Välkommen!

Isacs doppressent..

Publicerad 2011-09-15 12:51:00 i Mina gudbarn som har stor betydelse för mig!

Vet in om jag nämnt det, men beställde ju en sak till Isac som jag la ner mycket tid och energi på för att få det precis som jag ville ha det och när jag fick hem det såg det ut som F*N rent ut sagt.. de såg så illa ut så jag hade skämmts för att ge bort det.. Så jag (faktiskt JAG) skickade iväg ett ARGT o BESVIKET mail och KLAGADE massa.. sluta med att jag fick beställa nytt fast de blev ej samma.. men aa fick skicka tillbaka iaf fast man egetnligen inte kunde det...

Idag fick jag hem det nya och nu är jag NÖJD :D Weeii nu blev det som jag hade tänkt mig tror jag :P Bara lite smått som ska fixas till det sen är det klart..

Urk vad besviken man blir när man får hem nåt som ser förjävligt ut när man gått o väntat o längtat efter att få se de.. tur att jag fixade de så pass tidigt så jag hann göra om allt.. vad hade jag gjort annars liksom? :O

Hehe ni ser, det är bra att vara ute i God tid! Det kan ju faktiskt gå fel på vägen.. precis som de nu gjorde.. men men nu är allt som det ska iaf.. skönt!

En sjukstuga..

Publicerad 2011-09-15 12:42:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Aa det är precis vad mitt hem är idag.. klockan ringde vid strax efter sex o jag fick knappt fram ett ord, jätte ont i halsen o teppt i näsan så var bara o ringa o sjukanmäla sig och somna om..

Är helt slut, men har inte tid o vara sjuk nu ju.. hela helgen ska de vara folk här o vi har och göra vill jag lova.. men men är ju inget man kan styra över.. gör så gott jag kan iaf.. precis varit iväg o köpt nässpray så nu kan jag iaf andas.. Skönt!

Ser fram emot helgen nåt enormt.. äntligen kommer mamma och pappa och hälsar på igen och äntligen kommer brossan och David och får se vår fina lägenhet :) Dom har ju aldrig varit här innan hihi så de är spännande :) Helgen kommer bestå av massa roligheter och mys..

Därav har jag ej bloggat på länge, tiden har inte funnits, vi har grejjat och donat här hemma för fullt.. men nu tog jag mig lite tid när jag ändå inte orkar med att göra nåt annat idag, har tvättat en maskin tvätt och satt igång en maskin disk.. de är vad jag kunnat bidra med idag.. hoppas att må lite bättre till kvällen så jag kan hjälpa Ante lite grann här hemma.. men vi får se..

Sitter o försöker få i mig lite mat nu.. raggmunk o fläsk som jag stod o gjorde igår kväll.. mumma vad gott :)


Efter maten blir det vila sen ska jag fortsätta dricka te med honung och knarka bafuccin :P Allt i hopp om att må bättre ikväll och i helgen :)

Ha de fint mina läsare!

Kram

Goda besked på sjukhuset..

Publicerad 2011-09-05 14:09:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Halloj där..

Fullt upp här har det varit hela helgen.. hjälpt en Jenny o Rasmus och flytta hela hela fredag eftermiddag o kväll o heeela lördagen, sen var man måttligt slut kan jag lova.. usch.. men nu är det gjort iaf :)

Igår fick Andreas satt lite lister iaf och dom sista sätter han väl ikväll, sen är de bara att sätta igång och moblera i gästrummet :) Weeii.. hmm när vi nu ska hinna köpa saker till det.. det är verkligen fullt upp här nu..

I dag ska jag jobba kvällen..
I morgon så börjar vi på buggkurs steg 2..
På onsdag jag ska träffa Linda vid lunch sen på kvällen så tränar ju Andreas..
På Torsdag är det dax för tandläkaren på kvällen igen..
På Fredag har vi inget speciellt :D
På Lördag jobbar jag och sen åker vi till Örsjö på kvällen där de blir kräftskiva..
På Söndag jobbar jag kväll..
Som ni märker är det fullt upp, nästa vecka däremot har vi typ inget planerat, mer än bugg på tisdag, bowling på onsdag för Andreas och så kommer mamma, pappa, Emil och David på fredag :D Guud vad jag längtar <3

Aja nu till de jag skulle skriva om.. har varit på sjuhuset idag med min fot, den vill ju inte sluta göra ont.. så efter begäran så fick jag idag träffa en ortoped.. en väldigt bra läkare fick jag träffa dessutom, han var väldigt noga och duktig, så nu ska jag in på magnetröntgen, har bara gjort vanlig röntgen tidigare och det visar inget.. men han misstänker skarpt att jag har för trångt mellan ben i foten så ibland går dom mot varandra så gör det ont för det klämmer de som är (ska vara) mellan benen.. aa ni förstår nog :P Så vi får väl se efter röntgen sen om han har rätt, allt tyder på det iaf men man vet ju aldrig..

Om han har rätt så ska vi då disskutera åtgärder, OM det går att göra något åt det, vad de är för risker med ingrepp och sånt.. men han ville ta det när vi vet säkert om det är detta felet.. så nu är det under utredning iaf, vilket känns Skönt!


Nehe nu ska jag ta o fixa lite till jobbet och sen kommer nog Jenny om en stund och ska lämna lite saker..

Förresten såg ni idol igår? Moa.. shit vilken låt hon skrivit alltså.. jag blir helt frälst :) hehe
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=NgLI2S0IokE

Nehe ha en bra eftermiddag och kväll så hörs vi!

Kram

Frustation..

Publicerad 2011-09-01 14:17:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ne idag ä de bättre faktiskt, men tror ni inte jag fick fel eluttag, köpt tre olika nu på två dagar haha.. slå de om ni kan;) men idag köpte jag rätt så nu är det rätt iaf.. nu kan Andreas vara duktig o sätta dit de som ska vara i gästrummet :)

Blev färdigtapetserat igår så idag ska de målas sen sen sen ÄNTLIGEN kan man börja inreda elle aa listerna ska ju sättas upp först, men de fixar han nog imon ;) Tihi..

I dag hinner vi inte så mkt för jag ska vara hos tandläkaren vid 18.10 i Nybro.. och eftersom jag ä en lite mes eller nåt liknande och MÅSTE ta lugnande innan jag åker dit så måste ju Andreas köra mig och vara med mig och hålla mig i handen typ ;)

Men måla hinner vi iaf och sätta upp en dörr.. sen lär vi inte hinna mycket mer idag.. men nu ser jag ett slut på detta iaf..

Tänkte jag skulle börja sotera lite o ställa ut lite saker i förrådet men vet ju inte riktigt vilka saker han kommer behöva, så får nog vänta lite med det iaf..

Fick iaf reda på idag att mamma och pappa kommer till oss den 16de .. weeeiii tror ni jag blev glad? Tihi, dom har ju bara hunnit vara här en gång :O Men nu kommer dom äntligen och hälsar på och ska fira mig lite tror jag allt ;) Får se om brossan kommer ifrån jobbet också så han kan komma ner.. vore ju riktigt skoj såklart :D

Allt är nästan klart till Isacs dop, jag ska bara bestämma mig vilken färg jag ska köra på och sen ska en sak till köpas, sen är allt klart.. hur skönt är inte det en hel månad innnan det är dax? Typiskt mig, men det är ju sååå mycket skönare att ha de färdigt än att behöva stressa precis innan, nu får jag det exakt som jag vill ha det för att göra det speciellt på mitt sätt..

Tror att jag ska ta o städa upp i köket nu, här inne (i köket) går det ju att ha det rätt så organiserat och snyggt.. vilket är skönt, så det är mest här jag tillbringar min tid nu faktiskt..

Nehe dax att sätta igång.. hoppas ni mår bra mina läsare.. förresten vilka är ni som läser?!

Tack o hej för nu så hörs vi!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela