Välkommen!

Måste skryta lite..

Publicerad 2011-07-31 10:58:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

För jag har en sååå duktig pojkvän, medans jag bara känner mig helt slut och inte orkar göra ett skit rent ut sagt :(

Igår när jag kom hem från jobb hade han fixat o donat en massa, på kvällen tapetserade han klart hela hallen o nu står han o målar.. så duktig min pojk.. tihi..

Mmm fick världens godaste revben igår också.. mumma vad gott de var =) Idag blir de lax i nån spännande variant, sen blir de att åka till jobbet för min del.. känner inte för det, med tanke på hur jag mår..

Ante ville köra in mig till akuten igår kväll men jag var envis som vanligt.. hade/har sånt jävla tryck över bröstet o så strålar de bak i ryggen så igår låg jag nästan dubblevikt av smärtan.. ajaj inge behagligt alls... vaknat ett par gånger inatt också av att det hugger till i bröstet.. men nu känns de bättre iaf men de gör fortfarande ont mellanåt.. vad kan de vara?! Tips nån?! Trodde först de var nåt som satt fasst i min strupe, men fick upp allt jag ätit o ändå hade jag lika ont.. :/

Nu har min lilla Ante-boy målat klart :) Så nu ska vi sätta listerna i hallen.. så ska gå o hjälpa min pojk med det..

Ha en bra dag så hörs vi!

Kram

Blogghumör..

Publicerad 2011-07-29 17:22:00 i Här är jag!

Aa idag e de en sån dag då jag skulle kunna blogga hur mycket som helst, men vet egentligen inte vad jag ska skriva om :P

Snart drar vi iaf till Linda.. mmm ska bli gott me mat o trevligt sällskap :D

Andreas fick se denna bilden o undrade om jag sett ett spöke :P haha kanske jag hade.. man kan ju nästan tro de.. näe da men muppiga Tess måste ju komma fram ibland ;)


haha men jag kan iaf se lite normal ut ibland.. så nu avslutar vi me ett rätt så normalt kort o sen blir de inte mer bloggande för idag..


Såå.. nu är vi redo för ett par timmar hos Linda innan man ska hem o nanna kudde för att jobba imon.. så tyvärr kan vi inte stanna alls länge.. men men man får göra de bästa av situationen.. det är ju så när man har yrke så man jobbar varannan helg..

Ha en bra kväll o helg alla så hörs vi!

Han är underbar <3

Publicerad 2011-07-29 15:13:00 i Kärlek är vackert!

Aaa den där Andreas han är allt för underbar, för några minuter sen plingade de på dörren o där står han med en bukett blommor.. blir man glad eller?

Inte vilken bukett som helst heller, utan en suuuuper fin sådan ;) bara för att han älskar mig så mkt... <3



Kan man bli annat än lycklig?!

ÄLSKAR DEJ MEST AV ALLT ANDREAS <3

Måla måla måla..

Publicerad 2011-07-29 13:24:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vad skulle jag göra i min vardag om jag inte hade tusen saker o måla? ;) hehe de kan man undra.. skrattar.. tur det iaf är fredag idag så jag får sällskap av ett glad Cola ;P tihi..

vädret suger så de blir ingen grillning idag inte, istället blir det lite paj o så hos Linda.. men de kommer bli trevligt ändå.. de vet jag, för de blir de alltid :)

Tror penslen eller aa rollern ligger där inne o ropar på mig just nu o vill att jag ska komma o måla en omgång till innan den torkar.. men den får allt vänta några miuter till, nu sitter jag ju faktiskt vid datorn så då får den snällt vänta helt enkelt..

Vart tar dagarna vägen egentligen? Jag tycker bara dom försvinner en efter en och veckorna går så himla snabbt.. hmm.. nån som har ett bra svar på de tro?! Snart är ju sommaren slut o inte nånting har vi gjort känns det som, även om vi egentligen har gjort massor.. hehe

Ska ta o lägga upp bilder från renoveringen här också sen.. nån gång då jag får tid o orkar hehe.. för visst är det väl några som läser min blogg? ;)

Nehe nu skriker rollern där inne så e väl bäst o ta ett ryck o måla igen..


Kram Kram

En sån där tråkig fredag...

Publicerad 2011-07-29 08:46:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej hopp..

Aaa idag är de ju Fredag, skönt då man vet att Ante-boy kommer hem tidigare (nästan alltid iaf) o sen ska vara hemma två dagar innnan vardagen börjar igen.. men idag är det en sån där tråkig fredag då man vet att imon ska man upp tidigt för att jobba hela helgen.. känner verkligen inte för det måste jag erkänna.. jag vill vara hemma hehe.. o med denna värk jag haft nu flera dagar så får vi väl se hur det går :(

Ikväll drar vi iaf till Linda o grillar lite.. dock blir det ju en tidig kväll eftersom jag ska upp vid sex imon.. men man kan ju vara med en stund iaf och det är ju det som är huvudsaken ju :)

Ska gå o ställa mig o måla lite snart, aa för de har ni väl inte missat? Mitt nya yrke ska bli målare hehe.. de e verkligen nåt Varje dag som måste målas ;) Men bra blir det.. hehe. idag e de inte så jätte mkt så tänkte som sagt börja med det nu, snart.. sen duscha o göra sig lite fin inför grillningen sen ska jag nog till affären o köppa lite godis.. haha jag vet, ska inte äta de, men idag är det fredag o då måste man ha lite gott faktiskt ;) Sen hoppas jag Ante kommer hem i någerlunda tid så vi inte kommer allt för sent till Linda..

Nehe nu skriver en arbetskamrat till mig på msn, får snacka me henne, tror de handlar om planeraringen av mitt schema vad jag ska göra imon på jobb de gäller ;) Tihi

Ha en bra dag så hörs vi!

Haj Haj

En vanlig kväll...

Publicerad 2011-07-26 08:44:00 i Vänner har en stor betydelse!

... Med en Underbar vän!!

Såhär kan lätt en kväll se ut i vårt liv.. rätt mysigt må jag säga.. särskilt när man har sån underbar vän..


Min alledes egna fina pojk är såklart med..


Grillat ÄR Godast :D


Linda verkar glad för sin vinflaska ;)


o jag verkar lika glad för mitt mousserande vin ;) hehe


O sen självklart mys på ballkongen o "lyssna på" Håkan från ballkongen.. han var ju o spelade på Arenan här borta..


Tack för ytterliggare en trevlig kväll vännen!

Såå glad o sååå söt <3

Publicerad 2011-07-26 08:37:00 i Kärlek är vackert!

Ja Alltså min pojk är lite halvt galen ibland.. såhär kan man bete sig för att solen kikar fram mellan molnen :D Är han inte för söt? Tihi.. im in loooooooooooooooooooooooooooooove <3


Be till solen? :P


Livsnjutare nr1 ;)


Hmm jao vad ska man säga? Haha jag Älskar iaf denna pojk över allt annat, även om han är som han är ;) haha



Jag säger bara kääääärlek <3

Ett såå fint kort :)

Publicerad 2011-07-26 08:14:00 i Vänner har en stor betydelse!

Aaa Ante-bot lyckades ta ett jätte fint o härligt kort i fredags då Madde med familj var hos oss.. vilket också var myyycket trevligt.. en riktigt lyckad kväll må jag säga, över förväntan så trevligt :) Tack för de vänner!



Är det inte bra? :) Tihi

Besök..

Publicerad 2011-07-19 13:19:00 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

Aa idag har jag haft besök heela förmiddagen av lilla Lowa o Elin.. en riktigt bra förmiddag.. Lekt, lagat mat o busat en massa har vi gjort :) Hon är ju en riktig liten buse den där fröken.. tihi.. särskilt idag :P

Så härligt att Lowa e såå glad för mig tihi.. blev lite kort tagna (som vanligt) så tänkte dela med mig lite..
Tack för en trevlig dag vännen, blir allt för sällan men alltid lika trevligt dock :)

Lowa hittade en kattleksak o blev genast kompis med katterna ;)





Sen har ju tjejen fyllt hela 2år (vart har tiden försvunnit?!) så då måste man ju få lite paket också :D



I paketet var det ett picknick-sett så hon kan ha picknick i trädgården tihi.. Tror hon blev glad iaf.. ler.. hon ville iaf gå med väskan mkt.. hon "skulle till skolan" som hon själv sa flera gånger hehe.. sötnos..



Sen lagade vi mat också o Lowa skulle stå på pallen o titta.. spännande ju..



Glada fisen äter :D gott gott, pennor o ormar som hon själv utryckte de :P


Lowa ute o går med sin picknick-väska innan vi gick o lekte på lekparken o sen åkte dom hem.. visst e hon söt? Tihi


Så har min dag sett ut än så länge iaf.. mycket trevligt som sagt...

Tummen upp för denna förmiddag ;)
Kram Kram

Som ett litet barn..

Publicerad 2011-07-18 11:11:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jaa Benny är verkligen som ett barn.. älskar jordnötter gör han, igår gick han upp på bordet i köket o satt där med tassen o åt ur skålen.. så de var bara att ställa undan skålen, nu hade jag ställt den på tv-bänken (där Benny inte brukar vara) o tog inte så lång tid förrens jag nu såg att han stod där o snodde nötter o när jag kom tog han en i tassen o hoppade iväg o åt den så jag tog skålen o gick ut me den i köket, då kommer han smygandes o tittar vart jag gjort av den haha.. men nu ska han inte komma åt den.. denna katt alltså, kan man vara så galen i nötter ;) Tihi..

En annan som är som ett barn är Andreas, han har verkligen sovit som ett litet barn inatt, så sööööt.. har legat o tittat på honom tihi.. min älskling <3

Igår hade vi besök av familjen Jonsson/Åkesson.. mkt trevligt måste jag säga :) Melle är ju så söt tihi.. bajs bajs bajs o popp de e vad han snackar om nu :P Blev många goa skratt.. måste börja ses mer igen vännen!!!

Nu ska jag nog ta o köra ner till affären o handla lite för imon så kommer Elin o Lowa så ska handla lite som vi ska ha till lunch imon :)

Ha en bra dag så återkommer jag!

Kram

Vaknade varm o panikslagen..

Publicerad 2011-07-15 13:32:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Inatt vaknade jag varm o panikslagen o ropade på Andreas.. Fattade först inte varför jag vaknade o varför Andreas vaknade o började prata med mig o krama mig.. Först idag på morronen förstod jag, mardröm o jag kommer nu ihåg att jag ropade på Andreas, just då mindes jag inte det, trodde jag bara hade drömt det, men de måste bara varit så att jag ropade på honom.. urk jag hatar mardrömmar..

Snart bär det av till Jonas o Jessica som befinner sig i Sandvik i Jonas föräldrars (tror jag?) stuga, där vi ska grilla o ha det trevligt, om vädret tillåter förståss.. har varit på bolaget o köpt lite öl till Andreas o även på Maxi o handlat lite smått o gott, självklart Cola (zero) för de e ju faktiskt fredag idag och alltså cola-dag.. vi är hårda med de i detta hem ;)

Organiserat o plockat upp lite mer i köket idag, det blir såå bra.. o dagarna framöver ser ut o bli bra, på söndag kommer Malin, Jocke o Melwin hit o kikar på vår lya o äter lite gott med oss... På tisdag på dagen så kommer Elin o Lowa hit så då lär de bli massa bus o lek.. sen nästa fredag kommer Madde, Eric, Oliver o Ottilia hit o grillar.. så nu har man lite inplanerat, precis som jag älskar att ha det ;)

Snart kommer nog Ante-boy hem från jobbet och jag ska nog hoppa in o ta mig en dusch snart tror jag så jag är klar sen..

Jag måste bara säga att jag trivs så sjuuuuukt bra i vårt nya kök o lägenhet överhuvetaget *lycklig*

Kram på er!

FÖRLOVAD ;D

Publicerad 2011-07-14 11:46:00 i Kärlek är vackert!

Märkte nyss att jag inte gått ut i min blogg med att jag nu är en mycket lycklig FÖRLOVAD Therese :D

Tro det eller ej, jag tog tag i det och "friade" till min kära Andreas mitt under renoveringen av vårt sovrum, med svärmor i klädkammaren.. detta kommer aldrig att glömmas!!!



Det gick inte riktigt som tänkt eftersom svärmor råkade vara hos oss men de gick ju bra ändå o slutade ju som tänkt iaf :) Hihi.. även fast jag fick lite panik och såg hennes cyckel utanför när jag kom hem..


Började me att ge honom en stor bukett
(eftersom han var så duktig o arbetar var ursäkten) 
Tihi ;)


Picknick ute i det grönda fina området där vi bor.. med massa goda saker, räkor, lax sallad m.m..


Svärmor var som sagt med även på pickniken ;)


Sen blev det att slå upp filten inne i vårt nya sovrum (som de var meningen att vi skulle haft pickniken i från början men nee de var vissa som tyckte vi borde vara ute)

Aja då fick jag ändra min planer snabbt.. men jag fick ju sitta på filt i vårt sovrum till slut iaf.. där fick dock inte svärmor vara med, men hon stod inne i klädkammaren o målade..
 o tjuvkikade o tjuvlyssnade lite tror jag allt ;) tihi

Andreas fick en väl skriven och genomtänkt bok av mig.. o "vår" musik spelades i bakgrunden..


Han misstänkte verkligen ingenting o helt plötsligt så var vi förlovade :D



På kvällen blev det iaf precis som tänkt och vi gick ut o åt o drack gott o bara myste som NYFÖRLOVADE..


Jag var lycklig vill jag lova, det var vi båda :D
Andreas dock lite mer shockad än jag ;)


Nu har även ni fått ta den av en liten del av vår förlovning! Vi är världens lyckligaste!

ÄLSKAR dig Andreas <3

Vårt nya hem..

Publicerad 2011-07-14 10:26:00 i Lägenheten i Djurängen! (Där vi bor idag)

Här kommer bilder på vårt nya hem, som det såg ut,
innan vi började vårt stora projekt med att renovera allt :)



Kök innan renovering.. visst är det väl charmigt ;)




sovrummet..


Gästrummet, så grymt snygga tapeter o golv... tycker jag ;)



Men jag är lika glad för det ;)


Hallen:



Toaletten:



Vardagsrummet:


 
Riktigt modern o fin lägenhet, tycker ni inte det?! Haha man kan ju undra varför man valde den när man kollar på dessa bilderna, men nejdå kollar man nu så vet man PRECIS varför vi valde den, det fanns möjligheter att sätta sin egen prägel och tro mig, det har vi gjort :D

Mer bilder på renoveringen kommer..

Med glass under en mysig filt..

Publicerad 2011-07-14 09:59:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vilket hemskt väder jag vaknade upp till idag på morronen.. regn o blåst så de sjunger härliga till.. på nåt sätt så kom jag o tänka på att idag blir man inte sugen på glass.. Nu två timmar senare blev jag akut-sugen på glass o sitter nu inbäddad i en mysig filt jag köpte på ullared o en glass.. o datorn förståss.. mm gott gott ;) ibland får man synda när man blir akut-sugen på sånt ;)

En annan, ganska dålig sak är att de var alledes för längesen jag bloggade, jag kom inte ens in i min egen blogg utan att jag fick göra så dom skickade mail så jag kunde byta mitt lösenord :P haha.. då är det fööör längesen man var inne ;P

Sommar Sommar, härliga sommar, men snart är min semester slut, har bara denna veckan också men sen är inte mitt första arbetspass förrens fredagen därefter så man kan säga att jag nästan har hela nästa vecka också, jobbar bara fyra o halv timmar då, så de e inte så mkt ;) Andreas började jobba i måndags han och det märks.. gud vad snabbt man vänjer sig av med att vara ensam om dagarna.. tur de finns mycket här hemma o fixa o trixa med, även om de mesta måste göras när Andreas är hemma.. men nåt finns det ju alltid att plocka med.. om inte annat så städa o tvätta, o sätta igång diskmaskinen.. för weeiii tänka sig, vi har nu diskmaskin o det är så sjukt underbart, vad mycket en liten maskin kan göra egentligen ;)

Nu var min lilla glass slut och jag ska gå o se om jag kan sätta igång en maskin tvätt så är jag ikapp med tvätten från semestern sen :D

Ha en fin dag.. ska nog uppdatera här med en massa bilder sen, så håll utkik :D

Kramis


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela