag.. det blir paj och sallad.. gott gott.. o så ska Emil bada Tessie så hon blir ren och fin =)

Nee nu vet jag inte vad jag ska skriva..

Ha en bra dag..
På återseende!
//TucciT

Hemma..

Publicerad 2009-07-15 11:01:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

10.56

Hellu min vänner och läsare =)

Nu är man hemma igen, kom hem igår kväll.. och de blev inte en lugn stund, jag är redan i full gång :)

Pappa hämtade mig på stationen, vi åkte och handlade, sen körde han hem mig o jag sprang upp med min packning och de jag handlat.. sen tog jag bilen direkt ut till mamma.. kollade på skansen och käkade sen körde jag hem igen.. packade upp allt och soterade tvätt sen var kl typ halv tolv och jag gick o la mig..

Idag började jag med att tvätta.. håller på med det nu.. plus att jag håller på att fäga håret och kollar på våra bästa år.. alltså fult upp här.. inte en lugn stund.. ska storstäda hela lägenheten idag.. sen ska jag hämta Tessie också..

Ne nu sa jag snart gå och skölja ur mitt hår och se klart på serien innan det är dax att springa ner i tvätten igen..

Kram Kram
På återseende!
//TucciT

Modeller

Publicerad 2009-07-14 12:42:00 i Kul framför kameran!

12.32

Tänkte lägga upp några av bilderna som vi tog när Bror o David var hemma.. kommer fler nån annan gång :P men börjar med några iaf..

Börjar med lilla jag.. :)


David o jag.. han försöker strypa mig, inget annat :P Haha.. ser lite skumt ut dock :P


Sen ser det ut som vi ska dansa.. haha.. blev lite roliga kort, vi var inte ritkigt med på att pappa tog.. så blev lite trams-kort, men det är ju såna kort som är roliga.. eller vad säger ni? :D


David och jag =)


Lilla jag igen  =)
 

Vi, dom tre bästa.. jag har verkligen den underbaraste o bästa bror man kan ha =)
 
 

Där fick ni lite smakprov, mer bilder kommer framöver =)
(Men bara om ni kommenterar nåt) Tihi

Kram Kram
På återseende!
//TucciT

Bilder

Publicerad 2009-07-14 09:27:00 i Familjen betyder allt!

09.07

Hejsan.. sorry, jag är typ as kass på att uppdatera här.. typ inte suttit nåt vid datorn nu när jag är i skåne-land.. men nu har jag lite tid då moster sitter vid datorn o kusinen ligger o kollar på barnpogram =)

Tänkte slänga upp bilderna från när David o jag var på öland o spelade minigolf.. bättre sent än aldrig ;)

Mupp jag.. tihi..
  
 

David så glad när vi spelade ler.. tack för en underbar dag =)


  

Haha denna gubbe trodde vi var verklig.. David tyckte han hade fula byxor och jag skulle precis säga att han hade stått så på samma sätt väldigt länge, då upptäkte vi att de var en staty.. haha.. sen försökte nog David härma honom, för jag tycker dock dom är lite lika? :P
 

Jätte fina, men svåra banor var det.. men kul =) Vi gick två rundor :P
   


Denna fuskade David på :P Han bara sköt rakt över allting typ :P Fusk-David ;)


Där fick ni lite bilder från den dagen... =) Ha de gott, nu skajag spela wii med moster..

Åker hem idag föresten.. så är hemma ikväll.. på gott o ont men saknar vissa saker/människor där hemma :D Så ska bli skönt o komma hem.. lite lugn o ro :)

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

Äntligen

Publicerad 2009-07-12 08:39:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

08.38

Äntligen.. igår fick jag en ny mobil =) Ler.. skojar ni att jag är glad eller, efter fem dagar utan mobil typ.. Tess kan ha kontakt med om världen igen.. underbart :D Och kan messa sönder människor igen :D De gilalr vi..skratt..



Ville bara säga de, pallar inte skriva mer..

På återseende!
//TucciT

Lowa..

Publicerad 2009-07-09 08:41:00 i Vänner har en stor betydelse!

08.38

Stort GRATTIS Till Elin med familj... Välkommen till världen lilla Lowa..


Skickade till Elin i natt på msn om de var på gång lr om hon fått, för de kändes som de.. mycket riktigt idag på morronen fick jag ett sms där de stod att deras lilla flicka hade kommit =) GRATTIS Elin o Andreas änn en gång.. Eftersom min mobil e trasig kan jag ju inte svara :(

Nu ska jag göra mig iordning för att åka till Zoo i Danmark =) Ha en bra dag alla!

Krams
På åteterseende!
//TucciT

Förfärlig resa..

Publicerad 2009-07-08 16:56:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

16.47

Tjena tjena min läsare... har inte haft tid o ork att uppdatera här.. men nu är jag iaf i Malmö.. kom hit i måndags kväll efter en förfärlig resa.. de var den värsta resa jag någonsin varit med om..

För de första så hade jag mobilbiljett och fick bara halva, men det fixade sig.. sen när jag väl bytt tåg i alvesta och ätnligen fått reda på vilken plats jag hade.. då var de fullt me folk.. typ 7 innebandylag lr nåt.. så jag kom inte förbi med min packning, vilket ledde till att min resväska fick stå precis innanför dörren på tåget och jag fick gå o sätta mig i resturangvagnen och lyssna på alla skrikande o skrattande barn/ungdommar.. rätt skoj iof att se massa folk mene aa.. lite jobbigt..

När jag var i Alvesta skulle jag skicka iväg ett sms. o vad märker jag då? Joo min mobil funkar inte.. 1an, 4an, 7an och * funkar inte. åhh jag blev så förbannad.. och de gjorde de ju inte bättre på resan heller liksom.. är fortfarande irriterad över det.. jag vill ju kunna skicka sms för fasen.. bror o David kommer hit på lördag så då blir det att gå o kolla om ny mobil, fick låna en av morbror igår men den är skit svår så ingen förstår sig på den typ, så tyvärr hjälpte de inte så mycket..

Iaf.. en timme innan jag var i Malmö så stängde resturangvagnen och min sittplats var på andra sidan o väskan på den andra.. så jag fick så snällt stå där mellan dörrarna i en TIMME o vänta på att vara framme.. snacka om tråkig o jobbig resa.. men till slut kom jag fram iaf.. äntligen.. så nu e jag i skåne-land =)

Kom hit vid nio i måndagskväll så då hände inte mycket, vi satt o käkade räkor o lite så.. sen var de sängen typ.. igår hände inte så jätte mycket heller och idag har vi mest vart o handlat lite o donat här hemma.. imorgon om vädret är okey så blir det Danmark o zoo.. ska bli trevligt :)

Nu ska jag läsa lite för lilla kusin Bella Busa.. hon fick en bok av mig när vi var i affären...

Ha de gott.. nu vet ni iaf att jag lever.

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

Melwin..

Publicerad 2009-07-06 08:38:00 i Vänner har en stor betydelse!

08.26

Ojdå har visst inte uppdaterat på länge :P Orkar inte helt enkelt.. Aja i fredags så skulle jag ju åka till Öland med Malin o Melwin, jätte fint väder..

Vi började med att åka o köpa lite käk, kycklingsallad o smörgås o sånt där.. sen drog vi över till Öland.. jätte skönt var det.. Mimmi (malins moster) o Mikael kom också.. vi satte upp Melwins tält (för att han ej ska vara i solen) Sen gick vi ner för att bada honom.. skit skönt i vattnet, nästan sjukt varmt.. sen tog vi upp honom o solen gick i moln så vi tog o käkade våra sallader.. sen blev de regn o åska o blixtra, så de var bara att packa ihop o åka hem.. typiskt.. så de blev inget bad..

Fick iaf någa bilder på Melwin, han är så underbar  =)
 


Är han inte för söt? :D


När vi kom hem från Öland så körde Malin hem mig för att vi skulle hem o fixa iordnig oss för kvällen då de skulle bli grillning hos Madde med famlj.. så när jag var klar så körde jag dit.. tyvärr så kom aldrig Malin med familj.. men så kan de gå ibland..

Hos Madde så grillade vi o så iaf.. hade de trevligt.. särskilt sen frammåt kvällen när vi satt o snackade bara o spelade lite poker och så.. mycket trevligt..

Har nog inte mycket mer och säga om den dagen.. ni kan ju få kvällens outfit iaf och lite andra "konstiga" bilder :P
 
 

Och med detta så avslutar jag detta inlägg..

På återseende soon!
//TucciT

Vaaaarmt..

Publicerad 2009-07-03 07:33:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

07.30

Klockan är 07.30 och det är redan 22 grader i skuggan på min ballkong..helt sjukt varmt..

Är uppe tidigt för att tvätta o städa.. så har redan vart nere med första maskinen.. se ska jag tvätta lite som sagt sen blir det havet med Malin o Melwin.. härligt härligt.. sen ikväll blir det grillning hos Madelene med familj =) O så kommer brossan o David ikväll också, så imon får jag träffa dom igen, underbart :D

Nee får väl ta o sätta igång här om jag ska hinna med allt innan Malin o Melwin vaknar.. får se om jag uppdaterar mer sen.. annars så ha en bra dag mina läsare :)

Kram Kram
På återseende!
//TucciT

Sista..

Publicerad 2009-07-02 17:29:00 i Partybilderna du inte vill missa!

Sista bilderna från festandet i fredags tänkte jag lägga upp nu.. iaf vissa av dom.. vissa vill jag inte lägga ut :P haha.. Kan ni ju själva lista ut vad de är på dom.. eller inte :P hmm nu e jag flumm..

Innan vi kommer till utestället Paradise som är en gay-klubb så måste man åka lite tunnelbana.. här i väntan på t-banan.. haha yes.. vad David tittar så finurligt på förstår jag iiiinte ;)



Haha lilla David måste kika fram lite i bakgunden :P och jag försöker ta ett seriöst kort med min bror.. men som ni ser gick inte de så bra :P haha..  men sen förstod även brossan det och var lite glad han med =)
 

Fredrik stod mest o såg allmänt söt ut =)


Fredik o jag.. som vanligt =)


O har man inget roligare för sig så kan man ju alltid läsa en tidning så man är lite uppdaterad innan man ska iväg o festa till de ännu mer.. kan ju stå nåt som han behöver tala om för nån han träffar på dansglvet, haha eller vad säger du David? ;)
 

O när man tröttnat på att läsa tidningen eller kommer på att de kanske inte är de man ska göra när man ska på fest.. haha då tar man en öl istället o posar lite ;) haha


Sen var vi framme o de var dax för ett bloss för oss som håller ihop ;) haha.. jag bjuder på denna hemska bild..


Sen ska ni då få lite bilder från när vi var inne på Paradise..

Jag börjar med lilla David.. som egetnligen inte är så liten eftersom han är älst av oss alla? (Förutom Anders (?) i think)
 

Jag o Fredrik =)
 

Två söta killar på ett o samma kort.. e jag inte duktig? ;) haha


Söta killar med sina goda (?) drinkar =)


Gee hit min drink säger David..


Syskonkärlek <3
 


Smaka på min drink säger Emil till Per.. hihi o Fredrik ser lite avis ut ;)


David o jag... jag bjuder på denna :P
 

Yeeehh :D


Jag o den bästa David =) Med denna kille har man aldrig tråkigt, jag längtar såå tills på Lördag.. då du David ;)
  

Me and Per..  första kortet är vi lika galna båda två typ.. o till o med Anders står i bakgrunden o gapar haha.. andra kortet är vi också galna o man kan ju undra vart han håller sin hand.. ser skumt ut på kortet upptäckte jag nyss typ :P Treje kortet är Per jätte fin på.. jag kunde ju dock varit lite seriös jag med så hade de blivit ett super fint kort.. Sista kortet.. jao vad ska man säga om de liksom? :P
   

Yes.. Fredrik o jag.. jag säge då de.. tolka hur ni vill :P  haha.. tur att graben är gay.. eller inte.. beror på hur man ser de.. vi äger ju när vi är ute iaf :D Tätt intill ska de vara, då är vi som bäst.. haha.. skämt o sido..
 
 

Jädrans Clowner som var o uppträdde... jag minns bara att dom var tråkiga.. :P haha.. lyssnade inte så noga lr tittade så noga på vad dom gjorde o sa.. fredrik o jag hade fullt upp med annat ;) haha


Anders o Per.. ett sött par, men rätt omaka.. av de jag sett..
 

Dansa dansa.. de gjorde vi natten lång.. as kul :D


Haha bästa bilden av dom alla.. förlåt brossan för jag lägger upp den.. men jag bara ÄLSKAR den.. här kommer the SUUUUUPER MAAAN!! :D Så jävla kul o bra bild.


Emil o Fredrik haha.. första bilden.. kolla in brossans händer.. haha.. vilken stil dom har... på andra bilden ser Emil bara allmänt skit söt ut tycker jag.. vad tycker ni? :D
 

Sen var det slut på kvällen o dax att ta tunnelbanan hem..


Det var alla bilder jag känner för att lägga upp, blev ju en hel del kort tagna.. kanske kommer fler när jag får bilderna som brossan o David tog =)

Nu ska jag sätta igång här hemma.. för detta tog tid o ladda upp allt :P Så nu vill jag har massa kommentarer också tack, hoppas ni haft rolig bild-stund ;)
Kram Kram
På återseende!

//TucciT

Mitt liv..

Publicerad 2009-07-02 15:18:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

15.10

Ja.. mitt liv.. är som jag vet inte vad.. helt upp o ner o in o ut..

Visst har jag kanske visat att jag är lyckligare o gladare sista tiden, det är på utsidan det.. på insidan är mitt hjärta i spillror o jag vet knappt ut eller in.. jag är som flera garnystan som trasslat ihop sig och som inte går att trassla upp.. jag hoppas att en dag kunna trassla ut allt och få rätt färg till rätt nystan.. men det är svårt.. det är så svårt så jag kan inte själv hantera det.. så nu vet ni det iaf..

Kunde han inte tagit en med ett annat namn iaf?

Idag är ingen bra dag.. sitter här o funderar på hur jag ska lyckas trassla upp allt men de går inte, tårarna bara rinner mer o mer ner för mina kinder.. orkar inte med sånt här..

I Sthlm kan jag erkänna att jag var gladare, iaf när jag hade min bror o David runt mig.. på dagarna såg jag en viss person flera gånger på stan.. tyckte jag.. sjukt är det.. ändå saknade jag Niklas när jag var borta.. jao som ni hör, alt är så ihoptrasslat så de finns inte..

Tur de iaf finns en som gör mig glad, även om jag inte e kär så tycker jag ju om honom, detta gör mig också sjukt galen.. men men.. man får försöka njuta av stunden som den är o inte fundera så mycket.. dock lättare sagt än gjort..

Varit ute hos mamma en runda.. Caroline o barnen kom också.. de var trevigt.. fast trevligare om inte jag hade deppat ihop.. var precis att jag kunde hålla mig från tårarna men de räckte med att jag satte mig i bilen så var allt i full gång.. jag trodde jag hade glömt, jag trodde jag hade tagit mig mer vidare än såhär.. men tydligen inte..

Nu ska jag försöka orka städa.. det är ju så sjukt varmt..

Ha en fortsatt bra dag.
Kram Kram
På återseende!
//TucciT

Måndagens shopping

Publicerad 2009-07-02 09:55:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ska slänga upp de jag shoppade i Måndags.. min sista dag i stockholm, det blev verkligen en heldag på stan.. pallar inte skriva så mkt.. ni får desto mer bilder på sakerna istället..

Börjar med en bok, som verkar bra =)


Ett diadem jag hittade som matchar armbandet jag köpte några dagar innan.. perfect ;)


Ett par vita shorts =)


Ett par shorts till...


Ett par till =)


En kläning, som jag är så hiimla glad för :D Me like verry verry mutch :)


Två halsband...


Ett par skor, som blev räddaren i nöden denna dag.. hade ju såna plågsamma skoskav hela veckan.. hittade inga skor.. men sen när jag gick på stan så hittade jag dessa.. underbart skönt var de att få ta på sig dom istället för dom ja hade skoskav av =)


En (enligt mig) skisnygg o väldigt härlig topp =)


En liten klänning..


T-shirt


Ett par jätte RÖDA Jeans.. sorry för dålig bild..


Kort.. med väldigt mkt rea på .. hehe ord. pris 250kr .. nu 25kr.. sånt tycker jag om :D


En tuff ägg-klocka ;)


En lite mindre plånbok o bara ha sina kort i.. dock är den RÖD inte Orange!!!


Jaha nu har ni nog fått se allt jag shoppt i Sthlm =) Blev en hel del som ni märker så nu behöver jag inte kläder på ett tag igen tror jag ;) Man vet aldrig me mej.. men man får passa på när de är så super billigt :)

På återseende!
//TucciT 

Söndags..

Publicerad 2009-07-02 09:41:00 i Familjen betyder allt!

09.32

Hej hej.. tänkte skriva lite snabbt om i söndags o lägga upp bilder.. Söndagen var sista dagen tillsammans med bror o David.. så då tog vi bilen o åkte till ett badställe där vi badade och satt i solen o spelade yatzty.. underbart skönt måste jag säga.. 22grader i vattnet var ju inte helt fel de heller :)

Det var verkligen ett jätte mysigt ställe som ingen av oss tidigare hade varit på.. dock var botten lite halvsjasskig.. men de fick ju gå de med, man kan ju inte få allt.. glömde ta bilder, kom på de när vi skulle gå till bilen för o lämna lite saker.. men en bild blev de iaf =)


Efter vi badat o det så hade vi sett att dom hade minigolfbana på stället, jag som är galen i minigolf ville självklart spela så de gjorde vi.. men när vi väl kom fram till banan, hade köpt bollarna o allt så var de dom fulaste banor vi nånsin hade sett.. mattorna var trasiga på banorna, dom var ojämna o lutade åt alla dess kanter.. jao de går knappt beskriva hur fula dom var.. men kul hade vi iaf =)


David, vet inte riktigt vad de e för blick han ger mig på första bilden :P ;)
 

VINNAREN då.. jag ;)


På brossan fick jag inte ta några kort, då de var såsjukt varmt så han spelade i bar överkropp.. men han var med o spelade iaf så ni vet :)

Det var lite från den dagen.. kommer uppdatera om ett tag om lite shopping igen så Bell blir glader =)
Ha en bra dag alla.. jag ska ut till mamma snart o se våra bästa år.. som jag typ inte sett på hur länge som helst, o sen kanske Caroline o barnen kommer förbi..  mkt najs :)

Kram kram
På återseende!
//TucciT

Stugan...

Publicerad 2009-07-01 21:11:00 i Vänner har en stor betydelse!

21.01

Hej hej.. nu är man hemma igen.. åkte iväg till Niklas stuga igår..


Kom dit på eftermiddagen, tog de lite lugnt sen spelade vi kubb.. Sen blev de o grilla. mumms, var ritkigt gott o skönt att sitta ute i vädret som var alledes lagom =)


Senare på kvällen så bara mös vi o tog de lugnt, kollade på tv o jaa bara tog de allmänt lugnt o njöt av tillvaron =) Ler.. Självklart så glömde jag som vanligt att ta kort.. haha så tog lite idag på förmiddagen istället medans Niklas låg o sov.. 30 grader i skuggan, helt underbart.. nästan lite för varmt.. Lite seg var jag allt, blev rätt sent i natt..


Lilla Otto var ute med mig i solen, helt underbar kisse =)
 

Satt ute i solen o läste i väntan på Niklas innan jag gick in o väckte honom o så.. Det var så himla rogivande, tro de eller ej men till o med JAG tyckte nåt var rogivande.. bara ta de lugnt =)


Det har varit underbart att vara där, när jag kommer hem från skåne sen så blir det att åka dit igen och då ska nog lilla Tessie med.. vi får väl se..

Ikväll vet jag inte vad som händer.. får se.. blir nog sängen i lagom tid.. tror jag.. hehe.. ska nog ta o plocka lite här hemma nu medans jag ser på lyxfällan =)

Ha en fortsatt bra kväll
Kram
På återseene!
//TucciT

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela