Välkommen!

Vilket satans jävla tråkigt liv man lever i...

Publicerad 2009-10-31 21:54:00 i Familjen betyder allt!

Jaaaaa... alltså fattar inte hur tråkigt man kan ha det :( Satt ensam igår kväll, sitter ensam ikväll.. vad fan ska man göra? Jag lever fan ta mig ett super tråkigt liv har jag kommit på.. ensamma livet tar snart död på mig.. suck.. kändes som nån rev ett helt höghus över mig igår och jag har fortfarande inte lyckats få bort mer än kanske två tegelstenar.. åhhh... vad jag klagar.. men e så sjukt trött på detta skitet..

Aja idag har jag iaf vart barnvakt, har gått bra.. fast vi har varit i farmors hus hela dagen för Bruno varit så gnällig och pappig.. så Farbror tyckte de var bättre vi var där.. dock gick de bra så länge han inte såg eller hörde sin pappa eller så.. men men.. imon ska jag nog ha honom hos mig eller hos mamma.. vi får väl se.. lite bilder ska ni få iaf..

Me today ;)
 

Bruno och jag gick ut och gick en runda för han var så sjukt trött.. hann gå typ tio meter sen sov han som en liten gris o snarkade.. så söt.. underbar känsla att vara ute och gå med barnvagnen så gick en rätt så bra runda.. farbror undrade när vi kom tillbaka om det hade tagit SÅ LÅNG tid innan han somnade eller om jag bara hade velat gå en runda.. och ja jag hade ju bara velat gå en runda.. det var så skönt.. att ha sällskap när man är ute och går.. även om han sov.. underbar känsla :)



  

Hösten är en väldigt fin årstid egentligen.. mysigt på nåt sätt :)



Jag var barnvakt för att pappa och alla hans syskon skulle börja tömma farmors hus.. fasen vad mycket SKIT.. dom fyllde en hel stor konteiner på bara några timmar.. och dom e INTE klara på långa vägar.. men men bara att joba på.. och mig gör de ju inget eftersom jag får mkt tid med min älskade kusin som jag inte träffar så ofa =)

 

Farmor har/hade nog det finaste gammla folkavagn.. allt orginal.. väldigt fin faktiskt så var tvungen att ta bilder ju :)




Undra om Bruno ska bli som så många andra i släkten o köra MC? Ler.. iaf hittade vi denna motorcykeln och han bara älskade den :) Tihi...


Mys-pojke är vad han är min lilla älskade Kusin <3
 

Tre kusiner.. hihi.. är vi inte sötast? Älskar mina kusiner!
 



Sen så gick jag och Bruno ut en runda igen.. härligt :) Gick bort till affären och handlade lite och pratade med lilla Anton :) Så söt den killen.. ler.. denna gångne höll sig Bruno vaken iaf.. han pratade o höll på hela vägen o var super glad.. och sa "titta" till allt typ.. sååååå söt <3


Kan man bli annat än glad i hela kroppen av detta leende och dessa ögon? Underbart!


Det var allt från min dag.. glöm inte kommentera nu!!!

Nati Natti

De var det de...

Publicerad 2009-10-30 14:36:00 i Vänner har en stor betydelse!

Sitter hos mamma nu.. Caroline och Jonna har jag prcis kört hem..

Skulle ju fira Jonna lite idag.. när vi står i köket så kommer Thomas hem.. magsjuk.. så då tog vi vårt fika och åkte hem till mamma istället jag Jonna och Caroline.. för vem vill bli smittad av magsjukan? Det är det sista jag behöver just nu.. :P Så fan ta dig Thomas om jag hann bli smittad.. skrattar...

Jonna blev iaf glad för sin pressenter.. hon fick en kofta.. grå med svarta hjärtan på.. denna var hon inte sen med att gå och ta på sig och hon var såå fin i den :) Sen fick hon en dvd-film också.. tummelisa.. och så fick hon tattueringar :).. sen sist men inte minst pärlor och pärlpattor som man ska göra pippi, hästen och apan på :) Det var det hon fick nöja sig med och hon verkade nöjd :)

Var trevligt o ses igen iaf.. var ett tag sen nu.. fick dock reda på lite som jag INTE ville veta.. men men så är det ju.. bara att bita ihop o tänka på att jag inte går miste om nåt me en sån idi... jao eller vad man nu ska säga.. jaa för jag har de så mkt bättre utan.. vela hit o vela dit.. de skulle nog inte passat mig ändå.. nu ska jag inte skriva om det.. mene aa jag blir lika arg  varje gång.. och lika rädd varje gång man ska ses att man ska få reda på nåt.. nog om det..

Ska ta o steka mig en korv nu sen ska mamma och jag in till Nybro.. in till farmors hus o träffa pappas syskon o Bruno =) Weeiii.. tur man ska ha honom i helgen så man slipper tänka på allt tråkigt som gör en så otroligt ledsen..

Nehe steka korv var de ja... 

Kram Kram 

Världens Bästa David...

Publicerad 2009-10-29 19:06:00 i Vänner har en stor betydelse!

Fick nog världens gulligaste sms idag som gjorde mig rörd, jävligt glad, överraskad och kände mig verkligen omtyckt.. detta sms var av David.. brossans pojkvän för er som inte vet :P.. hoppas inte jag gör nåt dumt nu som skriver de i bloggen men vill dela med mig av detta eftersom jag blev så sjukt glad och kände mig såå uppskattad.. TACK vännen..

"Hej kära du! Vill bara att du ska veta att  du betyder väldigt mycket för mig, du är bra och snygg. Du är alltid välkommen till oss, det är så trevligt och du finns i närheten! Kram"

Kan man bli annat än glad?

På tal om sms så fick jag även sms när jag var i Lund som värmde nåt otroligt.. från Caroline.. Tack för du börjat berätta mer och mer vad man betyder och så.. det betyder väldigt mycket för mig.. Nu har jag inte kvar smsen eftersom jag raderat massa i mobilen (hade sms från folk jag inte vill ha bla (minnen).. plus att jag har så mkt sms) men hon skrev iaf att hon tänkte på mig o att jag är en riktig kämpe m.m.. tack Vännen!

Japp då har jag tackat de jag ska tacka tror jag :)


Aha annars idag har man ju jobbat, det gick bra men hade det stressigt, låg efter mer än en halvtimme på mitt schema så de var lite körigt, men fixade sig då en tant inte ville duscha så jag kom igen lite i tiden iaf.. :) Mådde dock skit när jag körde från jobb och gör fortfarande.. har sååå ont i skallen så jag skulle kunna börja lipa.. så dagen har mest bestått av att vila en massa och se på vänner typ :P hehe.. mitt nya liv, men det får mig ju att koppla av.. och jag är glad att jag kan se den serien igen :)

Nee nu har jag nog inte mkt mer att skriva, faaaaan.. nu ser jag att klockan är sju och jag missat unga mödrar, det ändå som var nått o ha på tv idag.. fasen me.. typiskt mig.. är de nån som vet om man kan kolla på det på nätet på nått sätt? nehe hade ju inget mer o skriva ne :P

Hur har er dag sett ut kära läsare?

Kram Kram

GRATTIS

Publicerad 2009-10-28 17:24:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Grattis brossan till ditt nya jobb som Personlig bankman.. det kommer du fixa galant.. stort GRATTIS som sagt =) Jätte kul.. bra att de går bra för nån av oss ;)

 


Sorry att jag fortfarande ej uppdaterat sjukhusbloggen om Lund... men lugn.. det kommer.. blir nog flera inlägg så jag skriver lite i taget.. var ju en del som hände..

 


Nu kommer Richard om en stund o bjuder mig på varma mackor.. ska bli smarrigt :) Det och med god sallad till.. mumms... min nya mat-kompis ;)



Nu ska jag dona lite till o fixa o förbereda inför jobb imon


Kram Kram

Bra eller dåligt (?).. det är frågan

Publicerad 2009-10-28 09:11:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Tjosan hej hej... :)


Då var man hemma igen, kom ju hem igår kväll men orkade och hann inte uppdatera något då.. var på så kasst humör och så hade jag besök dessutom och det var ju trevligt :)


Ska uppdatera sjukhusbloggen om en stund så ni får veta hur det gick igår, måste först uppdatera om sjukhuset i fredags.. har missat det.. hehe.. aja men så länge kan jag säga att det gick Bra eller Dåligt beroende på hur man ser det.. Jag blev glad samtidigt som jag blev besviken.. nu är vi tillbaka på ruta ett och det känns väldigt tröttsamt.. :( Vill bara slippa min otroligt hemska värk.. ingen som kan fatta de? :(

Aha idag händer inte mkt, ta de lugn för att ladda upp och äntligen få gå till jobbet imon :) Jobbar bara 4½ timme.. skönt med en mjukstart :)

I övrigt är livet som det är.. e väldigt deppig och har svårt för skratt har jag märkt.. tror jag håller på o få nån deprission eller nått, det känns så.. och det är de sista jag vill nu, vill var glad och lycklig.. men men.. i helgen ska jag iaf vara barnvakt och det ska bli kul.. nåt o se fram emot.. då ska vi åka och leka med Melwin och Malin har vi bestämt.. ska bli trevligt..

Nee nu vet jag inte vad jag ska skriva :) Ska nog ta och titta på andra avenyn på datorn för att sedan ta mig tid och updatera sjukhusbloggen..

Ha de bra så länge.. vi hörs!
Puss o Kram

RÄDD

Publicerad 2009-10-26 20:50:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Mina nerver är utanför kroppen just nu, jag är så nervös och rädd.. vad kommer dom hitta i morgon? Har min cysta vuxit i skallen och det är den som trycker fast dom hela tiden sagt att det inte kan vara så?.. Kommer dom hitta nåt annat fel i min lilla skalle?.. Kommer dom säga att dom ska öppna upp i mitt huvud igen?.. Vad kommer hända? vad kommer dom hitta?.. tankarna snurrar runt som fan som ni förstår.. hemskt är det.. nog klagat från mig, var bara tvungen o skriva av mig lite..

Annars idag har det inte hänt mkt, vart iväg och handlat med kusin, moster o Micke.. sen har vi bara varit hemma och mormor o morfar har vart här hela dagen.. sen kom morbror o hans kompis en runda också =) Trevligt.. Nu har mormor och morfar åkt hem och kusinerna har lagt sig.. så nu e de lugna huset här.. bara mys..

Nu är det snart grannfejden som gäller sen försöka få lite sömn, upp tidigt imon eftersom vi ska vara i Lund strax innan nio..

Kram Kram

Skåne-Land

Publicerad 2009-10-26 09:07:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Då sitter man i skåne-land nu då.. kom hit igår.. händelserik dag.. hmm.. jag säger då de.. men nu är jag här iaf..

Är nervös inför morgondagen, är rädd om jag ska vara helt ärlig.. ska inte bli kul alls, samtidigt som det ska bli jäkligt skönt att få det gjort :) Blandade känslor som fasen..

Idag händer det nog inte mycket mer än att ta de lite lugnt, vi får se vad som händer helt enkelt, blir nog mest o vara här hemma och leka med kusinerna och så..

Vad ska alla ni läsare göra idag då?

Kram Kram

Haha

Publicerad 2009-10-24 16:45:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Kom på mig själv nu, med att vara lik  en viss liten person... laga min köttfärsås (som i övrigt blev jävligt god), tar datorn, sätter mig vid bordet, lägger upp mat och sätter på ett vänner-avsnitt.. o käkar till det.. haha nån som känner igen sig? ;)  Iof har jag mest HAT eller avsky kanske man ska säga så de låter lite mildare iaf..(jag är ju inte den som HATAR folk faktiskt) mot denna människa, men de ska vi inte gå in på här.. förstår mig inte på visst folk, men men alla kan ju inte ta vara på det dom har inte!

 


Ska snart börja packa lite smått, åker ju till skåne-land imon.. kommer hem igen på tisdag kväll förhoppningvis.. då kanske mormor följer med och ska vara hos oss ett tag.. vi får se.. allt e så jobbigt nu.. suck...

 


Nehe nu ska min mätta mage ta tag i sitt liv o diska lite tror jag..

 


Kram kram

Svar på frågestunden =)

Publicerad 2009-10-24 11:10:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jaaa nu ska ni äntligen få era svar, som ni längtat va? ;)

 

Då börjar vi då...

Fråga 1..
Vad önskar du dig i julklapp?
Svar: Ajdu.. det var en knivig fråga, jag vet inte ritkigt faktiskt hmm.. ett nytt DVD ställ önskar jag mig, då mina börjar bli rätt så fulla, önskar mig även sesonger av vänner på DVD .. hmm det är väl de jag kommer på just nu sådär på rak arm..

2.. Hur ser du på hösten?
Svar: tyker det kan vara väldigt fint med höst, dock väldigt tråkigt väder och ruggigt o kallt..

3.. Vad gör dig riktigt lycklig?
Svar: Om jag fick vara utan smärta en dag skulle jag vara väldigt lycklig faktiskt, familjen vänner och kärlek gör mig lycklig också såklart.. hoppas jag finner lycka snart..

4.. Vad är kärlek för dig?
Svar: Jao de beror på vad det är för kärlek, kärlek till vänner och familj är när nån bryr sig om en tycker jag, när folk visar hur mycket man betyder osv.. desamma gäller väl egemtligen kärlek med en partner också..

5.. Hur gör du en vanlig dag till ett äventyr?
Svar: Hmm.. knivig fråga.. jätte svårt, mitt liv är inte så mkt äventyr tyvärr..

6.. Varifrån får du inspiration till all fin inredning du har hemma? tidningar,böcker,tvprogram?
Svar: Jag får nog inspiration av min egen fantasi, tycke och smak.. tidningar, böcker läser jag aldrig om inredning o design, ibland händer de att man ser nåt på tv men inte ofta.. :)

7.. Gillar din inredning som jag sett på en del bilder här på bloggen.varifrån får du inspiration till din inredning,tvprogram,böcker?
Svar: samma som ovan..

8.. Vad ha du för intressen?
Svar: Jadu.. min intressen dom är rätt få just nu, känns inte som jag har mycket till liv och därför blir detta svårt att svara på ..  :) Men som sagt så gillar jag att fixa och dona i hemmet med ljus o mysigt och så :)

9.. vilken årstid är din favorit?
Svar: Det är nog lite olika faktiskt, men sommaren är väl det bästa trots allt :) Finns lite mer saker o göra då.. som tex minigolf ;)

10.. Bit ihop eller bryt ihop?
Svar: Skulle vilja svara bit ihop, det är ju så mycket bättre, men jag som person har nog lättare för att bryta ihop tyvärr...

11.. Vad tycker du om mig? (David som ställt frågan)
Svar: Att du är helt underbar och rolig.. fast kan vara väldigt bestämd med vad du tycker o känner och så ska de vara.. men en helt underbar människa är vad du är.. en supermodell med mej ;)

12.. Bio eller promenad?
Svar: Bio, tror jag, fast prommenad kan ju vara jävligt härligt det också med rätt person och rätt väder :)

13.. Morgon eller kväll?
Svar: Kväll

14.. Spara eller slösa?
Svar: Önskar jag kunde spara.. men Slösa är absolut jag ;)

15.. Slarver eller pedant?
Svar: haha.. pedant egemtligen men ibland en väldig slarver.. det går verkligen i perioder..

16.. Spela spel eller se på film?
Svar: Spela spel, film är inte min starka sida, även om de kan vara trevligt ibland (om man har sällska, aldrig ensam)

17.. Hemmamiddag eller äta ute?
Svar: Jag tycker om att gå ut och äta.. tycker det är jätte mysigt, men tackar inte nej till en hemmamiddag heller :)

18.. Katt eller hund?
Svar: Har ju katt så får la säga katt :P skrattar..

19.. Sverige eller utomlands?
Svar: Ingen erfarenhet av detta, så svårt att svara på..



Sådär ja där fick ni alla svar på era frågor, hoppas dom duger :) Kram Kram

Vaknade skrattandes =)

Publicerad 2009-10-21 12:00:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Haha jao idag så vaknade jag av att jag låg och skrattade och Erik vaknade också av att jag låg o skratta i sömnen, haha hade så jävla kul dröm.. helt sjukt och jag vaknade verkligen av att jag skratta en massa.. härligt sätt att vakna på..

Dock hatar jag att vakna sen hela tiden av att nån har sin väckarklocka igång och inte går upp när de ringer direkt istället för att snooza den hela jävla tiden.. usch o fy för det..


Svar på frågestunden kommer ikväll eller imon, tänkte jag skulle se om det kommer fler frågor kanske?...


Idag händer inget.. skulle ju gått på bio, jag skulle verkligen ta mig ork till det.. men nej då.. de sket sig ju de också.. *irriterad*.. veliga människa här hemma... Så idag är det inte hända ett skit.. som vanligt..




Bestämt mig för o sluta med mitt kortsion idag, www.tuccitsjukhus.blogg.se




Nehe får väl gå o slänga mig på soffan lr nåt annat tråkigt..

Kram kram

Mer död än levande..

Publicerad 2009-10-19 15:46:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Det är precis så jag känner mig, helt död typ.. jag e helt borta.. men men..


Nu har vi iaf käkat här, blev pyttipanna och stekt ägg o rödbetor (förrutom Erik som ska ha ketchup till, precis som min bror.. uscha jag förstår inte det :P ).. gott gott var det iaf.. eller det var iaf okey, har ingen vidare matlust idag inte.. men ser fram emot middagen sen iaf =) Precis förberett vitlöksåsen iaf, kan väl börja förbereda salladen lite också om en stund tänkte jag..

 


Erik ligger på soffan o pluggar, duktig pojke :P Hehe.. jag siter i köket vid min dator o bara ugglar, ska snart lägga mig i sängen o vila lite.. kan behövas..

 


Ska uppdatera lite i sjukhusbloggen också tänkte jag.. händer grejjer.. så håll utkik.. iof gör jag ju som vanligt o skriver här när jag uppdaterat men ändå :P

 


Nehe nu blir de bara flum.. ha en fortsatt bra dag..

 

Kram kram

Bloggtorka..

Publicerad 2009-10-19 09:49:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Tjosan...

 


Ja.. jag lever, men det är knappt.. joda jag lever men vet inte ritkigt vad jag ska blogga om.. lever i min lilla bubbla som jag så fint skulle vilja kalla det.. denna dimma jag lever i är hemsk.. men jag är på bättringsväg iaf..

 


Erik är här på besök nu, han ligger och sover, jag sitter här och läser bloggar som jag inte gjort på hela helgen.. sen blir de göra sig iordning, se våra bästa år, för att sen åka och handla inför dagens middag och lunch som blir Korv o markaroner och sen middagen som blir köttfärsfyllda fransbröd ala Therese ;) Det ska bli super gott.. och sen lite goda såser och sallad till det.. mumms..

 


Annars blir det en lugn dag idag igen, orkar knappt göra nåt, men ska ringa läkaren imon lr så, se om jag kan få sluta lite me medeciner, mår ju kasst av dom.. funkar inte :(

 


Nee nu ska jag läsa några bloggar till...

 


Ha en bra dag!

Det snöade verkligen..

Publicerad 2009-10-16 09:18:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Morrn min läsare.. Idag mår jag lite bättre :) Har iaf tagit mig upp ur sängen efter en sjuhelvetes natt..

Alltså det snöade verkligen här i lilla Nybro igår, detta gör att jag är rätt så besviken.. ni som känner mig väl vet att jag SKA bara se den första snön falla.. om det så bara är en flinga så ska JAG se den.. men sen igår då.. satt jag ju hos läkaren över två timmar..

Fick ett sms av en kär liten vän som sa att det snöade ute.. var nästan så jag reste mig från doktorn och gick ut, men de kunde jag ju inte göra.. jag snäse av mig lite och tänkte att han bara skojade med mej.. jag hade inte ens ett fönster så jag kunde se ut för fasen..

Sen mötte jag upp denna polare och han berättar igen att de faktiskt snöat lite, nej nej sa jag o stötte detta ifrån mig.. han ville ju bara luras med mig för att han vet att jag bara måse se första snön..

Men sen fick man läsa överallt typ på olika sidor m.m.m att de faktiskt har snöat igår hos oss här i lilla Nybro.. nu är jag BESVIKEN.. så för mig har INTE första snöflingorna kommit.. nej nej.. dom kommer när jag får se dom, de andra vägrar jag lyssna på ;) Hihi..

Vill säga GRATTIS till min underbara bror som idag fyller 27år.. Grattis grattis.. önskar jag kunde vara hos dig nu ;) Hoppas de blir en underbar dag..


 


Puss o Kram från en Besviken Tess som INTE tror de har kommit snö ännu, spelar ingen roll vad ni än säger :P

Rut..

Publicerad 2009-10-15 21:01:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

R.I.P Rut..

Httade henne på Bellahs blogg, jag kan inte mer än o hålla med om att sån vill jag också bli =) Blogga när man är 94 år.. det är ju så coolt.. så söt tanta :)

Men beklagar sorgen som hon säkert gett efter sig nu till sina nära och kära!
http://rut.blogg.se/


Ursäkta för övrigt att min blogg blivit lite tråkig på sistone, me de blir lätt det när man är såhär dålig som jag är nu.. men jag återkommer.. saka men säkert.. får i mig lite mat nu iaf så det ger ju lite energi.. eftersom jag äter mina nya "åksjuketabletter"...


Sjukskriven hela nästa vecka, så ska vila vila vila och åter vila.. så får jag besök som kommer o tar hand om mig med :) Gulligt...



Nu blir de sängen och lyxfällan och sooooova..

Puss o Kram

Trött så trött..

Publicerad 2009-10-13 14:57:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Sååå trött... hur får jag bort denna trötthet?.. Jag är ju helt slut, aja de går la över de med =)

 


Besök nästa vecka? Jao vi får la se.. hehe.. inte mkt man vet här i livet, men snabbt ska det gå och man ska inte tveka och fundera.. sug på den du :P

Possetiva..

Publicerad 2009-10-13 08:57:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Folk säger att allt har nåt possetivt med sig.. okey i detta fallet har jag nu kommit på de possetiva.. gått ner två kilo under bara helgen.. det är ju bra.. iaf tycker jag det :) Ler.. och så längtar jag ju till Decemer, som förmodligen kommer att ändra en del i mitt liv.. gott..

Dock har jag börjat tänka på en person (inga namn nämnda, du vet vem du är när du läser detta) som jag sumpat som jag nu ångrar att jag inte träffade, men men.. inte mkt o göra nåt åt.. så är det när man är en envis Tess som inte kan göra vissa saker spontant! :P

Akuten...

Publicerad 2009-10-13 08:33:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Sen avslutade han allt med att Astma är faktiskt en Dödlig sjukdom.. som man ska ta på allvar, särskilt jag.. jag tänker inte när jag blir sån här att jag faktiskt kan dö av det?

Men de punkterade han så himla väl om min astma så de kommer jag väl aldrig mer glömma nu..



Sjukhusbloggen är nu som ni säkert förstår uppdaterad om akuten...
www.tuccitsjukhus.blogg.se



Nu ska jag gå o ta allt mitt kortison som idag "bara" består av tio tabletterm sen blir det att vila en stund.. helt slut igen..

kramis Kram

Nehe..

Publicerad 2009-10-13 07:49:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Nu är det slut på allt lekande, nu ska inte jag deppa ner mig "bara" för att jag snart inte har några människor kvar.. ensam är stark eller vad säger man? Jag tror dock inte på detta, men man får väl försöka med det..

 


Nån överhuvetaget som vill ha kvar mig? För nu ryker det många, många människor.. så slipper ni höra av mig så kan ni istället ta era telefoner och höra av er om ni vill nåt! Tänkte inte kruta med människor och deppa ner mig själv och min blogg för detta!

 


Muren byggs nu upp igen, välkommna om ni lyckas bryta bort en bit från den o komma in!

 


//En Stark Tess (ska bli iaf)

Detta samhälle..

Publicerad 2009-10-13 07:45:00 i Tankar och funderingar!

Ibland.. rätt ofta.. så kan jag undra vad det är för jävligt samhelle ren ut sagt som vi lever i.. det är inte många människor som är medmänniskor när man behöver dom.. dom går att räkna på en hand ungefär känns det som.. varför? Är det jag som inte platsar in i samhället eller vad är detta?

 


Dom man verkligen tror man kan räkna med, dom finns inte där när man behöver dom.. detta är väl bevis på att dom är sjukt självupptagna och skiter fullständigt i hur andra människor mår eller vad som händer i andra människors liv..

 


Jao nu kom smset också till råga på allt, ta bort mitt nummer.. vad fan har jag gjort för fel med mitt liv? Jag pallar inte med mer.. detta går för långt.. ska sluta höra av mig till folk, ska stänga in mig i min egen värld och skita i allt jag också, tydligen är det så som detta samhälla funkar! Redan har många nummer rykt på bara några dagar, men fan inte detta.. de kan du glömma.. inte nu!

 


Får väl uppdatera sjukhusbloggen så den blir klar snart.. är iaf på bättringsväg (tror jag)..sover fortfarande hos föräldrarna,men idag ska jag hem o testa vara ensam.. var hemma två timmar igår och efter det var jag helt slut, ändå gjorde jag INGENTING typ.. men men så e de iaf..




Ha en fortsatt bra dag!

Ingen..

Publicerad 2009-10-12 07:46:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ingen är den man tror, eller iaf inte många, det märker man ju och man blir så förbannad och ledsen vaje gång... men men inget att ha då om man inte har större hjärta än så! Får se om nån hör av sig under dagen elller nåt.. trött på alla skitstövlar och oärliga jävlar!

 


Aha efter jouren igår så blev det akuten, fick komma hem igår kväll igen efter mycket om och men.. han ville lägga in.. men fick till slut komma hem efter ewn del medeciner, massa kortison, andas in medeciner (hjälpte typ inte ändå) sen fick jag iaf åka hem med höga doser kortison och att han konstatera att astma är en dödlig sjukdom.. hemska tanke, man tänker ju inte på det ritkigt på det viste.. uppdaterar sjukhusbloggen sen om en stund eller så när jag känner att jag orkar..



Kram

Mår fan SKIT rent ut sagt.. frågan är hur länge man kan stå ut hemma :(

Publicerad 2009-10-11 10:44:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Fy faaan säger jag, mår så jävla dåligt så det finns inte..


Igår så fick fasters gubbe Tommy köra och hämta mig och köra mig ut till föräldrarna.. TACK snälla Tommy, dom var och skulle äta middag hos mamma och pappa så dom tyckte jag skulle komma ut, särskilt när jag ringde mamma och hon hörde hur det piper om mig.. så jag åkte så så snällt med Tommy ut till föräldrarna.. fick i mig mat faktiskt, dock blev de tinte långvarit men de var rätt så gott iaf.. så gott de kunde bli nu.. Tack mamma o pappa:) 

Tjöt bara mer och mer och det blev till slut ett måste att ta en chockdos med kortison...

12 tabletter fick jag ta som max, men jag ville testa med hälften först, så det gjorde jag.. väntade ca två timmar om inte mer.. försökte andas o andas men de blev inte bättre alls.. så fick så snällt ta dom sista sex tabletterna, då blev det iaf bättre och jag kunde andas mer normalt, vet ni vad de e för känsla efter att ha shippat efter luft en hel dag och sedan kunna andas så man iaf inte behöver ta i för att få luft? Det är en UNDERBAR känsla kan jag tala om för er som inte vet.. så det var en befrielse med just det iaf och det blev att kolla på körslaget..

Sen fick jag ta en sömntablett i hopp om att kunna få lite sömn så jag gick upp i "mitt" rum och la mig och pratade med Erik.. tror aldrig man kan hitta en snällare kille än denna på det sättet som han är alltså.. ibland önskar man att saker vore annorlunda som jag igår skrev på facebook..

Så pratade med honom en stund iaf.. eller jao de blev över en timme (kändes som 15 minuter) tyckte jag, tack för trevlig pratstund Erik ;) Sen så somnade jag en stund iaf.. men sen var de igång igen, hostade en massa, shippade efter andan o jao allt de där.. så legat vaken myyycket.. men lyckades somna om mot små timmarna nu på morronen och sov en stund iaf.. vakna igen vid halv tio..


Ännu svårare o andas och det tjuter i hela rummet typ, plus att det nu gör sjukt ONT när jag andas, räcker det inte med att det är svårt? Näe nu ska man ha smärta också.. detta beror på att jag fått en sjuhelvetes hosta så känns som jag hostat sönder mig eller nåt.. ajaj..

 


SÅ nu sitter man här i mammas kök.. undrar hur länge jag klarar av.. får väl ringa sjukrådsupplysningen om de inte blir bättre o se vad dom har för tips.. åhh hatar sånt här.. vill INTE vill ajg lova.. men vad gör man?

 


Blir nog att stanna lite hos föräldrarna idag, har ju heller ingen bil och skulle inte våga sätta mig i den nu ändå.. och så är de ju bätttre med sälslkap än o sitta ensam också =) försöka orka sitta uppe några timmar tack vare andningen.. aja nog med mitt klagande nu..

 


Hur är det med alla mina kära läsare då? Vad gör ni?

 


Hehe detta kanske skulle stått om i min sjukhusblogg egentligen, men nu ORKAR jag faktiskt inte ändra det.. fast tar nog bara o kopierar in detta i sjukhusbloggen så står det där också.. ändrar väl dock lite. .men i de stora hela så kommer de vara desamma, så ni som läst här behöver inte läsa där också :)

 

Ha en fortsatt bra dag.. Kram

Varm nypon-soppa och glass =)

Publicerad 2009-10-10 14:27:00 i Tankar och funderingar!

Richard körde och handlade åt mig, tack vännen.. bra med vänner som ställer upp när man är såhär sjuk :) Då blir man verkligen glad..

 


Varm nypon-soppa och glass blev det.. jätte gott.. så fick i mig några skedar iaf.. har ingen matlust för fem öre.. och jag som ska börja skärpa mig och äta ordentligt.. TYPISKT..



Jag har kommit fram till en sak, har tänkt på de några gånger innan men nu är det ännu klarare.. så fort jag går på "dejt" med nån eller börjar träffa nån.. det slår NÄSTAN ALDRIG fel.. bara ett tag efter får man reda på att dessa killar skaffat sig flickvän.. är inte det lite underligt? Vad gör jag med dom egentligen? Hehe.. så vill ni träffa en flickvän, gå på dejt med mig och gå in för det ritkigt ordentligt, få mig på fall, dumpa mig sen o hitta kärleken!


Ha en fortsatt bra dag... tycker tiden går väldigt sakta idag.. vill ha NATT nu!!! :P

 

 

Galet sjuk...

Publicerad 2009-10-10 06:25:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

God morgon gott folk..


Jao galet sjuk är precis vad jag är nu.. hade tänkt att kämpa mig igenom jobbet i helgen så jag slapp sjukskriva mig.. men.. som jag skrev igår kväll skulle jag ut till mamma och pappa för att äta och så.. varje halvtimme nästan så blev jag sämre och sämre, så vid halv sju igår kväll beslutade jag mig för att ändå ringa till jobbet och sjukanmäla mig.. vilket nog var en bra idé, blev sämre igen under kvällen och nu sitter jag i mamma och pappas kök, gjort sen innan fem.. kan knappt andas då jag ligger ner så får bli o sitta upp även om jag e trött som fanken o allt bara snurrar (därför jag är kvar i Örsjö eftersom jag inte ville köra bil när jag kände mig svimmfärdig hela kvällen igår)

Jao de blev lite klagande nu i bloggen, men shit länge sen jag var såhär förkyld o svårt med andningen.. svininfluensa? :P hehe

Nee nu kom iaf pappa upp.. tur nån mer är uppe såhär tidigt en lördagsmorgon..

Saknad..

Publicerad 2009-10-09 17:11:00 i Familjen betyder allt!

Ibland får man bara sån otrolig saknad efter någon eller några människor i ens liv... senaste dagarna har jag haft sån saknad efter min bror, även om vi träffats mycket senaste tiden så saknar jag honom, särskilt nu när jag är såhär glad.. för senaste tiden har jag varit så ledsen och nere när vi pratat och träffats, nu är jag sprudlande glad och har tusen saker att berätta känns det som.. dom är ju utomlands han och David nu.. så det går ju inte att bara ringa och berätta allt..

Men... så kom han in på msn nu.. oj.. förlåt brossan vad jag skrev en massa.. hehe jag måste skickat ihjäl mig med meddelande på msn, ber om ursäkt för det i så fall.. men blev så glad och ville han skulle veta att jag för en gång skull är så glad och happy liksom :) Min bror oroar sig ju väldigt mycket för sin lillasyster och det tycker jag inte han ska behöva göra just nu när dom är iväg på semester..

Dom har det iaf bra, men det blir mest sol och bad.. vilket inte min bror är jätte glad i, men bra har dom de iaf.. så nu vet ni det =)

Nehe nu ska jag ut till mamma o pappa, ska ha med mig mat så ska mamma laga mat.. för jag orkar inte.. är så förkyld o helt slut.. så jag ska bjuda på mat men mamma laga.. kan de bli bättre? ;)

Ha en fortsatt bra kväll..

Kram Kram

Kalas för "familjen Flygsfors"

Publicerad 2009-10-09 16:31:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Tjohej =)

Hade ju kalas för "familjen flygsfors" härromdagen... himla trevligt var det måste jag säga.. Tack för att ni ville komma och fira mig lite.. 

Tänker faktiskt inte skriva så mycket, jag vet att jag blviit dålig på att blogga.. men så är de bara.. jag håller den iaf lite uppdaterad och det är ju huvudsaken.. tycker jag.. men lite bilder och så ska ni få från kalaset iaf :)

Är man på kalas hos Tess så ska man inte komma mätt, för här bjuds det på fika :) Orkade dock inte baka så mkt till detta kalas då de blev bestämt rätt så hastigt, men lite hann jag med och jag hade ju hembakat i frysen.. praktiskt och bra..

Jag fick en jätte fin orkideé av familjen.. Tackar så mkt.. ska försöka hålla den levande ;) haha jag o blommor går INTE ihop.. men ska försöka iaf =)





Alltid trevligt med kalas och vi hade det så mysigt och trevligt med alla tända ljus och allt man kan ha nu på hösten, riktig mysnivå =) Även faster Kerstin kom en runda sen och fick fika och så hon också =)

Hon har varit med varje gång vi firat mig iår (har ju blivit ett par ggr) men det klagar jag inte på för det är BARA mycket trevligt :)

  

 


Sen blev det ju självklart tårta också =) Det är ju liksom ett MÅSTE på kalas.. ler.. jag tyckte själv inte den blev så god men alla andra tyckte det och det är ju huvudsaken.. och mig spelar det ingen roll då jag ändå inte kan och ska äta sånt..



 

Det var allt från mig, ska uppdatera lite mer om en stund om dagen.. men nu först ska jag svara på lite kommentarer.. ligger efter med det känner jag, även om jag inte får så många så måste dom ju svaras på.. o de tycker jag om =)

 


Kram  Kram

HAPPY =)

Publicerad 2009-10-08 10:20:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Glad, nervös, rädd... Glad, nervös, super rädd... Glad, super nervös, rädd... SUPER GLAD, nervös, rädd...

Jao det är precis vad jag är nu.. men jag är sååå glad o SPÄND.. haha.. mer får ni ikke veta.. weiii... fan vad bra detta ska bli och vad snabbt de kan gå ;)

Detta trodde jag aldrig...

Hatar sömnlösa nätter!!!!

Publicerad 2009-10-08 04:58:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Fan vad jagg hatar sömnlösa nätter...

Fick ta sömntabletter inatt för att kunna sova.. eller jao igår kväll vid tio tiden, dom hjälpte typ direkt och jag somnade dom en stock.. mådde skit igår kväll så därför tänkte jag att jag behövde lite exra sömn... men nu ligger man här, klarvaken och har jätte ont och mår allmänt kasst.. sovit kanske 2½ timme eller nåt.. hoppas jag kan somna om snart, ska ju jobba imon eller jao senare idag.. så ska försöka sova länge på förmiddagen (försöka kan man ju slltid göra) ska iaf inte göra ett skit mer än o göra mat innan jobet.. bara ta de väldigt lugnt..

Annars så e allt bra med mej, dålig på att uppdatera men de får ni leva med ;)




Citronkakan står i ugnen..

Publicerad 2009-10-07 12:04:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

.. och luktar väääldigt gott just nu :)

 


Hej på er.. =)

 


Bakar o städar och donar gör jag idag, ska ha lite kalas för familjen från flygsfors ikväll.. så igår kväll stod jag bakade o förberedde tårta efter tio på kvällen :) Mumms.. ska bli trevlig att dom kommer och hälsar på och firar lilla mig :)


Nu är bror o David i solen o har det bra.. är avvis, vill också åka med ju :P Nästa vecka ska man dit och se deras solbränna och fira brossan.. ska bli MYCKET trevligt att åka upp till Sthlm igen.. längtar som sjutton..

Annars händer de inte mkt.. ska gå o kolla kakan som står o doftar underbart i ugnen nu..

Kram Kram

 

Tack..

Publicerad 2009-10-05 10:55:00 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

Vill tacka Elin och Andreas och Lowa för ett jätte fint och trevligt dop :)

Det var ett jätte fint och trevligt dop, särskilt trevligt var det att träffa Elins mamma som jag aldrig träffat bara "snackat" här gonom bloggen, så det var trevligt..

Kommer bara att lägga upp ett kort eftersom jag respekterar föräldrarnas ord som iaf Elin sagt sen Lowa föddes.. så då blir bara detta lilla kort.. hihi.



Pressenten då.. vad var det i den egentligen? :) Jao de ska ni får se här..

Ett stort rosa fotoalbum :)




Insidan :)
Dikten har jag skrivit helt själv till lilla Lowa ;)


 

Vänstra sidan, dikten jag skrivit till Lowa:

"Du är en flicka så söt och rar, du är ett vackert barn!
Din lycka du gett din mor och far, den kommer alltid att finnas kvar och när du blir stor och vill gå din egen väg, kom ihåg att dom ändå alltid finns där!
Nu ligger du i en famn, men snart vill du bara gå och hålla en hand!
Tiden går så fort, liten tjej blir stor, snabbare än man tror.
Efter några år kommer du att tröttna på att bara vara snäll, söt och rar, du vill ju utforska livet en dag!

Lycka till i framtiden Lowa, i detta album ska du minnas Dina dagar, för detta är faktiskt ingen saga!
Stora Kramar från Therese A"

På Högra sidan står det bara:
"Lycko-Önskningar till Lowa Carina Antonette Jonsson
På Din dop-dag
2001-10-04"


Jao de var dop-pressenten och dikten det, jag är rätt så nöjd iaf :) Och dom tyckte om albummet, dock hade dom inte läst dikten igår kväll när jag gick hem vid nio :)
Hehe jag stannade ett tag för jag skulle till mamma och pappa sen och dom kom inte hem förens åtta, men då började Elin med familj och jag se ensam mamma söker, så jag åkte hem efter det sen :) Fick jag ju lite extratid att gosa med Lowa också och ta på henne pyamas o så.. mys..

Nehe nu ska jag se klart våra bästa år, sen göra mig iordning och göra mat.. ska jobba ikväll!

Puss o Kram

Varför?

Publicerad 2009-10-04 10:42:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

VARFÖR ringer man någon vid mellan fem o kvart över fem på morronen? Tre eller fyra ggr? När man ändå kopplar ifrån samtalen? Varför ringer man upp igen? Åhh.. *arg* kunde ju knappt somna om så låg o vred på mig en massa innan jag lyckades somna igen.. snälla.. lägg ner de där.. Om det nu inte är en super söt kille som ringer ;) but.. in my dreams liksom..

 


Ah helgen annars har vart trevlig.. lite smådryg.. i fredags så hade jag kvälls-besök.. trevligt trevligt.. såg idol gjorde jag också :) Mycket trevligt ;) Sen igår så hade jag besök precis hela dagen, jätte trevligt det också.. tog det dock lugnt och bara segade oss, vi var rätt trötta och sega om man säger så..

 

Idag är det dop dom gäller.. i eftermiddag.. ska bli trevligt.. dock jobbigt att gå dit ensam o inte känna någon typ.. vart ska man sätta sig i kyrkan liksom? Jao de blir nog bra i sluändan ändå :P Ska åka lite tidigare så jag hinner sätta ljus på graven och så också.. så det lyser fint i höstmörkret...

Lowas paket som jag slog in och gjorde färdig i förgår, vad det är i kan jag ju inte lägga in nu ju.. hehe de får ni se senare.. hoppas dom blir glada iaf :)

 

Nu sitter jag o käkar frukost.. krälekste och ostsmörgås.. mumms.. gott gott :) Tihi.. tror jag ska bli en te-kärring, istället för alla kaffe-kärringar som finns :P

 

Vad händer sen ikväll gott folk? Jag vet inte alls vad jag ska göra, får se hur länge dopet är.. om mamma och pappa hunnit hem tills de slutar så kör jag väl till dom en runda, när man ändå är ute i dom krokarna liksom :)

Nje har väl inte mkt mer att säga..

Kram Kram

Tända ljus i höstmörkret..

Publicerad 2009-10-02 19:53:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Nästan glömt av min egen blogg hehe..

 


Sitter här med tända ljus i hela lägenheten, jätte mys.. äppelpajen står i ugnen och doftar väldigt gott just nu.. snart börjar idol och då blir de att mysa med äppelpajen.. hihi.. synd bara man är ensam.. hade ju inte vart fel med lite sällskap..men man kan ju inte få allt här i världen :)

 


Vad gör ni andra ikväll då?

 


Kramis Kram

Underbar dag..

Publicerad 2009-10-01 14:18:00 i Vänner har en stor betydelse!

Tjipp Tjopp :)


Igår hade jag en helt Underbar dag.. Fick av Jenny i födelsedagspressent.. en heldag i Kalmar.. och det blev verkligen en hel dag :)


Ska berätta om dagen i de stora hela, ska man ta detaljer blir de hur långt som helst :) men det blir det nog ändå hehe.. för vi hann med grymt mycket..


Började med att vi möttes upp vid coop vid tio.. sen gick vi o fikade med fralla och så.. sen kollade vi lite afärrer, jag fixade födelsedagspressent till Jonna och lite sånt.. sen drog vi till ikea..


På ikea blev det att kika lite, sen blev det lunch där.. pommes, beirnesås, grönsaker och kyclklingfilé.. handlade en himla massa ljus gjorde jag och Jenny införskaffade lite också.. efter de drog vi till en bensin-mack och jag fick ta fram mina talanger som bilmekaniker ;) haha de gick jätte bra :D *dutig Tess*..


Efter det åkte vi ochh bowlade i en timme, jävlig skoj var det :) Gick iof inte så bra men de var ju kul iaf och det är huvudsaken.. så det får bli o bowla lite oftare nu.. är ju liksom en kul sak att göra ju.. varför gör man inte de oftare? Ändring på det nu..

 


Efter bowlingen så åkte vi till en kinaresturang och käkade kina-mat.. gott gott, fast vi blev lite besvikna.. sen mätta, goa och glada så åkte vi till barronen och lämnade in Jennys stövlar och gick o kikade lite för att sedan gå upp till bion och köpte lite godis o lite popcorn.. sen var det bio-time.. sen blev de att sitta på mc-donald ett tag efter o bara snacka lite skit och skratta och ha det bra.. till slut blev vi lite hungriga och sugna på nåt så då delade vi på en hamurgare och de var ritkigt gott.. sen bröt vi upp och sa hej då och jag körde hem och la mig..

 


Kunde inte somna så Nick kom hit o tog ett bloss med mig, sen la jag mig igen.. somnade o vaknade hela tiden då jag haft sån jädrans värk inatt och idag på morgonen.. så blev inge jobb idag tyvärr :( Bara legat i sängen o på soffan idag.. men nu börjar de bli lite lite bättre och jag har precis käkat potatisgratäng och lax.. gott gott..

 


Det var allt för mig..

 


TACK snälla Jenny för en Super trevlig dag igår :) Det uppskattas till 1000% ska du veta :)


Kram Kram

  

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela