Välkommen!

Det går frammåt!

Publicerad 2013-03-05 12:03:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Det går frammåt med foten, dock är det lång bit kvar, men frammåt går det iaf och det är ju huvudsaken! Jag tränar på så mycket jag kan.. var hos sjukgymnasten härromdagen och fick en tyngd som jag ska ha på benet medans jag tränar upp och ner för att få tillbaka muskler, fyra kilo väger den.. så det känns!
 
Var även på badet och tränade igår, alltid lika kul och skönt.. dock var jag helt slut efter igår, jag tog i lite mer vid "springningen" och det kändes.. jag glömmer ju att pausa medans jag tränar, vilket egentligen behövs.. får försöka tänka på det.. det blev bestämt att jag från och med nästa vecka ska börja träna tre dagar i veckan istället för två.. hon blev förvånad över att jag redan ville det, men hon vet sedan tidigare att jag inte ger upp med träningen där utan vill göra framsteg så hon tyckte de var jätte bra, sålänge jag orkar med det och inte får alledes för ont i foten! På torsdag ska jag börja med ytterliggare en träningssak där.. skoj med nytt!
 
Jag körde bil igår, första gången på tre månader typ.. konstig känsla.. det gjorde ont i foten och var inte så jätte bra att koppla.. men det gick iaf, så jag kan köra till träningarna själv iaf.. sen kommer jag inte vara ute och köra särskilt mycket precis eftersom det är på håret att jag klarar det.. får vänta ett tag till med att kunna ta mig iväg på egen hand..
 
Det har börjar knaka i hälen när jag går.. det låter riktigt högt.. enligt min kontakt på badet så kan det vara så innan allt lägger sig rätt i foten, men hon tyckte absolut att jag måste kolla upp det med läkaren och jag ska ju dit nästa vecka så det är ju bra..
 
Längtar så tills jag kan slänga kryckorna åt sidan och bara gå som vanligt, jag slänger ju kryckorna här hemma rätt ofta, men det är för att jag har saker att hålla mig i och sen haltar jag ju som en jag vet inte vad och det gör ont, men måste ju träna på att klara mig.. dock går det inte ibland och då är det kryckorna som gäller!
 
Ska fixa mina sista hjälpmedel i veckan också (rullstolen och toaförhöjningen) för det ska lämnas in på måndag.. skönt, då känner jag att det är på väg åt rätt håll :)
 
Jao, de var väl lite uppdatering om hur det går med foten.. jag bara längtar tills jag blir frisk, men jobba.. ja de kan jag nog stryka för ett tag framöver skulle jag tro.. får se vad läkaren säger nästa vecka.. min nuvarande sjuskrivningen går ju ut på söndag egentligen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela