Välkommen!

Nöjda!

Publicerad 2013-03-30 10:24:00 i Välkommen hem till oss!

Som ni säkert förstår så är vi grymt nöjda med hallen! När möblerna kommerpå plats så kommer det bli så grymt bra! Åååh vad glad jag är! Tack papp för hjälpen, vad vore vi utan dig?! <3
 
 
Min mupp verkar ju glad han också, men idag känns det lite fel att vara glad.. har grymt dåligt samvete för ett sms jag skickade igår.. men de gick inte att veta.. Men Andreas min älsklings-mupp, han kan göra sig fiiiin på bild han <3
 
 
Vad tycker ni?!

Det blev grymt snyggt!

Publicerad 2013-03-30 10:13:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Golvet är klart.. helt klar en 10 poängare av 10 möjliga! Super!
 
Väskan är packad, nu väntar vi bara på att diskmaskinen ska bli färdig och Stefan ska komma och hämta nyckel.. sen drar vi ner mot Skåne ett par dagar så Andreas får hjälpa pappa lite också :) Stefan ska vara snäll och passa katterna, det tackar vi för!
 
Idag skänker vi en extra tanke till Eriksson.. vi finns här för dig vännen, dag som natt, så fort du behöver oss!!

Halva hallen klar :D

Publicerad 2013-03-29 19:43:00 i Välkommen hem till oss!

Halva hallen är klar och vi är gryyyymt nöjda :D min fästman och min pappa är helt enkelt dom bästa <3

 

MIN sötnöt.. vilken tomte.. och honom bor jag med ;)

Smakprov på golvet.. och nya dörren.. såå nöjda!!


Grabbarna jobbar på bra.. kämpa kämpa.. både lite sjuka och febriga, men dom gnäller inte för de :D

Nya dörrar!

Publicerad 2013-03-29 14:31:28 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Äntligen har jag fått min vilja igenom igen och få nya dörrar :D Pappa är snäll som alltid och hjälper oss, när toa-dörren är bytt så ska de läggas klinkers.. Spännande, sen får vi se om vi hinner byta dom andra dörrarna också medan golvet torkar..

Revbenen står på spisen och kokas och till det blir det sallad i majs-skal.. Ikväll blir de smörgåstårta! Mumms!


Kakan står i ugnen..

Publicerad 2013-03-29 10:15:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Doftar juvligt.. och pappa är på väg, ca 2 mil kvar nu eller nåt.. trevligt värre! Mamma stannade tyvärr hemma men det gör inte så mycket, vi åker ner till dom när vi är klara med golvet, imon eller på söndag.. för sen är Andreas ledig ett par dagar så då ska han hjälpa pappa lite..
 
Stefan kommer förbi också och fikar med oss, det är en jordgubbskaka som står i ugnen så hoppas den blir super god, men det tror jag nog :D
 
Ska bli så spännande att se hur golvet blir, men jag vet att det kommer bli kanon fint! :D
 
Vill passa på att hälsa alla mina läsare en Glad påsk!
 
Massor av påsk-kramar från mig <3

Seeeg dag!

Publicerad 2013-03-28 15:38:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Verkligen seg dag idag.. längtar efter min sötnöt! Kom hem nuuu! Vaknar ju så otroligt tidigt på morgonen nu för tiden så är totalt slut på eftermiddagen.. har inte vaknat när Andreas gått till jobb dom senaste dagarna, men har ändå vaknat senast tjugo över sju iaf.. så det har inte gjort så stor skillnad :/ Är uppe och springer mycket på nätterna också, inte bra..
 
Men nu är klocka snart fyra och jag hoppas verkligen att Andreas hittar någon som kan hjälpa honom att köpa gipsskivorna så vi kan få hem dom och få det limmat.. annars skiter de sig rätt rejält kan man ju säga.. han skrev att han får fixa de själv på nåt sätt annars, men stackarn, hur ska det gå? :O Nu känner man sig verkligen värdelös, hade de inte varit för denna jävla foten så hade jag kunnat hjälpa honom.. men det funkar ju inte precis nu..
 
Har precis hängt in massor med tvätt, nu ser jag en hög till som ligger här som jag glömt, så får väl ta en runda i klädkammaren igen ;) All denna tvätt, vart kommer den ifrån? Det frågar jag mig väääldigt ofta, man kan tro vi har en hel barnfamilj på våra tvättberg ;P
 
Mmm ikväll ska vi göra smörgåstårtan till morgondagen.. ska bli skoj :) Du blir inte läskad nu va Malin? ;)
 
 

Plock, plock, plock och plock..

Publicerad 2013-03-28 12:48:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Plockar som vanligt, undra hur snabbt allt skulle gå om jag hade varit frisk och utan alla besvär, troligen myyyycket snabbare, jag hade sluppit ta pauser hela tiden och sluppit ha med kryckorna och utan huvudvärken hade jag haft mycket mer ork.. men med alla problem så får man ta det för vad det är.. fint blir det ju iallafall, även om det kanske tar väldig tid!
 
Idag ska Andreas limma på gips på hallgolvet, för i morgon kommer mamma och pappa, pappa ska hjälpa oss att lägga klinkers i hallen.. det kommer bli sååå fint.. och ska bli skönt att ha mamma och pappa här, även om det bara rör sig om någon dag..
 
Sitter och tar de lugnt i soffan just nu.. skönt faktiskt! Även om det kliar i benen och jag vill gå och plocka med saker, men snart finns det inget jag Kan plocka med :P haha.. och huvudet behöver verkligen vila, har grymt ont :(
 
Har lite mer små-saker till försäljning så kommer snart ett nytt inlägg med det, fått in ett antal hundra denna veckan, känns ganska så bra måste jag säga.. då kan man köpa nytt utan dåligt samvete ;) Skrattar.. beställde saker igår och idag till inredningen så det är skoj att kunna unna sig lite nytt <3
 
Ska fortsätta se på barnens sjukhus nu.. hörs!

Ögonläkaren och en jävla huvudvärk!

Publicerad 2013-03-27 16:08:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Trött på detta nu, huvudet spränger som bara den.. men jag kämpade mig till badet och tränade iaf.. de var rätt avkopplande och skönt just då, men nu gör det fruktansvärt ont igen!
 
Var ju hos ögonläkaren, fick akut-tid igår, så var där idag på förmiddagen..  jag började hos sköterskan och kollad synen som vanligt och fick bedövningsdroppar för att mäta trycket i ögonen (var tvungen o få två denna gången för jag blinkade så, vilket jag inte brukar ha problem med).. men men, det låg inom normal gränserna.. men vad jag kan minnas så har jag legat lägre alltid förrut, men det var iaf ingen fara..
 
Gick sedan in till läkaren för att göra andra undersökningar innan vi skulle droppa i pupillförstonrings-droppar i ögonen.. tyckte jag hade lite långsam reaktion i höger öga till att börja med men visade sig att det inte var något fel sen.. lite väl ljuskänslig, men de är jag ju när jag har så ont..
 
Sen kollade läkaren så jag inte hade några inflammationer i ögonen och det hade jag inte, däremot hade jag väldigt stora pupiller.. så hon kunde till och med kolla hela synnerverna UTAN droppar för att förstora pupillerna.. varför jag har så stora kunde hon inte svara på, men det är väldigt ovanligt! Synnerverna såg fina ut och ingen tedens på att vara svullna.. SKÖNT!
 
Gjorde lite olika tester till inne hos läkaren men hon kunde inte säga vad de kan vara, allt ser bra ut i ögonen.. dock så beställde hon en synfältsundersökning som jag skulle få tid på så snabbt de bara fanns sa hon..
 
Hon skickade även allt vi gjort idag och min problem till min neurolog, så var det inte bättre med värken så skulle jag höra av mig till neurologen efter helgen.. för problemet kvarstår, varför har jag så jävla ont på vänster sida av huvudet?!
 
Vi avslutade med att jag fick gå in till sköterskan igen och göra lite färgtester, antar att det gick bra också för dom sa inget om det.. sen fick jag äntligen gå hem..
 
Känns inte som jag blev något klokare, men skönt att veta att inte ögonen håller på att ta skada igen, det är ju det man är rädd för med denna sjukdommen så det var skönt att få veta, samtidigt som det skulle varit skönt för då kunde jag fått åka ner till Lund och ställa om shunten och det kanske hade hjälpt.. men men, får hoppas de försvinner nu så jag slipper neurologen.. vi får se om sagt..
 

Kämpa!

Publicerad 2013-03-26 10:16:00 i Vänner har en stor betydelse!

Det är sånna här saker som får en till att vilja kämpa ytterliggare lite till, det gick rakt in i hjärtat! Underbara Underbara vän!
 
http://minbebis.com/blogg/fambergner/negativa-manniskor/
 

Väntar på att ögonmottagningen ska ringa!

Publicerad 2013-03-26 09:14:58 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Gomorron kära läsare..
 
Sitter här och har precis ringt till ögonmottagningen, så dom ska ringa upp mig runt tio..
 
Värken känns bättre idag och jag ser bättre med ögat, men har fortfarande ont och blundar jag med de andra ögat så ser jag suddigt och det svider.. så lika bra att ringa och berätta att jag har pseudotumör så får dom ta ställning till om det kan bli såhär.. eftersom det är ögonen som kan ta skada om mina synnerver eller något är svullna igen så måste dom ju kolla detta om dom misstänker att det är så.. var dessutom ett tag sen jag var inne på kontroll så tror det är dax snart iaf..
 
Så jag får helt enkelt vänta på deras samtal och se vad dom har att säga.. troligen är det ingen fara men det känns så konstigt eftersom jag inte haft det riktigt såhär illa tidigare, förrutom när jag fick min sjukdom och mina ögon gick kors och tvärs och kunde inte fokusera på något.. så illa är det ju inte nu, som tur är! Men lika bra att rådgöra med någon!
 
 

Usch vad är detta nu?!

Publicerad 2013-03-25 19:42:21 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Har en huvudvärk från helvetet idag, bara blivit värre och värre varje timme som går :(

Det som är otäckt är att de bara är över halva huvudet och ner bakom ögat så jag kan knappt se.. Aldrig känt såhär förut men hoppas de släpper under kvällen och natten, blir de värre får jag väl kolla upp det.. Suck

När är allt helvete slut?!

Veckans Matsedel!

Publicerad 2013-03-25 10:49:19 i Veckans matsedel!

Måndag: Marsalafläsk med championris & primörer

Tisdag: Turkisk rulle

Onsdag: Pasta americana med grillad kryddkorv

Torsdag: Rökt lax med potatis- och sparrissallad

Fredag: Smörgåstårta

Lördag: Grillade revben med majs-salladsskålar

Söndag: Beror på vart i Sverige vi befinner oss ;)

Jag har verkligen en underbar sambo!

Publicerad 2013-03-25 10:45:00 i Kärlek är vackert!

Igår kväll fick jag väldig ångest, tankarna började cirkulera och tårarna kom.. istället för att hålla de inom mig (som jag ofta gör tills de inte går längre) så berättade jag för Andreas att jag var rädd för operationen, sövningen.. han kramade mig stenhårt och sa att vi kommer ordna detta..
 
Jag fortsatte vara ledsen så han tog mig i handen och gick ut i hallen för att berätta att han uppskattar så mycket att jag är duktig med inredning och att vi har det så fint här hemma, att han blir lycklig av att jag tycker det är kul och får ihop allt så bra och är så engagerad och insatt i det vi gör.. jag fick ett leende, det var ju så sött, men tårarna kom lite iaf..
 
Han tog mig sen in i sovrmmet och gjorde samma sak där.. visade allt vi gjort på senaste tiden och hur fint det blivit och att det mesta är min förtjänst.. berättade även hur mycket jag betyder för honom och hur mycket han älskar mig!
 
Han lyckades! Han lyckades skingra mina tankar till något annat och ångesten fanns kvar, men så myckt mindre och jag fick annat att fokusera på igen.. TACK älskling för att du fick mig på andra tankar så det inte skulle komma ett panik-anfall igen!
 
Min sambo är guld värd! underbara underbara Andreas!

Vaknade av en jävla mardröm!

Publicerad 2013-03-24 10:34:59 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Nu känns det att de med stormsteg närmar sig operation :(

Vaknade inatt av att dom höll på innan sövningen och jag skulle rulla in på operationsrummet ensam, jag skrek och grät och fick inte luft..

Vaknade av att jag knappt kunde andas och hade riktigt panik, där jag märkte de var en dröm kunde jag lugna mig och sen började jag gråta..

Suck, säg inte att nätterna ska vara sånna här nu..

Detta gjorde att jag har en fruktansvärd värk i huvudet idag och mår jätte konstigt :/

Vilken underbar dag!

Publicerad 2013-03-22 21:39:00 i Vänner har en stor betydelse!

Åååhh vilken underbar dag vi haft idag, till och med värken har varit inom rimliga gränser :)
 
Underbara Caroline, Lucas och Isac kom hit idag på morgonen, alltid lika mysigt.. det blev massa fika (Andreas och min frukost) som betsod av kladdkaka, glass, mango, vindruvor, kex, saft, cola och capuccino ;) Smaskigt värre var det och det tyckte nog vi alla <3
 
Lucas fick förstås paket också eftersom han fyllde år igår, ett 100-dels puzzel och självklart ville han puzzla de direkt och jag lovar det gick FORT.. såå duktig kille med så stort puzzel, så nog dax för större nästa gång :)
 
Massa bus och mys blev det med Isac.. han sken upp som en sol när han såg mig idag, lite blyg däremot.. troligen för han såg Andreas som var hemma.. tihi.. men sen så räckte de med att jag räckte ut armarna så kom han springandes in i min famn varje gång.. gullunge <3 Riktigt mysigt tycker han det är hos gudmor.. han till och med hämtade nusse och nappen och kröp upp i min famn och la sig som en bebis och bara mös, nästan så han låg så och somnade.. riiiiiiktigt mysigt vill jag lova! Min bästa fina gudson <3
 
Sen har Andreas och jag varit ute och shoppat lite och kollat blommor som vi ska åka och köpa i morgon till lägenheten.. kommer bli såå fint.. vi var även nere på stan och käkade lite kina-buffé och där mötte även Eriksson upp oss, så han kunde läska mig med min favorit.. nämligen friterade bananer med glass, liiiiiiite avis var jag allt när jag satt där med min mat :P
 
Nu sitter jag i soffan med fyra killar och ser på fotboll, har precis fått i oss en riktigt smaskig middag! Kan ju erkänna att jag inte sett en minut på fotbollen än så länge.. och nu börjar jag bli gryyyymt trött..
 
Får se om familjen Jonsson/Åkesson kommer i morgon.. jag HOPPAS verkligen det!

Snaaaart..

Publicerad 2013-03-21 19:14:13 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Snaaaart kommer Andreas hem.. om en timme eller så.. då blir det lite mat och mys.. i morgon har han fått ledigt för att han jobbar ikväll.. kanon! Tror en speciell liten Lucas kommer bli glad när Andreas för en gångs skull är hemma <3
 
 
Jag har plockat och dammat och donat här hemma nu så nu är det så fint det går här i röran.. håller på att tvätta också.. tänt alla ljus som går utan att de är farligt för katterna.. Vart en riktigt bra dag idag faktiskt.. men nu börjar jag bli lite trött..
 
Hoppa in i duschen kanske så jag slipper det tidigt imon bitti innan Caroline och barnen kommer, sen ska jag bara mysa ner mig i soffan och invänta min stora kärlek <3

Mycket att se fram emot nu!

Publicerad 2013-03-21 17:08:45 i Vänner har en stor betydelse!

I morgon bitti kommer min älskade gudson och självklart hans mamma och storebror också <3 Ska bli otroligt härligt att ha dom här lite.. de blir fika och paket till Lucas som fyller år idag såklart!
 
På eftermiddagen imorgon vid typ 13.30 nånting så kommer Jenny och lilla Emrick hit också.. det ser jag också fram emot mycket.. jag har ju inte träffat lilla Emrick sen han föddes så det ska bli mycket härligt, sniffa lite bebis ;)
 
På lördag kommer guddottern och hennes mamma och hälsar på medans pappa och storebror är på barnkalas.. ååh, vad jag längtar! Saknar dom enormt!
 
Denna helgen kommer bli en bra helg känner jag.. någon dag måste vi såklart ha spel-kväll också, ska höra med Andreas ikväll vad han tycker.. imon kväll eller lördag.. de är frågan ;)
 
Åhh vad jag älskar mina vänner!
 

Grattis Lucas!

Publicerad 2013-03-21 10:53:00 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

Idag vill jag lägga ett inlägg och tanke på Lucas som idag fyller hela FEM år.. GRATTIS killen!
Världens bästa och underbaraste Lucas! Therese älskar dig! Hoppas din dag blir fyllt av roliga saker och pressenter, så ses vi i morgon!
 
STORT GRATTIS från din bus-kompis Andreas och Therese <3

Usch usch usch

Publicerad 2013-03-21 10:28:11 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vart kommer all snö ifrån? Räcker det inte snart?! Jag som ska ut och köra tänkte jag.. Fixa lite inför att Caroline och pojkarna kommer i morgon, men vi får se om vädret lugnar sig, känns inte helt bra att ut med kryckorna, men som sagt vi får se sen..

Jag begär inte att de ska vara varmt, men jag vill verkligen inte ha is och snö ute nu, det räcker nu!

Har en Benny som för tillfället står och trampar på min rumpa.. Hmm.. Massage?! Spinner högt gör han också, knäpp-katt!

Weeeeiiii

Publicerad 2013-03-21 07:00:33 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vaknade nu.. Alltså sov jag när Andreas gick till jobbet! Underbart! Dock har jag bestämt mig för att ligga kvar i sängen och se lite program på datorn så jag förhoppningsvis somnar en stund till, skulle verkligen behöva det!

Usch, ingen rolig natt :(

Publicerad 2013-03-21 03:04:21 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Klockan är inte ens tre och jag har redan legat vaken flera gånger :(

Drömmer otäcka drömmar, kissenödig, huvudvärk från helvetet.. Ja, you name it..

Det är ju en himla tur att jag inte ska iväg på något i morgon, för jag lär vara rätt trött om man säger så..

Andreas väckarklocka ringer om lite mer än två timmar.. Snäääälla någon, gör så att jag somnar om när han gått till jobbet!!

Det börjar likna ett hem igen..

Publicerad 2013-03-20 11:41:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej på er där ute som har en förmåga att vilja läsa min blogg, vilket jag såklart tycker är jätte kul, skulle dock vilja veta vilka det är.. men de verkar ni inte så pigga på att tala om ;)
 
Här hemma går det frammåt, jag ser golvyta igen vilket är ruskigt skönt i detta stök det blir när man får för sig att man ska göra om hemma..
 
Båda väggarna med tapeter är på plats och det blir verkligen kanoon snyggt, nu ska bara lite lister och sånt upp.. Jag är galet nöjd med tapeten, man får ett helt annat intryck när man kommer in i vår lägenhet nu.. underbart! Hatthyllan och skåpten är på plats, ikväll tänkte jag spika lite tavlor som jag vet vart jag ska ha eftersom dom suttit där innan vi tapetserae och passar väldigt bra.. så det får bli samma plats igen.. dock har jag nu satt in Egypten-bilder istället..
 
Vi fick även ut vår hylla i hallen igår så nu står den på plats också.. bara en tjej som ska komma och hämta stora byrån också så vi får bort den från hallen, sen kan jag börja inreda :) Ska åka och köpa en "blomm-hylla" idag när Andreas slutar jobba, så jag inte riskerar att dom tar slut för det vore väääldigt synd!
 
Idag blir det nog en rätt så lugn dag tror jag.. ska iväg och träna lite sen i badet, men annars så blir de bara att vara hemma och plocka och vila lite.. tills Andreas kommer hem o vi ska handla då förståss, men sen när han ska träna ikväll så stannar jag hemma och fixar med lite mat tänkte jag :) Tänkte han skulle få komma hem till en mysig lägenhet ikväll så jag hoppas jag har energin uppe och orkar plocka lite.. men sovrummet är iaf fint så där inne kan jag göra de mysigt och tända våra lyktor och så.. så man känner stämmningen i ett rum iaf :)
 
Hehe, nu hittade jag lite spik här som skulle funka till dom små ramarna jag ska ha upp på väggen.. så, nu får det bli att spika ;)
 
Kram på er!
 

Vårt sovrum!

Publicerad 2013-03-19 14:47:00 i Välkommen hem till oss!

Lovade lite bilder från sovrummet..
 
Här är vitrinskåpet som vi flyttat in från hallen till sovrummet nu, blev kanon bra med lite lampa i hörnet på köpet ju :) Idag har jag ställt våra speciella fotobäcker i den bla.. den ena är från våra 6 månader tillsamma och den andra gjorde jag till Andreas när jag "friade".. fina minnen! Fick även bli ett foto på mig och Tessie sålänge, får se vad jag ska ha mer där inne sen...
 
En blomma som vi haft i köket men som blivit lite stor för att stå i fönstret fick också flytta in till sovrummet nu, blev ju perfekt.. behövs lite liv :) Så nu ska vi se om vi hitta något annat fint att pryda vårt köksfönster med :)
 
Ramen vi köpte i Malmö har nu fått två bilder i sig och vi är mycket nöjda med resultatet!
 
Såhär ser det ut uppe på vår byrå, tok-nöjd är jag.. även Andreas förståss för han måste alltid godkänna, vi är ju två som ska trivas såklart!
 
Vad tycker ni?! Vi är iaf super nöjda och trivs när vi går och lägger oss i vår höga säng :) Nu är det bara tv:n som ska upp på väggen också, sen är det klart i sovruummet! Helt fantastiskt!

Åh vad fint det blir!

Publicerad 2013-03-19 14:01:00 i Välkommen hem till oss!

Jag trivs så bra med att kunna plocka och fixa.. sovrummet blir ju bara sååå underbart! Längtar tills allt är så klart i hallen så jag kan börja plocka och fixa där också :D Ni ska få lite smakprov på saker i sovrummet sen.. men just nu sitter jag och tar det lite lugnt och tittar på "gravid i höga klackar", konstigt program men rätt underhållande.. hehe
 
Fick hem bilder igår som jag framkallat också, så nu ska jag få in lite nyare och finare bilder i mina ramar tänkte jag.. Vi (eller jag) älskar ju foto så här hemma finns det mycket kort att titta på på väggarna i olika ramar! Jag älskar det! Inte för att vara egenkär eller så, men det syns ju vilka som bor här när man kommer hit ;) hehe.. och det gillar jag!

Det gick snabbt...

Publicerad 2013-03-19 12:54:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

1100kr har jag lagt ut på sjukvård senaste månaden, nästan exakt en månad tog det och nu har jag frikort, känns skönt att nu kunna ha gratis vård i nästan ett år :) Det värsta är att jag lagt minst lika mycket på mediciner.. det är minsjäl inte billigt att vara sjuk inte!
 
Precis vart hos sjukgymnasten, cyklade lite och tränade i en benmaskin.. men ska inte dit nu förrens efter nästa operation och träna.. nu ska jag satsa på badet tre gånger i veckan och träningen hemma, sen när jag inte får bada efter operationen, så ska jag börja träna hos sjukgymnasten på deras gym.. då kommer jag även få träna rygg och armar och sånt så de känns super bra :) Det ser jag fram emot!

Dax att dela medeciner igen!

Publicerad 2013-03-18 09:19:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Alltid lika tråkigt att sitta med alla dessa mediciner och faktiskt bli påmind om hur sjuk man är som behöver äta alla dessa piller varje dag.. usch.. en pillerfri dag vore nåt, men tyvärr funkar ju inte det :(
 
Det är en sak att jag behöver ta värktabletter, det känner jag ju när jag behöver ta.. men alla vitaminer man annars skulle ha brister på, magen jag troligen skulle haft magsår i, illamåendet som skulle varit mycket värre än vad det är.. ja, sånt man inte känner av varje dag påminns jag om när jag delar min dosett :/
 
Lite frustrerande är det allt!
 
Men men det är väl tur att det finns mediciner som gör att man blir "friskare" :D

Hata!

Publicerad 2013-03-17 04:18:59 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Åh vad jag hatar att vakna såhär, klockan är nu tjugo över fyra och jag har varit vaken en bra stund! Irriterande!

Men bredvid mig ligger en riktigt fin kille och sover så gott så :)

Får väl läsa runt lite på Aftonbladet nu så jag blir trött igen!

Det kallas kärlek!

Publicerad 2013-03-15 12:03:00 i Kärlek är vackert!

 
Vad jag älskar dig Andreas!
Och jag älskar denna bilden, den känns så äkta och kärleksfull, precis som vi är för varandra!
Imorgon firar vi 3år som pojk- och flickvän.. tre år av lycka!
Du är mitt allt, min stora kärlek <3
 

Blä vilken huvudvärk!

Publicerad 2013-03-15 10:46:48 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Känns som huvudet ska sprängas.. men kanske inte så konstigt med tanke på den lilla sömn jag haft inatt.. har verkligen legat vaken flera timmar.. till slut så somnade jag om tills Andreas gick till jobbet sen har jag varit uppe :( Trött på detta nu! Det var verkligen problem me att somna om inatt så jag låg och läste tidningen på telefonen, kollade på program.. allt som jag brukar somna om av, men ikke.. tillslut fick jag varmande armar runt mig så då somnade jag väl efter 30 minuter eller nåt.. helt otroligt!
 
Svärmor har vart här och hämtat blommorna nu, så nu kommer de finnas lite mer plats :) Jag tänkte åka iväg och handla det vi behöver i helgen men kände nu att huvuvdet gör för ont så jag väntar till Andreas ska bowla i eftermiddag så får vi handla på vägen.. de var inte så mycket vi behövde iaf..
 
Ikväll blir det Irlänsk Lammgryta.. mumma! Den är oootroligt god vill jag lova :D
 
Gårdagen har börjat smälta in tror jag, eller är det bara så att tårarna tagit slut.. dom blev väldigt många igår och inatt så inte konstigt man fortfarande är slut.. men bara att kämpa på och ta nya tag :)
 
Saknar min Andreas, tur han ska gå tidigare idag.. ska bli otroligt spännande att få upp tapeten, tror det kommer bli skit läckert ;) Vill bara få ordning här så fort som möjligt så att jag kan trivas igen.. inte riktigt min starka sida att ha det såhär rörigt.. man tappar sugen att göra nåt alls när man ser det..
 
Nu ska jag slappa lite och invänta min härliga sambo <3

Egypten-bilder del 7

Publicerad 2013-03-15 08:56:00 i Familjen betyder allt!

En kväll så åkte vi med två från hotellet in till "riktiga stan".. alltså inte hotellområden.. vi började med att åka och titta på en moské.. (tryck på bilderna för att få större)
 
 
Sen gick vi i lite affärer och på torget och tittade.. Helt galet att alla bara gick hullerombuller och bilarna körde på samma ställe, kaos om det hade varit i Sverige, konstigt de inte händer olyckor..
 
Vart "tanten" i denna bilden kom ifrån vet jag inte, hon bara står där som om att hon skulle vara med på bilden ;) haha
 
Inne i affärerna fick man sitta och röka.. mycket skumt!
 
Mamma och Nabil..
 
Sen var vi i en affär jätte länge som sålde massor av te-sorter och kryddor.. där var en lite gudomligt söt flicka som bara älskade oss och skulle upp till mamma direkt <3
 
Flickan sa hej då på sitt språk och byebye på engelska.. efter en stund fick jag henna att säga hej då på svenska också.. otroligt charmig flicka!
 
Vi avslutade dagen med att sätta oss på ett fik och ta en fika och snacka lite skit :)

 
Tror ni någon var glad att dom hade Cola Zero på detta fik?! På hotellområdet hade dom nämligen bara pepsi diet.. så denna smakade extra fint! Riktigt efterlängtad! Senare hittade vi även att det fanns flaskor i livsmedelbutiken som låg en bit från hotellet :)
 
En fantastisk dag.. och vilken annorlunda kultur..
 
 

Egypten-bilder del 6

Publicerad 2013-03-15 08:08:00 i Familjen betyder allt!

 
Det näst sötaste kärleksparet!
 
 
Brossan och David!
 
 
Förlåt att ni bara får vara det     
näst sötaste, men Andreas
och jag är ju såklart sötaste ;)
Skrattar.. skämt o sido..
 

Ni är verkligen fantastiska,
älskar er!
 
 
Håller ni inte med om att det är
fantastiska bilder, på två
fantastiska människor?!
 
 
Önskar så att vi hade tid att
ses oftare än vi gör, men
samtidigt blir det mer speciellt
när vi väl gör det <3

             
 
 
     

Jag hoppar över träningen idag också..

Publicerad 2013-03-15 07:44:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Kroppen behöver vila ut, så efter ressonerande med min kontakt på badet så bestämde vi att vi tar nya krafter på måndag, hon hörde att jag inte lät sådär super pigg.. jag tror som sagt kroppen säger ifrån att jag måste samla krafter och inte bara köra på med allt..
 
Så nu blir det en dag hemma, Andreas kommer hem tidigt också, så då ska han börja tapetsera i hallen, så vi kan få ut lite möbler där så allt slipper stå hullerombuller!
 
Andreas mamma och Anders kommer snart förbi och hämtar en drös med växter som vi haft här sen dom flyttade.. lite andra saker också.. men idag hämtas det äntligen och det känns skönt, blir vi av med lite så vi får mer plats.. dom har stått och tagit upp heeeela vårt skrivbord och sen saker i förrådet med.. så nu blir de lite fria ytor som kommer kännas underbart sen när vi får iordning här!
 
I Morgon firar Andreas och jag TRE år.. kan ni tänka er.. tre år.. otroligt! Vi ska ut och äta och sedan gå på bio.. myyyys.. så jag hoppas verkligen jag har lite mer krafter då :)
 
Nu ska jag se till att få i mig lite frukost så får vi se vad jag orkar sen..

Fy satiken vad gott!

Publicerad 2013-03-14 20:35:23 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Sitter här nerkrupen i soffan med ett glas cola och lite naturgodis som jag var och köpte idag.. tänkte testa en ny sort.. torkade äpple med kanel.. och jag säger bara det.. fy fasiken vad goda, synd jag bara köpte typ fyra små bitar dock.. får bli att köpa lite fler sånna imon medans dom har bra pris!
 
Andreas är nere på stan och tar en öl med en jobbar-kompis, så jag ser på lyxfällan och ska köra och hämta honom när det slutar..
 
Är totalt slut efter attacken förrut idag.. så de blir sängen tidigt ikväll.. det tog verkligen på krafterna!

Det gick inte som jag hade tänkt mig..

Publicerad 2013-03-14 15:23:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Aldrig någonstin har det varit problem med att jag får ha nån hos mig fram tills att jag somnar inne på opertionssalen.. aldrig under alla operationer jag fått gå igenom.. men tydligen får jag inte det denna gången, narkosläkaren sa att man inte får detta och dom vill inte det, dock kunde jag få ha Andreas med mig när dom sätter nålen och så.. Meeeeen, det är ju förhelvete inte det jag är rädd för!!!! Dom kunde även ordna så han får vara med mig på uppvaket och det känns ju bra!
 
Så nu har jag en stor klump i magen, jag som inte varit så oroad denna gången.. occh tänkte att efter idag kommer det nog kännas ännu lugnare, men ikke.. istället gick jag genom hela sjukhuset med tårar som föll ner för mina kinder och shippade luft, folk riktigt glodde på mig.. när jag kom ut i bilen fick jag ett riktigt panik-ångest-anfall så fick sitta i bilen i ca en kvart innan jag vågade börja köra.. jävla skit! Inte haft så stort anfall på länge riktigt otäckt när man sitter och gråter hejdlöst, känns som jag inte får luft och skakar som ett asplöv.. inte något roligt vill jag lova!
 
Nu när jag med lite perspektiv efter det hela har tänkt på allt hon sa så känns det iaf lite bättre, men så fort tanken kommer på att dom kopplar upp mig på alla maskiner och ger mig sömnmedel och sätter på mig masken över ansiktet.. så fort den tanken slår mig och jag då ska vara ENSAM utan någon trygghet vid min sida, det skrämmer mig fruktansvärt!
 
Jag fick iaf med mig två tabletter lugnande hem som jag ska ta här hemma innan jag åker in.. sen skulle dom skriva upp så att jag får lugnande direkt där också när dom satt kanylen på mig och då kommer Andreas få vara med, så där får vi vara hårda med att dom ger mig så pass mycket så jag klarar av att rulla in på operationsrummet själv, man får naturligtvis se när man är där hur det går.. dom brukar inte vara så snåla med lugnande, men jag brukar ju heller inte vara så särskilt mottaglig för det heller.. just för att jag får sån panik så behövs det lite mer för att få mig lite lugnare!
 
Men man får ta allt efteratt jag kommer dit och hur jag mår då.. dessutom brukar alltid sköterskorna vara bra nere på operation och förstående, så jag tror nog allt ska fixa sig, men det skulle vara MYCKET tryggare att veta att jag fick ha med min min trygghet vid min sida tills jag somnar eftersom det är skräckmomentet!
 
Hon sa även att dom ska göra allt så snabbt som möjligt innan, så det bara är att koppla upp mig i maskinerna och sen ge mig sömnmedlet direkt, så jag inte behöver vara inne på operationsrummet alls länge medans jag är vaken!
 
Aja, vi får se hur detta går.. men det känns absolut inte bra.. känns ju bättre nu som sagt när jag fått lite perspektiv och kunnat tänka, men just då så var det rena paniken och därför är jag just nu helt slut och har slumrat en stund på soffan av utmattning! Hoppas jag får lite energi så jag orkar plocka i köket ikväll, ser ut som fan och hade tänkt få massa gjort, men efter detta så finns absolut ingen ork så blir soffan nu tills Andreas kommer hem!
 
Varför Varför Varför skulle det bli såhär idag, jag som var så stolt för att jag kände jag inte behöver ha mamma vid min sida utan det går bra med Andreas, har precis vant mig vid den tanken och så slänger dom detta i ansiktet på mig.. VARFÖR?!

Sååå skönt!

Publicerad 2013-03-14 10:34:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vaknade precis efter att Andreas hade gått till jobbet vid några minuter över sex.. tänkte bara neeej inte såhär tidigt idag igen.. så gick och hämtade datorn och la mig i sängen för att titta på efterlyst.. och vet ni, jag somnade efter en stund och vaknade sen inte förrens halv tio, helt underbart! Dock så är jag ändå slö och trött eftersom natten inte varit så bra, men jag har ju iaf sovit nån timme nu på morronen och det känns sköööönt!
 
Febern är borta idag, iaf just nu.. men känner mig krasslig som förrut, men de är väl bara kroppen som säger ifrån att det snart får räcka med elende! Luftrören har krånglat senaste dagarna, så mycket astmanfall har behövts, så hoppas verkligen inte att det är nåt på gång med dom.. är till och med så Andreas frågat om vi behöver åka till sjukhuset, men så illa är det inte!
 
Precis kommit ut från duschen, skönt!.. låta håret torka till lite och sen ta lite färg i ansiktet.. göra mig iordning särskilt mycket orkar jag inte, ska ju bara till sjukhuset :) Ska förbi citygross och handla tänkte jag också.. men gud vad jobbigt de är att handla själv med två kryckor, samtidigt så är det skönt att kunna gå ut själv i min egna takt!
 
Vart kom all snö ifrån?! Galet ju... så jag får verkligen gå ut i tid idag så jag hinner få fram bilen och hoppas den går igång så den inte fått en chock av kylan!

Laddar inför samtalet med narkosen..

Publicerad 2013-03-13 20:47:45 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Sitter här halvt död i soffan känns det som.. Andreas har varit iväg och tränat och nu är han och handlar lite..
 
Jag försöker ladda och fundera på vad det är jag ska ta upp i morgon när jag först ska till gyn och prata förberedelser inför operationen och sen till narkosen för att prata.. själva operationen har jag rätt klart för mig hur det kommer att gå till.. men har lite saker jag behöver ta upp med narkosläkaren..
 
Eftersom jag vart med om att inte somnat riktigt vid sövning och därför varit vid medvetandet, men kunde inte förmedla mig eller röra mig när dom satt ner tuben i halsen på mig så har jag alltid lite skräck för att det ska hända igen, så därför säger vi alltid till om att jag ska ha elektroner på huvudet så att dom ser på datorskärm att jag verkligen sover helt av medecinerna! Förra gången jag sa till om det så sa dom dock att dom för det mesta gör det atomatiskt nu för tiden och det står ju i mina journaler, men man kan aldrig vara för tydlig och påminna tycker jag!
 
Måste också ta upp att jag lär behöva lugnande direkt när jag kommer på morgonen för att få bättre sövning och att tabletterna inte hjälper så bra utan att dom får sätta kanyl så fort dom kan.. ju lugnare jag är innan den riktiga paniken kommer, ju lättare blir det vid sövningen såklart!
 
Ska även säga att Andreas ska vara med mig tills jag sover, som mamma alltid brukar vara.. har aldrig varit några som helst problem och Andreas var ju med nästan hela vägen sist också medans dom gav mig lugnande och satte in bedövningspumpen och alla förberedelser, dock när vi rullade in på operation och jag skulle somna så var bara mamma med..
 
Ni kanske tycker jag låter som ett litet barn, som måste ha trygghet med mig osv... men hade ni varit med mig någon gång så hade det varit enklare att förstå..
 
Även min nalle måste såklart följa med.. den har varit med alla mina operationer sedan den första jag gjorde.. fick nallen av Victor när jag tog studenten.. struntar i vem den kommer ifrån för det är nallen som är det speciella! Min egna operationsnalle har det blivit <3
 
Har också ett proslinsägg som jag alltid har med mig vid operationer, denna har jag fått av Yvonne när jag skulle genomgå mina operationer, för det är livets ägg och visar på att jag ska leva, så det är alltid med det också.. Yvonne är med mig varje operation! Älskade yvonne, vad jag saknar dig ofta!
 
Nehe de är väl det jag ska gå igenom med läkaren imon.. så får vi hoppas dom är snälla vid mig ;)
 
 

Egypten-bilder del 5

Publicerad 2013-03-13 15:24:00 i Familjen betyder allt!

Lite blandade bilder... bilderna som är i miniatyr kan ni klicka på så blir dom större..
 
Mamma och brossan! Ni är fantastiska!
 
Roliga papperskorgar..
 
På väg in och ska få lite massage..
 
Kamelen Oscar som var på hotellet om dagarna..
 
Inne i en lite butik..
 
Lobbyn hade vi som mötesplats innan vi skulle äta på kvällarna eller om vi skulle iväg på nåt.. avkopplande och svalt! Där slank det även ner nån drink då och då ;)
(Dom alkoholfria som jag drack var bara sååå goda)
 
Min alledes egna fantastiska munk!
 
Resturangen där vi åt de mesta måltiderna under vår underbara resa!
 
David och jag kan verkligen få våra skratt-attacker ibland :D
 
Ajjabajja!
 
Njutare!
 
 
Åååh vad jag vill tillbaka! Hoppas vi snart kan åka på en resa igen!

Egypten-bilder del 4

Publicerad 2013-03-13 14:21:22 i Familjen betyder allt!

Man kan inte åka till egypten utan att snorkla.. det hade vi bestämt redan innan vi åkte dit.. så vi var ute med båt två dagar och snorklade.. helt underbart, vilken upplevelse, så många fina och stora fiskar vi fick se i alla dess färger!
 
Vissa av oss klarade snorkla bättre än andra så andra dagen bestämde vi oss därför för att ta en båt med glasrutor i botten så även dom som inte lyckades snorkla så bra kunde njuta av dom fina fiskarna! Men det bästa var att vi ALLA testade på att snorkla iaf.. riktigt starkt vågat och jag trodde jag och mamma var dom som skulle tycka det var ottäckast, men istället blev jag som ett vattendjur och var såå stolt över mig själv :D
 
Pappa lärde sen Andreas att hantera det bättre och efter det var dom ute varje morgon inprencip och snorklade på lite grundare vatten, jag var med ett par gånger jag också.. fantastiskt!
 
Här är vi.. redo för att åka ut med båten på ett äventyr vi aldrig kommer glömma!
 
På väg ombord...
 
På båten, detta passade oss alla.. vi som är som små fiskar fick bada och snorkla och simma och dom som ville ligga på däck och sola fick göra det.. riktigt lyckat! Dessutom var det så bra att vi var så många, för det gjorde att vi fick båda dagarna åka ut själva tillsammans med en dykare istället för att åka med alla andra turister, vi fick på så sätt mycket mer konstruktioner och uppmärksamhet! (klicka för att se bilderna i större format)
 
Här är vi i och snorklar för fullt.. pappa och Emil var dom som snorklade mest första dagen.. jag var inte långt efter, men efter lååång tid i vattnet orkade jag inte längre så jag fick gå upp i båten tyvärr.. det tar på krafterna att vara vattendjur.. plus att jag blev väldigt kall efter en stund! Andra dagen så var även Andreas i lika mycket och vi hade grymt kul i vattnet!
 
Här tvättar han som var med oss rutorna under båten så man såg ut bättre.. såg riktigt kul ut när han låg där under och putsade.. haha
 
Bjuder till sist på två riktigt heta bilder.. haha.. är vi inte snygga?! ;)
 
Vilken underbar upplevelse!
 

Egypten-bilder del 3

Publicerad 2013-03-13 13:40:00 i Familjen betyder allt!

Vi hittade en "vän" i egypten.. som vi faktiskt nu har på facebook och han skriver nån gång ibland faktiskt och undrar hur allt är osv.. han säljer converse skor och var en mycket trevlig prick.. vi kunde sitta väldigt länge och prata i hans affär vissa kvällar.. han till och med lämnade sin affär två kvällar för att följa oss hem till vårt hotell för att inte alla försäljare skulla haffa och vara på oss.. Snällt! Självklart var det ett par stycken par skor som följde med oss hem, mamma och jag fick till och med varsett par sandaler av honom!
 
 
En trevlig prick som sagt och det bästa var när vi inte ville ha te och han frågade om vi ville ha cola, javisst tyckte vi, de kan vi väl ta, då bad han oss passa hans affär sen sprang han över hela torget till ett cafe och fixade cola till oss.. skrattar.. sen gjorde han de när vi kom dagen efter också, snacka om service ;)

Egypten-bilder del 2

Publicerad 2013-03-13 13:07:03 i Familjen betyder allt!

Fina "handduks.arrangemang" fanns det varje dag på våra sängar.. tänk om man själv kunde göra såhär fint?
 
Ofattbart hur mycket man kan göra med lite handdukar.. Ni kan klicka på alla bilder för att se dom i större format!
 
Andreas och jag fick en dag en alledes speciell på vår säng.. nämligen en bebis.. undra vad städaren hade för tanke när han gjorde denna, vi var dom ända som fick sån och ja, städaren kollade alltid gulligt på oss.. man kan ju inte annat än undra hur dom tänkte!
 
Kollla bara in så söt, armar ben, ögon, till och med flätor till hår.. den hade näsa och mun också, men de ramlade tyvärr bort innan vi tog bilderna! Men shit, helt fantastiskt..

 
Otroligt vad duktiga dom är som sagt..

Egypten-bilder del 1

Publicerad 2013-03-13 12:56:03 i Familjen betyder allt!

Jag är liiiiiite sen med Egypten bilderna kan man säga.. haha är ju typ ett år sen vi var där, men det är för att pappa haft bilderna eftersom vi tog med hans kamera, så har vi glömt de varje gång när vi hälsat på men nu äntligen har jag fått dom.. så kommer lägga in lite olika inlägg här med bilder :)
 
Utsikten från våra balkonger!
 
Vackert som tusan! (Klicka på bilderna för att se dom större)
 
Emil och David fick testa snygga kläder i en affär! :D Som vi skrattade <3
 
Kan man annat än längta tillbaka?!

Planerar maten!

Publicerad 2013-03-13 12:30:08 i Mat / Dryck / Deserter / Snacks

Sitter och planerar maten för kvällen, ingen matlista denna veckan då vi helt enkelt inte haft tid så denna veckan blir lite som den blir eftersom vi (Andreas) håller på att renovera hallen..
 
Men idag lutar det åt JERKPORK med grillad majs och krispig tortillasaallad! Låter väl intressant? ;)
 
Vi har köpt oss en ny kok-bok, självklart med Jamie oliver.. mat på 15minuter.. så de passar perfekt denna veckan med snabb spännande mat som framförallt är väldigt god! Testat massor av nya maträtter senaste tiden och det är riktigt kul faktiskt, massa nya smaker och påhitt! Utmärkt!

Operationerna tar aldrig slut i vårat hem..

Publicerad 2013-03-13 12:26:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Aha.. då var det bara att förbereda sig på en operation till, men denna gången är det för Andreas, blir troligen till hösten då han behöver operea en tå.. vi är lite otursdrabbade här.. men det kommer gå bra :)
 
Andreas har ett förflutet med sjukdommar men nu för tiden är han frisk som en nötkärna verkligen.. tur är väl det för annars vet jag inte om han hade orkat med mig.. skrattar..
 
Vi komprimissar varandra väldigt bra eftersom jag är så infeltionskänslig och Andreas typ har infektionskänslighet av järn.. blir inprencip aldrig sjuk, hur mycket smittsamma sjukdomar jag än haft så åker han inte på det.. tur det, annars hade jag säkert varit ännu mer sjuk då vi hade smittat varandra! Vi komprimissar varande kanon helt enkelt ;)
 
Jag är lite piggare nu.. men ändå väldigt trött och fryser.. har plockat ner en diskmaskin iaf och satt igång den så lite nytta har jag orkat göra mellan allt vilande!

Mår konstigt..

Publicerad 2013-03-13 11:06:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

När ska man få må bra? :O
 
Började igår eftermiddag med att jag blev alledes kallsvettig, blodsockerfall trodde jag så åt lite nötter och en banan, men de hjälpte inte..
 
Gick ut och åkte en runda med Andreas, batteriet i min bil var tvungen att laddas och lite frisk luft gör nog susen tänkte jag.. men ikke.. vi var inne på maxi och köpte citroner också, kämpade mig igenom och var svimfärdig..
 
Kom hem och rusade in på toa, de bara rann av mig och sen började jag kräkas tills det var helt tomt i magen.. la mig på soffan och vilae och blev mycket piggare!
 
Frammåt kvällen blev jag varm och svettig igen och helt slut, så det blev en väldigt lugn kväll medans Andreas målade hallen..
 
Inatt har jag vaknat av att jag varit varm och har drömt mardrömmar, sen skulle jag med Andreas till sjukhuset idag på morgonen, men tog tempen och den visade på liiiite feber och jag är totalt slut så messade Andreas och sa att han tyvärr fick åka själv..
 
Har även avbokat träningen idag.. inte bra att åka dit om jag har lite feber och är allmänt yr i skallen.. så får stanna hemma och träna med mitt gummiband och boll idag, lite lagom jobbigt sådär, så får vi se om detta utvecklar sig nu eller om det bara försvinner igen.. skulle ju vara skönt om jag har nåt i kroppen som blir nåt nu så jag kan bli frisk sen eftersom jag är så trött och kännr mig krasslig jämt..
 
Har iaf ringt husläkaren idag också så ska dit i April och prata med honom och lite hälsoundersökning pga min trötthet tänkte jag..
 
Nu blir det vila, så hoppas jag att jag är piggare frammåt eftermiddagen!

Det tog musten ur mig..

Publicerad 2013-03-12 16:01:45 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Sjukhusbesöket tog verkligen musten ur mig idag.. vet inte varför.. är bara sjukt jävla trött, legat sen jag kom hem typ.. varför denna bittra trötthet?!
 
Har mailat både Ulrica och Chefen om min sjukskrivning iaf.. har även ringt försäkringskassan och allt är fixat, så nu kan jag med "gott mod" gå hemma i två månader till med kämpande att få tillbaka alla krafter!
 
Jag borde väl gå och plocka lite i köket innan Andreas kommer hem, hade ingen ork att göra det igår så det var inte så fint när han kom hem från jobbet och idag har jag bara plockat lite, eller det mesta faktiskt men det är lite kvar.. går säkert fort bara jag orkar sätta igång!
 
Andreas skulle åka och handla lite saker efter jobbet så vi kommer vidare i hallen.. igår kväll rev vi tapeterna på en hel vägg och tog bort lister, spacklade gjorde han också.. min duktiga sambo! Jag hjälpte till så mycket jag kunde och så mycket foten accepterade, det är inte mycket, men det är ju iallafall lite och lite är bättre än inget, försöker iallfall intala mig själv att det är så!
 
Fryser som fan gör jag också.. och ja, tröttheten blir ju inte bättre och inte heller yrseln, så i morgon måste jag ringa husläkaren och se vad jag kan göra.. det är inget kul att leva såhär!
 
Men men jag blickar iaf frammåt även om det varit ett par riktigt kassa dagar hitills, huvudvärken gör mig ju inte direkt piggare heller.. men bara att kämpa på.. kanske kanske kanske är det en bättre dag i morgon, jag måste hoppas på det iaf!
 
Nu slipper jag oroa mig för jobbet och försäkringskassan iaf.. så nu blir det att släppa det och kämpa mig frammåt.. just nu ser jag fram emot måndag väldigt mycket då Caroline och pojkarna kommer på besök, då får man alltid lite ny energi! Saknar dom sååå mycket!

Det blev akut-röntgen!

Publicerad 2013-03-12 13:23:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Äntligen hemma från sjukhuset, det blev ett längre besök än väntat.. inte riktigt min dag idag..
 
Det började med att jag kom ut till bilen och så startar fanskapet inte, troligen batteriet som laddats ur.. så ringer till Andreas som inte svarar.. får ringa hans chef och be Andreas komma hem och hämta mig.. vad skulle jag göra utan min Älskling?! Kom till mottagningen på exakt tid och kunde pusta ut och fick komma in till läkaren direkt..
 
Han kollade och klämde och kände på foten, konstaterade att jag har väldiga smärtor fortfarande.. jag berättade om att det knakar och skaver.. det lät inte riktigt bra, så han blev osäker på vad det kunde vara, så han skickade mig på akut-röntgen för att se så inget hade lossnat i foten..
 
Kom bort till röntgen och tänkte att detta kommer ta tid, men rätt så snabbt fick jag komma in och röntgas.. sen tillbaka till läkaren igen och vi tittade på bilderna och konstaterade att allt såg ut precis som det ska så både han och jag kunde pusta ut..
 
Knakningarna kan bero på att det är små sår innuti som ska spricka upp och läka, så då kan det tydligen låta lite grann, kan vara så att det alltid kommer att låta också.. det får tiden utvisa, men de var inget farligt iaf..
 
Skavandet är för det är där dom har sågat av hälen och satt en metallsak mellan benen och en skruv som håller ihop hälen.. det är den jag känner, men det sitter precis som det ska.. skönt! Han kunde se på röntgen att kanterna på mitt sklett börjar runda till sig lite och det är bevis på att det fortfarande läker.. kan skava upp till ett år med alla ärrvävnader och sånt inuti foten, men det ska inte vara så att det smärtar såhär som det gör, så det är bara att hoppas på att det släpper med tiden..
 
Jag fick gå några steg i rummet och jag belastar foten rätt vad han såg, så det såg bra ut.. dock haltar jag lite väl mycket tyckte han och det får jag INTE göra, så att lägga kryckorna fick jag inte göra, möjligen om jag skulle gå en kortare bit här inne som tex för att gå ut i köket och sätta mig eller nåt, men inga längre stäckor osv så länge jag haltar ska jag ha kryckorna! Bakslag känns det som för mig, eftersom jag varit så glad att jag kan gå lite utan kryckorna.. men får skärpa mig och använda dom mer här inne också!
 
Summa av kardimumman så slutade det med en förlängd sjukskrivning till den 10de Maj.. Riiktigt surt och ledsamt och av vad man kunde läsa av läkaren så skulle jag inte ha alledes för stora förhoppningar om att återgå i arbete då heller, han sa det inte rakt ut men punkterar hela tiden att det kommer ta väldigt lång tid!
 
Berättade att jag kommer bli opererad om en måndag, inte det bästa för rehabiliteringen som han sa, men det måste göras så det kommer göra att jag även där förlorar lite tid av min rehab..
 
Så ja.. efter detta läkarbesöket känns det ändå bra att allt ser ut som det ska och att inget lossnat eller liknande i foten.. dock känns det inte bra att jag måste gå så länge till på kryckor och att jag måste vara hemma så länge till.. men men.. det är bara till att sikta frammåt och kämpa!
 
Vill passa på att tacka Eriksson som snällt kom och hämtade mig på sjukhuset när jag var färdig! Du är guld värld!

ortopeden idag!

Publicerad 2013-03-12 09:20:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Sitter här redo för att åka till sjukhuset... igen... men idag är det ortopeden som gäller.. ska bli spännande och se vad han tycker om foten och hur den utvecklats! Skönt att även få veta hur länge han tror jag kommer att behöva gå sjukskriven och med kryckor..
 
Ska fråga läkaren om vad det är som knakar så otroligt när jag går, det blir bara mer och mer.. först var det ett knak sen har de blivit så varje steg är flera kanakande ljud och det känns som att jag går på stener typ som gör ont..
 
Ska även fråga vad de är som känns och skaver på utsidan av hälen, har jag skor på mig eller har foten mot nåt hårt, tex när jag sitter på golvet så skaver det nåt fruktansvärt och jag kan inte sitta så.. känner man på hälen så är det nåt hårt, så min tanke är om det är brickan i foten som på något sätt lossnat och flyttat på sig.. vilket inte borde kunna hända.. men Andreas har kännt på den och tycker även han det känns väldigt konstigt.. mamma fick känna på det i helgen också och även hon tyckte att det känns som att det är något där innanför som mycket möjligt kan skava.. så vi får se vad läkaren säger om det också!
 
Med min otur så vet man inte vad som kan hända.. men det återstår och se.. Så typiskt också att detta med livmodern ska ställa till det mitt i allt.. det funkar sååå bra att träna i vattnet, visst jag har ooont efteråt, men det är ändå så skönt och jag känner att det gör nytta.. men efter operationen sen så får jag inte bada på minst fyra veckor.. vilket kommer göra att jag tror de kommer stå mer stilla med foten det blir liksom avbrott i rehabiliteringen.. typiskt! Men eftersom det gått från lätta och måttliga till måttliga och svåra förändringar så vågar jag såklart inte skjuta på operationen heller.. så vi får se vad som händer.. ska se vad läkaren säger om detta i dag också.. om han tror att jag kommer behöva ännu längre rehabilitering för det eller vad som händer..
 
Mycket funderingar.. jag vill bara bli bra NU.. NU NU NU, men det tar ju sån jäkla tid och just nu känns det som att allt står stilla och inte blir bättre.. vilket är frustrerande!
 
 

Tidig som vanligt..

Publicerad 2013-03-11 14:43:38 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jg har verkligen svårt för att beräkna tid så jag kommer fram lagom tid.. Är alltid väldigt tidig! Så nu sitter jag här på bahandlingsbadet, duschad och klar och väntar på att klockan ska bli 15.00 :)

De blir inte raggmunkar och fläsk idag, känner mig inte sugen så vi ska göra nåt annat istället, får se vad de blir, så istället får jag ha fruktsallad klar när Andreas kommer hem.. Så äter vi middag lite senare :)

Dryyyygt att sitta här! Varför ska jag alltid vara så rädd att komma försent så jag istället kommer alledes för tidigt?!

Exakt en månad..

Publicerad 2013-03-11 12:25:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Japp, idag är det exakt en månad kvar till operationen.. och som det ser ut nu så ska jag för första gången opereras utan mamma vid min sida, Andreas kommer naturligtvis vara där såklart..
 
Känns lite nervöst, inte rädd för själva operationen, men sövning är ju inte min starka sida om man säger så.. den paniken jag har innan önskar jag ingen, men som sagt denna gången behöver jag inte vara lika rädd för alla smärtor efteråt, så vem vet kanske håller jag mig relativt lugn denna gången.. hoppas hoppas..
 
Ska säga till reda på torsdag när jag ska prata med narkosläkaren att jag är väldigt rädd och får panik vid sövning så jag behöver ha kanyl och lugnande när jag kommer på morgonen så underlättar det lite förhoppningsvis! Ju mer som är förberett, ju lugnare kan jag vara inför detta så därför gäller det att förbereda!

Nya krukorna!

Publicerad 2013-03-11 12:12:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!


Här har vi dom nya fina krukorna som ska pryda vårt fräscha sovrum! Tycker dom var väldigt fina, så dom fick åka med oss hem ;) Nu ska vi bara hitta några fina blommor som vi kan ha i dom också så kommer det bli kanon :D

 


 

Tror ni att det kommer bli bra? :)

En mysig helg!

Publicerad 2013-03-11 10:45:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej på er! Som ni förstått så har vi befunnit oss i skåne över helgen.. hälsat på mamma och pappa en snabbvisit <3 Alltid lika mysigt.. såg melodifestivalen och mös..

På lördagen var Andreas och jag iväg i lite affärer.. tanken var att vi skulle köpa golv, vilket vi gjorde.. ska lägga klinkers i hallen och det kommer bli så grymt snyggt! Vi ska även tapetsera om så hallen kommer bli som ny sen! Blev ju även lite andra saker som fick följa med hem till sovrummet som ni sett.. är riiktigt nöjd!
 
Ikväll ska vi tömma hallen, så nu blir snart extrarummet fyllt igen.. tur vi har de där rummet när man ska göra om, så man slipper ha sakerna överallt! Kommer bli lite nytt i hallen men mest gamla möblerna fast på lite annorlunda sätt.. vitrinskåpet ska vi ta in i sovrummet! Mys!
 
Vi ska även i veckan (förhoppningsvis redan ikväll) köpa väggfäste till tv:n inne i sovrummet så vi får upp den på väggen framför sängen..
 
Fullt upp här hemma som ni märker, mitt i allt detta så tränar jag på för fullt.. dock känns de knappt som att det går frammåt med foten, det gå frammåt men det går för sakta enligt mig! Trött på detta nu! Men ska till läkaren i mogon så får jag se vad han har att säga.. Vill ju gärna kunna gå utan hjälp snart! Men de får väl ta den tid det tar antar jag! :/
 
Nu tänkte jag ta och plocka lite här faktiskt, med det jag kan.. sen ska jag träna vid 15.00 och innan dess tänkte jag åka inom maxi och handla lite för kvällens mat som blir raggmunkar och fläsk.. sen blir det härlig fruktsallad frammåt kvällen.. Andreas ska bowla efter jobbet så då åker jag hem efter min träning och fixar med lite käk och så.. måste spara tid vettni ;)
 
Nehe om jag ska ta och sätta igång här kanske.. Ni får ha de så bra, så hörs vi säkert lite senare!
 
 

Fick följa med oss hem från Skåne-land!

Publicerad 2013-03-11 09:17:00 i Välkommen hem till oss!

Dessa två underbara små inredningssaker fick följa med oss

hem från skåne-land i helgen, jag är

så sjukt nöjd och detta ska stå på nya byrån i sovrummet..

 

I ramen så ska vi ha två bilder från Egypten tror vi.. kommer bli såå

fint.. nu är det bara lite kvar i sovrummet som ska göras, sen är

det klart!

 

Fick även med två krukor hem

som ska stå i fönstret i sovrummet!

Så sjukt nöjd med allt! krukorna

kommer bild på senare!

 

Ska flytta på tavellisterna i

sovrummet också, för där ska tv:n

upp, så listerna får förflyttas lite

längre bort på väggen..

åååh vad fint det blir!

Kommer bilder så småningom

när jag känner att jag har lust ;)

 

 

Xxxlutz

Publicerad 2013-03-09 14:31:54 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Sitter och väntar på våt mat.. Mumms.. Spätta, pommes och remoladsås blir det för min del..

Har varit iväg på hornbach och köpt golv.. Kommer bli så jäkla snyggt!

Älskar mon söt-nöt <3

Operation den 11/4

Publicerad 2013-03-08 13:26:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Jaha då var operationstiden bokad.. det blir den 11/4 alltså typ nästan exakt en månad.. Skönt att jag ringde idag för att fråga hur lång vänte tiden var.. då fick jag ett datum direkt..
 
Hon skulle först läsa mina papper och se hur jag var prioriterad och när hon läst det så sa hon att det ska göras så fort som möjligt, men man får inte ha mens.. så jag sa att jag brukar ha det runt den 20de nånting men det är väldigt olika, då sa hon att då får vi tyvärr ta det efter det.. hmm, jag måste varit rätt högt prioriterad då?!
 
Sen skulle jag få telefonnummer osv för att ringa operation dagen innan och få klockslag när operationen ska ske.. men då bröts det och min telefon la av (de har vart strul från o till hela dagen, tyyypiskt!) Men jag ringde upp nu i eftermiddag och fick prata med samma sköterska igen..
 
Hon sa då att hon hade kollat lite mer på mina papper och läst att dom ville att jag skulle träffa narkosläkaren och prata med både dom på gyn och narkos innan operationen.. som hon sa så blir allt lite större med mig eftersom jag har shunt osv..
 
Nästa torsdag ska jag dit blev det bestämt, så först ska jag vara på gyn vid halv ett och sen hos narkosen vid ett.. ska även då få alla papper om operationen och svampar att duscha med på morgonen osv..
 
Jag frågade hur det kom sig att de nu bara en kort tid efter första provtagningen (cellprovet) kunde komma sig att jag hade svåra/grava cellförändringar när det på cellprovet visare lätta och måttliga.. detta kunde vara för att dom tog mer i odlingen denna gången och att vissa celler utvecklar sig snabbt och blir värre medans det tar längre tid för vissa.. Svåra/grava cellförändringar förklarade hon också att det är "förstadiet innan det händer nåt tråkigt".. hon menade alltså cancer..
 
Jag är tacksam att jag gjort cellrovtagningarna som jag ska och att dom hittat detta.. samtidigt som det känns förjävla tråkigt..men som hon sa att nu tar dom bort det och sen behöver man inte oroa sig längre! Men jag har en konstig känsla.. en känsla jag inte kan sätta orden på och som gör mig rädd, en känsla jag slår ifrån mig själv och inte vill veta av.. jag kan verkligen inte förklara den och jag vet inte vad de är som gör det..
 
Men men nu har jag iaf OP-dag och tid inbokad för "förberedelserna inför op".. känns bra.. och att allt blir mer kompilicerat och att jag måste träffa narkos osv fast man inte alltid behöver de inför detta.. jao, de förvånar mig ju inte om man säger så..
 
Är ni förvånade?! Näe jag tänkte väl de ;)
 

Ytterliggare en dag som jag är uppe tidigt!

Publicerad 2013-03-08 08:16:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vad händer med mig? Vart vaken sen tjugo över sex.. sanslöst.. helt omöjligt att somna om även fast jag är trött..
 
Men men.. idag blir nog en lång dag.. vi åker till Skåne i eftermiddag.. Underbart :D Ska hälsa på mamma och pappa och inhandla lite material, mer om det sedan.. Ska iaf bli otroligt härligt att komma ner till mamma, pappa och Doris.. saknar dom nåt enormt! Dessutom får jag ju se melodifestivalen med mamma också.. OCH dom andra såklart (pappa o Andreas).. Andreas har ju lovat att titta på det..
 
Vid elva kommer en kille och hämtar två ramar här som jag fått sålt.. så skönt att bli av med lite "skit"..
 
igår fick vi upp hyllan i klädkammaren.. blev kanon bra.. så jag ska väl börja ställa in lite skor där idag tänkte jag.. det innebär också att vi kan börja plocka inne i extra rummet så vi kan göra det mysigt där snart.. göra till ett rum man kan umgås i.. men först ska annat fixas och under tiden behöver vi in med saker i det rummet igen, så de lär fyllas rätt snabbt!
 
Nehe ska ta och svara på lite kommentarer nu och sen gå och fortsätta plocka i diskmaskinen som jag plockade ur vid halv sju idag på morronen :P haha..
 
Jag är tröööööött.. hoppas jag kan lägga mig och vila lite sen mitt på dagen så jag är människa när jag kommer till mamma och pappa ikväll <3

Uppe tidigt idag igen..

Publicerad 2013-03-07 07:19:48 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vad har hänt med mig? Varför sover jag inte på morronen när jag kan? Hehe.. sitter redan här påklädd och tillfixad i soffan.. vart uppe sen Andreas gick till jobbet, kunde ju sovit en timme till iaf tycker man.. men nej då :P Aja.. får väl ta det lite lugnt idag iaf.. ont som fasen i foten :(
 
Vid typ tjugo i nio kommer det hit en tjej igen och ska hämta en sak jag sålt.. haha, skoj detta.. även om det är struntsaker för 15kr och sånt så blir det ju pengar av det faktiskt och tro mig, dom behövs mer än väl! Fick sålt en hel del igår kväll faktiskt.. en gardinstång, två barbie, ek-byrån, två ritmallar .. inte illa <3
 
Ska se sen om jag har nåt mer vi inte ska använda som jag kan lägga in.. vissa av mina spel till wiii kanske vore nåt, har vissa som jag inte ens öppnat och vet inte riktigt vart jag fått fom ifrån.. haft flera år och fortfarande inte velat testa dom, så kanske lika väl kan sälja dom då? :P
 
Fick upp hela byrån i sovrummet igår,. det blev sååå fint med den vita.. så ljus och fräscht! Me like!
 
Blir träning i eftermiddagen sen.. ska nog passa på att handla lite också, kan bara handla de som rymmer i en ryggsäck för jag kan ju inte bära något :P Men mysigt och kunna gå runt ensam i en affär och titta.. så de ska jag nog göra idag innan träningen tror jag.. vi får se vad jag orkar med.. eller vad foten orkar med rättare sagt!

Då var det bara att ställa in sig på operation igen! :(

Publicerad 2013-03-06 12:28:14 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Aha.. då slank brevet från Gyn ner i brevlådan.. inte blev jag så förvånad när det stod att det blir operation.. mer förvånad blev jag över att dom hittade både Måttliga OCH Svåra förändringar..
 
Förra gången visste dom bara att jag hade måttliga och kanske lätta.. men tydligen har jag även svåra förändringar så jag förstår ju att dom måste operera..
 
Dom skickar hem kallelse till operationen, vi får hoppas det blir nu snart medans jag är sjukskriven.. vi får väl se, försökte ringa dom nu för att höra om dom vet ungefär hur lång vänte-tid det är men deras telefontid var givetvis slut för dagen.. får försöka i morgon igen..

Veckans Matsedel!

Publicerad 2013-03-06 08:15:00 i Veckans matsedel!

Denna veckan har vi inte satt ut dagar då vi ska äta dom olika rätterna.. däremot har vi sex rätter som vi ska göra denna veckan, sjunde dagen får vi se vad vi gör.. vi gör det vi är sugna på helt enkelt men har rätter att gå efter..
 
Här är våra rätter denna veckan!
 
Stifado med färsk pasta
Thaikyckling-laksa
Nötcurry-kofta med ris
Glasserad fläskfilé
Turkisk rulle
Chorizo-cabonara med katalansk ost-sallad
 
Visst låter det spännande?! Alla rätter är nya för oss.. kul!

Uppe med tuppen..

Publicerad 2013-03-06 06:58:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Idag kommer det människor hela förmiddagen typ för att hämta saker.. skönt att bli av med lite! Därav så är jag redan uppe och ska börja plocka lite..
 
Vi fick ihop sängen igår.. hahahaha, nu har vi världens högsta säng, men ack så skön.. vi bytte madrasser och vände dom så nu har jag Andreas madrass så det känns som nytt igen eftersom hans är hårdare än min.. han väger ju mindre än mig och därav så blir inte hans madrass lika snabbt mjuk :)
 
Sängen verkligen slukade saker.. hela vår stora byrå har vi tömt och det tog inte ens upp två av lådorna under sängen.. underbart! Så det tänkte jag ta och plocka lite med idag och få iordning.. ska börja skruva ihop vår nya vita byrå också så vi kan få den på plats.. sen är sovrummet snart färdigt, ska bara köpa väggfäste till Tv:n också så vi kan hänga upp den på väggen där inne :)
 
Ska åka och hämta mina skoinlägg vid halv fyra idag också.. spännande, hoppas dom blir sköna att gå i så det underlättar för mig!
 
Andreas ska bowla ikväll.. får se om jag hänger med ner eller om jag stannar hemma och plockar.. vi måste ju handla också så det beror på om Ante vill göra de ensam eller inte också.. vi får se helt enkelt!
 
Känner mig ganksa så pigg just nu :D och Glad.. för nu vet jag att jag har saker jag kan plocka med idag om jag vill och orkar! underbart! Ska börja med att gå och få på mig lite kläder nu och sen bädda vår säng.. väldigt possetivt att bädda den nu då det är i arbetshöjd ;) Skrattar.. sängen går upp till midjan på oss.. men vi kommer ju upp utan pall iaf, de är ju possetivt ;) Skrattar!
 
Ska sätta fart här nu! Vi hörs säkert senare!
 
Kram på er från en glad Therese <3

Malm!

Publicerad 2013-03-05 15:49:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!


 
Är det verkligen ingen som
vill köpa en MALM ek-byrå?
Skulle vara så skönt att få den
såld så vi kan få upp vår vita istället..
 
Bredd: 80 cm
Djup: 48 cm

Höjd: 123 cm

Pris: 550 kr eller bud!

 

 

 
 
 
 

...

Publicerad 2013-03-05 15:45:34 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vilken dag.. har typ vuxit fasst i soffan idag.. varför är jag så slut helt plötsligt igen?.. men nu är klockan iaf snart fyra och Andreas kommer hem.. då blir det iväg och hämta min cyckel, sen till ikea och hoppas dom har det som fattas vår säng så vi får ihop den idag!
 
Har iaf ringt IF och sagt upp försäkring idag.. så nåt bra har jag ju pressterat mer än disken iaf ;)
 
Längtar efter min söt-nöt! Vilken tur för mig att han snart är hemma <3

Det går frammåt!

Publicerad 2013-03-05 12:03:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Det går frammåt med foten, dock är det lång bit kvar, men frammåt går det iaf och det är ju huvudsaken! Jag tränar på så mycket jag kan.. var hos sjukgymnasten härromdagen och fick en tyngd som jag ska ha på benet medans jag tränar upp och ner för att få tillbaka muskler, fyra kilo väger den.. så det känns!
 
Var även på badet och tränade igår, alltid lika kul och skönt.. dock var jag helt slut efter igår, jag tog i lite mer vid "springningen" och det kändes.. jag glömmer ju att pausa medans jag tränar, vilket egentligen behövs.. får försöka tänka på det.. det blev bestämt att jag från och med nästa vecka ska börja träna tre dagar i veckan istället för två.. hon blev förvånad över att jag redan ville det, men hon vet sedan tidigare att jag inte ger upp med träningen där utan vill göra framsteg så hon tyckte de var jätte bra, sålänge jag orkar med det och inte får alledes för ont i foten! På torsdag ska jag börja med ytterliggare en träningssak där.. skoj med nytt!
 
Jag körde bil igår, första gången på tre månader typ.. konstig känsla.. det gjorde ont i foten och var inte så jätte bra att koppla.. men det gick iaf, så jag kan köra till träningarna själv iaf.. sen kommer jag inte vara ute och köra särskilt mycket precis eftersom det är på håret att jag klarar det.. får vänta ett tag till med att kunna ta mig iväg på egen hand..
 
Det har börjar knaka i hälen när jag går.. det låter riktigt högt.. enligt min kontakt på badet så kan det vara så innan allt lägger sig rätt i foten, men hon tyckte absolut att jag måste kolla upp det med läkaren och jag ska ju dit nästa vecka så det är ju bra..
 
Längtar så tills jag kan slänga kryckorna åt sidan och bara gå som vanligt, jag slänger ju kryckorna här hemma rätt ofta, men det är för att jag har saker att hålla mig i och sen haltar jag ju som en jag vet inte vad och det gör ont, men måste ju träna på att klara mig.. dock går det inte ibland och då är det kryckorna som gäller!
 
Ska fixa mina sista hjälpmedel i veckan också (rullstolen och toaförhöjningen) för det ska lämnas in på måndag.. skönt, då känner jag att det är på väg åt rätt håll :)
 
Jao, de var väl lite uppdatering om hur det går med foten.. jag bara längtar tills jag blir frisk, men jobba.. ja de kan jag nog stryka för ett tag framöver skulle jag tro.. får se vad läkaren säger nästa vecka.. min nuvarande sjuskrivningen går ju ut på söndag egentligen..

Ingen ork..

Publicerad 2013-03-05 11:51:03 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Nej, idag har jag verkligen ingen ork.. är så trött och helt slut.. inte gjort något vettigt ännu mer än att diskat en maskin disk som jag satte igång idag på morronen så den är redan färdig..
 
Igår skulle vi skruva ihop vår nya säng från ikea.. det gick ju bra, tills klockan var typ halv nio igår kväll och vi uppstäcker att det fattas en viktig bit av sängen.. så de var bara att gå och bädda på soffan, vilken tur att vi skaffade bäddsoffa! Vi får hoppas att ikea har denna delen hemma så vi kan få sova i vår säng inatt! Jag har sovit helt OK på soffan men Andreas hade ont i ryggen sa han idag på morgonen..
 
Så just nu ser det verkligen ut som ett bomnedslag här hemma.. saker överallt.. hade ju tänkt att jag hade och göra hela dagen idag med att få iordning allt i sovrummet, tömma byrån och lägga över det i lådorna under sängen istället och så.. men de blir ju inget av det nu.. men måste tömma ena byrån ikväll, då Tuss kommer och hämtar den i morgon på morgonen..
 
Vad bra det går att sälja saker, det är ju riktigt kul :) Sysselsättning liksom! I morgon kommer det 4 olika personer och hämtar saker.. härligt, dessutom klirrar det ju till lite i kassan och det är alltid välkommet!

Vilken seg dag!

Publicerad 2013-03-02 16:05:51 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Denna dagen blev verkligen seg.. men jag har hunnit med en del iaf.. allt (nästan) är iordningplockat här hemma nu.. till och med badrummet är dammat och skurat.. nu ser det bara ut som fan på alla golv men de kan jag inte göra mycket åt..
 
Hoppas att Ante får för sig att komma hem snart ;) Saknar honom, men fram tills dess så tar jag och vilar framför datorn.. vi får väl se hur länge jag lyckas med det innan jag får för mig att det är något jag måste fixa! Och JA jag är en raslös människa! Skrattar
 

Den är GUL!

Publicerad 2013-03-02 11:47:45 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Min fina cyckel som jag köpte igår! Är super nöjd! Hoppas bara den är skön att cykla på också, kan ju inte testa eftersom jag troligen ramlar med foten om jag ska bromsa och stanna.. men nu är den iaf min <3
 
Har inte riktigt sån gul färg som på bilden jag hittade på nätet, men GUL är den iaf och den syns vill jag lova! Så nu kan jag ut och cykla när foten tillåter det! Utmärkt!
 
Ska hämta den på tisdag! Nöjd!
 

Känner mig seg!

Publicerad 2013-03-02 09:24:20 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Kan iof bero på att vi gick upp vid halv sju och käkade frukost och att man vet att det är lördag.. tror ni inte de är därför man känner sig extra seg idag? Ändå så känner jag mig någerlunda pigg faktiskt..
 
Andreas är iväg på tävling, därför vi var uppe så tidigt, han åkte vid strax innan åtta och sen dess har jag gjort mig iordning lite grann och bara tagit det lugnt, har iof plockat lite i hallen också..
 
Snart kommer en tjej och hämtar strumpor som hon ville köpa, kommer vid tio tiden.. hoppas hon hittar så jag blir av med dom iaf.. hoppas på att få mer sålt här snart!
 
Idag tänkte jag passa på att tvätta en del och plocka iordning lite mer här hemma, har soterat lite bland våra gardiner här idag som ni kanske såg i inlägget innan, ska se om jag kan få sålt några av dom! Gäller ju att sotera byråna nu när dom ska ut så småningom!
 
Andreas är väl hemma runt 17 kanske.. sen vid 18 så kommer Eriksson och Jonas.. vi ska baka lite pizza och sen ska dom spela risk och jag se på Andra chansen tänkte jag! Hoppas grabbarna är skyssta och vill spela någon runda rödskägg med mig också, men det tror jag säkert att dom vill :D
 
Så ser min dag ut iaf, vad ska ni hitta på?!
 
Tror jag ska plocka i köket nu.. plocka upp rent från diskmaskinen och sätta igång en ny!

Ni tycker kanske att jag plockar hela tiden.. men det tar lite tid nu när jag inte kan gå så¨bra, släpa på kryckor eller stödja sig mot nåt gör att allt tar så mycket längre tid och jag orkar inte lika mycket åt gången.. men det går ju frammåt iaf och det är huvudsaken.. sen har jag ju en sambo som är expert på att fixa disk när han lagar mat :P haha
 
Nej, fixa lite vart det ja.. vi lär höras fler gånger idag! Och glöm inte, är ni intresserade av att köpa nåt så hör av er :)
 
Kram på dej!
 
 

Klockan är 06.30 och här sitter jag..

Publicerad 2013-03-01 06:42:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vaknade för en stund sen och blev kramsugen så vände på mig och sträkte ut handen för att få tag på Andreas.. men sängen var tom.. vart är han? Tänkte jag.. kan väl inte åkt till bowlingen redan, dessutom utan att säga hej då.. yrvaken som jag var så funderade jag en stund till.. sen kom jag på att det är ju bara fredag idag.. han är ju på jobbet! Haha..
 
Det blev ett litet konstigt uppvaknande! Skrattar! Men nu är jag ju iaf uppe men tänkte ta och lägga mig i soffan en stund och se Sofias änglar.. sen efter det ska jag nog försöka komma igång och plocka lite här hemma så Ante kan dammsuga när han kommer hem sen..
 
Ikväll kommer nog Eriksson och spelar lite kort.. skoj! Så ska vi testa ny mat.. nämligen Stifado med färsk pasta och ost! Vi får hoppas det smakar fint!
 
Ska till sjukgymnasten idag också, sen med ner till bowlinghallen och se när Ante tränar lite.. kolla cykel ska jag göra också.. ja, det är en del som ska stås med idag.. så lite energi hade ju inte varit fel direkt..
 
Vila nu till Sofias änglar innan det är dax att sätta igång som sagt, kommer dock inte gå direkt snabbt idag, då foten har ont sen träningen igår.. så den behöver vila den också..
 
Vi får se hur dagen blir helt enkelt! Men jag skriver nog mer senare..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela