Välkommen!

En helt underbar helg :)

Publicerad 2010-10-18 09:58:00 i Vänner har en stor betydelse!

Veckan har varit rätt så tuff och jobbig av olika anledningar.. men efter denna helgen så känner jag mig så mycket nöjdare och gladare med min tillvaro.. detta tackvare min helt underbara och kärleksfulla pojkvän <3

Fredagen bestod av bara mys.. blev god mat till Idool.. hehe jag fick Andreas till att sitta och titta med mig.. han tittade iaf på halva programmet (även om han mest klagade och gav mig många goa skratt) hihi mitt underbara hjärta.. sen efter typ halva tiden så började han leta projektor istället och det gjorde ju inte mig nåt, han satt iaf bredvid mig.. :D    Efter de så somnade jag så tryggt under mitt härliga täcke i soffan bredvid min stora kärlek :)

Lördagen var det 7 månader för mig o Andreas :D weeii grattis till oss ;) O även GRATTIS till min kära bror som fyllde 28år denna dagen.. morgonen började helt underbar och sen var de dax för match för Andreas o jag skulle med o titta, katastrof blev det och en förbannad Andreas.. men det ordnade till sig när vi sedan åkte för att träffa mina kära föräldrar för dom var och tittade på ny TV.. sen mötte vi även upp Åke (Andreas) så gick vi alla o fikade på ikea.. sen bar det iväg hem med god middag och snack o yatzyspelande.. mkt trevligt..

Söndagen.. Då var det fullt ös.. vi hann med mycket, först frukost sen mötte vi upp Stefan och åkte ner till modehuset där jag var kläd-coatch till Åke.. blev en del inhandlat för honom och han var så nöjd så.. sen ner o käka kina-buffé sen hem igen och börja den totala makeovern på Åke.. weeeiii Tess like.. färgade hans hår o fixade det o nya kläder o allt.. aa de blev total makeover o han var nööjd vill jag lova :D Sen blev det även lite mer yatzy och stuvade makaroner o korv.. sen blev de ryggläge i soffan och spelade skate innan de var dax för Andreas att åka hem.. helt underbar dag men efter detta var jag totalt slut så de blev mer mys i soffan och film med Andreas och sen la vi oss..

Tack alla för en super bra helg :D

Idag är det måndag igen.. vad händer då tro? Inget spec antagligen.. kollar lite på ensam mamma söker just nu.. nu ska ni få se "the make over ala Tess"

Åke före.. observera att redan här hade jag börjat min makeover lite grann genom att fixa till hans hår med lite gele o grejjer vilket han inte brukar ha..


Andreas ville vara med o färga håret lite, han ville väl inte att Åke skulle få all min uppmärksamhet ;) tihi
 

O här har vi den nya Åke.. med nyfärgat hår, fixad frill, nya kläder.. en total makeover och jag är jätte nöjd och det roligaste var att han som var sååå skeptisk till allt från början var ruskigt nöjd efteråt.. jag fick honom o våga färga håret (vilket han aldrig gjort) Fixat håret me gele och köpa en hel del kläder (bla en LILA skjorta.. hehe, den kommer de nog bilder på nån annan gång skulle jag tro).. Ah jag är iaf mycket nöjd med mitt jobb ;)



Och här har vi stylisten som ska ut o styla :D


Vad tycker ni?? :D Kommentera gärna.. kan ju obeservera att denna kille e singel också ;) hehe
Kraaaam

Stolt över mig själv :)

Publicerad 2010-10-15 11:15:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Måste ju skryta lite.. hehe..

Är just nu rejält stolt över mig själv faktiskt, jag är ju lite av en barnunge när det gäller att ringa samtal själv osv.. men dag för dag går jag o blir mer o mer "självständig".. Jag har mer o mer börjar ringa tex sjukhuset själv o fråga saker osv.. en "piss i missisippi" för många men för mig en sak som är jobbig och svår, men det blir bara bättre o bättre o lättare o lättare även om de fortfarande är jobbigt.. idag har jag till och med ringt till TRE för att ändra abenomang, ställa lite frågor, kräva lite rabbat m.m.. detta gjorde jag själv så nu är jag väldigt stolt faktiskt, känns jätte bra nu efteråt och ännu bättre är det ju att jag sänkt min mobilkostnad med typ 200kr i månaden och nästa vecka kommer de hem en ny mobil.. bra belöning för att jag vågade tycker jag :)


Sitter här just nu o avnjuter en härlig lunch som består av kassler o pastasallad med tzatziki.. mumms gott gott är det :) Ler.. Sen blir de att fixa iordning sig med de sista för att strax efter ett åka och hämta jessica på jobbet o sen köra till en föreläsning..

Ikväll ska Andreas o Stefan spela Fifa.. kul *not* hehe.. men hoppas dom spelar lite senare så kan jag lägga mig i sovrummet o se Idol medans dom spelar så slipper jag höra de ljudet haha.. men vi får väl se helt enkelt..

Middagen idag kommer bestå av snitzel o sås med troligen klyftpotatis till.. mumma vad gott hihi..

Vad ska ni göra ikväll o under helgen mina läsare? :) Jag ska ta de luugnt, imon får vi troligen besök av "Åke" igen, får se.. och på dagen så ska jag nog åka ner o kolla på Älskling när han spelar match i morgon, får se hur jag mår.. men man måste ju komma ut lite också för att puggna till med..

Nee nu ska jag äta färdigt..

Ha en bra dag!

Kraaam

Melle på besök...

Publicerad 2010-10-14 15:17:00 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

Hade fått ett sms när jag vaknade vid åtta idag från Malin som underbade vad jag gjorde och skulle göra idag och jag skulle ju inte göra nåt speciellt så då skrev hon att dom kommer om ca 40 min.. hehe lite chockerande men Myycket trevligt.. :)

Jag fick lite brottom och fick för mig att jag skulle baka kärleksmumms.. vilket mer bler som en choklad-tårta, men gott var det.. ni ser ju själva så nöjd Melwin är med choklad överallt ;) Tihi


Sen så hade tidningen kommit också och Melwin satte sig och tittade i den, han skulle se om han kunde hitta några bilar.. sötisen..


Gladifisen och jag :P
 

Kan man bli charmigare än såhär? ;) Jag bara ÄLSKAR detta kortet.. han är ju för söt lilla Melwin <3


Tack för en trevlig morgon/förmiddag... hoppas vi ses snart igen..

När Malin o Melle skulle gå och vi var ute och gungade, så kom pappa över på sin lunch och fikade med mig :) Disskuterade mobiler, abenomang m.m.. jag ska nämligen åka o kolla på en mobil i eftermiddag när Andreas kommit hem från jobbet o så.. för att se vad jag vill ha (tror redan jag vet) sen ska jag ringa tre imon o förlänga mit abenomang.. så nästa vecka har jag troligen ny mobil :D weeii....

Annars så händer inte så mycket idag, blir nog ganska så lugnt ikväll.. kanske sätter vi oss o spela lite Mario.. vi får se helt enkelt...




Förresten, vi har ju börjat me tavlan "veckans matsedel" som vi skriver varje vecka här hemma.. kanske ska jag börja skriva upp den här som en "vecko-sak" i bloggen? Vad tror ni om det? ;)

Nee nu ska jag vila en stund innan Andreas kommer hem.. så jag orkar me honom sen ;) hahahahaha..

Kram Kram

Puss

Publicerad 2010-10-13 15:30:00 i Kärlek är vackert!

Puss på dig älskling <3



Sitter här och väntar på att Andreas ska komma hem, saknar honom nu.. e inte pigg alls idag, inte gjort ett skit typ vilat hela dagen o märkte för en stund sen att jag även har feber.. så diskberget är fortfarande kvar, tur man har en sambo som säkert kommer ta tag i det sen... men först så komma Åke på middag.. ser fram emot en lugn o trevlig kväll utan massa stress och måsten.... förhoppningsvis

Kraaam

Min älsklingar <3

Publicerad 2010-10-13 13:28:00 i Djuren!

Såhär ser de ut en helt vanlig kväll när min kära sambo försöker avaktivera våra väldigt aktiva små pojkar :)


  

Skulle vilja säga "avnjuter en härlig smörgås till frukost"

Publicerad 2010-10-13 09:14:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

... Men.. det gör jag inte, kan kanppt njuta av mat längre, mår bara konstigt när jag äter, känns ungefär som att dom precis har förminskat min magsäck igen.. aja de blir väl bättre med tiden, glad att jag inte spyr hela tiden längre iaf :)

Blev inte så mycket uppdatering igår iaf även om jag var själv heeela kvällen, men höll på här hemma en hel del, vilket jag senare på kvällen ångrade då jag märkte att jag hade överansträngt mig IGEN o fick jätte ont.. ska förska o inte göra det idag också, varför lär jag mig aldrig att ta de lugnt för? :O

O så var Elin här efter att hon hade slutat jobba, hon skulle komma o hämta lite saker jag köpte på ullared så det skulle bli en snabbis fika, men hon var här i typ 2½timme.. verkligen super trevligt :) Tusen tack för du kom förbi vännen, det är så synd att vi inte kan ses lika mkt längre, men vi hade de iaf jätte trevligt.. pratade gamla minnen och lite skvaller o så :) hehe

Ikväll så kommer Åke på middag, för han ska lämna tillbaka vårt bord som vi förhoppningsvis ska sälja imon :) Så fram tills han kommer så ska jag verkligen försöka ta det lugnt, även om det står ett diskberg här, får se om jag klarar det eller inte :P

Annars händer väl inte så mycket, ska nog ta o lägga mig på soffan o se om de är nåt på tv eller så.. bara för att slappa en timme, sen ska jag nog fixa lite grann små plock.. pappa kommer nog förbi o fikar med mig på sin lunch idag =) Trevligt trevligt... det ser jag fram emot..

Nehe.. ha de så bra så länge så kanske vi hörs senare..

kram Kram

25-års kalas i Örsjö..

Publicerad 2010-10-12 10:45:00 i Familjen betyder allt!

Det får bli lite kalas när man fyller 25 och har stor släkt ;) hehe.. Så de fick bli ett kalas hemma hos mamma och pappa också :)

Ni ska få se några få bilder, blev inte så många tagna o vissa inge bra.. men här kommer några iaf :)


Här har ni min mamma och min fasters man Magnus =)


Min kära morbror Jonas och David och Fasters man Anders...


Mmmm.. goda kladdkakor med aftereight glasyr med grädde och hallon.. gott gott


Jag med mina chokladtårtor ;P


Jag o min underbaraste <3


Kusinen Andreas fick en kavaj som min storebror haft förrut :) Passade perfekt till kläderna han hade på sig.. snyggt :D


Haha... glada kärleksparet :D


Det var de jag hade o bjuda på än så länge :)

Kraaam

Underbara människor..

Publicerad 2010-10-12 10:26:00 i Familjen betyder allt!

Den ena underbara människan i mitt liv är min kära mamma.. Finns de nån bättre? Tihi


Min underbara Andreas också... här när han hjälper sin kära svärmor o svärfar i trädgården.. han är duktig min pojk, han hjälper till med det mesta även om han kan vara trött efter en tuff arbetsdag, han är helt eneklt bäst! ÄLSKAR DIG


Finns självklart många fler underbara människor o mitt liv, men ville dela med mig av dessa två underbara bilder <3

Detta kommer bli en lugn dag...

Publicerad 2010-10-12 08:27:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God Morgon..

Sitter här under en filt i vår härliga soffa och bara... ja jag bara är... kan ju vara skönt det också ibland, kunde inte sova längre och har vart en rätt jobbig natt med mycket ont så har fått vara uppe en del då jag inte kunnat ligga ner i sängen.. så idag är man lite trött men men, så är der ju ibland.. Whisky ligger här bredvid mig också och vilar sig.. han ser rätt trött ut han också ;)

Idag så blir det nog en lugn dag.. vet inte alls vad jag ska göra faktiskt.. Andreas kommer hem en liten runda efter jobb men sen drar han iväg till en polare o ska kolla på fotboll.. jag orkar inte hänga med då de inte är så kul me fotboll, hade dock vart rätt kul o se ikväll då Sverige spelar... men jag är så pass trött o har så ont.. så jag får så snällt stanna hemma.. frågan är bara vad jag ska hitta på? :O Så idag finns det kanske risk för en del uppdatering här ;) hehe.. men de får ni stå ut med :P *ler*

Någon som har nåt bra tips på sakar man kan göra hemma men som inte är så ansträngande? :) Alla tips är välkommna :)

Nee om man ska ta o fixa lite me bilderna på datorn, så kanske de kommer upp lite bilder här sen ;)

Ha en fortsatt bra morgon så hörs vi senare...

Kram Kram

Nu fick jag sms från Elin att hon kommer förbi en snabb runda efter jobb och hämtar sakerna vi köpt till henne i Ullared :) Trevligt me lite besök även om de bara blir en snabbis... saknar mina vänner jätte mycket, inte träffat nån på lääänge av olika anledningar :(

Gick inte..

Publicerad 2010-10-11 16:03:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Gick inte att sluta ögonen och slappna av, istället tog jag o sökte upp Iron Maiden låtar som jag sitter o lysssnar på, måste ju förbereda mig för nästa år ;) Skrattar.. för jag har väl berättat att jag, Älskling o fem andra ska till Göteborg på konsert då? :D Det kommer bli en uppelvelse..

Fan så underbart det är att ha saker inplanerade redan nu inför nästa år :D Guttans...

I väntan på att Andreas ska komma hem...

Publicerad 2010-10-11 15:42:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God eftermiddag kära läsare..

Här sitter jag nerkrupen i soffan med datorn och uppdaterar bloggarna lite i väntan på att Andreas ska komma hem, har lovat att försöka ta det lugnt då jag nog ansträngde mig för mycket igår så jag hade så ont på kvällen så jag bara grät..

Har donat lite idag också men har försökt att ta de i min takt, jag är inte bra på detta... hehe..

Händer inte så mycket här just nu, försöker mest få upp krafterna efter operationen, men jag är såå glad.. jag har inte kräkts något sen operationen och det är så sjukt skönt att slippa springa in på toa efter eller mitt i måltiderna.. underbar känsla :) Nu hoppas jag bara att detta håller i sig och att jag börjar gå ner i vikt igen för jag kan inte heller äta på samma vis riktigt (beror nog på att jag inte spyr upp maten hela tiden och därför inte känner mig hungrig hela tiden)t l och jag ska skärpa mig med godsakerna, för nu ska jag ner i vikt igen, ännu mer.. får se hur det går, men några kilo ska det väl gå hoppas jag, jag har ju 7 månader på mig tills man ska visa sig på stranden i tunisien ;)

Sitter här och funderar på vad vi ska äta till middag idag, dagens rätt på tavlan "veckans matsedel" är inte ifylld och verken Andreas eller jag vet vad vi är sugna på idag.. hmm.. så vi får väl se vad det blir, nåt blir det ju iaf =)

Musiken strömmar ut genom datorn med härlig musik från spotify, vilka härliga låtar det finns och vilka minnen man har till olika låtar...

Jaa just nu bara njuter jag av livet fast att jag har väldigt ont och är trött.. jag har ju trotts allt de bästa liv jag kan önska mig.. med en familj som gör allt för mig och för att jag ska må bra, en helt fantastisk sambo som verkligen älskar mig på riktigt, en underbar svärmor som bryr sig om mig som om jag vore hennes egna dotter plus mina vänner såklart.. så aa jag kan nog inte ha de bättre <3

Nehe nu ska jag sluta ögonen lite och lyssna på¨den härliga musiken och vila en stund sen kommer min kära sambo :)

Ha en bra dag!
Kram Kram

Likaså denna..

Publicerad 2010-10-11 12:38:00 i Kärlek är vackert!

.. Får sånna rysningar o denna låt har sååå speciell betydelse för mig <3 Jag bara älskar den! O denna gick älskling o jag o handlade på citygross till på min födelsedag, fast dom tittade lite skumt när Andreas skrev upp den, men dom hittade den o de var sååååå mysigt...

Äntligen hemma..

Publicerad 2010-10-09 16:47:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Är äntligen hemma från sjukhuset.. Är helt slut o orkar inte blogga, men ville bara berätta att jag är hemma iaf efter fem väldigt jobbiga dagar på sjukhuset.. med fem nya hål på magen (läkaren hade räknat med tre) varav ett blev stort.. så.. det gick inte riktigt som väntat.. skriver mer än annan dag.. nu ska jag bara repa mig.. o njuta av att får vara hemma hos min underbara sambo igen :D

Bokat...

Publicerad 2010-10-05 08:01:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jaaa för nu är vår resa till Tunisen bokad :D Vi åker i Maj.. en vecka.. det ska bli helt underbart.. min första "riktiga" utlandssemester (till ett varmt land)...  Nu har vi lite o se fram emot... Lovely..

25års kalas nr 1 den 18de september...

Publicerad 2010-10-04 12:22:00 i Familjen betyder allt!

Tänkte slänga in liter bilder från första födelsedagskalaset för mig som jag hade den 18de för familjen på mammas sida plus svärmor o bror o David såklart... låt bilderna tala ;)

Födelsedagsbarnet..


En mycket glad Therese som fick massa kryddor (som även Andreas blev väldigt glad för, är ju mest han som får användning för dom hihi) o under alla kryddor låg de massa hundra lappar från min otroligt snälla morbror :D Weeii... Tusen tack.. fick även en massa andra fina pressenter, såsom pengar till glas, en snygg lampa o ännu mer pengar hehe.. Tack alla! Blev bara kort när jag öppnade morbrors pressent konstigt nog.. hehe.. men det betyder INTE att de andra inte var nåt värt!
   

Jag o min kära morbror :)


Hehe min älskling ser väldigt glad ut ;)


Pappa, morfar o svärmor <3


Brossan o David, lika snygga som vanligt :D


Min andra morbror var också med, vilket var mycket roligt då han aldrig förrut hälsat på oss sen vi flyttade till småland.. så de var verkligen roligt!


Mmm gott med mat..
 

Sen fika.. gott de me ;)
 
  

STORA kärleken.. Jag ör så lycklig med denna kille <3 <3 <3



Sen var de dax för alla att sjunga för mig... alltid lika pinsamt hehe..


Tusen tack alla för ni åkte så långt för att fira min 25års dag.. Älskar er alla!!! Betyder jätte mycket för mig att ni kom!

Kraaam

Ångest o räkor ;)

Publicerad 2010-10-04 10:09:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God förmiddag :)

Ah nu e ångesten kommen inför operationen, igår var den så illa så jag fick ta lugnande för att orka med.. men men de blir nog bra till slut får vi hoppas... ska jobba ikväll, tur att jag jobbar med Ullrika o Jessica.. annars vet jag inte om jag skulle klarat kvällen :O

Tänkte ställa mig o skala räkor nu, för ikväll när jag kommer hem från jobb så ska älsklingen och jag mysa med räkmackor.. gott gott ska det bli ;) Måste ju ha nåt gott såhär kvällen innan man läggs in eller hur? :P

Helgen har vart helt okey, fast fullt upp.. men trevligt har de varit iaf :D

Nee ska sätta igång me räkorna så jag hinner skala en del iaf nu innan våra bästa år börjar..

Hur har er helg varit?!

Kraaam

Avnjuter en härlig köttgryta...

Publicerad 2010-10-01 12:30:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ah det är precis vad jag gör nu.. jag sitter här med o djup tallrik med lite ris och köttgryta, gott som attans.. samtidigt som jag avnjuter denna lunch så går idol för full gång på datorn, avsnittet från igår.. :)

Annars idag är det mest städ som gäller, tycker redan jag varit duktig idag, trotts en hemsk huvudvärk så har jag tvättat kattlådan o fyllt på den med sand (vilket whisky verkade gilla för han gick o försökte kissa men istället la han sig i kattlådan och vilade en stund), fixat  o städat iordning i köket (allt utom disken), bäddat rent i sängen, dammat o städat hela sovrummet.. så nu är de en del kvar men jag har iaf kommit en bra bit på vägen :D

I eftermiddag blir det bowling med sötisen.. var länge sen nu och jag har tjatat om detta hur länge som helst.. så idag får de bli av, då jag igår kom på att jag kommer ju inte få bowla på ett bra tag sen igen eftersom det är operation som gäller på onsdag så sen blir de nog att inte lyfta tungt på ett tag..

Imon är det äntligen ullared, det behöver jag nog, lite annat att tänka på.. börjar nämligen få ångest o rädslan tränger sig fram inför operationen.. men men bara o bita igen o hoppas att det kommer gå bra, det kommer de ju göra, men hoppas som in i. . . . . att dom hittar vad felet är med min mage.. tänk vad skönt att kunna få äta igen utan att vara rädd att behöva springa iväg o spy?! Men men man ska inte hoppas på för mkt.. för läkaren kan ju inget lova som han är noga med att punktera.. precis som han vart noga med att punktera att han ska Försöka öppna mig med titt hål men det är Inte säkert att det går... aja vi får se..

Nu är lunchen uppäten eller aa nästan iaf, fick inte i mig så mycket.. och idol är nästan slut.. så jag antar att det är dax att börja sätta igång med  hemmet igen :)

Kraaaam

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela