Välkommen!

Mamma och pappa på besök..

Publicerad 2011-10-31 09:16:00 i Familjen betyder allt!

Ibland kommer faktiskt min mamma och pappa på besök, även om det inte är så ofta.. eller aaa sista tiden har mamma varit här oftare iaf ;) det går i perioder hehe..

Men nu när man ses blir det så mycket mysigare faktiskt, fast är ju alltid mysigt att träffa mamma och pappa såklart <3 man saknar dom ju nu när dom bor så långt borta.. men ska inte klaga på det heller, vi ses väldigt ofta med tanke på avståndet, tur det, hur skulle jag annars klara mig?!


jag gillar o skämma bort mina nära o kära med pressenter.. idag var det grabbarnas tur och vad passar bättre än cars-papper då? hehe

 

Mina underbara föräldrar <3


Min älskling blir glad när jag är sådär tokig som han säger och kommer med pressenter bara sådär utan anledning :) men givetvis är ju anledningen att jag ÄLSKAR honom så enormt mkt <3


Är han inte söt? ;)


Tokig i nappar är vad han är den där Ante!


Pappa och Andreas fick för sig att dom skulle ha svärfar och svärson mys i soffan med film och gott.. mamma och jag fick så fint vara med om vi ville, men vi var inte direkt intresserade av att se dom filmer dom hade köpt när dom var ute och shoppade på dagen!


Glada gubbar ;)


Istället myste mamma och jag ner oss i sängen för mor och dotter-mys med massa gott och självklart idol ;)


Mamma har fått nån idé om att börja sticka och självklart skulle hon få in sin dotter i detta också.. och hon lyckades ;)
 

Så kan en helg så ut då vi har mamma och pappa på besök här hos oss, riktigt myyys <3

Förresten blev klar med min stickning härromdagen.. här har ni resultatet!

Hemma o sjuk igen :(

Publicerad 2011-10-31 08:55:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

God morgon...

Då är man hemma och är dålig igen :( Varit mkt sånt senaste tiden... höll mig så frisk ett tag men pang så blir man sjuk igen av minsta lilla.. trötta mig..

Började egentligen igår natt, svettades och frös som sata, till o med så Andreas vaknade av att jag var kokhet och svettades.. han trodde jag hade jätte mkt feber..
Sen igår på dagen var det lite si sådär, kämpade mig igenom den iaf.. men sen på kvällen kom det... Var helt borta i skallen o frös o svettades om vartannat.. vi såg TRE beckfilmer i rad, då är Tess dålig..

Vaknade idag förvirrad och 38,6 i temp så bara att ringa jobb och sjukanmäla sig inför kvällen.. nu sitter jag här, febern har gått ner lite med hjälp av febernedsättande och jag försöker hålla mig uppe en stund.. får bli att lägga sig en stund lite senare.. men nog om det nu.. ska inte klaga, finns dom som har det så mkt värre :P


Börjar längta riktigt mycket till jul nu, har fullt med julklappar här hemma, redan fyra stora kassar som är inprencip fulla :O haha.. ja som ni vet är jag ju galen i klappar ;)

Nu hade jag nog inte mycket mer att skriva just nu iaf..

Kramis Från Sjukstugan

Gudmor :D

Publicerad 2011-10-28 22:14:00 i Mina gudbarn som har stor betydelse för mig!

Gudmor älskar dig Isac <3

Tihi.. äntligen är jag gudmor, nåt som är väldigt stort för mig.. och inte till vem som helst utan till lilla Isac..
känns otroligt bra eftersom vi trivs så bra ihop.. gullet.. som även kallas för spyan.. ;)




Fler bilder från dopet kommer såsmåningom :)

Kärlek..

Publicerad 2011-10-28 22:07:00 i Kärlek är vackert!

Kärlek.. det är en stark känsla.. en känsla som jag känner för min underbara sambo.. han är mitt allt.. <3



Han är så underbar, även om jag ibland kan bli jävligt irriterad på honom så är han ändå den fantastiskaste människan jag vet.. hela mitt hjärta tillhör dig Andreas!

Igår kväll när jag kom hem från jobbet så hade han tänt upp massa levande ljus i lägenheten och på köksbordet stod en bukett rosor och i ugnen hade han varma mackor.. sen när jag gick till andra sidan bordet och skulle sätta mig så stod de ett stort paket där och ett urgulligt kort han skrivit.. underbara Andreas <3

REKORD :D

Publicerad 2011-10-28 13:48:00 i Bowling!

Shiiit säger jag bara.. i måndags var Ante o jag o bowlade.. i fyra serier försökte han hjälpa mig att börja spela på annat sätt så att jag blir mer säker.. men alltå gick skit tyckte jag hehe.. o efter fyra serier hade jag tappat kontrollen o humöret men skulle bara spela en serie till.. så sa till Andreas att nu jävlar skiter jag i vad du säger o bara spelar.. så testade mig fram lite själv coh gjorde en sååå bra serie.. jag var chockad o STOLTsom jag vet inte vad.. så de blev två serier till.. toppen bra gick de.. Andreas var lika stolt som jag o jag slog honom :) o dessutom slog jag mitt eget rekord med hästlängder typ :D

Här kommer mina fina resultat, jag var ju tvungen o be dom skriva ut de åt mig ;)


198 poäng, snacka om att bli GLAD o känna sig duktig.. o som han sa som jobbar där, hade jag bara tagit sista spärren hade jag fått ett extra kasst och gjort en över 200 serie.. inte illa..

Nu har jag nog skrytit klart ;) haha

Kramis

Förlåt..

Publicerad 2011-10-28 13:41:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Jag e sååå dålig på o uppdatera nu igen.. inne i en period som jag inte mår så bra, mkt spökar i skallen och jag är på väldigt tråkigt humör från o till.. varför vet jag dock inte och det är sååå mycket på jobbet nu så man är totalt slut.. 

I dag är det en städ-dag men nu tog jag pause o satte mig ner för första gången idag.. hehe

Blir nog lite korta inlägg här nu.. me lite bilder o så.. har ju lite o lägga upp sen jag skrev sist...

I eftermiddag blir de bowling me Älskling..

Kram kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela