Välkommen!

Löttorp..

Publicerad 2012-07-31 09:12:47 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Kom på en sak att blogga om när vi körde till Löttorp i lördags.. man ska verkligen inte köra bil där :P
 
Jag har varit där tre gånger.. som jag minns iaf, om jag inte varit där som liten.. men iaf i vuxen ålder har jag nog bara varit där tre gånger..
 
Första gången så krockade jag när jag skulle dit.. bara en liten krock så det hände inte mycket mer än att min lykta på bilen gick sönder typ..
Andra gången var förra året när vi skulle till Lammet och Grisen, när vi skulle hem så hade nån tryckt i eller lagt en fet jädrans skruv under däcket, så det blev platt kan man ju säga.. så vi fick åka och hämta bilen dagen efter sen..
Tredje gången, i Lördags när vi skulle till Lammet och Grisen igen, så när vi närmade oss slutpunkten så hör vi att det börjar rassla och låta som avgasröret sitter löst.. myket riktigt när vi parkerat och kollar detta så har det lossnat.. så efter vi ätit fick vi uppsöka ica och köpa ståltråd och binda upp fanskapet.. haha
 
Med detta säger jag.. man ska inte köra bil till Löttorp.. (även om vi kommer göra det om max ett år igen) haha.. men lite komiskt mitt i allt är det ju faktiskt..
 

Vädret ser inte lovande ut..

Publicerad 2012-07-30 16:17:00 i Vänner har en stor betydelse!

Snart bär det av och hämta Madde vid modehuset, sen skulle de blivit minigolf med tjejerna och sen middag, men vädret ser inte lovande ut, så vi får nog planera om och kanske äta tidigare eller så? jao vi får väl se hur det blir :) Blir nog trevligt i vilket fall som helst såklart :D
 
Jag är vääldigt kaffesugen.. kanske ska ta en kopp innan jag åker så jag vaknar till liv?
 
Andreas jobbar länge idag, vet inte alls hur länge men han verkar ju inte vilja komma hem innan jag sticker iaf.. hehe joda klart han vill, men han hinner inte.. :P
 
 
Imon ska jag träffa Elin och Lowa :D härligt värre.. ska även vara barnvakt till Lowa en stund.. vi får se vad vi hittar på :)
 
Det var lite rapport från mig.. nu ska jag ta mig en kopp kaffe innan de är dax att sticka :D
Ha en fin kväll, det ska jag ha!
 
Kram från mig <3
 

Vetskapen om att solen lyser utanför dom nerdragna persienerna..

Publicerad 2012-07-30 14:31:24 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Härromdagen hade jag en sån huvudvärksdag så jag gick här inne med alla persienner nerdragna, alla lampor släkta.. allt för att inte behöva se ljus med ögonen, då detta gör fruktansvärt ont i huvudet sånna dagar..
 
Vetskapen om att det är en jätte fin och solig dag utanför dom nerdragna persienerna gör en TOKIG man vill bara ut.. jag testade med solglasögon men det gick inte..
 
Frammåt kvällen så kom Eriksson på besök och det skulle grillas.. huvuvdet var Liite bättre så dom tyckte jag skulle trottsa min värk och följa med ut en runda.. och med TRE par solglasögon så gick det OK iaf :) men vad snygg man var.. haha, vad vi skrattade.. tur ingen gick förbi och såg mig :P
 
 
Visst är man väl snygg? ;) Skrattar.. men det hjälpte ju iaf lite och jag kunde vara ute en stund i solen.. hade de varit mitt på dagen så hade det inte funkat, men nu hade jag ju petat i mig värktabeltter under hela dagen och verkligen vilat ögonen så till slut gick det och jag fick njuta av solen en stund.. så mycket det nu gick att njuta iaf :)
 
Att ha denna sjukdom är hemskt, att aldrig veta vad man ska vakna upp till för dag, ska man ha lite smärta eller ska man vara så man ligger och spyr pga smärta och kanppt kunna se? jaa det är en kamp för sig men man lär sig att leva med det och omgivningen lär sig det också, för det är inte alltid lätt att som kompis, sambo, förälder eller arbetskamrater att sätta sig in i situationen då jag mår såhär heller.. men Tack för att ni förstår och lär er ni också hurdant det fungerar!
 
 

Kvällsmat-tips...

Publicerad 2012-07-30 14:16:05 i Mat / Dryck / Deserter / Snacks

Varför bara ta en enkel tråkig kvälls-smörgås eller en smörgås till frukost? När man kan göra lite gott med fil,flingor och färska bär nu när det är sommar?! ;)
 
Att lägga upp det lite snyggt i ett koktail-glas gör det ju mycket trevligare att äta också! Går ju göra till ett härligt mellanmål, frukost eller som i mitt fall blev det kvällsmat! Super gott och snyggt om jag får säga det själv ;)
 
 
Bjuder på en trött-Tess också ;)
 
 

Mitt ute i ingenstans...

Publicerad 2012-07-28 16:07:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vad gör man mitt ute i ingenstans i typ 45-50minuter? Hmm.. Blev stressigt iaf och nu blev vi jätte tidiga.. Ingen bra dag det här.. Måste klaga av mig någonstans så det blir här.. Sorry för det.. Men nog ingen som läser iaf! Haha //en tjej med hemsk huvudvärk tack vara stress från vissa i onödan, sittandes i en sjukt varm bil :(

Lammet och grisen

Publicerad 2012-07-28 14:33:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Puh.. Nu kan jag pusta ut, eftermiddagen blev stressig på jobbet, sen hem och äta och fixa mig iordning men nu är jag klar, om 30min beger vi oss mot lammet och grisen.. Nu laddar vi upp med en kopp kaffe, min tredje kopp idag.. Hmm hur ska detta sluta? :O

En kopp kaffe..

Publicerad 2012-07-28 06:22:48 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Sitter här och tar mig en kopp kaffe och ett knäckebröd och hoppas på att vakna till liv.. ska snart åka till jobbet för att göra ett 6 timmars pass.. lät jobbigt.. har inte mitt huvud med mig idag, inte ännu iaf.. men hoppas att det snart vaknar till liv och att värken ger med sig lite..
 
Gick upp tidigare än väntat denna morgon.. igen.. har tydligen fått en levande väckarklocka.. nämligen Benny-boy.. kommer och skriker i mitt öra vid halv sex.. så aaa varför inte gå upp direkt då? Joda det gjorde jag..  så därför har jag nu tid att blogga lite, så ni får tacka honom för detta ;) Om ni nu är några som läser vill säga.. inte fått en komentar på läääänge.. så man börjar undra, även om jag ser på statistiken att många läser så verkar det inte så? Skärpning! ;)
 
Nu är kaffet slut, slurp sa de bara.. blir  nog en kopp när jag kommer till jobbet också kanske..
 
 
Ikväll eller aa eftermiddag kanske man ska säga(?) så blir det lammet och grisen.. ska bli gott :D Dit åker vi självklart med Eriksson.. hihi.. efter det så får vi se vad klockan blir om vad som händer efter, troligen lär vi vara väääldigt trötta hehe
 
 
Nehe ni.. nu ska jag borsta tänderna och lite så, sen blir de att köra till jobb.. Ha en fin dag!
 
Kram

Vad tror ni hände?

Publicerad 2012-07-27 13:41:39 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Var inne på Rusta för att jag skulle ha maskindiskmedel.. När jag kommer ut så ser jag att någon har kört eller backat in i min bil så det är färg och repigt o buckla :( Dessutom så har dom självklart stuckit iväg också.. ändå var jag inte inne i affären särskilt länge..
 
 
Blir man inte trött? Suck.. detta var inte vad jag ville idag.. men det vill man väl iof aldrig.. hehe..
 
Nehe nu blir det att åka ner på stan i det fina vädret, sen blir det lite minigolf också :)
 
Ha en kanon fortsatt eftermiddag och kväll!
 
 

Ändrade planer..

Publicerad 2012-07-27 13:37:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Här kan man snacka om ändrade planer på en minut :) Stod och kokade potatis, sill o potatis med tillbehör skulle det bli till lunch idag.. men nu precis när potatisen är färdiga så ändrade jag mig och vill ha kina-mat.. så.. vem tror ni mer skulle ut och äta? Självklart Eriksson när vi ringde honom, så nu blir det ut på stan och käka istället.. Andreas är bara i duschen sen så sticker vi.. får nog bli potatissallad av potatisen se istället ;)
 
 

Familjen Elmgren på besök!

Publicerad 2012-07-27 09:37:00 i Vänner har en stor betydelse!

 
I Söndags så var familjen Elmgren här på besök.. vi började med att äta lite tacos, med hembakade bröd såklart, detta var Lucas imponerad av och alla åt med glädje, förrutom Isac som var lite arg när han inte fick det han ville.. Kolla korten här ovanför när vi äter.. kolla in Lucas som han tittar på Andreas, han är verkligen fäst vid honom.. så sött <3
 
 
Här kommer en MASSA bilder... titta och njut, för det gör verkligen jag!
 
 
Charmtrollet Isac ute på balkongen <3
 
Sen skulle jag lära Isac dricka ur sugrör kom jag på.. det blev mycket blött och mycket skratt och tog mycket tid, men skam den som ger sig.. jag lyckades till slut och han förstod hur man skulle göra! Duktig kille de där <3 Duktig och tålmodig lärare också måste jag nog säga ;) ursäkta mitt tråkiga hår, dom kom en timme tidigare än bestämt så hann inte göra mig iordning.. hehe, men vad gör det, då fick jag ju en timme extra med denna underbara familj!
 
 
Lite blött blev det efteråt, men kul hade vi.. och han lärde sig ju :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Isac, Innan Jag började blöta hela hans kläder..
 
Polarna.. har nog precis matat fiskarna och räkorna här skulle jag tro :) Älskar er!
 
 
Sen var det dax att gå ut på lekplatsen och leka av oss lite i det fina vädret <3 Tur jag hade en tröja i nästan Isacs storlek, så han slapp gå runt och vara våt hela tiden, dessutom passade den perfekt till hans snygga shorts han hade på sig.. Kanoon!
 
Jonna och Isac åker rutschkana <3
 
Underbart fina Jonna plockar lite bär :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Isac gungade massa!
 
På prommenad med Andreas!
 
Bus-Lucas!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi har en bra och mysig lekplats här! Här finns nåt för alla, om man så bara vill ligga på gräset och lata sig så går de också bra ;)
 
Stora barnen måste också leka av sig! Haha.. Fasen vad jag älskar min sambo! KÄRLEK!
 
 
Roligt i Sanden!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lilla Lucas säger thomas här och vi börjar skratta... haha
 
Dom hittade myror, en hel drös, usch så äckligt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lucas klättrar i "jakt-tornet"
 
Sen så hade Jonna och Caroline löpartävling.. ;)
 
Tack mina underbara vänner för denna otroligt fina dag, kunde inte blivit bättre.. måste göras om SNART.. Lilla Lucas ville inte åka hem sen, så han undrade om han inte kunde sova här.. men med bättre planering så blir det kanske så nästa gång.. han stormtrivs ju som sagt med oss så det skulle nog inte vara några problem alls.. Han har ju tagit mina nycklar ett par gånger till min bil när jag varit och hälsat på dom, för att jag ska stanna där säger han.. men när jag säger att jag måste hem för att Andreas väntar på mig, då får jag alltid mina nycklar igen.. bara han får starta bilen ;) Dom är för söta dom små barnen!
 
Älskar denna familj så otroligt mycket, det ger mig så mycket lycka att umgås med er! Fantastiska är ni! Och att få vara gudmor till lilla Isac är nåt alledes extra, precis som med Mollie! Skulle kunna tacka er miljoner gånger för denna ära!
 
Avslutar detta inlägg med en sista mycket Hörlig bild!
Kram
 
 
 
 
 
Underbara!

En jävulsk dag..

Publicerad 2012-07-25 15:26:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Inte gjort ett skit idag, legat i soffan och fixat med bilder på datorn, det är verkligen det ÄNDA jag gjort förrutom att gå på toa och att äta..
 
Vaknade inatt av en fruktansvärd värk, har sedan legat och spytt av smärtan på toa halva natten, så man är rätt död nu.. dock orkar jag sitta uppe mer nu och det börjar lägga sig lite.. en UNDERBAR känsla kan jag lova er..
 
Snart kommer väl Andreas hem också, skulle bara handla lite först så vi har allt till middagen ikväll.. verkar bli grill idag också.. men jag tänker då inte göra ett smack.. kanske ställa in potatisen i ugnen medans de grillas ;) hihi
 
Han snackade om att bege sig ut i skogen och plocka lite svamp i eftermiddag, vi får väl se.. jag ska iaf bara vila så jag mår bra imon! Tänker inte godta en sånhär dag till.. suck.. allt blir så tråkigt när värken blir såhär illa.. aja jag ska inte klaga finns dom som har det mycket värre, men man behöver klaga av sig lite också.. särskilt när man har "röda" veckan samtidigt som kom som ett extra brev samtidigt som värken kom.. två onda flugor på en gång.. illa detta.. :P
 
 
Nu orkar jag inte och har inte mer att skriva för tillfället.. vi hörs!

Tårarna rinner...

Publicerad 2012-07-25 14:54:00 i Vänner har en stor betydelse!

Elin har lagt upp filmer i sin blogg från bröllopet.. titta och njut har hon skrivit.. titta njut och låt tårarna flöda skulle jag skrivit.. fy fasen så fint, mina ögon rinner och dom är ju sååå vackra (Elin och Andreas alltså) haha!
 
Sen är det lite extra då Bella och hennes kompis sjunger, får verkligen gåshud..
 
Just då i kyrkan rann tårarna också, men nu ser man det från en helt annan sida.. helt oförglömmligt!
 
En helt oförglömmlig dag och jag är såååå glad att jag fick äran att vara brudtärna på ert fina bröllop! Ni är fantastiska!
 
Älskar dig Elin, du är underbar vännen! Just nu saknar jag er dock, måste seeeees NU..
 
Kram
 
 
 
 Syns riktigt hur lycklig dag detta var! Måste fixa alla foton snart så jag kan lägga upp!
 

Brrr

Publicerad 2012-07-24 20:39:40 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jag går i tjocka mjukisbyxor, tröja, stickad kofta, raggsockar och fryser..
Vad ska detta betyda?
Brrr
 
Jag som trodde de var fint väder, varit så skönt hela dagen, killarna är ute och grillar i bara linne och lär ju svettas ihjäl då dom kommer in och jag stängt överallt.. hehe
 
 

Besök...

Publicerad 2012-07-24 14:58:00 i Vänner har en stor betydelse!

I fredags var det som jag sagt dax för familjen Jonsson/Åkesson + Eric och barnen att komma..

 

Blev en riktigt trevlig stund som dom var här.. började med att dom stora barnen fick baka sina egna pizzor, sen var det dax för oss gamla att äta och så.. tyvärr tycker Andreas och jag att pizzrona blev misslyckade (iaf våra) men ingen annan klagade så.. de var väl bra iaf ;)

 

Vet inte ritkigt vad jag ska skriva om det hela så här kommer lite bilder med text istället :D

 

Fångade två riktigt härliga bilder på min otroligt fina vän med min underbara guddotter! Är dom inte fina? <3

 

Dom stora barnen valde att kolla på film, var dock väldigt svårt att komma överrens om vilken, så de slutade med att den ena satt klistrad under hella filmen och den andra lilla pojken ville ha kex som de tog några minuter så tog alla slut.. hehe.. men båda blev ju iaf nöjda och glada till slut! Måste ju tillägga att Melwin hade på sig sina funa kläder han fick av mig tidigare i veckan.. kul :)

 

Även Mollie hade på sig sina fina sommarkläder hon fick tidigare i veckan <3

 

Gladfis!

 

Finaste Ottilia!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag bjöd Mollie på Marie-kex.. första gången hon åt detta och det var mycket uppskattat.. mumms ;)

 

Tillan hittade Andreas skor, som hon blev mycket förtjust i ;) Jag förstår henne.. dom är ju lite tjejiga.. tihi <3 Även Mollie verkade lite intresserad av dom :D

 

Det var allt jag hade att erbjuda från den dagen.. Tack vänner för en fin dag!
Kram

 

Datorn funkar inte..

Publicerad 2012-07-24 14:19:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Suck vad man kan bli trött på denna elektroni hehe.. Nu kommer jag inte ens ut på nätet igen.. Irriterande.. Aja handdukar blev det iaf inhandlat förrut ;) nu hoppas jag att ante kommer hem vid tre så ska vi äta, sen blir de minigolf och grill ikväll, helt underbart väder ju :D kram

Suck..

Publicerad 2012-07-24 09:55:37 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Funkar inte att ladda upp bilder nu, jag som hade bildbomb att släppa.. aja, sålänge drar jag ner till Jysk för att inhandla massa nya handdukar till vårt fräscha badrum.. så hoppas jag på att det ska fungera att laddas upp bilder sen :) Har ju massor med fina kort från helgen..
 
Puss

En dag i Örsjö!

Publicerad 2012-07-23 17:16:00 i Vänner har en stor betydelse!

Nu har Andreas fixat internet igen så nu kan jag uppdatera :) varit iväg hos tandläkaren nu, vilket gick väldigt bra, jag valde att göra utan bedövning och det gick kanon.. sååå stolt :D
 
Förra veckan var jag i örsjö hos familjen Åkesson/Jonsson.. lika trevligt som vanligt, när jag kom så kom även Eric och barnen så fick träffa dom lite också, tur jag hade köpt så mycket fika så det räckte till alla :)
 
Hade en kanoon dag med mycket prat och även liten bus med Melwin.. Vi sparkade massa boll, vilket han tyckte var väldigt kul, särskilt när jag skulle springa efter bollen och när jag sparkade den så skorna flög åt alla håll ;) (hade jockes sandaler på mig, hade inte tänkt sparka boll, så dom var liiiite stora kan man väl säga..) sen försökte melwin cykla också så hjälpte honom med det och komma med lite ideér om hur han skulle göra för att de skulle vara lättare att lyckas, till slut gick det riktigt bra.. duktig kille <3
 
Dom hade skaffat sig en liten (och då menar jag verkligen LITEN) familjemedlem.. en liten kisse.. titta bara hur söt hon är :) Observera även att där hon sitter på tallriken så är den endast en liten asjett och ingen stor tallrik ;)
 
 
Tog såklart även lite kort på mitt underbara gudbarn! Som var så fin i en body hon fått av mig <3
 
Ville ta kort på Melwin också, men han blev jätte arg och skrek att jag inte fick haha.. toker..
 
Lite mer bilder på deras tillskott.. tur att inte Andreas var med, för då hade han tjatat ännu mer här hemma om en katt till.. men ikke.. inte där vi bor nu iaf :) hehe.. han är värre än ett litet barn ibland.. tihi
 
 
Nu börjar det dofta gott från ugnen, jag har nämligen gjort en lassagnette som snart är färdig här!
 
Ha en fortsatt bra kväll, får se om jag hinner med ett bildinlägg till sen, kanske, men lovar inget :)
 
KramKram
 

...

Publicerad 2012-07-23 08:13:05 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Godmorgon!

 

Tänkte sätta mig vid datorn och göra ett inlägg med bilder, men shi fick jag då inte internet vill fungera :(

 

Hoppas hoppas att det fungerar om en stund.. Istället får jag väl ta och träna en stund..

 

Har precis satt igång en diskmaskin och en tvätt, så här hemma är det redan i full gång, även om jag knappt är vaken ännu ;)

 

Idag blir det att åka ut och fixa lite, en blomma + kruka och ljusstakar ska köpas till badrummet.. Ska ner på stan och kolla om en sak på kappahl.. Ska även in i någon matbutik och fixa lite.. Sen blir de hem och fortsätta här hemma innan det är dax för tandläkaren vid tre :( usch

 

Nej, om man ska träna en stund nu då, så hoppas jag på att internet kan fungera sen :)

 

Kraam

Älskling..

Publicerad 2012-07-22 21:25:11 i Kärlek är vackert!

Jag tror min kära sombo vill ha en liten kisse till.. hehe vad tror ni?!
 
 
han får allt vänta ett tag till, två stycken räcker i en lägenhet.. kanske kan jag locka med om jag får ett hus så får han en kisse till? ;) Hehe

Underbara helg..

Publicerad 2012-07-22 20:35:19 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ni anar inte hur underbar helg vi haft, helt otroligt, massa besök och massa BUS.. jaa, UNDERBART helt eneklt :) Kommer att uppdatera med massa bilder här så småningom i olika inlägg.. inte haft tid med det direkt.. men det kommer, vänta ni bara :)
 
Nu är det lugnt och tyst här hemma, familjen Elmgren har åkt hem för en stund sedan och jag har precis skruvat ihop en hylla och fått på plats i badrummet.. riktigt nöjda är vi.. det blev verkligen kanon snyggt.. velat ha den sen jag flyttade hemifrån men aldrig haft ett badrum den fått plats i.. men nu så, nu fick den plats och det passade perfekt.. GLAD!
 
 
Vad tycker ni? ;)
 

ÄNTLIGEN...

Publicerad 2012-07-21 15:00:58 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ser ni, ser ni, ser ni? Jag har äntligen lyckats ändra min design :)
 
Står just nu och steker pannkakor, tänkte vi skulle ha lite "fika" i oss innan vi ska åka till Jessica o Jonas stuga och grilla lite ikväll :)
 
Förmiddagen har vi tillbringat på stan, Andreas o Jag :) Mys.. blev lite smått som följde med oss hem..
 
Imon kommer familjen Elmgren på besök och igår var familjen Åkesson/Jonsson + eric och barnen här... så denna helgen är det fullt upp kan man ju säga.. men mycket trevligt är det :) hihi
 
Ante spelar såklart FIFA och jag ska steka våra pannkakor nu så dom inte blir brända.. uppdaterar mer med bilder och så på måndag :)
 
Ha en fortsatt bra helg, det ska vi iaf ha! Weeiii
 
Kram

Max...

Publicerad 2012-07-20 13:41:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Blir ingen nyttig lunch idag.. Sitter på Max med älsklingen.. Tvungen och få i oss nåt litet innan Malin m. Familj + Eric och barnen kommer :) längtar.. Lyckades tappa ketchup på golvet så de skvätte upp på min tröja.. Illa.. Blir att hem och byta.. Ha en fortsatt fin dag, för det ska jag iaf ha :D

Gårdagen..

Publicerad 2012-07-19 12:52:52 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Här kommer gårdagen i bilder, maten gick rätt snabbt och det spö-regnar ute så vill inte gå ut, så fick bli lite mer tid framför datorn ;) Ska nog vara duktig och hänga in lite tvätt när jag gjort detta inlägget.. så har man lite gjort tills imon, då ska jag orka städa lägenheten för på kvällen kommer det gäster :D Weeiii.. aja mer om det vid annat tillfälle..
 
 
Började med att besöka en kaffe-bil så jag fick mitt kaffe och kunde vakna till liv.. var ju trött redan innan vi ens kom dit ;) Snyggt gjorde hon kaffet också.. och GOTT var det verkligen, en sån bil borde man ha.. hmm varför tog vi inte kort på den? Bra fråga.. det kom jag att tänka på nu.. hehe.. men kaffet blev det iaf kort på :P
 
Min lilla söt-nöt <3
 
Vi satte oss på ett "kebab-hak" och käkade lite och man såg scenen perfekt, så där satt vi hela kvällen nästan, fram tills dom sista låtarna :) Skönt och vi såg väldigt bra när dom uppträde..
 
Det bästa med maten var nog att dom hade Cola zero ;) haha
 
Älskling var väldigt nöjd och diggade stenhårt ;D hmm undra varför han sitter och håller i colaburken dock? Rödd att jag skulle dricka upp allt på en gång eller? :O
 
Jag var också nöjd, dock väldigt trött, men jag kom igång sen jag också :D
 
Mupparna <3
 
Jag njööt av härlig musik och cola.. livet.. hihi.. den räckte faktiskt heeela konserten.. de ni ;)
 
Jag trodde att Andreas också njöt av att pussas lite.. men de ser inte så ut.. aj där fick jag mig en käftsmäll.. hihi men vad gör de när han ändå är så söt? ;P
 
MIN kärlek.. finast och underbaraste man kan ha <3
 
Två gladingar som lyssnar på KENT.. underbart!!!
 
Flyttade oss lite närmre på slutet.. började få ont i banen och rumpan av att sitta på träbänken hehe.. vilket röj ;)
 
Det var allt jag hade att dela med mig av från denna UNDERBARA kväll, som sagt det var värt varje krona och varje mil vi körde ;) hihi
 
 
Nu börjar klockan springa iväg här.. tog ett tag att uppdatera alla bilder och så.. så nu är de väl bäst att vika lite tvätt innan det är dax för mat och sen kila till jobbet.. en kopp kaffe får de nog bli också här nu.. så trött och hängig :/
 
Ha en fin dag så hörs vi imon!

Idag är jag trött!

Publicerad 2012-07-19 11:24:26 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ja fy sjutton så trött jag är idag.. klockan tjugo i två var vi hemma inatt, men jag ska iof inte klaga för jag har kunnat ligga i sängen hela morgonen och dra mig, medan Andreas stack hemifrån kl 06 för att åka till jobbet.. stackarn!
 
Vi var på KENT igår, satan vilket ös, dom är ju riktigt bra och vi hade de riktigt mysigt bara Andreas och jag.. underbar kväll.. hann även gå på marknaden lite innan dom började spela, där vi även mötte upp Jonas och lilla Kalle.. härligt att få träffa dom :)
 
Andreas fick biljetterna av mig när han fyllde år nämligen och sen dess har vi sett fram emot detta och det var värt varenda krona och varende mil vi körde hehe.. tur med vädret hade vi också, uppehåll hela tiden, kom lite små droppar när de var slut.. underbart.. dock var det kallt så jag satt o frös ett tag men sen när dom spelade gammla goa bitar som man kunde sjunga med i så fick jag upp varmen igen :D
 
 
Måste fixa lite mat till jobbet ikväll, de blir rostade nypotatis, lax och romsås.. gott gott.. så bilder får ni vänta med att se tills imon eller kanske senare.. vi får se vad jag hinner :) Troligen blir de imon :)
 
 
Ha en fin dag!
 

Ta tag i mitt liv..

Publicerad 2012-07-18 10:38:46 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Nu ska det bli ändring..
 
Har börjat ställa mobilen så den ringer samma tider varje dag när det är dax att äta, så att jag får rutin i det.. maten har blivit väldigt slarvig senaste tiden, typ försökt svälta mig själv om dagarna eller nåt och då blir det bara fel på kvällen för då måste man äta jätte mkt för att få i sig lite energi.. och av de går man bara upp i vikt.. så de får ju motsatt effekt mot vad man vill..
 
Så nu är det matintag flera gånger om dagen, om det så bara är en frukt så ska det ätas ca den tiden..
 
Börja träna med Wii är det dax för igen också, har precis kört ett pass på 22minuter.. det är en bra början iaf :)
 
Dock ser jag ju mkt baksida med det hela, då jag nu efter 22miinuter har svin ont i min hevletes fot.. när ska det försvinna? Det går ju inte hålla igång med nånting.. suck.. funderar allvarligt på att dom ska få testa operera den faktiskt.. överväger det iaf.. vi får se.. ska till läkaren den 24de september igen så får vi se vad han har att säga..
 
Nej, ska sticka iväg nu.. shoppa lite.. vi får se vad jag kommer hem med ;) Massa mat kommer jag iaf komma hem med då Andreas har skrivit en liten shoppinglista till mig ;)
 
Ikväll sticker Andreas och jag till Karlshamn... kan ni gissa vad vi ska göra där? ;)
 
Ha en fortsatt bra dag, hörs kanske senare :D
 

Spöade dom...

Publicerad 2012-07-17 07:47:00 i Vänner har en stor betydelse!

Förresten jag spöda både Andreas och Jonas igår i plump ;) Två gånger hann vi spela innan Jonas skulle bege sig hemmåt.. yatzy hann vi inte med alls tyvärr..

Men jag är glad för mina två segrar, dock var det jämnare än någonsin..

Som sagt.. jag har blivit beroende...

Förlåt Älskling att jag skryter om att jag vann ;)

Smaskens..

Publicerad 2012-07-17 07:36:29 i Mat / Dryck / Deserter / Snacks

Gårdagens middag...
 
 
Grillat kött med potatisgratäng, rabarber/rödlöks-chutney och lite majs..
Smakade riktigt nice måste jag säga :)
 
 
Lite kaffe på maten.. men en chokladbit till..
Serverades i mina fina koppar, måste medge att det är första gången jag själv dricker kaffe i dessa, även om jag haft denna servis sen barnsben.. men har ju inte druckit kaffe så länge ;)
 
Var väldigt gott och lagom mycket, på Jonas begäran ville han bara ha kaffe om han fick en liten kopp (han trodde nog inte vi hade sånna), begärde även vispad grädde på toppen och som tur var så hade vi det också.. haha så han slapp inte undan kaffe inte ;)
 
 
 
 
 
 

Paketinslagning

Publicerad 2012-07-17 07:00:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Godmorgon.. Sitter här i soffan och tänkte slå in lite paket, ska nämligen till familjen Jonsson/Åkesson idag :D så tänkte passa på att ta med lite sommarpressenter som jag köpt vid olika tillfällen, så dom inte hinner växa ur det ;) hihi Ser fram emot dagen! Skriver mer sen, nu väntar pressenterna på mig ;)

Trött o frustrerad..

Publicerad 2012-07-16 18:35:52 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

 
Idag är verkligen mitt huvud katastrof.. .tror det beror på förra veckans tre jobb-pass.. det tar verkligen på krafterna för mig att jobba.. och det gör mig Frustrerad och Arg på mig själv och min j*vla sjukdom..
 
Önskar ingen människa denna vardag med smärta, det är ju tur som fasen att jag har så mycket annat som är bra i min vardag, annars skulle man aldrig ha orkat..
 
Jag skulle lätt bara kunna ligga hela dagarna och inte gör nånting, skulle säkert ha liiite mindre värk, men också istället må mycket sämre på så många andra sätt.. man måste hitta en balans, men denna balans är VÄLDIGT svår att hitta, då jag inte vet från dag till dag vad jag ska vakna upp till.. ork och lust.. eller bara värk och ingen lust till nånting..
 
Aja man får dagarna till att gå iaf.. nu ska jag föröska orka äta lite och få energi, sen blir det att slå Andreas och Jonas i plump och yatzy ;) Idag ska dom få stryk...
 
Kram
 
 
Älskling, du gör min vardag sååå mycket bättre!!!

Grabbarna är ute och grillar..

Publicerad 2012-07-16 18:13:00 i Vänner har en stor betydelse!

Japps, för idag blir det grillat kött, potatisgratäng och rödlöks och rabarber-chutney :) ska bli smarrigt... Andreas och Jonas är ute med grillen och jag sitter här en stund, fryser nåt så hemskt så utanför dörren vågar jag inte gå nu, inte frivilligt iag.. hihi..
 
Ikväll blir det nog lite plumo och yatzy skulle jag gissa på, det är typ vad våra kvällar brukar bestå av när Jonas eller Eriksson är här.. hehe.. trevligt värre.. jag har typ blivit beroende.. yatzy kan vi ju som tur är spela när vi är själva, så det blir det nästan alltid en runda på kvällen innan vi myser ner oss i sängen Andreas och jag och sover.. :)
Ikväll ska dom få stryk grabbarna ;p
 
 
 
 

Nyfiken...

Publicerad 2012-07-14 19:36:00 i Djuren!

Tokig katt som är väldigt nyfiken på sina kompisar i akvariet ;) hihi.. Underbara djur.

.

Förvirrad...

Publicerad 2012-07-14 18:02:23 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Haha det är ju fint att jag är så trött så jag halvsover till ett avsnitt house, sen ringer de i mobilen och det Står PAPPA.. jag svarar med ett "halllååå" och på andra sidan börjar Andreas pappa prata "hej Andreas" hmmm.. förvirrad.. haha fel mobil svarade jag alltså i... ;)

Smink och hårfix!

Publicerad 2012-07-13 12:25:24 i Här är jag!

Tänk egentligen vad lite smink och lite hårfix kan göra.. ett lite gladare humör också förståss ;)
 
Jag kan ofta gå osminkad, men vad skillnad det gör att ta på lite smink alltså.. dock har jag blivit mycket mer fixerad vid detta nu när jag har en grisyr jag trivs i.. det blir ju så mycket roligare :)
 
Är iallafall på lite bättre humör och snart kommer Andreas hem.. perfekt!
 
Idag på morgonen... (Arg, sur, irriterad, ofixad, en jävla värk)
 
Nu... (sminkad, fixat håret, gladare, liiiite mindra huvudvärk, men man ser fortfarande på mina ögon att jag inte är så pigg idag.. men men.. vad gör det.. )
 
 
Nu hann min kära sambo komma hem också, så nu msåte vi sätta igång med maten innan vi ska ut och ränna.. ska ta och knarka lite tabletter också så jag orkar med dagen...
 
Visst gör lite smink skillnad? ;)
 
Ha en fortsatt bra dag så hörs vi!

Gårdagens jag..

Publicerad 2012-07-13 12:06:06 i Här är jag!

Lite fint med flätor är det faktiskt, inte gjort de sedan jag var liten, men detta gillade jag :)
 
 
Igår var jag verkligen på bra humör ock fick "kamera-ryck" på morronen, men det är klart jag var glad, skulle ju till familjen Elmgren som ni vet ;) Mådde faktiskt helt okey också.. underbart med sånna dagar <3
 
 
Ibland får man vara ego när man har tråkigt och bara väntar på att tiden ska gå ;)
 
Älskar verkligen mitt hår nu när man kan göra lite olika frisyrer med de :D
 
 
Ett riktigt ego-inlägg ;) Det behövs ibland hehe
 
 
 
 
 
 

Isac 1år

Publicerad 2012-07-13 10:12:00 i Mina gudbarn som har stor betydelse för mig!

Shit vad tiden springer iväg, det var inte länge sen denna pojk låg i min famn och fick sitt namn.. skrämmande..
 
Igår var jag iallafall hos underbaraste familjen Elmgren.. som jag saknat hela familjen.. det blir ju tyvärr inte att man kan träffas lika ofta som förr.. men alltid är det lika trevligt när man ses :)
 
Isac fick äntligen sina 1års pressenter :D Han blev tokglad i sina gräsklippare som han fick.. även hans storebror blev tokig i den, lite små sura miner om att inte han fick leka lika mycket med den som lillebror...
Till slut tog han (storebror) den och gick in storasystersrum och stängde in sig, när jag öppnade dörren så gick han där fram och tillbaka med gräsklipparen och "klippte storasysters matta" haha.. underbara ungar!
Resten av paketen som innehöll kläder var inte lika skoj tyckte dom däremot ;)
 
Här kommer lite härliga bilder..
 
 
 
Alla fina paket från mig och Andreas...
 
Paketöppning..
 
Super skoj att öppna stora peket <3
 
Storebror vill såklart hjälpa till så mycket det bara går..
 
Titta, en gräsklippare :D
 
Mamma Caroline visar hur man ska hålla :)
 
Super glad!
 
Ser ut som att mamma är lite rädd att lilla Isac ska ramla ;)
 
Finns det nåt sötare än dessa fina barn?
 
Lite trött efter busandet, sitta hos gudmor och vara trött är mysigt <3
 
Pappa Thomas har en dold talang.. att måla naglar ;) hehe..
Galet när man ser "lilla" Jonna.. som bara blir äldre och äldre och det är svårt att förstå att denna lilla människa till hösten ska börja i 1:an.. lite läskigt tycker hon.. underbara tjej! <3
 
 
Det var vad jag hade att erbjuda just nu :)
 
Tusen tack för en underbar förmiddag!
 
Älskar er!!!
 
 
 

Piss humör / att vakna på fel sida..

Publicerad 2012-07-13 09:50:23 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Åhhh, vem fan ställer in tvättmaskinen så att den ska börja tvätta klockan åtta på morronen när man ligger och sover? Joo min älskade sambo! Varför inte messa mig istället att jag ska sätta på en maskin tvätt när jag vaknar? (vilket jag ändå hade planerat att göra). Det värsta är jag VET att han gjorde detta för att vara snäll o så.. men why? Tror detta fick baksatt effekt av vad han tänkte tyvärr..
 
Men att vakna av att man märker att tvättmaskinen går igång och vetskapen om att ingen annan ska vara hemma så blir man rädd och det är INGET bra sätt att vakna på.. piss.. så nu kära gott folk så är Therese på riktigt kasst humör, skulle börjat träna idag med wii också, blir inget med det.. eftersom jag vakna av sånt ryck så blir ju även mitt huvud lidandes, så det känns ännu en gång som det ska sprängas.. aja vad ska man göra åt saken liksom?
 
Aha.. idag är det tänkt att Eriksson och Jonas ska komma över och äta lite gott med oss, står planka på menyn idag.. efter det så blir det plump för hela slanten :D Hoppas mitt humör är bättre då :) Sen blir de sängen tidigt, börjar jobba sju imon bitti.. lite därför jag verkligen VILLE föröska sova ut idag så jag kan må bättre i hegen.. men NEJdå.. de kunde jag ju glömma..
 
Ska iväg lite ärende när Andreas kommer hem från jobbet sen, han går vid tolv idag så då blir de lunch sen ut lite.. kolla efter krokar till badrummet och lite sånt.. handla inför kvällen och byta ett par shorts som Andreas fick av mig i förgår... Hade tänkt hinna duscha och plocka in tvätt, plocka undan här hemma lite, plocka in all disk osv innan tolv, men eftersom inte energin finns det så skiter jag i allt faktiskt, duscha måste jag ju dock göra sen men resten lär jag inte hinna!
 
HATAR att vara på dåligt humör.. haha men det blir snart bättre igen.. troligen räcker de med att Andreas kommer hem från jobbet och ger mig en puss så är allt glömt och som vanligt igen och jag blir glad.. så är det när man verkligen ÄLSKAR någon <3
 
 
Så ser min dag ut... hoppas ni fått sova bättre och framförallt vaknat bättre än mig..
Kämpar för att få tillbaka mitt humör och få bort värken lite innan Andreas kommer hem.. har ju två timmar på mig :/
 
 
Ursäkta mitt dåliga o sura inlägg, ibland måste man få ha sånna också.. tänkte dock lägga in lite bilder från igår här om en stund.. så håll utkik.. (blir säkert gladare då, det är sån glädje att se barns glädje.. åhhh)
 
 
Ha en fin dag iaf!
Hej Hej
 
Såhär ser en mindre glad, trött och värkabruten Therese ut.. för er som inte visste :P

Mot Örsjö!

Publicerad 2012-07-12 07:05:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God morgon kära läsare!
 
Idag blir det en runda mot Örsjö fär att hälsa på familjen Elmgren.. ska fira min kära gudson som fyllt 1år.. har inte träffats något sedan han fyllde, så det är verkligen på tiden nu! Saknar dom som bara den!
 
 
Måste även förbi tandläkaren och betala min skuld jag har hos dom än sålänge, på typ 4000spänn.. usch sura pengar för att plågas.. men men.. de värsta är att mer kommer det verkligen att bli :(
 
 
 
 
Igår var en lugn dag, vi hade en Andreas-Therese-Dag :)
Gjorde ingen nytta alls, grillade, käkade och såg House.. vi fasstnade så det blev tre avsnitt... spännande värre, sen var klockan rätt mycket och vi började med pizzadeg.. (idag ska vi nämligen testa oss på att göra egna falafelrullar..)
Efter det var klockan så mycket så de var dax för sängen..
 
Det var verkligen en hur skön dag som helst, bara mysa och kramas massa och ha massor med egentid utan att göra ett handtag här hemma utöver det vanliga typ :) Man behöver de också ibland!
 
 
 
 
Idag däremot är det väl tänkt att vi ska foga lite i badrummet.. sen får vi se vad vi hittar på, beror på hur lång tid det tar och sen all mat och det.. lär inte hinnas med så mycket annat!
 
 
Fick hem paket igår, inhöll jeans, bestämde mig för att behålla ett par ljusa, jätte sköna verklingen, sen blev det även en helvit klänning.. sååå skön, jag blidde lite kär.. så den blir det också att behålla, resten av det jag skickade efter att prova, det ska skickas tillbaka idag :)
 
 
 
Nehe om man ska börja göra sig iordning lite grann kanske? Klockan är iof bara 07.00, ska vara i Örsjö vid 10.00 men det är ju skönt att vara färdig så man bara kan ta de lugnt en stund sen och plocka med allt som ska skickas tillbaka och så.. måste nog ut två omgångar i bilen med om jag ska få med mig allt.. stora paket ;)
 
 
Nehe ha en fin morgon nu så hörs vi!

Tvättmaskin

Publicerad 2012-07-10 08:14:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

God morgon kära läsare!

 

Äntligen står vår tvättmaskin där den ska, varit myyycket problem och svärande innan den igår äntligen kom på plats :) helt underbart!

 

Nu står den där den står och ska alltid göra.. Befriande att kunna slänga in en tvättomgång nu när jag gick upp :D

 

 

Nu kan vi börja få lite ordning här hemma när iaf det problemet är ur världen! Bara hoppas vi får sålt den gammla också så vi slipper ha den ståendes i hallen :( Ingen som vill köpa den? ;)

 

Nehe lite frukost och vila innan jag måste in i duschen, ikväll blir det jobb, men har en riktigt hemsk huvudvärk idag så hoppas verkligen den hinner släppa..

 

 

Kram en tvättande Tess som älskar sin maskin enormt

 

Weeeiii

Publicerad 2012-07-10 02:46:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Såg att Jag kunde uppdatera min App nu på blogg.. Och vipps så fungera det att mobil-blogga.. Underbart! Hmm hur många gör det vid tjugo i tre på natten tro?! Kan inte sova, varit uppe en stund, var så himla törstig.. Nu ligger jag här i sängen och tagit en halv sömntablett så får se om jag blir trött om en stund :D Ska spela lite rumble.. Det brukar hjälpa.. Skulle dock behöva ett otrivin, är helt teppt här :/ Kraam

HAPPY DAY ;D

Publicerad 2012-07-09 14:17:38 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Härromdagen gick Andres och jag ute nånstans (minns inte när var eller nåt) men minns iaf dessa snygga turkosa tre-kvarts-jeans som en dam hade på sig..

-DOM DOM DOM vill jag ha sa jag till Andreas och pekade på damen som gick förbi..
-Okkey sa Andreas, vart hittar vi dom då?
-Inte vet jag.. har aldrig sett dom..

Vi gick sedan och kollade lite och Andreas hittade vita byxor och sa att hon har nog färgat dom..

-Nej utbrast jag.. det var "sprätt" längst ner..
-Jaha, hon kanske har klippt sönder dom?
-Nej nej, de var inte klippt..
-Nehe ska jag springa ifatt och fråga vart hon köpt sina byxor?
-Aldrig i livet, du är ju inte klok!

Efter detta avslutades den konversationen.. jag har aldrig sett sånna byxor överhuvetaget och endast sett damen vi såg med dom..

Idag åker jag ner till lindex för att köpa ett linne.. och vad hänger där bland reasakerna i MIN storlek? Jo juste.. dessa byxor..
Hur kom dom dit? :O
Hur kan jag missat dessa då dom måste haft det innan rean?
Hmm fundersam.. men iaf.. nu sitter jag här med dom PÅ MIG :D

Weeiii.. vad tror ni Andreas säger när han kommer hem? ;) hihi.. Messade honom och sa att han aldrig kunde gissa vad jag hittat på lindex.. han gissade på linnet (vilket iof var rätt för de fanns kvar i min storlek) men de var ju inte det jag syftade på direkt.. då chansade han på byxor.. SVARTA..
Varför i hela friden skulle jag vara så exallterad av ett par svarta byxor? hmm.. haha

Nu är jag iaf verry happy och snart kommer min älskling hem också.. har så lite på jobb nu tydligen och typ alla andra på företaget har semester så han kommer hem så ska vi grilla ikväll och få tvättmaskinen på plats..:D ännu mer happy..

Yes.. its a HAPPY DAY today ;)

Puss o Kram på er!

Ursäkta dålig bild, lite trångt i vår hall förtillfället ;)
 
 

Helgen är slut...

Publicerad 2012-07-09 10:30:20 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Det var den helgen det, fan vad fort helgerna går..
 
Helgen har iaf mest bestått av minigolf på öland, plump och yatzy :) Igår kväll kollade vi även på kalmar ff matschen, vilken inte var så bra så jag somnade efter första halvlek ungefär ;) hehe.. umgåts med min älskling och Eriksson hela helgen lång.. trevligt..
 
Skulle ju vart på lammet och grisen i lördags, men eftersom Leo blev sämre så blev det inget.. men vi har haft de trevligt ändå :)
 
 
Tänkte ta och åka till Andreas jobb nu och hämta en tvättmaskinställning som vi hoppas ska passa nu, så att vi får tvättmaskinen på plats snart och kan tvätta ordentligt.. efter det ska jag in på lindex och kolla efter ett linne och tänkte även ta en runda till ÖB som öppnat i Kalmar.. spännande ;)
 
 
Sen blir det hem och plocka och vila, är fortfarande väldigt trött och förkyld, men febern är ju borta sen ett par dagar (tror dock den ligger där lite smått ibland men orkar inte kolla efter) så imon kväll blir det jobb..
 
 
Neee toa och sen bege mig ut på mina små äventyr..
 
Kraam

Redo för kvällen...

Publicerad 2012-07-06 11:17:31 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Gäller ju att fixa iordning sig medans man har energi..
Redan klar inför kvällen, bara byta lite kläder sen.. för vid 17.30 ska vi möte upp svärmor o hennes kärlek anders och äta med dom.. Anders fyller år så blir att fira honom lite.. var tydligen två till som skulle vara med, ska bli spännande :)
 
Idag mår jag faktiskt helt okey, febern är iaf borta.. dock är jag väldigt trött fortfarande och har en hemsk tandvärk som gjort att jag inte kunnat sova inatt.. men men de går väl över med tiden det också :)
 
Känner mig possetiv idag, idag är en BRA dag.. dessutom slutar ju Andreas halv tre idag eftersom det är fredag och INGEN övertid har han lovat.. plus INGET extrajobb i helgen har han också sagt, så jag hoppas verkligen på det.. är ju inte direkt mycket man hunnit ses denna veckan, när han väl kommit hem har jag varit så trött så jag somnat och minns knappt kvällarna denna veckan pga trötthet.. så det ska bli en underbar helg nu hoppas jag :D Vad ska mina kära läsare göra en helg som denna då?!
 
Förresten vore kul att veta vilka ni är som är inne och läser nu... ser att mina besök ökat rejält senaste dagarna.. såå.. lämna gärna en kommentar eller två.. jag lovar jag svarar på alla kommentarer som kommer, mycket lättare nu dessutom med nya blogg.se, så nu svarar jag direkt på kommentarerna när jag ser dom :)
 
Nehe ska ta och åka ner och köpa min fredags-cola ;) haha.. se om de är något annat man behöver handla också..
 
Hej hej
 
 

Sjätte tunnan

Publicerad 2012-07-06 08:41:00 i Familjen betyder allt!

En medeltids resturang/pub som ni bara MÅSTE besöka nästa gång ni är i Sthlm..
 
Vi besökte den första gången nu när vi var där på besök, men fler besök lär det bli.. Såå mysigt ställe, nästa gång kanske vi testar maten också, nu tog vi bara varsin dricka allihop :) Myyys på riktigt hög nivå..
 
 
Atmosfären var såå härlig.. dock var vi där precis när dom öppnade på eftermiddagen så det var inget folk ännu, men de var skönt för oss som bara ville kolla in stället lite och dricka lite gott :) Andreas ville ju framförallt smaka på MJÖD.. vad annars? Vem tror ni drog dit oss? ;) hehe..

Andreas ville självfallet gå dit när han hade hört talas om denna pub av någon här i Kalmar.. han NJÖT kan jag säga.. helt tagen.. hihi...
 
Aja.. jag rekomenderar iaf starkt detta ställe..
 
Jag själv höll mig från alkoholen (som för det mesta nu för tiden) så jag smakade faktiskt Honungos-juice.. väldigt speciellt måste jag säga.. men de kommer drickas igen.. var mer som en cider i min smak.. bubblande dricka med tutch av honung.. gott :)
 
 
 

Mmmm

Publicerad 2012-07-06 08:25:11 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Wayne`s Coffee har verkligen gott kaffe OCH världens godaste "kladdkaka" (i vår värld chokladtårta) hihi... Jag har ju nu lärt mig dricka kaffe för er som missat det.. gott faktiskt.. dricker det inte varje dag, men nån gång ibland säger det slurk och sen är allt borta ;) hihi... aja iaf.. Wayne`s Coffee öppnar i Kalmar.. de ni.. nu vet ni vart vi ska ta en fika nästa gång ;)
 
Vet inte om dom har öppnat ännu? Sist vi gick förbi där såg de väldigt färdigt ut och det var typ förra helgen.. nån som vet? ;)
 
 
 
 
 

Good shit..

Publicerad 2012-07-06 08:18:59 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Tunnelbana är verkligen good shit.. det är ett sätt till och med jag tycker det är smidigt att ta sig fram med, jag som hatar allt vad kommunaltrafik heter.. men tunnelanan, den är faktiskt bra :)

Vad tror ni, skulle det funka i kalmar? ;)

Glasstokiga Andreas

Publicerad 2012-07-06 08:08:49 i Kärlek är vackert!

Min älskade är glass tokig.. framförallt i daim-glassar.. jao så varför inte ta två på en gång då? ;)
 
 
Nej då, den ena var faktiskt min, ett tag iaf tills Andreas fick stora delar av den också.. hihi.. tok-gubbe!
 
KÄRLEK <3

Jag vann..

Publicerad 2012-07-05 19:44:16 i Kärlek är vackert!

I går vann jag 60kr på en lott..
mms:ade Andreas och fick som svar att han vunnit högsta vinsten någonsin... nämligen MIG...

 
Jag smälte, han är för söt min pojk, jag har också vunnit högsta vinsten DIG Andreas.. Älskar dig!!
 

Halv åtta hos mig..

Publicerad 2012-07-05 19:38:51 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!


Japp det är just vad jag ser på nu medans jag väntar på att min älskling ska komma hem från jobbet.. hoppas han kommer när det slutar..

Tur att det finns msn och att han har möjlighet att ibland skriva där ;) Så jag håller mig lite underhållen när jag går här ensam ;)

Har faktiskt varit duktig idag... eller envis och dum... beroende på hur man ser det.. har städat en massa och nu känner jag att de kanske inte var sååå smart gjort men men.. vad gör man inte när man heter Therese och inte kan sitta still bara jag blir liiite piggare så börjar jag direkt... fyfy... eller duktig tjej? Jao, de kan man se på lite olika sätt.. men men fint blir det hemma iaf :D

Nehe ska kolla på programmet nu..

 

:)

Publicerad 2012-07-05 11:20:29 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Lyckats sova bort förmiddagen idag också.. hehe.. skönt att man kan sova lite på morgonen iaf eftersom de inte blir så mycket av den varan på natten vanligtvis..

Igårkväll var jag så trött så jag viste knappt vart jag hade benen, ärligt talat minns jag knappt kvällen mer än att vi åt och la oss tidigt och att jag var ledsen.. hmm.. skum kväll måste jag säga..

Ikväll hoppas vi att det blir bättre, febern är ju inte så hög idag så de känns skönt.. blir inget öland i helgen 8kunde nästan räkna ut det) men ska troligen ut och äta med svärmor och hennes kärlek istället.. han fyller tydligen år, så det ska bli trevligt.. hoppas jag är piggare då så att jag orkar..

Ska nog gå ut en runda och få lite härlig luft, verkar inte vara det super varma idag utan fläktar ju lite också.. värmen är härlig, men inte när man är dålig..

Kommer nog fler bilder sen under dagen.. verkar som Andreas får jobba över ikväll också så jag har ju lite tid att fixa på om man säger så..

Haj så länge!

 

Midsommar i Öregrund

Publicerad 2012-07-05 08:19:00 i Familjen betyder allt!

Hade en helt fantastisk midsommar i öregrund... här kommer lite bilder.. tar ju sån tid och fixa bilderna, då endast några går att vända i datorn när jag lägger in dom från min iphone.. vad är problemet? Nån som vet?
Får först lägga in dom som är felvända på facebook och då vänds dom, så får jag spara ner dom därifrån.. men men nu är iaf midsommar-korten klara och här kommer dom..
 
 
 
Jag redo för att åka in till byn..
 
Här reser dom midsommarstången..
 
Svärfar håller tal...
 
 
Vi satt i gräset och gjorde "älskar, älskar inte" .. tror alla fick älska till slut ;)
 
Mys på hög nivå...
 
Njuter i det härliga solskenet <3
 
Min finaste skatt!
 
Martin, Kajsa och Andreas :)
 
En Glad och nöjd Therese..
 
Sen åkte vi till sjön så att Martin och Kajsa fick bada lite.. tokar, jag frös bara jag såg dom ;)
 
Tur man har kärleken att mysa med <3
 
Och med denna bilden avslutar jag detta inlägg och Tackar alla inblandade för en mycket härlig midsommarafton! Blev inte fler kort tagna sen, vet inte varför.. men de glömdes väl av.. hihi
 
 
 
 
 
 

Snorunge..

Publicerad 2012-07-05 07:24:49 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Det är precis vad jag är... usch är så teptt o snorig så de finns inte.. är väl därför febern kom... dock har jag just nu ingen feber *SKÖNT* men känner sig ju krasslig iaf.. men possetivt att febern är borta :D

Får bli en vila-dag till idag.. imon måste jag ju vara pigg om vi ska till öland, vi får se hur det blir..


Ha en fin fin dag! Vi hörs!

äntligen

Publicerad 2012-07-04 20:00:46 i Kärlek är vackert!

Äntligen kom min kära sambo hem från jobbet, ställt in fläskfilen i ugnen och gubben i duschen.. sen blir de käk.. sen lär jag somna, är så trött.. känns som jag tagit två sömntabletter eller nåt..

Njuuuuter iaf av att gubben i mitt liv är hemma hos mig nu.. på nåt konstigt vis saknar man alltid extra efter kl 17 typ.. tihi.. är väl de som kallas kärlek? <3



Hmm

Publicerad 2012-07-04 13:20:21 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

min design kom tillbaka nu? Skumt.. men jag vill ha bort den.. hur gör jag? Kan väl inte vara så svårt att bara få bort den och anväda sig av en design som redan finns? Dåligt.. irriterande..

HJÄÄÄÄLP!!!

Publicerad 2012-07-04 13:01:55 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Sitter och skulle ändra designen på min blogg.. men får inte bort det gamla? Hur gör jag? Valt en design som dom har här på blogg.se men bara mina bilder försvann och nu ser det bara jätte konstigt ut.. hur gör jag för att få bort allt o välja en design från grunden?!
 
Snälla HJÄLP mig någon!

utmattad...

Publicerad 2012-07-04 12:11:16 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Sovit bort halva dagen har jag gjort nu, är så utmattad.. undrar varför egentligen? Febern håller sig i chakt nu iaf.. tror jag.. men är grymt trött och varm..
 
Måste kila till affären idag, måste ha frimärken och posta två brev till försäkringskassan som måste in idag.. vilket innebär att jag måste ut en runda.. kan iof vara ganska skönt, men de får bara bli berga centrum, lite saker som vi behöver till middagen ikväll får såklart Andreas fixa med när han slutar..
Det blir fläskfilé i pitabröd tillsammans med txatsiki och grönsaker i.. gott gott
 
Kanske dax att ta på sig lite kläder och inte ligga här i endast nattlinne hal dagen? hehe.. tror det får bli det.. snart dax för lunch också ju.. hmm vad ska mn hitta på för lätt då tro?!
 
Fan mellan frysningarna så bara rinner de om mig känns det som.. känner man dig lite äcklig eller? JAAAA.. hoppas detta slutar snart så jag orkar ta tag i saker.. en sak jag ska göra idag är att gå igenom alla sjukintyg som ligger och sätta in i min sjukintygs-pärm tänkte jag.. man får göra sånna små saker nu när jag inte har energi till så mycket annat :)
 
Nee ska gå och få i mig lite vatten nu.. vi hörs senare!
 
 
 
 

Uppe med tuppen..

Publicerad 2012-07-04 06:16:18 i Kärlek är vackert!

usch vad jag hatar mardrömmar :( ... men jag älskar min Andreas, hoppas jag kan sluta drömma snart.. hemskt att vakna upp och tro att ens partner är borta ur mitt liv.. usch usch usch.. varför drömmer jag detta?!
ÄLSKAR dig Andreas, underbaraste av alla!!!!
 
 

Massa måsten..

Publicerad 2012-07-03 16:27:01 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Fixat med en massa måsten nu medans tabletterna har hållt febern lite i chakt..
 
*Ring försäkringskassan om kopia på mitt intyg från dom som jag måste skicka till AFA.. letat som en tok och kan inte hitta mitt så dom skulle skicka nytt
*Sålt av fonder så att jag kan åka till tandläkaren och betala av del av min nuvarande skuld hos dom..
*Kollat upp med skatteverket om jag har betalat min skatt och det hade jag gjort.. SKÖNT, trodde inte jag hade betalat den ännu nämligen, så de var ju possetivt :D
*Fyllt i papper till försäkringskassan om min senaste sjukskrivning så jag kan få lite ersättning från dom..
*Fyllt i papper om mitt senaste års sjukdagar+sjukdom till ansökan om att slippa karensdagar..
 
 
Jao.. allt det har jag fixat med idag, så nu är jag trött igen och tycker att jag färtjänar lite vila.. :)
Andreas jobbar till 1800 som det ser ut just nu.. så jag har en o halv timme på mig och förhoppningsvis bli lite pigg så att jag orkar vara vaken lite ikväll :D
 
 
Tjing så länge, vi hörs!
 

Söderköpings glassresturang

Publicerad 2012-07-03 14:43:02 i Kärlek är vackert!

Ett måste om ni kör förbi söderköping en solig sommardag.. allra helst med din käraste..men se upp, ibland kan de vara riktiga köer..

Vi var där en bra dag detta året, då de var lite muligt men ändå rätt så okey väder.. Glassarna är enorma och aaa bara stället är mysigt.. Rekomenderar!

Se öven upp om ni har en partner som älskar glass, se till att ni hinner smaka alla härliga smaker så ni inte missar nåt medans din partner gluffsar i sig av det godaste ;)     (haha förlåt Andreas, jag var tvungen att få med de där) tihi

Sjukt trött...

Publicerad 2012-07-03 14:16:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Oj klockan är över två och vart har denna dagen tagit vägen tro?
 
Vaknade när Andreas kom in och pussade mig hej då (som varje morgon) när han skulle till jobbet.. klockan var väl ca 06 nånting, mådde väl okey antar jag..
Somnade om och vaknade vid tjugo över nio av värsta mardrömmen om Andreas och en viss tjej..
Vaknade med ett ryck och bara skakade, trodde de var av drömmer.. men märkte sedan att jag frös som en tok, fick ta på mig Andreas täcke också PLUS en tjock filt.. förs ändå, hackade nästan tänder och mådde jätte kasst och hemsk huvudvärk..
Tog febern soom visade 38,6.. då fick jag förklaringen till varför jag frös så..
 
Sedan har jag mest sovit hela dagen, försökt kolla lite på gilmore girls, men somnat varje gång och vaknat när avsnittet är slut ungefär, så har väl sett samma slut ett par gånger nu haha..
 
Nu har jag dock börjar svettas (äntligen?) Det tyder ju på att febern går ner, så det är ju posstivt.. nu växkar det mellan att halvt frysa ihjäl till att svettas som en tok... känner man sig fräsch? NEJ inte precis.. suck.. hatar o vara sjuk.. men men har ju varit lite hängig senaste tiden så vi får väl hoppas att det är detta som legat och tryggt och nu brytit ut?!
 
SÅ aaa... denna dagen har bara försvunnit.. men antar jag behöver sova eftersom jag gör det så mycket..
 
Ikväll ska Andreas jobba över så jag har hela kvällen för mig själv.. blir mycket vila.. precis tagit mig lite febernedsättande så hoppas på att jag blir piggare om en stund och orkar sätta mig med lite papper, har lite som ska in till försäkringskassan och AFA och lite sånt.. vi får se helt enkelt om jag orkar sen..
 
Känner mig lite piggare nu så jag sitter i soffan lite, om man bara hade fått behålla lite mat så kanske man hade fått lite energi? hmm.. aja man kan inte få allt här i världen ;)
 
Lär ju bli lite uppdateringar här :) Tänkte ta lite bild-regn sen.. så håll utkik ;)
 
Nu tackar jag för mig och ska lyssna på lite musik och bara ta det lilla lugna.. ska nog ta och messa Andreas också, saknar min pojk <3 tihi
 
 
Underbarast av alla, det är Andreas det! KÄRLEK <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela