Välkommen!

seg, så seg!

Publicerad 2012-12-04 08:22:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Gomorron!
 
Seeg idag ja.. det är jag verkligen! Gick upp med Ante vid tjugo över sex, skulle köra honom till jobbet eftersom vi bara har vinterdäck på en av bilarna och jag skulle åka och träna.. men så gick jag på toa och mensen kom.. suck suck suck.. så det blir då ingen träning idag inte.. så Andreas fick ta bilen själv och jag gick och la mig en stund!
 
Nu är jag uppe igen och har nyss ringt aretsterapeften, men hon hade telefontid alla dagar utom idag.. pratade in ett meddelande så får jag se om hon ringer upp, annars får jag ringa henne imon bitti igen!
 
Idag är det julen som står på schemat, ska bara låta värktabletterna värka här sen ska jag sätta igång, börjar med att koka ihop lite kornflakeskakor tror jag :D Ska bli mysigt! Men nu medans jag väntar på taletterna så kanske jag ska ta och slå in paket.. Andreas sista julklapp kom igår och jag hann inte slå in den, så känner att det måste göras idag :D
 
Får se om Jenny kommer förbi på en fika sen, vi skulle höras under dagen för hon skulle in till Kalmar på lite ärenden!
 
Mår väl lite bättre idag, men det är ju det, tankarna finns där hela tiden och håller jag inte igång så känner jag att tårarna vill pressa sig ut igen.. därför ska jag försöka hålla mig sysselsatt så mycket jag orkar idag!
 
Kram Kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela