Välkommen!

Att inte få den sömn man behöver...

Publicerad 2014-11-30 11:55:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Är så trött, så trött.. 
 
Operationen för bråcket i magen närmar sig med stormsteg, närmar sig med stormsteg gör även ångesten.. drömmarna, dom är fan de värsta.. hyper stressad verkar jag vara..
 
När jag väl somnar (med hjälp av alla mediciner jag har till det) så kommer drömmarna direkt känns det som.. är de inte att jag kommer dö av narkosen så är det att vi inte hinner i tid till julfirandet, eller så blir jag super sjuk för operationen inte går som den ska, ofta så dör jag i drömmarna och Andreas hinner inte till mig för att säga hej då..
 
Jag HATAR att jag inte kan styra över mina dumma idiotiska drömmar! Inte konstigt man får massa ångest om dagarna och inte kommer till ro om kvällarna.. 
 
Jag VET ju att operationen kommer att gå bra, men ångesten gör mig svag, tröttheten gör mig svag, jag behöver SOVA! 
 
Detta blev ett tråkigt inlägg, men Vi önskar iallafall Er Alla en riktigt mysigförsta advent!
Jag älskar att man kan börja räkna ner till julen nu, jag är ju som ett barn när det gäller julen som ni flesta nog vet ;) 
 
 

Det är mycket nu...

Publicerad 2014-11-12 10:07:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Känner att bloggen ligger lite efter, men försöker få tillbaka min skrivglädje igen.. mår ju faktiskt så mycket bättre när jag kan skriva ner mina känslor <3
 
Haft lite ångest inatt igen, som dom senaste nätterna.. men har ändå sovit helt OK..
 
Oron som finns där hela tiden är att jag den 5:e December ska sövas och lägga mig under kniven igen.. ser inte fram emot det precis.. har ju ett bråck i magen som måste repareras och nu efter lååååång väntan så har dom fått ihop en tid till mig.. dom måste nämligen ha hit en läkare från Oskarshamn som ska operera mig tillsammans med min kirurg.. vi får väl se hur det hela slutar... men bra hoppas jag såklart, så jag slipper ha ont..
 
Andreas kommer vara iväg när jag opereras, men han har lovat att vara med mig när jag skrivs in dagen innan operationen.. sen får vi se när jag opereras på fredagen om han hinner in snabbt och hälsa på mig innan han åker iväg.. känns lite sisådär, men mamma och pappa kommer upp och bor hos oss över helgen där så att dom är här iaf.. tryggt! Men det gör ont som fan i mig att Andreas inte kommer vara hemma mellan fredagen och lördagen :/ 
 
Jag är kanske lite "fånig" men jag får alltid för mig att jag kanske aldrig mer vaknar upp efter operationen, eller att jag kommer bli super dålig.. Andreas tycker inte riktigt om när jag tar upp det, som att jag tex härromkvällen grät och undrade hur vi gör om han är iväg och jag blir jätte dålig eller inte vill vakna.. om jag helt enkelt dör när han är iväg.. visst det är ju bara att dom ringer honom, han kommer ha koll på sin mobil hela tiden och ha kontakt med oss såklart! Men ändå, varför ska denna ångest och skräck ligga över mig som ett svart moln? 
 
Jag VET ju att jag kommer vakna denna gången också.. men oron ligger här hela tiden och jag kan inte riktigt koppla av.. det är inte ens fyra veckor kvar och de känns som tiden bara rusar.. vill att tiden SKA rusa så de blir överstökat men samtidigt vill jag kunna trycka på en knapp och stoppa tiden så jag slipper skitet...
 
Igår blev de även bestämt att dom måste operera min fot, men detta kommer ske efter jul efterrsom jag ska operera magen nu först.. så tid om när det blir kommer hem så småningom.. sen mina händer ska jag njuta nya skenor till nästa vecka och hjälper inte de så blir de operation där också ju.. ja, som sagt.. det är LITE MYCKET just nu!!!!
 
Men välskomna till THERESE´s liv... 

Ett barn som ligger oss väldigt varmt om hjärtat!

Publicerad 2014-11-10 17:52:40 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

Sista tiden har varit kämpig på många sätt.. inget jag tänker hänga ut här i Min blogg, men så mycket som att Emrick kommer oss allt närmre och närmre kan jag säga.. han och jag har verkligen "våra egna grejer" nu som upprepas när vi ses..
 
 
Han är så glad för mig och jag lika glad för honom.. även han och Andreas kommer varandra närmre och närmre och det är så fruktansvärt kul att se.. <3
 
Detta är riktig kärlek!
 
Älskar dig Emrick <3
 
 
 
 

En fantastisk lycka!

Publicerad 2014-11-10 12:58:00 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

 
Jag får vara med och dela en fantastisk lycka med en kompis som tyvärr blivit ensamstående med ett barn och ett som är på väg, men samtdigt så har jag genom detta fått en så himla stor och speciell chans i mitt liv, jag kommer att bli "extramamma" till denna lilla knodden.. jag har verkligen varit med från början med detta lilla barn.
 
Förra veckan så var vi på första ultraljudet, mina tårar rann konstant, vilken känsla att få se den lilla grodan sparka runt där inne i magen, mäktigt! Även om de inte är i min mage så är det så nära jag bara kan komma en graviditet, helt otroligt!
 
Här är "vi" i vecka 12+3 på ultraljudet! 
 
Det var en stillsam liten bebis som allt var bra med, det var mycket oro innan så det var verkligen en sten som släppte när man såg de lilla hjärtat slå på skrämen, men att vända sig ville den inte ritkigt, men till slut så, men bara så vi fick en bild på det, sen var det tillbaka till utsprungsläget och sparka igen.. tänk vilken stark vilja redan som så liten ;) Vad ska de blir av denna lilla knodd tro? hihi
 
Julaftonsveckan är det dax för ultraljud igen.. och man längtar, det är så spännande detta!
 
Tusen tack för jag får vara med och dela detta med er! Mina tårar rinner både av lycka och av sorg. Så älskad från första stund!

Då var det dax att lägga sig under kniven igen..

Publicerad 2014-11-07 17:21:11 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Var på Öalnds köpstad igår och skulle handla lite mat med Emrick och Jenny.. precis när vi är klara så ringer min mobil.. "inget uppringnings-ID".. jag svarar lite glatt, men när jag lägger på är jag långt ifrån lika glad, jag brister ut i tårar istället..
 
Det var besked om att jag har operationstid den 5/12, mindre än en månad kvar.. det kommer jävligt opassande.. först och främst är det mycket på jobbet och jag trivs så jävla bra så vill inte riskera nåt där.. och dessutom skulle Andreas och jag bo på hotell den helgen och mysa, Andreas har blivit sponsrad att få gå ledarutbildning inom bowlingen och jag skulle följa med och bara mysa och ta det väldigt lugnt på hotellet.
 
Kvällen igår blev därför inte alls som den skulle.. jag grät och skakade och hade såna ångest-attacker.. men när jag ringde mamma och pappa sent på kvällen så hade dom redan hunnit planera att dom skulle åka hit och vara med mig på operationen så att Andreas kunde åka iväg i alla fall.
 
Det är mitt bråck i magen som ska fixas.. och det gick inte att flytta fram operationen då läkarna redan tycker att det gått alledes för lång tid redan nu.. dessutom är det två läkare som ska utföra operationen varav den ena jobbar i Oskarshamn egentligen.. så min vilja om att skjuta fram operationen till efter jul var inte så lyckad..
 
Åååhhhh jag orkar inte med detta nu, det är så sjukt mycket ångest nu för så många saker så jag känner mig helt utmattad..
 
Men ikväll blir det i alla fall en lugn kväll med massa Idol-mys medans Andreas och Stefan ska spela.. jag lär somna innan idol är slut, men de är ju en annan femma ;)
 
Hoppas ni mår bra och att ni får en super bra kväll allesammans!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela