Välkommen!

Avnjuter en härlig köttgryta...

Publicerad 2010-10-01 12:30:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ah det är precis vad jag gör nu.. jag sitter här med o djup tallrik med lite ris och köttgryta, gott som attans.. samtidigt som jag avnjuter denna lunch så går idol för full gång på datorn, avsnittet från igår.. :)

Annars idag är det mest städ som gäller, tycker redan jag varit duktig idag, trotts en hemsk huvudvärk så har jag tvättat kattlådan o fyllt på den med sand (vilket whisky verkade gilla för han gick o försökte kissa men istället la han sig i kattlådan och vilade en stund), fixat  o städat iordning i köket (allt utom disken), bäddat rent i sängen, dammat o städat hela sovrummet.. så nu är de en del kvar men jag har iaf kommit en bra bit på vägen :D

I eftermiddag blir det bowling med sötisen.. var länge sen nu och jag har tjatat om detta hur länge som helst.. så idag får de bli av, då jag igår kom på att jag kommer ju inte få bowla på ett bra tag sen igen eftersom det är operation som gäller på onsdag så sen blir de nog att inte lyfta tungt på ett tag..

Imon är det äntligen ullared, det behöver jag nog, lite annat att tänka på.. börjar nämligen få ångest o rädslan tränger sig fram inför operationen.. men men bara o bita igen o hoppas att det kommer gå bra, det kommer de ju göra, men hoppas som in i. . . . . att dom hittar vad felet är med min mage.. tänk vad skönt att kunna få äta igen utan att vara rädd att behöva springa iväg o spy?! Men men man ska inte hoppas på för mkt.. för läkaren kan ju inget lova som han är noga med att punktera.. precis som han vart noga med att punktera att han ska Försöka öppna mig med titt hål men det är Inte säkert att det går... aja vi får se..

Nu är lunchen uppäten eller aa nästan iaf, fick inte i mig så mycket.. och idol är nästan slut.. så jag antar att det är dax att börja sätta igång med  hemmet igen :)

Kraaaam

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela