Välkommen!

Let´s Dance..

Publicerad 2009-01-30 20:14:33 i Allmänt

20.12

Nu sitter vi här vid tv.n jag mamma o pappa.. ser let´s dance nu.. fast de e verkligen inget jag följt denna sesongen men men.. de får gå ändå ;) Vi har nyss haft bowlingtunering jag mamma o pappa.. skit skoj :) hihi.. ler..

Snart kommer äntligen Bengan.. inte träffat honom på veckor nu ju.. så ska bli trevligt :) Sen blir de sängen tiiidigt..

Ha en bra fredagskväll alla :)

Puss Puss
På återseende!
//TucciT

Glad dag idag..

Publicerad 2009-01-30 18:33:29 i Allmänt

18.31

Hej hopp..

Idag e de en glad dag ler.. :D hihi är så glad att saker o ting äntligen faller på plats.. nu känner jag livsglädje o kämpaglöd :)

Skulle egentligen bara in lite snabbt o tala om att jag lever.. fast har ont.. imon blir de jobb o även på söndag.. hoppas så innerligt att de ska funka..

Har mamma o pappa här på besök nu.. trevligt trevligt.. har precis ätit semlor.. smaskens :D

Nee nu ska jag gå o spela lite wii me pappa som har fastnat där inne ;) hiih

Puss o Kram skumbanan ;D

På återseende!
//TucciT

Sååå söt o duktig

Publicerad 2009-01-29 12:54:56 i Allmänt

Ni måste ju bara kolla in denna flickan, hon är bara för söt o duktig dessutom :) ler.. nån som vet om talang ska börja igen?



Titta o njut för de gör jag :) hihi

Nee nu ska jag se tv. Kraam

På återseende senare!
//TucciT

Usch

Publicerad 2009-01-29 12:50:59 i Allmänt

12.43

Morrn. usch haft en för jävlig natt.. läs i min andra blogg! Förlåt Erik för jag bara försvann inatt :P hehe sorry!

Idag kommer de att bli en lugn dag.. är helt slut efter natten med all värk.. gick upp nu vid tolv :) Skönt att jag fick sova lite iaf.. så idag blir det inte nåt jobb för mig så ska bara vara hemma o ta de väääldigt lugnt.. de behövs.. Vad ska alla ni andra göra idag? :)

Nu börjar ju snart våra bästa år iaf så då blir de att ligga här i soffan och titta på det o ta de lugnt..

Jag saknar min bror o David massa.. även om jag träffade dom i helgen.. vill dom ska bo mkt mkt nämre.. blir så glad i deras sällskap :) Vad skulle jag göra utan dom killarna liksom? O så saknar jag Erik.. men hoppas han kommer ner snart.. skulle behövas om man säger så :P ;) haha.. fundera på den ni ;p

Nu har jag en liten fråga till er läsare igen, som för övrigt blivit dåliga på o kommentera ;) haha.. men har ni nått bra recept på nån god billig lätt mat? Vill testa nått nytt liksom.. så skulle vilja ha lite olika recept.. alltid skoj ju :)

Nee nu ska jag se på våra bästa år!

Ha en fortsatt bra dag alla!
Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

Bengan...

Publicerad 2009-01-28 17:11:30 i Allmänt

17.08

Vill bara skänka en tanke till Bengan så du vet jag bryr mig.. du vet att jag finns här för dig när som helst du vill prata.. även om de blev som de blev o jag gjorde som jag gjorde mot dig, så bryr jag mig om dig! Vill absolut inte du ska må såhär dåligt, blir ledsen o höra dej ledsen varje dag! Tänker på dig vännen, ses kanske när du kommer hem i helgen äntligen! Stoor KRAm..

nu har man dammsugt o fixat iaf :) hihi.. precis duschat.. så ska snart ta o köra till föräldrarna tror jag så jag fr lite pause o komma hemifrån :) hihi

Ha en fortsatt bra kväll!

Puss o kram

På återseende!
//TucciT

Uppdatering..

Publicerad 2009-01-28 15:06:48 i Allmänt

15.05

Hej skulle bara säga att de e uppdatering på min andra blogg nu.. med bilder från december förra året fram tills nu.. månad för månad för er som vill se mina förändringar!

Puss o kram

på återseende!
//TucciT

Pressentation

Publicerad 2009-01-28 12:58:17 i Allmänt

12.57

tjoho... nu e jag här o skriver ingen ahah.. jävla tjöt på mig ni ;)

Vill bara säga att jag uppdaterat min andra blogg nu.. med en press om mig o sånt.. läs gärna :) De var bara de jag skulle säga nu.. nu blir de o se våra bästa år..

Puss o kram

På återseende!
//TucciT

Ny blogg

Publicerad 2009-01-28 11:33:59 i Allmänt

11.30

Nu har jag skapat mig en ny blogg som kommer handla om mina sjukdommar, sjukhusvistelser, operationer o allt annat som händer i den delen av mitt liv.. kommer att skriva i denna bloggen om jag uppdaterar i den andra.. så detta är ändå "huvud-bloggen" om man säger så.. den andra e mest för o skriva av sig lite och för att jag vet att de e många som vill jag skriver mer om hur de går med allt o sånt.. kommer även stå lite fakta o sånt i den bloggen.. självklart kommer jag inte skriva allt där, då vissa saker e lite privata.. men vi får se hur det går.. ska iaf testa me den bloggen ett tag så får vi se.. så ni som e intresserade kan nu läsa där.. o ni som inte orkar ni får stanna kvar o läsa här :) Hihi... den andra kommer inte att uppdateras dagligen.. http://tuccitsjukhus.blogg.se/

Nee nu ska jag kila ner i tvätten lite snabbt o hänga upp de sista :)

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

Tom Waits

Publicerad 2009-01-28 08:59:31 i Allmänt

08.56

Denna låten är bara så jävla bra.. o nu har man jävla bra minne till den också.. jag bara älskar låten.. ligga i sängen o mysa till denna är nog de mysigaste på länge.. åhh.. vill tillbaka.. Ta o lyssna på den.. den e värld o sno nästan fyra minuter av ditt liv :) hehe.. av mitt snor den mååånga minuter om dagen ;) Älskar.. lyssna o njut.. vad tycker ni? :)



Dax att kila ner i tvätten igen.. ska bara lyssna klart på låten ;)

Kram

På återseende!
//TucciT

Ny blogg

Publicerad 2009-01-28 08:31:05 i Allmänt

08.29

Jag funderar skarpt på att testa o göra en ny blogg, en blogg där de endast kommer stå om sjukhus, mina sjukdommar, viknedgång m.m.

Vad tror ni om de?

För jag vet att många tycker de e jobbigt att läsa svart på vitt hur dåligt jag egentligen mår.. så en blogg om sånt kanske inte vore fel? Vad tycker ni?

Kram

Design

Publicerad 2009-01-28 07:48:05 i Allmänt

Är de nån som vet nån som är duktig på att göra designer? Börjar bli lite trött på min + att jag inte e mig sörskilt lik på bilderna hehe.. skulle vilja ha en ny snygg fräsch :)

Vääädligt tacksam för svar..

Kram

God Morgon!

Publicerad 2009-01-28 07:47:35 i Allmänt

07.38

Morrn min små läsare :)  Uppe med tuppen var jag idag vid sju o börja tvätta.. tråkigt som fan, men behövs göras hehe.. har hur mkt tvätt som helst nu när man varit iväg o så ju.. så de får gå.. precis käkat lite frukost, som bestod av ett halvt knäckebröd med leverpastej o två skivor gurka :P haha.. min stooora frukost vet ni ;)

Är trött idag, somnade inte förens vid två tiden, låg o tänkte en massa och grät o hade ont o blää.. all världens blandning på en o samma gång.. Skönt o ha Tessie hemma iaf, i natt har hon inte skrikit nånting faktiskt o nu ligger hon nederst i min sänggavel o vilar sig :) Så sööt.. Hon känner sig nog som hemma igen :) Min lilla bebis :D

Funderar på om jag ska börja dra igång med städningen redan nu lr om jag ska vänta lite.. hmm.. får nog bli o vänta lite.. kl är ju inte ens åtta :P haha.. Orkade inte städa igår, då jag på förmiddagen spydde av smärta.. så jag bara dammade av lite sen orkade jag inte mer.. får se om de går bättre idag, men de måste det göra.. för idag måste de nästan städas för sen jobbar jag imon o sen hela helgen ju..

Tänkte passa på o fråga en sak till mina läsare, vad är det DU vill läsa i min blogg? Är de nåt speciellt som jag glömmer skriva om eller liknande? Eller nåt jag skriver för mkt om?! Skulle vara kul o veta liksom :) hihi.. även om jag sen skriver vad JAG själv vill så e de ju en bra hjälp på vägen vad ni tycker .)

Nee nu ska jag nog ta o skriva in lite små texter på datprn som jag kladdat i ett block ;)

Ha en fortsatt bra dag, jag lär väl uppdatera lite smått under dagen :)

Puss o Kraam

På återseende!
//TucciT

Dax för bilder..

Publicerad 2009-01-27 23:38:19 i Allmänt

23.32

Go kväll på er :)

Har nyss kommit hem från mamma o pappa.. vart där o snackat lite skit o så.. o så kom Caroline förbi med så vi har spelat skip.bo, hon jag o mamma :) Mkt trevligt hehe..

Har hämtat Tessie nu också hiih.. härligt o ha henne hemma igen :D

Innan jag stack till mamma fick jag ryck o tog lite ego bilder ;) Vet ju att vissa vill se mina små förändringar hehe med vilkten o så.. så jaa.. jag tog lite fula bilder :P haha man måste fula sig ibland.. så titta o njut ;) Ha en fortsatt bra kväll alla..



    

På återseende!
//TucciT

Soterat...

Publicerad 2009-01-27 11:50:19 i Allmänt

11.47

Hej hopp igen :)

Kände bara för o skriva lite igen.. ler.. har soterat alla mina gaderober nu... fast endast alla kläder.. blä provat typ allt.. o lev en jävla massa att ta bort.. suck.. ändå ar jag behållt mkt som e på gränsen till helt för stort men som jag kan ha ett tag till på jobb o så.. hehe.. går ju inte göra sig av med allt på en gång.. tur man har en hel del kläder iaf :) hihi
Detta är vad jag tagit bort:

3 par jeans
1par mjukisbyxor
2par shorts
2par 3/4 byxor
3 skjortor
4 koftor
2 klänningar
3 kjolar
9 linnen
2 tunnikor
1 "blus"
1 polojumper
1 långarmad tröja
2 t-shirtar
+ att jag slängt en massa underkläder

Så de blev en hel del iaf.. hmm.. behöver köpa nya kläder till sommaren iaf.. de e en sak som är säkert haha.. har typ inga sommarkläder som passade.. ska åka till faster idag så hon ska få kolla igenom kläderna o se om hon kan ha nåt av de :) Passar ju bra eftersom de e mkt sommarkläder o dom ska åka utomlands :) hhihi

Nee ´nu ska jag ta o fortsätta dona massa..
Ha de så bra så hörs vi sen ;)

På återseende!
//TucciT

Morrn

Publicerad 2009-01-27 09:43:39 i Allmänt

09.40

Gomorron alla mina läsare :) Nu har man varit vaken ett bra tag,då min granne börjar spela så jävla tidigt o högt som fan.. usch e inte skoj när man behöver få sova lite..

Aha igår jobbade jag ju kvällen då, de gick bra, förrutom att jag efter två timmar fick så ont i huvudet så jag skulle kunnat lipa.. men de var bara att kämpa sig igenom kvällen..

Idag blir de då mest städ som sagt.. o hämta Tessie :) Mitt lilla gull.. sen får jag se vad som händer.. borde gå ner o kolla om de finns nån tvättid i veckan och så borde jag nog åka o handla lite med.. hihi

Tack alla för era kommentarer om låtar.. men ni har mest skrivit artister, jag vill ha mer specifika låtar :) hiuhi

Nee nu ska jag ta mig upp ur sängen o gå o dona lite..

Puss

På återseende!
//TucciT

Låtar

Publicerad 2009-01-26 10:54:05 i Allmänt

10.53

Eftersom ni är så hila många som är inne o läser min blogg, kan ni komma me lite förslag på bra låtar o artister? Snäääälla...

Kram

På återseende!
//TucciT

Morrn morrn

Publicerad 2009-01-26 10:37:14 i Allmänt

10.30

Morrn på er :)

Hoppas ni alla sovit gott o att ni sovit lite åt mig också för för mig har de inte blivit mkt sömn inte.. så är helt slut.. har så ont så de e inte sant.. måste verkligen få en tid till den där jävla läkare.. (min nevrolog)..

Gick typ upp för en halvtimme sen bara.. för låg o försökte sova igen lite timmar på morronen men gick inge vidare de heller.. nu sitter jag här o snackar me Han.. o har nyss spelat wii ;) hehe men mitt huvud pallade inte mer så stängde av igen.. får väl gå o duscha snart o göra mig klar för o åka.. kommer bli en jobbig dag.. menmen..

I morgon ska jag städa tänkte jag :) hihi.. sen ska jag hämta min lilla bebis på kvällen.. härligt o få hem henne igen :) ler.. men tänkte jag ska städa innan så hon får komma hem till ett rent o snyggt hem ;) haha.. är man tramsig lr? :P näe da.. e mest för att de e lättare o städa när inte hon springer runt hehe.. :)

Men jag hoppas ni alla får en fortsatt bra dag iaf :)
Kram Kram på er o puss på Dig..

På återseende!
//TucciT

Natti

Publicerad 2009-01-25 23:33:04 i Allmänt

23.29

Nehe nu tänkte jag gå o lägga mig o se klart en film o sen sova.. så jag e lite utvilad när jag ska iväg hela dagen imon.. först e de mötet på sjukhuset som alltid på månddagar.. sen direkt efter det så ska jag jobba från halv fyra till tio imon kväll.. se hur de går men hoppas de ska gå bra o att jag inte ska behöva lipa av smärta när jag kör hem.. men vi får se.. de ska nog gå bra :D

Nee får väl ta o göra mig iordning för sängen.. har ju sagt natti till den viktiga människan nu så.. haha näe da skoja bara, så desperat e jag inte.. bara nästan ;) hehe.. Varför ska jag vara kär för? Eller e jag kär? Eller är jag inte? Vad är jag? haha de kan ni ju undra.. för de underar många o många tror sig veta ;) haha

Ha en fortsatt ra kväll ni som e vakna.. så uppdateras de säkert mer imon ;)

Pusssss.. särskilt på DIG.. du vet vem du är ;) Ni andra kan få en kram :D

På återseende!
//TucciT

Hemma...

Publicerad 2009-01-25 21:51:53 i Allmänt

21.49

Hej hej.. nu är man hemma från storstaden igen då.. vart hemma några timmar, så har kopplat in o spelat lite wii.. äntligen har jag köpt de hehe.. skoj skoj :) Packat upp alt har jag också gjort.. o lagat god mat o ätit :D hehe.. hunnit med en hel del me andra ord.. ler.. Tack bror o David för en trevlig helg :)

Får passa på o säga GRATTIS till min kära moder som fyller 46 idag :D Grattis grattis till dej :)

Faan har glömt mina nycklar i sthlm haha.. smarta jag ni vet :P Jag e så glömsk så de finns inte hehe...

Vill ha februar nuuuuu :D Haha.. nu undrar ni kanske varför... mene... hmm.. näe jag ska inte säga nåt haha.. ni får la se ;)

Tror jag ska ta o gå o spela lite wii nu ;)

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

Romance...

Publicerad 2009-01-25 09:53:19 i Allmänt

Om jag någon gång mer ska ha en romance så är det ej med dig,

för jag är ingen duglig tjej.

GRATTIS

Publicerad 2009-01-25 09:52:31 i Allmänt

09.50

Morrn på er..

Fy fasen ilken natt, typ inte sovit nånting.. bara legat o vänt o vridit mig o funderat fram o tillbaka.. blä.. hatar sånt.. usch! Är inte på humör alls.. får la se hur denna dagen blir, ska mest sitta i bilen.. blä.. ne usch e inte min dag för fem öre idag!!!!

Vill iaf säga GRATTIS till min underbara mamma som fyller år idag.. GRATTIS!!!

Ha en bra dag ni andra iaf så hörs vi kanske nån gång!

På återseende!
//TucciT

Överraskar mig..

Publicerad 2009-01-24 18:16:21 i Allmänt

Du överraskar mig i ditt sätt att vara,

Du överraskar mig med ditt underbara leende,

Du överraskar ditt sätt att lugna mig, ja helt rätt, du är full av överraskningar!

Morrn

Publicerad 2009-01-24 10:10:04 i Allmänt

10.07

Morrn på er alla :) Nu e man vaken igen.. inte sovit nå bra alls inatt faktiskt.. men men får gå ändå.. ska snart äta frukost här tror jag iaf :) ler.. blir nog nå gott hihi.. Sen ska noig jag brossan o David till nåt köpcenter lr liknande o kika runt :) hihi..

Neee ska nog ta o bädda lite här så jag blir klar me de iaf :) hihi..

ha en bra dag alla!
Kram

På återsseende!
//TucciT - som trivs så ba i sthlm, o som saaaaknar en person så mkt..

Sthlm..

Publicerad 2009-01-24 01:25:10 i Allmänt

01.23

Hej hopp...

ville ara tala om att jag nu e framme i sthlm.. har varit de ett tagmen inte haft tid o vara vid datorn.. men nu e de sova som gäller :)

Alltid blir man lika välkommen när man kommer hit.. underbart :D Vi har ätit lite o sett tv o spelat skip-bo hihi.. najs.. sen nu har jag bara legat o pratat med en söt pojk som jag saknar.. o som saknar mig.. hoppas vi ses snart..

neee nu ska jag försöka somna här ;)

Pussss

På återseende!
//TucciT

Nu döper jag om denna till: And I think that I just fell in love with you

Publicerad 2009-01-23 00:50:32 i Allmänt

Well, I hope that I don't fall in love with you,
'Cause falling in love just makes me blue.
Well, the music plays and you display
Your heart for me to see.
I had a beer and now I hear
You calling out for me.
And I hope that I don't fall in love with you.

Well, the room is crowded, people everywhere,
And I wonder, should I offer you a chair?
Well, if you sit down with this old clown,
Take that frown and break it,
Before the evening's gone away,
I think that we could make it.
And I hope that I don't fall in love with you.

Well, the night does funny things inside a man.
These old tomcat feelings you don't understand.
Well, I turn around and look at you,
You light a cigarette,
I wish I had the guts to bum one,
But we've never met.
And I hope that I don't fall in love with you.

I can see that you are lonesome just like me,
And it being late you'd like some company.
Well, I turn around and look at you,
And you look back at me.
The guy you're with, he's up and split,
The chair next to you's free.
And I hope that you don't fall in love with me.

Now it's closing time, the music's fading out.
Last call for drinks, I'll have another stout.
Well I turn around to look at you,
you're nowhere to be found,
I search the place for your lost face,
guess I'll have another round
And I think that I just fell in love with you.

Jääävla SJ... handboll

Publicerad 2009-01-22 20:31:47 i Allmänt

20.30

Blev inge resa till sthlm idag inte.. jääävla sj. blir så trött.. alla tåg i södra sverige inställda o inga ersättningsbussar så jag gav upp o åkte ut till mamma o pappa istället.. så nu sitte rjag hr... precis fikat lite o så.. o nu ska jag se handboll.. Jävla Erik som fått mig o titta på sånt :P haha


Neee e för irriterad för o skriva...

Ha en fortsatt bra kväll

Puss

På återseende!
//TucciT

Problem...

Publicerad 2009-01-22 17:54:06 i Allmänt

Problem är till för att lösas, problem är inget problem.

Problem tar man sig igenom, ofta är dom inte så stora som man tror,

bara viljan finns så kan vi lösa de flesta problem.

Bruce..

Publicerad 2009-01-22 17:45:33 i Allmänt

17.42

Faan vad sakta tiden går när man bara väntar.. vill kl ska vara sju NU så jag kan åka.. hehe.. finns ju inte ett skit att göra, orkar inte göra mkt heller.. o inge folk o snacka med heller.. blä..

Så nu sitter jag här o bara lyssnar på Bruce Springsteen.. haha.. vissa låtar e ju sjukt bra.. de e sån där skön musik som man bara kan sitta o lyssna på liksom o njuta en skvätt :)

Vet egetnligen inte ens vad jag ska skriva.. haha.. blir bara massa blalabla... så fårla sluta här o ta o skriva nåt mer poetiskt.. för de verkar vara min grej just nu :P haha. skratt.. eller hur David? ;)

Puss o Kram

På återseende!
//TucciT

En väg...

Publicerad 2009-01-22 15:47:33 i Allmänt

En väg kan gå åt olika håll, min väg vill mot dig.

Jag kommer bara till en återvändsgränd ändå.

Varför kämpa för att finna en ny väg, när jag ändå bara kommer till återvändsgränd hela tiden?

Varför kämpa mot något som jag inte kan komma ända fram till?

Första dagen på jobbet..

Publicerad 2009-01-22 15:44:23 i Allmänt

15.42

Goddag på er :)

Aha då har man jobbat första dagen på jobbet idag då ler.. var skoj o vara tillbaka.. men mådde skit när jag väl slutade.. sån jävla huvudverk så de e inte sant.. men men.. vad gör man..

Har precis packat klart nu.. nästan iaf.. så tänkte ta o hoppa in i duchen o sen göra mig i ordning.. för 19.19 så går tåget mot Sthlm.. ska bli så himla skoj o komma upp dit igen :D hihi..

Hur har alla ni andra de idag da tro? Ni e dåliga på o kommentera :P haha..

Neee ska diska lite sen in i duschen...

Puss o Kram

På återseende!
//tucciT

Jobb

Publicerad 2009-01-22 06:20:05 i Allmänt

06.16

Morrn på er alla duktiga läsare ;)

Nu sitter man här.. är as trött.. vakna tjugo i fem o vågade inte somna om,  om jag skulle örsova mig då hehe.. så nu e jag ju lagom trött :P Ska snart köra till jobbet.. lite nervöst nu när man inte jobbat på väääldigt väldigt länge.. men de ska nog gå bra :D ler.. är ju så glad o så så blir nog bra haha.. men har jääävligt ont i magen o huvuvdet idag.. blä.. inte skoj alls.. men men...

Sen när man slutar så ska jag direkt till mamma o hämta min tvätt som håller på o torka där.. sen blir de hem o packa o äta o diska lite o så sen ta sig till tåget o åka til lSrhlm vid 19.19 :D weeii gutt ska de bli...  men vill tillbaka till Göteborg :P haha..

Nee nu ska jag gå o fixa mig de sista sen ska jag nog köra.. så jag e på jobb lite tidigare kanske.. så jag kan kolla av lite grann innan jag börjar..

Ha en bra dag alla!

Kram

På återseende!
//TucciT - som har glädjerus o kälek (?) i kroppen

Dina ögon...

Publicerad 2009-01-21 22:02:42 i Allmänt

22.02

Dina ögon får mig att drunkna.

Ditt leende gör mig svag,

jag skulle kunna se på dig en hel dag!




Nu blir de sängen.. natti

På återseende!Q
//tucciT

Tiden stannar...

Publicerad 2009-01-21 14:08:07 i Allmänt

14.07

Du ligger där i sängen och tittar på mig med dina vackra ögon.

Jag tittar tillbaka och du ler, är som att tiden står stilla och att jag inte vill gå upp från sängen mer.

Vi ligger där och tittar på varandra och jag frågar vad du tänker på, på dig svarar du.

Jag blir varm i hela kroppen, det blir tyst och tiden stannar igen.

När det känns som tiden stannar sådär, är det då som man är kär?

//TucciT

Morrn..

Publicerad 2009-01-21 10:05:34 i Allmänt

10.01

Morrn alla läsare.. hur e de med er idag? :) Själv har jag typ nyss vanat, eller ja för en stund sen.. var svårt o somna inatt, somnade ine förens efter två.. kändes så konstigt o ligga ensam.. o jag sover ju alltid bättre me nån..

Sitter här i min säng, ska snart ta o gå o dusha o lite sånt sen dra mig ner o handla lite så jag kan göra mat, tänkte göra hemmagjort pizza idag, ler, så jag har nåt o ha med mig till jobbet imon :D hihi

vad ska alla andra göra idag da? :D Måste ta o köra ut till mamma o dom lite o tvätta lite grann också :) hiih..

Nee nu måste jag gå upp ur sängen ;)

Ha en bra dag :) jag lär uppdatera mer sen ;)

Puss o kram

På återseende!
//TucciT

Högprioriterad

Publicerad 2009-01-21 00:20:52 i Allmänt

00.19

Haha yes jag e högprioriterad bara så ni vet de ;) aw..

Nehe nu blir de sängen för mig.. känns konstigt o tråkigt att lägga sig själv igen.. o utan vänner avsnitt o mys ;) haha.. jag får lägga mig me datorn o titta på andra avenyn istället ;)

Sov gott alla

Natti

På återseende!
//TucciT

Under ytan...

Publicerad 2009-01-20 23:17:13 i Allmänt

23.12

Du skymmer dig under en hård yta, en yta ingen ska få komma igenom.
En yta jag vill ha sönder och komma åt innehållet, för jag vet att under ytan finns de nåt speciellt.
Du är ungefär som ett kinderägg, första ytan kan jag ta mig igenom men så fort man kommit igenom den så är det som ett hårt skal som är svårt att öppna!
Jag lyckas få upp de lite, men den slår snabb igen och ingen ska få komma in!
Men snälla släpp in mig i ditt skal!

//TucciT

Hemma

Publicerad 2009-01-20 22:39:18 i Allmänt

22.32

Jaha här hade man suttit o skrivit ett inlägg o sen försvann allt när jag skulle lägga upp de.. blir man trött eller..

Aja..

Hej på er iaf :) Nu är jag hemma igen..  tyvärr måste jag säga.. har haft de helt underbart..

Bo med tre killar var inte så farligt som jag trodde, tre trevliga killar.. särskilt den ena dårå ;) Lite komiskt var att en av dom kom från Ånge där mitt ex erik kommer från.. o visade sig även att dom var gammla klasskompisar haha.. världen e allt bra liten ibland :P

Jag har iaf haft de helt underbart i Göteborg, vi har egetnligen inte gjort så himla mkt speciellt men de har ändå varit så jäkla bra.. haft mkt mys iaf :) Har inte så mkt mer o skriva om det :) haha.. undrar ni nåt så får ni fråga istället :P

Har iaf nu suttit på tåget i nästan fyra timmar.. gammalt skit tåg utan aluttag.. vilken resulterade i att de blev ingen dator o ingen film för mig.. men vad gjorde de, jag har ju msn på mobilen tänkte jag.. men vad fan.. tror ni inte den också dog? haha där satt jag .. utan dator, utan mobil.. men jag har blivit fdjup haha.. suttit o krivit en massa.. inte likt mig men de var ritkigt skönt faktiskt, så de blev en bra resa iaf.. så om ni nu mina trogna läsare tycker de är en djupare Therese som skriver så bli inte oroliga.. bara jag som hittat en liten annan sida av mig själv :)

Nee nu vet jag inte vad jag ska skriva ritkigt.. ska ta o försöka sätta igång mitt sportyfi lr vad fan de nu heter :P Så jag kan lyssna på lite skön musik.. för har lyssnat på så många sköna låter nu i götet så de e inte sant.. hihi.. i'm the new Therese :P

Nee men ha en fortsatt bra kväll alla..

på återseende!
//TucciT

Trööööött

Publicerad 2009-01-15 12:22:54 i Allmänt

12.18

Hej på er..

Idag e jag ritkigt jävla trött.. blev inte sängen så tidigt igår iaf :P haha.. som vanligt me andra ord :P Sen inatt vaknade lilla Bella bus som vanligt o ropade på sin pappa.. men jag ligger ju i hennes rum så jag vaknade o sa att hon kunde komma till mig istället.. så då kom hon o var så söt med sin kudde under armen o kröp ner hos mig :) Söta unge :D Så där låg vi o jag frös ihjäl för den lilla tjejen lyckades sno allt täcken.. 'ändå hade vi två haha.. så jag  fick ta en lite filt :P hehe.. vad gör man inte för dom smås skull? :) sen kom Anna upp o väckte henne, gud vilken svårväckt unge hihi.. ville inte alls gå upp.. ara ligga o gosa :) Men sen till slut gick hon upp o då kunde inte jag somna om så jag gick upp jag också.. o sen satt jag typ o slöade vid datorn..

Mormor skulle kommit,men hon har varit hos tandläkaren så hon mådde inte alls bra så hon e hemma o vilar istället, såjag o Micke åkte o mötte upp anna o käkade lite korv o snackade o så medans Anna hade middagsrast.,. så nu kom vi precis hem.. o här sitter jag nu igen :P Pratar me Eriiiik :D Weeii.. idag e de dax ;) Är nervös, men de ska säkert gå bra hoppas jag.. ler.. tar bara 2tim o 47 min o åka.. så de e ju ingenting egentligen.. hihi.. hinner se en film o så iaf :) så de lär det bli.. ler...

Nee nu tänkte jag att jag ska ta o gå o göra mig iornding.. sminka mig lite snyggt o fixa frillen o sånt där.. hehe.. så jag är klar sen när alla kommer hem så jag hinner gosa o leka med barnen innan de e dax för mig att åka :)

men ha en toppendag alla :) Så hörs vi..

På återseende!
//tucciT som har så mkt fjärilar i magen.. "så jag vet knappt" ;)

Ny matta..

Publicerad 2009-01-14 21:30:39 i Allmänt

21.26

Go kväll på er :)

Hoppas ni alla haft en bra dag.. de har jag haft iaf, förrutom att jag har en jäääävla skallverk nu.. men men de e ju som vanligt me andra ord :P

Har varit me mormor o morfar o köpt (fått) en ny matta idag.. en rund stor rya matta som går i vit-beig.brun lr vad man ska säga.. ganska ljus.. jätte snygg :D Blir nog perfekt i mitt vardagsrum.. hoppas jag på iaf :) hihi.. Annars har de vart en rätt lugn dag.. eller aa lugn o lugn, aldrig lugnt här nere men ändå :P hihi..

Imon vid kvart i fem åker jag till Göteborg :D Så Erik kommer o möter mig på stationen vid hal åtta.. härligt :D Ska bli skoj.. (som ni redan vet att jag tycker) Ska även till mormor en runda imon så jag har vart där o hälsat på också innan jag far iväg igen..

Nee nu vet jag inte vad mer jag ska skriva.. så ha en fortsatt trevlig kväll alla, funderar på o lägga mig snart tror jag.. har så jääädrans ont känner jag, så kan vara skänt o sova lite.. kan ju vara bra att vara utvilad imon också för då vet man aldrig vad som händer ;) hihi

men aa.. ha en fortsatt bra kväll

På återseende!
//tuccit

Skåne-land

Publicerad 2009-01-14 10:26:40 i Allmänt

10.23

Nu sitter jag här i skåne-land.. underbart.. ler.. igår när jag kom hit så käkade vi lite gott o så.. sen bara snackade vi massa, gosade me barnen o så.. sen kom mormoro morfar med.. :D Najs..

Idag ska jag iväg med morfar o kaske mormor o kolla på matta till mig... sen i eftermiddag kväll så kommer morbror :D De ska bli skoj... inte ofta man träffar dom ju :D Ler... Ska nog även beställa biljett ikväll till Göteborg.. för tror jag åker på torsdag som de ser ut nu :) Weeii jag längtar.. jag vet jag sagt de förrut, vet ínte vad de e med mig.. men jag längtar nåt sjukt.. ska bli så härligt hihi.. På lördag ska vi nog uit me hans vänner o spela biljard o dricka öl :D Weii.. haha..

Nee nu ska jag passa på o se klart filmen jag började se igår på tåget, passa på medans moster o micke ligger i sängen.. dom sover än..


Ha en fortsatt bra dag alla

På återseende!
//TucciT som längtar till götet o Han..

Hej då

Publicerad 2009-01-13 12:23:33 i Allmänt

Nu beger jag mig mot skåne.. ska packa ner datorn nu så ha de så bra alla så hörs o ses vi :D

Ha en fortsatt bra dag..

Kram kram

På återseende!
//TucciT

tomt utan henne...

Publicerad 2009-01-13 09:08:33 i Allmänt

08.49

Morrn på er :) Nu har man snart vart vaken en timme o de e rätt skönt :) Ställde kl på åtta, då jag har en del o dona med innan tåget går.. så jag har nyss diskat lite .. så nu e de bara en skärbräda o en plåt kvar typ :) Skönt o få allt gjort.. tänkte jag skulle hinna ner på stan med en snabbis.. o tanka lite med så jag har lite bensin när jag kommer hem, så jag slipper dona me de på morronen innan jag ska börja jobba sen :) weeii...

Är så glad.. ska verkligen åka idag.. visst känns de verkligt o åka till Malmö.. de e ju nåt jag brukar göra.. men Götet däremot känns väldigt nervöst.. Men ska bli kul o få se honom igen.. ge honom en kram :) Aw.. mys hoppas jag de ska bli iaf...

Var o lämnade Tessie hos Faster o hennes man igår.. usch de e tomt här hemma.. ingen kisse som stod utanför sovrumsdörren idag på morrnen för o sedan springa in i rummet o upp i sängen o skrika för o få kela en stund.. de var tomt faktiskt.. o när jag satt på toa så tyckte jag till o med att hon skrek så jag ropade: "Kooom då bebis.. är på toa" hahaha.. är man knäpp eller vad? :O Undra om faster o Tommy kommer att kunna lämna tillbaka henne när jag kommer hem igen haha.. dom verkade helt fasta redan igår under dom timmarna jag var där o "skolade in" henne ;) hihi de e ju min bebis.. hon hade massa packning med sig, leksaker, toa, klätterträd, transportbox, egen matta, egen filt, mat, godis, kam o sånt.. hihi.. var som o packa till ett barn..

Nehe tror jag ska ta o duscha o börja göra mig iordning lite grann.. eller hmm dammsugar nog först.. äe jag får se :P haha..

På tal om de jag skrev igår kväll.. känner mig fortfarande taskig men han förstår.. även fast jag vet att vi båda e lite besvikna.. Men vännen, var inte rädd.. du ska inte förlora mig mer än du gjort.. du ska finnas här ändå! Kram till dig..

Neee nu tänkte jag lägga upp bilder sen jag var o åkte skridskor med pappa på sjön ju.. haha.. har helt glömt bort de.. ler.. så här kommer dom :) De var skit mysigt o jag var förvånad över mig sälv hur bra jag ändå åkte med tanke på att man inte åkt på ett ex antal år :) hihi.. Aja här kommer bilder iaf :) Titta o njut.. (ni får skratta) hahaha

Nu fick jag ju använda mina kläder jag köpte för jag skulle till norrland, hihi tur man fick lite användning av dom fast att de inte blev nåt me norrland :) hihi

En glading på ett par skridskor :P
  

Ramla lite gjorde man förståss.. hihi.. mkt pga att isen var så ojämn för folk hade varit där o försökt åka när de var lite töat..
 

Snygg stil när man åker :P
  

Smsa är ett måste :P


Sen fick jag för mig o bara lägga mig o titta på himeln o allt.. var ritkigt mysigt o bara ligga där :)


Haha jag är tjej o kan göra två saker sammtidigt.. smsa o åka skridskor :P De ni :D
   

hahahahaha, snygg röv har man också :P (mamma o pappas hus i bakgrunden)


Mammas o pappas hus åkte vi till.. är ändå en bit.. är en sjö som ligger bakom deras hus som vi åkte på alltså :)


Astma medcinen är bra o ta då man har noll kondis o de e kallt ute o man blir lite anfådd :P


Fiiint


De var lite bilder från det :) hihi.. kul att pappa e så foto intresserad o jag sån foto narkoman o ska vara med på allt :P o ha foto på allt ;) hihi passar bra ihop när vi ska göra nåt pappsen o jag :D

Aha o den här killen då som jag skrivit om ibland o umgåtts mkt mkt med.. vem e de då? Vem är det som jag brukar träffa o åka till på landet som jag skrivit så mkt om? haha nu ska han avslöjas.. :P Många vet rdan vem de är o så, men vissa e nyfikna o nu ska jag stilla er nyfikenhet lite :)



Weeii nu fick ni se "lilla" bengan.. hiih.. underbart snäll vän..

Nee nu måste jag fixa mig lite o så.. inte tid e detta nu.. haha.. ha en fortsatt bra dag..

Pusssss

På återseende!
//TucciT

Ledsen

Publicerad 2009-01-12 22:34:39 i Allmänt

22.32

Faaan hatar o såra folk.. inte ofta nån kille gråter för mig.. o jag mår dåligt över det.. men jag har iaf  varit ärlig o det e ju accepterat.. o vi kommer fortsätta vara vänner killen.. sen att jag får känslor för nån annan kan jag ju som du säger inte hjälpa.. man kan ju inte styra över det! Men de e jobbigt att såra en människa såhär :(

Nu har jag packat om min väska för typ femte gången men nu ska de nog vara rätt.. haha.. ska snart sova tänkte jag.. ska upp vid åtta imon o fixa med det sista innan tåget går strax innan halv två :) Längtar :) hii..

nee ville bara skriva av mig lite..

Puss o Kram

På återseende!
//TucciT

Lever...

Publicerad 2009-01-11 22:28:44 i Allmänt

22.26

Nu börjar folk klaga på att jag inte uppdaterar.. haha.. men har inte ritkigt haft tid.. fullt upp hela tiden.. ler..

Igår var jag hos Caroline me familj o hade de super trevligt hela kvällen.. tack för de vännen...

Annars e de inget spec som hänt.. jag lever iaf så nu vet ni de ;) haha..

Packat idag.. massa packning haha.. åker nämligen inte hem efter Malmö utan fortsätter istället direkt från Malmö till Götet.. o jag längtar sååå mkt.. ska bli trevligt.. hehe.. vad vi ska göra vetifan men de e sån som märks ;) Bio blir de väl iaf :D weeii mys..


Neee nu har jag inte så mkt mer o skriva.. ska snart lägga mig faktiskt hade jag tänkt...

Puss o Kram

På återseende!
//TucciT

Fullspäckat chema..

Publicerad 2009-01-09 11:05:16 i Allmänt

1054

Hej på er :)

Yes.. fullspäckat chema e du nu framöver.. så hoppas bara jag får må OK iaf så jag kan göra allt som e planerat :)

Idag, nu snart, så ska jag mamma o pappa till Ikea en runda.. Sen hem o dammsuga en gång till (älskar min nya dammsugare:P) haha.. sen bär de av för o åka på kalas till en bekant till mamma o oss :) Sen ska jag hem igen, för Bengan kommer o vad vi ska göra återstår o se.. film lr nåt.. bara slappa iaf..

Imon, då blir de nog o vara lite me Bengan skulle jag tro.. sen vet jag inte faktiskt vad som händer resten av helgen, börja packa lite smått kanske..

För sen på tisdag så går tåget till Malmö.. ska bli otroligt härligt o komma ner dit igen.. men bara tills på torsdag för då åker jag hem igen.. hem o packar för att sedan sätta mig på tåget på fredagen igen, för att åka till Göteborg :D weeiii längtar dit med.. ska bli intressant haha.. sen kommer jag nog hem därifrån typ onsdagen efter.. troligen, de får vi se men lutar åt det.. o sen jobbar jag på torsdagen.. så jääävla skönt att komma igång igen, för nu ska jag fan inte få förlängd sjukskrivning igen hoppas jag.. aja iaf.. jobbar torsdagen till två lr nåt sånt. sen på torsdagskvällen sätter jag mig på tåget igen för att åka till Sthlm.. weeii ska bli så jävla skoj de me.. saknar min bror o David så jädrans mkt.. vi ska ha de sååå mys :)

Där vet ni lite vad som händer i mitt liv.. haha.. minst sagt fullbokat :P

Nu måste jag gå o fixa till mig..

Puss Puss

På återseende!
//TucciT

Ärligt

Publicerad 2009-01-08 15:05:21 i Allmänt

Saknar dej och allt som fanns en gång.
Utan dej är dagen trist och lång.
Ärligt talat är det dej bara dej jag vill ha.

känslor

Publicerad 2009-01-07 22:24:46 i Allmänt

23.39

De var verkligen intressant att se de där med anorexia.. men otäckt att små barn kan ens tänka så.. sjukt är de.. jao de e ju en sjukdom så..

Nu ska jag gå o lägga mig o dag-drömma lite innan jag somnar.. sen vet man ju aldrig vad man drömmer.. kan ha världens konstigaste drömmar ibland ju.. inatt drömmde jag massa sött om en person.. o sen drömmde jag massa om jobbet o sjukhus o allt sånt skit. vilket mina drömmar tyvärr brukar handla om.. ofta död, sjukdommar o sjukhus.. så då blir man glad om man får drömma om annat ibland.. hoppas de blir en sån natt inatt.. så man bara vill somna om när man vaknar imon.. de e så mysigt.. fast mysigare e de o sova med nån.. nån särskild.. o när man vaknar så lägger han sig o riktigt kramas o myser.. åhhh.. vill NUUUU.. haha..

Nee nu ska jag sova lite.. bara ta ett bloss först sen blir de sängen..

Puss o Kram

På återseende!
//TucciT


22.18

Har egentligen så mkt o skriva men ändå ingeting.. jag e förvirad, samtidigt som jag vet precis hur jag känner..

Vill ha tillbaka den där kvällen, den där natten.. allt var så perfekt o jag kan inte fatta det.. som vi sa "vem kunde tro detta"... dom blickarna, dom kramarna den närheten.. kan inte beskriva de ritkigt.. o ingen vet vem de e jag pratar om.. o de ska ni få fortsätta undra.. e de nån ny? e de nåt gammalt jag tänker på? Jao de kan ni undra för de tänker jag inte säga.. de kan vara vem som helst..

Tänk om livet kunde vara lite lättare, tänk om alla kunde bo lite nämre..

Usch vad jag e djup idag känner jag.. men har en så underbar men samtidigt skrämmande känsla i min kropp..

Nee nu ska jag snacka vidare på msn.. sen ska jag se barn me anorexia vid tjugo i elva, kan vara intressant..

Ha en fortsatt trevlig kväll alla..

På återseende!
//TucciT

Sorry

Publicerad 2009-01-07 11:12:05 i Allmänt

11.11

Sorry att jag inte skrivit på ett tag.. har liksom inte ork.. o de msåte man ju ha.. har inte så mkt o säga heller.. mitt hjärta slår o jag lever.. de e väl allt jag har o säga nu..

på återseende!
//tucciT

Inget o göra...

Publicerad 2009-01-04 18:47:44 i Allmänt

18.03

Finns inte mkt o göra här hemma när man inte får ut o träffa folk.. är rätt så uttråkad.. så varför inte uppdatera sin blogg ännu en gång för idag? :P haha..

Får väl uppdatera med bilderna från när Emil Jag o David stod modeller ute hos mamma o pappa med pappa som fotograf :) hIhi.. vi har så himla skoj när vi gör det.. ler.. David o jag har nog roligast :) Men men.. längtar redan tills nästa gång..

Börjar me bilder på oss alla tre, visst e vi snygga.. ;) hihi
Bästa bilden på oss tre.. enligt mig.. Eller jag var tvungen o välja två bilder eftersom jag inte kan välja en.. 
vilken tycker ni? tyck till :D

Denna bild valde jag för att den e så klockren med David o mig o sen Brossan som står o ser lite svartis ut :)
Bild 1  

Denna bild valde jag för.. jag tycker bara den e så bra.. vi alla kikar på olika saker ändå e bilden så sammanhängande på något sätt :)
Bild 2

Här e resten av bilderna.. alla bilder har sin betydelse o alla e bra på sitt vis.. men vilken tycker ni o varför? Bild nummrena är alltså dom nummer som står INNAN bilden :)

3
 4  5  6
7  8  9  10
11  

Sen tar vi bilderna på min älskade bror :) Älskar honom mest.. du e bäst brossan.. även om du inte gillar kort så mkt :) Men vi fick några fina som jag tycker om mkt :) Här kommer min brossa o kortet jag tyckte var bäst är ju då den stora.. vilken tycker ni? :D

Valde denna bild för jag tycker den e så himla fin.. den säger nog mest om hur min bror är :)
Bild 1

2
 3

Sen kan vi väl ta jag o kissen då :) ler.. Vilken tycker ni är bäst? :D

Valde denna bilden.. helt enkelt för att både jag o kissemissen är bra på den :) Inte lätt o få en katt o en människa bra på samma bild :) men vi lyckades kanon :P
Bild 1

2
 3

Modellerna själva då va ;) Jag o David haha.. vi kan ha skoj vi.. ler.. Vilket tycker ni?

Bästa kortet.. valde de för att de e så kärleksfullt.. o de e så mkt David o jag som de kan bli när vi sätter denna sidan till.. roligt kort dessutom :) Även fast de kanske inte är de bästa utseendemässigt så är det mkt känsla i bilden o de gillar jag..

Bild 1

2
 3  4  5

Emil o David.. förmodligen bland dom sötaste par :) Älskar dessa killarna.. dom e så underbara o vill allt för att jag ska ha de bra o har så stora hjärtan båda två.. Blev bara två bilder på dessa två men vilken är bäst? Jao jag hade svårt o bestämma mig.. så de får bli båda..

Denna för att dom ser så söta ut.. :) Särskilt när dom håller varandra lite försiktigt sådär i handen.. gulligt..

Bild 1

Denna valde jag för att min bror ser såå lycklig o kärleksfull ut :) o David e bara allmänt snygg som vanligt :P

Bild 2

Sen har vi då egot som alltid ska ha flest bilder :P haha.. jag älskar kameran.. alltid gjort.. o ännu mer nu när man ser lite finare ut iaf än förrut.. så nu är de roligare än aldrig förr o posa framför kameran :) Här har jag också varit tvungen o välja ut två bilder..

Denna valde jag för att min blick säger nåt här.. o alla händer o armar som är med.. gillar mitt ansiktsuttryck på bilden helt enkelt ;)

Bild 1

Denna andra bilden har jag valt för att den visar såååå väl hur jävla kul vi har när vi gör detta tillsammans :) Så därför var den tvungen o bli nominerad den med.. haha.. ler.. vilken av alla bilder tycker ni? :)

Bild 2

3  4  5  6  7
8  9  10  11
12

O sen dom sista bilderna som är på mig o brossan :) Blev bara två stycken där.. men de går ju bra det med.. ler.. bästa kortet får bli detta.. även om katten inte ritkigt vill vara med.. men så e de ibland.. brossan o jag blev iaf bra:)

Bild 1

2


Sådär ja de var alla bilder som vi tog den dagen :) Eller aa vi tog många fler men man kan ju inte spara alla.. hihi..
Vi hade iaf en super rolig dag.. sista dagen innan som skulle åka hem.. snyft.. vill ha hit dom igen NU.. men så lätt e de ju inte tyvärr.. men inte lång tid kvar tills jag ska till dom i Sthlm.. weiii som jag längtar.. aja..

Efter vi hade tagit kort o myst så begav jag mig o träffade nån.. o de blev en mer än lyckad kväll också.. så aa en väldigt lyckad dag var detta.. kände så mkt kärlek denna dagen så jag vet knappt ;)

Nee nu kom jag på att de blir svårt för er o "rösta" för många bilder har ju samma nummer.. aja.. haha orkar inte ändra de nu så de får vara som de är..

Nu tror jag att jag ska gå o ta mig ett bloss o sen lägga mig o se scrubs lite..

Puss o Kram

På återseende!
//TucciT

Tabletter

Publicerad 2009-01-04 16:49:03 i Allmänt

16.25

Yepp tabletter har jag nyss vart o hämtat hos mamma o pappa.. mina var slut här hemma.. eller rättare sagt jag hittar dom inte.. var skönt o komma ut i friska luften.. :) Imon blir de att vara i friska luften för då ska troligen pappa o jag ut o åka skridskor :D Weeii så skoj ;) hihi..

Sitter just nu o har lagt in bilderna klart på bdb iaf.. så tänkte lägga upp här lite me.. får bli från julafton med David till o börja med :) Så titta o njut :)

Jag börjar med bilder på vår goda julmat.. de var första julmaten vi åt iår.. gottit värre..
   

Och sen har vi då fyra galna människor i köket som gärna också ville vara me på kort ;)
   

Sen några små mingelbilder innan de var dax för julklapparna.. :)
   

Sen skulle vi spela ett spel om julklappar som man köpt för typ 20 kr.. Som David o många andra kör på julafton.. haha.. alla ville ha pappas paket o vi slogs nästan om det.. o vem fick de.. jo självklart Emil.. haha.. o Jag fick Mammas.. koll vad vi fick.. haha.. kolla särskilt vad Emil fick som alla slogs om för vi trodde pappa hade köpt något jätte kul.. haha.. sikken nit vi gick på.. men fan vilket garv det blev.. inte konstigt att pappa skrattade åt alla oss andra nä vi slogs om hans paket :P hahaha
 

Sen började den riktiga julklappsutdelningen :) Som jag hade längtat efter ;)
    

Sen kom vi äntligen till den där sista julklappen som mamma o pappa hade tjatat om o som vi var sååå nyfikna på.. 
  

Jag gissade på att de var en lökhackar som jag hade önskat mig, o tänkte att dom sagt så mkt om paketet för att vi skulle hålla oss nyikna.. o visst var de väl en lökhackare? haha som vi skrattade o tog de som ett bra skämt :)
 

Haha vi bara skrattade åt skämtet, men då sa mamma till oss att eftersom vi blev så glada så får ni väl ta o läsa bruksanvisningen också.. så då gjorde vi det.. o då helt plötsligt var där massa mer pengar haha.. Pengar som jag skulle köpa wii.. shit vad glada o paffa vi blev! Tack snälla mamma o pappa!

 
Där var lite från vår lilla ulafton me David.. mkt lyckad dag.. tack Mamma Pappa brossan o David för en mysig o helt fantastisk dag :) O för alla fina klappar förståss ;)



Ska nog ta o diska lite.. så jag får iordning lite här.. imon bär de av till doktorn.. se vad han säger.. o sen ska jag hämta mina stövlar med hos skomakren hihi.. Annars händer inte mkt.. jo skridskor då förståss.. så skoj.. haha se om jag överhuvetaget kan åka nu för tiden.. var ju ett tag sen man tod på ett par skridskor.. hihi..

Neee nu får ni ha de så bra så läggs nog "modellbilderna" ut här ikväll.. så håll utkik.. man vet aldrig vad som dyker upp på min snygga blogg ;)

Puss o Kram

På återseende!
//TucciT

Stackars Tessie

Publicerad 2009-01-04 10:52:11 i Allmänt

10.45

Stackars Tessie har blivit smittad av mig o min magsjuka.. när jag kom upp här på morronen så e de spya överallt typ.. förmodligen därför hon har skrikit så inatt.. har kanske varit rädd o haft ont i magen? Stackaren.. Så snart blir de o börja storstäda.. blä.. men hon e ju min lilla bebis så varför skulle inte hon få de liksom..

Vad kan man hitta på här hemma idag mer än o städa? Jag e fortfarande trött men ändå.. sitta still e ju inte min grej ;) Men de ordnar sig nog ;) hihi

Jag e lite förvirrad på min o andras känslor.. men igår var han ärlig.. sa vad han kände, även om han själv är osäker.. men de var inte bara en känsla jag fick av honom sa han utan de är ju så.. hmm nu kan ni ju undra vad jag snacka om för de tänker jag inte berätta :P Synd bara att jag inte kan träffa "nån" idag.. men de får bli nån annan gång..

Nee nu ska jag gå o ta på mig lite myskläder o sen börja dona en liten liten stund iaf innan de e dax att vila igen till scrubs :P haha jag o mitt scrubs.. :P

Men ha de så bra alla, jag lär väl kanske uppdatera mer under dagen..

Kram kram

På återseende!
//TucciT

blööö

Publicerad 2009-01-04 08:19:24 i Allmänt

08.17

Hej hej.. gomorron.. kan inte sova.. vaknade med världens mensverk.. så tog mina tabletter o la mig på soffan nu o tittar på scrubs.. ler.. mår mkt bättre idag iaf.. bara trött o hängig o de blir man ju dagen efter magsjuka.. ska bara vara hemma idag, så jag inte smittar ner nån :) Men imon eftemiddag kan jag örja träfa folk igen.. får lite smått panik av o bara gå här hemma..

Nee nu ska jag lägga mig här under mitt härliga täcke o se scrubs som sagt ;)

Puss på er mina kära läsare

På återseende!
//TucciT

Scrubs

Publicerad 2009-01-03 17:50:37 i Allmänt

17.48

Bläää nu vill jag inte vara sjuk längre..  Ligger i soffan o tittar på Scrubs.. haha tir man fick tre sesonger i julklapp eller aaa en fick jag iaf o köpte två :P men e bara på första sesongen än så länge..

Nu kommer pappa när som helst med min blåärssoppa..

Nee nu måste jag lägga mig ner igen

Hörs senare ;)

På återseende!
//TucciT

Film

Publicerad 2009-01-03 12:41:01 i Allmänt

12.37

Nu får de bli soffan med kuddar täcke o film :) Mys.. fast mysgare om man hade vart frisk o hade sällskap.. men men.. väntar på att mamma o pappa ska komma sen i eftermiddag med lite blåbärssoppa.. se om man kan få i sg lite sånt iaf.. är ju super viktigt för mig att jag får i mig nåt..

Snöar massa mys ute:)

Nee nu blir de film..



Kraaam

På återseende!
//tucciT

Magsjukan

Publicerad 2009-01-03 11:51:20 i Allmänt

11.42

Morrn på er.. eller god förmiddag :P

Nu har man fått magsjukan med.. blää säger jag bara... mår inte bra alls.. o huvuvdet o allt blir fan så mkt värre när man åker på dettta skit...

Så idag blir det bara lugnt, med film, scrubs o tv.. skulle åka till Kalmar me mamma o pappa men de blir inge med de.. suck..  vad ska alla ni andra göra idag da?

Pallar inte skriva mer just nu.. men tänkte lägga up lite bilder från när släkten var här på julfika.. haha.. bättre sent än aldrig :P

Pussss

På återseende!
//TucciT

     
   

Sjukskriven

Publicerad 2009-01-02 16:01:13 i Allmänt

15.56

Jaha då skulle man vart hos läkaren idag då för jag har så jävla ont i magen igen.. fast jag försov mig.. typiskt.. så ringde läkren sen o han sa att jag måste stanna hemma i helgen o inte jobba som jag egentligen skulle.. så ska jag till läkren på måndag morgon så får vi se vad han säger om de hela..

Annars händer inte mkt här.. får se om de blir filmkväll ikväll.. vem vet ;)

Tog ju massa kort hemma hos mamma o pappa med Emil o David härromdagen.. har fått dom till min dator nu så de kommer väl upp här nån dag framöver.. även bilder från julafton me david o julfika med släkten :) Så nu vet ni vad som väntar ;)

Här får ni ett litet smakprov så länge iaf ;)

Pusss o Kraaam på er..

På återseende!
//TucciT

Nytt År...

Publicerad 2009-01-01 11:31:18 i Allmänt

11.05

Aha då var de 2009 då :) weeii.. haha hoppas på ett mkt bättre o friskare år med mindre tid på sjukhuset.. Dock började de inte bra.. eller förra året slutade inte bra.. skulle ju festa o äta gott me vännerna o deras familjer, hade sett fram emot o festa lite.. men när vi kom till Madde där vi skulle vara så fick jag svin ont i magen.. o de var inte så lite ont heller.. så Caroline fick köra hem mig så vi fick hämta tabletter till mig.. så då fick de bli o vara nykter.. men de var trevligt ändå.. Massa god mat gjorde vi.. den efter rätten o kycklingen måste jag göra om :) Förrutom hallonen till efterätten haha.. mums.. kändes som vi mest åt hela kvällen o hade de trevligt.. Tack för en trevlig kväll mina vänner :) Bilder kanske ni får se senare, när jag samlat ihop lite mer bilder från dom andra :)

Tänkte ta o skriva lite om året som gått.. Ganska händelsrikt år.. Jag kommer utgå från mina kort jag har på datorn för o minnas vad som hänt :) Så missar jag nåt viktrigt som hänt så e de för att jag inte tagit kort :P hahahaha

Började året med Rickard, jag genomgick även min stora magoperation.. vilket gett resultat i både possetiva o mkt negativa resultat..
Tagit massa roliga bilder med David o bror min.. med pappa som fotograf.. shit så kul vi haft det :)
Jag har fått delar av min lägenhet renoverad o fått de snyggt här hemma :D
Lilla Lucas kom till världen.. ännu en solstråle som förgyller dagarna då man ses :)
Tog slut med Rickard o jag höll på o gå under totalt, men jag tog mig upp igen o träffade en på många sätt underbar kille.. Erik.. men de höll inte det heller så blev singel efter några månader igen.. för olika, o de känns bra att de fick ett bra slut..
Ett par bekanta gifte sig o jag var på deras superfina brölopp :)
Bror flyttade till Sthlm med David.. flyttade från mig här i lilla Nybro.. saknar honom här hemma..
Bror tog examen.. duktig kille de där.. bästa brodern man kan ha :D
Var på en otroligt rolig möhippa för en polare som gifte sig iår..
PRIDE, nog roligaste veckan i mitt liv typ.. hade så jävla skoj.. ser fram emot o hoppas att jag kan vara med på det i år igen :) Ritkigt kul..
Bruno, min kusin kom till världen.. underbar kille :)
Ullared med Elin, mkt skoj dag :D
Sen föddes de två underbara killar till, Melwin o Oliver :) Som ni märker e de många nya barn som kommit till världen de året som varit :)
Jag har även legat inne mkt på sjukhuset i året som gått.. tråkigt..
Genomgick galloperation..

Det är på ett ungefär vad som hänt de gångna året.. om man förkortar det.. mkt sjukhus, några operationer, många killar som kommit till världen.. de kan man nog förklara mitt liv o kort med :)

O vad har hänt med MIG de senaste året.. här kommer något som många väntat på.. vad har egentligen hänt med mig utseendemessigt under året? Nu ska ni få se :)

Jag julen -07


Jag julen -08


Lite skillnad är det nog va? ;) hihi.. mkt har hänt även med mitt utseende under året som gått:)

Nee nu ska jag göra lite frukost..

Puss o Kram

På återseende!
//TucciT



Julafton med David..

Publicerad 2009-01-01 10:49:41 i Allmänt

10.42

Har ju glömt o uppdatera om julafton med David ju :) De blev iaf en mkt mysig dag.. med massa fler fina klappar som ni snart ska få se kort på..

Första dagen vi käkade julbord.. mumms så gott det var .. ler.. o såsatt vi o kollade på tv o Davids nya dvd med Björn Gustavsson :) haha..

Nee nu får ni se mina klappar!
 Spelade ett spel som Davids släkt o även många andra kör på julen, då fick jag detta:) Kul spel

 Tallrikar av David :)

 Skålar av David :D

 Den chockerande julklappen.. trodde jag hade fått tillräckligt av mamma o pappa.. men så kom de några tusenlappar till till ett wii... haha fan så glad jag blev :D

 Ett halsband av Davids pappa.. ett magnethalsband som ska göra att man mår bra.. hoppas de funkar lite iaf:)

TACK Bror, David, Mamma, Pappa o Davids pappa för dom fina pressenterna!!!

På återsseende!
//TucciT

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela