Välkommen!

Förfest =)

Publicerad 2009-06-30 09:44:00 i Partybilderna du inte vill missa!

Tänkte lägga upp lite bilder från förfesten i fredags till o börja med.. det blev så himla mkt kort så får dela upp det lite :) Plus att ni inte får se alla kanske :P

David o Jag..
 

Emil o Fredrik på ballkongen =)


Sötaste pojkarna på ballkongen..


Snygg-Fredrik :) Tihi
 

Jag fängslad :P


Fredrik o Jag ... haha i övrigt namn på en låt som jag kom o tänka på nu.. usch :P


Glad-David =)
 

David o Fredrik, hmm vet inte ritkigt vad dom sysslar med hihi.. söta e dom iaf lr vad säger nI? :D
 

Me.. egot you know ;)
 

Vi bästa =)


David o jag.. älskar detta kortet :)


Dom tre mupparna, vi har så jädrans kul :D
 

Vem kan gapa stört eller vad? hahaha
 

Jag o Fredrik.. detta kort gillar jag också jätte mycket :) Fast att jag ser typ förälskad ut eller något hahaha.. men de brukar ju folk säga om mig o Fredrik så varför inte liksom? :P


Medans vi tre fulade oss i vardagsrummet så satt dom andra tre i köket o snackade massa, söt pojkar =)


Per... o Anders... Trevliga pojkar =)
 

David o Brossan.. Så fina =) Love this Boy =)
 


Fredrik pratar.. oavbrutet vill jag lova :P
 

Haha japp, kul har vi de vill jag lova :D


Sura? Näe da de var dom nog inte hihi men ser så ut på bilden ler.. denna bilden avslutar förfesten =) Mer bilder kommer i andra inlägg sen..


De var iaf en del av alla bilderna från förfesten, vissa vill jag inte lägga upp :P Får se sen om de blir några fler när jag får bilderna som bror o David tog också =) Tihi.. nu ska jag gå o duscha o göra mig iordning så jag kan åka ut o byta bil sen och träffa lilla Caroline.. så skoj =)

Kram kram
På återseende!
//Tuccit

Inte sovit..

Publicerad 2009-06-30 09:14:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

09.03

God Morgon :) Usch är så trött idag, har knappt sovit nåt i natt.. bara lite grann.. legat o funderat över min lilla morbror, hur fan får sjukvården bete sig egentligen? Usch e så arg o irriterad och tycker såå synd om honom.. hoppas nu han hamnar rätt denna gången.. åtta ställen på 2 v eckor när man är sådär snurrig är fan inte accebtabelt!!

Aha så var man hemma igen då.. resan gick bra, var dock lite segt då jag bara ville hem.. kollade på nån bra film på tåget och snackade me folk på msn.. o läste lite med =)

Tjabbade med Rickard som fick mig o bli väldigt irriterad samtidigt som jag inte ville bry mig haha.. för viste att han drev me mej ibland men han lyckades reta upp mig som fasen ändå.. så jag bara stängde ner allt.. sen när vi var framme i Alvesta hoppade jag av tåget, tog min efterlängtade cigg.. o vem kommer inte gåendes? Jo Rickard o lilla Tindra :D Haha.. de var lite skoj.. stå inte här o sura sa Rickard.. han hade alltså typ drivit med mig bara för att han hade planerat att komma ner o säga hej till mig.. haha.. aja kul överraskning blev det iaf o Tindra var så glad så de var inte klokt, skitade ner hela mig och dreglade.. så glad =)

Väl hemma skulle jag fått besök, men de blev inställt.. så jag packade upp allt i stället.. fy fasen vad jag shoppat märkte jag :P Tihi.. men de e skoj.. sen bestämdes det att de idag lir stugan med Niklas.. så de var bara att börja paka en liten väska som jag ska ha med mig dit.. åker vid ett tiden idag.. ska ringa o kolla så han är uppe vid tolv :) Man vet aldrig me sånna där människor :P Skratt..

Tänkte ta o lägga in lite bilder från i Fredags då de var party i Sthlm.. gör de i ett nytt inlägg..

Ha de så bra alla så hörs vi..
Kram Kram
På återseende!
//TucciT

Tåget..

Publicerad 2009-06-29 18:52:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

18.49

Hej Hej... Då sitter man på tåget igen då.. på väg hem mot Nybro.. är hemma om lite mindre än 4 timmar.. tråkigt med samtidigt skönt..

Något under vagnen är sönder så vagnen gungar som fan här på tåget.. lite otäckt.. stackars dom som är åksjuka :O

Idag har jag gått på stan heeeela dagen.. så e rätt trött nu.. hihi.. shoppat en del idag med ;) Så att Bella blir glad så får jag väl slänga upp bilder nån dag.. :D

Nee ska kika runt lite på nätet o sen se en film tror jag..

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

:(

Publicerad 2009-06-29 03:51:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

03.48



Vaknade för ett tag sen o kan inte somna om :( Vet inte varför, känner mig skit trött men min kropp vill inte somna..

Idag e de sista dagen i sthlm.. åker hem efter 18 ikväll.. mycket tråkigt.. har haft det super bra här uppe ju :) Så idag blir det stan o shopping igen.. sen ska jag möte upp bror när han slutar jobbet så åker vi till stationen.

Nee jag får väl försöka somna nu kanske.. ska ju upp om 3½timme typ..

Ha de gott.. jag uppdaterar nog på tåget sen =)
Kram Kram
På återseende!
//TucciT

Meh..

Publicerad 2009-06-27 11:19:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

11.18

Klockan är snart halv tolv och dom har inte ens vaknat ännu.. dah.. helt otroligt..

Ska nog gå o duscha.. för nu tycker jag inte jag behöver ta hänsyn till att dom sover så jag väcker dom :P hahahaha

Shopping..

Publicerad 2009-06-27 10:19:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

09.43

Nehe de var inte så bra så att David vaknade.. så nu får jag väl ta o lägga upp allt jag shoppat =) Ler.. blivit en hel del.. men ALLT nästan har varit på REA.. så de har typ inte kostat alls mycket, annars hade jag aldrig haft råd o shoppa så mycket.. hihi..

Aja vi börjar med Torsdagens shopping:

Jag kom in till stan lite innan affärerna öppnade, så under tiden så köpte jag mig en dricka o ett litet winerbröd o satte mig på en bänk o bara njöt i solen =)
 

Två tröjor jag köpte då ja..
 

Ett helt vanligt linne..


En känning.. som jag köpte för att jag skulle ha den på mig igår.. men så blev de ju inte för jag hittade en annan när jag var i globen igår :P hehe..


Ett par byxor.. som bara är så jädrans sköna så de e inte sant.. :D Me like..


Min efterlängtade svarta kofta.. den var nog de ända jag INTE köpte på rea, men den hade jag bestämt mig för för länge sen att jag ska ha.. så de var inte mycket att fundera över där..


Lite Smycken.. som jag också skulle ha på mig igår när jag gick ut.. haha blev ju dock inte så heller :P


Ett sött diadem som jag skulla ha igår också.. o jag hade det :P Haha


En fotlänk o öronhängen som jag bara älskar.. dom var inte heller på rean föresten.. hade på mig igår.. o tappade de ena.. suck.. så ledsen för det.. men men får gå in i den affären på måndag då jag ska ha en heldag i stan igen innan jag åker hem..


Det var allt som shoppades i torsdags.. eller jao jag köpte ju dom där vita sortsen också som jag la upp som dagens förrut :)

Nu går vi in på vad som blev shoppat igår i globen city :)


Köp INTE två par nya skor om du ska åka till Sthlm o shoppa om du inte använt skorna innan.. shit vilka blåsor o skoskav jag fått.. sju plåster på mina små fötter.. helt otroligt haha.. ser dock inte så farligt ut på bilden men ont gör det vill jag lova.. särskilt igår när man skulle gå hem från tunnelbanan efter festandet, ajaj så jag tog av mig o gick i strumpor :P haha


Shoppade inte så jätte mycket om man jämför med torsdagen men lite blev de iaf:

En topp o ett par bekinitrosor.. (dom var inte heller rea, men måste ha de så jag kan bada nåt i år)
 

Två armband.. varav jag hade de ena igår..


Klänningen.. som jag hade på mig igår.. fast med ett brett svart skärp till, kanon nöjd :D


Lite halsband, den blåa hade jag ju såklart igår då =) Hehe.. här köper vi smycken för att man köper kläder så att de ska matcha :P Det fina halsbandet med blomman gick sönder när jag kom hem, får se om jag orkar gå tillbaka med det för de ska ju hålla, men då måste jag till globen igen.. aja får se hur jag gör..
 

Sen köpte jag lite smink också, som inte heller var på rea.. men men.. behövde verkligen en ny mascara, och ögonskuggor så de skulle matcha till kvällen igår :P haha.. jag är som jag är.. men hade inte med mig den färgen hemmifrån eftersom jag inte hade med mig kläder i dom nyanserna :P hehe Therese i ett nötskal, allt ska matcha :P


Aha det var allt jag shoppat.. än så länge iaf :P haha.. idag vet jag inte ritkigt vad vi ska göra.. vi ska väl på bio iaf.. tror jag.. aa vi får se när dom vaknar helt enkelt.. varmt är det idag också, nu är verkligen sommaren här.. klockan är bara strax efter tio o det är redan 24grader ute.. härligt.

Nee nu ska jag göra nåt annat.. vad vet jag dock inte, har alla saker i deras sovrum så kan inte göra mig iordning lr nånting haha.. jag kanske ska testa o ta det lite lugnt för ovanlighetens skull? :P

Ha en fortsatt bra dag..
På återseende!
//TucciT

Vilken underbar kväll =)

Publicerad 2009-06-27 09:35:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

09.13

Hej hej.. hann inte med att uppdatera nåt igår.. eller hann o hann, jag hade inte ritkigt lust helt enkelt =)

Gårdagen började med att jag sov (faktiskt) till kvart i nio.. weeii.. kan iof vart för att jag var vaken myyycket mitt i natten med disskutioner :P haha.. men men när jag vaknade så gick jag upp direkt, gjorde mig en smörgås.. satte mig lite vid datorn o snackade med N..

Gjorde mig iordning lite grann.. dock inte så mycket, skulle till globen men tänkte att utan smink är de större chans att jag får lite färg i ansiktet så jao.. blev som de blev o de gick bra :)

Sen tog jag iaf tunnelbanan till globen shopping, hittade lite saker, handlade lite på ica sen efter nån timme åkte jag hem igen o började fixa lite här hemma och gjorde mig iordning o så..

Vid strax efter fem, halv sex nånting så kom Bror o David hem från jobbet, vi käkade sen började dom göra sig iordning o jag gjorde inte så mycket.. sen börjades de med varsin drink.. mumms, igår var de inte svart för fem öre o få i sig nåt i alkoholväg =) Tihi..

Jag gick o mötte upp Fredrik.. min fredrik :P Inte träffat honom på ett år nästan nu.. för jävligt.. men kul var de iaf o vi hade lika kul som förra året :D hehe.. partyt var lite dött, men de var trevligt iaf.. tycker iaf jag.. Per o Anders kom också hit.. så jao vi festade, snackade massa o aa hade allmänt trevligt..

Sen.. sen.. sen vid typ halv tolv nånting (?) begav vi oss till tunnelbanan för att åka in till stan.. till Paradis.. ett gay ute ställe.. och ni som inte provat ett sånt ställa innan.. GÖR DET.. jag har aldrig så kul när jag går ut som jag har på dom ställena.. helt underbart.. Dansade som galningar gjorde vi (med mina sju skoskav och blåsor på fötterna, ajaj) .. o så gick jag o Fredrik o minglade runt lite o så.. aja jag hade iaf jädrigt kul, men i slutet var de nån som inte riktigt hade så kul så vi åkte hem.. iof var de bara typ 40 minuter innan dom stängde så de gör ju inte så mycket..

TACK mina underbara killar för en skit rolig kväll.. jag skulle kunna göra om de redan idag ;) Hihi.. Tog MASSA bilder igår, haha sikka kort.. så nu vet ni vad ni har o vänta er o se :D Weeii

Vaknade för en stund sen.. full kändes de som.. men nu har de börjat gå över o jag har bara jävligt ont i skallen.. Dom andra ligger fortfarande och sover.. Hörde dock David hosta till lite nu, hoppas han e på väg upp :)

Tror jag ska ta o kika igenom alla bilder nu.. o bara vänta på att dom ska vakna hihi... men hoppas ni andra också hade en kul kväll igår.. vad gjorde ni? :)

Kan ju slänga upp dagens från o Torsdags och Igår (på dagen) så länge..

Torsdag..
 

Igår.. min nya shorts jag köpte i Torsdag, tycker om dom =) hihi
 

De var allt för mig, på Bellas begäran så är det väl lika bra att lägga upp vad jag shoppat här i bloggen också =) Kommer ett inlägg med det senare eller om en stund =)

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

Uppe med tuppen..

Publicerad 2009-06-25 06:49:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

06.44

Morrn Morrn mina kära läsare.. klockan är inte ens sju o jag har redan vart uppe typ mer än 30 minuter.. hehe.. vaknade strax innan David begav sig till jobbet, förstår inte varför men aa.. så nu tycker jag inte det är någon idé att ens försöka somna om..

Sitter här i min ensamhet o funderar, på vad kan ni ju försöka lista ut men de kan ni nog inte.. bror ligger fortfarande och sover men han ska väl gå upp snart o gå till jobbet han också..

Besviken, Ledsen, Glad.. är nog så man kan förklara mig idag..

Ska snart gå ut o ta mig ett bloss för att sedan börja göra mig iornding tror jag.. åker med tunnelbanan vid kvart i tio in till stan sen =) Najs.. Ska ta och hänga upp lite av mina kläder här också så inte allt blir jätte skrynkligt igen..

Nehe har inte mkt mer o skriva.. kanske uppdaterar mer sen =)

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

God Natt

Publicerad 2009-06-24 23:44:00 i Familjen betyder allt!

23.34



Hej hej.. nu är de snart dac för o lägga sig.. sitter just nu ute på bllkongen en såhär skön sommar-kväll :) Underbart faktiskt.. ska snart in o lägga mig i den härliga soffan o hoppas på att somna snart så jag orkar med morgondagen som består av en ensam dag in the bif city =) Ler..

Idag har de inte hänt så mkt.. David o jag var iväg o handlade när jag kom, willys o systemet.. medans Emil jobbade, sen var det hem o säga hej till Emil lite snabbt innan han begav sig iväg o skulle fixa lite.. då passa David o jag på o spela lite skip-bo för att sedan gå ut på ballkongen i de fina vädret o spela Yatzy... såklart :D

*Renfia* hahahhahaha den du David ;)
 

David så glad så... kan de vara för att jag är här? ;) haha


Han försökte ta kort på mig men de gick inge vidare bra haha.. men de bjuder vi på :) Såå skönt me riktig sommarsol =)


Träd finns de faktiskt i Sthlm också, tro de eller ej :P


Jag på ballkongen nu ikväll, underbart.. jag trivs så bra här uppe :)


O sist att erbjuda är en bild på mig när jag sitter i Nybro i väntan på tåget :)


Nu ska jag ta med mig datorn in och gå o ta ett glas dricka för att sen lägga mig.. hoppas ni haft en underbar dag =)

Natti natt
På återseende!
//TucciT

Sthlm..

Publicerad 2009-06-24 15:03:00 i Familjen betyder allt!

14.57



Aha då var de bara ca 40 minuter kvar tills man är framme i storstaden :) UNDERBART.. ler.. När jag väl är framme så ska jag börja med att sätta mig lugnt o stilla o ta ett bloss.. e väldans sugen nu.. sen ska jag ta tunnelbanan ut dit där Emil o David bor.. får se om jag kaske behöver byta en gång, vi får se.. de lär jag ju märka hihi.. måste köpa en pensinärs-remsa också :P

Sen ska jag vänta utanför på att David ska komma hem från jobbet, hoppas han kan gå lite tidigare så jag slipper sitta ute i flera timmar.. ler.. skönt de e så fint väder så jag kan sätta mig på gräser o bara njuta av att vara i Sthlm.. för en sak e säker.. jag ska njuta som bara den :D

När David kommer hem så ska han och jag åka till Sikkla.. et köpcentrum i närheten.. ska handla lite mat o så.. ska bjuda dom på mat  i morgon när dom slutar jobbet har jag bestämt mig för :) Ler.. Sen när vi kommer hem kommer väl bror me hem skulle jag tro o då får jag äntligen träffa brossan som jag saknar nåt enormt.. sen får vi se vad som händer.. spela skip-bo lär det ju iaf bli =) o så ska dom öppna paket :) Sina fina guldpaket ;) hihi

Nehe nu ska jag se klart filmen innan jag är framme.. Jag saknar Dig...

På återseende!
//TucciT

Tåget..

Publicerad 2009-06-24 13:08:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

13.01



Hej hej... Nu sitter man här på tåget.. är snart i Nässjö.. och är BARA 2½timme kvar typ :) Har ju redan åkt i 2 timmar ungefär.. de känns de inte som, men tydligen har jag det :P hihi.. tur de finns internet i förstaklass så man har nåt o sysselsätta sig med.. är varmt som fan i tåget o skit kvavt.. mkt jobbigt..

Hade köpt en pastasallad med kyckling på Coop som jag skulle ha som lunch nu på tåget.. men usch o fy säger jag bara.. den gick ju inte ens att äta.. pastan var som gummi.. skit äckligt.. men jag åt iaf kycklingen o slängde resten.. tur man blir mätt av så lite.. har med mig en banan också som jag får ta o äta sen..

Nehe ska ta o kika runt lite nu.. läsa lite bloggar som jag inte haft tid med på sista tiden o så =) Sen ska jag nog fortsätta läsa min bok som jag började läsa nu på vägen till Alvesta.. "14-år till Salu".. verkar ritkigt bra o spännande :)

Ha en fortsatt bra dag, jag lär väl uppdatera mer här under resans gång ;)
Kramkram
På återseende!
//TucciT

Saknar

Publicerad 2009-06-23 16:58:00 i Familjen betyder allt!

16.54

Saknar min mamma nåt otroligt.. inte träffat henne mer än typ 2 timmar på 2½ vecka.. de e skandal o de känns.. är nog därför jag är så depp blandannat.. är inte van.. men förstår att hon måste vara med stackars morbror på sjukhuset :( Den stackaren, undra vad som pågår i hans huvud.. tycker så synd om honom.. jobbigt är det..



Händer inte ett skit här, ska snart käka lite.. annars händer inget.. är sjukt rastlös o uttråkad o saknar att spela skip-bo.. så nu Emil o David vet ni vad vi ska göra imon kväll ;) haha..

Usch vad fasen ska man hitta på i ensamheten?

I Hate It, But I Like You!

På återseende!
//TucciT

Midsommarafton

Publicerad 2009-06-23 15:03:00 i Vänner har en stor betydelse!

14.27

Hej hej.. tänkte ta o berätta lite om midsommar afton.. men de blir mest med bilder =) Hade iaf en mycket trevlig midsommar...

Sötisbebisarna, som bar växer o växer =)
  

Vi gav oss ut i skogen för att plocka grönt och lite fler blommor till midsommarstången o våra kransar..


Oliver fick gömma sig bakom allt grönt.. hihi
 

Lille Melwin  och Lucas var också med i sina vagnar =)
 

O Lilla Jonna också såklart, jag älskar denna bilden.. så somrig o fin..


Jonna var ute o gungade och var så stolt för att hon kunde ta fart själv =)


Jeans-killen Melwin som sitter så himla duktigt själv nu :) Dom växer så de knakar dom små liven =)
 


Sen var det dax att göra midsommarstång =) Det kom skurar titt som tätt, men vi gjorde de iaf.. ibland tog vi lite pause om de kom mycket regn annars höll vi på med den en stund.. jag hjälpte mest till o höll :)
 

Färdigt resultat, dock tycker jag nu att den ser lite död ut :P haha.. men men de blev iaf en midsommarstång.. jag hann aldrig vara med och dansa runt den för allt drog ut på tiden och jag skulle ju hem för att åka o jobba.. så vet inte om dom dansade sen? men de tror jag allt =)


Oliver satt i vagnen o såg glad ut som vanligt =) Och Jonna var så glad för sina blommor som hon sprang runt med.. så söta =)
 

Sen var det ju dax för att äta sill o potatis.. eller de gjorde vi nog innan midsommarstången.. eller jag vet inte haha.. mitt minne är ju inte vad de borde.. men iaf.. sill o potatis o de där goda åt vi iaf =) mumms.. Vi hade dukat ut allt på gräsmattan med bord o stolar o all mat o allt, precis när vi var klara kom de en sån himla skur så vi fick springa in med allt på varandan o börja om.. precis när i fått dit allt o satt oss så kom solen fram igen.. men de gick ju lika bra att sitta där =)
 
 

Kompisarna =) Tihi


Jag i min snygga krans.. haha.. första gången ja gjorde en krans vill jag påpeka... blev inga bra kort på mig men men.. så kan de vara ibland..
 

Meliwin med sin mamma o pappa o sina fina kransar..
 

Jag o Mell...


Jag o Melwin igen.. jag älskar detta kortet =) Nån mer som tycker om de? tih


Me and little Oliver :)
 

Sen på kvällen så grillade vi, jätte gott var det verkligen.. fast jag hade så ont i magen så jag satt o grät vid bordet, men de släppte lite sen...

Det var sista bilden för sen körde jag hem.. hoppas på att få lite fler ilder av alla andra som var med under dagen också =) Så glöm nu inte bort o skicka till mig Malin, Caroline o Madde med familjer.. :)

Är det någon som vill ha bort nån bild, så skriv en kommentar så fixar jag detta!

Nu är nästa års midsommarfirande bestämt iaf.. långt i förväg men ibland planeras det ;) Ler..

O så vill jag tacka för en underbar Midsommarafton, är så ledsen över att jag inte kunde vara med hela kvällen, men men så kan de vara när man har ett jobb som man har..

Vill även passa på att ytterligare en gång säga GRATTIS..vissa vet vad jag menar o andra inte =) Men vet ni inget så får ni heller inget veta :P

Midsommardagen jobbade jag men de var super lugnt på jobbet, nästan för lugnt, men de var himla skönt.. efter jobb åkte jag till Niklas stuga.. där jag möttes av att de var mer folk än jag väntat mig.. men de var mycket trevligt.. Det var jag, Niklas, Niklas mamma o kille och Niklas mormor o morfar.. väldans trevliga människor =)

Niklas o jag var ner till hamnen o så.. jätte mysigt verkligen.. men tyvärr glömde jag kameran så tog inga kort :(
 
Hihi.. Annars hände inte mycket mer under midsommarhelgen.. Jobbade söndagkvällen och det var sista jobbdagen innan semestern.. så nu har men semester.. wweehheyy :)

Nee nu ska jag gå o fixa de sista inför imon.. för imon åker ju jag till Sthlm :D Underart :D

Kram Kram
På återseende!
//TucciT



Fagerhult...

Publicerad 2009-06-22 20:57:00 i Vänner har en stor betydelse!

... Ja de var där jag befann mig på Midsommar, dagen innan midsommarafton och på midsommarafton med mina vänner o deras familjer som vanlgit var man ensam singel :P...

Tänkte ta o uppdatera med lite bilder o så.. iaf från dagen innan midsommarafton till att börja med.. har ändå lite tid nu när jag sitter o ska snart käka.. pappa kommer förbi med lite kattsand här när som helst också =)

Jao dagen innan midsommar började med att jag mötte upp Caroline med familj för att samköra till Fagerhult..  Vi körde lite fel till o börja med men kom rätt till slut iaf =) Väl framme så packade vi in allt o.s.v.. snackade lite skit o aa.. allmänt umgicks bara.. sen var de dax att ut o plocka blommor inför midsommarafton så vi begav oss ut o plockade.. =) Kändes som riktig sommar fast att vädret inte var de varmaste =)

Sen grillade vi lax med romsås o potatis.. mumms vad smarrigt det var.. o öl o sprit o grejer hehe.. sen spelade vi lite Kubb och sen gav vi oss in o spelade poker rätt sent in på kvällen =) Det var himla trevligt måste jag säga =)

Nu ska ni få lite bilder från kvällen..

Jesus själv.. haha.. Thomas snackar alltid om sin jesus.. så när vi hade spikat ihop grunden till midsommarstången så var han ju bara tvungen o lägga sig på korset... självklart :P


Sötis Jonna =)


Kubb..
 

Sen lite från när vi spelade poker =)

Glada verkar dom vara.. hihi
 

Madde o Jag... sista korten från denna kvällen...
 '

Tack mina vänner för en super trevlig kväll =)

På återseende!
//TucciT

Vad söt du är..

Publicerad 2009-06-22 16:03:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

15.59

Hej hej..

Hur underbart är det inte att ligga bredvid nån som sover och sen vaknar  och bara titta upp på en o säger.. hej sötnos.. vad söt du är då... att bero på ingenting liksom :) Aw..

Gud vad jag blviit dålig på att uppdatera.. ber om ursäkt för detta, har inte ritktigt tid eller ork :P haha.. Fast nu håller jag på o tvätta, åker ju om TVÅ dagar.. weeii vad jag längtar!

Var väl bara de jag ville säga :P haha.. ni får stå ut.. de kommer att komma mer blogginlägg snart.. på Onsdag när jag sitter på tåget ska jag försöka blogga lite mer kanske.. vi får väl se ;) hIhi

Ha de gott mina läsare... håll ut...
På återseende!
//TucciT

Jobb..

Publicerad 2009-06-18 05:24:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

05.17

Morrn Morrn... Nu är man uppe innan tuppen för att åka iväg o jobba.. Är svinigt trött, har haft en förjävlig natt i natt.. önskar jag hade haft sällskap för jag sover så mycket bättre då, även om jag inte får sova hela nätterna då heller..

Var ju iväg på GBP-träffen i tisdags.. mycket trevligt och tiden den bara rann iväg.. men guuud så söt hennes lilla mini-gris var.. så kelen o go.. han gick runt där inne o nöffade med oss.. tills vi tog ut honom i hans hage på trädgården en stund.. fick även jätte god middag som bestod av Tacos.. Här får ni lite bilder på sötingen Rasmus =)

Hehe jag diggar denna skylt..


Är han inte underbart söt? :)
 


Mys.. jag vill också ha en liten griss som går runt o nöffar.. nöff nöff
 

Efter jag hade vart på träffen så var jag hemma rätt så sen o N kom på besök.. sen var han här tills igår kväll.. medans jag höll på o dona med att tills idag så spelade han lite o så.. Är så skönt att ha nån som väntar på en när man kommer hem.. ler.. (jag var iväg på jobb några timmar igår mitt på dagen) o även skönt att bara ha nån här medans man donar.. nån som bara är i lägenheten liksom.. jag får mer gjort då.. konstigt nog..

Jag åker ju idag, till Fagerhult :D.. men först så ska jag iväg o jobba...

Nu ringde min klocka att mina ägg är klara.. måste försöka få i mig nåt på jobb idag så får bli en ägg-macka tänkte jag..

Ha en bra dag alla..
Kram Kram
På återseende!

//TucciT

Dagens..

Publicerad 2009-06-16 13:35:00 i Här är jag!

Slänger upp lite dagens lite snabbt innan jag ska fortsätta att packa.. måste käka om en stund me så jag är klar sen o kan gå bort till butiken där jag hämtas vid tre =)

 

Mitt ansikte ser ut som fan på bilderna, men men de får vara så.. orkar ej ta om :P

Ha en fortsatt bra dag.. för de ska jag ha =)

Kram Kram
På återseende!
//TucciT

Träff

Publicerad 2009-06-16 10:30:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

10.18

Morrn morrn alla glada =) Hur mår ni idag då? Iof ingen ide o fråga för inte många som svarar om man räknar med hur många som läser.. aja..

Igår var de ju planering me tjejerna.. de gick bra, så nu är det klart vad vi ska äta under midsommar o allt de där.. Mumms kommer de nog o bli :) Efter de stannade Malin kvar en lite stund o snackade lite.. sen åkte jag iväg o handlade på Netto o Kvantm.. sen var jag så himla trött igår så jag låg på soffan en stund o bara tog de lugnt.. sen körde jag en runda innan de var dax att hämta upp Niklas..

Spelade wii o åt ägg-mckor gjorde vi, sen var vi hemma hos honom en stund o skulle hämta en sladd till mitt wii för han skulle fixa med en sak.. men de funkade ju inte :P haha.. jag hade rätt, men men man vet aldrig förens man försökt..

Nu sitter jag här., väntar på att våra bästa år ska börja.. sen efter de så ska jag börja göra mig iordning.. ska på GBP-träff idag på öland (gastricByPass) vi är fem tjejer som brukar träffas.. ibland bara fyra... men vi ska egentligen vara fem... o idag e de hemma hos en tjej på Öland.. sk bli mycket trevligt..

När jag kommer hem efter det så får jag se vad klockan är och så.. se om jag kan börja packa lite idag med.. är ju lite som man behöver ha med sig till Midsommar..

Är trött idag.. vet inte varför.. sov ändå ända till TIO.. helt otroligt..

Hoppas min mamma kommer hem idag.. saknar min mamma massor.. men förstår hon vill vara hos sin bror nu när han behöver henne sååå mycket.. stackarn.. jag klarar mig ju utan mamma ett tag så de e lugnt.. men jag saknar ju henne ändå =)

Älskar dej mamma...


Nehe nu ska jag ta o kika runt lite innan de börjar på Tv:n... Ha en bra dag alla..
Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

SINGEL Tess

Publicerad 2009-06-15 18:27:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!



That´s me... för er som tror nåt annat.. nu ska jag klargöra lite här...

Jag är inte KÄR.. jag är INTRESSERAD av nån.. det är INTE samma sak..
Jag kommer inte bli tillsammans me nån imon En vecka..
Jag har inte släppt en annan person helt o hållet och det krävs MER än o vara INTRESSERAD av nån för att bli tillsammans..

Det är MYCKET som ska klaffa runt omkring m.m.m.

Jag trivs i N närvaro, men för det behöver jag inte vara KÄR, KÄR för MIG är INTE samma sak som att vara intresserad!
Intresserad kan man vara rätt så lätt, men som sagt var.. det krävs mer av mig för att bli KÄR..

Jag kan SAKNA en persons närvaro utan att vara KÄR.. N Har alltid betytt mycket och det är det sååå många som vet.. men jag blev SVIKEN av TVÅ personer.. that´s it.. det är gamalt..



Sådär ja.. skulle bara skriva av mig så ni vet hur det ligger till.. öppna mitt hjärta så folk förstår o slutar anklaga mig för mina egna känslor.. för dom vet jag nog bäst själv.. hoppas jag! Men blir jag nu kär.. då ska man nog hålla käften!


Det var allt för mig.. nu ska jag gå o röka o diska o få ut min ilska.. sen får vi se.. får kanske besök..

Ha de bra alla läsare!
På återseende!
//TucciT

Dagens..

Publicerad 2009-06-15 10:39:00 i Här är jag!

10.36

Slänger upp dagens lite snabbt bara, ser våra bästa år.. sen kommer folket hit o planerar midsommar.. trevligt trevligt..

 

Nu ska jag ta o titta klart o dona lite.. måste dammsuga av lite bara.. Tessie har sandat o hårat ner här.. så får bli en snabbis med dammsugaren.. hehe de lät de :P skratt.. ne usch :P Nee men sen får dom ta de som de är.. hihi..

Nu pep min mobil också..

kram kram
På återseende!
//TucciT

Måndag..

Publicerad 2009-06-15 09:40:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

09.34

Tjena...

Ah då går man in i vecka 25 idag då.. vilket innebär min SISTA arbetsvecka.. sen börjar jag inte jobba förens fredagen i vecka 31.. ska bli härligt =) Nu får vi bara hoppas på fint väder med då.. Idag ser de lite mulet ut.. men de skulle ju bli fint idag? Aja men får väl hoppas iaf...

Idag händer de nog inte så mycket, täffas o planera inför midsommar.. efter det ska jag bege mig iväg o handla lite till det, (EFTERSOM JAG HAR RÄTT SÅ FULLT UPP I VECKAN) funderar faktiskt på att åka in tll kalmar och göra det, så jag kan kolla bekini samtidigt.. aja får se vad jag orkar sen och hur mycket klockan blir..

Inte sovit bra alls i natt, vänt o vridit mig som en toker, vart uppe fleeera gånger os.v.. så e rätt så seg..

Nehe nu vet jag inte vad jag ska sriva gott folk.. men ha en bra dag!
Kram Kram
På återseende!
//TucciT

Som befarat..

Publicerad 2009-06-14 20:32:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

20.25

... Så blev det inget idag.. stackarn ligger hemma och är sjuker.. så de har inte hänt mkt idag.. vart här hemma i min ensamhet, fast det har iof gjort att jag hunnit ha lite andrum o tänka o känna efter.. mer än så behöver inte alla veta..

Kan ju bara säga att det inte är kul i ensamheten.. jag saknar faktiskt.. så e de.. mer har jag nog inte kommit fram till :P Inte officiellt iaf =)

Pratade med mamma förut också, tänker på min morbror typ dagarna i ända.. iaf stora delar av dagarna.. hoppas så innerliggt att allt ska gå bra, måste vara jätte jobbigt för dom som är hos honom när han kanppt inte förstår vilka hans syskon eller barn är.. men efter ett tag kommer han på det o de är ju ett pluss iaf =)

Suttit ett bra tag o pratat med Madde nu iaf.. skönt faktiskt..

Nehe nu ska jag se om jag kan käka lite grann kanske.. blir nog sängen rätt tidigt idag skulle jag tro.. så att morgondagen kommer desto snabbare ;)

Puss o Kram...
På återseende!
//TucciT

2 kilo nästan :D

Publicerad 2009-06-14 15:45:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

15.38

Hej hej.. Nu sitter man här.. igen.. har tråkigt.. spelat lite wii i min ensamhet.. jag vill ju hitta på nåt ju... försökt få tag på folk också, Malin svarar inte, Sara var tvungen o plugga o aa.. alla e nog upptagna hehe.. Lisa var iaf borta vid affären så var där o tog ett bloss o snackade lite med henne iaf.

Har vart ute hos pappa lite.. snackat lite skit o käkat o så.. trevligt =) hehe.. o de blir så himla snyggt på altanen nu när han nästan målat klart allt.. läckert =)

Vägde mig också, inte gjort på en vecka nu typ.. eftersom jag bara står still hela tiden.. men nu så.. nu hade jag gått ner nästan två kilo :D Weeii.. undra om de bara är nåt tillfälligt eller om kroppen börjat tappa kilo nu igen.. de återstår o ser.. men glad blev jag iaf :)

Vad ska man hitta på egentligen? nån som har nåt förslag? Är fint väder så suttit på balkongen men hur kul är de o göra de ensam hur länge som helst då? nje.. precis.. inte direkt skoj...

Aja får väl ta o snoka runt lite på nätet o hoppas nån hör av sig snart som vill göra nåt..

På återseende!
//TucciT

Dagens..

Publicerad 2009-06-14 12:01:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

11.49



Hej hej nu e jag här igen.. är på blogg humör idag märker jag.. känns som jag har jätte mycket o skriva men ändå inte...

Ska snart ta o köra hem till pappa o njuta lite av solen o fixa med min tvätt =) Se om han vill göra nåt o äta me mej också.. måste ju se till så gubben får mat i sig nu när inte mamma är hemma :P haha..

20 grader på min balkong för tillfället.. ändå e de mest skugga där.. o varit typ hela morronen.. hoppas de stiger ytterliggare så de blir en härlig dag idag =) De behövs..

Aja dagens var de jag skulle lägga upp ja.. hehe.. varmt idag (säger folk när de e 20 grader iaf) så ÄNTLIGEN kan jag få använda mina härliga shorts.. är så glad för dom.. hehe.. inget märkvärdigt men glad för jag kan ha sånt nu.. aldrig kunnat ha nåt så kort på mina ben :P

  

Sen tog jag lite flumm bilder me :P haha.. dom får ni inte.. eller äe jag slänger upp dom också haha.. lite får man väl bjuda på sig själv :) Ler.. som sagt.. flumm har jag blviit idag.. vet inte varför mene e glad o lycklig samtidigt som jag är arg o ledsen.. då blir jag såhär.. så jag ska nog alltid vara allt de där för de blir så kul då.. hmm.. nehe nu ska flumm Tess sluta o istället slänga upp bilderna :P

 

Haha som ni märker hade jag lite tråkigt, då blir de inte roligare än vad man gör sig liksom.. haha..

Nehe nu ska jag fixa lite innan jag ska kila..

Ha en fortsatt bra dag alla.. o snälla ge Flummet lite kommentarer så blir hon glad :) Ne nu går de utför nu pratar jag om mig själv som tredje person.. ber om ursäkt för de.. men ha de gott iaf...

På återseende!
//TucciT

Reklam shit..

Publicerad 2009-06-14 10:02:00 i Tankar och funderingar!




Shure bettan... skulle inte tro det... jag tror knappt det finns kärlek längre.. eller just nu känner jag att de finns kärlek till mig, men ska jag någonsin känna kärlek igen? Är jag kanske kär utan att vilja inse?

Jag trivs med tillvaron som det är just nu, men tyvärr är jag den som tänker ett steg längre fram hela tiden, tror de e mitt problem faktiskt.. och ärligt.. jag vet knappt hur Kärlek känns, inte sann kärlek där båda älskar varandra.. man blir ändå alltid sviken.. varför lägga energi på att bli kär igen då?.. De kan man undra..  Däremot kärlek från bara ett håll, de vet jag precis hur det känns, ruttet.. lite ruttet som falska människor..

Aja blev bara arg när jag läste reklamen som kom fram när jag skulle in på nån sida!

Nu längtar jag bara till Sthlm.. kanske man träffar på en härlig stockholmare då? Klart jag gör.. jag ska ju träffa Bror o David o Freeeedrik :D Weii.. fast iof ingen av dom e ju riktiga stockholmare.. så de blir nog svårt.. o jag behöver inte hitta nån, jag står här ensam på mina egna ben som alltid, förrutom att jag nu för de mesta har ett gott sällskap kväll som natt som dag.. typ.. eller nåt :P Nehe nu blev detta flum flum o åter flum.. så nu går jag o tar mig en skön dusch istället..

Gud vad folk kommer höra av sig o undra idag.. eller aa vet iaf två tror jag! tralalala hör av er om ni vill, får se vad ni får svar på.. jag e lite lurig idag känner jag.. o helt plötsligt blev jag på bättre humör, samtidigt som jag e så förbannad, sån är jag.. förbannad för mkt så blir jag bara jävlig o flumm och aaa sprallig tror jag.. så nu.. nu blir de andra bullar här idag.. nu ska de hända grejjer!

Ha de bäst!
På återseende!
//TucciT

Våga berätta sanningen!!!!!!!

Publicerad 2009-06-14 09:27:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

09.07



Jag har ett bra tag befarat detta, nu vet jag att det är sant.. att ingen kunde vart så ärlig o berättat istället för att smyga med det? Att ingen kunde vart stark nog e säga sannningen så jag hade sluppit läsa mig till det! Lite besviken på vissa är man allt, lita på människor? näe precis, visst jag har inte frågat heller för jag har inte velat ha den hårda sanningen... men nån kunde väl berättat? Suck... så pass nära står man liksom ändå så man kunde fått veta, sagt de på ett snyggt vis liksom när vi ändå nästan snackat om saken.. åhh..

Nu är alla taggar utåt idag, för jag fick så ont i magen o blev så argh.. suck.. stackars den som möter mig idag (Niiiiklas, stackars dej..) ;)

Aja igår var de iaf en mkt najs kväll med Niklas.. öl, lite shot, wii o en halv film typ.. sen kom även Lisa o blossade med mig.. de var ju på tiden att hon kom o tittade hur jag bor =) hehe...

I dag e man uppe rätt så tidigt.. vart uppe ett bra tag iaf.. snart dax o börja fixa iordning här hemma efter igår, sen göra iordning mig själv också kanske? hehe.. Väldans mkt sol ute redan nu så idag blir de nog o dra till stugan o vara där i af tills imon eller så.. ska bli trevligt.. får la se om Niklas får med sig dom två andra med.. hehe vi får se.. kanske inte blir nåt alls? Skulle ju inte förvåna mig.. o stackars honom som ska stå ut me mej idag igen :P haha.. näe han gör de nog frivilligt.. men mitt humör försvann helt o hållet nu! Får bli o städa av sig ilskan så känns de nog bättre sen!

Midsommar känner jag inte för längre, inte alls.. men de blir säkert trevligt ändå.. fast skulle vilja vara med på midsommar afton istället på kvällen men näe da så kul ska man inte få ha de för man ska upp o jobba på lördagen.. sen söndags kvällen jobbar man med.. sen e de SEMESTER.. weiii... Nån som har tips på nåt man kan göra Lördagskvällen?

Nu får jag fokusera på Honom med stort H så ska de nog fixa sig.. *fokusera fokusera* så kanske man blir lite gladare.. eller nåt..

Bläää för idag, jag som hade sett fram emot denna dag.. nu e de kört.. iaf morgonen e bortblåst.. nu står de lite disk som väntar på att en besviken Therese ska gå o diska dom... så får göra de!

Ha de bra!
På återseende!
//TucciT

Morbror..

Publicerad 2009-06-13 15:55:00 i Familjen betyder allt!

15.45

Detta inlägg är mest riktat till min morbror.. jag hoppas verkligen du blir frisk igen.. ovisheten gör en förtvivlad och att höra/se sin mamma så ledsen gör otroligt ont.. har skvätt en hel del tårar jag också.. de gör ont att inte kunna göra något.. utan bara vänta o inse o vänta.. önskar jag kunde göra något för min morbror, moster, MORMOR, mamma o min andra morbror o självklart morfar.. alla mår dåligt o detta är jätte jobbigt... men alla tycks ta det rätt så bra ändå..

Min morbror Pelle liggger alltså på sjukhuset o är väldigt dålig.. igår var de lite bättre på kvällen när mamma kom ner, men han pratar om allt möjligt lustigt o vet knappt ut eller in.. idag ringde mamma o han var väl sämre igen.. hoppas hon ringer snart så jag får mer uppdatering..

Därav all min deppighet igår.. ni som kanske undrat vad som hände me mej, men de är en jobbig situation och att sitta här 30 mil bort och ha släktingarna där nere i skåne som är orolig de gör ont, samtidigt som jag funderade på att åka ner så tänkte jag att min mamma kanske behöver vara hos sin syster o sin mamma o alla ensam.. jag vet att dom stöttar varandra så de känns tryggt ändå, så jag avvaktar med att åka ner, men blir de ännu sämre så tar jag tåget.. eller bilen..

Jag har inte träffat denna morbrorn så mycket sista tiden av olika anledningar, ändå gör de så ont, det är ju trotts allt min morbror..

Annars händer inte mycket.. har städat här idag av ren frustation och oro i magen.. fått nästan allt klart.. bäddat rent, bytt ut alla handdukar o aa allt sånt där..  är bara lite lite disk som ska diskas... precis käkat så då blir de ju lite disk..

Ska åka ut till pappa om en stund, måste låna deras tvättmaskin o så.. sen ikväll hoppas jag på besök.. vi får la se :P haha

Ne nu har jag inte mkt mer o skriva...
Ha de gott alla mina läsare, hoppas ni mår bättre än mig..

Kram
På återseende!
//TucciT

Jobbigt

Publicerad 2009-06-12 20:20:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

20.20

Att tycka om någon är att finnas för någon...

Vart är människor när man behöver dom? / jag behöver dig
Jobbig dag idag

Talang final nu sen blir de nog sova.. orka vara uppe... :'(

Jobb..

Publicerad 2009-06-12 05:18:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

05.15

Morrn morrn alla glada =)

Nu är de snart dax för jobb, är svin trött o morgonen blev så himla lustig här när jag vaknade ler.. men men så e de ibland.. tänkte snart ta o göra iordning mig o bre mig en macka så jag får nåt i mig kanske..

Har inte hänt så mycket sen sist.. igår var mamma här o fikade med mig o N.. trevligt.. sen åkte jag hem till mamma o såg den där serien en japansk tv-show.. dom e ju inte kloka :P Haha.. efter de åkte jag hem direkt nästan o la mig o så.. :P

Vad händer i helgen alla? Nån som ska göra nåt skoj tro?

Nehe ska ta o kamma ut mitt blöta hår nu så de hinner torka lite o så..

Ha en bra dag alla.. så hörs vi =)
På återseende!
//TucciT

Gårdagen..

Publicerad 2009-06-10 14:06:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

13.52

Hej hej... börjar med gårdagens outifit sen skriver jag lite :) Titta o njut? :P

 

Aha.. igår då.. ja vad hände? De kan man ju undra.. och de ska inte ni få veta.. skratt.. joda.. de kan ni väl få då om ni tjatar så på mig :P

Besöket var sent ännu en gång, så slutade med att jag hann laga klart köttfärspajen o allt innan han kom, men de gör inget.. han kom ju iaf till slut =) Spelade lite wii medans pajen stod i ugnen..

Sen så kom det spännande ögonblicket.. Hur skulle köttfärspajen smaka?.. Vi satte oss o tog fram salladen som blev väldigt god.. testade nån ny dressing (sånt där vingäer tjöfrejs) blev kanon gott.. annars e jag ju inte så glad för sånt.. o pajen.. mumms den blev över förväntan.. så ja med andra ord en mycket lyckad måltid =)

Sen blev det wii spelande igen.. ett bra tag.. sen vid elva tiden satte vi på filmen så de blev film-mus med jordgubbar o glass.. gottit... skulle vara en bra film som fått bra ressensioner.. men NEJ tack.. jävligt dryg ryssare som inte var alls så otäckt som det stått om den.. näe.. minus till den filmen.. de tycker vi båda två... När filmen äntligen var slut så spelade vi lite till.. så det blev en väldigt sen kväll.. men de var mkt trevligt..

Nu sitter jag här ensam hemma.. funderar på att dra ut till mamma en runda för hon ville jag skulla handla lite till henne.. mene jag får se.. mår så sjukt illa :(

De var nog allt jag hade just nu.. ha en bra dag alla så hörs vi =)

På återseende!
//TucciT

Måndagens..

Publicerad 2009-06-10 13:51:00 i Här är jag!

Nu ska jag börja lägga upp dagen bara för o retas lite med dom som stör sig på det :P Vi börjar då med måndagens som jag glömde lägga in då..

 

Besök..

Publicerad 2009-06-09 17:33:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej hej alla mina läsare.. allt bra med er?...

Nu sitter jag här igen, vet inte riktigt vad jag ska skriva, igår var vi ute o åt o var på bio.. jag o alla tjejerna.. mycket trevlgt.. de måste göras om fler gånger =) Ler.. Synd bara om resturangen men men så kan de gå ibland :P haha

Nu görs de inte mycket.. sitter o väntar på besök... får väl se när han dyker upp, men borde vara nu när som helst.. Idag blir de köttfärspaj o sallad.. mumms ;)

Nehe ska ta o fixa lite här nu.. eller aa kanske börja lite me salladen o sen gå ut o ta ett bloss med.. vi får se vad jag hinner med..

Ha en fortsatt bra eftermiddag o kväll alla =)

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

MIssförstånd?

Publicerad 2009-06-08 10:54:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

10.54

Är det nån som missuppfattat mitt senaste inlägg från igår så.. såhär är det.. det är inte så att jag vill nåt me nån.. de e snarare så att jag inte vill.. inte här o inte nu.. och det vill jag inte ska förstöra...

Så ligger de till.. så ni vet :)

kramKram

Såra..

Publicerad 2009-06-07 23:55:00 i Tankar och funderingar!



Dagens sitat:



"Då var jag en liten skit som inte visste halv sju, om någonting"





Den tyckte jag var lite kul :) Mkt saker idag som fått mig o må bra.. o mkt som fått mig o må skit.. bra att nån kommer o väger upp det onda. :)



Rädd är jag för att såra.. men lika rädd för at bli sårad.. kanske är det problemet?





Du är så härlig när du skriver, jag hoppas detta kan bli bra..

jag vill inte såra!

Anonym

Publicerad 2009-06-07 21:36:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

UTROTA BÖGERIET...DÖD ÅT GAY MÄNNISKORNA

HUR FAN KAN DU SKRIVA SÅHÄR I MIN BLOGG? HUR FAN KAN DU? DEN SOM GJORT DETTA KAN JU UTROTA DOM SOM SKA ENVISAS MED ATT KOMMENTERA ANONYMT!!!




Funderar på o lägga ner blogg o allt..

Bilder

Publicerad 2009-06-07 09:17:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

09.01

Hej hej.. Nu sitter man här igen.. dålig igen och orkar inte göra nåt, då får de bli att uppdatera bloggen lite.. låg på akuten hela eftermiddagen/kvällen igår.. men fick för FÖRSTA gången komma hem samma kväll.. aja.. uppdaterar sjukhusbloggen nån gång om det hela.. suck.. e så sjukt trött på skitet..

Aja tänkte iaf ta och uppdatera här med lite bilder från förra helgen då brossan o David var hemma.. vi var o grillade hos Angelica, Gurra o Oliver.. så.. titta o njut som jag brukar säga :)

David fick äran att mata lite Oliver.. hihi.. lilla o lilla.. han är ju rätt stor, men bara typ 4 månader =)


Brossan.. Grillmästaren som fick de mesta o brinna ;) haha


MIn otroligt söta mamma.. vist är hon söt? :D


Hur gammal tycker ni han ser ut?, om ni inte hade vetat hans ålder?




Massa god mat blev det.. mumms så smarrigt de var =)


Jag o lilleman.. låter bilderna tala för sig själv.. men han tycker om mig även om de inte ser så ut på bilderna, han brukar titta jättemkt på mig.. hans mamma sa att han fastnat för mig för han blir halt fasionerad (hur stavas de?) när han ser mig, kul o höra =)
 


Snyggingen själv?! Haha


Äntligen kort på pappa, inte de bästa precis men men.. e iaf kort på min älskade PAPPA :)


Några bilder till på sötnosen :D
  


Mormor o morfar? ;) hahaha.. jao nästan iaf :D


Det var allt jag hade o bjuda på för denna gången.. nu ska jag vila igen..
Ha de gott mina läsare..

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

Trevlig kväll..

Publicerad 2009-06-04 22:09:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

21.56

Det blev en trevlig kväll :) Jag har inte haft nån mer otur haha.. får hoppas de håller i sig tills jag lägger mig ;) Men med mig vet man ju aldrig..

Vill börja med att GRATTA Brossan o David på er 2års dag.. herregud vad tiden går :D Helt galet.. men skoj :) Grattis till er iaf..

Kvällen har varit mycket trevlig, började med att Niklas kom till slut, tog dock ett bra tag.. haha.. när han kom så hade han med sig smörgåstårta som han hade lovat.. de var smarrigt :D Fast han hade köpt den och inte gjort själv.. skratt..


Han hade även med sig en bukett blommor till mig, det fick mig nästan o häpna.. blev väldigt förvånad.. men självklart glad.. hur ofta kommer nån med en bukett blommor till mig egentligen? haha har typ aldrig hänt, om det inte är nåt speciellt förståss..  TACK Niklas.. blev super glad även om de kanske inte såg ut som det.. blev väldans förvånad så jag skyller på det.. för glad blev jag iaf :)
  

Så nu har jag fina blommor på mitt bord :) Jag som funderade senast idag på att köpa mig en bukett blommor nån dag så de ser lite sommrigt ut på mitt bord.. men se där.. nu slapp jag det också :) hihi..

Sen så spelade vi wii haha.. så kul de var.. skratt.. sen fikade vi med jordgubbpaj som jag gjort.. smaskens.. hoppas ju att han tyckte de med iaf så sa han det :P haha..


Nu sitter jag här i ensamheten igen.. men en tokigt kelen Tessie... hehe.. Ser på grannfejden.. sen blir de nog sängen tror jag.. har ju ändå inget att göra.. men vi får se..

Oj det blev lång uppdaterande.. haha.. var på så bra humör så kände att jag kunde uppdatera lite nu, folk verkar reagera illa när jag skriver om hur jag mår om jag är deppig, så därför skiter jag i o skriva ibland istället.. plus att de känns som folk ibland bara hör av sig för att fråga nåt om nåt jag skrivit i bloggen o.s.v..

Nehe nu ska jag sluta skriva.. ha de gott så länge!
På återseende!
//TucciT

INTE min dag idag..

Publicerad 2009-06-04 16:22:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

16.19

Hej hej..

Usch idag e de inte min dag.. tänkte bara uppdatera lite snabbt, för sen ska jag spela lite wii och sen kommer Niklas med smörgåstårta och jag ska göra jordgubbspaj.. aja.. så är det..

Började förmiddagen med att jag halkade i duschen.. ajjj skrek jag då typ.. sen skulle jag börja med pajdegen.. välte ut all mjöl över golvet så var bara att ta fram dammsugaren.. sen åkte jag och skulle handla.. då glömde jag min cigg jag köpte o märkte detta typ två timmar senare, sen gjorde jag vaniljsås.. ställde in den i kylen.. nån minut efter hör jag hur nåt ramlar i kylen.. då är de vaniljsåsen som vält o är typ över hela kylen.. så var bara att börja skura.. usch.. undra vad som händer här näst? hehe..

Mår lite bättre idag, har iaf ingen feber o så.. så i helgen ska jag jobba.. härligt.. :P

Nehe nu ska jag ta o spela lite o så innan han kommer..

Ha de gott så hörs vi!
Som ni märkt orkar jag inte uppdatera så mkt längre.. orkar helt enkelt inte.. men iaf :P

På återseende!
//TucciT

Dagens..

Publicerad 2009-06-01 23:08:00 i Familjen betyder allt!

23.04

Dax för lite dagens..
 

Vart på sjukhuset o fixat med lite saker idag.. gick kanon typ.. Annars mest tagit de lugnt.. mår ju inte så jätte bra..
Imon kommer moster o hennes man.. utan barnen.. annars blir de lugnt..

Slagit in fler paket till bror o David idag :D Måste skriva de och göra dom lite nyfikna!
Guld paket till er för att ni är GULD värda!
 
 

Det var allt för mig idag, tack o hej..

På återseende!
//TucciT

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela