Välkommen!

Goda besked på sjukhuset..

Publicerad 2011-09-05 14:09:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Halloj där..

Fullt upp här har det varit hela helgen.. hjälpt en Jenny o Rasmus och flytta hela hela fredag eftermiddag o kväll o heeela lördagen, sen var man måttligt slut kan jag lova.. usch.. men nu är det gjort iaf :)

Igår fick Andreas satt lite lister iaf och dom sista sätter han väl ikväll, sen är de bara att sätta igång och moblera i gästrummet :) Weeii.. hmm när vi nu ska hinna köpa saker till det.. det är verkligen fullt upp här nu..

I dag ska jag jobba kvällen..
I morgon så börjar vi på buggkurs steg 2..
På onsdag jag ska träffa Linda vid lunch sen på kvällen så tränar ju Andreas..
På Torsdag är det dax för tandläkaren på kvällen igen..
På Fredag har vi inget speciellt :D
På Lördag jobbar jag och sen åker vi till Örsjö på kvällen där de blir kräftskiva..
På Söndag jobbar jag kväll..
Som ni märker är det fullt upp, nästa vecka däremot har vi typ inget planerat, mer än bugg på tisdag, bowling på onsdag för Andreas och så kommer mamma, pappa, Emil och David på fredag :D Guud vad jag längtar <3

Aja nu till de jag skulle skriva om.. har varit på sjuhuset idag med min fot, den vill ju inte sluta göra ont.. så efter begäran så fick jag idag träffa en ortoped.. en väldigt bra läkare fick jag träffa dessutom, han var väldigt noga och duktig, så nu ska jag in på magnetröntgen, har bara gjort vanlig röntgen tidigare och det visar inget.. men han misstänker skarpt att jag har för trångt mellan ben i foten så ibland går dom mot varandra så gör det ont för det klämmer de som är (ska vara) mellan benen.. aa ni förstår nog :P Så vi får väl se efter röntgen sen om han har rätt, allt tyder på det iaf men man vet ju aldrig..

Om han har rätt så ska vi då disskutera åtgärder, OM det går att göra något åt det, vad de är för risker med ingrepp och sånt.. men han ville ta det när vi vet säkert om det är detta felet.. så nu är det under utredning iaf, vilket känns Skönt!


Nehe nu ska jag ta o fixa lite till jobbet och sen kommer nog Jenny om en stund och ska lämna lite saker..

Förresten såg ni idol igår? Moa.. shit vilken låt hon skrivit alltså.. jag blir helt frälst :) hehe
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=NgLI2S0IokE

Nehe ha en bra eftermiddag och kväll så hörs vi!

Kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela