Välkommen!

Lite resultat från denna förmiddag <3

Publicerad 2012-11-30 11:23:00 i Välkommen hem till oss!

 
Nu har jag fått en hel del gjort och det börjar bli fint här :D Vääääldigt stökigt, men mkt finare än det varit hehe.. men där jag gjort iordning är det iaf mycket fint, tycker jag!
 
Är det detta som kallas jul-stök? ;)
 
Att sätta lite detaljer i blommor gör mycket!
(Små bilderna kan ni klicka på så ni får se större)
 
 
 
 
 
 
 
Egna arrangemang är alltid kul!
 
 
 
 
 
 
 
Kul med lite levande!
 
 
 
 
 
 
Ängeln är rätt stooor! Tur att vi har stort barskåp att pynta på <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lägg till lite kulor så blir det mycket roligare!
 
 
 
 
 
 
 
 
Köksbordet är klart!
 
 
 
 
 
 
Sådär ja, nu har ni fått se lite vad jag pysslar med denna förmiddag! Jag myyyser ska ni veta! Älskar ju att pynta och fixa! Julen är välkommen! Och inte gör det de mindra mysigt att det är lite vitt ute också!
 
 

Farmor!

Publicerad 2012-11-30 10:14:14 i Dom är värda en kategori! Saknad!

Nu är farmor med oss över denna julen <3 Underbara fina ängel som jag ärvde av farmor! Förra året kom hon inte fram, men iår tog jag fram henne och visade Andreas, han tyckte precis som jag att det var en självklarhet att hon skulle få en plats!
 
Denna lysande ängel betyder MYCKET för mig! VId jul så saknar jag att åka och äta julmiddag hos farmor och se denna ängel stå och lysa och byta färg.. men nu står hon hemma hos oss och jag hoppas farmor ser att den står här!
 

"Älskling, jag har blivit kär tre gånger idag"... "Hmm ska du dumpa mig nu då?"..

Publicerad 2012-11-30 08:27:00 i Välkommen hem till oss!

Detta är lite vad jag hann pyssla med igår! Idag blir det att sätta upp massor med saker, så lär strömma in bilder sen.. tror jag iaf ;)
 
Såhär glad var jag igår när jag skulle gå och shoppa i regnet, ändå tog jag och gick och inte körde bil.. duktiga jag ;) Men blöt var jag när jag kom hem, byxor, skor och strumor fick åka av direkt!
 
Detaljer..
 
Detaljer.. är inte tomten söt där han ligger på bladen? ;)
 
Adventsfint! Fick byta ut lite ljus då fyrans ljus var alledes för litet på den första jag gjorde, men nu är jag kanon nöjd!
 
Bara något så lätt, kan bli så fint!
 
Tomten som ni sett, älskar honom! Haha.. sa till Andreas igår när vi möttes vid bowlinghallen: Älskling, idag har jag blivit kär tre gånger! .. det tog ett tag sen kom det: Jaha, ska du dumpa mig nu då?.. NEJ dummer, har ju blivit kär i tomtar haha.. här är en av dom och han fick fälja med mig hem! Men älskling, tro inte att du ska få slippa mig för tomtars skull ;)
 
Mitt fina julfat, väldigt enkelt och stilrent.. men vackert! Tycker iaf jag :D
 
Som sagt, det är detaljerna som gör Det..
 

Idag skulle jag ju sova länge!

Publicerad 2012-11-30 08:15:57 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Men... vaknade innan Andreas gick till jobbet så gick upp då för att ta tabletter och dricka lite.. lyckades somna om en liten stund men nu är jag uppe igen! Blev inte så lång sovmorgon direkt! Började drömma om ett litet barn som lekte med farliga knivar! Usch!
 
Nu var tanken att ta tag i lite julpyssel <3 Mys-dag ska det bli idag.. fram till halv tre tiden då jag ska köra ner till hallen och bowla lite, sen blir det käk för att sedan få fika besök av Stefan och Eriksson, sen åker vi alla till svärmor ikväll och hjälper henne bära ner massa saker i flyttbilen..
 
Kram på er!

Det blev mycket tittande i affärer och shopping!

Publicerad 2012-11-29 14:12:43 i Välkommen hem till oss!

Puh, vilken förmiddag.. Det blev minst sagt fullt upp!

Sprungit i massor av affärer och tittat, shoppat lite också ;) pysslat hemma hann jag bara med lite, men tar de i min takt så jag blir nöjd också! :D har ju heeeela nästa vecka på mig ju;)

Nu sitter jag på sjukhuset och väntar på min träning :) efter det ska jag springa lite i affärer till, ska iaf köpa en dörrmatta i väntan på att Andreas ska sluta, för då blir det lite bowling:)

Nehe nu är de bra tre minuter kvar tills jag ska vara inne i bassängen!

Ta de lugnt så hörs vi!

Melwin 4 år!

Publicerad 2012-11-29 08:03:45 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

Var i Örsjö igår och firade Melwin som ju fyllde 4år i Fredags! Grattis igen busunge! Riktigt mysigt var det.. och han blev såå glad för sina pressenter! Riktigt glad! Jag fick till och med ta foton ;)
 
Spännande att öppna paket ;)
 
Titta, jag fick en tröja!
 
Glad unge <3
 
Ohhh, titta.. lego-cars!
 
Han blev såå lycklig! Han och jag satt sedan och mös och byggde ihop en av bilarna.. jätte coolt tyckte ju såklart han! Lycka <3
 
Jag träffade verkligen rätt med mina paket, han tyckte till och med att tröjan var snygg ;)
 
Det bästa av allt var att när jag gick så står han i trappan och säger hej då.. sen säger han bara "Therese, pressnterna var verkligen jätte-fina" ... då blir man bara SÅÅÅ glad i hela hjärtat när han säger det helt självmant! Gulliga Kille!
 
Älskar dig Melwin! Underbara Underbara 4-åring!

"Imorgon ska jag sova ända tills jag vaknar!"

Publicerad 2012-11-29 07:47:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Det var vad jag sa till Andreas igår kväll! Han skrattade högt och sa: "Jo, det där var ju riktigt smart sagt älskling".. Det jag menade var att jag skulle vakna självmant, utan någon mobil som ringer, utan att stressa upp på morgonen för att jag ska iväg eller något sådant!
 
Men nu sitter jag här.. klockan är tjugo i åtta och jag är uppe! Sitter och väntar på att tabletterna ska värka så jag kan sticka och handla sen! Haha.. inte stressa iväg? Vad är det i min värld? ;)
 
Idag blir det ju då att titta runt lite och handla, ska till Netto och köpa en sak.. två saker kanske.. ;) Sen till Maxi och handla lite kyckling till ikväll och möjligen två julklappar! Sen ska jag ta mig till blomsterlandet och titta på deras julsaker tänkte jag.. ska även kolla om en sak åt Malin där!.. Tänkte jag skulle köra till Rusta också och kika lite.. men SEN så ska  jag hem, på med julmusiken och pynta! Kan det bli mycket bättre? :D MYS på hööööög nivå säger jag bara! Tihi
 
Nu tänkte jag se på stalkers och vakna till lite innan jag börjar göra mig redo för att slänga runt mig själv i affärer ;)
 
Hoppas ni får en fin dag!
Kram på er! Lär komma en del bilder idag när jag får upp lite saker :) Måste ju dockumenteras! :P

Uppe med tuppen och trött, men det är det värt!

Publicerad 2012-11-28 07:09:07 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Gomorron! Här sitter jag.. klockan sju på morgonen.. gick upp när Andreas åkte till jobbet.. tanken var att jag ska gå och göra mig iordning men har inte orken riktigt ännu och mina tabletter måste värka först..
 
Tanden känns bättre, visst hat jag ont fortfarande, men mycket bättre än igår iaf! Så idag åker jag till Malin med familj.. ska bli himla trevligt, efter det blir det direkt att åka och träna för att sedan handla lite, hem och invänta Andreas, laga god mat och sen åka och bowla.. Får se om jag orkar med dagen :P
 
Ska vara hos Malin runt nio.. så jag tänkte att jag skulle till Kvantum en runda innan och kolla deras julmarknad! Se om dom har något snyggt vi behöver! Måste ha mossa och ljus så jag kan göra lite adventsfint till Söndag.. Vi får se vad jag hittar för skoj :)
 
Har sovit inprencip hela natten, har väl vaknat sådär fyra gånger att det gör ont i tanden och huvuvdet, men har somnat om någerlunda snabbt igen.. sååå skönt kan jag lova er!
 
Nu ska jag gå och packa min träningsväska och lite så.. sen får jag väl börja göra mig lite iordning för att åka.. fullspäckad dag, men är ju inte precis ansträngande saker jag ska göra.. TACKAR gudarna att min tand är bättre idag, annars hade jag ju fått ställa in allt!
 
Hoppas ni får en fin dag och att ni inte har en borttagen tand som spökar!

Veckans Matsedel!

Publicerad 2012-11-28 07:01:06 i Veckans matsedel!

Inte orkat skriva på mat-tavlan denna veckan så det får bli såhär..
 
Måndag: Pannbiff m. stekt lök, kokt potatis och brunsås
Tisdag: Tess skulle jobbat kväll (blev korv med bröd)
Onsdag: Lax m. pressad potatis och hollandesås
Torsdag: Kycklingfilé m. ris och currysås
Fredag: Fish ´n Chips
Lördag: Pasta m. köttbullar och tomatsås med hetta
Söndag: Mustig köttgryta m. ris och svartvinbärsgelé
 

Äntligen fått i mig lite mat!

Publicerad 2012-11-27 14:26:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Äntligen.. klockan två fick jag i mig lite frukost/förmiddagsfika/lunch/eftermiddagsfika.. ja, helt enkelt den första maten för idag.. bara fått i mig lite mjölk på förmiddagen!
 
Nu har jag fått i mig lite fiskgratäng som narurligtvis gjort att jag fick lite krafter iaf! Värken ger med sig mer och mer skönt nog! Till och med svullnaden har lagt sig lite :D
 
Men jag sitter fortfarande i nattlinne.. :P Värken gör mig så hängig och det är jobbigt att göra nåt eftersom det gör ont i "tanden" hela tiden.. men till kvällen så tror jag nästan att värken är borta! Jag lär ju iaf somna tidigt och gott ikväll!
 
Ligger just nu och kollar på tv3 dokumentär.. idag handlar det som familjer som går emot vad folk säger som tex med hemundervisning, amning och dieter! Rätt så intressant faktiskt, vad olika folk tänker egentligen!
 
Klockan är snart halv tre.. känns som att den borde vara typ halv tolv! Hehe.. tror jag ligger liiite efter idag.. är glad att jag sjukskrev mig ikväll, skulle aldrig pallat jobba, TYVÄRR!
 
Näe, ska väl kolla vidare nu! Kram på er!
 

Mår illa!

Publicerad 2012-11-27 10:01:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Usch, har nog svalt för mycket blod inatt dom minuter jag väl somnat.. för trotts att det känns som man varit vaken inprencip hela natten så har man ju trotts allt slumrat till en kvart här och där..
 
Urk illamåendet kan väl iaf försvinna!
 
Vad ska man äta?! Fick i mig lite gröt igår kväll, kanske ska testa det igen.. man behöver ju inte direkt tugga gröten :P Men är inte sugen.. aja får se vad jag hittar på.. först borde jag väl ta mig upp.. men orkar inte, känns som soffan kommer bli min vän idag..

Jag har legat vaken inprencip hela natten och lyssnat på regnet!

Publicerad 2012-11-27 08:59:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vilken nattt.. legat vaken av blod och smärta nästintill hela natten! Slutade blöda vid halv sex idag på morronen ungefär, men smärtan är fortfarande grym.. får tyvärr stanna hemma från jobbet idag :'( Skit med..
 
Har iaf fått sova nu i ungefär två timmar sen Andreas gick till jobbet, då fick han i mig lite värktabletter som hjälpte för stunden och jag fick sömn.. TACK för det iaf! Nu blir det myyycket vila idag och samla krafter igen!
 
Börjar få litet blåmärk på käkbenet nu ser jag, men de syns knappt alls! Tack för det, vill ju inte gå runt och vara blå i ansiktet! Svullen är jag också.. snyggt ;) Men vad gör det, tanden är ju äntligen borta :D
 
Nu är jag äntligen utan den där tussen i munnen, den äckliga tussen! Den fick åka ut nu.. men smakar fortfarande blod eftersom det kommer lite lite grann, men inte alls som igår och inatt!
 
 
 
 
Men jaa.. jag var ju som sagt hos tandläkaren igår och skulle dra ut en tand.. först förvåningen blev att jag blev lite groggy av mina lugnande, märktes att jag inte behövt ta dom på väldigt länge.. POSSETIVT att jag kände av dom..
 
När vi kom till tandläkaren skulle jag in i ett rum och röntga tanden i någon konstig stor maskin.. stop stop sa jag, är detta magnetiskt? Ja svarar skötrskan då, är du gravid? Nej Nej Nej jag har en shunt i huvudet som inte får vara i magnetiska utrymmen.. okey, då ska vi inte vara här då sa hon och vi gick in till tandläkaren! Så det blev ingen bild utan fick utgå från dom jag tog förra veckan (vanliga tandläkarbilder)..
 
Satte mig med ångesten i stolen, men tandläkaren var lugn och trygg.. likaså sköterskan.. riiiktigt bra.. och Andreas såklart, lugnet själv <3
 
Tanden gick sönder i två olika omgångar, så det tog tid innan dom fick ut tandhelvetet.. men vipps så var den till slut ute och jag började gråta.. glädjetårar att jag klarat det och tårarna jag under hela behandlingen hade kämpat för att hålla tillbaka! Fick ligga kvar en stund så att jag inte skulle svimma.. Dom berättade då även lite om att jag inte fick anstränga mig nånting och allt det där, även att tandläkaren hade fått ta i såå mycket för att få ut den så jag skulle inte bli rädd om jag var svullen och lite blå dagen efter..
 
Väl hemma så var jag jätte trött och svimmfärdig pga allt blod som kom, fick byta tussar jätte mkt för de blödde igenom på bara några sekunder och har som sagt hållt på hela natten.. somnade på soffan igår kväll, helt utslagen, men vaknade när all blodsmak tog över..
 
Så mycket en tand kan ställa till det! Men jag är så stolt att jag klarade det!

Totalt slut..

Publicerad 2012-11-26 18:53:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hemma från tandläkaren och är totalt slut, har en smärta som heter duga! Men nu är tanden ute efter mycket jobb!
 
Ska lägga mig på soffan under mitt täcke och vila.. redan bytt om till nattlinne och allt så jag är redo för sängen sen..
 
Uppdaterar mer senare ikväll eller i morgon! Nu behövs vilan innan jag kan fylla på med värktabeltter!
 

Mollie!

Publicerad 2012-11-26 11:19:16 i Mina gudbarn som har stor betydelse för mig!

Mollie ska också få lite paket på onsdag.. bara för att jag har haft hemma och hon kan ha det just nu, annars kommer det bara ligga här hemma och ta plats ;) Har ju köpt detta för längesen och mitt gudbarn är värt allt hon kan få!
 
Dock är det ju hennes storebror som fyllt år, så Mollies paket får vi ta när han är hos BVC tror jag ;) Kan ju bli fel för barnen annars! 
 
Ska bli otroligt mysigt att få kramas med Älskade Mollie igen och att busa med Melwin såklart! Det var ett tag sedan nu.. :)
 
 

Paketinslagning!

Publicerad 2012-11-26 11:02:00 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

Melwin fyllde ju 4år härromdagen! Så på onsdag ska jag åka till dom en runda och fira honom lite.. ska bli trevligt.. tre födelsedagspaket ska han få, tror han kommer bli glad den lilla pojken <3

Mollie och Melwin kommer även få vars ett "adventspaket" på onsdag.. bara för att jag hittade en liten sak som passade dom perfekt! Ser fram emot att få busa och gosa med dom små barnen!

Jag går på högvarv!

Publicerad 2012-11-26 11:00:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jag går på högvarv idag känns det som..
 
Ikväll väntas ett besök hos tandläkaren igen.. ska dra ut en tand, hos en tandläkare jag aldrig träffat! Min tandläkare drar inte ut dom tänderna eftersom dom kan sitta väldigt hårt så långt bak i underkäken :( NERVÖST! Har ont i magen... blää för sånt! Tur jag har min underbara sambo som följer med mig! Tack!
 
Men innan dess så är det dax för träning.. som vanligt :P Känns ibland som det är de ända jag gör haha.. men det är kul och det är nyttigt, all förberedning som kan inför operationen behövs!
 
Efter träningen blir det hem och fixa med maten som måste vara klar när Andreas kommer hem, så vi kan äta snabbt och sen sticka, ska vara hos tandläkaren vid 17.25 så det blir snabba ryck... idag ska jag laga pannbiff, stekt lök, brunsås och kokt potatis! Smaskigt värre :)
 
Slagit in massa paket idag.. alltid kul.. det är såå jäkla skönt att ha ett fritt skrivbord igen som man kan arbeta vid, sitter till och med här inne nu och bloggar! Underbart!
 
Kommer fler inlägg strax med paketen ;)
 
Kram på er!

Det är bara en principsak!

Publicerad 2012-11-24 15:28:00 i Tankar och funderingar!

Mitt humör är ju inte de bästa idag kan jag inte påstå!

Tur barn får upp humöret på mig!

Men nu försvann de igen :( varför vända sig efter vinden, när man sagt något annat innan?

Det är en principsak, men nu strejkar jag! Idag är jag fan inte flexibel!

Nu matstrejkar jag! Men ingen reagerar ju iaf!

Kom nu Jessica och Jonas!!!

Vill du ligga med mig då?!

Publicerad 2012-11-23 14:13:00 i Tankar och funderingar!

Haha.. jag har alltid tyckt den varit konstig, varför göra en låt om att ligga?! Nu senaste dagarna har jag börjat gilla låtan, för jag i bilen satt och låten kom och strömmade ur högtalarna! Det är ju faktiskt en väldigt bra text, bra budskap! Det ligger verkligen något bakom texten...
 
Om jag lyssnar mer än pratar,
inte talar om mig själv.
Om jag säger du är vacker,
men att det spelar ingen roll.
För skönhet finns inom oss,
om jag ljuger om sånt där.
Om jag säger det går bra nu,
men inte talar om mitt jobb.

Om jag ger dig mina tårar,
men är stark när du är svag.
Spelar sweet home Alabama,
på en läger elds gitarr.
Om jag är säker på mig själv,
men aldrig är för självgod.
Om jag är en alfaman i sängen,
men aldrig bråkar.

Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig.
Vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram.

Om jag inte är så svartsjuk,
inte håller dig så hårt.
Om jag inte är så macho,
men försvarar dig ändå.
Om jag ljuger om min barndom,
säger att den varit svår.
Väcker modern i ditt hjärta,
leker mamma pappa.

Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig.
Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig.
Vill du ligga med mig då.
Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.

Om jag alltid håller med dig,
fast jag tycker du har fel.
Om jag låtsas att jag bryr mig,
när du köper nya skor.
Om jag skrattar på rätt ställe,
fast du inte är så kul.
Om du tror att jag är farlig,
kanske tänder du på det.

Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig.
Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig.

Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram.
Vill du ligga med mig då.
 
 
http://youtu.be/bB5opDRpKoE 
 
 
 
Tror ni inte att det är många som egntligen tänker såhär? Är det inte just precis en sån kille som de flesta tjejer vill ha? Men finns det verkligen någon som är alla dessa saker?
 
Jao, man får tänka till helt enkelt! Me like!

Brödbak!

Publicerad 2012-11-23 09:26:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God Morgon!
 
Precis slängt in brödet i ugnen, så tänkte att nu sätter jag mig och uppdaterar lite här medans det blir färdigt! Smidigt att ha färdig deg i kylen och bara ta fram och baka ut! :) För.. hur gott är det inte med nybakat bröd på morgonen? :D
 
Idag blir det att åka till sjukhuset och träna.. sticker väl vid strax efter halv elva.. efter det blir det att åka och köpa lite kattsand, dom hade det billigt på ÖB såg vi.. så det får de bli.. det går ju åt en del här hemma! Ska även på ett annat litet ärende också och köpa en sak till Andreas <3
 
Vi köpte nya fiskar härromdagen.. och igår så hade Andreas varit och köpt några till.. vi köpte fem stycken av en sort men i vårt akvarium så bara försvann dom! Så ser att Ante igår har köpt fler.. hur många vet jag dock inte!
 
Nu kommer Benny-boy här och skriker.. får väl ta och klappa honom lite och gå och kolla på brödet!
 
Vi hörs! Kram Kram

Sexmissbruk, något jag inte kan förstå, men intressant!

Publicerad 2012-11-22 14:09:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Mumms.. fått i mig lite sen lunch nu.. ska ju jobba ikväll så då försöker jag äta runt två så att jag klarar mig fram tills matuppehållet på jobbet :)
 
Tänkte ta och åka lite senare till jobbet idag.. varför ska jag alltid vara där vid tre och atomatiskt få rapoort.. när jag egentligen inte börjar förrens vid halv fyra! Så idag tänker jag inte åka förrens vid tre hemmifrån! hihi.. måste lära mig att inte behöva vara minst 30 minuter innan till allting..
 
Sitter och tittar på TV3 dokumentär.. sexmissbruket tog över deras liv..  Hemskt att vara så, men samtidigt blir man arg för man förstår inte riktigt det där eftersom jag själv aldrig varit otrogen och aldrig kunnat tänka mig att vara det heller.. men intressant, eftersom jag själv varit utsatt för denna typen av människa!
 
Ska fortsätta kolla nu, verkar intressant! Slutar lagom till det är dax att åka till jobbet :) Tur jag har allt klart :D Tihi
 
 

Julklappar och film!

Publicerad 2012-11-22 12:26:01 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Idag ringde det på dörren och posten kom med tre paket till mig :D Vilken tur att det var jag som var hemma och inte Andreas! :)
 
Två paket med julklappar till Andreas kom.. och sen filmerna vi beställt! Nu måste jag bara komma ihåg att få ut förpackningarna när jag åker till jobbet så att inte Andreas får syn på dom ;)
 
Tycker jag fått tag på så himla fina papper iår!
 
Dessa två filmer var det som kom också, så i helgen får det nog bli lite film-mys skulle jag tro ;)

Nalle!

Publicerad 2012-11-22 09:02:33 i Kärlek är vackert!

 
Fick ett mess av Andreas nyss att han mår bra och att han längtar efter sin nalle!
 
Gulligaste pojkvännen ever! Helt underbar och jag älskar honom över allt annat! Hör du det Andreas? Jag ÄLSKAR dig!
 

En helvetes morgon!

Publicerad 2012-11-22 08:52:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Gomorron!
 
Fy katten vilken värk jag vaknade med för en stund sen :(
 
Helt galet ont, så det får nog bli soffan nån eller några timmar nu.. men först ska jag baka bröd.. Andreas gjorde ju degen igår kväll så jag ska bara "forma den" och in med den i ugnen.. så jag har lite frukost.. gott gott <3
 
Efter brödbaket så ska jag krypa ner under mitt täcke här i soffan och kanske se stalkers på datorn.. bara ta det lugnt och se om värken vill släppa lite.. vilet jag hoppas..
 
Jag jobbar ju ikväll sen och känner inte för att gå runt där med världens värk :(
 
SUCK för denna jävla sjukdom :´( Varför kan jag inte bara få bli frisk?! Om det finns nån där uppe eller något.. snälla jag BER dig.. gör mig FRISK.. om det är för mycket begärt så gör mig iaf frisk för EN liten dag! Det skulle vara sååå skönt!
 
Satt och delade min dosett igår! Vafan, man blir helt jävla depprimerad juh.. hur gammal är jag? 95?.. näe juste jag är ju bara 25!
 
Aja, nu har jag gnällt av mig av denna jädrans sjukdom som jag inte önskar min värsta fiende (om jag hade haft nån sån)
 
Nu pep ugnen så det är dax att baka brödet och få i mig lite frukost.. sen.. sen.. sen.. så ska jag krypa ner igen!
 

Bonde söker fru...

Publicerad 2012-11-21 22:03:22 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

... rullar nu på datorn...
 
Andreas är i duschen, men när han är klar så ska han knåda lite bröd och sen ska vi göra marängsvisch.. varit sugen på det i veckor och nu ikväll blir det av att mysa lite med det innan sängen.. måste mysa till det ibland mitt i veckan också :) Särskilt när man som jag jobbade både lördag och söndag kväll som gick..
 
Tandläkaren gick bra idag, men blev ett par besök till inbokade :( Suck.. det tar aldrig slut..
 
Snabb uppdatering blev detta, men vi hörs imon! Ska se lite till på programmet nu innan det är dax att pausa och mysa med min kärlek!

God förmiddag, idag väntas tandläkaren :(

Publicerad 2012-11-21 10:49:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God förmiddag kära läsare!
 
Idag är det en lite nervös Tess som skriver.. sitter nämligen och väntar ner tiden på att åka till Nybro, till tandläkaren :( Usch.. men idag är det bara undersökning, så det ska väl gå bra får vi hoppas.. hoppas inte att det är alledes för många nya hål som ploppat upp, är ju precis klar med lagningen av alla förra årets hål :( Nästa vecka blir det värre, då ska jag dra ut en tand.. ajja.. vill INTE..
 
Har precis suttit och beställt två Falk filmer.. (på Andreas begäran) tihi.. har också beställt lite av Andreas julklapp/julklappar ;) Lika bra att klicka hem i god tid, ska jag betala cdon-räkningen (där filmerna är beställda) så kan jag lika väl ta och klicka hem så jag får lite mer räkningar ;) haha.. de där lät kanske lite konsigt :P
 
Efter tandläkaren blir det raka vägen mot jobbet.. mötestid idag.. men vad jag förstod i helgen så skulle inte chefen närvara.. så vi får väl se.. ska bli bjudna på fika iaf av en penssionärs anhörig eftersom han gått bort :( Vila i frid!
 
Skrev ju igår att cellprovet gjorde så ont.. hade ont länge efter.. tydligen var det att dom börjat med ny metod som ger bättre resultat var det en som skrev till mig.. men.. kan dom inte berätta det då när dom ändå frågade om man nångång hade gjort cellprov förrut och jag svarar: för längesen! Kan dom inte förklara då att det är ny motod? Aja.. inget att göra nåt åt, men nu vet ni ju det.. ni som kanske ska göra prov eller har gjort och undrar varför det kändes annorlunda!
 
Ska gå och se om jag ska förösöak få i mig nåt i magen innan jag åker..
 
Ha en bra dag så hörs vi kanske senare!
 

Aldrig har väl ett cellprov gjort ont?

Publicerad 2012-11-20 09:51:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Aldrig känt av det där provet, men idag gjorde det riiktigt ont :( Och nu värker det väldigt i magen, som mensvärk.. suck.. men men vad gör det om hundra år? ;)
 
Varit iväg och handlat, ska äta lite frukost nu tänkte jag, sen ska jag iväg och köpa en 1-års pressent/julklapp till min underbara guddotter! Lika bra att ha det gjort redan nu så slipper jag tänka på det sen! Ska även in på netto och kolla en sak!
 
Fick mail från chefen nu att jag kan ta ut tjänstledigt utan betalning näst nästa helg.. vi ska nämligen iväg och bowla och äta grillbuffé med jobbet, vissa av oss iaf.. och självklart inträffar det när jag jobbar kväll.. men nu är ju det fixat iaf så att jag får vara med! Skönt att ha nåt kul att se fram emot nu innan operationen och sjuksrivningen!
 
Nehe lite frukost, sen bege mig igen om en stund.. har lite saker kvar i bilen som måste upp också nämligen, klarade inte av att bära allt nu.. hade ju en kasse med mat och en kasse med SEX KILO lax! Så det var lite svårt att bära en potatissäck och ett paket flingor samtidigt ;)
 
Kram på Er!

Jag skryter ofta om hur snäll min bror är och alltid ställer upp när det behövs!

Publicerad 2012-11-20 08:10:41 i Familjen betyder allt!

Kolla själva.. kan man bli mer omtänksam för sin syster?!
 
Det var när jag hade det svårt och inte riktigt fick pengarna att räcka till med allt att bo ensam, inte få sjukbidrag i perioder och inte kunna jobba.. och dessutom alltid restskatt på det!
 
Då kom räddaren Emil fram igen! Underbara Underbara bror!
 
 
Hur ska jag någonsin kunna tacka dig för allt du ställt upp för din syster?! Älskar dig!

Saknar min cykel!

Publicerad 2012-11-20 08:04:07 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ska köpa ny sen när min fot har blivit bra igen.. har redan kollat ut vilken jag ska ha.. så hoppas verkligen att den finns kvar nästa år! ;) Min vita blev ju stulen bara efter jag haft den några månader, riktigt synd! Varför kan inte folk acceptera vad som är sitt och vad som är mitt?!
 
Musiken i hörlurarna var såklart ett måste!
 
Sista biten började det regna som fasiken, jag hade typ alltid den turen med mig att det började regna när jag cyklade.. men bara att trampa på och försöka se glad ut ;)
 
Det var en bit och det tog sin tid.. men rätt vad det var så var man framme i Örsjö :P
 

Underbara Kattungar!

Publicerad 2012-11-20 07:58:15 i Djuren!

Ibland kan jag sakna mammas uppfödning.. just när det gäller att få kattungar.. så små och mysiga, man vill bara ha <3 Tihi.. Myyys!
 
Är dom inte guddomligt söta?!
 
Kunde hända att inte mamman hade tillräckligt med mat.. då fick det bli nappflaska <3
 
Mysiga små varelser... !

Fy farao! Ingen sömn! Har du fått sova inatt?

Publicerad 2012-11-20 07:35:12 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Fy för att gå upp såhär tidigt när man inte sovit inatt.. somnade frammåt fem tiden.. och nu sov jag jätte gott om inte klockan hade ringt.. suck.. men måste iväg och ta cellprov! Suck.. 8.25 ska jag vara där, hoppas det går fort, står på lappen att det kan vara upp till 30 minuters väntetid.. det hoppas jag INTE!
 
Efter det så sticker jag bort mot citygross och handlar så det är klart sen, sen blir det att åka hem igen och VILA förhoppningsvis!
 
Ska försöka plocka här hemma idag också, men beror helt på hur trött jag är.. får bli en energidryck på citygross sen.. hoppas dagen vänder och blir bra sen! Just NU känns den inte så bra direkt! Skönt att jag inte ska iväg på något mer idag än cellprovet.. Nu är jag glad att jag inte bokade träning efter..
 
Ska väl gå och tvätta av mig och så nu.. så jag är klar sen och bara kan sticka!
 
Hoppas ni andra har fått sova inatt!
 

Blää

Publicerad 2012-11-19 19:23:52 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Urk, vilken huvudvärk jag har.. hatar att må såhär när jag vet att det är för att jag jobbat en hel helg :(
 
Har iaf varit iväg och bowlat lite med Andreas, gick väl inte så super bra.. men kul var det iaf :D Handlade gjorde vi också när vi ändå var ute.. så nu är det bara lite från citygross som behövs kompleteras annars har vi nog det mesta inför denna veckan :)
 
Nu blir det snart halv åtta hos mig på TV:n.. sen ska vi nog se en film pratade vi om.. vi får väl se.. Maten står iaf äntligen i ugnen och vi är super hungriga båda två så det ska bli gottit :D
 
Ska lägga mig och vila några minuter nu innan det börjar.. Andreas stökar i köket ;)
 
Kram och ha en bra kväll så hörs vi när vi hörs!
 
 
 

Brors examen!

Publicerad 2012-11-19 14:21:00 i Familjen betyder allt!

 
Min bror är så sjukt duktig på att läsa och lära in nya saker.. vart har han fått den genen från? Jag har inte fått nåt av den genen, vi är såå hemskt olika Emil och jag.. men tur är väl det.. och tur är det att vi ändå älskar varandra så mycket!
 
Brossan fick stependium, så duktig är han :D
 
Haha, tror han hade brottom fram och hämta sitt stependium-diplom.. haha vilken stil ;)
 
Glad bror!
 
Stolt familj!
 
Stolta mor-föräldrar! Ojoj vad stolt morfar var, så stolt att tårarna kom, dom är så lika morfar och Emil på många sätt!
 
Stolt och stilig far!
 
Farmor med sin fina bil!
 
Mormor och barnbarn!
 
Skål Emil! Älskar detta fotot! Men emil.. inte kan man dricka ren sprit sådär mitt på dagen ;)
 
Farmor och mormor <3
 
Mamma, jag och Faster Kerstin!
 
Vår personliga bankman kom såklart och grattade Emil!
 
Duktigt jobbat bror!
 
Glada mormor!
 
Faster och Jag!
 
Mårten, Inga-lill och Agnes kom och firade med oss också :)
 
Det blev lite foton.. ibland är det svårt att välja vilka man ska ha med :) Men dessa talar nog för hur dagen såg ut! Och bror min bara fortsätter att klättra uppåt.. vart ska detta sluta tro? :D
 
*Stolt Lillasyster*

Såhär kan det se ut när jag ligger på sjukhuset!

Publicerad 2012-11-19 12:25:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Ibland får mamma en säng inne på rummet..
 
Ibland får hon låna "annhörigrummet"
 
Såhär kan jag se ut i väntan på att få följa med mamma ut lite!
 
Mamma och jag ute.. såå pigg man ser ut.. inte!
 
Ute i tv-rummet blir det en hel del tid om jag är så att jag orkar vara uppe från sängen..
 
Tittut bakom täcket! Lite glad måste man ju se ut när pappa kommer med kameran!
 
Sådär kan det se ut på sjukhuset, detta är ju när jag piggnat på mig såklart..
 

Min Andra operation i huvuvdet!

Publicerad 2012-11-19 11:43:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Eftersom värken bara fortsatte (och gör än) så fick jag -07 göra en operation till i huvuvdet.. vad det verkade så funkade shunten, men dom blev väldigt osäkra eftersom värken fortfarande var så intensiv.. började tvivla på om slangen som går mellan hjärnhalvorna och ut i skallen funkade som den skulle..
 
Det fick helt enkelt bli att operera för att titta efter.. dom ryckte ju i alla halmstrån som fanns för att försöka få mig frisk..
 
Tyvärr så hjälpte inte heller denna operationen, dom bytte ut den delen på shunten även fasst det inte var något synligt fel.. men tyvärr så hjälpte det som sagt inte.. :(
 
Spela skip-bo har man gjort måånga gånger på sjukhuset..
 
Utsikten från mitt fönster i Lund... 11 våningen!
 
Denna gången fick jag komma hem efter några dagar.. åkte hem till moster och bodde där över helgen.. mamma och jag vågade inte riktigt åka hem ännu, eftersom det var så nära inpå operationen.. och tur var väl det..
 
Efter en eller två dagar "hemma" så började jag må konstigt, tappade känsel och började få svårt för att röra halva kroppen.. så det blev akut in till akuten i Lund, där jag blev inlagd igen med undersökningar, dom misstänkte att det hade blivit nån inre blödning i huvuvdet.. men det hade det som tur var Inte.. inget som syntes iaf, men något hade iaf hänt.. men det gick tillbaka av sig självt sen! Så det blev observation ett tag innan jag fick åka hem igen!
 
Mycket har man varit med om.. och jag önskar sååå att detta kunde sluta och att alla operationer och behandlingar hade gett resultat! Önskningarna i livet är många, men för mig är den absolut största att få bli frisk!
 

Familjen är det bästa man har!

Publicerad 2012-11-19 11:28:00 i Familjen betyder allt!

Underbara moster och mamma!
 
Älskar min mamma nåt otroligt, hon är bäst på mycket hon <3
 
Sötare kusiner kan man inte ha!
 
Michaela <3
 
Mormor! Älskar dig!
 
Fantastiska moster och jag <3
 
Kära bror! Älskar detta foto på oss!
 
Lilla mormor och jag :)
 
Kunde inte haft en bättre bror!
 
Familjen betyder allt!
 
Vad vore man utan sin familj? Ingenting! Det är ju dom som har fått en till den man är! Jag är lyckligt lottad som har en så underbar familj som jag har!
 
Älskar er alla!
 

Såhär såg det ut!

Publicerad 2012-11-19 10:10:28 i Kul framför kameran!

Såhär såg det ut när pappa byggde upp vår "fotostudie" där vi tagit många av våra "kul framför kameran"-bilder och även när mamma och pappa tog bilder på katterna (som på bilderna) till hemsida osv..
 
Jag måste såklart vara med på ett hörn också! Kameratokig som man är..
 
 

Massor med bilder!

Publicerad 2012-11-19 10:07:03 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Idag kommer jag lägga upp massor med bilder, tänkte jag skulle hinna ikapp med alla gamla bilder snart, så bloggen bara kan handla om vaerdagen sen typ, så det är lättare att följa den.. men först måste alla bilder in och det är några stycken ;) Hehe..
 
Tänkte snart sticka ner till coop ovh ÖB för att shoppa lite.. Sen ska jag träna vid kvart i ett... ska bli skönt, riktigt skönt.. men hade förståss gått lättare om jag varit piggare i huvuvdet.. men efter en jobb helg som denna plus att jag knappt sovit något inatt så kan man väl inte räkna med mer!
 
På med lite kläder nu och ner till giraffen.. Så jag hinner hem snabbt med varorna innan det är dax att åka igen..
 
Kram sålänge!
 

Jag helt enkellt!

Publicerad 2012-11-19 10:00:00 i Här är jag!

Åh vad jag gillar mitt hår här...
 
Happy me ;)
 
Lite misstänksam..
 
Riktigt glad tok!
 
Mitt naturliga jag ;)
 
Weeii!
 
Ja, jag har ju svårt för att vara seriös på bilder! Men det vet ni väl redan? ;) Haha
 
En cigg idag vore ju inte helt fel.. men Nej tack säger vi till det!
 
Vad ska man säga? Det är inte alla som kan vara såhär snygga!
 
 

Modellerna är igång igen ;)

Publicerad 2012-11-19 09:13:00 i Kul framför kameran!

Uderbara Underbara Bror! Vad vore jag utan dig? <3
 
Mupp-Tess!
 
Mupp-David, han kan han också ;) Gubben i lådan som bara ploppar fram ni vet... :P
 
Underbart söta är ni!
 
Frieri? ;)
 
Hopp Hopp, högre kan du David! Hahahaha, kolla, mammas "tofflor" har du ju på dig, vad full i skratt jag blev nu, det har jag aldrig tänkt på.. haha!
 
Trion..
 
Vi har det kul på våra möten <3
 
Jag!
 
Emil undrar vad David och jag har för oss..
 
Haha..
 
David!
 
Vi anslutar med en käftsmäll? :P

Äntligen fick jag lite sömn!

Publicerad 2012-11-19 08:59:23 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Somnade till slut.. men nu är jag uppe igen..
 
Ont i huvuvdet som fan rent ut sagt, men då är det ju som det "ska" efter jag jobbat en hel helg.. usch och fy.. ska faktiskt bli rätt skönt att ha en "pause i tre månader" från jobb.. med tanke på huvuvdet, men jag kommer ju sakna jobbet och kommer få dåndimpen på att gå hemma.. men just när man mår såhär efter att ha jobbat så vill man inte jobba.. jao, ni förstår säkert!
 
 
 

Vilken skillnad!

Publicerad 2012-11-18 22:59:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Oj, vilken skillnad det kan vara att jobba ena kvällen til den andra.. idag har det varit hur lungt som helst! Blev lite orolig för jag hade fått en runda som jag ALDRIG går, mår inte bra av att gå den.. men som tur är så har man förstående arbetskamrater som bytte med mig! TACK!
 
Ligger här i sängen och väntar på Andreas.. och funderar på vad jag kan göra på fredag, Andreas och Jonas åker kanske till tyskland om Andreas fick ledigt och jag fick INTE följa med.. Jag som tjatat på Andreas i år nu om att jag vill till tyskland, men nej då.. suck suck suck, men får han ledigt så åker han iaf :(
 
Sååå... är de nån som inte har nåt för sig på fredag kanske?!
 
Less, BESVIKEN och trött är jag nu.. så nu blir det natti här.. så hörs vi imon!
 
Natti Natti

Äntligen hemma!

Publicerad 2012-11-17 22:38:09 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Kom hem för en stunds sen från en minst sagt jobbig kväll på jobbet... skulle kunna gråta av smärta! Men nu ska jag mysa ner mig i soffan med min älskling och äta lite.. sen blir de att mysa och sova för att orka hämta lite nya krafter till att jobba imorgon igen!
 
Skulle kunna gråta av smärta just nu.. inte kul nånstans :( Hatar hatar hatar att inte mitt huvud klarar av stress :(
 
Ha en bra kväll där ute, här blir det snart sängen.. men först mys med mitt hjärta <3
 

Haha

Publicerad 2012-11-16 23:37:39 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Det började ju fint iaf ;) men ändå förlorade jag alla gånger! Haha.. Illa! Dom är inte snälla som där grabbarna! Fy!

Jag storspöade dom i yatzy iaf ;)

Nu säger bi god natt, så hörs vi när vi hörs!

Underbara!

Publicerad 2012-11-16 16:22:00 i Kärlek är vackert!

"Du är som en blomma.. man vill bara lukta mer på dig"
 
Min sambo är för härlig! Underara Andreas, Jag älskar dig såååå mycket <3
 

Kaka!

Publicerad 2012-11-16 14:21:00 i Mat / Dryck / Deserter / Snacks

Första gången jag gjorde denna kakan, den blev god, dock tyckte jag den var lite väl söt.. så tror att jag ska halvera sockret nästa gång och se om det funkar..
 
Kunde haft i lite mer jordgubbar också.. men då vet man det till nästa gång! Super enekl att göra! tack för reseptet svärmor!
 
Innan gräddning...
 
Efter...
 
Denna kommer defenetivt att göras fler gånger!

Min gudson!

Publicerad 2012-11-16 14:00:32 i Mina gudbarn som har stor betydelse för mig!

 
Vad jag Älskar min gudson! Helt underbar och mysig! Du har en alledes speciell plats i mitt hjärta Isac och jag hoppas att vi alltid kommer ha nära kontakt! Det är så otroligt härligt att han tyr sig till mig även fasst vi inte träffas så jätte ofta, ibland kan det ju gå ett bra tag mellan gångerna!
 
Jag älskar såklart Isacs syskon också, dom har alla väldigt stor betydelse i mitt liv! Men att vara gudmor till Isac gör det ju lite extra speciellt!
 
 

Besök av dessa underbara barn!

Publicerad 2012-11-16 13:53:00 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

Mycket höga toner och mycket bus har förmiddagen bjudit på här hemma.. av dessa underbara små varelser <3 Efter ett tag så blev nog som stora pojkarna lite trötta och hittade vårt spel-skåp.. så dom satte sig och kastade lite gris :)
 
Tillan är väldigt glad för Tessie :)
 
Isac och jag gick runt och letade efter hans napp.. han tog min hand och gick in i sovrummet och vi tittade under sängen, ingen napp där inte, men pojken gav sig inte utan la sig ner igen och tittade och pekade.. till slut fick jag lägga mig ner igen och titta.. då ligger Benny där under och det var ju självklart honom som Isac ville visa för mig att han hade hittat.. Underbara Underbara pojk!
 
Mycket stim och höga toner så man får lite extra huvudvärk, men det är det värt! Dom är värda allt dom små barnen! Barn ska springa runt och vara barn, självklart finns det gränser, så även här hemma.. men lite bus ska det vara!
 

Oj, så tyst det blev!

Publicerad 2012-11-16 13:08:00 i Vänner har en stor betydelse!

Gudars så tyst det blev nu när alla barn åkt hem.. riktigt tomt.. kunde gärna behållt en här ;) <3 Underbara ungar! Riktigt trevligt med lite besök såhär på fredagen!
 
Kakan blev god och uppskattades! Tråkigt bara att alla åkte på en gång och redan hehe.. kunde gärna haft kvar dom här en stund till! Tack för besöket kära vänner!
 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt.. kanske bara ta det lugnt för en gångs skull? Diskmaskinen är redan igång på högvarv efter all fika!
 
Laddar upp lite bilder här snart ska jag göra också, blev ju iaf ett par stycken!
 
Tessie har legat i badrummet och "sovit" i hyllan vi har där, medans barnen sprungit där och klappat henne och busat.. Benny däremot gömde sig under sängen denna gången, ljudnivån var nog lite väl högt för honom! Men Isac hittade honom och var snabb med att visa mig! Underbara gudson! Nu när dom gått så vat Benny väldigt snabb med att springa på toa och nu går han här och skriker.. han undrade väl vart alla tog vägen! haha

En lugn Tess!

Publicerad 2012-11-16 10:21:00 i Här är jag!

Nu känner jag riktigt lugn i kroppen.. otroligt skönt! Inte ofta jag känner sånt lugn.. härligt!

Glad är jag idag också! Känns som dett kan bli en kanon dag :D

Nu måste jag ut med soporna, sen plocka upp diskmaskinen och invänta besök :D

Kram på er!

Fint!

Publicerad 2012-11-16 09:41:30 i Kärlek är vackert!

Idag har vi två blommor.. :D tredje på g.. Betyder de att vi ska vara dubbelt så kära idag? JA det ska vi :D

Älskar dig Andreas!

Nu var det klart!

Publicerad 2012-11-16 09:11:35 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej på er!
 
Haft fullt upp här idag på morgonen, fick nån städmani igår och började damma och allt när vi hade burit ut möblerna, så Andreas hann inte dammsuga här.. så nu på morgonen har jag grejjar klart här, dammsugit, dammat, bäddat och plockat iordning det sista..
 
Har till och med redan hunnit ställa in kakan i ugnen som jag ska bjuda på när gästerna kommer sen! :) Ser fram emot dagen, ska bli mycket trevligt.. hoppas att kakan blir bra bara, nytt recept nämligen, svärmor bjöd oss på denna kakan härromdagen fast med blåbär och den var smaskig.. men idag tog jag med jordgubbar och sen kommer den serveras med glass! Gottit!
 
Nu trivs jag här hemma igen, iaf om man håller stängt in till extrarummet.. där inne är katastrof med massor med saker och tvätt och ja, man kommer inte ens in där haha.. får se om Andreas hinner göra klädstång idag på jobbet så att vi kan hänga ut alla ytterkläder där iaf.. får vi bara ut det och bort saker som sen ska in i förrådet så kommer det bli kanon fint där inne också :)
 
Nu är det bara jag som ska in i duschen och sen göra mig iordning.. sen kan jag ta det lugnt, fixa nåt att äta innan dom kommer också..
 
Ikväll blir det bio med min sötnöt! Ska bli riktigt mys.. riktigt länge sen vi var på bio.. skönt att komma iväg och göra nåt.. sen avslutar vi kvällen troligtvis med plump :D
 
Nu tar jag och hoppar in i duschen så jag inte behöver stressa sen!
 
Vi hörs när vi hörs! Kram!
 

Tessie!

Publicerad 2012-11-16 07:51:00 i Djuren!

Tessie gillar dammsugaren... Jao, iaf när den är avstängd.. Tihi

Skön huvudkudde? Borde vara lite hårt...

Sömnlös natt?

Publicerad 2012-11-16 03:06:01 i Tankar och funderingar!

Vad är det egentligen som gör att jag inte kan sova om nätterna?

Skulle gärna vilja vet det, så jag kan göra något åt det? Hopplöst att ligga såhär nästan varje natt ju?

Vad gör jag för fel? Vad är felet? Är set mitt eget fel? Hur ändrar jag min kropps beteende?

Hehe frågorna och funderingarna är många, men nu äntligen känns det som att John blund är på besök, så jag testar igen!

Natti!

Kliande öron!

Publicerad 2012-11-16 02:06:26 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Haha här ligger jag mitt i natten, vaken som vanligt, vaknade för ett tag sen, kliade i mina öron hihi.. Men nu är det åtgärdat, inte första gången det händer:P

Försökt somna om, utan resultat som ni märker! Men nu vände sig Andreas mot mig, så ska ta hans hand och drömma mig bort :)

Hoppas ni kan sova inatt! Kram kram!

Vart är sköterskorna när dom behövs?!

Publicerad 2012-11-15 12:39:00 i Tankar och funderingar!

Skulle anmäla mig, där man anmäler sig innan Behandlingsbadet! Där sitter en stackars kvinna och mår jätte dåligt! Som säkert alla människor vet så vimlar det av sköterskor på ett sjukhus, så också sär eftersom de var julmarknad precis bredvid kvinnan!

Ingen regaerar på att hon sitter och flor rakt ner, jag tyckte hon såg ut att må dåligt men ville ej fråga utan tänkte avvakta nån minut och se om hon bra satt så för att hon vände på receptionen som var stängd just då!

Sen kommer de en man som hon känner lite grann som ser att hon är dålig! Vi står och pratade om att de måste ju finnas nån sköterska! Då kommer två stycken sköterskor och tittar och bara går förbi, innan vi hinner reagera så är dom borta, sen kom äntligen receptionisten och hjälper henne, tydligen opereras för en vecka sedan och var ute på promenad och blev dålig!

Usch så hemskt! Visst nu förstår jag ju att sköterskorna säkert trodde hon bara satt så, men just då var det frustrerande!

Får anmäla mig sen efter träningen, ville inte stå kvar där och glo..

Nu ska de tränas som aldrig förr;) eller inte.. Ska ta de ganska lugnt så jag inte mår dåligt sen, har ju en viss förmåga att köra slut på mig, särskilt när jag precis varit sjuk! Antar att det har något att göra med att jag inte vet när jag blir sjuk nästa fång.. Kan kanske ligga nåt i det?!

Man får mycket gjort när man är trött!

Publicerad 2012-11-15 11:12:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Är jag lite konstig eller? Är svin-trött rent ut sagt, så bara för det så har jag fått gjort hur mycket som helst känns det som! Allt för att hålla mig vaken ;) Och för att få iordning inför imorgon :P vill ju inte ha massa saker överallt som dom små barnen kan springa runt och snubbla över.. tihi..
 
Tvättat en del, torktummlaren kör för fullt nu.. hängt in tvätt.. packat träningsväskan.. ringt sjukhuset och avbokat en tid.. fyllt i papper till försäkringskassan.. plockat ur precis allt ur möblerna som vi ska bära ut i förrådet ikväll.. plockat med en del småsaker också.. skönt!
 
Jag längtar lite tills man får börja julpynta och lyssna på julmusik nu faktiskt.. det kommer hela min vecka innan operationen bestå av!.. Då ska det bli julkänsla.. är ju alltid så lycklig då, när jag får hålla på att plocka och fixa med sånt.. myyyys!
 
Tror jag ska gå och plocka upp diskmaskinen nu.. står en hel del disk och väntar på att få bli nerplockad också! Har jag tur hinner jag plocka in det också så den får gå medans jag åker iväg och tränar, men ska ju åka om en stund så vi får väl se.. beror på hur mkt små-plock jag gör samtidigt :P Det vet man aldrig med mig..
 
Gäller väl att sätta fart igen då! Hörs när vi hörs! Troligen då jag kommer hem från träningen ;) Känner att det är en bloggdag idag.. hehe..
 
 

Stalkers!

Publicerad 2012-11-15 08:35:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Det blev inget sova här inte, kunde inte slappna av! Men nu har Andreas hört av sig och allt känns mycket bättre :)
 
Men nu är klockan för mycket för att försöka sova, får helt enkelt vänta med det tills kvällen kommer! Tihi, men just nu känner jag mig jäkligt trött igen.. hmm, undra hur detta ska gå.. får nog gå på full energi hela dagen för att inte bli helt slapp! :P
 
Nu sitter jag uppkrupen i hörnet av vår snygga soffa, under mitt härliga täcke.. satte precis igång stalkers som var igår.. får se om jag vågar röra mig härifrån sen ;) Hehe.. men tanken är att jag efter programmet ska ta på mig lite och fixa.. vi får väl se ;)
 
Ne, ska försöka koncentrera mig lite i programmet här.. det är ju så sjukt såntdär, otäckt, man vill inte tro att det är sant... samtidigt så är det väldigt intressant att se!
 
Hörs!
 
 

Har inte tid att ha en dundrandes huvudvärk idag!

Publicerad 2012-11-15 07:09:04 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Blä, tårarna och gråten gav mig en hej dundrandes huvudvärk! Hoppas verkligen att den ger med sig lite sen!
 
Min morgon är det som styr hela min dag med sjukdommen, stress på morgonen så är för det mesta hela dagen förstörd.. därför hoppas jag ännu mer på att jag kan somna om en stund sen och vakna bättre.. för idag har jag verken tid eller ork till att må dåligt!
 
Såhär ser min dag ut:
*Förhoppningsvis somna om och vakna med ett leende!
*Äta frukost
*Ha en lugn morgon med lite plock här hemma kanske!
*Ringa jobbet och friskanmäla mig!
*Göra mig någon lunch!
*Åka och tanka!
*Till sjukhuset och träna!
*Handla lite inför morgondagen då de blir besök! Men får se, kanske blir att handla på förrmiddagen, de beror helt på hur jag mår..
*Vänta på att min käraste ska komma hem från jobbet
*Kramar och pussa massor på Andreas!
*Ställa iordning ute i förrådet!
*Stefan kommer förhoppningsvis och hjälper oss ner med möblerna till förrådet!
*Få ut saker från lägenheten till de andra förråtdet, tex jackor och sånt (Andreas ska sätta upp klädstång där ute idag så vi får ut allt)
*Städa
 
Som ni ser, listan är lång.. men det ser mycket mer ut när man radar upp det såhär iof.. Men det är ändå en hel del som ska fixas med, så jag har inte tid att ha super ont i huvudet idag!
 
Ser fram emot morgondagen, då Caroline, Lucas, Isac, Madde, Oliver och Ottilia kommer på besök :D Tänkte bara ta och bjuda på lite fika då, eftersom det ekat väääääldigt tomt i min plånbok, har bara några få kronor kvar efter att jag tankat.. så därför så måste jag handla lite mjölkfritt smör så att jag kan baka en kaka och köpa mjölkfri glass som även kan ätas av Lucas och Isac..
 
Nu ska jag gå och göra mig en smörgås så magen blir lite lugn.. sen får jag nog lägga mig ner och läsa lite bloggar och se på nåt program så jag blir avslappnad och kan somna en stund!
 
Det var en himla tur att Niklas skrev på msn förrut när jag vaknade och jag fick skingra tankarna lite med att .. jao, bara skriva med nån helt enkelt! Tack!
 
Nehe, macka nu.. sen ryggläge!
 
Hörs senare!

Att börja dagen med tusen tårar är inte bra..

Publicerad 2012-11-15 06:44:00 i Tankar och funderingar!

Usch och fy, här sitter jag redan.. vaknade tio över sex och har sedan varit uppe.. Vaknade i panik och tårar,  började gråta riktigt ordentligt när jag såg att Andreas redan hade gått till jobbet.. försökt ringa honom, men inget svar :(
 
Mardrömmar, det är fan inget kul alltså... usch... det var så verkligt, så tårarna rinner fortfarande... vågar inte försöka somna om..
 
Varför drömmer man egentligen mardrömmar? Vad beror det på? Är det för att man är så rädd för något innerst inne så att man börjar drömma om det?!
 
Jag är verkligen en drömmare, jag drömmer OFTA och jag kommer ofta ihåg vad jag drömmer.. tyvärr mardrömmar allt för ofta, men även vanliga trevliga drömmar drömmer jag såklart.. men varför? Är det för att man inte sover så bra? Jag menar jag vaknar ju oftast ett par gånger under mina drömmar..
 
Men som sagt, idag var drömmen så verklig, men ändå inte.. Drömde att Andreas och jag var tvugna att flytta isär och allt var så verkligt, han jobbade mkt, jag skulle opereras, vi skulle fira jul i Gävle.. allt stämde så bra, antar att det var därför jag bara grät som ett litet barn när jag vaknade?!
 
Nu 30minuter senare så har tårarna börjat lägga sig, är väl för att jag börjar vakna till nu.. men en värmande kram från min härliga sambo hade inte varit fel! Hoppas han hör av sig snart när han ser att jag ringt och messat!
 
"Jag älskar dig också, jätte mycket, på ytan" ... dessa orden ekar i mitt huvuvd.. Antar att jag fortfarande är så trött så att jag inte riktigt kan skilja på verkligheten ännu?!... men nu är jag lugnare och ska äta en smörgås.. har tagit ut täcket och kuddarna till soffan, hoppas på lite sömn en stund till sen!
 
Dumma elaka mardrömmar, kan ni sluta att besöka mig på ett tag nu? Jag behöver sööööööömn! Bort med er!
 
 
 
 
 

Fy fan så bra ;)

Publicerad 2012-11-14 21:18:00 i Bowling!

Så glad att jag mår bättre idag så att jag kunde åka och träna.. och det gick så jädrans bra :D Gjorde en serie på 158 och tänkte.. de kan jag inte slå idag.. men joda, sen går jag upp och gör 170 :D Helt fantastiskt underbart :D
 
Weeeeiiiii.. Riktigt stolt och nöjd.. det går verkligen frammåt och dom nya kloten är ju fantastiskt underbara! Mycket glada gubbar här nu märker jag, jag har en glad och stolt gubbe här bredvid mig också ;) Tihi..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag har en underbar teater-apa till kusin <3

Publicerad 2012-11-14 15:24:00 i Familjen betyder allt!

Älskar denna tjejen nåt enormt, precis som jag gör med hennes storasyster!
 
Bella-busa.. teater-apa nr 1.. man vet aldrig vad hon hittar på eller vad som kommer från hennes lilla mun.. underbar!
 
Bara titta på henne... Detta är från hennes 4-års dag.. kan lova att hon ännu är världens bus-unge.. <3
 
Underbara Kusin!
 
 
 

Spel-skåpet!

Publicerad 2012-11-14 15:07:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Precis tömt vår "spel-låda".. nu har det istället fått bli "spel-skåp" :)

 

Nu är nästan allt tömt, så bara att invänta nån snäll människa som vill hjälpa Andreas att bära ut dom möblerna i utomhus-förrådet.. dom ska nämligen stå där ute sålånge, se om vi kan ha dom till användning där ute sen när det blir iordning..

 

Vi vet inte riktigt ännu vad vi ska ha där ute, det är ju inte isolerat så kan ju inte ha några direkta saker där ute som inte tål fukt och kyla.. så blir väl lite bilsaker och sånt man inte anväder typ :)

 

Raggmunk-smeten färdig!

Publicerad 2012-11-14 14:55:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Nästan iaf... potatisen ska skalas och rivas i också, men det gör jag precis innan Andreas kommer hem.. idag ska han inte jobba över *lycklig*
 
Orkar plocka lite mer här hemma idag iaf.. härligt.. tänkte ta ett sista ryck här nu innan Andreas kommer hem, har suttit här ett tag nu och soterat ytterliggare på bloggen, så jao.. nu är det som sagt dax att dona lite igen..
 
Sätta igång en tvätt?.. Ja de får nog blir det.. känns som att vi har väldigt mycket tvätt just nu! Vet inte vart all vår tvätt kommer ifrån.. haha..
 
Har väl inte jätte mycket att skriva, ska ta tag i den där tvätten direkt, så hörs vi efter de istället!
 
 

Underbara Barn!

Publicerad 2012-11-14 09:52:00 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

Härliga famil, vilken stor betydelse ni har i mitt liv! Tessie också dessutom, som ligger i bakgrunden och spanar! Lilla älskade Sune fick vara med på bild också, lilla ängla-katt <3
 
Jonna myser hos mig <3
 
Hör tyckte man att Jonna vuxit så mycket och blivit så stor tjej, vad är hon inte nu då? :O Otroligt vad tiden försvinner snabbt!
 
Jonna och jag!
 
Lucas och jag! Mys på hög nivå!
 
Hehe, "bort med dig Tessan!"
 
 
"Drar jag dig tillräckligt hårt i näsan så kanske ni slutar ta bilder"
 
Underbara Underbara barn!
 
 

Tar bort..

Publicerad 2012-11-14 09:06:37 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Tar bort kategorin "gammalt".. de var inte så bra märkte jag, trycker man dä så hamnar man ju direkt på gammal kärlek och kan snoka om det.. så den åker bort!
 
Blev inte riktigt som jag hade tänkt när jag la till den nämligen.. tänkte fler gammla inlägg skulle hamna där.. men dom andra gamla är så lätta att sätta i andra kategorier så nu hamnar de där gamla kärleksgnabbet under "allt om allt....." istället!
 
Nu vet ni det!
 
 

Haha, det var ju komiskt!

Publicerad 2012-11-14 08:35:00 i Tankar och funderingar!

Sitter ju här och soterar mina inlägg.. kommit snart halvvägs, vilken tid det tar.. är ju över 1000 inlägg som ska soteras upp, kul att läsa allt gammalt!
 
Hittade en kul fundering som jag hade då.. den löd såhär:  "Det är verkligen något med namner Erik och mig.. haha.. Antingen heter killarna det som förnamn  eller så heter dom det i efter namn fast med sson efter.. eller så heter dom de i andra eller tredje namn, eller både som namn och efternamn.. haha.. det förföljer mig, men kanske är det meningen? Skratt.. "
 
Det komiska med detta är att jag skrev det 2009.. Idag 2012 sitter jag här förlovad, sambo, lyckligt kär och har det helt fantastiskt underbart.. med juste.. Andreas heter han :P MEN.. i mellannamn så heter han faktiskt Erik.. haha.. det är komiskt faktiskt, som sagt namnet Erik verkligen förföljer mig..
 
Ska fortsätta att sotera lite till innan jag ska börja plocka lite här hemma, det är med delade meningar man läser vissa saker, jag märker verkligen hur deprimerad jag varit i perioder och vad mycket det handlat om KÄRLEK.. shit, galet.. men det är väl så innan man träffar rätt antar jag?!
 
Mycket funderingar väcks när man läser det gamla, men som tur är så vet jag att det där är pase, det är borta, jag har kommit förbi det, nu siktar jag frammåt och detta göra jag tillsammans med Andreas <3
 
 
 
 
 
 

God Morgon!

Publicerad 2012-11-14 07:47:54 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God Morgon kära läsare!
 
Idag är det en mycket piggare Therese som skriver.. iaf så vakna jag utan illlamående idag och har fått sova utan att vakna av att må illa som nätterna innan! Underbart :D
 
Sitter här och funderar över vad jag ska bjuda på på fredag då vänner och barn kommer hit.. funderar på att baka två kakor.. lätta sådana.. väntar bara svar från Caroline på vad Lucas och Isac kan äta, är ju mjölkallergiker och jag har inte riktigt koll ännu på vad dom får äta och inte!
 
Idag blir iaf ytterliggare en dag av det lite lugnare tempot.. tänkte ju plocka lite smått här igår men det fanns det ingen ork till, så får se om det finns någon ork till det senare idag!
 
Gå och göra lite frukost kanske är en bra idé? Tihi..
 
Vad tycker ni om bloggen nu? Jag trivs jätte bra med att kunna sotera upp inläggen på ett helt annat sätt nu :) Plus att utseende förändringar gillar ju jag, så även med bloggen ;)
 
Kram på er!
 
 
 

Puh...

Publicerad 2012-11-13 21:48:42 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Suttit nästintill hela kvällen och soterat upp inläggen här i bloggen, kommit halvvägs.. börjar komma till massa gammalt nu.. vissa saker existerar inte längre äns.. så fick göra en kategori "gammalt".. vill ju inte ta bort inläggen heller, för det har ju faktiskt varit en del av mitt liv förrut!
 
Nu ska vi snart gå och ta en välbehövlig dusch, jag är super trött så blir nog sängen efter det skulle jag tro..
 
Hoppas ni jaft en bra dag! Hörs senare, eller imon :)
Kram kram
 
Avslutar med en gammal bild på mig.. som jag gillar.. !
 
 
 

Se upp!

Publicerad 2012-11-13 15:58:00 i Kul framför kameran!

Se upp för David, bakom hans fina, glada utseende så gömmer det sig någon.. se upp ;)
 
Såhär ser man David, en go person som inte kan göra nån illa..
 
Men titta vem han kan bli.. gaaah.. jag tror jag springer och gömmer mig!
 
Hetsa inte upp David när han står och skär fläsk!
 
 
 
OBS: Ta inlägget med ironi!
 
 

Fått i mig lite lunch!

Publicerad 2012-11-13 14:05:33 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Gudars vad skönt, fått i mig både frukost och lunch nu.. dock inga stora mängder, men lite grann iaf! Mår dock jävligt illa, men de är nog lite "eftersvit" från igår plus att jag brukar ju bli dålig om det går för lång tid mellan måltiderna, så det är väl inte så konstigt om jag mår illa!
 
Trött är jag, suttit och soterat en del av alla inlägg nu iaf, får ta en bit i taget.. funderar dock på att lägga mig en stund, man blir väldigt trött av  magsjuka :(
 
Fick precis mess... kan ni gissa om vad? Jo självklart att Andreas måste jobba över idag igen.. till fem, sex nånting.. så vi får väl se och hoppas på att han kommer hem vid den tiden ca..
 
Fan nu fick jag springa iväg på toa, fick upp en del av lunchen.. suck.. men de är nog inte magsjukan som orsakade det utan bara "de vanliga" som gör att jag får upp maten då och då.. man känner på nåt sätt skillnad på det, svårt att förklara för er som inte är i samma situation!
 
Nu blev jag verkligen trött.. får bli ett avsnitt av lyx-fällan igen och mysa ner mig under täcket i soffan och vila helt enkelt, det behövs!
 
Vi hörs senare!
 
Kram Kram

Välkommen!

Publicerad 2012-11-13 11:08:54 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Välkommen till en ny design!
 
Det fanns saker som inte riktigt fick mig nöjd med den andra designen, som tex att alla ketegorier och länkar osv var med stora bokstäver och det var svårt att utskilja dom olika från varandra.. nu är det mer uppradat och jag kan ha alla dom kategorier jag vill ha, inte vara enstaka ord till kategori!
 
Kommer bli lite mer kategorier här nu så småningom, så att det blir lättare för er och för mig att hitta det man vill här i bloggen!
 
Helst av allt skulle jag ju vilja ha en egen design igen på bloggen, någon som vet nån som gör sånt? Men än sålänge så går det bra att ha det såhär..
 
Det viktigaste är att det nu är lättare att utskilja dom olika katergorier och inläggen som finns! Lite tråkigt med så mycket vitt kan jag tycka, men som sagt, nu har jag hittat en jag tycker är stilren för ögat och lätt att hitta på utan att det ser så klumpigt ut!
 
 

Middag och utgång.. prideveckan!

Publicerad 2012-11-13 10:45:00 i Partybilderna du inte vill missa!

Körde lite middag hemma hos bror och David! Riktigt trevligt hade vi det!
 
Brossan tog komandot vid spisen ;)
 
David tog disken..
 
Jag åt deras goda mat ;)
 
Fredrik drack rosé-vin..
 
Fredrik ville störa David i disken och posa med honom! (Tror snarare det var jag med kameran som ville detta) Tihi
 
Jag och Fredrik!
 
Jag och David! (Jag kan verkligen inte vara seriös nånstans!) haha
 
Sen var det en härlig kväll ute, där ör det ett glapp med foton just nu.. men på hemresan blev det bilder iaf ;)
 
Emil och David ute och går i nattens mörker :)
 
Jag var glad!
 
Här sitter vi, llite halvt dragna och väntar på tunnelbanan som skulle ta oss hem, eller om Fredrik och jag fick bestämma.. till efterfest!
 
Emil och David ser lite trötta ut efter kvällen..
 
Vi ser dock lite piggare ut!
 
Vilken härlig kväll!
 
 
 
 

Folk kan såra, massor av tankar om KÄRLEKEN!

Publicerad 2012-11-13 10:39:00 i Tankar och funderingar!

Här var jag sårad!
 
Mitt hjärta var i tusentals bitar och jag var sårad, gång på gång på gång! Men ack så kär, en kärlek som betytt mycket för mig, ingen lek där inte, äkta känslor, men ibland kan dom göra riktigt ont!
 
Jag var inte så glad att han skulle ta dessa bilder just då, men idag är jag glad för det på något sätt! Det blir så mycket tankar när man ser dom.. men nu, nu behöver jag inte undra, känna, tänka på detta längre.. det var då och nu är nu.. är glad idag att det blev som det blev, även om det fortfarande kan ställa till det för mig/för oss! Men Allt för något possetivt med sig :D
 
Jag var splittrad, jag var lycklig samtidigt som jag var sårad! Så dubbla budskap! Jag längtar INTE tillbaka till denna tiden med ovishet, svartsjuka, kontroll, otrohet, ilska, lögner, svek och allt vad denna tiden innehöll! (Det innehöll tusentals fina stunder också såklart, annars skulle jag ju inte blivit olyckligt kär!) Men samtidigt fick man en inblick i vad folk är kapabla till att göra, även dom man älskar! och älskar man nån, då förlåter man för det mesta, iaf jag!
 
Detta göra mig ännu mer tacksam att jag har världens underbaraste pojkvän! Hoppas aldrig mer på att bli sårad!
 
Olycklig kärlek gör ont, men olycklig kärlek har en mening, meningen är att man efteråt kommer på att det var bra allt det där som hände, kärleken var inte menad med denna person, kärleken jag har IDAG är menad för mig.. iaf måste jag hoppas och tro detta, veta kan man aldrig göra!
 
Nu blev detta ett lite konstigt inlägg kanske, många känslor kommer fram.. om just kärleken! 
 
Jag är så evigt tacksam att jag har min Andreas idag, en supergo människa som jag verkligen älskar, för fösta gången i mitt liv vet jag hur det känns och ska kännas att dela sitt liv med kärleken! Andreas är killen och kärleken med stort K..
 
Kärlekar som man har haft i sitt liv tidigare sätter sina spår, dom kan prägla en hur man är som människa idag, på gott och ont naturligtvis! Mig har det medfört lite gott och blandat!
 
Possetiva saker man fått ur tidigare förhållanden: Jag är starkare, mer självständig, Jag har fått testa på olika sorters kärlek, kan utskilja "kompis-kärlek" med kärlek.. vilket kanske inte alltid varit så lätt alltid, man växer och man får mer erfaranhet av livet! Jag kan idag se tillbaka på olika relationer och utskilja vad som verkligen var kärlek och vad som jag idag egentligen skulle kalla en vänskap.. en väldigt stark relation som självklart började med en förälskelse.. men blev man verkligen riktigt kär? Idag har jag mer självkänsla och kan lita mer på mina egna känslor!
 
Dåliga saker: Mer svartsjuk, svårare att lita på människor, mer orolig och mycket mer kontrollbehov som blir jobbigt för min partner, svårt att se kärleken med bara lycka.. jag vet att den kan svika!
 
Som sagt, det finns alltid possetvia och negativa sidor med allt, vissa spår har satt sig och jag jobbar än idag på att arbeta bort dom och det går sakta men säkert frammåt, även om jag nog aldrig kommer att kunna arbeta bort det helt..
 
Jag växer med Andreas och han gör mig trygg! Jag litar till 100% på Andreas, ändå kommer kontrollen och sätter sina spår då och då.. men han vet varför och att jag jobbar på det! Jag blir ledsen av detta ibland, att jag får dumma tankar som seglar iväg om dom mest dumma och orimmliga saker, saker jag egentligen vet att Andreas inte skulle göra! Men hur vet man egentligen säkert? Aldrig kan man vara säker på nånting här i livet, men man tror och vill att man vet säkert och denna tro är viktig att ha, inställningen till att det är så..
 
Nu blev detta ett lång inlägg, men jag antar att jag delar denna känslan med många människor där ute! Men har ni varit med om nåt riktigt jobbigt och blivit riktigt sårad i ett förhållande, se det possetivt! Det var inte menat att det skulle vara ni, du kommer bli starkare när du växer med detta, testa på att bli mer självständig, man klarar sig, även om man känner sig som världens ensammaste just då!
 
Jag TROR på att det finns en människa för alla där ute, frågan är bara När? Var? Hur?
 
Jag vågar idag säga att jag är trygg med min underbara Andreas! Jag har varit tvungen att släppa min osäkerhet och ständiga oro! Våga leva i nuet och lita på dina känslor! Det kan vara svårt, ibland får jag "återfall" men då finns Andreas där och får in mig på rätt spår igen!
 
Underbara älskling, Jag ÄLSKAR dig över allt annat! DU är den jag vill leva resten av mitt liv med!
 
Kram på er! Ta vara på kärleken, det är det finaste man kan uppelva!
 
 
 
 
 
 
 

Ytterliggare lite bilder från pride-veckan 2008!

Publicerad 2012-11-13 10:15:00 i Partybilderna du inte vill missa!

Det blev myyycket bilder den veckan, jag längtar tillbaka! Det var så galet skoj! En av dom roligaste veckorna i mitt liv!
 
En glad Therese!
 
Underbaraste David och jag!
 
Jag kastar brandslang.. hehe, de var inte min starka sida, med klubba i munnen ;)
 
 
Lite löst folk ;)
 
Weeiiii, det regnade lite men vi var lika glada för det :D
 
Tur man kunde gå in i olika "bås/tält" och vila lite!
 
Det kommer fler bilder från denna veckan, men tar de i olika inlägg!
 
 
 
 

En mupp Tess!

Publicerad 2012-11-13 10:08:00 i Här är jag!

Ibland får man ryck, jag får dom rätt så ofta med personer jag känner mig 100% trygg eller framför kameran ;)
 
Jao vad mer kan man säga? Bilderna talar nog sitt eget språk ;)
 
 
 

Hemmafest + krogbesök... prideveckan!

Publicerad 2012-11-13 10:05:00 i Partybilderna du inte vill missa!

Sista bilderna från pride-veckan! Vi skulle ¨på nån hemmafest hos någon som vi egentligen inte kände, mysko kväll, men rolig den också såklart! :D
 
Väntan på tunnelbanan..
 
Underbara bror, vad jag älskar dig!
 
Fredrik! :D
 
David!
 
Jag ;)
 
Jag ska alltif vara med på ett hörn när jag ser kameran ;) Haha
 
Syskon-kärlek! <3
 
Jag ute på krogen! Med mobilen i handen och ögonen på Fredrik, vi hade säkert nån av alla bra disskutioner här!
 
Fortfarande mobilen i handen, vet att många klagade på detta sms:ande.. men just då var det väldigt viktigt för mig, jag hade ju precis träffat nån, då är det OK att ha mobile till hands hela tiden ;) Haha
 
Tack underbara David, bror och Fredrik för dessa roliga/tokiga party dagar på pride!
 
 

Ytterliggare modell-bilder... ute i mamma och pappas trädgård <3

Publicerad 2012-11-13 09:44:00 i Kul framför kameran!

David och jag tar en svängom på gräsmattan :D
 
"Oj, tar du fotot nu? Bäst att ställa upp sig lite ;)"
 
Kärlek på hög nivå <3
 
Det fanns en gammal traktor, där kunde vi ju ta fina bilder kom vi fram till.. och ja, fina blev dom! :D
 
Tog oss upp på terassen för att försöka ta lite bilder till min bloggdesign jag skulle ha då..
 
David ville också vara med lite såklart!
 
Man får ta alla tillfällen i akt att få ett bra foto..
 
Ibland blir dom kanske inte så bra, men roliga... och roligt, ja det har vi :D
 
Tack för mig ;)
 
 
 

Gomorron!

Publicerad 2012-11-13 08:52:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Gomorron kära läsare!
 
Ny dag, nya tag, nya känslor, nya utmaningar!
 
Ny dag: Innebär att det är en bättre dag idag, mår lite illa, men har inte spytt sen igår och jag fick behålla mackan igår kväll! Så, ny dag idag utan att se tillbaka på gårdagen!
Nya tag: Nya tag att försöka orka ta tag i lite här hemma, men ändå inte göra för mycket!
Nya känslor: Hoppas på att få känns mig mer till freds och possetiv idag!
Nya utmaningar: Det blir att försöka få i mig redig mat idag och att INTE köra slut på mig för mycket bara för att jag KAN vara uppe mer...
 
Ska försöka leva upp till detta idag! Just nu ligger brödet i ugnen, så ska försöka få i mig en smörgås, snacka om att min mage ekar av tommhet :P Värker gör den också, men det är ju en annan femma.. det blir nog bättre under dagen!
 
Känner mig lite gladare, hade bara illamående, magont och körningarna i magen varit helt bra så hade nog detta blivit en riktigt bra dag.. men nu får jag blicka frammåt, imon kanske den där super bra dagen kommer istället ;)
 
Dax att göra en smörgås! Ska bli förjävla gott rent ut sagt ;)
 
Vi hörs!
 
 
 
 
 

Riktigt härligt och lyxfällan!

Publicerad 2012-11-12 23:04:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Verkar som att de bara var en-dag-kräk-sjuka .. fått i mig lite äppel i eftermiddag och nu en halv smögås! Kör som fan i magen men än så länge har jag fått behålla de mesta :) Hoppas nu detta försvunnit helt tills jag vaknar imon!
 
Lyxfällan har varit mitt program idag haha.. kollat en massa gamla avsnitt och mer lär det väl bli imon, man brukar ju inte vara super pigg efter en sån här helvetes dag precis.. Men shit vad folk sätter sig själva i knipa, det är ju fasen galet!
 
Andreas ska bara spela färdigt sin fifa-match, sen är det hög till för sängen.. klockan är ju redan elva :O
 
Imorgon blir det en lugn dag, hoppas inneligt på att inte må illa och behöva springa på toa stup i kvarten iaf :)
 
Fick precis se film när min älskade guddotter Mollie går, så underbart, vad dom lär sig.. känns som jätte länge sen vi träffades, även fasst det inte är så super längesen.. men snart måste vi få till en dejt igen.. jag blev ju sjuk förra gången då vi skulle ha setts :(
 
Men på fredag kommer iaf min gudson, hans mamma Cacca, Lucas, Madde, Ottilia och Oliver.. tror bara det är dom som kommer, vilket fall som helst så ska det bli trevligt!
 
Nu kör de runt här igen..
 
Säger gonatt nu så hörs vi förhoppningsvis piggare imon!
 
 
 

Nu får toa-springer gärna upphöra!

Publicerad 2012-11-12 14:59:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ringde jobb och sjukskrev mig inför morgondagen, så detta verkligen får gå över, föröskte vänta så länge som möjligt, men eftersom jag fortfarande springer på toa och bara fått i mit några skedar nyponsoppa änsålänge så var det de bästa..
 
Illamåendet är där hela tiden, men jag behöver inte sitta och hulka mig hela tiden.. lyckats sova en del mellan illamåendet och toa-springandet! Skönt! Magen krånglar massor, toa-besöken blir många.. men smärtan är inte lika mkt, beror väl på att jag inte behöver hulka mig så mycket!
 
Får se när Andreas kommer hem idag.. sjukt hur mycket dom värkar ha att göra.. galet! Men som jag skrev till Andreas, jag vet att han kommer behöva jobba över.. som alltid, passa då på att göra det ikväll när jag ändå är dålig och inte orkar vara social iaf! :) Vi får se när han kommer hem..
 
Klockan är redan tre.. känns som det bara är morgon än typ.. :P
 
Börjar känna hunger.. undra om jag kan lyckas få i mig nån mat senare ikväll tillsammans med Andreas, vi kan ju alltid hoppas :)
 
Tror jag ska ta och försöka få i mig lite vätska, sen försöka sova en stund till om jag lyckas så att jag förhoppningsvis blir lite piggare!
 
Vi hörs!
 
 
 
 
 

Då var det dax!

Publicerad 2012-11-12 08:47:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Nu blir det SKIT prat!
 
Suttit på toa samanlagt säkert en tre timmar inatt och skitit och kräkts.. så nu ligger jag här i soffan, helt slut med en plastbunke framför mig.. illla!
 
Men.. vad är en höst utan kräksjukan? Hoppas den är lindrig, såndär en-dags-kräk-sjuka!
 
Inte vågat mig på att äta nån frukost ännu.. men ska koka mig lite nyponsoppa sen och försöka få i mig.. värsta är att jag har jätte ONT i magen.. låg och "jämdrade" mig så inatt och nästan grät, så jag väckte Andreas som vaknade och blev orolig vad som hände :(
 
Det jag hatar mest är väl egentligen kräkandet, jag är ju van vid dålig mage och kräkande, men inte så att jag behöver kräkas fast jag inte ätit.. så nu blir det att man tar i så och det gör ju INTE huvudvärken bättre.. inte lättaste att få i sig tabletterna heller..
 
Andreas klarar sig nog undan detta som vanligt, det är verkligen tur att han är typ imun mot alla sjukdomar! Annars hade de nog varit illa här hemma ;) Hoppas verkligen inte jag smittat ner svärmor eller Eriksson som var här igår kväll.. jag måste ju fått detta typ när vi var iväg i lördags på bowlingen eller nåt?!
 
Aja nog om skit och spy snack nu.. Jenny skulle ju kommit hit idag, men det blev inget med det, jag fick messa tidigt idag på morgonen och avboka allt :( Surt, vi som inte träffats på jätte länge, såg verkligen fram emot det, men inte vill jag smitta ner någon inte!
 
Nehe, dax att springa på toa igen.. vi hörs!
 
 
 
 
 
 

Usch, så förbannat jävla bitter!

Publicerad 2012-11-11 13:59:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Alltid detta jobb! Tur att min sambo annars är jävligt underbar, så förlåt älskling att jag är så förbannat bitter! Det är mitt eget fel och jag vet inte varför jag inte kan vara glad längre!
 
Helvetes jävla skit!
 
När ska vi ha tid för oss, utan att behöva känna att vi måste hinna göra tusen saker för sen vet man inte när han är hemma nästa gång?  Det är vad JAG känner, för att jag är så jävla dum och stressar med allt, varför inte bara koppla av och ta det som det kommer?
 
Jag är totalt jävla slut! Så bitter! Inte likt mig! Antar att det bara är att bita ihop, se glad ut och acceptera att jobb är viktigt och inget annat får gå före!
 
Dessutom är jag så himla orkeslös efter luftvägs-inflammationen så jag skulle nog kunna sova ståendes om jag bara hade lite ro i kroppen..
 
Blä, suck och stön!
 
I dagens samhälle ska man vara jävligt glad att man har jobb, att man får in pengar och att man inte är arbetslös! Jag är med på allt det där, och jag är Jävligt Glad för det, men det ska vara i rätt mängder!
 
Vad jag gnäller, men jag behövde verkligen det nu!
 
Jag har världens bästa pojkvän på väldigt många sätt som jag älskar mer än nåt annat, men ibland blir det bara för mycket och man känner sig som världens liten skit som bara går och skitar ner!
 
Inga missupfattningar nu.. JAG KÄNNER mig som en skit, ingen har sagt eller tycker att jag är det! Detta är bara MINA känslor som jag var tvungen att få ur mig på nåt sätt och nu blev det här!
 
Innan kunde jag gå ut och få ut mig alla dumma känslor genom en cigg och inte ens det kan man göra nu! Antar att det även är det som gör mig frustrerad :P
 
Aja vid 15-tiden kommer väl iaf Andreas hem, som det ser ut nu.. vi kan ju hoppas iaf :) Men de gör han nog, för vid 18 sen så kommer svärmor och det blir lite plump ikväll!
 
Hoppas på en trevlig kväll, vilket den säkert blir om bittra jag kan få upp humöret lite! Har ni nåt bra tips på vad man kan göra för att bli glad när det känns som att inget i världen hjälper?!
 
Är så bitter att tårarna försöker spränga sig ut genom ögonen, men jag orkar inte, orkar inte behöva gråta för att få bort min bittehet!
 
Oj, de blev ett långt inlägg.. men de får ni stå ut med, nu vet ni hur mina dagar ser ut bakom fasaden! :P
 
Dax att förbereda lite med lunchen, middagen blir det väl kanske man borde säga.. lunch är väl lite sent att äta efter 15?!
 
Ha de gott sålänge, vi hörs, om jag inte skrämt iväg er för gott nu! ;)
 
 
 
 

Som en full kille på krogen!

Publicerad 2012-11-11 08:03:00 i Djuren!

Haha, vilken jämförelse..
 
Benny är (kom jag på nyss) som en full kille på krogen.. han sitter och spanar på mig, men så fort jag vänder bort ansiktet mot honom och ler så kommer han framspringandes och hoppar upp bredvid mig och spinner och vill mysa! Tar med tassen på mig i hop om svar!
 
Haha, vilken jämförelse va? ;)  Kom på jämförelsen nyss, men det stämmer ju rätt bra om man tänker efter! Dock klappar jag ju hellre tillbaka på Benny än på en kille på krogen.. haha
 
Näe nu blir det att inta sidoläge och se modern family.. på mig lär Benny ligga som ett plåster och pinna.. eller när han lär nog stå bredvid och spinna och skrika på mig, men jag tillåter det idag ;) Värre blir det om Tessie också kommer och ska stöta in sig hos mig (ja, för ni som har råkat ut för Tessie, ni vet verkligen att hon stöter in sig)! Gör hon det så blir det triangeldrama och en av dom blir svartsjuka och går härifrån och den andra står som stolt vinnare!
 
Haha, vad kul vi har de här hemma va? Låtsas vi är på krogen och det blir triangeldrama.. jaja, rollspel är väl inte fy skam såhär på morgonen! Jag hatar allt som har med rollspel och teater att göra, men i min ensamhet med två katter så blev det nu rätt så kul! :P
 
Nu har jag flummat klart här.. vi hörs!
 
 
 
 
 
 

Vill sova!

Publicerad 2012-11-11 07:52:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Varför vakna vid 06.40 på en söndag och inte kan somna om? Jooo, för att Andreas jobbar.. suck.. legat i soffan och försökt somna om, men det är ju lögn i helvete.. så har bara legat och kollat runt lite på nätet typ och väntat på att mina värktabeltter ska värka, vilket dom gjort lite grann nu..
 
Snart, om en liten stund eller så, så ska jag ta på mig lite kläder, kamma till håret och sticka iväg till gross och handla lite frukost, för att sedan åka iväg till Andreas jobb med lite frukost.. så vi slipper äta frukost själva iaf.. jag är ju inte hundra överrens med hans jobb för tillfället, man vet aldrig när han kommer hem om dagarna och om han ska jobba på helgerna.. kasst tycker jag! Tur han snart har massa semester!
 
Ska se klart ett avsnitt av modern family som vi såg igår innan vi la oss, dock så somnade jag titt som tätt, så tänkte ta och se det nu, så har jag sett det ordentligt iaf ;) Tihih.. inte lätt när man är trött ;P Är fortfarande mycket trött efter den luftrörsinflammtionen jag hade sist.. den tog verkligen krafter.. suck!
 
Skruvade ihop "akvariebänken" igår.. tror det kommer bli kanon :) Skönt att få allt i samma serie så det matchar ihop :) Bara dörrarna som ska på och hål som ska borras så sladdarna kan gömmas inne i skåpet.. sen är de att flytta på akvariet och börja ställa in alla glas som ska vara där i.. skönt att få undan det också! Kanon!
 
Ha en fortsatt bra dag så ses vi!
 
Kram Kram
 
 
 

Träsmak!

Publicerad 2012-11-10 14:30:00 i Bowling!

Ja nu har jag träsmak i min stackars bak :P efter att han suttit på en träbänk i ca 4 timmar så är det kanske inte så jätte konstigt!

Men nu är grabbarna och duschar sen blir de väl mat och åka hem.. Hungrig som tusan!

 

 

 

Weeii

Publicerad 2012-11-10 12:22:00 i Bowling!

214 poäng, inte illa..

Lite pussar och pepp i spelet för susen

Börjar bli hungrig jag.. Hmm, gå och köpa fika kanske? Eller vänta tills dom fem sista serierna är spelade? Tihi vilka ilandsproblem jag har ;)

 

 

Inga missuppfattningar!

Publicerad 2012-11-10 11:58:00 i Bowling!

Missuppfatta inte mitt förra inlägg! Andreas spelar alltid bra!

 

Hade jag haft hans siffror hade jag varit jätte glad, men han och jag har inte riktigt samma syn på det! Hehe.. Tycker han svär mest nu.. Men han kommer igen ;)



Kul är det i vilket fall som helst att titta! Men roligare hade de varit att spela :D nu ska jag heja lite tyst här på "mina grabbar" hehe



Ikväll blir det att skruva akvariemöbel! Försöker hitta någon som kan hjälpa oss att flytta akvariet också.. Nån som har lust? ;)

 

 

 

Illa illa!

Publicerad 2012-11-10 11:48:00 i Bowling!

Sitter här i Västerviks bowlinghall.. Andreas med flera tävlar idag, men det går väl inte så förtjusande bra efter två serier.. Men sex kvar!.. Kom igen nu älskling!

Fan så sugen jag blir på att spela! Tihi

Ibland vill man vara fin..

Publicerad 2012-11-09 13:56:27 i Här är jag!

Ibland har man sånna där dagar då man vill vara lite extra fin för ens sambo.. idag har jag en sån dag :)
 
Har ju inte orkat göra mig iordning riktigt på länge, så idag var det dax :) Fixat med håret, fixat ögonbrynen och sminkat mig lite fint :)
 
Känner mig väldigt glad idag :) Troligen för att Andreas slutar tidigt, vi ska åka och bowla, shoppa på ikea och sen får vi se vad som händer.. men massa mys med underbara sambo idag, kan ju inte bli bättre? :D
 
Förresten, nya jackan är helt underbar.. varm och skön, trivs kanon i den!
 
Nu ska jag göra lite mackor till Andreas.. kan han behöva innan vi ska träna! Hörs kanske mer ikväll, annars hörs vi imon :D
 
Kram på er!
 
 
 
 
 

Min shuntoperation och min tacksamhet till mamma och pappa!

Publicerad 2012-11-09 12:30:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Vilken oro innan, lycka att vakna, ångest, smärtor.. alla känslor på en och samma gång.. en operation jag aldrig kommer att glömma!
 
Månaderna innan bestod av party, galenskaper och massa stohej, jag hade fyllt 20år två månader innan.. det var verkligen ett händelserikt år!
 
 
Men här låg jag nu på intensiv-uppvaket.. med lapp för ögat som en pirat eftersom jag inte kunde se ordentligt.. maskinerna pep titt som tätt att mitt blodtryck var för lågt, ständig bevakning, oro, lycka, smärta.. men oj vilken lättnad att vakna!
 
Pappa på uppvaket, glad att hans dotter vaknat, i fönsterna som ni ser bakom satt personalen och hade koll på mig.. själv ville jag se Idol eller något sånt på tv:n, dock minndes jag typ inget av programmet efteråt!
 
Nallen i högsta hugg.. Nallen som sedan dess varit med mig på alla operationer och kommer vara med mig även nästa operation! Så tom i blicken...
 
Tillbaka på mitt vanlig rum, pappa letade batterier i gadroben.. och hittade det såklart <3 Han är den som får stå för det tekniska när vi är på sjukhus! En gång när jag låg inne i Kalmar så tog han till och med med sig boxern som dom hade hemma i huset till mig.. och köpte en "mobil" antenn som han installerade i mitt rum, sen kom han och kopplade in allt på sin lunch! Snacka om att göra allt för sin dotter, Underbara pappa! Sköterskorna skrattade när han kom med den där stora antennen och satte på bordet i rummet! Men jag ville ju ha några bra kanaler att titta på medans jag låg där..
 
Mamma fick en säng på rummet, här var hon utmattad efter en tuff operation med mig.. Utan mamma skulle jag inte klarat alla mina sjukhusbesök som jag haft, alltid finns hon där med sin hand och ger mig styrka! hon har fått genomlida mycket med mig, men jag är dig evigt tacksam mamma!
 
Här är shunten som dom opererade in..
 
Upp och gå skulle man som vanligt efter operationer göra snabbt, jag var uppe, men det var inte lätt och jag var riktigt drogad, utan mammas hjälp kunde jag inte gå.. håret det stod åt alla håll och kanter, blod och jävelskap, jag var såå ledsen över mitt hår.. det var det jag oroade mig mest för precis innan operationen med allt lugnande i kroppen.. givetvis var det inte där oron satt, men det var det jag sa till sköterskorna minns jag.. åh som jag grät :(
 
Här ligger jag i min säng och tittar med min toma blick..
 
 
Även moster var såklart och hälsade på mig på sjukhuset! Som vi grät kvällen innan jag las in.. Fick ett jätte fint brev av moster, det har jag kvar än idag.. vi var alla rädda! Minns att man försökte hålla skenet uppe för barnen, dom förstod inte riktigt vad som skulle hända, dom viste att jag skulle ligga på sjukhus och opereras, men dom förstod inte innerbörden av det hela! Känslorna flödade, liksom många tårar som rann av rädsla!
 
Kusinerna målade fina teckningar till mig! Tack!
 
Sen fick jag flyttas med liggandes sjuktransport till Kalmar, jag var för dålig för att få lämna sjukhuset som tänkt, så det blev att byta till kalmar lassarett istället! Där kom Veronica och hälsade på mig!
 
 
Bilderna väcker många minnen! Svårt, jobbigt men ändå så skönt att titta tillbaka.. vilket stöd jag har av mina föräldrar! Vad skulle jag gjort utan dom? Troligen inte suttit här idag iaf.. Jag är mig evigt tacksam över att jag har dom föräldrarna som jag har! Även att jag ofta kan känna skuld till att dom fått ha det jävligt tufft under mina senaste år i livet!
 
Detta var min första riktiga operation, ingen liten sådan.. här var jag ovetandes om alla operationer som skulle ske, tur var väl det..
 
 
 
 
 
 
 

Livet ska inte vara lätt, men måste det vara SÅHÄR svårt?! Min sjukdomshistoria!

Publicerad 2012-11-09 10:00:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Lite information för er som kanske inte vet.. min sjukdomshistoria!
 
Som liten var jag egentligen en ganska så frisk unge fram tills dess att jag skulle börja skolan, då fick jag min sjukdom "pertes" som är en höftsjukdom (jag fick den i höger höft) som gör att höftkulan förkrymper och försvinner för att sedan byggas upp av kroppen igen kan man säga.. det blev år med kryckor och rullstol, ingen gymnastik längre, istället vatten-sjukgymnastik med personlgi assistent på schemat!
 
Mitt i allt bröt jag min vänstra fot också så det blev att sitta i rullstol hela tiden till den läkte. Lite annorlunda för ett litet barn, men jag tycker jag ändå var en glad unge med mycket kompisar och glädje! 
 
Höften blev bättre med åren och jag kunde börja gå på mitt ben igen! Vilken lycka!
 
Sen var jag frisk fram till jag slutade gymnasiet, inte ofta jag hade huvudvärk, förkylningar osv.. det mesta satte sig i höften så jag fick känningar i den istället när jag blev sjuk..
 
Sen hände det som inte får hända, jag blev sjuk, mycket sjukhusbesök, många undersökningar, smärtsamma sådana, men rätt så snabbt fick jag reda på att jag hade "psuedotumör cerebri", förhjölt tryck i ryggmärgsvätskan.. jag hade huvudvärk utan dess like och allt var dubblet, jag gick på huvudet på sned för att kunna se någerlunda normalt!
 
Jag blev snabbt medecinerad och började att se normalt, huvudvärken släppte dock inte, men vi gjorde allt för att hitta rätt medecinering!
 
Sen var det mycket in och ut på akuten med magbesvär.. njurarna trodde man flera gånger, men med ett antal undersökningar utan resultat så fick jag ofta åka hem efter några dagar, för att efter bara ett tag behöva åka in igen, samma ramsla flera gånger om..
 
Tillslut gick så långt att jag fick totalt stopp i ena njuren, det var njurstenar iaf.. det blev akut operation att sätta in kateter från njuren.. dom hittade aldrig stenen, det var tydligen stenar från medecineringen som gör att man inte kan se det på röntgen, dom bara lös igenom dom!
 
Mycket farande in och ut, gång på gång så fort stenarna rörde på sig.. men sen verkar det som de kommit ut och jag får absolut inte äta medeciner som har njurpåvärkan längre!
 
Eftersom jag inte fick äta medecinerna och jag var tvungen att avlasta trycker för att inte riskera mina synnerver så fck man operera in en shunt som jag nu har i min kropp, den ligger mellan hjärnhalvorna.. ner bakom örat.. ner på halsen.. över nyckelbenet.. bakom bröstet och ner i magen.. denna slang har räddat min syn från att bli blind, även här hoppdes vi på att huvudvärken skulle försvinna, men inte, inte i mitt fall, det ledde däremot till fler operationer och mycket sjukhusbesök för att ställa in shunten rätt och även ny opertion för att man trodde det var något fel på shunten som satt i skallen, eftersom jag inte blev fri från värken så var alla, till och med läkarna desperata efter att hitta nåt som var fel.. men nej, inget var fel på shunten..
 
Man ryckte i alla halmstrån man kunde hitta, jag gick ner i vikt lite grann, men inget hjälpte, till slut blev det magoperation för att gå ner snabbt i vikt i hopp om resultat att det skulle ta bort värken.. sagt och gjort, det blev ytterliggare en operation för att förminska magsäcken.. jag gick ner snabbt och mycket i vikt, men ingen skillnad på värken.. istället blev jag det där exemplaret efter operationen som ingen vill bli, de där måndagexamplaret som mest fick fler problem..  och som idag har gått upp en massa igen, fast att det inte ska gå..
 
Någonstans här fick jag besked om att jag kunde sluta gå på kontroller av min höft, sålänge jag inte får jätte ont i den, samtidigt tog vi upp problemet med min vänsterfot som krånglat från och till sedan jag var liten men som dom heller aldrig hittat något fel på, nu hittade dom ett rätt så stort extraben i foten (På gamla röntgenbilder), det blev förståss operation!
 
Jag fick väldiga magsmärtor igen.. ofta trodde dom på blindtarmen eller gallan, till slut kom det fram till att jag hade en sju helvetes massa små stenar (grus) i gallan.. det blev såklart snabb opertion för att få bort allt..
 
Magsmärtor har fortsatt, in och ut på sjukhuset, än idag vet vi inte riktigt vad som gör det, men nåt mindre tarmvred eller liknande gissade dom på.. idag är det som tur var lindrigare smärtor och jag har "pappar peppar" inte behövt vara på akuten på länge..
 
Efter alla dessa år av medecineringar, olika smärtlindringar, massa operationer, ett antal biverklningar som gett nya sjukdomstillstånd, så har dom nu mer eller mindre gett upp hoppet om att få mig frisk.. jag har numera "kronisk huvudvärk" som inte går att bota.. sjukhuset försöker inte ens längre..
 
Jag har med allt detta blivit mycket mer infektionskänslig och åker på varje förkylning som går, fast det räcker inte med förkylning för mig, det blir alltid något värre tyvärr!
 
Några år av lite lugnare tempo inföll sig efter allt, jag slapp iaf vistelser på akuten, där dom flesta viste vem jag var tillslut när jag kom in, ambulankillarna och tjejerna visste inprencip dom flesta i Nybro vem jag var.. 
 
Sen har vi ju min förkylningsastma mitt i allt också som jag väl egentligen lever med utan att tänka på det, den kommer i skymundan under allt annat, vilket läkaren kan bli arga på mig för ibland, det är ju trotts allt livshotande om man får ordentliga anfall som jag haft ett par gånger, men jag ser det inte så, jag ser det bara som en sjukdom som ställer till det precis som alla andra.. dock gör den sig väldigt påmind ibland då jag blir förkyld och får mina luftrörsinfektioner eller svåra astmanfall som gör att jag behöver åka till akuten och andas, emn jag antar att det är eftersom det inte gör jätte ont utan mest är jobbigt och otäckt när det händer, så tänker jag inte på det..
 
Idag har jag fortfarande inte fått bukt på min huvudvärk och infektionerna är många, men nu har jag ju min fot som alltid varit där och haft lite små ont, men nu blir det bara värre och värre..
 
Gått hos sjukgymnast och tränat i bassäng i flera månader med foten och mycket besök hos läkaren, men det hjälper inte, nu är det bestämt att det blir stor operation av foten.. den 11december.. snart alltså.. får hoppas operationen ger resultat.. dom gör tre operationer i en, på samma gång!
 
Så idag, efter dessa 8år som sjuk så står jag här och stampar med en helvetes värk och infektioner gång på gång och en fot som ska opereras.. så.. jag antar att inte min sjukdomshistoria är slut ännu :(
 
 
 
 
 
Det blev ett lång inlägg igen, ändå har jag här fattat allting under dessa åtta åren väldigt kort ska ni veta! Men det är som det  är och jag kan inte mer än att försöka acceptera läget så gott som det går, det finns ju trotts allt dom som har det så mycket värre! :)
 
Som ni kanske förstår, när man får en ny läkare och ska berätta sin sjukdomshistoria så är det inte lätt, efter alla år av berättande av allt så blir det idag: jag har ont i huvudet jämt pga förhöjt tryck i ryggmärgsvätckan som idag är normalt men huvudvärken fortsätter, äter massa medeciner, har astma och ja, annars mår jag väl bra!
 
 
 
 
 
Där har ni min sjukdomhistoria fram tills idag.. livet ska inte vara lätt, men måste det vara SÅHÄR svårt?! Jag hoppas att fler som läst min sjukdomhistoria nu ska förstå.. alla dagar är inte tipp-topp och sjukdom är mer eller mindre min vardag vare sig jag vill eller inte..
 
 
 
 
 
 
 

Nu vill jag åka skridskor!

Publicerad 2012-11-09 09:42:00 i Här är jag!

Titta.. jag kan ju.. ;) Till och med mobilen måste vara framme, duktigt ju! Men jag är INTE mobil-beroende för er som tror det! tihi
 
 
I år blir det ju iaf inga skridskor.. får halka runt på mina kryckor istället :P
 
 
 

Modellerna!

Publicerad 2012-11-09 09:00:00 i Kul framför kameran!

Dax för lite modell-bilder igen på mig, bror och David.. ojoj vad kul vi hade <3
 
Här "gjorde vi reklam för synsam"..  vi tog alla på oss våra glasögon och börade.. hmm.. posera? Haha
 
Gör inte David mig till mitt rätta jag här? ;) Hahaha så kul vi hade när vi såg detta foto!
 
Min och här kan jag ju faktiskt säga min, BARA MIN helt fantastiska bror!
 
Jag ska alltid vara med på "ett hörn"..
 
Tur att killarna fick fler fina foton på sig själva!
 
Allt blir lite roligare med lite rekvisita ;)
 
Jao, till och med MYCKET roligare :D Haha som vi garvade!
 
Fotografen (pappa) slängde sig in och var glad han också :D
 
Vi kunde faktiskt vara allvarliga också!
 
Och jag.. jag var glad som vanligt såklart :D
 
Fy fan vilken rolig dag vi hade.. skratten var många så att tårarna kom.. fantastiskt!
 
 
 
 

Familjen Annorlunda / tajkon ;)

Publicerad 2012-11-09 08:51:00 i Kul framför kameran!

Jao.. kär familj har många namn som sagt! Ni är underbara!
 
Jag och moster min! Vad skulle jag göra utan dig? <3
 
Bella-busa.. teater-apa nummer 1 !!!
 
Skol-foto?!
 
Bus-tjejen! <3
 
Jag och mina två underbara kusiner <3
 
Hmmm... redan här var jag liten (kort) mot Michela, vad tror ni inte jag är idag? Skrämmande vad barnen och tonåringarna växer!
 
Jag, moster och mosters man Micke! Kärlek <3
 
Älskar er alla!
 

Underbara kommentarer!

Publicerad 2012-11-09 08:00:46 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ibland får man kommentarer som verkligen värmer hjärtat! Igår fick jag två sånna, en på facebook och en här i bloggen! Jag blir så glad när jag läser dom! Tyvärr får jag inte ofta kommentarer, verken på facebook eller här,blir alltid glad så fort det kommer nån kommentar, men igår kom det två så fina så jag blir helt varm.. jag tänker dela med mig av dessa!
 
 
 
Denna fick jag av älskade moster på facebook: "åh,jag skulle gära allt för att byta bort smärtan för dej..illa fall för en dag..så du hade kunnat känna hur det inte var att ha ont..<3<3"
 
Denna fick jag av Camilla (en arbetskamrat) i bloggen: "Hej Tessan Jag förstår dig helt och fullt. Tycker inte heller om kommentarer som "är hon verkligen så sjuk". Tänker på dig och förstår inte varför du ska få så mycket problem som du har..läser allt du lägger in även sjukdomskategorin. Fast där har jag inte hunnit läsa allt ännu..  Hoppas vi ses på jobbet någon dag...saknar dig där. <3"
 
 
 
 
Är dom inte underbara? Sånna här kommentarer kan göra hela min dag! Jag vet såklart att många bryr sig om mig. men när man får det till sig så, så blir det på ett helt annat sätt!
 
Nu är snart brödet klart i ugnen! Ha en fin dag, Kommer uppdatera med lite bilder här sen under dagen tror jag.. det har blivit väldigt mycket text dom senaste dagarna!
 
Kram på dej!
 
 
                   

Gomorron!

Publicerad 2012-11-09 07:47:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Gomorron vänner :)
 
Nu sitter jag här igen, har precis gått upp, snart dax för lite frukost känner jag.. inte varit uppe en ända gång inatt, UNDERBART! Ändå känner jag mig mer död än levande haha ;) Men det blir nog snart bra, med lite energi i kroppen så..
 
Verkade inte som svärmor kunde idag iaf.. hmm.. så blir väl bowling och sen IKEA iaf.. får se vad vi gör sen ikväll.. den som lever får se :)
 
På dagen så ska jag iaf plocka lite här hemma, tvätta och sånt där nödvändigt du vet.. ska även ner till sjukhuset och träna vid 11.15.. usch vad jag inte gillar den tiden.. urk.. men nästa vecka har jag runt ett alla träningsdagar iaf.. det är lite mer passande för mig.. då har jag lite mer energi och orkar mer.. men idag får jag bita ihop också!
 
Måste skicka två brev idag också, som jag skulle gjort igår men som ni vet var jag ju inte utanför dörren då, så det får bli idag istället.. så kan det gå..
 
Nej, nu tror jag bestämt att jag ska göra mig lite frukost, så jag får lite energi och hinner äta en omgång till innan jag ska träna!
 
Kram på er.. glöm inte mitt långa tidsinställda inlägg om min sjukdomhistoria vid kl 10 ungefär ;)
 
 
 
Avlutar med en liten bild på mig..  ibland önskar jag verkligen att mamma och pappa bodde kvar i huset i Örsjö, där detta kortet är taget!
 
 

Nu somnar jag..

Publicerad 2012-11-08 19:00:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ojoj.. såå trött efter denna dagen..känns somjag somnar vilken sekund som helst :(
 
Väntar på att älskling ska komma hem från jobbet.. han fick åka tillbaka och jobba efter att han slängt skit åt sin mamma..suck..
 
Själv så har jag roat mig med att hänga tvätt, kollat på det nya programmet som började igår, stalkers.. och nu har jag precis tittat på gårdagens halv åtta hos mig, så jag kan se kvällens avsnitt sen när det börjar..
 
Fy satan var otäckt stalkers va, riktigt obehagligt faktiskt, tur att jag var beredd på det så jag gick och tände upp hela lägenheten innan jag började kolla på det.. haha.. Andreas ringde mitt i och sa att jag inte får titta på otäcka program när han inte är hemma, för då kan jag inte gömma mig hos honom.. haha sötisen.. jag sa att jag får gömma mig hos honom när han kommer hem.. och tro mig, det ska jag göra.. Älskling, du slipper inte undan! ;) Har tänkt att gosa in mig och gömma mig ordentligt hos honom ikväll så att ingen kommer och tar mig!
 
Får nog ta och bädda ner mig för natten sen efter tv.n.. i hopp om att Andreas kommit hem då, så vi får i oss middag.. behöver sova känner jag,i hopp om att vara pigg imon.. då ska massvis med saker göras.. bowla, shoppa inredning på ikea, åka till svärmor och hjälpa henne med lite saker, hämta glas (förhoppningsvis) hos Jonas och Jessica.. så vi har lite att pyssla med imorgon, så hopper verkligas jag är mycket piggare då!
 
Tur att han finns på sms och msn mitt hjärta.. annars hade jag längtat efter honom ännu mer.. riktigt härlig känsla och snacka på msn.. det händer ju inte så ofta längre.. tänk när vi var nykära (han var iaf, jag hade inte erkännt de ännu) och satt på msn till sena nätterna, han var med mig i varenda rum som jag var i (hade ju bäbara datorn).. förrutom på toa, då fick han snällt vänta utanför! Han satt och gjorde typ allt i sin lilla gadrob där han hade datorn, kunde ju inte lämna mig där.. så sött! Bara det säger ju egentligen att det var kärlek! Åhh... älskade älskling! Mysigaste killen! Min absolut stora kärlek! Älskar dej!
 
''
 
 
 
 
 

Att roa sig..

Publicerad 2012-11-08 15:18:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Det blev ett långt inägg förrut kan man ju säga.. och vet ni, ett ännu längre har jag suttit och skrivit nu, men det kommer upp först imorgon!
 
Har ju nästan skrivkramp i händerna.. men det är det värt, så mycket känslor jag fått ur mig nu, riktigt skönt..
 
Nåt annat jag också fått i mig nu är mina pannkakor, gott gott var det.. nu klarar jag mig fram tills dess att Andreas kommer hem ikväll :)
 
Blir ensam här ett par timmar till, Andreas ska ju till sin mamma vid fem och hjälpa henne slänga skit och jag känner att jag är nog inte så pigg för det, så jag stannar hemma även ikväll.. han skulle jobba fram tills dess att han ska och hjälpa henne, så de tar ju några timmar till!
 
Under tiden kan väl jag roa mig med att hänga lite tvätt kanske? hehe.. de borde jag göra, maskinen är nog klar sedan länge..
 
Super sugen på cola.. daah, blir galen.. men imon är det fredag, det är väl tur det ;) Ny dag, nya möjligheter och förhoppningsvis mycket piggare! :D
 
Gårdagens "halv åtta hos mig" kan jag också roa mig med att titta på, så vi kan se vecko-finalen sen ikväll! :D
 
Alltid kommer man på något att roa sig med ;) om det så bara är att ligga i soffan och stirra så är det väl också ett sätt att roa sig på antar jag :P
 
Näe nu är de slut på min "mun-diarre" här.. kände att det behövdes ett inlägg som inte handlade om medeciner och sjukdomar :D
 
Ha en fortsatt bra dag så hörs vi!
 
 

Lite tankar.. hur blev jag den jag är idag till skillnad från tex gymnasiet?

Publicerad 2012-11-08 13:57:00 i Tankar och funderingar!

Funderar ofta på vad folk egentligen tänker.. vad tänker ni om mig?!
 
Jag vet att många kan reagera: "åhh nu skriver hon om sjukdommar igen"  eller "åhh, vilket gnäll, hur sjuk är hon egentligen"
 
Men jag är mig själv, kanske inte den jag var på på högstadiet eller gymnasiet, men jag är inprencip densamma fasst att jag nu är sjukare och kanske inte lika glad alla gånger, inte har samma energi som då, nu lever jag mitt liv idag som även består av mycket lycka och en underbar sambo!
 
På tex högstadiet var jag ofta ledsen över att inte hitta kärleken, på gymnasien hade jag en hel del 'lösa' kärlek, men kunde inte riktigt finna riktig lycka då jag ofta blev intresserad av fel killar.. idag är jag lyckligt kär och sambo! Livet det förändras!
 
likaså förändrades hela min vardag efter gymnasiet då jag blev sjuk.. Många sjukhusvistelser som inte gav resultat, men även många som löste och gav mig namn på sjukdom och sjukdomstillstånd! Personer tänkte redan då: "Är hon verkligen så sjuk som det låter, dom hittar ju inget, inbillning?"
 
Nej, jag inbillade mig inte, men ibland började jag själv tvivla efter ett antal besök på akuttmottagningen, dock fick jag alltid lkäggas in, inte lägger dom in personer som inte mår dåligt? jag är ju ingen skåderspelare precis!
 
Jag fick ganska så snabbt reda på mig grundsjukdom, men sen blev det bara mer och mer.. det ploppade upp som blåbär i skogen kändes det som.. det blev år av smärtor, sjukhusbesök, operationer, jopbbigt för mig, jobbigt för familjen och jobbigt för vännerna!
 
Idag är jag medecinerad så gott som det går, men tyvärr har inget blivit som tänkt med nästan några resultat :( Men jag har iaf medeciner jag tål att ta och som gör att jag för det mesta kan vara uppe och leva ett bra liv!
 
Det finns dom som har det mycket värre! Tro mig, det vet jag.. man har fått se mycket sina år på sjukhusen, både i Kalmar och i Lund där jag legat många gånger!
 
Men mitt liv kastades om.. jag hade precis fått en fasst anställning på mitt jobb, 2veckor hann jag vara glad över detta, sen kom sjukdomen som ett brev på posten! tacka gudarna för att inte jobbet gav upp mig då utan att jag faktiskt än idag är kvar på samma ställe, fast i mycket mindre skala..
 
Jag har saker i mitt liv som är tunga att hantera, men jag har också saker i mitt liv som är riktigt bra! Jag har ett fantastiskt hem, som jag "byggt upp" med min helt fantastiska sambo, jag har kärleken, jag har ett fasst jobb, en underbar familj, fantastiska vänner, två mysiga katter, två helt underbara gudbarn.. mycket har jag att glädjas över! MEN ibland behöver man ett brejkt att reflektera över min sjukbild också, där kommer bloggen till bra hjälp! Att kunna skriva allt det där jag har svårt för att prata om, att kunnde bara skriva av sig, det ger så mycket!
 
Jag VET att det inte är det roligaste att läsa alla gånger, men det är just därför jag gjort olika kategorier också, så du lätt kan strunta i att läsa sjukdomsinläggen om du vill, jag begär inte att nån måste läsa allt, visst uppskattar jag att det läs, för att folk ska få bättre förståelse, men vill du inte så slipper du! :)
 
 
Detta blev då ett låångt inlägg med mycket känslor! Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, men får ta de lite "pö om pö" så att säga.. vill ju inte trött ut er helt ;)
 
Idag är en dag jag behöver skriva av mig lite.. så nu blev det så.. Nu måste jag äta upp mina pannkakor här, dom är väl redan jätte kalla ;)
 
Kram på er!
 

Mediciner!

Publicerad 2012-11-08 13:22:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Sitter och doserar mina mediciner!

Äldre kommenterar ofta att dom äter för mycket mediciner, ibland kan jag inte låta bli att tänka: "ni äter ingenting jämfört med mig" självklart säger jag inte det, men tanken slår mig ofta!

Tur att en del av mina mediciner är kosttillskott och vitaminer iaf!

Tråkigt att sitta med detta, man blir lite smått deprimerad, tur att jag lagt upp de så pass så att jag bara behöver göra det varannan vecka ;)

Kommer ett inlägg till om mediciner om en stund, nu ska jag fortsätta här!

Man kan inte ha för stora krav såhär på en Torsdag!

Publicerad 2012-11-08 12:54:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

NU NU NU klockan 12,50 börjar värken ge med sig liiite iaf :)
 
Så pass mycket så att jag ska gå och ta på mig lite kläder iaf!
 
Sitter fortfarande i nattlinnet och myser (kan ju definieras med att mysa om man har så pass ont, men det ser nog mysigt ut iaf) under täcket, men slut på det nu.. klockan är ju fasen snart ett.. inte kan jag sitta här längre, kläder på och lite lunch ska ordnas.. sen kan jag få ta de lugnt igen ;)
 
Vilken lycka det är när det börjar släppa Lite.. Dock önskar jag att det kunde släppa helt, men man kan inte ha för stora krav såhär på en Torsdag ;)
 
 
 

Din dumma värk!

Publicerad 2012-11-08 10:43:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Gillar inte sånna här mornar, bara legat här i soffan, kan inte göra nåt spec för huvuvdet spränger, kan inte sova för huvudet spränger..
 
Jag får gilla läget helt enkelt!
 
Idag gör sig synen besvärad också, debbelseendet visar sig lite igen och det är mindre roligt.. försöka vila nån timme till och se om det släpper..
 
Vilken tur att jag mår såhär på en ledig dag ändå, annars brukar värken vara expert på att leta fram dagar jag jobbar som dom vill spränga mig på.. haha idag din dumma värk lyckades du inte!
 
Dock lyckades du, din dumma värk, förstöra min dag med Malin! Men jag ska ge igen en dag, en vacker dag då jag vet hur jag ska göra för att få ut dig ur mitt huvud!
 
Skulle man inte kunna sätta upp en skylt, tillträde förbjudet för huvuvdvärk? Det vore väl kanon? Kanske inte lika ofta som den vågar sig hit då?
 
Haha
 
 
 
 
 
 

Ajaj...

Publicerad 2012-11-08 08:45:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

 
Inget kul dag att vakna till, jag trodde det skulle bli en kul dag.. jag skulle ju till familjen Jonsson/Åkesson och hälsa på och få pussa och krama massa på mitt gudbarn och snacka massa skit med Malin.. men ikke, istället intar jag soffan och huvudvärkstabletter.. shit vilken huvudvärk jag har.. blir att hålla mig hemma idag, kanske att jag åker med Andreas till svärmor ikväll om jag mår bättre, vi får väl se!
 
Bowlingen igår var lika kul som vanligt :D Känns så oootroligt bra med dom nya kloten :D Både Andreas och jag kunde vara med hela träningen, jag med mitt fotstöd som jag alltid har när jag bowlar och Andreas kunde som tur var ha mitt gamla fotstöd som gjorde att han klarade bowla han också :D Ska till hallen imon igen och träna lite med Andreas och en ny kille i klubben.. skoj.. 
 
På lördag så åker vi till Västervik, Andreas spelar ju tunnering (kan man väl kalla det?), så igår fick jag äntligen klart att jag får plats i bussen och hänger med och hejar på grabbarna! Ska bli skoj, vi hade riktigt skoj förra året när vi åkte dit.. så jag har höga förväntningar ;) Haha
 
Men som sagt, idag blir det lugnt.. får se om jag får lite ork efter tabletterna värkat sen så jag kan plocka med lite här hemma.. förhoppningsvis så lägger sig värken om ett par timmar.. jag hoppas på det!
 
Fan det är ju sååå typisk när jag äntligen skulle till Malin :( Aja.. sånt händer.. förlåt vännen!
 
Nu ska jag se om min bulle i ugnen är färdig så jag får i mig lite frukost iaf!
 
Hörs sen!
 
Kramen!
 
Avslutar med en bild på min underbara guddotter och mig!
 
 

Det gick fint, men...

Publicerad 2012-11-07 15:12:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Det gick fint med träningen idag, men som sjukgymnasten säger, det synd på mig och hela min kropp att denna sjukperioden har tagit på mina krafter och att jag inte alls har samma ork längre, men men.. det kommer väl tillbaka så småningom!
 
Det var ju som igår på jobbet, började gäspa efter första rundan och fick frågan om jag redan var trött.. och ja, det var jag, helt slut.. så visst har det tagit på mina krafter, men jag hoppas jag snart är tillbaka :D
 
 
Nu väntar jag bara ner tiden till Andreas kommer hem.. saknar min pojk ju <3 Alltid, men ibland lite mer! Tihi
 
Fryyser och är slut, så ska lägga mig under täcket i soffan och vila fram tills dess att Andreas kommer hem, så jag har lite nya krafter till bowlingen sen!
 
Hörs vi inte senare så hörs vi kanske imon, ska iväg till Malin med familj då.. mys.. så får se om jag uppdaterar nåt innan eller så.. vi får väl se, bara till att hålla utkik ;)
 
 

Skattepengar är sura pengar att betala!

Publicerad 2012-11-07 09:59:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej hej på er.. god morgon.. god förmiddag.. jao man kan säga mycket.. men för mig är det nog förmiddag nu, då jag gick upp ur sängen vid åtta idag..
 
Jobbet igår gick kalas bra, lugnt och skönt, ändå en fruktasvärd huvudvärk när jag kom hem OCH ont som attans i foten, men men.. sånt får man ju räkna med när man heter Therese ;)
 
Idag blir det träning som står på schemat, kvart över elva ska jag vara på sjukhuset, så snart dax att packa lite för det.. sen ikväll blir det bowling :D Weeii.. ser fram emot det, Andreas har dock så ont i sin fot igen så för honom blir det att cotcha mig istället! Själv tänker jag träna fasst min fot värker idag, jag vill ju passa på så mycket som möjligt innan operationen!
 
Måste ringa skatteverket också.. ska nog göra det direkt förresten, annars glömmer jag det säkert idag igen!
Sagt och gjort.. förväntad kötid tre minuter.. alltid lika kul när man ringer om sånt här, tur dom har 60 personer som jobbar just nu ;) Haha
 
Sådär ja, det gick ju snabbt iaf! Hade inte betalt min skatt ännu, lurigt, för min närvarande skatt ligger på +18kr .. därför trodde jag den var betald, men tydligen räknar dom inte om det där förrens efter skatten ska vara betald.. snacka om att man kan bli lurad! Men nu vet jag iaf, så ikväll ska jag betala in det så att det är klart och jag inte får några räntor! Sura och tråkiga pengar, tur jag sparat ihop det!
 
Urk, orkar verkligen inte göra mig iordning och åka till sjukhuset, men jag måste.. är ju så seg såhär på förmiddagarna, men brukar ju bli bättre när man väl kommer ut som tur är.. och det är ju trotts allt väldigt härligt att träna lite!
 
Nu får jag nog sätta igång här och ta på mig lite kläder, packa träningsväskan och få i mig nåt att äta innan jag åker..
 
Ha de bra sålänge så hörs vi!
 
 
 

Packar ihop mig..

Publicerad 2012-11-06 14:13:12 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Japp, nu packar jag ihop mig för att snart bege mig mot jobbet.. eller jao om ett tag iaf, men har lite att fixa med innan... blev ingen vila iaf, eller har softat lite vid datorn nu, men jag la mig aldrig, är just nu vääldigt trött, men hoppas energin kommer tillbaka snart!
 
Nu blir de inte mer uppdateringar, möjligen ikväll när jag kommer hem, det får vi se.. annars hörs vi imon!
 
Kram på er!
 
 
 
 

Veckans Matsedel!

Publicerad 2012-11-06 13:22:00 i Veckans matsedel!

Det får bli såhär denna veckan också! inte tid eller ork att skriva på tavlan idag ;) Nästa vecka ska jag göra det! Lovar!
 
 
Måndag: Ugnsbakad lax med pressad potatis och hollandésås
Tisdag: Tess jobbar kväll
Onsdag: Pannbiff med potatis, sås och stekt lök
Torsdag: Fiskgratäng med dill och lax
Fredag; Snitzel med klyftpotatis och brunsås
Lördag: Ante spelar tunnering så det får bli vad som erbjuds
Söndag: Tacos-mys
 
 
Hoppas ni också ska äta gott i veckan ;) Nästa vecka (tror jag att det blir) så blir det lite annorlunda upplägg av matsedeln! Håll utkik vettja!
 
 
 
 

Och så var det dehär med att ta det lugnt...

Publicerad 2012-11-06 11:50:40 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jao, jag har nog allvarliga problem med det :P
 
Varit iväg och handlat nu, behövde ju som sagt energi.. plus att jag behövde championer och bröd..
Ska laga karrékotlett, bea-sås, klyftpotatis och sallad att ha med mig till jobbet :) Smaskens får vi hoppas iaf!
 
Och sen var det dehär med att ta de lugnt innan jobb, just nu står jag och plockar ur och i diskmaskinen.. hmm.. får ju så dåligt samvete om det inte är gjort nåt när Andreas kommer hem från jobbet :/ Varför? Varför kan jag inte bara låta saker vara som dom är ibland och tänka på mig själv? hmm..
 
Äsch, ser det som så att håller jag igång mkt kanske jag inte blir trött? Haha.. ska iaf plocka iordning här och sätta igång en ny maskin, sen göra mat.. sen får vi se om jag hinner vila nåt ;) haha..
 
 
 

Idag ska jag inte göra ett skit!

Publicerad 2012-11-06 10:37:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Nope, idag tänker jag inte lyfta ett finger här hemma, måste ha alla krafter till att jobba ikväll!
 
Självklart ska jag göra lite mat och sånt, förresten kan jag inte komma på nån mat att ha med mig till jobbet ikväll.. hmm.. måste komma på nåt...
 
Illamåendet sitter fortfarande kvar så fort jag äter, igår kväll fick jag inte ens i mig en halv potatis och en halv bit lax.. helt galet.. men men, är ju bra om kroppen vänjer sig vid detta, dock inte vid illamåendet, de måste bort!
 
Klockan är redan halv elva.. tiden går fort idag, här sitter jag fortfarande i nattlinne.. men det är skönt, varför stressa?
 
Kommer bli galet konstigt att jobba ikväll, för det första så har jag inte jobbat på väldigt länge och för det andra så blir det konstigt att jobba utan att ta en cigg innan man börjar.. haha.. men det ska jag nog klara av det också ;)
 
Hoppas på en lugn kväll, men vet ju inte alls hurdana kvällarna ser ut på jobbet nu, det återstår att se antar jag.. tänkte jag skulle åka så jag är där lite tidigare idag (iof är jag väl typ alltid det) men ändå.. idag är det extra viktigt så jag hinner kolla igenom mitt schema och se om det är nåt nytt!
 
 
Åååh, var precis inne och läste Elins blogg.. möttes av ett mycket fint blogginlägg om mig.. gud så glad jag blev! http://minbebis.com/blogg/fambergner/finaste/#comment-27 Underbara Elin! Jag blev verkligen glad av att läsa det, så det gjorde jag med ett stort leende :D
 
Skulle behöva ha lite krafter så jag orkar med dagen, lite energi.. funderar på att sticka och handla, så jag har nån mat ikväll plus en energidryck som jag kan dricka nu, behöver verkligen energi, är såå trött nu så det är galet.. kanske ska fixa med allt nu sen lägga mig och ställa klockan på en stund innan jag ska åka till jobbet, så jag hinner vila ordentligt.. har ju knappt sovit inatt..
 
Ska iaf gå och ta på mig lite och ta fram kläder till jobbet och lägga ner medeciner och allt som ska med.. så är det klart iaf.. som sagt, förbereda så mycket som möjligt är det bästa för mig!
 
Vi hörs kanske senare, eller imon.. jag gissar på senare ;)
 
Kram på er!
 
 

Erkännande!

Publicerad 2012-11-05 15:34:00 i Vänner har en stor betydelse!

Jag måste ju bara erkänna en sak här.. innan jag får nån kommentar om det! Haha.. Igår hade vi plump-kväll! Eriksson, jag och Andreas såklart!
 
Jag förlorade ALLA FYRA omgångarna! Haha.. riktigt riktigt illa att jag fick så mycket styk!
 
Men men, nån gång måste man ju låta dom vinna så dom vill fortsätta att spela med mig ;) Tycker ni inte de? :P
 
 
 
 

Detta illamåendet gör mig galen!

Publicerad 2012-11-05 11:44:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Usch och fy, mått jätte illa senaste veckan, ungefär som när jag blev opererad, känns som jag skulle kunna spy vid varje måltid igen, som tur är så gör jag inte det, men jag får inte i mig samma mängder längre, vilket iof är bra, kanske kan jag gå ner lite i vikt igen och må bättre på så sätt, men detta illamående håller jag mig gärna borta från.. en fjärde-dels paj har jag knappt fått i mig nu och känner mig proppmätt och illamående :(
 
Nu är det alledes strax dax att bege sig mot sjukhuset och träna lite, ska bli skönt :) huvudvärken har lagt sig lite som tur är :) Men det har varit en lugn förmiddag, bara slappat, soterat lite blogginlägg (det är ju en hel del att gå igenom och sotera upp i kategorier, men jag är iaf på sida 15 av över 110st haha) .. har även nu försökt äta lite och tvättat håret och fixat det, så jag slipper göra det på sjukhuset, alltid sån kö i duscharna så då känns det bättre att bara duscha och tvätta av kroppen där, inte stå och tvätta håret och hålla på!
 
På torsdag blir det att åka till Malin :D Underbart <3 TIhi..
 
Fick hem våra två Wallanderboxar idag med posten, ikväll om inte Andreas jobbar för länge så får det nog bli film, de har vi sagt nu varje dag, men det har kommit andra bättre saker mellan ;) Men ikväll känner jag för en riktig mys-kväll, så det hoppas jag på iaf! Vi har en hel del filmer nu som vi beställt sista tiden som vi inte sett ännu!
 
Till middag idag blir det iaf ugnsbakad lax med pressad potatis och hollandésås.. bara det är ju mys i sig ;) Hehe
 
Näe nu ska jag sluta tjöta här och kika runt lite innan det är dax att åka!
 
Hörs!
 
 
 
 
 

Dax för fika? Detta är en inbjudan ;)

Publicerad 2012-11-05 10:32:00 i Vänner har en stor betydelse!

Dax för lite fika hos mig snart kanske vänner?!
 
Det börjar ju närma sig advent.. kanske ska vi ta en tidig lussefika? Jag befinner mig ju på sjukhuset luciaveckan, och veckan innan ska jag undvika för mycket kontakt med små barn!
 
Men slutet på november kanske?! eller när jag kommer hem från sjukhuset går också, så kan vi ta en glöggkväll här?.. något ni känner för att planera kanske? :) lämna en kommentar så försöker jag ordna upp något! Det brukar ju bli mysigt!
 
Kram på er! Hoppas vi kan få ihop något snart!
 
 
 

Aj Aj Aj

Publicerad 2012-11-05 08:51:01 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Shit vilken huvudvärk jag har idag, helt otroligt!
 
Gomorron på er förresten ;)
 
Här sitter jag, iklädd mitt nattlinne och slöar, har sån värk så det är hemskt.. suck.. hoppas det går över snart! Idag ska jag ju träna igen.. vid kvart i ett, så har några timmar på mig att piggna till iaf, tur är väl det!
 
Har lite to do på min lista idag, jag ska maila chefen, försöka ringa skattemydigheterna, betala in lite räkningar och träna! Så det är ju saker som går snabbt iaf.. härligt härligt..
 
Vad ska ni göra idag?!
 
Jag ska snart ta och göra mig lite frukost tror jag.. kan nog behövas nu när jag knaprat i mig alla tabletterna, sen blir det att hämta mitt täcke och bädda ner mig i soffan en stund och hoppas att värken ger med sig snabbt!
 
Drömde jätte konstigt inatt (igen) men kan fan inte komma på vad jag drömde om :P Illa..
 
Nehe, lite frukost var det.. sen bädda ner mig!
 
Kram på dej!
 
 

Oj!

Publicerad 2012-11-05 00:14:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Klockan är visst bara tolv.. Trodde när jag vaknade att de snart är morgon men twi fick jag, klockan var ju inte ens efter midnatt!

Toabesök och lite sånt avklarat, får väl försöka sova ett par timmar till!

Andreas har krupit intill mig nu, då får jag passa på att försöka sova!

Natttttti natt.

Nu gäller det att jag håller mig frisk!

Publicerad 2012-11-04 12:11:16 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Blä, blev jätte teppt igår kväll, likaså idag på morronen när jag vaknade var jag helt igen teppt.. hoppas INTE jag håller på att bli  förkyld igen! Usch och fy.. men troligen är det bara min allergi.. hoppas hoppas..
 
Andreas är väldigt beskyddande, får inte ha balkongdörren öppen för länge om jag är i köket, det är ju kallt nu och jag kan bli sjuk.. söto!
 
Känner mig dock mer klar i huvudet nu när jag inte tagit hostmedecinen på några dagar.. riktigt härlig känsla ska jag tala om.. UNDERBART :D  Men tröttheten sitter i sig och jag blir trött efter att jag varit uppe en stund.. men det kommer väl sakta men säkert det också!
 
Så på tisdag ska jag tillbaka till jobbet igen, hoppas det ska gå bra.. inte många arbetspass kvar nu innan operationen! Närmare bästämt 8 eller 9 stycken + ett möte :) Sen blir det några månaders sjukskrivning igen..
 
Nu gäller det att jag håller mig frisk.. så att operationen blir av!
 
 
 
 
 
 

Gårdagens Middag!

Publicerad 2012-11-04 11:59:03 i Mat / Dryck / Deserter / Snacks

Gårdagens middag blev bra!
 
Ankan var perfekt, likaså såsen var helt underbar!
 
Potatiskakan höll inte ihop som tänkt, men uppskattades av alla förrutom mig, jag tyckte inte alls om smaken som var väldigt mycket av timjan!
 
Men i det stora hela så var det perfekt, räcker ju med anka och sås för min del ;) Tihi
 
 
 

Nu är vi uppe!

Publicerad 2012-11-04 10:02:00 i Kärlek är vackert!

Hehe.. var ju pigg vid kvart över sju när jag vaknade, låg och spelade och tittade på andreas typ över en timme.. men jag somnade om igen ;)
 
Blev så trött när jag hörde min älskades andetag, så rofyllda och djupa.. låg bara och mös av hans närvaro på morgonen, så sen somnade jag i hans armar <3
 
Älskar sånna här mornar! Så lycklig när vi gick upp att jag ställde mig och tog hand om all disk sen igår och satte igång en maskin..
 
Nu står frukosten på bordet i vardagsrummet, den ska avnjutas tillsammans! Och till det så ser vi ett avsnit av modern family ;) Riktigt rolig serie :D Tihi
 
Idag känns det som att det kommer bli en mysig dag, men vi får väl se!
 
Så underbart att vakna till ett fint och städat hem, någerlunda iaf :) Inte massor med saker överallt! Jag blir så glad!
 
Nu ska jag lägga mig bredvid min underbara sambo medans han spelar en match fifa i väntan på att brödet ska bli färdigt!
 
Jag Älskar min Andreas, bättre sambo kan man inte ha.. så tror ni att ni har det? Då har ni fel, för honom har jag.. tihi.. ;) Nejdå, finns flera underbara, men för MIG är ju såklart Andreas den underbaraste! <3
 
Kram och kärlek till er!
 
 
 
 
 

Vaken i sängen..

Publicerad 2012-11-04 08:20:00 i Djuren!

Legat här vaken nu ett bra tag, närmare bestämt en timme iaf!

Benny kommer här och skriker och spinner då och då så att han väcker Andreas! Men sötis somnar om lika snabbt igen ;)

Tror Benny tycker vi sovit klart och borde gå upp nu ;)

Tyyypiskt!

Publicerad 2012-11-03 12:03:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vi håller ju på att sätta upp rullgardinerna, men stötte på lite problem..
 
Problem 1: Ena borrmaskinen urladdad, står på laddning nu..
Problem 2: Har massa 5mm borr, men vi behöver 6mm.. såå, de får bli att åka och handla!
 
 
 

Kommer att sakna!

Publicerad 2012-11-02 14:05:05 i Bowling!

Usch, kommer verkligen sakna bowlingen nu när jag opereras.. kommer ju inte att kunna bowla förrens till sommaren eller nåt.. kommer bli tufft..
 
När man äntligen hittat ett intresse som jag verkligen gillar och som dessutom jag har gemensamt med Andreas, men jag kommer ju tillbaka som tur är :)
 
Nu när jag blir helt frisk, förhoppningsvis nästa vecka har jag krafter igen.. då blir det mycket bowling! Passa på nu innan operationen.. synd bara att det är så dyrt, men ska unna mig det iaf!
 
Nån som kanske vill med och bowla med oss/mig nån gång? Hade ju vart skoj!
 
Nu blir det lite eftermiddagsfika i väntan på att Andreas ska sluta!
 
Kram
 
 
 
 
 

Ibland vågar jag mer än jag tror!

Publicerad 2012-11-02 12:20:00 i Välkommen hem till oss!

Tror ni inte att ramarna var slut? :O Min vanliga otur med andra ord.. och vad dom kunde se så visste dom inte när/om dom fick in dom igen för de var brist på dom tydligen, i just den storleken jag skulle ha såklart!
 
Men då tog jag mig mod och frågade om man kunde köpa utställningsexet.. de kunde han inte svara på, så fick gå och leta upp en som hade hand om den avdelninge och javisst det kunde jag ju göra..
 
Tog ramen och gick till kassan, där säger dom att jag ska gå till fyndet och få en prismärkning, sagt och gjort.. så efter samtal med 4 personer på ikea så fick jag ramen för 29kr.. guttans! Hade ju varit surt om jag inte hade kunnat rama in alla mina tre förstoringar ju!
 
Känner mig stolt, jag hatar och fråga folk om saker som jag inte känner, men idag kände jag mig helt eneklt tvungen och jag vågade! *stolt*
 
Doch hade den lite defekter, men dom har jag redan fixat :D Lappen kunde vara svår att få bort utan märke sa dom också, men det gick jätte bra med en vass kniv och lite försiktighet! Var lite glipor i ramen också..
 
Men måste man ha ramen så måste man, då går de inte att vara så noga ;) Haha.. som sagt har jag redan reparerat felen!
 
Nu tror jag inte man ska tänka så mycket på det :) Och gör man det så kan jag ju köpa en ny om dom får in nya sen.. behövde ju inte betala så mycket för den som sagt!
 
Nu ska förstoringen fixas!
 
Jag är stolt och nöjd med dagens klipp!
 
 
 
 

Kvällsfikat!

Publicerad 2012-11-02 10:55:28 i Mat / Dryck / Deserter / Snacks

Ser det inte mummsigt ut?..
 
Mmm jag blir iaf sugen, detta har blivit kvällsmys här hemma sedan jag gjorde de på vår dag <3
 
Riktigt gott är det, dessutom mörk choklad och frukt, så inte så onyttigt heller, om man inte har nåt till då vill säga ;) Ska man lyxa till det lite så är det väldigt gott med lite glass till! Men funkar precis lika bra utan!
 
 
Smaskens, ser fram emot kvällsfikat! ;)
 
 
 

Stress!

Publicerad 2012-11-02 10:38:27 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Gäller ju att vara ute i god tid ;) Iaf när man heter Therese och inte tål stress.. försöker ju att lindra min stress så mycket jag kan, men har ju väldigt lätt för att bli uppstressad för varje sak som ska göras, så när jag kan så försöker jag att förbereda och fixa i tid.. mitt huvuvd knasar ju ur så fort det blir stress.. och förvärra huvudvärken försöker jag hålla mig ifrån så mkt som möjligt!
 
Har fixat iordning mig lite också, dvs tagit på mig kläder och fixat håret! Så nu sitter jag här i soffan igen en stund innan jag ska ta och köra ner till ikea för att köpa ramen till sista förstoringen.. bild kommer självklart senare! :D
 
Roxette strömmar ur högtalarna igen, kan inte ro för det men de känns så underbart att höra gammal musik som man kan tralla med i :) Underbart!
 
Eriksson kunde inte komma ikväll, illa! Hör du det Eriksson, det är illa ;) Haha.. hoppas att nån av dom andra kan komma, annars finns det mycket kvällsfika för Andreas och mig! Men det går ju att spara och äta imorgon också så det gör inte så mycket! Det står i kylen och ska stelna till sig lite nu, sen ska jag lägga upp det lite fint också tänkte jag..
 
Funderar på hur jag ska sätta tavlorna sen, eftersom en är i liggandes format.. svårt att se framför sig, därför vill jag ha ramen så fort som möjligt så jag kan fundera och testa innan Andreas börjar borra :)
 
Har en skrikandes Benny här bredvid, undra vad han vill? Bör nog gå och kolla deras mat-skål och vatten-skål.. han är rätt duktig på att skrika när nåt är fel! Haha.. Får gå och kolla det..
 
Ha de!
 
 
 
 
 
 

God morgon!

Publicerad 2012-11-02 08:26:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Varför kan jag inte sova längre än till typ halv nio om mornarna nu för tiden? Är ju såå trött om kvällarna så borde sova längre.. aja det är väl inget man kan bestämma över, dessutom hinner man ju med mer av dagen ;) Idag vaknade jag vid åtta, så har redan hunnit plocka ihop disken, satt igång diskmaskinen och ätit frukost.. härligt värre!
 
Men nu sitter jag i soffan och mornar mig lite.. tänkte göra mig iordning senare och sticka snabbt till ikea och köpa en ram till, så att Andreas kan hjälpa mig att sätta upp dom i helgen.. (måste borra med slagborr i dom väggarna, så det får han sköta).. hatar sånna väggar, mkt bättre där man bara kan spika, då kan jag ju fixxa med allt själv ju! :D
 
Annars blir det lugnt och försöka vila upp mig så mycket det är möjligt! :) Vi ska se om vi kan få ihop ett gäng och spela lite plump ikväll! Vore ju trevligt och precis en lagom aktivitet för mig nu när jag fortfarande är lite hängig från och till!.. så.. läser du min blogg och har lust med plump ikväll? Hör av dej! hehe.. undra vem jag kan syfta på ;) Stefan snackade om att komma förbi.. vi får la se om Ante hör av sig till folket idag! Han var såå trött igår kväll, så somnade strax efter nio, det förstår jag efter 12timmars jobb!
 
Ska ta och fortsätta sotera mina inlägg medans jag ändå sitter här och tar det lugnt.. Det blir dom kategorier som ligger där nu, iaf till att börja med, så får jag se sen hur jag gör..
 
Ha en bra dag, vi hörs!
 
KramKram
 
Ungefär såhär känner jag mig idag.. (en av alla gånger jag legat på sjukan!)
 
 
 

Vem tror ni jobbar?

Publicerad 2012-11-01 16:42:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Mmm, inte svårt att lista ut.. stackars Andreas sliter som ett djur :( Även fasst han började så tidigt idag så måste han jobba över i eftermiddag också, förjävligt är min mening, inte för att jag får vara ensam utan för att jag är rädd om min pojk! Hoppas inte han behöver jobba alledes för länge!
 
Själv är jag helt slut efter träningen, men har fått lite gjort här hemma iaf.. men nu när jag satte mig ner så känns det som att jag ska somna.. så ska nog ta och vila en stund..
 
Förstoringarna hade kommit idag och jag har nu fått in den ena i ramen, måste köpa en till ram för att kunna göra klart den sista förstoringen också.. det blir sååå fint! Love it!
 
 
Jag är nöjd! Vad tycker ni? ;)
 
Tror jag ska ta och lägga mig en stund.. känns som det behövs om jag ska orka vara uppe ikväll!
 
Imon tänker jag sluta helt med medecinen :D Hoppas jag känner mig piggare då!
 
Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi!
 
Kram Kram
 
 
 
 

Weeii

Publicerad 2012-11-01 09:48:13 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jag lyckades somna om efter en bra stund.. vad skönt, blev lite orolig där ett tag att jag skulle behöva vara vaken hela dagen! Nu fick jag sova till strax efter halv nio iaf.. skönt!
 
Ser på halv åtta hos mig nu och morrnar till mig lite :) Sen blir det frukost (igen) hehe.. sen packa väskan med badräckt, champo, handduk och bege mig iväg till sjukhuset..
 
Efter sjukhuset blir det att åka och handla lite, skulle göra det med Andreas efter han slängt skit på tippen i eftermiddag, men snäll som jag är så tar jag det nog efter badet när jag ändå är ute och kör, så behöver vi iaf inte handla så mycket sen i eftermiddag..
 
Eftter handligen blir det hem och ta min medecin och lägga mig en stund, jag behöver fortfarande dom där vilostunderna om dagarna! Men det ska väl försvinna snart det också får vi väl hoppas!
 
Ska bli skönt att bli av med lite bråte här idag.. få lite mer plats.. ska ta ut lite mer saker i förrådet också, sen har vi snart ett fint hem igen :D
 
Hoppas mina kort-förstoringar kommer idag.. eller imon.. så vi kan få upp dom till helgen, för jag tror att det kommer bli himla snyggt faktiskt! Vore ju kul om svärmor fick se dom på väggen när hon kommer på Lördag kväll :)
 
Nehe, fortsätta se klart avsnittet, så jag kan äta lite sen och packa.. tror jag hinner vila en gång till lite innan sjukhuset med.. vi får väl se..
 
Ha en bra dag så hörs vi!
 
Förresten så är jag sugen på att spela minigolf! Haha.. Crazy? Jag vet.. men tror jag får vänta ett tag till med det!
 
 
 

Uppe med tuppen..

Publicerad 2012-11-01 05:07:36 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jag är ju galen :P
 
Andreas stackarn har pecis åkt iväg till jobbet.. usch för att behöva börja så tidigt och ha övertid på morronen, han är så duktig min kärlek!
 
Och jag då? Jag borde väl sova nu, som knappt sovit nåt inatt? Näe då.. jag har sån magvärk så behöver ha lite mat i den.. så ugnen står i full gång med en baguett i.. all mat åkte upp igår kväll så fick springa på toa innan jag somnade, så sovit på en helt tom mage, så förstår att den skriker efter mat nu!
 
Men när baguetten är uppäten så ska jag lägga mig igen och hoppas på ett par timmars sömn iaf.. vi får väl se hur det går :)
 
Sålänge säger jag.. GodMorgon och GodNatt!
Hörs senare!
 
 

Vilka härliga andetag!

Publicerad 2012-11-01 02:27:00 i Kärlek är vackert!

Vilket skit det är att inte kunna sova!

Tur jag har älsklingen bredvid som sover så gott! Älskar att ligga och lyssna på hans andetag!

Så rofyllt och fint!

Ska försöka blunda mig bort nu och se vart jag hamnar!

Natti

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela