Välkommen!

gör ont i mig..

Publicerad 2010-05-29 15:33:00 i Djuren!

.. av att katterna inte går ihop? Vad ska vi göra? Är de bara o släppa ut Tessie o låta dom göra upp eller vad ska man göra? Det gör ont i mig när Tessie nu sitter här hemma i sin bur o gråter av förtvivlan att vi inte vågar släppa ut henne? Får ta o göra de snart, för Whisky verkar gått o gömt sig.. han blev väl livrädd när han hörde att de kom hem en katt... suck..

Älskling ligger här bredvid i soffan och sover.. jag sitter o är uttråkad o har ont.. precis ätit en smörgås.. vad ska man göra nu tro??

Usch aa.. detta gör ont.. vad gör vi om de inte funkar denna gången heller? Något måste vi ju göra.. för såhär lider dom av och vi lider av det så de funkar inte.. blir sura miner också vilket  jag inte vill det ska bli..

Nee nu ska jag gå o komma på nån idé...

Ikväll blir de Eurovision.. trist att inte Sverige fick vara med.. men men ska kika iaf och till de blir de räkor, lite goda ostar o lite annat smått o gott.. ;) Ska bara mysa, hur mkt mys de nu blir får vi se beroende på dessa j*vla katter rent ut sagt... problem

Hoppas ni alla får en super bra kväll :D

Kramis

Mysko..

Publicerad 2010-05-28 13:40:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Känns lite mysko att behöva packa vardagliga saker för att åka "hem" o sova i Nybro inatt ^^

Nu är älskling snart på väg hem från jobbet o sen bär det av till Nybro, blir förtidig morsdagsmiddag ikväll hos mamma o pappa... imon ska vi försöka laga min bil o umgås me mina föräldrar.. ska packa lite till o skruva ner lite i lägenheten i Nybro..

Kan nån nypa mig i armen? Så jag verkligen vaknar upp? Är detta verkligen på riktigt? Kan man vara såhär uppskattad? Det är helt underbart!


Nee nu ska jag se klart detta OC avsnittet sen fortsätta packa ihop lite saker att ha med..

kram Kram en lycklig Tess

Bilder.. Maj

Publicerad 2010-05-27 15:24:00 i Kärlek är vackert!

Lite bilder från Andreas 26års dag..

Jag hade dukat upp fint och gjort god mat o köpt fina pressenter som jag slagit in fint :) Riktigt mys..



dom fina pressenterna o super fina rosor :)



En ego-Tess som älskar att överraska sin pojk <3

   

Whisky tyckte om o leka med snörena :)
 


En glad sötis öppna sina paket, jätte glad blev han :D




Jag bara älskar detta kortet på Whisky... sååå fint :)


Sen på fredagen så kom de besök från skåne för vi skulle fira Andreas på lördagen.. så på fredagskvällen blev det jätte goda smörgåsar och friterad potatis och salsa-sås.. mumma gott var det.. tyvärr blev de ingte fler kort tagna under helgen med min kamera..


Min sötis till pojkvän ;) Älskar honom så... bästa som finns <3


Det var allt jag hade o bjuda på :) Nu är jag ikapp lite i min blogg igen.. rätt skönt.. glöm inte slänga in lite kommentarer :)

kram Kram

Bilder April...

Publicerad 2010-05-27 11:31:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Oj vad jag ligger efter i min blogg, måste försöka skräpa mig nu när jag börjat komma iordning lite mer o har flyttat min dator o de :)

Här kommer iaf lite bilder från i April...



När Andreas kom hem från Alperna så hade jag gjort massa mys.. han blev super glad.. blev en mycket lyckad o mysig kväll :)


Sen testade vi ju att flytta ihop våra katter hemma hos mig, vilket inte gick så bra.. här sitter dom o spanar på varandra..


Whisky i min säng... tihi så söt så...
 

Sen så var Elin o Lowa på besök, alltid trevligt :) O Lowa är ju bara för go o söt.. tihi




Mmm gott med mat :)



NÅN SOM VILL TA HAND OM EN KATT??! :/
 

Shit att dom ens kunde ligga såhär nära varandra.. (när dom inte själva visste om de) hehe


Sötaste kille som finns! Älskar dig!


Någon var lite trött ;) Tihi..


Det var bilderna jag hade från April.. titta och njut...

Tycker de börjar bli dåligt me kommentarer.. så nu får ni bättra er ;)

Kraaaam

Då var det gjort..

Publicerad 2010-05-27 10:40:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Då sitter man här nyopererad igen, känns knappt som att jag gör nåt annat..

Senaste fem åren har ju varit väldigt mycket med operationer osv..  men nu hoppas jag att det inte blir så många operationer till, en till lär det bli.. möjligen två men sen hoppas jag att det räcker.. börjar bli riktigt jobbigt detta, inte konstigt att psyket tar skada? :O

I tisdags iaf så var det dax.. dax att operera brösten.. och resultatet är bara så super bra, jag är verkligen NÖJD.. hoppas jag är lika nöjd om några veckor när svulland osv gått ner.. så de inte blir som me magen, för den är jag verkligen inte nöjd med..

Ah annars händer de väl inte så super mycket, försöker ta de väldigt lugnt, men de är lättare sagt än gjort..

Imon åker jag o Andreas hem till Nybro en runda tills Lördag, har lite papper o så o fixa med där hemma i den lägenheten.. o möjligen hämta lite mer saker..

La in bilder från kameran på datorn för en stund sen, inte ens de har jag haft tid att göra.. så lite bilder kommer de att komma sen :D

Nee nu ska jag fortsätta se på våra bästa år... så ska jag slänga in lite bilder sen :)

Kram Kram på er

Älskar min Andreas <3 Den bästa av dom bästa!

Han fick allt han önska sig...

Publicerad 2010-05-19 08:39:00 i Familjen betyder allt!

Hej Hej... hur har ni det??

Ah kan ju börja med att berätta att i måndags så gick allt kanon bra när våra föräldrar skulle träffas o vi skulle fira Andreas.. min o hans mamma fann varandra direkt och trivdes i varandras sällskap, alla var glada o possetiva och tyckte de var super trevligt... mycket lyckad kväll!

Röntgen gick också bra, får dock veta om de var tillräckligt om en vecka, vet ju inte om jag fick i mig tillräckligt med kontrast eftersom jag spydde upp mycket av det, men bara hoppas på det bästa :) tihi

Aha så igår var de älsklings födelsedag.. stort GRATTIS till den bäsa pojken som finns <3 Du gör mig super lycklig!!!  Han fick allt han sagt han önskar sig typ..
1/ Jag har flyttat in i hans sovrum :)
2/ Skate (spel till ps3)
3/ Skinnjacka
4/ Mig i en röd rosett ;)
hehe sen så fick han god middag o efterätt också.. och lotter av mig i måndags på kalaset och lite godis för att förvirra honom lite :P Efter allt igår så blev det massa mys i soffan med film, alltså en mycket lyckad födelsedag tyckte han.. och jag tyckte såklart också det :D Tihi

Idag blir det möte på jobbet kvart i ett till halv fyra, sen ska frugan hänga med hem och ta en fika med mig o Andreas :) Trevligt.. så ska vi nog lägga golv i min walk-in-closet också :D

De var nog de jag hade o berätta, nu ska jag gå o bädda sängen o fixa lite :)

Kram Kram

Fullt upp..

Publicerad 2010-05-17 07:38:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hellu  alla läsare... förlåt att jag är riiiiktigt dålig på att uppdatera, har liksom verken tid eller ork änn för detta.. men nu passar jag på o skriva lite..

Det har hänt mycket grejjer här, jag bor typ numera hos Andreas.. eller så får jag inte säga.. hos oss heter de ju ;) Tihi.. iaf mina sovrumsmöbler o lite annat skit har flyttat hit :) Börjar bli lite tomt hemma i Nybro.. men nu har vi äntligen ett sovrum här, som är super mys..

Har även snart grejat klart med köket, satt upp gardiner o gardinstänger överallt, började måla min "walkin-closet" igår.. snyggt.. så aa här händer det grejjer, nu ser det ut som att nån bor här ;) Hehe.. ni vet ju hur jag är ;)

Jobbat har jag ju börjat med också som jag nämnt, det har inte gått så bra tyvärr, mått så sjukt dåligt med skallen.. varit super förkyld också.. börjar dock bli lite bättre nu iaf.. men jobbar typ bara en o halv vecka till, fick hem ett brev att jag ska opereras den 25e.. hmm blev måttligt chockad kan jag säga.. men men.. sånt man får ta.. ibland får man inte så lång tid på sig att förbereda sig.. på tal om det måste jag skicka ett mail till chefen nu när jag skrivit klart här.. hmm..

Idag är det lite nervöst.. snart dax för mig att börja plocka här.. sen käka lite frukost.. för sen får jag inte äta mer idag, eller aa förmiddagen.. för jag ska dricka äcklig kontrastmedel istället, ska vara på stor röntgen me magen vid halv två..  efter det blir de hem o fixa me de sista för att sen ha lite kalas för Älskling som imon fyller år <3 så ikväll kommer mina föräldrar o hans föräldrar o firar honom.. hur ska detta gå? ;) tihi.. lite nervöst att dom ska träffa varandra, men de ska säkert gå kanon :D

Vet inte vad mer jag ska skriva, har dålig fantasi nu för tiden tycker jag, ska försöka bli bättre, men lovar inget.... vad tycker ni jagf ska skriva om i min blogg? Är de nån som fortfarande läser den??!!

Kraaaam Tess

Första kvällen på jobbet..

Publicerad 2010-05-04 21:54:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hellu mina vänner :)

 


Sitter just nu hos min älskling (som vanligt).. han är och jobbar, dom har så mycket att göra på jobbet så han får jobba kväll denna veckan, så kl tolv inatt ska jag hämta honom..stackarn.. vill att han ska vara hemma hos mig ju ;) tihi..

Just nu sitter jag bara o försöker fördriva tiden, har suttit en stund o pratat med Andreas pappa men han rättar prov nu o jag sitter här.. ont i huvudet som fan.. men var o hälsade på en stund på älsk jobb förut :) tihi..

Jag jobbade första gången igår efter min sjukskrivning, hade sjuk ångest innan jag skulle iväg till jobb så jag städade badrummet här hemma i kalmar kliniskt rent.. blev jätte fint :D Men det gick iaf bra på jobbet :)

Annars händer inte mycket, vi donar en jävla massa här hemma.. så jo.. mycket händer de väl egentligen :P i helgen kanske de blir att tapetsera? Så man kan flytta in i sovrummet snart.. äntligen har inneboenden flyttat, väldigt härligt må jag säga.. iof bor ju hans pappa här just nu, men de får gå det med..



Haha har varit hos Frugan idag.. vi fick yatzy-ryck o spelade massa (jag vann alla gånger) sen fick vi sånt skrattanfall så vi låg dubbelvikta och grät av skratt hehe..

Nee nu tog min energi slut.. hela jag är helt slut..

Hur har ni de alla läsare?

KramKram


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela