Välkommen!

En hål månad..

Publicerad 2009-11-30 13:14:00 i Vänner har en stor betydelse!

Eller iaf fyra veckor exakt.. sen jag tog mitt sista bloss.. min sista cigg.. känner mig otroligt stolt över mig själv :) Trodde faktiskt inte jag skulle fixa detta.. men senni.. här sitter jag.. utan cigg, utan ett begär, utan ett tvång att jag måste röka.. :) Weii

 


Väntar på att Caroline och barnen ska komma hit, dom är och klipper sig och de var onödigt för dom att åka hem innan vi ska iväg på barn-kalas.. så självklart får dom komma hit innan.. bara kul att nån för EN GÅNGS SKULL vill och har TID att hälsa på mig.. ska laga lite lunch tillsammans sen vid fyra ska vi vara på kalaset :)


Hockeyn igår då.. orkade ej uppdatera när jag kom hem.. hade fullt upp.. men de var himla trevligt att träffa Johan igen.. var ju väldigt länge sen, vi umgås ju aldrig längre.. men de får vi ta och ändra på nu.. Tråkig match var det med Nybro vann ju iaf.. alltid något :P hehe.. och jag behövde komma ut land folk, så TACK Johan för du drog med mej :)  Annars igår fixade jag en massa här hemma så nu är de typ färdigt :) Så skönt..


Nehe nu måste jag kila... Hoppas ni får en bra dag..

Kram kram

Hockey..

Publicerad 2009-11-29 15:11:00 i Vänner har en stor betydelse!

Yes för nu drar jag iväg på hockey snart :) skit kul ju.. ler.. med Johan.. blev medbjuden av honom nu.. snällt av honom o tänka på mig..inte träffats på länge så ska bli riktigt skoj.. så nu ska jag bara ta på mig en varmare tröja o så sen drar jag iväg.. uppdaterar nog mer ikväll..

 

Trött..

Publicerad 2009-11-29 09:58:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God förmiddag kära läsare..

 


La mig kl typ två inatt.. jag som var så trött, men kände att jag klarade inte av o lägga mig.. så jag gjorde julfint i hela sovrummet och inne på toaletten så nu är det också klart :) Gjorde även lite i vardagsrummet men de är ej klart ännu.. Soterade mina byåer som jag har i sovrummet också och gjorde fint och fixade i dom.. hemskt vad mycket man får gjort när man är ledsen och det är natt, synd man ej kunde ta fram dammsugarn och dammsuga kl två i natt också :P haha...

 


Idag är det julskyltning här i lilla Nybro.. ska bli mysigt.. ska dit med moster o barnen o Micke o mina föräldrar då också såklart :) Synd de inte är lite snö ute, jag vill ha snö.. nuuu.. får nog åka iväg i januari förbruari så man får se lite snö.. men först ska jag se hur många semesterdagar jag får iår..

 


Annars blir det nog bara att mysa här hemma och fixa idag.. ska sätta på JULMUSIK på högvolym och sen är de bara att sätta igång på riktigt, för nu ska alla julkänslor fram så man blir lite glad, samtidigt som man lir depprimerad.. men men.. bara att bita ihop och försöka se glad ut iaf..

 


Min adventsljustake i köke vägrar börja fnger, funkade härromdagen sen bara dog den, måste få igång den annars får de bli att köpa ny.. :P Lite smått har jag att köpa innan julen kommer, men jag har ju tid på mig.. och det mesta har jag ju redan..

Nee nu ska jag sluta att babbla på här.. och istället gå o se vad tusan man ska ta på sig idag o sen börja göra sig iordning kanske..

Puss o Kram

Så less.. (gnällblogg så läs fan inte om du inte vill läsa gnäll)

Publicerad 2009-11-28 20:59:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Egentligen vet jag inte ritkigt varför jag är så less.. men less de jävla är jag.. på allt typ.. orkar inte med nånting, orkade inte ens vara kvar hos mamma och pappa nu ikväll.. där även moster med familj är.. kände bara att jag inte orkar ha de där falska leendet och humöret uppe..

Bara på tal om dessa jävla karar.. dom kan vi ju gräva ner nånstans där ingen hittar dom.. för dom är så jävla bra på att snacka men sen händer inget.. kolla bara i måndags.. på dejten.. fan så lyckat.. till en början iaf.. sen banga han ur.. som alla andra karar.. "tänker på mitt ex" haha.. dessa ex kan ju dra nånstans.. och kararna också för den delen.. inget att ha.. 

Han var ingen förlust för mig, verkligen inte.. men för honom var det nog en rätt så stor förlust.. de där kanske lät konstigt för er, men hade ni vetat hur han o jag snackat o betett oss innan denna dejt så hade ni också förstått att det är han som förlorat här och inte jag.. men iaf.. mkt snack, liten verkstad.. som alltid..

Med risk för att låta som att jag ska dejta allt och alla nu och som att jag letar.. det kan jag ju börja med att säga att jag INTE gör.. är nog de sista jag gör just nu, ändå ploppar dom upp från ingenstans.. han jag var på dejt med bara dök upp liksom..

Och nu en jag skulle träffa på tisdag är en som jag länge haft kontakt med och han kom också från ingenstans just nu och ville ses (nybliven singel) o jag tänkte att.. attans jag kan inte banga på honom en gång till.. ge de en chans för fan.. (jag ångrade mig så djup sist att jag inte tog nån av alla chanser jag fick) så jag bestämmde mig för att ses.. hur gick de då? haha

Flopp igen.. "vi kan ses bara som det är eller se de som en dejt" och fine sa jag.. då gör vi det.. pratar fram o tillbaka.. om hans ex blabla.. vi har lite att reda ut, inget att bry sig om.. (redan här klingar en melodi i mitt huvud som säger "han går tillbaka till henne")..

Idag bestämmer vi tid, dag, plats.. jag går o fixar så jag kan ha nåt snyggt på mig (kan ju inte se ut som ett spöke även om detta var mest en rolig sak liksom) sen messar vi lite.. sen nu ikväll kommer ett mess: "bara så du vet är vi tillsammans igen... blabla men vi kan ses ändå.. blablabla"  ...   hahahaha nästan så man börjar skratta.. att jag aldrig lär mig.. karar är inget att ha.. även om dom föreslår själva att kalla det dejt eller nåt..

Aaa där fick ni lite klagomål på karar iaf.. men inte dom bara som gör att jag är less, jag är less på typ allt.. grymt uttråkad, har inget liv, sitter bara o glor o gör inget vettigt och har hamnat i de träsket igen då jag börjar gråta typ varje gång jag säter mig i min ensamhet i bilen.. måste ta mig ur detta träsket snabbt som satan nu..

Men måndag har man iaf o se fram emot.. barnkalas är jag bjuden på.. ritkigt skoj :) Ler.. festa måste jag göra snart med.. men inte på barnkalas.. ne sån är jag inte ;) haha.. men måste ut.. ut på krogen.. ut och festa loss, ska fan inte sitta hemma o ruttna mer.. nån som vill hänga med?!

Nu ska jag ha så roligt man kan ha en lördagkväll, nämligen städa och julfixa i sovrummet.. kul kul..

Hoppas ni andra har en bra kväll!

Kram kram

GRATTIS

Publicerad 2009-11-27 06:03:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vill börja med att säga GRATTIS till "min" underbara Erik som idag fyller år... 



Hoppas du får en bra dag, så hörs vi under dagen och kvällen... ps.. sjukt söt är du på denna bild ;)


Aha då var det snart dax att bege mig till jobbet.. sitter här och svarar på en massa obesvarade kommentarer som jag inte haft ork och tid med att svara på.. så nu när man har lite tid över så tänkte jag att jag lika väl kunde göra det.. tänkte att jag skulle köra lite senare till jobbet idag så jag slipper komma först och sitta där så länge innan vi börjar, kommit på att man sparar ju lite tid nu när man inte ska röka innan man går in o så.. inte många minuter men ändå :P

Hoppas ni andra får en bra dag.. de ska jag ha iaf hoppas jag.. Först då jobb som sagt, sen blir det att passa på och handla lite från reklambladen när man ändå är i Kalmar.. så det får bli både Netto, CityGross och maxi.. sen blir det hem och lämna allt sen vidare ut till Örsjö eftersom min älskade moster och hennes familj kommer idag :) Så lär vara där hela kvällen, se idol och mysa en massa :)

Nee nu ska jag svara på lite kommentarer till... men ha en bra dag som sagt!

Kram Kram

Jul-stök..

Publicerad 2009-11-26 20:10:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God kväll goa läsare :)

 


Tänkte jag skulle gått o lagt mig nu och sett andra avenyn och sen några vänner avsnitt så man blir trött och kan somna tidigt.. ska jobba imon.. men ikke.. kan ni gissa vad jag fick för mig istället? :P .. jo.. att jag inte var sugen på nåt av dom tre maträtter jag hade färdiglagat i kylen till i morgon.. så istället för att gå o lägga mig och koppla av så börja jag göra poatisgratäng och fläskfilé :P haha.. blev så sugen på de  :) Aldrig påstått att jag e ritkigt som alla andra..

 


Idag har de vart lite jul-stök här hemma.. eller advents-stök kanske man ska kalla de?.. har satt upp ljusstakar, lite jul-ljus och fixat me lite smått.. mys.. även skrivit en jädrans massa julkort.. och bakat pepparkakor :)

 


Har även hunnit med att handla lite grann, behövde ljus till min adventsljusstake och lite sånt.. slagit in lite klappar också och lyssnat lite på julmusik samtidigt :) Riktig mys-dag...

 


Fast saknar ju nån på msn... J.... haha.. kul o jävlas me nyfikna människor.. saknar även mina vänner, länge sen man träffa dom nu.. men på måndag träffas vi alla iaf.. för då ska vi ju fira Melle som fyllt 1år.. gud vad tiden den går :) Jag var ju inte hemma då, därför blev det inget grattis inlägg till pojken.. sorry Melwin ;P


På tal om o sakna.. så saknar jag rätt mkt o många just nu.. så kan inte skriva ner allt.. och vissa vill jag behålla för mig själv.. blandannat sms-bonnen.. :/


Nee ska fortsätta me maten..

 

Kram Kram

Hemma..

Publicerad 2009-11-26 07:57:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God Morgon kära läsare..


Då var man hemma från "livet på landet" igen.. rätt skönt måste jag säga :) Kom hem igår.. sen var jag o handlade lite och sen hos mamma o pappa en runda..


Idag tänkte jag fixa iordning lite inför advent o så.. tänka även att jag ska ta och baka lite pepparkakor.. mys.. ska även slå in lite julklappar och så :)


Imon (tror jag) så kommer moster med familj och hälsar på över helgen.. ska bli trevlig o träffa dom igen :) Vad ska ni göra i helgen då?



Nee nu ska jag lägga mig och se lite på vänner sen får jag väl ta och sätta igång här hemma..



Kraaam

Önskelista.. uppdatering

Publicerad 2009-11-26 07:53:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Lite uppdaterade saker på Önskelistan :P


Den årliga julklappen.. Idol cd-skivan 2009

"Mini gryta"

Pressentkort på Mediamarkt

Dvd:

Vänner alla säsonger utom 1,2,3,4

Män som hatar kvinnor

Flickan som lekte med elden

Dator

Wii spel:

Wii NEW Super Mario Bros

We Sing

Wii Fit Plus

Smink:

Brunkräm (Loreal, 120 Vanille)

Macara (Isadora, som bara gör fransarna tjockare INTE längre)

Rouge (Isadora, Mocha Blusch)

Dvd/Cd-ställ (Benny, vitt)

Pressentkort på kläder/underkläder

Tommy Girl, Tommy Hilfiger parfym

Jag går inte ihop med svin...

Publicerad 2009-11-24 21:05:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej hej..

Sonen Razmus blev precis lite arg på mig när jag muta honom från att gå o ta mat, han skrek lite på mig.. hehe.. jag går inte ihop med grisar, blev ju rädd när han skriker så på mig ;) Han är ju vegitarian och de låg äggskal på golvet.. inte bra de ju... :P men ni vet, jag e för snäll för att ha med svin och göra ;P

Idag har vi haft riktig "laga - mat - dag" här på Öland.. först gjorde vi lassagne, sen gjorde vi pizza och sen fiskgratäng :) Nu har vi eller jag precis knådat ihop en deg så vi ska baka bröd också..

En fråga till er.. tillhör Öland inte Småland? :O

Även varit ute och lekt lite bland alla höbalar idag, lekt lite bonne.. haha.. jag bonne.. de ni.. passar väl?;)

Imon ska vi ut o gå med Razmus och gå o köpa ägg kanske ;) Hos grannen.. livet på landet :P Sen så ska jag hem imon..

En måndad kvar till julen.. jag längtar.. ska snart börja med lite julbak och julstädning o så.. o då får man lyssna på julmusik :) Underbart :P När e de julkort ska skickas? Hehe hoppas man får några iår, så mycket som jag skickar så borde man väl få nått i år? :O

Fått mer kontakt med en viss lite J..... igen, mkt roligt :)

Nehe nu ska jag hjälpa till lite här..

Kram Kram

Önskelista..

Publicerad 2009-11-22 09:43:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Nu börjar det närma sig jul och dom som känner mig vet hur mycket julen betyder för mig :) Jag blir som en 5åring på julafton, så även med alla klappar så blir jag 5åring.. därför måste man även ha en önskelista och det har jag försökt komma på saker till ett tag nu, man kommer på lite efter hand.. så kommer jag på nåt nytt så kommer jag att skriva till det i ett nytt inlägg, så håll er uppdaterade ;)


Dvd:

Vänner alla säsonger utom 1,2,3,4

Män som hatar kvinnor

Flickan som lekte med elden


Dator


Wii spel:

Wii NEW Super Mario Bros

We Sing

Wii Fit Plus


Smink:

Brunkräm (Loreal, 120 Vanille)

Macara (Isadora, som bara gör fransarna tjockare INTE längre)

Rouge (Isadora, Mocha Blusch)


Dvd/Cd-ställ (Benny, vitt)


Pressentkort på kläder/underkläder


Tommy Girl, Tommy Hilfiger parfym




Vad önskar ni er i juklapp? Särskilt Emil och David, Mamma och Pappa Vad Önskar ni er? Jag har redan handlat lite men vad önskar sig folk egentligen? det kan vara rätt svårt ibland.. men jag brukar få ihop de rätt bra ändå tror jag..

Bara att slå in alla klappar är ju så underbart roligt och mysigt.. jag älskar det.. jag längtar så mkt till julen nu.. att få julpynta, lyssna på härlig julmusik, julstök och bak.. jao allt.. :) All kärlek inom familjen, underbart :)

Iår blir julen hos mig.. igen.. men först ska jag jobba på förmiddagen.. :)

Puss o Kram Tess

Trött, så trött..

Publicerad 2009-11-20 13:42:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej hej..

Jao fy vad jag e trött, knappt sovit ordentligt på hela veckan.. förkyld o teppt i näsan, en helvetes huvudvärk o en mage som spöker som bara den.. plus massa tankar och spännande saker som händer :)


Igår kväll jobbade man igen då.. de gick ju bra :)

Idag skulle jag ha städat.. men jag orkar inte.. känns inte som jag får nått gjort.. mer än lite små saker.. o en massa sms skickande.. men de e ju inte o städa precis ;) hehe..


Ska köra och fika med Sofia nu vid tre.. sen till mamma en runda, sen får de nog bli hem o försöka orka fixa lite till och sen göra iordning för att jobba hela helgen igen..

 


Idol ikväll också ju.. de får inte missas.. vem åker idag tror/hoppas ni? :)

 


Puss o Kram

På tåget till Götet..

Publicerad 2009-11-20 13:37:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vilken flummresa..


Vi tog all packning och packade in i tåget, folk trodde nog vi höll på o flytta eller nått med all den packningen :) Men det gick ju bra.. letade sedan upp våra platser och satte oss.. började typ flumma och ha oss.. snacka om en jävla massa o ingenting typ.. :) Folk måste undrat vad fasen vi var för människor alltså..


Efter ett tag (minns ej vart) så fick vi syn på en läcker kille.. han satte sig några platser bakom oss.. sen hade vi kul åt det ända till Göteborg.. sprang på toa stup i kvarten (då fick vi ju kika lite extra på honom) hahaha.. vet inte vad vil höll på med.. som sagt vi flummade mest en massa..

 


Käkade en massa gjorde vi också, sallad, vitlöksbröd (som nog alla i tåget kände doften av), frukt, GODIS :) hehe.. så fortsatte vår resa med flumm, mat, skratt.. i Alvetsa gick vi av en stund och tog lite luft.. och spanade ytterliggare.. nu såg man ju ännu bättre.. ;)

 


Grannens son hörde av sig.. ville ha bild på mig så vi flumma oss o tog bilder.. jag var ju inte alls med.. jag blev helt muppig på alla bilder och såg ut som f*n.. till slut valde vi ett kort och jag skickade de o han fick mitt nummer.. sen var de sms fram och tillbaka en bra stund, sen råkade jag skämta om svin och jag tror han blev lite off.. så där slutade vår kontakt :P haha.. och vi bara skrattade.. vi var som två fjortisar flummande på ett tåg typ.. men vad gör de när man har kul liksom? nån gång måste man ju ha det med :P

 


När vi väl var framme med tåget så skulle vi ta ner alla saker vi hade vid våra platser.. då vi får ett stort leende var av denna killen.. sen gick vi bort till all packning vi hade längre bort.. o där stod han.. inte ritkigt lika söt som på håll och som när man gick förbi o bara fick lite blickar.. och han var rätt ung också.. men fin ändå :) haha.. slängde några flirtande blickar och leende sen hoppade vi alla av och vi blev upphämtade av Jennys syster... de var jädra precis att vi fick plats i bilen.. haha


Väl framme hos hennes syrra så käkade vi lite, packade upp alla julklappar sen så la vi oss tidigt för att dagen efter börja vår bilfärd hem.. hur skulle denna gå när tågresan var så flummig? jao.. den blev nog iaf mer lyckad.. :P Det var ju då allt hände.. men de får ni läsa mer om nån annan gång:P



Kram Kram

Plånboken på Öland..

Publicerad 2009-11-19 13:31:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Yes.. det blev ju lite krångligt om man säger så.. när vi satt på bussen från Öland till Kalmar så märker jag att min plånbok är borta, jag rotar igenom alla saker.. det var iaf inte så mycket eftersom jag bara hade med mig en lite större handväska.. men ingen plånbok.. helt borta..


Jenny fick ringa in till sin granne.. så hon fick gå och leta i huset, hittade ingen.. sen kom jag på att den kunde ligga i en påse i bilen, så fick ringa grannen igen så hon fick gå dit och titta.. och jaa.. där låg den ju.. långt upp på Öland.. vi föröskte leta om det gick några bussar så att man kunde skicka den med bussan.. men inte det heller.. jag fick panik.. Jenny bara sa att jag skulle ta de lugnt.. allt ordnar sig ju.. men jag har svårt för att ta de lugnt..


Var nervös halva dagen, tills det kom sig att grannen skulle till färjestaden så vi fick ringa någon som kunde köra dit, så han fick hämta Jenny och dom köra till färjestaden för att hämta min plånbok..


Under tiden var jag kvar hos mamma på sjukhuset.. hon mådde inte alls bra och satt där ett bra tag med henne.. sen kom äntligen Henrik och Jenny med min plånbok och jag fick säga hej då till mamma.. hon mådde inte alls bra så det var med tårar och dåligt samvete jag ställde mig i hissen för att åka ner till parkeringen.. mamma sa att hon ville jag skulle åka men det tog emot.. men allt var ju redan bestämt.. så de var bara att torka tårarna och in o sätta sig i bilen..


Vi gick och käkade på Kina resturang sen direkt och ta ut all packning och släpa det till tåget.. sen började en underbart rolig tåg-resa till Göteborg..

 


Fortsättning följer...

 


Nu sitter jag här.. tittar lite på vänner och tar det lugnt, ska ju jobba ikväll och är rätt rejält förkyld o hängig så förösker ta de lugnt så man pallar med jobbet... Imon blir der städ och fika med Sofia :)

 


Ha en fortsatt bra dag alla!

Kram Kram

Från Nybro till Öland till Kalmar.. vilken färd..

Publicerad 2009-11-18 09:57:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

I Fredags så började min färd mot Öland.. och till Jenny.. den gick himla bra och jag hittade utan problem :)

När jag kom fram till Jenny så jobbade hon men som tur är går de o göra flera saker samtidigt så vi ställde oss och gjorde super god räksallad, sen var det lagom att äta till Idol började så då satt jag och kikade på det..

Efter idol så snackade vi o umgicks lite , käkade lite gott snacks o så.. sen var det nästan dax att lägga sig för att gå upp sju morgnoen efter..

På Lördagen ringde klockan, men Jenny stängde av den så snabbt så jag inte ens hann reagera, vaknade av att hon höll på i kylen och köket.. så det var bara att pallra sig upp :P Käkade lite frukost, gick och gjorde mig iordning och så.. sen började vi packa ut allt i bilen.. shit vad mycket packning tjejen hade (själv hade jag bara en handväska :O) men hon skulle ju upp me alla julklappar till sin systers barn.. och det var inte lite klappar vill jag lova..har nog aldrig sett så mycket julklappar tvill två barn.. :P  man borde tagit kort på det men de glömde jag ju självklart :P

När vi hade packat ut i bilen så väntade vi på att grannen skulle komma ut som skulle köra oss till bussen.. satt o väntade på bussen ett tag.. sen så kom den.. o chaffisen hade aldrig sett så mycket packning för två personer hehe.. då sa jag att de ända som var mitt var min handväska, då blev han ännu mer full i skratt.. packade in allt under bussen (ni vet dom där utrymmena dom har där)...

Satte oss för att börja vår färd mot kalmar.. då jag märker att jag glömt min plånbok någonstans.. och där har jag körkort och allting.. har ju blivit legitimationstvång på tåget så fick lite panik.. hur skulle vi nu göra??

Fortsättning följer...

Det är något..

Publicerad 2009-11-17 13:00:00 i Tankar och funderingar!

Det är verkligen något med namner Erik och mig.. haha.. Antingen heter killarna det som förnamn  eller så heter dom det i efter namn fast med sson efter.. eller så heter dom de i andra eller tredje namn, eller både som namn och efternamn.. haha.. det förföljer mig, men kanske är det meningen? Skratt.. nu har ni lite o fundera över ;)

Nu ska jag upp på min fullpackade vind..

Kram Kram

Hemma =/

Publicerad 2009-11-16 12:05:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej hej... hoppas att er helg har vart bra =) Min har vait kanon, men hinner ej uppdatera om det nu.. kom precis hem från öland idag.. hem från göteborg igår.. och nu ska jag bara slänga i mig lite käk sen in till mamma på sjukhuset sen vidare och jobba.. :P

 


Kanske borde man åka till Öland snart igen ;) hihi

 


Kram kram uppdaterar nig mer ikväll lr imon..

 

Öland..

Publicerad 2009-11-13 22:11:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Aha då sitter man på Öland.. trevligt trevligt :) Ler.. Har tittat på idol och käkat god räksallad.. mumms.. e inte Erik och Towe för bra? Ritkigt bra tycker jag faktiskt.. kanon.. dom kommer nog bli nåt :) Vem tror ni åkr ut ikväll?!

Bara väntar på att idol ska börja igen och då ska vi väl käka lite snacks =)

Var hos mamma förut, vi kom dit vid fem och då hade hon PRECIS kommit tillbaka från uppvaket.. stackars mamma, mådde jätte illa och jätte yr, men hon fick medecin mot det så är jag ringde sen när jag kommit från på öland så var hon bättre iaf :)

Nehe vet nog inte riktigt vad jag ska skriva.. hörs mer nån annan dag! Imon blir de äntligen Göteborg :D Tihi.. kanon

Puss Kram

Lämnar staden..

Publicerad 2009-11-13 15:02:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Nu lämnar jag denna staden, först ut till Örsjö och hämta mammas skor sen in vidare mot Kalmar.. ska till maxi och handla sen ska jag möta upp pappa på sjukhuset vid halv fem.. hoppas mamma fått komma upp på avdelningen då :( Stackarn.. men som sagt hoppas hon fått göra det, vill träffa henne.. för sen vid halv sju tiden så åker jag..

Känns lite som att jag kommer "hem" på nått sätt när jag kommer till avdelningen, dom flesta ler lite sött mot mig och hälsar.. jag hittar där bland rummen och i köket och jao.. jag vet inte.. man ska inte känna så på ett sjukhus?!.. fast det är ett hem som jag INTE gillar.. som jag hoppas att vi sen aldrig kommer att komma tillbka till..

Igår när dom fick se mamma gå runt i koridorerna så hade vissa skötorskor stannat och hälsat och undrat om JAG låg inne nu igen och vad som hänt.. när mamma sa att det var Hon som låg inne blev dom nog lite paffa.. men dom ser alltid så glada ut när jag kommer.. kul det iaf.. Så idag ser jag ju lite piggare ut också, gjort mig iordning och piffat till sig lite.. eftersom dom "Mina" (som nu är mammas också) sköterskor.. dom har ju inte sett mig i mitt "vanliga" jag nån gång.. så idag ska dom väl inte tro att jag ska läggas in iaf :) hihi..

Ska köpa lite lotter till min mamma också och ett kort har jag med.. så blir hon nog glad, hon älskar ju lotter lika mkt som jag :)


Ha en bra helg alla mina vänner o bekanta o läsare ;)

Det gör ont...

Publicerad 2009-11-13 12:42:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Min moster ringde och ville jag skulle ringa uppvaket, vilket jag gjorde.. mamma hade precis kommit in lät de som men hon ville prata med mig ändå, vilket var hemskt.. nu förstår jag hur du har de mamma när du sitter där med mej :( Och nu fick jag sjukt dåligt samvete för att jag vill att du ska vara hos mig när jag opereras.. men frågan är om de inte skulle vart lättare o vara där, nu kan jag inget göra.. iof kan jag inte det om jag varit där heller..


Operationen har tack och lov gått bra och den gick att göra med titthål, det var de ända mamma sa och att hon älskar mig och att hon är ont, sjukt ont.. de sa hon flera gånger.. Jag hoppas så innerligt att hon kommer må bra av detta.. att detta kommer hjälpa henne och inte både hjälpa och förstöra som operationen gjort för mig.. min mamma har nu nämligen gjort samma operation..


Jag ångrar nästan att jag ringde, hade vart bättre o vänta som mamma och jag hade bestämt, men jag gjorde iaf som min moster sa och nu slipper vi oroa oss för att något inte gått rätt.. så det är skönt.. samtidigt som jag ångrar att jag ringde, kunde knappt hålla mig när jag pratade med henne men direkt när de las på så brast allt.. jag gråter nog både glädjetårar och tårar av förtvivlan.. förtvivlan att jag inte är hos henne (vilket jag nog ändå inte fått) och förtvivlan över att höra sin mamma har sååå ont :'(  Men nu är det iaf gjort.. och nu vet ni alla..


Nu ska jag försöka torka mina kinder som är fyllda med tårar och föröska sminka om mig igen.. förösker få en gångs skull sminka mig idag så man kan se någerlunda pigg o glad ut.. för det är de sista jag kan påstå att jag set ut som den senaste tiden.. inte haft maskara på evigheter känns det som.. det är iaf två veckor sen.. haha.. ja som nästan inte kunna vara utan de förut.. men men är väl så det är.. men idag tänkte jag vara lite fin iaf :)


Kram Kram

Mobilen ringde..

Publicerad 2009-11-13 09:46:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Mobilen ringde.. Pappa Anders Mobil stod det.. jag blev alledes kall i hela kroppen, svarade.. han lät lugn.. mitt hjärta hoppade fortfarande snabbt.. sen kom han fram till de han ville.. att jag skulle köra hem till dom o hämta mammas foppa-tofflor typ, för han hade kört ifrån dm idag på morronen.. haha.. där försvann det kalla från min kropp :)

Nu har jag läst igenom Bellas blogg iaf.. o håller med på Kära davids, får inte missa våra bästa år idag.. missat de typ hela veckan känns det som..

Hej Hej

Mardrömmar..

Publicerad 2009-11-13 09:19:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Mardrömmar det är vad jag haft inatt.. usch och fy.. tur att jag inte var på sjukhuset idag innan mamma skulle läggas på OP bordet, då hade jag nog sagt till henne att inte operera sig.. men nu ligger hon iaf där.. är väl halvt kommen med operationen skulle jag gissa på.. är så orolig för min mamma.. jag hoppas såå innerligt att allt ska gå bra.. inte att hon ska ha min otur, men det kommer hon inte få.. behöver lite possetiv anda här.. men klart det ska gå bra, allt annat går ju mindre bra i vår familj nu (förruom brossan som e så bäst, är så stolt över min kära bror :D ) Ler.. så nu ska mamma vara BÄST på denna operation..

 


Jag ska snart göra mig iornding och fixa det sista med lite dammsugning och så .. packa de allra sista också, sen köra och handla.. för ikväll ska Jenny o jag har "mys" vid tvn.. om hon inte får för mkt samtal, eftersom hon jobbar till elva ikväll.. men vi får se.. ska iaf äta god räksallad och vitlöksbröd och sen en "massa" snacks, så det ska jag köra och köpa lite grejjer till innan jag åker till Kalmar.. eller om jg tar det i Kalmar får se.. vill iaf vara klar så jag kan åka till sjukhuset när dom ringer..

 


Får väl se om jag hinner uppdatera mer, annars får ni ha en super trevlig helg :) Nu ska jag fortsätta läsa alla bloggar som jag ligger sjukt mycket efter i, har snart gått igenom Bellas blogg iaf :P hehe.. får ta lite i taget.. sen när jag väl är klar med alla så får jag skärpa mig med o läsa.. och ni får skärpa er me o kommentera ;)

 


Puss o Kram

Massa disk..

Publicerad 2009-11-12 21:10:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Det är precis vad jag hade, en massa disk.. men nu är iaf de mesta av det diskat =) Skönt.. vill ju ha allt klart och fint när jag åker imon.. ska bli underbart roligt, alltid spännande o träffa nya :P Förutom att jag e sjukt blyg, men det ska vi nog kunna fixa ;) hihi..


Tänker på mamma, hoppas allt går bra imon.. älskar dej!

Jobbat idag, vilket resulterat i att jag har väldigt ont i min rygg.. aj aj, den brukar jag typ aldrig få ont i.. men men.. min fot däremot har börjat krångla som f*n igen.. haft ont nu flera dagar, stundtals kan jag knappt gå.. j*vla fot f*n .. oj vad jag svär.. ajjabajja Tess..


Vad ska alla ni andra hitta på i helgen då? :)

Vart rökfri i 10 dagar nu.. :D Är jag inte duktig? ;) hihi.. men e rätt svårt o sluta när man mår såhär dåligt, orkar ju fan inte ens sminka mig längre? jag har iaf kunnat låta bli att klippa mig lr färga håret, nu skiter jag istället i utseendet typ.. fan me.. aja skit samma..

Nu ska jag se lite tv.. ha en bra kväll alla..

Puss o Kram

Fortsättning - svin inflensan + lite uppdatering

Publicerad 2009-11-11 11:04:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Sjukhusbloggen uppdaterad..
www.tuccitsjukhus.blogg.se

Nu ska jag se klart våra bästa år, sen dona lite grann igen.. sen varma mig lite mat som är kvar sen igår sen blir det att åka och titta på Malin o Jocke o Melwins nya lägenhet och umgås lite med Malin o Melle :) Trevligt..

Sen blir det hem och fortsätta lite.. har tagit o soterat en gadrob till nu på morgonen och packat lite, så i eftermiddag blir det att gå upp med lite mer saker på vinden och även se om det är nåt jag glömt packa ner som jag kan packa ner nu.. är ju bestämt nu att det blir Öland på fredag och sen blir det att fara till göteborg.. kommer hem någon gång på söndag igen :) Ska bli underbart.. skönt att komma bort..

Nehe se klart våra bästa år var det nu ja.. :P

Puss o Kram Banan

Förföljer mig..

Publicerad 2009-11-10 09:00:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Nu fanns han med i min dröm, usch o fy det bevisar ju på hur mycket mina tankar far.. runt runt i skallen.. så i helgen blir det inte fest, hade sett fram emot det.. men han kan få åka dit o hoppas du får jävligt roligt! Jag sticker till göteorg.. hoppas jag iaf.. om inget blir ändrat..


 


God morgon föresten :) hehehe.. Nu är man uppe.. iof har jag vart de en bra stund.. sitter i soffan nu och väntar på att mina värktabletter ska börja hjälpa så jag kan ta tag i mitt hem sen.. för idag ska det göras klart här hemma.. INNAN jag ska till tandläkaren.. får se hur mkt jag hinner.. usch är så orolig över tandläkaren idag, igår trodde jag att jag hade tappat bort min lugnande tablett.. jag bröt för fan ihop o börja lipa och hela jag skakade.. fick sån panik-känsla så det var riktigt otäckt, men efter att ha letet drygt en halvtimme så hittade jag den under en jävla massa andra medeciner, tur de :) Hoppas bara den hjälper idag.. jao som sagt.. jag vill INTE dit.. nån som kan tänka sig att byta med mej? :O

 



Annars ieftermiddag/kväll blir de nog lugnt, vet ju inte hur dåsig jag blir efter tabletten.. men är de inte för  mycket så kommer Richard iaf :) Najs najs..

 



Nee vet inte vad jag ska skriva faktiskt, vakna ju upp av en dröm jag INTE ville drömma så är väl inte på bästa humöret.. nu hoppas jag på götet i helgen så man kommer bort.. bort bort bort.. även om jag gärna hade vart med mina vänner och firat o festat.. men är väl lika bra att det är såhär så man inte förstör för alla andra..

 



Nu ska jag lägga mig och se lite vänner.. för det är jag stolt över att jag äntligen klarar av att se på.. underbart =) hihi .. är ju såå bra serie ;)

 



Aha blev ett inlägg mkt om _ _ _ _ men ibland är drömmar sååå verkliga..

 

 

Ibland blir man bara så glad :)

Publicerad 2009-11-09 15:01:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej hej.. då var man igång o skriver igen.. :P


Håller på att laga mig lite pannkakor nu, sen blir det ner i tvätten igen.. jävla mass tvätt, har nog aldrig haft såhär mkt tvätt tror jag faktiskt :O


Alltså ibland blir man bara så glad när man får höra vissa saker, igår på jobbet fick man en sån kommentar som värmde och det blev genast mkt roligare att jobba.. Grejade och donade och hjälpte denna "damen" precis som alltid när man är där på kvällarna och när hon låg i sängen och allt var klart så avslutar jag som vanligt med att "ha det nu så bra, så ses vi snart igen, natti, sov så gott".. varpå damen svara: "ja tack desamma, ja det hoppas jag verkligen att vi gör.. kan jag få boka in er?" .. förstod inte riktigt vad hon menade (hörde inte allt, eftersom man redan stod i hallen och höll på att ta på sig ytterkläderna) så frågade henne.. hon svarar. " ja kan inte ni komma varje kväll, alltid, allt har gått så himla bra ikväll, men det kan man väl inte boka va?".. svarar henne att det skulle man kunna önska, men tyvärr så går ju inte detta..  sen gick man därifrån med ett leende på läpparna och känner sig uppskattad =) Blir man inte bara så himla glad? :D


Nehe får väl fortsätta med mina små pannkakor..  Kram Kram

Fars-dag..

Publicerad 2009-11-09 13:10:00 i Familjen betyder allt!

Yepp.. igår var det ju fars-dag.. men jag jobbade hela kvällen så blev ju inte att träffa min lilla far något :P

 Tror dock att jag ska ut till föräldrarna ikväll istället.. ge pappa ett litet paket o så.. bara träffa dom lite...



Nu ska jag väl återgå till städ o tvätt igen.. suck.. ritkigt tråkig dag.. känns inte som de blir nått gjort även om jag donar hela tiden typ :/

Kram

Maddes Pressent..

Publicerad 2009-11-08 11:40:00 i Vänner har en stor betydelse!

Maddes pressent från Malin o mig..




En två stängad orkidé med kruka och massa lotter :) Hon vann iaf 60kr så lite var de ju iaf :) Men de e väl klart när de är jag som fixat ;) Tihi.. Tack Medelene för en trevlig kväll och god mat!

 

Ego Tess som skulle till Madde.. Var lite sliten o svårt o andas men var ju bara att bita ihop även om sjukvårdupplysningen ville ha in mig till akuten.. hehe.. men de gick ju bra trotts allt och blev en trevlig kväll.. hade nog vart ännu trevligare om man mått bra.. men de gäller att vara envis ibland :)





Dax att börja sotera lite tvätt nu så att det är klart tills imon bitti när man ska tvätta, har en jävla massa tvätt som behövs tvättas, men får se hur mycket jag hinner med imon..

Kram Kram

En kamp mot mig själv.. på jobbet..

Publicerad 2009-11-07 15:14:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej hej.. god eftermiddag på er :)

Som ni vet så vaknade jag alledes för tidigt idag.. så när kl väl blev strax innan halv sju så kunde jag äntligen köra till jobbet.. jag var nog inte människa till att köra så tidigt, jag var så trött så jag trodde nästan jag skulle somna och köra av vägen.. och röksugen var jag..

Hela dagen har varit en stor kamp, en kamp att bryta alla dessa vanor man har en dag när man ska till jobbet.. att gå ut till bilen jätte trött och ta en cigg så man vaknar till liv och blir människa.. nej de gick ju inte..

Att ställa sig utanför jobb o ta en snabb cigg innan man ska in i börja jobba.. nee inte det heller..

Att när man e super stressad och cyklar mellan alla.. kunna ta ett bloss och lugna ner sig lite.. nej inte gick de heller.. att ta ett snabbt bloss innan man börjar cykla till nån som man vet de kan bli jobbigt (psykiskt) hos för att behålla lugnet.. neda.. inte de heller..

För att inte prata om Lunchen, att bara lämna lokalen med allt prat och gå ut o vila huvudet och ta ett bloss med nån arbetskamrat (dom dagar de e nån som röker, som tur är så är de inte så jätte många iaf) .. iaf ta ett bloss me dom o bara stå o prata lite skit i lugn och ro.. näe inte de heller kunde man göra..

Jao som ni hör.. detta har varit en kamp för mig idag.. men jag har klarat det.. och det mesta var INTE på min sida idag vill jag lova.. med risk för att trötta ut er kommer jag nu iaf uppdatera om detta :P

Går jätte trött ut till bilen, letar i jackfickan om cigg o tändare.. kommer på mig själv.. helvete med.. sätter mig i bilen, sätter på musik och sjunger mig hela vägen in till jobbet för att kunna hålla mig vaken.. går in på jobbet (inga problem) får se mitt chema, neej inte den "tanten" idag när jag är på detta humör.. fokusera therese fokusera"... stressig dag såg det ut som.. allt måste klaffa för att jag ska hinna..

Går ut.. hämtar mig en cykel.. cyklar iväg.. cyklar ikapp mina arbetskamrater (två av dom hade cyklat lite innan mig) känner den goda rökdoften.. "faan vill också röka måste hon röka nuuuu".. framme hos tanten, men hon var mest sur men gjorde som jag ta.. tack o lov för det tänkte jag.. men tog en himla tid ändå.. sen vidare till alla andra.. efter allt förmiddags-jobb skulle man cykla upp till lokalen igen.. åh vad gott me cigg tänkte jag.. men ikke de ne..

Kommer upp till lokalen, ett jävla tjatter.. stod i köket ett bra tag o snackade me en arbetskamrat.. hör detta höga kackel.. mitt huvud sprängs snart.. kommer fram till att kl är elva så sätter in vår mat.. sätter oss vid bordet, sen kommer alla andra på jobbet och ska äta.. sätter sig och de blir hög ljudnivå IGEN.. Sitter och pratar lite.. in kommer den andra gruppen (en hemtjänstgrupp bredvid oss) och sätter sig i sin del av "matsalen" haha dom hör också den höga ljudnivån så dom reser sig upp och går haha.. fattar ni då vilken hög ljudnivå det ligger på?.. går o ställer min tallrik i diskmaskinen och går in i ett litet rum som vi har.. tur man kan gå in o stänga dörren nånstans.. den ljudnivån är inte skoj me min värk vill jag lova..

Sen sitter jag lite i soffan.. arbetskamraten går ut och röker och jag bara känner röksugen.. jag VILL UT NUUUU.. ut, slippa allt tjatter och ta en lång härlig cigg.. såndär vigg som typ är godast på hela dagen.. men nej då.. och in kommer hon och jag tycker till och med att det luktar gott.. då är det illa..

Jao så har jag kämpat mig igenom hela dagen, men jag har klarat det och ska klara det.. imon blir det provning att jobba kväll utan att röka.. jobbar me en till som slutar röka så det är ju bra, inga rökare imon kväll, däremot den höga ljudnivån.. men men.. bara bita ihop, jobba och längta efter att få komma hem ;)

Oj oj vad jag skrivit nu.. haha hoppas inte jag tröttat ut er alledes för mkt.. snart kommer Richard hit.. sen ikväll vet jag inte alls vad som händer tyvärr :( Får väl se om nån hör av sig eller nåt.. händer ju inte så ofta men man kan ju tro de iaf :P skratt..

Ha en fortsatt bra lördag!

Kramis

04.15

Publicerad 2009-11-07 04:27:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

04.15 alltså.. jao det är tiden min ena väckaklocka ringde idag.. så jag gick upp o gick på toa o så.. tyckte de var konstigt att inte dom andra ringer, så tittar på mobilen.. då är kl bara 04.15 istället för 05.15.. så besultade mig för o iaf lägga mig i sängen en stund till.. sova lär de inte bli men kan ju ta de lugnt en stund iaf innan man måste börja göra sig iordning ooch allt inför jobbet... har en sjuhelvetes huvudvärk så tagit alla mina tabletter nu med..

Vad ska mina läsare hitta på en Lördag som denna?

Kram Kram

Ett sms..

Publicerad 2009-11-06 12:36:00 i Vänner har en stor betydelse!

Nu blev jag sådär varm i hela kroppen o glad igen.. av ett litet sms.. ett sms kan betyda väldigt mkt när man mår dåligt.. jag till o med lipa eller jao de kom iaf tårar, iof idag lipar jag för allt.. dels för att jag är så sjukt röksugen idag så jag skulle göra allt för en cigg, men jag ska INTE och dels för att jag mår så kasst psykigt.. men men.. fick iaf ett sms..


.. Av Caroline.. hon frågade hur jag mådde, jag svara att jag mår nog som jag förtjänar.. antar jag.. så fick jag ett så fint mess tillbaka..

 


"Vadå som du förtjänar då skulle du juh må jätte bra i så fall? Och var helt utan krämpor för det är vad du förtjänar" Tack vännen de värmde!

 


I övrigt så blir inget som man planerar, vart uppe sen sju idag o städat o bakat äppel och päron paj, varit iväg o handlat nybakta "bröd-bullar" o massa goda pålägg o grejjer för att GBP-tjejerna idag skulle komma.. men sen hör två av sig (av tre möjliga) att dom inte kommer.. så det bli bara Sofia och jag.. haha kul när man stått o förberett en massa o donat.. men men sånt är livet.. det är ju min vanliga otur ;)

 


Annars idag händer nog inget, ska lägga mig tidigt för att upp o jobba imon bitti..

Nee ska väl dona me de sista så jag kan göra mig själv iordning och sen bara ta de lugnt och kanske hinna se ett avsnitt av vänner innan Sofia kommer..


Är SJUKT skakig idag.. kan knappt hålla i nått.. abstinens kallas de nog ;)

 

Kram Kram

Lunds Universitetssjukhus... Neurokirurgen! PLUS "dagens nyheter"

Publicerad 2009-11-05 15:23:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Nu är sista delen uppdaterad om heldagen i Lund och resultatet av dagen.. ta gärna en kik om ni vill.. lämna kommentar är också väldigt tillåtet ;)


www.tuccitsjukhus.blogg.se



Aha då vad man hemma igen iaf från läkaren.. iof varit ett bra tag men ändå.. inte orkat uppdatera.. får väl uppdatera sjukhusbloggen om allt detta me sprutorna sen också kanske :)

Skulle vart hos tandläkaren idag, men med mina svårigheter att andas så ställdes detta in.. så idag blir de mest bara att dona här hemma.. ska ju ha besök imon.. men får se hur mkt jag orkar idag.. får ta resten imon..

Igår var jag ju iväg med Jenny hela dagen typ i Kalmar.. det var mkt trevligt.. även om jag var lite halvdöd sådär så kunde jag bita ihop :) Värre blev det på kvällen då vi skulle fira Madde, men det gick bra och det var så trevligt så.. hihi.. nu får vi se när vi ska fira lilla mig också..

Nehe.. ska ta o ta de lite lugnt nu ett tag innan man ska ta tag i hemmet igen.. man orkar inte göra så mkt när man har denna andningen o trycket över bröstet så man får ta det i omgångar, sen blir de hem till mamma och pappa en runda.. hörde ryckten om att faster Kerstin o Tommy skulle dit.. så då åker jag me dit.. tihi.. kan ju vara trevligt..

I övrigt måste jag SKRYTA lite.. eller är de till att skryta? Jag är iaf stolt över mig själv.. jag har nu vart HELT rökfri i TVÅ dygn.. och under ca TRE veckors tid har jag rökt i snitt ½-2 cigg om dagen.. känner mig jätte duktig och det känns som detta ska funka, även om jag är helt skakig av abstinens (hur stavas de?) och humöret är ju därefter också.. men de ska gå.. vi får väl se hur länge jag klarar.. men jag satsar ju verkligen på att inte ramla dit igen..



Nehe nu var det slut på nyheter ;) Ha en fortsatt bra kväll.. Puss o Kram

Två sprutor.. nu är de tre veckor till nästa..

Publicerad 2009-11-03 11:20:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej hej..


Då har man vart iväg och tagit två sprutor, vanliga influensasprutan och sen den för svin-influensan.. gick bra, visst det kändes ju men gick bra ändå :) Nu är de bara att hoppas på att man inte blir dålig av dom.. varit lite yr o så redan, men men vi får väl se.. hoppas inte jag märker av det något :)


Gick väl OK igår på jobbet, hade svin ont och var sjukt trött.. men det gick de också.. rätt intressant möte med många intryck och funderingar.. men kändes dock lite onödigt för mig, eftersom jag är i riskson lr vad man ska säga och får inte gå dit.. så sa till om det idag när jag var hos läkaren så sköterskan skulle  säga till min läkare att skriva ett intyg som jag kan visa upp om nån skulle ifrågasätta varför jag inte går till MRSA-vårdtagaren..


Idag så kommer Elin och lilla lowa hit och fikar lite.. sen ska vi åka hem till hennes pappa och vara där ikväll, bara umgås, se lite tv, snacka skit och göra nån mat.. så det är väl vad som händer idag.. :)

Imon blir det Kalmar.. ska vara där kl 10 och träffa Jenny :) Ska bli jätte trevligt.. bowla o käka lunch.. sen ska jag fixa lite pressenter också sen kvällen blir de nog (tror jag) att fira Madde lite..


Nehe nu ska jag se slutet på våra bästa år.. Kram kram

Farmor..

Publicerad 2009-11-02 10:57:00 i Familjen betyder allt!

Igår började dom dela eller jao köpa farmors saker, liten del av dom iaf.. och jag har alltid tyckt om hennes ängel som hon har.. den e verkligen FARMOR för mig, så pappa fixade så jag fick den.. TACK pappa.. den ska jag ha framme VAJE jul.. varje jul ska den stå och lysa.. förmodligen i mitt vardagsrum.. Är hon inte fin? så lyser hon också..



Sen så fick han hem massa foto också, varav jag fick tre stycken.. Jag som liten, är jag inte lite söt iaf? ;) Tihi.. liten tjockis :P




Sen tog jag friheten och tog et foto på Brossan o mig, tycker det är såååå himla fint.. hoppas det inte gjorde nåt Emil? Säg till om du gärna vill ha det... Min bror var verkligen underbart söt när han var liten (det är han ju nu också, men ja ni vet vad jag menar tror jag) hihi.. Och han var lika rädd om sin syster då som nu :) Fast nu låter an andra människor röra mig ;)


Jag tog bort korten ur deras ramar, så ska köpa nya och rama in dom.. ska kolla om det på ullared när jag ska dit :)


Idag blir det massa jobb, ska jobba ÅTTA o HALV TIMME idag.. vanlig arbetsdag tänker ni, men nej inte för mig.. det är länge för mig, för länge och jag vet inte hur mitt huvud ska orka, jag som redan har såå ont, så ska man sitta o lyssna och koncentrera sig några timmar först och sen ut och jobba massa.. men men bara att bita ihop.. vi har nämligen blivit inkallade till ett obligatoriskt möte på jobbet, ska få en man som har MRSA (tror jag de heter va?) Så då måste vi få massa information osv för detta.. så det blir en lång dag idag...


Nu ska jag se klart på våra bästa år och sen blir det göra sig iornding och sen slänga i mig lite käk och sen dra vidare till jobet...

Idag efter tio ikväll så börjar mitt nya liv, inget godis, kakor, bullar och lite annat (förrutom vid speciella tillfälle eller nån gång ibland om man ska ut o fika med någon eller så).. ett sundare liv är väl aldrig fel? Gå ner lite till i vikt är heller inte fel, nu ska de kämpas :) hihi


 Ha en bra dag och kväll alla!

Kram Kram


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela