Välkommen!

Stolt över mig själv :)

Publicerad 2010-10-15 11:15:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Måste ju skryta lite.. hehe..

Är just nu rejält stolt över mig själv faktiskt, jag är ju lite av en barnunge när det gäller att ringa samtal själv osv.. men dag för dag går jag o blir mer o mer "självständig".. Jag har mer o mer börjar ringa tex sjukhuset själv o fråga saker osv.. en "piss i missisippi" för många men för mig en sak som är jobbig och svår, men det blir bara bättre o bättre o lättare o lättare även om de fortfarande är jobbigt.. idag har jag till och med ringt till TRE för att ändra abenomang, ställa lite frågor, kräva lite rabbat m.m.. detta gjorde jag själv så nu är jag väldigt stolt faktiskt, känns jätte bra nu efteråt och ännu bättre är det ju att jag sänkt min mobilkostnad med typ 200kr i månaden och nästa vecka kommer de hem en ny mobil.. bra belöning för att jag vågade tycker jag :)


Sitter här just nu o avnjuter en härlig lunch som består av kassler o pastasallad med tzatziki.. mumms gott gott är det :) Ler.. Sen blir de att fixa iordning sig med de sista för att strax efter ett åka och hämta jessica på jobbet o sen köra till en föreläsning..

Ikväll ska Andreas o Stefan spela Fifa.. kul *not* hehe.. men hoppas dom spelar lite senare så kan jag lägga mig i sovrummet o se Idol medans dom spelar så slipper jag höra de ljudet haha.. men vi får väl se helt enkelt..

Middagen idag kommer bestå av snitzel o sås med troligen klyftpotatis till.. mumma vad gott hihi..

Vad ska ni göra ikväll o under helgen mina läsare? :) Jag ska ta de luugnt, imon får vi troligen besök av "Åke" igen, får se.. och på dagen så ska jag nog åka ner o kolla på Älskling när han spelar match i morgon, får se hur jag mår.. men man måste ju komma ut lite också för att puggna till med..

Nee nu ska jag äta färdigt..

Ha en bra dag!

Kraaam

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela