Välkommen!

Mycket händer..

Publicerad 2011-04-13 11:01:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Oj oj inte ofta man uppdaterar här.. men men ni får nöja er med att de blir uppdatering lite då o då :P

Här händer de massa grejjer, vi har köpt lägenhet.. ett riiiktigt renoveringsobjekt men som vi ändå fastnade för direkt.. jag fastnade bara jag kom till området och sen när jag kom in i lägenheten så var jag helt "såld" och avisst det blev som jag ville och nu är den VÅR..

Jag kan inte riktigt fatta.. JAG Therese har köpt en lägenhet, det trodde jag aldrig.. så just nu planeras det för fullt och vi har ritat upp vårt nya kök o så.. tihi.. spännande.. i mitten av Maj flyttar vi :D Kanske redan fått vår andra lägenhet såld, vi får snart veta.. aaa som sagt mkt händer..´.

Just nu sitter jag hos mamma o pappa i skåne (dom har ju också flyttat).. jag ska till Lund sjukhus på fredag för undersökning så åkte ner några dagar innan o hälsar på världens bästa mamma o pappa.. På fredag kommer Andreas ner och vi ska åka runt o kolla lite kakel o sånt till lägenheten, jag kollade lite igår och har hittat mossaik som jag är helt föräldkad i.. det bara skrek Theeeeereesee om det.. så vi får se..


Nehe nu ska jag ta o vara lite social här sen ska mamma och jag åka till nåt köpcenter (vilket vet jag inte ännu) o shoppa lite.. hehe iaf ögonshoppa, men nåt kommer man kanske hem med ;P


Nu vet ni att jag lever iaf..

Ha en bra dag!

Kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela