Välkommen!

Vilket satans jävla tråkigt liv man lever i...

Publicerad 2009-10-31 21:54:00 i Familjen betyder allt!

Jaaaaa... alltså fattar inte hur tråkigt man kan ha det :( Satt ensam igår kväll, sitter ensam ikväll.. vad fan ska man göra? Jag lever fan ta mig ett super tråkigt liv har jag kommit på.. ensamma livet tar snart död på mig.. suck.. kändes som nån rev ett helt höghus över mig igår och jag har fortfarande inte lyckats få bort mer än kanske två tegelstenar.. åhhh... vad jag klagar.. men e så sjukt trött på detta skitet..

Aja idag har jag iaf vart barnvakt, har gått bra.. fast vi har varit i farmors hus hela dagen för Bruno varit så gnällig och pappig.. så Farbror tyckte de var bättre vi var där.. dock gick de bra så länge han inte såg eller hörde sin pappa eller så.. men men.. imon ska jag nog ha honom hos mig eller hos mamma.. vi får väl se.. lite bilder ska ni få iaf..

Me today ;)
 

Bruno och jag gick ut och gick en runda för han var så sjukt trött.. hann gå typ tio meter sen sov han som en liten gris o snarkade.. så söt.. underbar känsla att vara ute och gå med barnvagnen så gick en rätt så bra runda.. farbror undrade när vi kom tillbaka om det hade tagit SÅ LÅNG tid innan han somnade eller om jag bara hade velat gå en runda.. och ja jag hade ju bara velat gå en runda.. det var så skönt.. att ha sällskap när man är ute och går.. även om han sov.. underbar känsla :)



  

Hösten är en väldigt fin årstid egentligen.. mysigt på nåt sätt :)



Jag var barnvakt för att pappa och alla hans syskon skulle börja tömma farmors hus.. fasen vad mycket SKIT.. dom fyllde en hel stor konteiner på bara några timmar.. och dom e INTE klara på långa vägar.. men men bara att joba på.. och mig gör de ju inget eftersom jag får mkt tid med min älskade kusin som jag inte träffar så ofa =)

 

Farmor har/hade nog det finaste gammla folkavagn.. allt orginal.. väldigt fin faktiskt så var tvungen att ta bilder ju :)




Undra om Bruno ska bli som så många andra i släkten o köra MC? Ler.. iaf hittade vi denna motorcykeln och han bara älskade den :) Tihi...


Mys-pojke är vad han är min lilla älskade Kusin <3
 

Tre kusiner.. hihi.. är vi inte sötast? Älskar mina kusiner!
 



Sen så gick jag och Bruno ut en runda igen.. härligt :) Gick bort till affären och handlade lite och pratade med lilla Anton :) Så söt den killen.. ler.. denna gångne höll sig Bruno vaken iaf.. han pratade o höll på hela vägen o var super glad.. och sa "titta" till allt typ.. sååååå söt <3


Kan man bli annat än glad i hela kroppen av detta leende och dessa ögon? Underbart!


Det var allt från min dag.. glöm inte kommentera nu!!!

Nati Natti

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela