Välkommen!

Dax för läkaren!

Publicerad 2013-04-04 08:35:34 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Gomorron!
 
Har precis fått i mig lite frukost och ska nu börja göra mig iordning för att åka till Nybro.. måste nämligen till läkaren så får åka dit på deras akut-tid idag..
 
Efter att ha haft ont en längre tid under tungan, så kännde jag förra veckan att det var svullet och gick till spegeln för att kolla, mycket riktigt var det som en liten utväxt som kikade fram under tungan.. och sedan dess har det bara vuxit och nu är det mycket mer än vad de var förrut.
 
Bara på några dagar nu så har det blivit minst tre gånger så stort plus att de kommit längre bak under tungan också.. det är bara på ena sidan och det skaver och det gör ont, börjar även göra ont när jag ska svälja då de svullnat så pass långt bak..
 
Så idag måste jag till läkaren för att kolla vad detta kan vara.. troligen svullna körtlar typ?!Vad vet jag?! Har aldrig sett nåt liknande faktiskt och inte heller mamma och pappa.. skumt!
 
Lika bra att kolla upp det iaf, kanske behöver jag någon medicin eller liknande för att få bort elendet?! Nästa vecka är det ju operation som gäller, så är det något i kroppen så är det ju bra om det är borta tills dess, har ju haft lite feber från och till i några veckor också.. så kanske är det något lurt som ligger och lurar i min kropp?!
 
Måste iaf fixa iordning mig nu så att jag kommer iväg, hoppas inte det är för mycket folk där idag, utan att det går relativt snabbt, efter det ska jag handla lite tänkte jag och sen vid kvart i ett ska jag träna i badet.. så, fullt upp blev det nu eftersom läkaren måste besökas.. tråkigt men sant!
 
Vi hörs senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela