Välkommen!

Många..

Publicerad 2010-02-26 14:41:00 i Tankar och funderingar!

.. tycker nog som Jesper att jag borde ge A en ärlig chans.. men VARFÖR ska jag göra gära de när de inte känns rätt och jag inte har dom känslorna? Och när mitt liv ser ut som de gör och jag redan är KÄR i en person? Näe så oärlig är inte jag och kan inte göra detta.. kan inte göra nåt som inte känns rätt, för nu vet jag hur det känns att vara riktigt kär och tänker inte lura mig själv eller någon genom att gå in i något jag själv inte vill..

Nu ska vi göra smörgåstårtan.. Andreas kom nyss ut ur duchen.. skönt han är hemma igen.. lite roligare :P

KramKram

Hos Andreas...

Publicerad 2010-02-26 12:03:00 i Vänner har en stor betydelse!

Hej hej...


Sitter nu hos Andreas, var ju ute me jobb o käkade igår så kände jag ville dricka lite efter en mycket stressig dag på jobbet... så då var Andreas så snäll o ställde upp o körde mig o min fruga o Emma och så fick jag sova här hos honon.. denna vän är så underbar och stöttande i mitt liv nu som är lite halvt helvetiskt..

Idag är jag fylld av ångest.. igen.. tror mina operations-nerver börjar spöka riktigt ordentligt och det är inte lättare då man redan har panik-ångest vill jag lova.. men fått ny tid till psyk-specialisten så får se om vi kanske ska öka mina tabletter ytterliggare så jag tar iaf tre per dag.. alla dessa förbannade tabletter :(

På tal om Andreas så tycker nog alla jag börjar umgås mycket med denna kille och ja.. det är sant.. tror vi träffats varje dag denna veckan.. som sagt han ställer upp som fan o han hjälper mig med saker jag just nu inte klarar av själv.. och han gör mig på bra humör.. jag skrattar och är glad, men samtidigt är jag så fylld med ångest vissa dagar, idag är en sån dag.. men ska ha kul sen när han kommer hem från jobbet.. o vi ska äta gott.. smörgåstårta.. mumms, haha jag sa härromdagen att jag var sugen på det.. så igår kväll hade han stått o gjort de till mig.. så idag ska vi bara dekorera den o sen äta.. sen blir de nog lite bowling innan jag ska bege mig hemmåt.. kan man bli mer uppassad tro? :O

Imon blir de jobb o sen 30års kalas sen på söndag ska jag äntligen träffa Caroline o barnen.. ska bli otroligt härligt :) Vill även passa på o skänka en tanke till stackas Malin o hoppas du piggnar till dig snart så vi kan leka igen :D

Nee nu har jag inte så mkt o skriva, behövde bara skriva av mig lite.. så ursäkta de tråkiga inlägget :P hehe

Kram Kram

Till Jesper..

Publicerad 2010-02-24 11:11:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

You keep saying that you're stuck
Left outside without a key
But that door was never locked
You can always turn, turn to me
I left a trace for you to find
But you think you're left behind

Oh, if you know what love is
If you know what love is
If you know what love is
Then you'll understand

A million days, a million nights
You can never be replaced
You're invited to my life
Only you can find that special trace
I left a clue for you to see
All you have to do is choose me

Oh, if you know what love is
If you know what love is
If you know what love is

I am here for you when the wind blows
If you want me to
Don't you feel the same way about me?
When you're deep down in trouble
I will come for you
I will listen Wien your heart needs to speak

Oh, if you know what love is …

Oh, if you know what love is
If you know what love is
If you know what love is
Then you'll understand
Then you'll understand





















Rickard..

Publicerad 2010-02-24 09:01:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Det är med lite sorg o värk i hjärtat som jag nu slänger dom fina blommorna från Rickard som han skickade med blomsterbud för ett antal år sen.. dom e alledes för dammiga o trillar sönder nu.. kortet sparas iaf: "förlåt för att jag gör så fel ibland.. Rickard"

Kortet kommer förbli ett minne, så de kan man ju bara inte kasta!

Ångestfylld natt..

Publicerad 2010-02-24 08:29:00 i Vänner har en stor betydelse!

Morrn läsare..

Ja inatt har varit en hemsk natt, jag har haft så sjukt mycket ångest o svårt att andas så jag har knappt sovit nåt.. är fortfarande helt skakig av all medecinering (astmaspray) och känner ångesten krypa innanför huden på mig.. väldigt otäck känsla..

Samtidigt så känner jag ett lugn inom mig.. ett lugn som jag inte kan sätta fingret på.. aja.. kommer nog fram till nåt nån gång.. hoppas bara inte jag har sån här ångest när jag ska bli operead, för då kommer de inte bli kul..

Jag har inte svårt till skratt, men jag har svårt till tårar även om jag gråter inombords.. varför eller hur vet jag inte.. allt är en så skum känsla som jag har.. kan inte sätta fingret på nått känns det som..

Hade iaf en helt underbar dag igår.. Andreas kom hit efter jobb o började laga mat.. hehe.. igår blev de fläksfile med poratis mos i ugn (heter nåt annat fint på kock-språk, men på min svenska heter det potatis mos i ugn) hehe.. o sen var det champion o löksås och färsk sparris till.. mumms så gott det var :)

Sen moblerade vi om i mitt sovrum, vilket bra resulktat det blev, jätte mysigt har jag det nu.. så idag ska han nog troligen komma hit igen och fortsätta hjälpa mig, behöver borra lite.. hihi.. jag envisades ju om att han inte skulle behöva ha med sig borren, men jo de skulle vi behövt.. så får ta de idag istället :)

Sen vid tio igår kväll blev de efterätt haha.. tiden den bara flög iväg när vi höll på.. men till efterätt blev det iaf olika frukter i ugnen med vit choklad över o en klick glass till (heter också nåt gott på kockspråk, men här kör vi min svenska) haha... detta var oerhört gott och enkelt..

Hann med en hel del igår, moblera om, laga mat, äta, äta efterätt, tvätta och installera windows 7 på datorn :D Lite ovant men verkar funka bra tror jag..

Nu ska jag nog ta o små plocka lite i sovrummet..

Kram kram

Ibland behöver man tid att bara tänka, vara för sig själv, stänga av mobil och telfon.. detta skulle jag behöva.. men har inte tid nu innan operation, kanske lika bra det så jag slipper tänka för mycket.. jag e helt fullbokad typ, kanske att jag hinner andas ut och tänka lite på fredag!

Låtar kan säga ganska mycket..

Publicerad 2010-02-23 15:12:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jag borde veta att du inte är bra för mig..
Du ångrar dig som en flicka byter kläder..
Du vill verkligen inte gå..
Men du är varm när du är kall..
Du är upp och ner..
Precis som tvillingar.. samma energi.. nu ett dött batteri..
Jag borde veta att du inte kommer ändras..
Berg o dal bana..
Du ångrar dig..

Vi bråkar och bryter upp, vi pussas och blir sams..




.. Ändå kan jag inte sluta tycka om dig Jesper..

Semester..

Publicerad 2010-02-23 09:00:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vid tio i åtta idag på morronen ringde telefonen.. de var från psyk.. min psykolog hade tagit semester idag så det blir inte att jag ska dit idag, hör av sig om ny tid.. rätt skönt faktiskt.. kände inte alls för att gå dit idag.. plus att jag får mer tid o dona här hemma då ju ;) tihi

 


Ska snart börja tömma mitt sovrum, får hjälp i kväll med att moblera så tänker förbereda o så :) Ska bli trevligt, så ska vi väl laga nån god mat också.. vad vet jag inte men nåt med kött iaf :D hehe..


Kanske blir de en runda till mamma också om Angelica o Oliver mår bättre så att dom kommer dit.. kul i så fall.. alltid kul o leka med charmtrollet.. hihi

 


Träning igår då.. först vattengympa typ en timme, gick bra men jag tog nog ut mig rätt rejält ändå fast jag inte skulle, jag har ju lite svårt för att ta de lugnt när jag väl kommer igång.. sen var jag på middag hos Andreas o sen var jag o bowlade.. med en uppsvullen arm.. haft skit ont sen förra måndagen när jag spelade och igår upptänkte jag att den var svullen så skulle ta de lungt med bowlingen sa sjukgymnasten hehe men de gjorde jag nog inte.. idag är den mer svullen men va fan.. man lever bara en gång och vad gör då en svullen o öm arm? Gick iaf bättre igår än förra måndagen så jag var rätt nöjd.. på onsdag blir de bowla igen, Andreas (som tävlar i bowling) ska spela med mig.. haha snacka om att jag kommer känna mig kass :P

 


Nee nu ska jag nog börja tömma bokhylla o så..

 


Kram Kram

Moblera om??

Publicerad 2010-02-22 11:35:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Tror jag ska försöka moblera om i mitt sovrum nu nån dag.. blev sugen på det, vart de ett bra tag nu men kanske dax för de nu i veckan? Hmm .. tror fan de ;) Hehe.. även om jag trivs som attans som jag har det nu så kan de vara skönt o få ett fönster igen.. hmm jao jag får se.. tåls o tänka på.. bra o göra de nu innan operation för sen lär de ju dröja innan jag kan göra de..

 


Pratade igår om att jag ska moblera i vardagsrummet me.. tål o tänkas på de också, vet dock inte om de går o göra som jag tänkte det.. men de får bli ett senare projekt..

 


Nee ut o skotta fram bilen för att sen åka o träna..

 

 

Gammla blogginlägg..

Publicerad 2010-02-22 10:43:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Sitter o läser igenom min blogg, massa o läsa så får ta lite i taget.. rätt bra bearbetning, minns knappt att jag mått så dåligt o fått så mycket elaka kommentarer.. det är med glädje o lite tårar som jag läser.. men de är skönt..


Väldigt mycket om Rickard, tänk vilket helvete man levde i.. men även så otroligt lyckliga stunder.. är glad för jag idag kommit så långt så jag kan acceptera det han gjort och prata med honom (vilket många många många tycker är konstigt) Meen.. Alltid kommer han ha en plats i mitt hjärta och jag i hans.. men aldrig på det sättet som det var då.. ne huanameja.. nu är det bara vänskap (om man ens kan kalla det de)..


Jag vet som sagt vad o vem jag vill ha.. o inte är det han iaf.. även om han och Erik och JESPER alltid kommer att ha en speciell plats i mitt hjärta.. det är så med vissa killar.. höll nästan på o glömma Victor.. lilla Victor.. herregud så lycklig man var.. haha.. mene aa.. vissa gammla kärlekar rostar aldrig till 100% men jag skulle idag inte kunna tänka mig dom, idag tänker jag bara på en av dom.. han sitter i mitt huvud och bara spinner runt.. underbar är han trotts allt..

Nee, koncentrera mig lite på tvn kanske innan det är dax att gå o byta om inför träningen :)

Känner att det är en blogg förmiddag idag ;P hehe.. blir så ibland, dock får man typ inte alls mkt kommentarer längre.. :P Kan ju beo på att inte så många har lösenordet o så.. skönt ändå..

Blivit bjuden på middag idag, så det blir nog det.. till Andreas.. jag har verkligen hittat en helt underbar vän, så förstående o stöttande även om vi inte kännt varandra så länge och jag vet att det är jobbigt för honom att lyssna på mina problem, särskilt kärleksmessigt.. men han gör det och han är verkligen en riktig vän!


Vet vad jag vill ha..

Publicerad 2010-02-22 10:00:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Tankar o funderingar.. jag vet så gärna vad jag vill ha, men tror inte jag kan få de längre..


Alla har vi våra bekymmer och alla jobbar vi med dom på olika sätt, jag lever fortfarande på hoppet.. Utanför hänger fortfarande istapparna kvar, dom blir bara större och större, precis som mina känslor för dig.. jag kan inte styra det, men jag tror jag förlorat.. men som sagt jag vet vad jag vill ha och jag står fasst vid det..

veckans chema:


Idag: kommer nog dagen se ut nästan lika dant som förra måndagen, snart ringa o väcka mamma.. sen åka in o träna.. vattengympan.. ska dock försöka att inte ta ut mig lika mycket idag då jag knappt kunde gå på tre dagar sist :P hehe.. Sen blir det väl lunch på Ikea skulle jag tro o gå där lite.. sen får jag se vad jag ska hitta på i Kalmar tills dess att det är dax för bowling vid sju :) Skoj skoj.. väntar bara på att Jenny ska svara.. får väl testa ringa henne om en stund kanske.. så ikväll lär jag ju inte komma hem förens mellan 21 o 22.. 

Tisdag: Psyk vid 11 sen vet jag inte mer.. försöka orka städa o träna kanske?

Onsdag: jobb 12.45-15.30 sen träna troligen

Torsdag: Jobb 7-11.30 sen vara med Jessica, sen hem till Emma och "förfesta" sen ut och äta med jobbet vid 19.. ska "avtacka" en som gått i penssion.. ska bli trevligt.. får vi hoppas..

Fredag: LEDIG :P Har inget planerat, Andreas sa dock att jag skulle skriva upp att jag hade bokat.. men vad har jag bokat då? Jao konstig prick de där.. näe jag har inget bokat.. nån som vill boka in mig eller nåt? :P Måste nog träna igen :) sen blir de nog inte mycket mer träna innan operation ju..

Lördag: Jobb 7-13, sen på kvällen blir de 30års fest/kalas för Angelica..

Söndag: Sjuksriven, ta det lugnt, packa till sjukhuset, Träffa Caroline.. det är verkligen på tiden nu :) Hehe...

Så ser min vecka ut..

Passa på o säga GRATTIS till världen bästa far som idag fyller 49 år.. hehe.. gammla gubbe ;P Skratt.. Grattis Pappa!

Nee nu e de dax att ringa mamma och sen packa inför dagen..

Hoppas ni får en bra dag..

Kram Kram

Förvirrande..

Publicerad 2010-02-20 17:28:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jag är en rätt förvirrad och tänkande människa, fast det där med att tänka har jag märkt att inte alltid är så bra.. så det försöker jag sluta med.. varför inte bara ta dagen som den kommer och göra de bästa av situationen? Tycker jag lyckats bra med det denna veckan faktiskt, inget har blivit som jag tänkt men allt har blivit bättre än förväntat..

Jag är Jag och det är inget man kan styra över direkt, jag kan inte vara nån annan, jag skulle inte ens försöka vara eftersom jag vet att jag skulle misslyckas.. vill jag bjuda på överraskningar så gör jag det.. vill jag bara sitta i soffan o vara så gör jag det.. de känns som jag håller på att hitta hem..

Idag är en sån dag, jag vill bara ligga i min soffa i min ensamhet o kolla på OC.. jag kommer nog tröttna efter en stund, men är ingen bra dag idag.. är förvirrad o har huvudvärk så de heter duga..


Du där.. jag har mycket fina istappar på min ballkong om du vill fota ;) Haha.. kollade ut genom fönstret och såg dom långa fina istapparna, det är rätt fint faktiskt, kanske borde jag själv gå ut o fota lite.. iof ligger ingen sol på dom idag, men kan ändå bli fina vinter bilder kanske.. borde ha en bättre kamra dock.. hmm..

Jag fick mig en tankeställare idag.. "om man hakar upp sig på småsaker så ser man inte helheten" och det ligger nåt i de där.. så haka inte upp er på småsaker i onödan, det ska jag försöka att inte göra, har en del o jobba på men det går frammåt..

Jag kan inte byta min personlighet men jag kan acceptera och respektera vad folk tycker.. som sagt.. tror jag börjar hitta min väg att gå.. för varför gå andras vägar när man kan skotta fram en egen och gå dit jag vill?

Jag är glad att jag är en förstående människa, annars hade jag inte ens varit i närheten av vad jag är idag.. Känner att jag förändrats lite, kanske är det alla tabletter man stoppar i sig? Kanske är det för att jag är på väg o bli lycklig? Kanske är de för jag hittat tillbaka till människan jag tyckt om sen första stunden jag fick se honom på stationen? Jao jag vet inte, men en sak är säkert.. Jag är Jag..

En liten text till dig från mig som jag precis skrivit..

Om du vore här nu så skulle jag pussa dig, vill hålla dig hårt i min famn och aldrig släppa taget
varför är vi ifrån varandra överhuvetaget?
Kännslorna jag har inom mig, hoppas att jag en dag når ända fram till dig.
Att känna på detta sätt, det kan bara vara rätt.
Vi går vår egna väg, leenden, fnitter, flumm.. nej jag känner mig faktiskt inte dum..
Med dig i min närhet kan jag vara mig själv, i din famn känns de verkligen som jag rott i land.


Det var lite tankar från mig, nu ska jag lyssna på lite härlig musik och sen fortsätta kolla på OC.. lär säkert uppdatera mer sen, känns som de är en sån dag idag..

Kram Kram en förvirrad, lycklig, fundersam o glad Tess.. allt på en gång eller inget..









Det går inte att beskriva..

Publicerad 2010-02-20 14:35:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jag kan inte tro det är sant, det går inte att beskriva.. Haft två helt underbara dagar, med Jesper.. jaa ni läste rätt, Jesper..

 


Den känsla jag har inom mig är magisk, jag känner nåt så starkt för denna killen, han är helt underbar och vi kämpar båda.. känns som detta är på riktigt, Jag tycker om honom!


Jag ska inte tjata på om mina känslor här.. men hade iaf en super bra kväll igår med jätte goda räkmackor, mouserat vin o massa mys.. helt underbart.. Tack Jesper, kom ihåg att du är sötast!

 


Idag blir de rätt lugnt, skulle vart på släktkalas, men får se om de blir det, ska ju träffa alla imon ändå :) Hehe.. Känner för att bara slappa idag, ska ta o diska lite snart.. o nu kom jag på att jag måste ringa pappa, jag har kört fast ute på parkeringen igen.. fan kan dom inte ploga? eller är de jag som inte kan köra bil? hehe.. kommit en hel del snö inatt.. mer här än i Kalmar iaf..

 


Nee nu ska jag ta o käka lite lunch tror jag..

 


Kram Kram

Finner inga ord..

Publicerad 2010-02-17 13:25:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Finner inga ord för vad jag känner.. inte för vad jag gör eller för vad jag vill..

Vi går Vår egen väg nu.. ge oss tid att bara vara.. mycket mer behövs inte.. jag säger som honom: "Jag saknar ord för vad jag känner just nu men jag vet en låt som beskriver det ganska bra…"





och ja.. jag kan inte mer än o hålla med.. och detta bevisar mycket.. men vi går vår egna väg, inte nåt man ska behöva bevisa för nån.. han la upp detta direkt, jag har väntat några dagar.. vet att många tycker detta är fel.. men tyck de då, vi kan inte ro för våra känslor.. går sakta fram utan krav osv.. 

Drömmar..

Publicerad 2010-02-15 10:19:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Drömmar kan vara otäckt verkliga ibland.. i natt har jag haft en sån.... igen


Självklart handlade den om Jesper.. att vi träffades igen.. det var så verkligt så det var skrämmande, jag var väldigt glad med ändå ledsen när jag vaknade, märkte ju direkt att det inte var sant.. men det var så verkligt och det var så bra.. undra om de e ett tecken? :P Var varm i hela kroppen när jag vaknade.. hur slutar man att vara kär? :(

 


Härromnatten drömde jag också sådär verkligt hela natten.. men då att jag blev faster.. på morronen trodde jag verkligen att jag hade blivit faster.. men de hade jag ju inte.. inte ens i närheten av det.. skratt

 


Jao jag säger då de.. drömmar kan vara bra konstiga och verkliga.. hur gör man för att drömmar ska bli sanna? Och hur gör man när man tycker om en människa sjukt mycket men ändå hatar den? eller hatar är o ta i, men ändå är arg på den?! :O

 


En förvirrande dag idag, kanske borde jag gå efter mitt hjärta o skita i vad folk säger? Hmm.. jag borde nog ta upp detta med min pyskolog o dividera lite den 23de...

 


Nee dax o ringa o väcka mamma så hon hinner göra sig klar för vattengympan hon med:D

Kram Kram på er

Inge vidare idag...

Publicerad 2010-02-15 10:07:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej hej...


Näe idag är det inge vidare med mig inte.. jobbade igår kväll och jag som mår skit efter jag jobbat.. hur tror ni då jag mår efter en kväll som var stressande så gud förbannat på jobb?..

Vi hann nästan inte sätta oss vid halv fyra (då vi börjar) förens de larmade o vi fick ge oss ut.. var på larmet till fyra sen upp och hämta alla nycklar o grejjer och sen ut o börja jobba, hann med två ärenden sen larmade de igen o vi fick åka iväg.. kl fem ungefär fick jag sticka från detta karmet för att börja med kvällens arbete.. de var rena kaoset..

Vi brukar vara klara med första rundan om allt går som det ska ungefär 17.10.. igår var vi klara ca 18.20.. o då skulle vi plocka alla nycklar till andra rundan, dokumentera en massa och hinna äta.. tills det att de var dax att bege sig ut kvart i sju igen.. snacka om att det blev stressigt..

Jag o frugan som skulle käka god mat och ha dejt på jobbet.. men ikke.. blev inge me de.. fick mer eller mindre slänga i oss den goda maten.. suck.. så aa idag mår man inget bra efter den kvällen inte.. suck..

 


Idag blir det första gången på vattengympan som jag ska börja på idag.. ska bli spännande :) Sen blir det hem och fixa iordning sig för att senare åka in till Kalmar igen.. laga mat med Henke o Jenny för att sen åka iväg o bowla.. fullt upp denna veckan.. men de kan vara trevligt de med :) Hihi..

 


Så ser min dag ut iaf.. hur ser er ut?;)

 


Kram Kram

Min blogg..

Publicerad 2010-02-12 11:41:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hellu..

 


Jag vet.. min blogg är inte så händelserik längre, jag skriver inte om varje dag längre.. jag har helt enkelt inte riktigt ork till detta.. försöker just nu koncentrera mig på att få ett värdefullt liv..

 


I förgår damp de ner ett brev från sjukhuset.. igen.. de gör de rätt ofta här hemma.. är typ bara brev från sjukhus och räkningar och reklam som kommer.. men iaf.. ytterliggare ett brev från sjukhuset kom och jag blev paff när jag öppnade det.. jag ska få platt mage.. eller så stod det ju inte riktigt kanske.. men de var så jag tänkte.. för det var nämligen tid för operation o ta bort huden på min mage.. blev jag glad eller? Precis innan hade jag suttit och gråtit för jag har så mycket problem och allt kändes skit, sen kom detta och jag blev så otroligt glad..

Så nu har jag ett datum till att ligga på operationsbordet.. igen.. men denna gång är det för något som jag VILL göra.. ändå är jag sjukt nervös och spännd.. särskilt eftersom det ska göras i oskarshamn och det sägs att dom är väldigt noga med besökstider osv.. men har iaf fixat så jag har trådlöst bredband som jag får låna och ha med mig.. så man får tiden att gå lite iaf..

Så nu ska jag börja träna på mitt wii regelbundet, inte ta hissen utan trapporna (inte använt min hiss sen jag fick brevet) inte så mycket godis, men idag blir det lite då de trotts allt är Fredag ju :) Nu börjar alltså mitt nya liv..


Sen de jag skrev om härromdagen om Jesper.. det gör mig helt förvirrad.. känner att jag vill vika mig o ge de en chans.. men de kanske är helt fel.. eller också så är det rätt, näe jag vet verken in eller ut.. dessutom har jag ju lite dejter på G kanske.. äe får se.. orkar inte engagera mig riktigt.. tar det mer som det kommer.. har inte råd o satsa så mycket av mitt liv just nu.. men på söndag är det ju trotts allt alla hjärtans dag.. och det svider i mitt hjärta.. jävla tur man ska jobba hela kvällen.. så jag får helt enkelt ta och fira alla hjärtans dag med min "fru" på jobbet..

Idag blir de att umgås med Malin o Melwin.. ska vara där vid två tiden.. trevligt.. undra om man ska ta o träffa en liten pojk när man ändå är borta i dom krokarna o härjar? Bara säga hej typ? Han har ju vart ute efter mig såå länge.. så varför inte ge de en chans o iaf bara ses? Det skadar väl inte? Äe får se..

Helgen blir det jobb jobb jobb som sagt.. o imon efter jobb ska jag träffa Andreas igen (en jag träffade i helgen) men endast som kompisar då jag vet att de inte kan bli nåt me denna kille från min sida..

Nehe nu blev de ett rätt långt inlägg igen.. jag har mina bra stunder ;) Haha.. men som ni nog märker så är jag rätt så förvirrad :O

Kram Kram på er.. hoppas ni får en bra dag..

Lowa..

Publicerad 2010-02-12 10:06:00 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

Morrn :)

Var hos Elin o Lowa häromdagen så tänker uppdatera me lite bilder :) Hade en jätte mysig och trevlig dag.. Vi ses alledes för sällan nu för tiden, tycker de ska bli ändring på detta..

Lowa hade blivit så stor o så fin, lilla sötis-flikkan :) Det är inte klokt vad dom små barnen växer.. hihi.. Tack för en trevlig dag och god mat Elin..




Hihi vet inte riktigt vad både jag o Lowa tittar på ... ;P


Öppna paket de var roligt de.. men de tog tid då hon fick göra de mesta själv ;) Suger man på pappret tillräckligt länge så de bli blött o sen är där och pillar lite me sina små händer så går de till slut... (ett tips från Lowa till er som inte vet hur man öppnar paket.. tihi)

 

Så söt är hon :) En liten söt tjockis.. ;P


Detta fick hon av mig, försenad julklapp hihi.. En klänning o ett par tights till :) Hon fick även ett ägg, som de kommer bilder på när hon leker med.. det tyckte hon om jätte mycket, släppte de nästa inte på hela tiden :)


 

Sötistjejen me sitt ägg :)



Lilla tjockisen :)


Avslutar med en bild som jag bara tycker så såååå himla söt :)


Tack än en gång för en trevlig dag och god mat Elin!

Kram Kram





Oliver 1år

Publicerad 2010-02-11 10:17:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

I måndags innan jobb var mamma och jag o firade lilla Oliver som fyllt 1 år.. tiden den bara rinner iväg :) Hih.. De var trevligt, synd man skulle iväg o jobba bara eftersom då blev de inte att man kunde vara där så länge.. Aja låt bilderna tala..

 













Är han inte go? :)

Det var vad jag hade o erbjuda..

Kram

Från ingenstans..

Publicerad 2010-02-10 09:34:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Stod och gjorde pizza igår kväll, doftade gott i hela köket och jag var på rätt så bra humör efter att ha tillbringat dagen hemma hos Elin med henne och Lowa, jätte mysigt o trevligt :)


Hade lite saker i kylen som höll på att bli gamla så två pizzor var jag tvungen att göra, den ena står i ugnen och är nästan klar och den andra håller jag på att göra, då det plötsligt plingar till på msn.. det står bara en mailadress såg jag lite snabbt, så tänkte att de är väl nån från mötesplatsen eller nån som skriver.. tills jag tittar lite nogare och ser att det är JEPPE, Jesper.. hjälp.. jag började skaka som ett asplöv o fick ingen luft, tårarna sprutade.. VARFÖR?!


Han bad om ursäkt säkert 20ggr för allt han gjort, hur mycket han ångrar sig, att han förstår att jag aldrig kommer vilja träffa honom igen och att jag aldrig kommer förlåta honom men han ville säga förlåt ändå, att han inte vill störa mig i mitt liv, att jag är sötare än sötaste sockret (finns de olika sötningsgrader på socker?), att jag är alledes för bra för honom.. han sa precis det jag sa när vi bröt kontakten.. jag sa att han kommer kontakta mig om några månader och säga att han visst tycker om mig men att han blev rädd för det var för bra.. och mycket riktigt.. han ångrar det och skulle jag mot världens förmodan vilja träffa honom igen så skulle han satsa till 100%.. han tänker ofta på hur det hade varit om han inte sumpat sin livs chans med en tjej som är de sötaste som han sett på länge m.m som han tycker väldigt mycket om..

 


Jag fick panik, vi satt o skrev en stund, han försökte avbryta genom att be om förlåtelse för att han hört av sig till mig igen när jag äntligen lyckats ta mig upp lite, men jag kunde inte avsluta, jag hade inte mycket att säga men jag kunde ändå inte avsluta.. jag ville prata samtidigt som jag visste att det var fel.. jag vill ha tillbaka honom samtidigt som jag vet att det också är fel..

 


Efter ett tag fick jag energi från nånstans, tänkte att nu jävlar ska jag inte trycka ner mig.. så jag skrev att han hade rätt, han är inte värd mig för jag är så mycket bättre.. men jag sa även till honom att vill han kämpa så kämpa, fundera ut vad han ska göra, han har mitt nummer, han har min adress, han vet vad jag uppskattar.. vill du kämpa så kämpa sa jag, sen sa vi god natt ungefär.. han menade på att vill jag mot all förmodan ha kontakt me honom så har jag hans, msn, nummer och allting, men NEJ sa jag.. jag har inte ett skit kvar om honom.. han gav mig sin mailadress och sitt nummer igen, men jag skrev inte ner det eller sparade det.. jag klarar inte av att ha det..

 


VARFÖR i hela friden hör han av sig nu? Jag som äntligen slutat tänka på honom varje dag.. men jag e ju så KÄR i denna killen, tycker om honom som attans.. varför? Trodde jag hade glömt mer än jag hade.. han har dessutom skrivit ett blogginlägg han skickade till mig.. åhh.. jag blir galen..

 


Jag vill inte dras med i skiten igen, men TÄNK OM han tagit tag i sig själv nu och verkligen vill satsa? Att han inte längre kommer bli rädd för att vi har det för bra för att de ska vara sant? Jao för jag håller med, vi hade de ruskigt bra, allt bara klaffade hela tiden.. vi var lyckliga BÅDA TVÅ, vi höll på o få något riktigt bra som vi båda drömmer om..


Var tvungen o skriva av mig lite.. Vad ska jag göra? Jo jag ska bara skita i det o gå vidare.. och vet ni.. det ska jag göra.. hoppas jag.. har ju några killar på g nu som man snackar med och visar intresse för.. vi får väl se.. faktiskt lättare o glömma när man flirtar med andra och märker att man kanske betyder nåt för nån annan också.. aja mer om de i ett annat inlägg..


Åhhh.. Jeppe.. tycker om honom, vill ha honom, vill ha våra fina stunder *tårarna rinner ner för mina kinder*

Hoppas denna dagen kan bli Ok iaf, natten har vart hemsk, drömt massa konstigt o vaknat minst 1-2 ggr i timmen från ett i natt till sex på morronen så man är lite trött nu kan man ju säga..


 

 

Veckan som kommer..

Publicerad 2010-02-07 16:54:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Veckan som kommer ser rätt så fullbokad ut..


Måndag: Fira Oliver, sen jobba 15.30-22.00
Tisdag: Köra till Elin och Lowa och umgås med dom.. ska bli super trevligt :)
Onsdag: Jerry kommer förmodligen på fika..
Torsdag: Jobba 15.30-22.00
Fredag: Umgås med Malin o gullunge Melwin
Lördag: Jobba 7.00-13.00
Söndag: Jobba 15.30-22.00

Känns som det kommer bli en rätt så fullspäckad vecka, men sen vet man ju aldrig om allt blir av.. iaf inte när de gäller Onsdag.. men men.. så ser min vecka ut som kommer.. så nu vet ni de ;)

Gårdagens klippning + outfit..

Publicerad 2010-02-06 10:44:00 i Här är jag!

Tjolahopp :)

 

Aha igår blev det äntligen av att man kunde klippa sig, hade ju växt så de bara hängde utan frisyr eller nånting, så nu är de skönt att ha frisyr igen..

Såhär såg jag ut innan klipptning..

 

Såhär blev det efter.. blev faktiskt riktigt nöjd, inte ritkigt en "Therese frisyr" men vill ju spara till längre hår så nu är det frisyr så jag bara kan låta de växa till sommaren utan att det förmodligen kommer se dumt ut :)
  



Sen på kvällen så kom Niklas på besök och vi käkade lite middag och såg en film, blev ingen lång kväll då han var så trött.. men här har ni iaf kvällens outfit o en ego bild :)
 


Det var vad jag hade att erbjuda, nu har jag precis käkat nygräddade frukostbullar, mumms så gott :) Idag blir det nog Kalmar som de ser ut..

Ha en bra dag vänner!

Kram

VARFÖR?

Publicerad 2010-02-04 17:00:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

VARFÖR kan man inte få känna sig som en människa när man jobbat? :'( Skulle kunna gråta av smärtan just nu :( Börjar bli jävligt trött på detta nu, känns bara som de blir värre varje gång jag jobbar nu.. jag står inte ut...

I övrigt har det varit bra på jobbet idag, gjorde dagens goda järning sa en gubbe och det är ju alltid kul att höra, även att jag var en mycket trevlig flicka så det var synd att jag inte skulle komma mer idag men att de var bra att jag kommer en annan dag eftersom jag var så trevligt och sen att jag skulle vara stolt för jag idag gjort en mycket bra järning sa han.. :) hehe..

Nu undrar ni säkert vad jag gjorde?.. Jo.. han trodde han hade tappat sin plånbok under köksoffan.. jag la mig ner på alla fyra o tittade men ingen plånbok där inte.. sen gick han o fundera o fundera o jag letade i hans sängbord o där låg den inte och vipps så kollade jag i soffan där jag hittade den :) gud vad glad han blev gubben lilla :) Detta var kul eftersom jag hört att han ibland kan vara speciell o lite sur och jag hade aldrig varit hos honom innan, jo en gång förresten för lääänge sen och då kom jag inte ens innanför dörren förren han bad mig gå därifrån för han skulle fan inte ha nån hjälp.. (jobbet hade gjort fel den gången och glömt att avboka hans besök, för han skulle inte ha hjälp då och hade besök!)
 

Aja det var ju iaf kul att man gjort nån glad idag :) Blev man ju lite omtyckt me ;) Bra o göra första intryck bra hos dom man ska jobba hos.. bra Tess..
 

Haha berömmer mig själv för något idag, för min psykolog säger att de är viktigt för mig och eftersom att jag verkligen vill jobba på att bli frisk så lyder jag hans råd och försöker ta till mig när folk tycker nåt bra.. försöker gör jag iaf... det är alltid nåt ju.. eller? Även om inte JAG tycker de var nåt att jag råkade hitta hans plånbok så var det ju faktiskt nåt väldigt stort för honom..

Annars händer inte mkt här inte.. har sett klart alla vänner säsongerna nu.. känns mycket tråkigt.. så nu är det OC som gäller ;)

Nee har inte mkt o skriva..  e bara förbannat trött på mitt liv med denna värk... de var allt för mig.. tack o hej

Bättre sent än aldrig...

Publicerad 2010-02-03 10:00:00 i Vänner har en stor betydelse!

Så här kommer bilderna från förr förra helgen när jag var ute me tjejerna :) Blev en bra kväll :) Kommer inte skriva så mycket men bilderna ska ni iaf få :P Så Malin.. titta o njut nu fö detta har du väntat på ;)

 

Egot själv var ju tvungen och fula sig lite i camen innan gästerna kom ;) Haha ser ut som en lite fjortis som fular sig.. men men jag bjuder på dom ;) Alla var ju lite sena så jag hade lite tid över innan Malin sen var den första som dök upp :P



    

Sen en dagens var ju också bara tvungen att tas :P


Och lite vanliga Ego-bilder :P haha har man tråkigt så har man ;)
 


Sen så kom Malin o det blev genast mycket roligare :)
 

tog oss varsen shott :)  mumma gott :)


Efter de börjar man dansa snyggt i köket ;) hahaha vi har de bara för kul tillsammans..
 

En glad malin :)


Sen kom även Madeleine och Caroline, blev en bra kväll :) Här kommer lite mer foto :P
   

Jag o älskade Caroline :)


 

Lilla Medeleine o Jag..



 

Tokiga tjejerna :P


Avslutar kvällen med ett kort som jag bara ÄLSKAR, vet inte ritkigt varför.. men brukar bli nåt sånt kort när vi är ute :) Hehe... tyvärr blev de inga fler bilder sen under kvällen, glömde kameran hemma.. men blev ju en del kort iaf :) Detta får vi göra om snart igen tjejer!

Två saker till..

Publicerad 2010-02-01 16:53:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vi eller Han kom fram till två saker till.. jag ska lära mig att INTE satsa mer än jag har råd och klarar att förlora i mitt liv..

 


Tror han menade med kärleken här.. men hur lätt är det då? Men antar att han faktiskt har rätt.. men jag ska bara klara det också..

 



Sen att jag känner att jag är till besvär för familjen m.m.. det var jag inte sa han, för dom älskar mig och är oroliga för mig, men att jag inte ska känna att jag bara lägger negativ energi på dom... hmm..

Första samtalet med psykologen..

Publicerad 2010-02-01 15:22:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Idag var första dagen då jag skulle på samtal till psykologen.. det var med nervösa steg som jag gick in i rummet, satte mig i en skön stol (som egentligen inte var så skön, men såg skön ut iaf) hehe..

Han började med att fråga vad "problemet" var.. hmm vart ska man börja sa jag då o skrattade lite.. sen var samtalet igång..

Jag tycker det är jätte svårt att öppna mig, hur ska man göra liksom? Men han verkar vara jätte bra och vill blicka FRAMMÅT, vilket jag tycker e skönt..

Vi snackade lite om allt möjligt, från familj till sjukdomar till killar till barn.. lite av varje för att sen kunna jobba vidare med dessa saker..

Så nästa gång jag kommer dit ska vi "lägga upp en budget för 2010".. vi ska alltså göra upp vad jag har i mitt liv nu som jag vill ha kvar, vad jag vill ha bort från mitt liv, vad jag vill ha för nytt i mitt liv.. det ska vi ägna oss åt nästa gång och det känns okey..

De vi egentligen kom fram till idag var väl att jag behöver nån (vän) som puschar på mig, får mig att göra saker fast jag tycker det känns tråkigt.. nån som drar med mig ut osv..eftersom att jag kanske kan låta som jag vill sen när det väl är den dagen så tycker ajg inte det känns kul längre.. kom även fram till att han tyckte det var mycket bra att jag sökt denna hjälp för att jag verkligen behöver den och har nog behövt det en längre..

Det var väl ungefär det som mötet idag gav.. de var ju första gången så blev inga djupare samtal.. men när dom kommer, hur ska jag göra då? Hur ska jag bete mig? vad ska jag säga? Jag har sååå mycket delade meningar om detta, men han verkade bra iaf så jag ska verkligen ge de en chans..

Jobb helg..

Publicerad 2010-02-01 15:11:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Hellu Hellu..


Helgen har varit fullt upp.. eller egentligen inte, har varit sjukt raslöst samtidigt som jag mått dåligt..

I fredags var ju Sofia här, vi lagade god tacopaj och snackade massa skit typ.. mycket trevligt :) Haha hon fick mig även o bli medlem på en dejtingsida.. aja får se hur de går me de.. hehe.. bara äldre som verkar dras till mig.. varför egentligen? alltid så.. hmm..


Gick o la mig i någerlunda tid på kvällen, men blev inte mycket sömn den natten inte.. så man var lagom trött när man skulle gå upp tjugo över fem lördag morgon för att jobba.. men det fick gå det också.. Hade en rätt så bra dag på jobbet ändå.. 


Var sjukt rastlös hela lördagen (fast att jag var galet trött) åkte ner till McD och käkade med mamma, pappa, Karin och Micke.. för dom skulle på bio sen.. men jag hade inte ro o sitta där länge heller så jag stack bort till Lisa i butiken där även Jens var.. satt där till hon skulle stänga typ.. då åkte jag hem.. la mig typ direkt eftersom jag var så uttråkad men tog inte mina tabletter.. nån kunde ju faktiskt ringa tänkte jag.. nån kanske vill hitta på nåt eller bara ha skjutas nånstans så man har nåt o göra.. vid elva hade jag fortfarande inte somnat och ingen hade hört av sig.. så jag tog min kvällstablett.. TIO minuter senare pep mobilen o Mats undrade om jag hade lust o köra till kalmar.. suck.. Tio minuter för sent fick jag då säga.. är det inte tyyyypiskt? Jag som så gärna ville göra nåt, bara köra till Kalmar hade ju faktgiskt varit just NÅT! haha..


Söndagen var de jobb.. o innan dess var jag o lunchade på ikea med mamma o pappa.. sen jobbade hela kvällen, mådde skit efter... börjat må mycket sämre när jag jobbar igen :( Hatar de.. usch..



Jao de var väl typ min helg.. hoppas nästa bli lite bättre :) Kram

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela