Välkommen!

En sjukstuga..

Publicerad 2011-09-15 12:42:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Aa det är precis vad mitt hem är idag.. klockan ringde vid strax efter sex o jag fick knappt fram ett ord, jätte ont i halsen o teppt i näsan så var bara o ringa o sjukanmäla sig och somna om..

Är helt slut, men har inte tid o vara sjuk nu ju.. hela helgen ska de vara folk här o vi har och göra vill jag lova.. men men är ju inget man kan styra över.. gör så gott jag kan iaf.. precis varit iväg o köpt nässpray så nu kan jag iaf andas.. Skönt!

Ser fram emot helgen nåt enormt.. äntligen kommer mamma och pappa och hälsar på igen och äntligen kommer brossan och David och får se vår fina lägenhet :) Dom har ju aldrig varit här innan hihi så de är spännande :) Helgen kommer bestå av massa roligheter och mys..

Därav har jag ej bloggat på länge, tiden har inte funnits, vi har grejjat och donat här hemma för fullt.. men nu tog jag mig lite tid när jag ändå inte orkar med att göra nåt annat idag, har tvättat en maskin tvätt och satt igång en maskin disk.. de är vad jag kunnat bidra med idag.. hoppas att må lite bättre till kvällen så jag kan hjälpa Ante lite grann här hemma.. men vi får se..

Sitter o försöker få i mig lite mat nu.. raggmunk o fläsk som jag stod o gjorde igår kväll.. mumma vad gott :)


Efter maten blir det vila sen ska jag fortsätta dricka te med honung och knarka bafuccin :P Allt i hopp om att må bättre ikväll och i helgen :)

Ha de fint mina läsare!

Kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela