Välkommen!

Inte humör för detta..

Publicerad 2009-05-31 21:08:00 i Familjen betyder allt!

21.02

Hej hej.. jag lever.. för er som undrar..  har bara inte ork o humör för att blogga.. mår inte bra, är så sjukt trött så de är skrämmande..

I Fredags så kom de två killar o plingade på dörren hos mamma precis när jag skulle åka hem.. BROR o DAVID.. dom kom o skulle överraska, även om jag hade mina misstankar, men dom blånejkade ;) hihi.. Super glad blev jag.. sååå skönt o få krama om dom o se dom igen :D

Idag har dom åkt hem.. o jag saknar dom redan.. men tog ett fint kort på dom i helgen iaf så jag får titta på det o längta tills jag åker till sthlm..



Nu är jag iaf hemma, hemma i de ensama o tråkiga.. är sjuk på köpet me.. inte roligt.. men imon gäller de :D weeii.. mer än så säger jag inte o tänker inte skriva mer heller för den delen.. rapport om helgen kanske kommer framöver.. ha de gott alla som håller koll i min blogg.. vore kul om ni nån gång kunde höra av er lite också :)

Nu har jag en liten kisse här som vill ha all uppmärksamhet så ha de gott..
På återseende!
//TucciT

Inte hemma..

Publicerad 2009-05-29 09:18:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

09.12

Näe jag är inte hemma för er som försökt få tag på mig :P ... haha in my dreams.. ingen som hör av sig..men de lät bra iaf :P

Ska snart till stan, apoteket, glömmer ju de hela tiden men nu måste de göras.. och köpa hårfärg. suck får ju göra de bästa av situationen liksom... behöver verkligen klippa mig men finns inte pengar till det nu.. men börjar få panik på mitt hår :P hehe..

Igår var de jobb, gick fin fint... sen var jag borta hos Lisa i affären där även Jens var.. trevligt o snacka lite skit.. satt där nån timme :P haha iaf två nästan.. sen begav jag mig till mamma o pappa o nu sitter jag här.. måste snrt lån a duschen o tvätta av mitt hår så jag kan sticka så jag är där när affärerna öppnar? hmm när öppnar dom? :O haha.. troligen vid tio?..

Det finns rätt många väldigt omogna personer har jag kommit på.. aldrig mer en sån.. nästa (om jag någonsin kommer hitta någon) ska vara mogen.. vi får se.. tror liksom inte jag hittar nån..

Ska fika med N nån dag... får se när det blir.. jag ska iaf hem idag.. skura golven :) Men nu måste jag tvätta av håret.. ha de gott så länge så hör vi kanske!

På återseende!
//TucciT 

Jobbet..

Publicerad 2009-05-28 06:05:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

06.02

God morgon.

Snart dax att bege sig till jobbet.. är svinit trött och förkyld.. men de ska nog gå bra =) Tur man inte jobbar heltid.. skulle aldrig klarat det som det är nu.. inte ens halvtid :O

Åhhh.. jag saknar.. idag e de en sån där dag igen.. då jag saknar.. och jag har drömt massa inatt.. jag har varit gravid igen.. denna gången fic jag en söt pojke som var mig upp i dagen.. jätte lik.. :O Drömde även att jag försov mig till jobbet, sånär jag vaknade var jag helt jädrans uppstressad, fast jag hade ju inte försovit mig.. hehe..

Nehe nu måste jag gå på toa sen är det dax att köra.. Vi hörs! ha de gott så länge..

På återseende!
//TucciT

Hemma igen..

Publicerad 2009-05-27 19:02:00 i Familjen betyder allt!

18.56

Hej hej.. nu sitter man här hemma igen.. kom hem för ett tag sen.. har bara gjort lite mat o ha med till jobb imon..

Varit hos farmor, det var ett fint rum hon hade fått o väldigt hemmatrevlig avdelning så det kommer nog bli bra får vi hoppas.. sen åkte vi med Magnus (farbror) o farmor ner på Nybro glasbruk o kikade lite.. jag fick tre ljusstakar som jag är väldans glad för.. jag tycker dom är så snygga och har själv kikat på dom flera gånger..

 
Vad tycker ni? Jag tycker iaf om dom .. hihi.. TACK så jätte mkt farmor.. inte för att hon läser här men ändå :P haha jag måste ju vara artig o tacka ändå.. skratt..

Sitter just nu med en Tessie som bara ska envisas om att kela o "mys-kloa" på min mage.. men hon har rätt långa klor nu så måste klippa dom känner jag..

Ska vänta på att sjukhuset börjar och sen efter det ska jag fixa iordning allt inför jobbet imon o duscha o så så jag slipper de imon bitti.. sen ikväll var de nåt på tv jag ville se vid nio o sen blir de sängen till det.. Så ser resten av min kväll ut...

Ha en bra kväll alla så hörs vi om inte annat i morgon igen förmodligen :P

Kram Kram
På återseende!
//TucciT

Fy satan vilken natt...

Publicerad 2009-05-27 09:40:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

09.31

Usch vilken jädrans natt det varit, trött var jag iaf så jag somnade med tvn på.. vakna kvart över fyra o märker att tvn förtfarande är på plus att jag har världens astmaanfall så kunde knappt andas..jag skojar inte, det tjöt i hela mitt sovrum från mina luftrör..
Gick upp för att ta astmaspray.. vad nu då? Jag hittade inget.. *panik*.. tog min andra spray som jag ska ta varje kväll o morgon egentligen.. tänkte att den kanske hjälper lite så gick jag o la mig igen.. låg o kollade lite på tvn..
Sprayet hjälpte inte ett skit.. låg o hade panik o kunde verkligen knappt andas.. så upp igen o rota igenom hela lägehneten typ.. (kändes de som iaf)..
Till slut kom jag på att jag har ett spay hos mamma o pappa som det är lite kvar i.. så tänkte ringa pappa vid fem o be honom komma hit.. men tänkte att jag avvaktar en lite stund.. sen kom jag på den smarta idén att jag har en kass i medicinskåpet med gamla astmaspray som är typ slut.. så tog ett sånt för det brukar vara lite lite kvar i dom iaf..
Så jag tog ett antal doser sånt.. eftersom att det knappt var något lkvar i den.. till slut kunde jag andas någerlunda och la mig igen.. stängde av tvn.. låg o grubblade lie sen somnade jag om igen.. *skönt*..

Så idag vet jag ne som verkligen MÅSTE till apoteket igen.. detta har aldrig hänt förut och det får INTE hända igen.. för fan så otäckt.. uscha..

Men nu är jag iaf uppe.. precis käkat lite frukost.. ska snart börja dona lite tror jag.. fast just nu orkar jag inte så får ta de lite lugnt nu ett tag först.. ska sätta mig o svara på lite kommentarar o så.. även i sjukhusbloggen eftersom jag vart slarvig med det...

Ha en fortsatt bra dag så hörs vi!
Kram kram
På återseende!
//TucciT

Home..

Publicerad 2009-05-26 23:27:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

23.23

Hej Hej.. Nu är man hemma igen.. Tessie blev så glad så.. hihi.. så nu har hon legat på min mage o bara gosat en bra stund o sen fick hon mjukmat så nu är hon go o glad o ligger på min fina ryamatta o bara myser ser det ut som :) Min bebis är hon.. haha.. man får ta de man har så länge :P

Imon har jag tvättid, måste tvätta lite grann iaf... Oliver har ju vart på besök idag så jag luktar inte så gott efter bebis-spya när dom precis börjat äta lite gröt o sånt :P haha.. men vad gör de.. han är ju en söt bebis ;)

Annars har dagen vart.. jao trevlig kan man väl säga om den.. vi har suttit ute i solen nästan hela dagen.. så underbart..

Nu ska jag snart ta o förflytta mig in till min säng o försöka sova lite grann.. så jag orkar ta tag i mitt hem imon.. och så ska jag o mamma till farmor på hemmet o hälsa på tror jag det blir :)

Ha en fortsatt bra kväll/natt ni som är vakna :)
Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

Kallt?

Publicerad 2009-05-26 11:33:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

11.29

De var för kallt för mig ute förrut :O Men nu är de 29 grader så nu kanske jag kan gå ut en runda? :O haha.. jag vet.. jag e knas.. men de står jag för..

Gjorde ett snabbt test på Face nu..

Vilken sexuell läggning har du`?
HETERO... Du verkar inte ha några speciella företeelser som avviker från det normala, smidigt!
Haha de var ju tur att jag var hetro på de testet iaf.. gjorde ju ett annat igår o då var jag ju inte det.. så detta stämde då bättre :P Skratt..

Angelica o Oliver kommer.. fast lite senare än sagt.. mysigt ska de bli :) ler.. Själv ska jag nog ta o käka lite lunch nu typ..

Ha de gott så länge
På återseende!
//TucciT

Ni har blviit dåliga på o kommentera hela bunten tycker jag :O :P

Ångest..

Publicerad 2009-05-26 10:17:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

10.12

hej på er.. vet att jag inte skrivit nåt vettigt hät typ på ett tag.. bor ute hos mamma o dom just nu.. gjort sen i söndags kväll.. jag vet inte men jag får lite ångest när jag kommer hem, har väl varit lite mycket nu kanske.. men idag måste jag hem.. ser ju ut som fan där, är ju inte klar med något typ utan har börjat på fölra ställen o inte gjort klart haha.. *typiskt Tess*..  så de måste fixas..

Idag kommer förhoppningsvis Oliver och Angelica hit på besök.. mkt trevligt.. ler.. sen blir de nog att åka hem.. men vi får se vad som händer.. man vet ju aldrig med mig...

Har iaf ringt tjejen nu som gör schema till mitt jobb... hon hade tagit bort en kväll från mig på mitt schema o satt på en annan.. så får man INTE göra.. då jag är sjukskriven och dom inte får göra stora förändringar på mitt schema utan mitt godkännande typ.. och verkligen INTE ta bort kvällar från mig då jag klarar av att jobba kvällar mer än dagar.. men de var inga problem utan hon skulle fixa tillbaka detta.. *tack*..

Precis duschat.. funderar på om man ska kamma igenom mitt hår.. (som för övrigt växt som fan o behövs klippas.. nån som vill bidra till en klippning?) :P Hehe men iaf.. ska nog kamma det sen gå ut i solen en liten liten stund o ta ett bloss och lite dricka.. sen e de våra bästa år.. sen kommer dom förhoppningsvis så jag får gosa med lillen.. awe..


24,5 grader ute.. inte illa tio mpå morronen typ:P

Ha en fortsatt bera förmiddag.. kanske uppdaterar mer sen.. vi får väl se..
Kram Kram
På återseende!
//TucciT

heellluuu

Publicerad 2009-05-25 18:31:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

18.23
Aha då sitter man här igen.. gick in från solen en stnd o tråkade vid datorn o gjorde lite mer quis som ni snart ska få se lite resultat på haha.. sjukt ju.. inte mkt som stämmer inte..

Caroline o barnen har vart här hos mamma o hälsat på idag igen.. trevligt trevligt.. :) ler.. annars har de inte hänt mycket idag.. händer inte så mycket.. jag kan iaf pusta ut nu.. typ inga som vet vad fan jag snackar om men jag o några vet iaf:P tihi.. så läser du Erik E så vet du nu svaret.. ;) o då kan jag ju passa på att säga att jag saknar den killen.. får typ återfall varannan dag eller nåt.. skratt.. jag vet jag är ta mig fan inte som jag ska :P Men de har jag aldrig påstått heller.. hehe

Nu ska jag ta o gå ut till mamma igen o vara lite social :) Ha en fortsatt bra kväll.. nu kommer lite quis:P


Vilken Marabou choklad är du?
Du är Marabou Daim! Tjohej! Du har en sån där riktigt cool personlighet och är verkligen allas favorit. Det finns nästan inte någon som hatar dig utan du finns i någons hjärta på ett eller annat sätt. Du vågar säga vad du tycker utan att det blir för mycket och det är verkligen en hejare på att lyssna. Dock så härmas du ofta och det kan folk bli ganska trötta på. Tänk på det.
Jo visst den sorten är god, mene annars stämde de inte på allt iaf :P haha

E du Alkoholist, Nykterist eller Knarkare på heltid?
Alkoholisten... Du Dricker och Dricker. Själv anser du att allt är helt normalt. Men Socialen och dina närmaste (om du fortfarande har sånna) Hålle rinte med. Ditt drickande kommer göra att hela ditt liv går utför. Om 20 år lever du förmodligen i Finspång (eller annan skit-förort) under en parkbänk där du roar dig med att dricka T-Röd och Lacknafta tillsammans med "Pisse-Bosse" och "Märta-från-steket". När du följer med din respektive på stan så förstår du inte alls varför hon/han bli tjurig när du dricker parfym inne på KICKS. Alla dina besparingar kommer gå åt till alkohol och förmodligen så dör du i Lever-Cancer eller kol innan du fyllt 25. Välkommen till gänget ;)
Skulle INTE tro det, inte ett ord som stämde där inte :P haha

Vad är din klädstil? (för tjejer)
Du är den absoluta stjärnan på dansgolvet! Din klädstil är smakfull och sexig. Handlar bäst hos Clubdress.se
Okeeeey... de e ju kul att nån säger man är sexig :P haha.. men ärligt.. aldrig hört talas om den där sidan :P

Vad har du för sexuell läggning egentligen?
Bisexuell... Du är flexibel, bryr dig mer om personligheten än könet.

Ja shur eller hur.. haha.. tror detta stämmer, för jag ahr ju haft sååå många tjejer.. skratt.. NEJ

Som ni ser var de inte mkt som stämde där inte :P haha.. nu ska jag ut i solen

På återseende!
//TucciT

Quise..

Publicerad 2009-05-25 09:52:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

09.41

Hej hej... Sitter hos mamma o har tråkigt så har suttit o gjort massa knasiga quise på face.. Här har ni lite resultat ;) Hahaha 

Hur många år kommer du att bli?
99... man har tagit han om sin kropp duktigt !!
Haha kan jag inte få fylla iaf 100 när jag ändå är så nära? :O

Vilken hundras skulle du vara som hund?
Golden Retriver... Golden retriver är nog en av världens mest populäraste hundras. Dom är snälla, lugna (oftast) och smarta, och inte bara det är dom otroligt söta, precis som du!
Jaa visst är jag väl otroligt söt? :P

Vilken typ av kille gillar du?
Den kärleksfulla... Du gillar killen som ger dig rikligt med kärlek. Han är omtänksam, kärleksfull och ödmjuk. Han är trogen och lyssnar alltid på dig.
Detta var ett svar som stämde faktiskt.. så vart är den killen?

Vad har du för psykisk sjukdom?
"Normal"... Du har dina upp- och nedgångar men håller dig någorlunda stabil. Men kom ihåg att normal är relativt ;)
Haha trodde typ jag skulle vara helt psyko.. men ikke :P Där ser ni.. jag e relativt  normal trotts allt :P

Kan du din engelska?
VG.. Du klarar dig absolut =D Lite fin putsning här och var med annars är det ju toppen!
Fast på riktigt kan jag typ NADA engelska.. så näe skulle inte tro MVG här inte..

Är du gjord för att vara singel eller i ett förhållande?

Förhållande... Du är som gjord för att ha ett förhållande och du kan kombinera kompisarna och kärleken på ett bra sätt, även om kärleken oftast går före. Men se upp, för dina kompisar börjar snacka och dom tycker att du stöter iväg dom!
Detta stämmer, på gott och ont.. så.. vart finns killen då? Jag ska ju inte vara ensam.. ni ser själva :D :P

Vad bör ditt barn heta?
Olle... DIn son bör heta Olle
NEJ tack.. om jag får en son nångång så ska han heta..... de ni:P

Är du bra på att kyssas?
WOW! Igen!... Herrejävlar, du var tamefan riktigt bra! Folk borde dras till dig som magneter, med dom kyssarna! Strawberry flavour, me like!
Jaha? Kom o kyss mig då? :P

Detta är ditt barn! (vid 20års åldern)
Naken Empa... Om du behöll pojk fan så lär du ju få Nobelpriset..... Pojken din har provat på det mesta vid 6 års ålder
Lät lite oroväckande faktiskt.. haha

Hur blond är du?
Inte alls blond!... Du är lika torr som en jordnöt. Sorry, men det är dagens sanning.
Okey blond är jag inte.. men torr som en jordnöt? taskigt tycker jag..

Vilken Diagnos har du?
OCD, TVÅNGSSYNDROM... Tvångssyndrom är en psykiatrisk diagnos som kännetecknas av upprepade ritualer eller tankar.Obsessioner eller tvångstankar är obehagliga och ofrivilliga tankar som ger upphov till ångest. Kompulsioner eller tvångshandlingar är de tankar eller ritualer som den sjuke använder sig av för att sedan slippa denna ångest.
Inget o skämta om, men visst har jag viss symtom av de ibland..

Hur mycket kan du om fotboll?
MVG.. Du kan allt, du måste ha spelat fotboll sen du var liten? om inte , börja direkt! sök upp ett lag i närheten! DU ÄR KUNG I FOTBOLL!
Jaha.. Therese fotbollsproffset Adén.. ska nog döpa om mig.. haha.. jag? fotboll? näe skulle inte tro det, aldrig spelat ju :P men tydligen är jag KUNG i fotboll ändå :P haha

Jao som ni ser blir de ibland väldigt konstiga svar.. haha men rätt skoj o göra.. Nu ska jag upp o väcka mamma och sen ska jag in i duschen... är nervös men vetitusan varför?.. haha har väl bara en sån där nervös dag idag helt enkelt... mår illa.. måste ta en sista(?) cigg...

Puss o kram På er
På återseende!
//TucciT

Stuvade potatis...

Publicerad 2009-05-24 12:18:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

12.14

Hej hej... Hur är det med min kära läsare idag då? Här är det sådär, trött, hängig o ont men annars så är de okey :) Fullt upp...

Håller på att laga stuvade potatis med persilja... och till det isterband.. aldrig någonsin gjort detta eller sett nån göra det så vi får vl se hur det går.. luktar gott än så länge iaf :P haha vi får la se :)

Sen blir de o fara till jobb för att jobba hela kvällen, ska bli trevligt ler.. får se, verkar som de e mkt om kvällarna nu så man knappt hinner men de fixar sig nog :)

Nehe nu måste jag ta o se till så min mat blir bra här.. ha de gott så länge

Kram Kram
På återseende!
//TucciT

Svar till Anonym

Publicerad 2009-05-24 00:08:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jag brukar ej göra såhär, men gör de för att svaret inte ska missas!!!

Anonym:
just det ställ dig den frågan till dig själv!!!!!!!

Svar:
Yes jag kan fråga mig själv samma fråga och då blir svaret: Jaa jag vet vad som händer, för bara för att jag inte vill umgås me nån lr inte känner för o tex ses lr vad de nu kan handla om så slutar jag inte höra av mig eller undviker vissa frågor för det.. de gör jag inte, men mina vänner har en förmåga att göra det!!.. och du... våga stå för vem du är om du ska hålla på o kommentera..

En sak..

Publicerad 2009-05-23 23:54:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

23.51

Har nog bara en sak att säga idag... jag är trött på att bara duga när det passar sig för andra människor!!!!! Ena dagen är allt så jävla bra och det ska göras så mycket och prata mycket.. andra dagen undviks jag totalt.. vad är det frågan om?

Jao de var nog allt.. ska försöka komma till ro o sova lite så jag pallar jobba imon... men mår illa, ändå har jag inget ätit.. blö.. ont i huvuvdet som ett as också och inte fan blir de bättre av att man är irriterad.. Tack o Hej säger jag bara..

Ha de
På återseende!
//TucciT

Morrn..

Publicerad 2009-05-23 06:13:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

06.11

Näsan rinner,
Huvuvdet dunkar,
Ögonen sover,
Huvudet sprängs snart i små bitar,
Hjärnan jobbar för fullt,
Foten värker,
Magen krampar,
Therese är trotts allt glad,
Så ser min morgon ut.. nu ska jag åka till jobbet strax.. jobbar som vanligt till 13.15.. Hörs då :D

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

NYA STÖVLAR?

Publicerad 2009-05-22 12:25:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

HEJ HEJ IGEN..

NÅGON SOM RÅKAR LÄSA MIN BLOGG O BEHÖVER STÖVLAR TILL ETT BRA PRIS? STORLEK 37

(HELT FÖRSTORA FÖR MIG SÅ VETIKATTEN VARFÖR JAG KÖPTE DOM FÖR NÅGRA ÅR SEN)

MEN DOM ÄR INTE SÅ MYCKET ANVÄNDA.. KANSKE ÄR NÅGON INTRESSERAD.. ? SKRIV EN KOMMENTAR I SÅ FALL..



STÖVLARNA ÄR RÄTT VIDA UPPTILL
(DÄRFÖR JAG KÖPTE DOM TROLIGEN)
SÅ ÄVEN DU MED LITE BREDARE VADER KAN NOG HA DOM..

HÖR AV DEJ.. SOM SAGT.. BRA PRIS!


David..

Publicerad 2009-05-22 12:22:00 i Familjen betyder allt!

12.20

Nu du David ska du bli nyfiken.. för nu är ert paket inslaget.. ler.. haha..
Nu har du nåt o gå o fundera över ett tag ;) Hahhaa... Saknar er Brossan o David..
Längtar sååå tills jag ska upp til er <3

 

Håller på o städa för fullt och ny syns de iaf att de går frammåt haha...
På återseende!
//TucciT

Hej hej..

Publicerad 2009-05-22 10:25:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

10.20

Nu är jag verkligen igång o städar.. nu är jag typ klar med toan iaf.. ska bara skölja ur toan en gång till sen är de klart där inne.. förutom att jag ska dammsuga o skura golven en gång till men det gör jag ju när det är dax att göra resten av lägenheten..

Ska försöka stanna inne idag tills jag är färdig.. för åker man o handlar lr liknande så försvinner jobbar glöden sen :)
 
Idag mår jag okey, förutom huvuvdet.. mådde illa förrut men nu känns det bättre.. är mest på mornar o kvällar nu som jag mår illa.. *skönt*.. hoppas det också ger med sig.. iof lite illa varje gång jag stoppar nåt i munnen gör jag ju.. men de e sånt man får räkna med om man heter Therese och är lite speciell.. Som han sa igår.. minns inte orden exakt just nu men de gick iaf ut på att jag är typ unik hahaha.. o de är jag ju.. jag är inte som alla andra :P skratt..

Snart är de väl våra bästa år föresten? :O Fan då avbryts städningen haha.. men en knappt timme kan jag väl lägga på o ta de lite lugnt då :P haha.. kan iof gå o damma färdigt vardagsrummet under tiden så får man lite gjort.. *bra tänkt Tess* haha.. yes jag e konstig jag pratar med mig själv.. måste peppa mig själv vettni.. lite psyko sådär :P


Hmm näe jag e flumm idag.. haha.. en sån här dag man ska umgås me nån som man blir flumm med.. vore perfect o flumma av sig lite haha.. näe nu snackar jag mest gojja

Ha de bra så hörs vi!
På återseende!
//TucciT

Underbar..

Publicerad 2009-05-22 00:02:00 i Tankar och funderingar!

Jag vet att jag inte är någon skönhet eller så
NÄR DU LÄMANDE MIG, KUNDE JAG NOG DET FÖRSTÅ
för vad har jag ge dig som ingen annan har
jag är ingen särskild medans du är underbar

shit..

Publicerad 2009-05-21 23:47:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

23.41

Kom precis hem från Örsjö.. varit iväg nästan hela dagen.. först varit hos Caroline sen var vi borta hos mamma sen hos Caroline igen och sen var jag själv hos mamma.. fixat lite med deras plantering (jag kollade iof mest på) haha.. sen har vi sett på tv.. varit mkt bra på tv idag faktiskt.. mitt i allt piper mobilen o jag fick svar.. blev så glad..

Efter några minuter ringer mobilen, jag blir så förvånad så jag kopplar ifrån.. plus att jag såg på bonde söker fru.. ajabaja inte störa då :P haha.. men jag ringde upp sen o det blev ett roligt samtal, inte skrattat o känt mig så glad på länge nu.. de var skönt.. samtidigt som de var ett allvarligt samtal så blev de rätt komiskt till slut :) I know why i like you so mutch!

Aja nog om det.. nu väntar snart sängen.. sen imon måste jag verkligen ta tag i min städning.. måste ner på apoteket också egentligen.. äe jag får se vad jag orkar med.. Blev inge ikea idag så kanske blir imon istället.. får se de också haha.. inget planerat ännu..

Det sprudlar i min kropp haha.. men vet att jag bara är glad för stunden.. men hoppas de håller i sig iaf tills jag somnar.. varför kan inte allt gå på räls som man vill för? Varför ska allt gå tvätrom?.. Jag vill så mycket men kan så lite.. ne nu ska jag inte bli så djup.. för just nu känns de som jag ska gråta igen.. blä. .vad är de med mig haha.. två minuter sen e jag nog glad igen :P

Föresten är min mobil helt jävla kass nu, den av upp flera gånger under samtalet o nu har jag försökt skriva ett emss sådär 50ggr men den bara startar om sig.. får damp på den.. usch..

Nehe nu ska jag gå o göra mig klar för sängen som säker blir glad av att jag kommer o lägger mig (önskar dock att de var nån annan som blev jag för att jag kommer o lägger mig.. men så e inte fallet) tyvärr..

Ha en fortsatt bra kväll/natt..

Natti Naitt..
På återseende!
//TucciT

Fått lite gjort..

Publicerad 2009-05-21 10:35:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

10.30

Nu är de dax för lite pause o våra bästa år :)

Har iaf fått lite gjort, diskat en del av all disk iaf, ställt in disk, lagt in all ren tvätt, spolat av hela badrummet alla rör o sånt som blir dammigt, snackat med brossan o Caroline på msn, tagit bort allt hår från alla kuddar o allt i soffan, börjat damma i vardagsrummet.. så lite har jag iaf fått gjort och mer blir det efter att våra bästa år är slut och i pauserna haha.. ni som känner mig vet att jag inte klarar sitta stilla!

Ska kanske träffa Caroline sen också om jag hinner.. vi får se :)

Nehe nu ska jag titta lite på tvn.. känns som jag har för mkt energi för o sitta här idag. .men men.. samtidigt som jag har ont, i huvuvdet o i magen.. men men..

Ha de så bra så länge..
Kram Kram
På återseende!
//TucciT

Idag..

Publicerad 2009-05-21 09:10:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

08.58

Saker som behövs göras idag.. eller ska göras (?!) .. Får se hur mycket jag hinner/orkar med.. har så pass ont idag så egentligen orkar jag ingenting, men som sagt saker måste göras fast att man inte mår bra..

*Hänga in all ren tvätt
*Stryka lite grann
*Diska rent all disk (har just nu ett helt berg känns det som.. suck)
*Se våra bästa år, mycket viktigt :P
*Ikea med mamma o pappa för att byta en sak (?!) tror det var de dom skulle göra :P
*Äta,äta o åter äta.. måste skräpa mig, så nu ställer jag klockan så den ringer med 2-2½ timmes mellanrum..
*Damma
*Dammsuga
*Skura golven
*Skölja av hela badrummet o köra en rejäl städning där inne (igen)
*Sotera ut från kylen
*Ut i det fina vädret
*Blogga.. hahaha är ju självklart.. inte
*Slå in ena paketet som är till Emil o David.. nu blir ni två nyfikna va? :P

Det är väl det jag kommer på just nu som behövs göras.. så nu ska jag sätta igång.. Ha de bra så länge..

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

Morrn Morrn

Publicerad 2009-05-21 08:39:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

08.32

God Morgon :)

Varför ska folk kommentera anonymt för?.. Iof den som kommenterat inatt kan jag misstänka vem det är.. och till den personen: Man får vara irreiterad.. det har alla rätt att vara.. Men sen beror det ju på, på vilket sätt man är det.. bara för att jag är lite irreiterad tex så skiter inte jag i att svara folk som skriver, eller är jätte kort mot dom som skriver eller pratar med mig.. och jag säger om jag är irriterad och ljuger inte om det.. så de beror juh på precis hurdan man är.. men alla har vi rätt att vara irriterade..

Aja jag var typ irriterad en kvart igår sen var allt bra igen.. de kommer o går liksom, snacka om humörsvägningar..

Nu sitter jag här i soffan, precis ätit lite frukost.. *mår illa till tusen*.. ska sitta o låta maten (flingorna med mjölken) sjunka ner och sen sätta igång med städningen.. igår blev det ju inte så mycket gjort, men idag satsar jag på att bli klar med det mesta..

Fint väder ser det ut att bli idag, undra om man ska ut o gå en runda kanske.. vi får se..

Nu ska jag kika runt lite iaf, lite bloggar och så, gjorde ju inte de på hela dagen igår.. hehe

Ha en bra dag så hörs vi!
På återseende!
//TucciT

Humörsvängningar..

Publicerad 2009-05-20 22:26:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

22.23

GoKväll läsare..

Usch är såå irriterad på allt o alla typ.. o jag kan inte ens komma på varför.. kan inte förklara mig.. är bara såå irriterad... dessa humörsvägningar och illamående och huvudvärk dom senaste dagarna gör mig ju... äe jag vet inte.. helt sjukt är det iaf...

Nu ligger jag i sängen.. väntar på att sex and the city ska börja så jag kan kolla på de o sova..

Hoppas ni andra har de bra iaf..

Kram Kram
På återseende!
//TucciT

Graviditet..

Publicerad 2009-05-19 10:44:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

10.24



Morrn morrn mina kära läsare :) Har faktiskt sovit ända till tio idag.. sååå skönt.. Tessie stod då o skrek utanför sovrumsdörren så jag var tvungen o gå upp :) hihi.. hon är ju inte van vid att jag sover så länge:)

Heela (tror jag) natten har jag drömt om graviditet och förlossning, helt sjukt så mkt man kan drömma.. Jag skulle bli ensamstående mamma, pappan fanns i bilden men vi var inte tillsammans utan ett barn hade bara "råkat" bli till..

Sen tog jag mig iaf igenom graviditeten tillsammans med en vän (skriver inga namn) men en av mina tjejvänner som står mig rätt så nära.. vi skulle förlösas med kejsarsnitt båda två samma dag, hon på morronen och jag mitt på dagen.. 

Vi satt på BB.. väldigt konstigt BB men fint... jag o en annan vän som var med gick in o ut o rökte heela tiden typ.. (Jag röka under graviditet? skulle inte tro de) sen kom dom o hämtade henne som skulle förlösas först.. dom gick iväg.. pappan stannade hos oss :O  *konstigt*

Efter bara en liten stund kom hon tillbaka.. utan barn.. jag tittade mot henne o hon sa bara: "fråga inte, han ligger på andra sidan vid krimeringen, han är död".. shit jag fick panik.. pappan tog det bra han också.. allting var så konstigt.. jag frågade henne hur hon kunde vara uppe o gå så direkt då sa hon att hon inte hade haft nån bedövning medans dom skar i hennes mage för de gick ändå så fort :O

Sen kom mamma och pappa som skulle stötta mig vid förlossningen.. eller ja innan.. jag var jätte nervös.. och jag hade typ ingen bebismage :O De var helt skumt och jag hade aldrig känt bebisen typ, bara nån gång.. så jag var säker på att min också var död..

Jag gick runt där inne.. folk trodde jag hade ont av värkar men de var för jag var nervös jag hade ont i magen.. fick några tabletter o så.. sen kom pappan till mitt barn.. min mamma o pappa hade pratat med honom och han hade beslutat sig för att han ville vara delaktig under hela förlossningen..

Vi snackade med en sköterska, jag skulle få ryggmärgsbedövning och jag fick panik..

Sen var de typ inget mer utan sen helt plötsligt satt pappan med en liten tjej i famnen sen vaknade jag.. söt var hon, mkt hår o bruna ögon, liiten var hon, väldigt liten.. men sen vaknade jag haha.. han satt där så stolt o jag kan fortfarande se bilden framför mig, drömmer var så verklig samtidigt som den inte är det..

Vilka drömmar man kan ha ibland.. ler..

Aja nu e de dax för våra bästa år.. ville bara skriva ner min sjuka dröm hehe.. idag blir de nog mest städa o diska tror jag.. de behövs.. om de inte kommer annat i mellan.. de märker vi väl :)

Ha de gott iaf..
Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

Sakna + bilder..

Publicerad 2009-05-18 13:40:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

13.08

Hur fan kan jag sakna såhär? både igår o idag har varit hemska.. Kan du inte bara höra av dig.. Vet inte varför men tårarna har runnit massa idag, varför kan jag inte säga.. är det för saknaden hunnit ifatt mig igen? :O

Trodde känslorna hade svalnat mer än dom gjort.. du betyder så mkt o tycker om dig o blää allt är ju kaos.. sen gör de inte det bättre att jag är så orolig, har en orokänsla i hela kroppen som jag försöker få bort men det går ju inte.. vad är det som händer med mig?.. Jag vill ut o träffa nån ny, nån som kan få mig att känna mig lite omtyckt.. men vart fan ska man hitta denna människa? Och HUR ska man hitta honom? Det är frågan.. och ena dagen känner jag mig redo.. nästa vill jag bara krypa tillbaka till tryggheten hos honom.. även om jag vet att det inte går..

Nej det är inte Tryggheten hos Rickard som säkert många tror, för där kände jag verkligen trygghet även fast det var o blev som de blev.. och är som det är kanske jag också ska säga.. Visst känner jag trygghet när jag är med honom nu också eftersom vi har haft det vi haft, men inte alls på samma vis.. vill ju inget där och de är jag stolt över.. även om jag vet att en del tror att jag ska falla tillbaka och bli sårad.. men NEJ.. INTE denna gången.. Nu är jag bara sårad av den andra.. o min tankar igår o idag har snurrat som attans.. VARFÖR? VARFÖR? VARFÖR? Varför sa du att jag inte fick skita i det vi hade när jag ville? för jag trodde det skulle gå såhär, men "NEJ sa du.. det blir inte så, jag tycker om dig.. du ska inte skita i något.. det vore såå dumt" VARFÖR sa du detta? Skulle vi skitit i allt när jag sa det så skulle jag nog inte varit ritkigt lika sårad idag som jag är..

En dag kanske mitt liv kommer förändras till det bättre, en dag kanske jag kan lita på någon igen.. men den tillit som jag hade till dig och fick så snabbt var den första tillit jag kände sen jag blev bedragen.. Men ni ser, jag blev sviken igen och nu vet jag inte om jag ska kunna känna tillit till någon igen.. för VARFÖR skulle någon vilja ha en tjej som mig? Ärligt.. jag skulle själv inte vilja ha det.. eller kanske mitt sätt o vara, då jag aldrig skulle göra något dumt mot min partner som att vara otrogen osv.. men med mitt utseende som dom flesta går på allra först så vetikatten hur jag ska kunna träffa nån..

Jao nu gnäller jag tycker säkert många, men jag måste få ur mig alla mina tankar o känslor.. annars kommer dagen bli ännu mer katastrof..

Aja nog tjötat om det nu.. nu sitter jag här iaf i min soffa.. har precis försökt få i mig lite mat för fjärde gången idag men inget får jag behålla, så fort jag blir lite depp så spyr jag som en kalv.. min mage är nog väldigt känslig.. jag förstår inte detta.. och all oro det bidrar nog en hel del.. kommer mitt liv snart att förändras? Kommer jag snart få dåliga/posetiva .. (hur man nu ser det).. nyheter snart? Äe jag vet inte o jag pallar inte tänka på det..

Nu tänkte jag iaf lägga upp lite bilder från i Lördags då Mamma klippte Mewin.. hans första klippning o han blev så fin <3 Älskade lilla pojken..

Melwin tittar förundrat och undrar vad de är som sa hända :)


Sitter så fint o blir klippt, dock fick vi ta bort honom från stolen sen, då de var svårt att komma åt..


Haha lite rolig bild :)


Klipp klipp klipp.. han var väldigt duktig måste jag säga..
  

Calle var med han också :)


Hmm hur länge ska ni hålla på? Tänker nog Melwin hihi.. men han är ju duktig o flyttar locken istället för hela huvudet:P hahaha


Så söt han är :)
 

Slutresultatet..
 

Stolt mamma


Min mamma tycker om att säta barn i denna korgen, haha.. men barnen gillar de också :D
 

Gladfisen hos sin pappa :D




Avslutar det hela med en bild som jag bara ÄLSKAR.. så jädrans bra.. synd bara mammas arm är ivägen.. men är ju lite av de som är charmen på sätt o vis också med bilden :)


Det var allt för mig för denna gången :P Sorry blviit lite uppdateringar idag, men de får ni stå ut med.. vissa dagar behöver man skriva av sig mer än andra dagar..

Nu ska jag gå o göra mig klar för jobbet..

På återseende!
//Depp- TucciT



MC..

Publicerad 2009-05-18 10:30:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

10.16

God förmiddag på er..

Idag är de ingen bra dag alls, är på väldigt kasst humör, har ont, är ledsen, skulle kunna börja gråta vilken sekund som  helst.. utan egentligen anledning, mer än att jag är så sjukt trött på denna ensamhet och känslan av att inte duga till någon..

Idag blir det att jobba.. halv fyra till tio.. ska nog gå bra hoppas jag.. ska snart se våra bästa år och sen göra mig iordning o göra mat o så.. usch känner inte alls för det.. idag är verkligen en sån dag jag bara vill ligga hemma.. inte göra ett skit.. men de går ju inte..

Haaatar min jävla huvudvärk, idag är den mkt värre igen.. o jag får fasen panik på det.. men men vad gör man..

Tänkte slänga upp lite bilder från gårdagen =)

Pappa och en tjej som skulle åka MC för första gången, hon var kanon nöjd :D
  

Det var en del motocyklar där.. 20 lr 21 st :)
 

Min älskade Mamma <3


Var ett lågt led när dom körde :)
      

Jag var där jag med :P


Pappa me killen som jag berättade om igår :)
  

Det var allt för denna gången, nu börjar våra bästa år så ska mysa ner mig i soffan med mitt täcke o se det innan de är dax att ta tag i sitt liv..

Avslutar med en sista bild.. ha de gott så länge så hörs vi!



Kram Kram
På återseende!
//TucciT

Saknar..

Publicerad 2009-05-17 22:58:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

22.52

Saknar Dig faktiskt...
Saknar Din famn, Dina ord, Dina armar..
Saknar till o med Dina taskiga kommentarer, Ditt ibland elaka sätt att prata/skriva..
Saknar Dina tråkiga skämt som blir roliga bara för att det är Du..
Saknar att prata med Dig varje dag..
Saknar att Du säger att jag inte får skita i allt som handlade om Oss, för de vore så dumt..
Saknar att tillbringa tid med Dig.. och utan dig fast ändå veta att Du var där..
Saknar att Du ville höra av dig jämt, att Du var tvungen läsa min blogg flera gånger om dagen för att ha "koll"
Saknar Ditt skratt och dina allvarliga stunder..
Saknar rätt sjuka saker, som ändå blir underbara..

Jao jag SAKNAR en hel del.. DIG.. ta åt dig.. Du vet såå väl vem Du är..  Men jag kommer aldrig mer få uppelva det jag upplevde för ett tag sen.. och som jag upplevt från o till under lång tid, Nu finns det inget kvar, knappt ett mess.. knappt att du frågar hur man mår.. knappt att du verkar bry dig.. även om jag tror du inners inne gör det.. men du visar inget, så jag har gett upp.. kommer aldrig få chansen att träffa dig på detta sätt igen.. TYVÄRR..

SAKNAR DIG! LYSSNA DÅ.. :P






De var allt för mig just nu.. precis kommit hem.. ska försöka få mig lite sömn..
Kram
På återseende!
//TucciT - som saknar så de gör ONT idag.. :(

Uppskattad o trevlig dag..

Publicerad 2009-05-17 18:54:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

18.49

Nu är man hemma (hos mamma o pappa) efter en väldigt trevlig och uppskattad dag med pappa o mammas mc klubb.. goldwing.. skulle ju grilla och köra med dom sjuka barnen och deras familjer.. o gud vilka söta barn :) Och det uppskattades verkligen så det är uppbokat nästa år igen :) Så kul o se glädjen som barnen fick, från att inte vågade säga ett ord till att hoppa upp på pappas mc o åka iväg.. till att sen gå o leta efter pappa för att få åka igen.. så himla kul att se :) Detta var en väääldigt tillbaka dragen kille.. men han åkte två gånger och var nästan lyrisk när han pratade med sin pappa efteråt :) hihi..

Efter det så var vi på ikea en snabbis, för vi skulle köpa bänkskiva och ett soffbord till mamma o pappa :) Sen var vi hos farmor på hemmet o hälsade på också :) Men imon ska hon hem o vara hemma en vecka o sen tillbaka igen.. får väl se hur de hela slutar..

Snart kommer Caroline o ska spela med mig och mamma.. men nu ska vi käka här.. gott gott.. hamburgare.. länge sen jag käkade "hemmagjorda".. så får väl ta o göra det nu :)

Kom ihåg.. det du inte har kommer du aldrig få, det du vill ha.. kommer du aldrig få.. det du har kommer du alltid förlora..

tack för mig så hörs vi..

Kram kram
På återseende!
//TucciT

Melwin..

Publicerad 2009-05-17 09:06:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

08.57

Morrn Morrn... usch idag är jag verkligen trött, snozade klockan säkert fem gånger lr nåt.. usch.. men men så e de när man inte kan sova om nätterna..

Igår var vi ju o firade Caroline o Malin.. mkt trevligt var det.. såg eurovision o så.. bra låt vann, den var helt okey bra vinnare.. men tråkigt när alla röstar sina tolver på typ samma.. blir liksom ingen spänning i det hela...

Annars så grillade vi o åt gott, spelade kubb o snackade skit typ :)

Idag.. nu snart.. så ska jag till Kalmar med mamma och pappa.. guldvinge (motorcyckel) klubben har en dag idag på stensö med grillning och motorcykelåkning för barn som "bor" på sjukhuset och deras föräldrar o syskon.. jag tycker de e jätte bra att dom har sån här dag en gång om året.. tänk så kul för dom sjuka barnen :)

Aha de var väl allt för mig.. i think.. tänkte slänga upp lite gammla bilder nu (från pappa eftersom han varit lite seg på o skicka) .. Iaf.. bilderna är på Melwin.. från i Mars.. så titta o njut på denna underbara pojk..

Mata.. haha kolla inte in mig, ser ut som f*n :P


Hihi så underbar :)


Är han inte söt eller? :D
 

Haha jag har ju iaf kul åt nåt..


Hmm vad ska vi göra nu då?
 

Haha kolla in Melwin o mig.. typ samma blick o samma min... "hmmm" tänker vi nog


Det var allt jag hde o bjuda på för denna gången...
Nu ska jag göra mig klar för att köra..
Ha en bra dag ni alla :)
Kram kram
På återseende!
//TucciT

Dagens..

Publicerad 2009-05-16 14:36:00 i Vänner har en stor betydelse!

14.33

Me today ;)


TÄnkte slänga upp dagens lite snabbt :) ler.. sen ska jag bege mig bort mot Lisa i affären o störa henne lite o snacka skit.. som alltid innan jag ska ivög typ :P Sen ska jag Malin Melwin o Jocke ut till mamma o pappa innan vi ska till Caroline =) Ser fram emot kvällen :)

Aja här kommer dagens iaf..
 


Ha en fortsatt bra dag o kväll
Kram
På återseende!
//TucciT

Bättre sent än aldrig...

Publicerad 2009-05-16 09:34:00 i Familjen betyder allt!

09.22

Morrn Morrn.. Hur är det med er idag? Här är de typ inte bra alls.. *typiskt*.. bara för man ska iväg, har knappt sovit nått i natt o har jätte ont i skallen.. men men de får gå..  

Tänkte ta o slänga in lite bilder.. bättre sent än aldrig.. haha.. på Bruno när han var o hälsade på i Februari då han fick mina dop-pressenter o så för jag var ju inte på hans dop :( Låg på sjukhuset då.. titta o njut ;)

Dop-pressenterna :) Först o främst den traditionella ;) haha... men han var de första som fick den.. i think..


Sen denna söta sten :)


Jag sitter o matar Bruno... ler... kan man tro att jag är nyopererad här.. ett dygn innan bilderna togs.. var bara hemma nån timme på permiss.. usch så jobbigt de var minns jag.. men de var de värt :)
 
 

När jag inte orkade hålla honom mer pga min nyopererade mage och så, så fick mamma ta över :) En riktig linslus är lilla pojken :D
 

Bruno öppnar paketen :)
 

Älskar denna pojken!! Sååå Underbar <3


De var allt för nu iaf.. nu ska jag gå o fixa mig lite så jag kan köra ner på kvantum o inhandla de sista.. ska göra lite sallad o så till Malin mig o Jocke.. o lite annat :P

Kram Kram
På återseende!
//TucciT

Nu sitter jag här igen..

Publicerad 2009-05-15 13:42:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

13.38

Hej hej

Nu sitter jag här igen hos mamma o pappa :) ler.. var tvungen o få lite hjälp med nya klänningen jag fick hem idag.. weeii den passade ler.. den svarta om ni minns som jag lagt ut innan... bild får ni nog imon då jag tänkt att ha den på mig :)

Idag har de varit lugnt, kom hit för ett tag sen.. hemma gorde jag bara lite nytta, hängde in rena tvätten o så.. tog de lugnt.. och fixade med lite foto som pappa ÄNTLIGEN skickade över till mig, kort ända sen i fabruari som jag inte fått förens nu.. så blir nog lite bilder här senare om jag hinner.. vi får se vad jag hinner o känner för..

Sen i eftermiddag blir det att träffa Malin.. trevligt trevligt :) Ler..

Imon blir det att fira Malin o Caroline.. grillning o så.. ska bli trevligt det också..

Nee de e väl vad som händer här.. vad händer hos er? :D

På återseende!
//TucciT

Aj aj och irriterad..

Publicerad 2009-05-14 07:58:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

07.50

Aj aj kan man säga ja.. har så förbannat ont i skallen idag.. stannat hemma från jobbet.. suck.. men vad ska man göra?.. tabletterna ville inte hjälpa de minsta på morronen så.. jao de var bara o ringa jobb o säga att jag inte kan komma idag..

Nu sitter jag här.. har legat o vilat sen jag ringde jobb vid tjugo i sju.. men nu kan jag inte vila mer.. går ändå inte sova så då blir man bara irriterad.. precis varit nere o kollat om de fanns nån tvättid och det gjorde det så ska iaf tvätta en maskin nu.. med de viktigaste.. de andra får så snällt vänta..

Är irriterad, varit nu några dagar egentligen.. irriterad på folk, folk som aldrig svarar eller hör av sig.. jag försöker höra av mig, skicka sms o så.. men aldrig (nästan) får man svar.. o inte är det många som kan höra av sig självmant heller.. undra vad ens vänner är för vänner ibland.. vänner o vänner.. jao olika från person till person de där.. mene aa som sagt.. allmänt irriterad o depp.. visst alla har sitt.. de har jag också, men varför kan man inte svara på ett mess ibland eller bara höra av sig självmant? Ibland undrar jag om vissa inte vill ha kontakt, om dom inte vill ses.. jag är iaf trött på att tjata nu, så ger mer eller mindre upp att höra av mig nu.. jag har försökt så jävla många gånger.. Och här skriver jag egentligen förjäves för är nog inte någon som reagerar ändå..

Aja nu fick jag ut mig lite aggresioner iaf.. men bara lite.. för jag har såå mkt jag skulle kunna skriva rakt ut men det gör jag inte då jag inte vill peka ut särskilda personer när det gäller sånt här i min blogg.. men nu vet ni iaf, den som vill får ta åt sig.. men kom ihåg.. jag ger upp, jag tänker inte tjata om att ses o.s.v... nu är de upp till dig...

"vänner har en förmåga att komma nära och sen bara sticka o skita i de dom lämnar kvar"

Nehe nu ska jag ta de lugnt en stund till innan jag ska orka mig ner och slänga in en maskin..

Ha de gott ni där ute som läser..
På återseende!
//TucciT

då så...

Publicerad 2009-05-13 17:10:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

17.08

Då var man hemma.. eller hemma o hemma jag är i Örsjö hos mamma o pappa.. hade ju min bil här.. o nu står pappa o gör pannkakor till mig som vi ska äta nu o så jag slipper stå o laga mat o ha med mig till jobb i morgon :) Snäll pappa har jag.. tihi

Jao skulle väl mest skriva att jag var hemma typ:P

O så tänkte jag passa på o säga sotrt GRATTIS till Caroline idag som fyller 24.. inte illa tjejen ;) haha.. GRATTIS iaf :)

Ha en fortsatt bra kväll

Kram kram
På återseende!
//TucciT

Hem hem hem...

Publicerad 2009-05-13 10:20:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

10.18

Hej hej.. aha idag åker man då hem från skåne-land igen.. blev en väldigt kort vistelse här nere.. men men så är de ibland :) Åker vid kvart över ett..

Annars händer de inte mycket, ska käka pannkakor i eftermiddag när vi kommer hem.. sen blir de hem o sova tidigt för att ta sig upp till jobbet imon bitti..

Nee har väl inte så mkt o skriva egentligen.. ska gå upp där uppe o sminka mig o göra mig klar.. så de bara är att åka sen..

Ha de gott så länge

Kram kram
På återseende!
//TucciT

Hur kär är du?

Publicerad 2009-05-12 11:28:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

11.27

Hur kär är du? De kan man fråga sig gjort quiset på facebook.. fick svaret:

Jätte kär

Du är så kär att det inte finns några ord som kan förklara hur mycket du gillar personen



hahaha lite komsikt, är jag så kär? :O haha.. min hemlighet..

Nu ska jag åka till Lund..

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

Skåne-Land...

Publicerad 2009-05-12 09:14:00 i Familjen betyder allt!

09.11

Hej hej..

Nu är man äntligen i skåne-land :) Så skönt o träffa alla igen, kom hit igår eftermiddag.. då kom även mormor, morfar o morbror Jonas o vi åt lite o hade det trevligt :)

Idag bär det av till Lund sjukhus.. spännande o kanske lite nervöst.. men de ska nog säkerligen gå bra =) Uppdaterar om det i sjukhusbloggen när jag har tid o så..

Nu ska jag snart börja göra mig lite iordning, ska väcka min kära mor också så hon kommer upp.. de är ju inte det lättaste precis :P haha..

Annars idag händer de nog inte så mycket mer, morbror kommer hit ikväll också.. det är väl allt jag vet.. kommer nog åka hem imon vid lunchtid som det ser ut nu, men beror ju lite på vad läkaren säger o så.. vi får se helt enkelt..

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

Bilder..

Publicerad 2009-05-11 10:45:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

10.33

Tänkte lägga upp lite bilder från dopet igår :)

Prästen e Oliver :)


Jag hälsar på lilla Oliver i kyrkan :)


Jag..
 

Hmm fråga mig inte vad jag håller på med.. haha men den bjuder jag på :P


Jag o Oliver utanför kyrkan..
 


Mamma o Oliver :)


Sötnosen :)


Mamma, jag o Oliver


Är han inte fin? ;)


Avslutar gör jag med ett kort på failjen.. så fina så :)


De var dom bilder jag hade o bjuda på.. så titta o njut som jag brukar säga.. o glöm inte lägga en kommentar när du ändå är här :)

Nu ska jag se lite på våra bästa år innan de är dax att ställa sig o stryka lite grann..

Kram Kram
På återseende!
//TucciT

Dopet..

Publicerad 2009-05-11 09:06:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

08.55

Morrn Morrn.. vart vaken sen tjugo över sju. fattar inte varför jag inte kan få sova lite nån gång? :O

Igår var de ju då dopet.. mkt fin o trevligt :) Ler.. ´som dom flesta dop.. Dock blev jag full i skratt när dom sa vad Oliver ska heta.. Oliver viste jag ju.. och det heter ju även Madde o Erics lilla sötunge.. han heter ju Oliver Carl Hubert.. Och när dom säger vad Oliver igår skulle heta så säger dom.. CARL OLIVER.. det tyckte jag var rätt kul ler.. så blev ett litet skratt där.. att folk kan ha så pass lika smak ;) Ler..

Aja nu ska ni få se dop-pressenten.. som blivit något av en liten tradition för mig :) Men denna var ändå lite annorlunda o jag blev så himla nöjd ;) Vad tycker ni?

"Framsidan"
 

Själva ramen..


Dock så hann jag ej framkalla kortet, så fick skriva ut från datorn så länge därav det svartvita.. såhär ska kortet se ut sen...


Kortet.. som jag själv hittat på o skrivit :) Ler..


Där fick ni iaf se dop-pressenten o det :) Ler..

Nu ska jag gå o äta lite frukost och sen börja dona.. har en hel del o göra innan jag senare idag åker till Skåne-land :)

Uppdaterar nog mer senare..

På återseende!
//TucciT

Dagens..

Publicerad 2009-05-10 09:44:00 i Här är jag!

09.43

Lovade ju o slänga upp dagens.. så här kommer det..
 

De var allt från mig :) Nu ska jag gå o se om jag har nåt lätt o äta..

På återseende!
//TucciT

Pressent..

Publicerad 2009-05-10 08:47:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

08.39

Gomorron där ute :)

Nu är Söndagen här och det är dax för dop.. Har ägnat den tid jag varit vaken (nästan) till att dona med doppressenten och slagit in den o så :)

 

Ska snart börja göra mig iordning själv.. så man blir lite fin :) Och sen måste jag packa ner allt jag måste ha med mig så jag kan byta om innan jag kör till jobbet sen, får ju köra direkt från dopet till jobbet.. så blir en fullspäckad dag idag :) Ler.. men de är skoj..

Igår hade vi skiiit (ursäkta uttrycket) trevligt hos faster o Bruno är ju helt underbar <3
Blev en helkväll, var inte hemma förens kl var nästan tolv.. lite tråkigt dock att jag mådde skit ett bra tag där.. men men, man är ju van vid att man ska bli kass när man gör något kul nu för tiden.. Jag ska helt enkelt aldrig få njuta av o ha trevligt längre..

Nee nu ska jag hoppa in i duschen.. slänger väl ut dagens sen :)

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

Jobb..

Publicerad 2009-05-09 17:00:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

16.56



Hej hej..
Sitter ute i Örsjö o tänkte uppdatera lite snabbt bara så ni vet jag lever :) haha

Idag har jag jobbat.. har gått okey faktiskt, träffade lite nya pensionärer :) Trevligt trevligt..  Efter jobb åkte jag hem o duschade o gjorde mig iordning o lite sånt sen begav jag mig ut hit till Örsjö, till mamma o pappa.. Har fixat med dop-pressenten och dop-kortet till i mogon då lilla Oliver döps :)

Nu ska vi snart hem till faster och hälsa på, där även min farbror o Anna o lilla Bruno är :) Ska bli mkt trevligt.. busa o gosa lite med lilla Bruno :D

Imon blir det alltså dop, sen jobb hela kvällen, fullspäckad dag..

Nehe nu ska jag gå o se hur långt mamma och pappa kommit.. ha en fortsatt bra kväll!

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

Modellen..

Publicerad 2009-05-08 18:07:00 i Här är jag!

18.05

Tog några kort hos mamma o pappa idag.. pappa som fotograf som vanligt hihi.. blev inte så många men här kommer ett smakprov som pappa gjort om till mig för jag ville ha allt svartvit o bara tunnikan blå :D Blev as snyggt tycker jag... min pappa kan han :D Tack pappa!



Så... vad tycker ni? :)

Nu ska jag fixa med dop-pressent..

Ha de gott
Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

Underbar..

Publicerad 2009-05-08 10:14:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

10.11

Underbar musik.. vill tillbaka till den som låtit mig komma på vad bra musik är för något :D haha.. iof jag lyssnar på nästan allt.. men sån här musik är så.. mysig på nåt vis.. aja bra låt iaf..



Hur underbart skulle de inte vara att åka o hälsa på honom nu när de e såhär skönt väder o allt.. blö.. ao jag e depp idag.. sorry..

Nu ska jag snart iväg till Barnmorskan.. sen får jag se om de blir en runda på marknaden sen.. o sen är det sjukhuset som gäller.. dietisten.. såser min dag ut..

Ha en bra dag!
Tack Heeej
På återseende!
//TucciT

Shit..

Publicerad 2009-05-07 06:05:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

06.00

... Vad trött jag är.. skulle kunna sova flera timmar till känns det som... *typiskt*.. ska iväg o jobba snart.. fast kl är bara sex så åker inte ritkigt ännu, men är så gott som färdig.. ska bara bre mig en smörgås o ta med o sen på me ytterkläderna sen e jag klar..

Har en jäääädrans huvudvärk idag.. tagit tabletter så hoppas dom börjar hjälpa snart.. vilket dom redan borde ha gjort lite.. men men.. vad gör man liksom..

Idag jobbar jag bara till halv tolv.. känns skönt o göra det idag faktiskt.. sen blir det att möta upp mamma o pappa i kalmar o så blir de nog o luncha på ikea..

Nee har väl inte så mkt o säga.. de e iaf så min dag ser ut än så länge! Hur ser er ut?

Ha en bra dag iaf... Pussendå
På återseende!
//TucciT

Dagens..

Publicerad 2009-05-06 12:06:00 i Här är jag!

12.04

Typ samma som igår, fast ändå annorlunda :P
 

Snart dax att bege sig till Kalmar för att ha möte på jobbet i två timmar :P Kul Kul.. hmm

Annars händer inte mkt, har typ ingen ro till o skriva.. så aa ni får nöja er me detta..

Tack för mig.. hej
På återseende!
//TucciT

Glömt..

Publicerad 2009-05-06 09:06:00 i Familjen betyder allt!

08.59



Jao jag har ju glömt o berätta att jag härromdagen bokade mina kära biljetter till Sthlm i sommar :D

Fick tag på billiga o bra förstaklass biljetter :) Vilket innebär att jag kommer ha internet både hela resan dit och hela resan hem.. underbart :)

Nu har jag nåt o se fram emot, längtar ju upp dit som fasen och självklart längtar jag efter min kära bror o Pojkvännen David med :D

Weeii så glad jag är :)

Åker Onsdagen den 24de Juni o kommer hem den 29de Juni :D Så veckodagarna kommer jag vara ensam då bror o David jobbar.. men de gör inget, jag trivs så bra att bara gå runt o strösa för mig själv på sthockholms fina gator bland alla uteserveringar o affärer man kan gå o kika i :) O bara sätta sig på tunnelbanan o åka en massa, bara hoppa av nån stans för att gå o kika o sen sätta sig på tunnelbanan igen, lär bli mkt tunnelbana och mkt prommenader :) Hoppas även på att Snygg Fredrik är hemma i Sthlm då och är ledig så vi kan ses o göra sthlm lite osäkert o sitta på en mysig resturang o uteservering igen o flumma oss o ha skoj :D

Gröna linjen ska bli uppsliten, så se upp.. här kommer jag ;)

Nån som är i Sthlm som vill ses kanske? :P *skratt*

Paaarty blir det också.. :D Najs.. och sen kommer vi nog göra annat skoj, gå ut o äta på mysig resturang o så kanske? ;)

Nehe de var allt jag hade o säga
På återseende!
//TucciT

Dagens..

Publicerad 2009-05-05 09:30:00 i Här är jag!

09.27

Tänkte slänga upp dagens lite snabbt...
 

Vet inte ritkigt vad jag ska hitta på, sugen på att göra nåt så får se om jag kör in till kalmar o bara kikar lite grann.. får se.. skulle behöva in på ikea en runda o köpa en kudde.. aja ja får se hur jag gör.. ska iaf bort till netto nu

Ha de gott

På återseende!
//TucciT

Besiktning..

Publicerad 2009-05-05 08:20:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

08.07

Morrn Morrn.. Vart vaken nu en timme nästan, fattar inte varför jag ska vakna såhär tdigt varje jädrans morgon..suck.. vill kunna sova till nio/tio nånting iaf.. blö..

Aha igår hann jag inte med att uppdatera här inte, de var som jag skrev de skulle bli.. en fullspäckad dag.. :) hihi..

Började med att åka ut o byta bil hos mamma eftersom jag skulle besikta min, då kan de ju vara rätt bra att ha sin egen bil :) Så jag o Bengan körde ut o fixade det, sen hem hit igen o jag käkade lite.. sen ner till besiktningen.. måste erkänna att jag var lite nervös.. att bryta trenden.. som är att få blank papper på besiktningen, vilket denna bil alltid fått.. aldrig en anmärkning o ändå är bilen 17år gammal :) Men aa körde in på besiktningen och  han kikade o sa att det här såg ju bra ut.. sen skulle han börja kolla under, vilket gick väldigt snabbt eftersom de inte kommit nån rost o inget fel.. så sen fick jag ett papper.. o de var BLANKT.. weeehheeeyyy.. jag klarade det.. jag hade inte kört sönder min lilla skrutt, som jag kanske inte kan kalla skrutt, men de gör jag ändå haha.. aja den gick igenom iaf.. o glad blev förståss jag :)

Efter besiktningen åkte vi hem igen en rund, gjorde inte så mycket var mest nervös för jag skulle till tandläkaren.. suck.. ta bort lite tandsen vilket kostade mig 665 spänn, lagt ut mer än 1200 på tandläkaren denna månaden.. vilket inte känns särskilt roligt.. sen ska jag laga den 26e.. lär ju gå på en hel del, sist jag gjorde det så gick de på typ 1400 spänn, aja vi får väl se.. sura pengar iaf..

Sen åkte vi o köpte oss en kebabrulle.. o gudars vad gott det var :) ler.. sen var de bara att bege sig till Örsjö igen för o byta bil igen.. hehe roligare o köra me mammas bil.. sen ut till Sofia som vi var hos o träffades vi som gjort OP.. trevligt värre :) Sen ut till mamma o pappa igen för o tömma katternas lådor o ge dom mat o vatten o sånt där :)

Sen åkte jag hem igen o bara tog de lugnt, kollade lite på tv o satt vid datorn o så sen blev de sängen, var dock ett helvete o somna men till slut så gick det iaf :) Det var nog allt om gårdagen det...

Idag händer de nog inget vad jag vet nu, får se.. ska iaf till Netto o inhandla lite saker till mamma o pappa.. sen får vi se.. vad ska alla andra göra idg då? Ni som läser men inte kommenterar ni kan väl skriva en rad lr två om vad ni ska hitta på eller nåt annat skoj :)

Nehe nu blir de o göra mig lite göt.. gott..
Ha en bra dag!
På återseende!
//TucciT

Bytte gardiner...

Publicerad 2009-05-04 10:06:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

09.55

Hej hej på er...

Hann inte med o uppdatera nåt här igår, var en fullspäckad dag..

Dagen började med att jag tog de rätt så lungt iaf, gick runt o plockade lite o så.. sen var jag ute o prommenerade med Bengan.. ner till Kvantum o köpte tandborste o tandkräm o sen hem igen :) Skönt, ska börja vara ute o gå o så mer så jag rör på mig har jag bestämt :)

 

Efter promenaden så blev det hem igen o börja stryka gardiner o sånt.. fick nått ryck att det var dax att byta så det gjorde jag :) Blev kanon.. hihi.. lite ljusare nu när de fina vädret har börjat komma :) Strök även lite kläder som var skrynkligt efter tvätten :) Haha jag är inte den som brukar stryka kläder direkt ofta :P

 

Sen var det mest städ städ o städ, städade hela lägenheten faktsikt, bara torka golven som är kvar.. får se om jag hinner med det idag :) 

 

Bengan var här också .. han satt o spelade bil-spel på mitt wii medans jag dammsög o så.. sen spelade vi bowling resten av kvällen, mkt trevligt då det var länge sen vi spelade det nu :) Jag är ju bäst ;) Hahahaha

 

Gårdagens sitat av mig: "Gör mig INTE Bättre än vad jag är för fan" hahaha de lät väldigt dumt :P

 

Nehe här ska ni få se hur det blev:)

Före börjar vi med... (gardinerna är lila, vilket inte syns så väl på bilden! Och dom bakom är svarta)


Efter, mkt ljusare blev det :)
 
Blev väldigt mörka bilder, men orkade inte hålla på o mixtra så det blev rätt så ni får nöja er med det :P

Idag är den en fullspäckad dag som väntar... ska snart göra mig iordning lite grann o sen koka mig lite gröt, sen blir det att åka ut till Örsjö o ta hand om katterna.. o hämta min bil.. sen 13.10 ska jag besikta den *håller tummarna för att de går lika bra iår*.. Sen 14.30 är det min skräck som gäller, tandläkaren.. har så jävla ont i magen o haft hela natten så de e inte sant.. usch hatar det.. men men de måste göras.. sen efter de så ska jag o Bengan käka kebebrulle som vi varit sugna på typ hur länge som helst.. sen vid fem så sa jag o träffa tjejerna i gruppen som gjort min magoperation, vi ska börja träffas hemma hos varandra o så nu :) Mkt trevligt.. ikväll blir de hos en tjej uanför Örsjö.. så nära o bra för mig :)

Sådär ja då vet ni hur min dag ser ut iaf.. vad ska ni hitta på? ;)

Nee nu ska jag gå o koka mig lite gröt.. mumms..
Puss puss o Kram
På återseende!
//TucciT

Goodbye

Publicerad 2009-05-03 08:45:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Bjuder på en lite låt så länge, gammal men får mig o tänka ännu mer på en viss lite V..... ler, har ju värsta klippet på datorn haha *pinsamt* men så är det.. aja lite tankar till honom skadar väl inte idag.. Bella de e ditt fel ;P Mohaha *skoja lite me dej gumman*



Där fick ni den, nu ska jag dra en stund :P

Kram Kram
På återseende!
//TucciT

Idag vill jag...

Publicerad 2009-05-03 08:39:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

08.35

Morrn morrn alla där ute :)
Idag är det tråkig Söndag, så typiskt bara för att jag vill hitta på nåt.. typ åka till Kalmar eller nåt.. hehe.. näe men vill bara hitta på nåt.. men vad kan man hitta på en Söndag? :O Förslag?

Igår blev det en lugn dag, var mest hemma.. var ute hos katterna i Örsjö med.. o dit kom även Caroline så vi fikade lite glass o konserverad frukt o spelade skip-bo.. trevligt trevligt... sen på kvällen gick jag ut o gick en liten runda, blev bara en kort runda då jag tyckte det var så kallt ute.. hihi.. får se om jag ska ut o gå nu på dagen istället :)

Annars har jag nog inte så mycket att säga tyvärr.. är mest uttråkad o har ont som ett svin typ.. på tal om svin.. svininfluensan.. hoppas inte de kommer hit, så man ska behöva oroa sig för det..

Nehe nu tror jag att jag ska ta o göra mig iordning lite grann faktiskt.. har ju vart vaken ett bra tag nu så de är väl på tiden :P

Ha en bra dag så hörs vi!
Kram Kram
På återseende!
//TucciT

Vill inte klaga..

Publicerad 2009-05-02 10:57:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

10.47

Hejsan Hejsan...

Idag mår jag verkligen skit igen, usch jag hatar o klaga såhär, men de börjar gå över gränsen.. sätt er själva med migrän dag ut o dag in, varje natt, varje vaken stund.. så får ni se om ni blir så possetiva o glada!!!!! Jag är förvånad över att jag egentligen inte är tråkigare o gnälligare än vad jag är ändå, men förstår att folk tycker jag klagar o har mig.. men så e de när man mår skit o har så förbannat jävla ont heela tiden!!!

Igår var vi hos Madde o grillade.. de var mycket trevligt, även om jag även då var tråkig o inte riktigt orkade att vara med när vi spelade spel o så..  hade så jävla ont vilket jag hoppas ni (ni som var där) förstår, igår tror jag även dom såg det på mig.. kunde knappt titta med öppna ögon.. allt var svartflammigt.. jätte otäckt.. men var bara att bita ihop o försöka hålla humöret uppe och försöka vara lite glad o possetiv.. Men de e ju inte jätte svårt när man är med sina vänner och när man har en söt-Jonna som håller på o springa runt och som tycker om en o gör en glad :) Det är alltid trevligt då och då får man annat o tänka på, även om värken långt ifrån försvinner.. Aja tack tjejerna o era familljer för en trevlig kväll iaf och förlåt för att jag är så tråkig ibland.. får typ jätte dåligt samvete, men vad ska jag göra?

Idag blir det en lugn dag, håller på att tvätta lite.. måste ställa mig o diska också.. får se vad jag orkar med sen.. sen blir de nog ut till Örsjö, mamma o pappa är ju i skåne så måste ut o vattna o ge katterna lite mat, får se om jag orkar annars är ju Caroline så snäll och gör det eftersom hon bor där ute :)

Nehe om man ska gå ner o titta om tvätten är klar kanske, glömde kolla på klockan när jag kom upp förrut hehe.. *smarta jag*.. Sen får jag väl ta o göra mig lite mat också.. måste skärpa mig med min mat nu alltså, nu ska jag ta tag i allt igen, på ritkigt.. inte slarva o inte äta massa godis hela tiden :P Nu ska de hårdbantas :P skratt..

Är så tröt idag, knappt sovit något alls inatt pga huvudvärken o kramper i magen.. så har fått ta tabletter hela natten för att bli av me smärtan en halvtimme o sova den strunden för att sen ligga vaken o vänta på att kunna ta nästa tablett.. ett helvete rent ut sagt, de e inte lätt att inte klaga :( Men nu är de bara 10 dagar kvar till Lund, nerräkningen har börjat :) Hur kul de nu är att räkna ner för att man ska tll sjukhus.. hmm.. bara de säger väl en hel del..

Ha en fortsatt bra dag, jag lär väl uppdatera mer senare kanske, vi får la se..

Kram kram
På återseende!
//TucciT

Precis ätit frukost..

Publicerad 2009-05-01 05:44:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

05.40


Morrn Morrn alla där ute :) Idag är de 1 Maj o säkert många som är väldigt bakis o sånt, hihi.. själv så känner jag mig bakis ungefär fast tio gånger värre, har sån jävla huvudvärk, har inte släppt nånting knappast.. suck..

Har precis käkat lite frukost iaf.. men fick upp allt igen.. som vanligt. blir så trött på det.. men ska iaf snart gå o göra mig iordning, kände bara att jag ville uppdatera med några rader här..

Jag blir skogstokig på vissa personer, jag kan inte förstå mig på människor ibland, är jag ingen människa eftersom inte jag beter mig som så många andra? usch.. vill bara glömma, gå vidare, hitta något som stadgar mg lite i livet o som ger mig livsglädje... finns inte detta o beställa någonstans på nätet? :P

Nee nu ska jag gå o fixa til mig lite snabbt, ska se om jag hinner med o uppsdatera min sjukhus blogg nu innan jag drar till jobb, chansen finns.. men vi får se.. säger till i så fall

Ha en bra dag alla iaf, så hörs vi!
Kram
På återseende!
//TucciT

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela