Välkommen!

Två bakterier har inkräktat i min halls.. Bort med er!!!!

Publicerad 2012-08-31 14:40:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Hej på er!
 
Aha ja.. var dax att ringa sköterskan idag på förmiddagen och få reda på proverna.. väntade mig ju att dom skulle säga att det inte visade något.. men ack så fel jag hade.. jag har två olika bakterier i halsen.. inte undra på att jag har ont...
 
Vaknade idag igen och kunde knappt prata, snacka om att det går upp och ner.. likaså med tröttheten.. somnade som en stock igen igen.. helt utmattad..
 
Som tur är så har jag inte den halsflussbakterien som smittar värst utan två andra.. läkaren har ringt in pencillin till mig, men han vill helst att det ska läka ut av sig självt, men känner jag att jag inte står ut så ska jag börja med pencillinen... men hur länge borde man stå ut+ detta har ju kommit och gått hur länge som helst nu..
 
Så ikväll ska vi åka på kräftskivan.. men för min del ska det bli väääldigt lugnt och kommer hålla mig lite i bakgrunden.. stannar nog inte hela kvällen heller.. är rädd att smitta även fasst risken inte är jätte stor.. men små barn med halsfluss är inget kul..
 
Får se hur jag mår på måndag om jag orkar med att jobba på tisdag eller inte.. är jag lika matt som nu, så skulle jag ringa läkaren för då blir det sjuksrivning.. risken är ju att eftersom detta ska läkas ut av sig självt helst så kan det ta ett tag och vissa dagar kan jag känna mig frisk och sen vara hängig igen.. får se hur länge jag står ut.. har ju stått ut med detta ett bra tag, då detta kommit och gått i nån månad eller så nu.. så kanske att jag behöver pencillinet iaf.. vi får se efter helgen..
 
Andreas kommer hem från jobbet om drygt 30minuter.. sen ska han fixa iordning sig och så och jag ska byta om.. sen beger vi oss iväg.. är redan svin trött så får se hur länge jag orkar..
 
Idag är verkligen inte min dag, först spillde jag ut typ en liter cola över diskbänken, sen ringde jag sköterskan och fick detta beskedet, sen tappade jag min mobil så den sten dog.. vilket ressulterade i att jag fick skriva till mamma på facebook (tack kära mamma för att du är lite aktiv där iaf) så mamma fick ringa läkaren eftersom dom inte kunde ringa min mobil.. nu lever min mobil äntligen igen.. tappade en skål på min fot också som gjorde lagom ont.. sen ville inte håret som jag ville men de blev bra till slut..
 
Hehe ni hör ju själva... är det detta som kallas kaos kanske? ;) hehe.. de känns så!
 
Nu hoppas vi på en bättre kväll!
 
Kramis

Oooooooops ;)

Publicerad 2012-08-30 20:33:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Oooops.. råkade surfa in på Ellos som har halva priset på all rea tills på söndag.. blev att jag klickade hem lite kläder :/ ojoj.. får väl dock se hur mkt som passar och inte.. alltid lika spännande.. men de är kul när det är billigt.. jag menar jeans för 50spänn? Hur ofta hittar man det? :O tihi

 

Ska gå och plocka in köttet som nu svalnat, så det ska in i kylen.. sen ska jag snart bege mig och hämta min lilla Andreas.. <3 Saknar honom och vill ha hem honom NU.. är så sjukt trött också så hoppas han också är det så vi kan lägga oss någerlunda tidigt..

 

Pratade med mamma och dom verkar kommit in fint i huset, dom jobbade för fullt, men de mesta var väl flyttat.. mys..

 

Ha en fortsatt bra kväll!

 

Kram o skål //En sliten Tess med torr hals .. :(

 

 

 

Rätt ska vara rätt, dricker han öl, så tar jag mig en cola ikväll!

Publicerad 2012-08-30 19:00:01 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Då satt man här igen...
 
Andreas har åkt för en stund sen.. ska hämta honom sen.. redan vid 21 sa han.. ojoj, förvånad blev jag.. trodde han skulle säga vid 23.. men han var rätt trött.. och har väl märkt att jag inte gillar att jag knappt aldrig får ha honom hemma i veckorna :P
 
Själv har jag donat lite i köket.. ska nog ta det lugnt en stund och bara koppla av lite och öppna en cola.. jajemen, rätt ska vara rätt, dricker han Öl idag så kan jag gott få dricka en burk cola ;)
 
Är jätte irriterad i halsen igen.. det är typ som att det fastnar mellan gommen och mandlarna när jag äter? Skumt..
 
Nehe ni.. nu ska jag ta och öppna min burk här och ringa min kära moder, dom har ju flyttat till sitt nya hus idag och jag är måttligt nyfiken på hur det har gått :)
 
Ha en fin kväll!
 
Kram på er
 
 
 
 
 
 

Snart så...

Publicerad 2012-08-30 16:03:27 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Snart så kommer älskling hem.. men inte så länge tyvärr.. när han ätligen INTE jobbar över, så är det ju inte för att umgås med mej iaf.. men men.. är lite off idag.. så tröttar ut mig själv genom att städa.. inte hunnit så mycket men lite iaf.. kroppen säger ifrån.. så får ta det i den takt det går :) Har ju flera timmar på mig ikväll så det ska nog bli bra..
 
Spy galla skulle jag vilja göra för idag är verkligen ingen bra dag, men det ska inte behöva gå ut över er.. och jag vill inte smutskasta folk i bloggen på så sätt heller..
 
Fortfarande inte kommit på nåt att roa mig med ikväll mer än att gå runt här och plocka.. sååå tråkigt att gå hemma, skulle hundra gånger hellre varit på jobbet idag faktiskt! Men men.. kan man inte så kan man inte, vilket är jävligt irriterande!
 
Vad tråkigt allt blir egentligen när man inte har nån serie som roar en hehe.. skilda världar är slut.. nu är de bara o vänta till nästa säsong släpps.. är väl sista eller nåt? hmmm.. Kanske ska börja se säsong ett på tre kronor igen? var ju dock inte länge sen jag såg hela serien.. hmm.. får fundera lite över de ;)
 
Nehe börja förbereda lite middag kanske? Raggmunkar och fläsk får de bli idag!
 
Kram på er!
 

Vad ska man göra ikväll?

Publicerad 2012-08-30 11:26:25 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ante har fått för sig att han ska ut med en arbetskamrat ikväll, jag som tycker vi har sååå mycket att göra här hemma.. hmm.. men men.. jag får väl göra det jag orkar, resten skiter jag i.. hehe.. Kan ju inte göra allt heller för den delen..
 
Han kommer iaf hem efter jobb och fixar med maten som vi lovat att ha med oss imon.. nämligen planka.. så det ska göras kött, kyckling´och rostbiff ikväll iaf.. sen får jag fixa med alla frukter och sånt imon på dagen..
 
Så frågan är vad ska jag göra hela kvällen? Mysa ner mig under ett täcke i soffan och bara ta de lugnt med en cola och lite gott kanske? ;) HIhi.. vi får se.. har nån förslag så varsegod och kom med dom ;)
 
Är fortfarande trött, halsen kliar och är lite svullen men det är mycket bättre.. undra vad de kan vara?! Imellanåt känns den jätte svullen och efter en stund kan de ha gått ner lite.. inte märkt att det kommer när jag äter nåt speciellt heller.. Det är som att jag är jätte torr i halsen, men hjälper inte om jag dricker osv.. skumt.. jag tror ju inte på halsfluss längre eftersom det blivit så mycket bättre och det nu mest är irriterande och svullet.. aaa de är ju en bra fråga vad det är då? Hmm.. får se imon vad halsodlingen visar, men som sagt, jag tror inte den visar på nånting.. tyvärr.. så vi får väl se hur lång tid det tar denna gången innan de svullnar och gör ont igen.. har ju haft det såhär några månader nu att det kommit och gått från och till.. fasst då inte lika illa som denna omgången..
 
Är sugen på att baka, men vår elvisp är ju i soporna eftersom den var trasig.. så då är de inte lätt att baka nåt som måste vispas pösigt.. tur är kanske det, för ritkigt den energin tror jag inte att jag har ännu.. hehe.. men ni vet ju hur jag är.. vill göra mycket och lyssnar inte alltid på kroppen och knoppen som säger ifrån :P
 
Nehe nu ska jag iaf ta och hänga in lite tvätt..
 
Hoppas ni får en fin dag!

Att presistera tio slag..

Publicerad 2012-08-30 10:14:00 i Bowling!

Steg 4: Att preistera tio slag..
 
Att pressistera tio slag efter sådär 9 timmars spelande är inte det lättaste.. men det var min tur nu, nästan sist.. ¨'
 
Spela tio första slag för att en maskin ska mäta ut hur hårt man slår, exakt vart man släpper, vart bollen börjar rotera, hur snabbt den roterar.. ja ALLT..
 
Mina tio slag var väl inte dom bästa, men vad gör man? Var ju helt slut i både armar och ben.. men det gick någerlunda iaf..
 
Vi får chemat med oss hem med all information, men för mig säger det inet så mycket.. vi hann inte gå igenom allas och jag hängde inte med på vad allt betydde.. men det jag och Andreas iaf har kommit fram til är att mitt klot är för lätt för min styrka och kraft jag har när jag spelar.. daaah, jag som tyckte de klotet var super tungt haha, men de är helt annat när man spelar och när man går ovh bär runt på det ;)
 
En sak är säkert.. skaffar jag ett nytt klot till så får de bli en väska också, med hjul.. fan orka gå och bära minst två tunga klot? När man kan rulla dom i en väska istället? hehe.. just nu är de Andreas stackarn som oftast får släpa omkring på mina klot.. stackars sambo!
 
Detta var väl lite om helgen iaf..
 
Det var verkligen en toppen helg och vi hade super trevligt, både i hallen och på hotellet! Detta ska defenetivt göras om.. vi får se om det bli redan till jul eller om vi väntar lite.. ledarna trodde att det kanske kommer ett läger vid juluppehållet.. men vi får se :)
 
Tack för en riktig träningshelg!

Att bli coatchad utifrån film!

Publicerad 2012-08-29 17:36:00 i Bowling!

Steg 3: Att bli coatchad utifrån film!
 
Spänningen steg och det var nu min och Andreas tur att gå in och få vår dom.. vi valde att göra det tillsammans eftersom vi då kan veta och se vad den andra gör för fel och sedan påminna om detta på träningarna osv..
 
Vi började med mig.. det första jag tänkte. Hur fan ser jag ut.. shit.. man ser rätt rolig ut när man spelar.. riktigt koncentrerad och SUR.. haha.. men nu var det ju inte det man skulle titta på utan hur man spelar..
 
Sagt och gjort.. Dom var fortfarande impade av att jag släppte så fint och har sån balans (vilket Andreas och jag brukar säga att jag inte har ofta, men detta beror mycket på mina sjukdommar som gör att ibland kan jag koncentrera mig och ha balans och ibland om jag har en för kämpig dag så går de inte alls)
 
Jag gjorde lite småfel som jag skulle tänka på när jag spelar, men inget större sådär, övning ger färdighet och jag har mkt kvar att lära, men mina steg, min hållning, min balans och mitt släpp var iaf bra.. resten får man öva på.. men det är ju en bit på vägen iaf..
 
Jag gick ut från rummet nöjd och glad över vad dom sagt, både possetiva och negativa saker som man ska öva på.. :)
 
Fick även filmerna och lite annat på minneskort när helgen var slut så vi kan gå tillbaka och titta där om vi behöver.. framförallt kommer det bli kul när man åker på nåt sånt här nästa gång, att jämföra, se om man blivit nåt bättre osv :)
 
 
 
 
 

Att bli filmad!

Publicerad 2012-08-29 13:27:00 i Bowling!

Steg 2: Att bli filmad!
 
Att precis ha fått lära sig räkna ribbor, slå samma slag på samma ställe plus massa annan information så ska man återgå till som man spelar i normala fall.. för att bli filmad.. ja ni läste rätt..
 
Tror ni min puls höjdes? hur ska jag klara göra detta nu då? Tre slag hade man att visa hur man spelar.. samtidigt som det är massa kamror som ska filma mig bakifrån, frammifrån, från sidan.. Jaa, men det var ju bara att ta tjuren vid hornen.. ta sitt klot och gå till bana 1 för att slå mina tre slag.. som sen ska bedömas av två ledare.. nervöst? JA
 
Men det gick bra, jag gjorde tre slag precis som jag brukar när jag spelar.. tror inte jag gjorde så mycket annorlunda.. och jag spelade ju iaf inte i rännan ;D
 
Nu kunde jag ju pusta ut.. nu var den jobbiga biten över.. bara att gå tillbaka och fortsätta med öveningarna vi hade och invänta att bli inkallad till rummet för att få cotching och se sig själv spela.. inte varje dag man ser sig själv i de samanhanget!
 
 

Att vara den sämsta..

Publicerad 2012-08-29 12:43:00 i Bowling!

Nu kommer jag att berätta om helgen i olika steg.. i olika inlägg.. med olika rubriker ;)
 
Steg 1: Att vara den sämsta..
 
Att vara den sämsta i en stor grupp är inte alltid det lättaste.. jag har ofta kännt mig sämst, fast då har det mest bara varit en känsla..
 
Nu i helgen på bowlingen så var jag verkligen SÄMST.. Ingen viste ju egentligen hur länge man hade spelat, på vilken nivå, om man tävlar osv.. men det visade sig snabbt..
 
Efter första genomgången i grundteknik innan vi skulle ut på banorna.. så var jag totalt lost! Jag menar det verkligen.. ledarna pratade om om ribbor och siffror och massa, jag hängde inte med ett smack.. jag har vetat att det finns första och andra prick osv.. men inte att man räknar alla ribbor och vilken man börjar på, slutar på, går särskilda steg på, kastar klotet på.. Allt för mig var nytt.. har aldrig förstått när Andreas och dom andra i klubben pratar om detta..
 
Så när vi skulle ut på banorna och spela så var jag som sagt totalt förvirrad.. vad skulle jag göra? Hur skulle jag veta?
 
Som tur är så har jag ju en pojkvän som är världens bästa som tog med mig in till ledarna och frågade efetr ban-ritningar som jag kunde kolla på.. då förstod dom.. jag var total nybörjare och kunde inte ens detta som var grunden till att egentligen kunna bowla korrekt..
 
Ut på banorna, göra massa övningar och jag klarade det galant.. nu förstod jag, nu började jag kunna räkna mina ribbor, start och slut possition osv.. himla massa att hålla reda på..
 
Nu fick jag spela med Andreas första tiden, vilket för mig var en väldig trygghet, jag märkte ju att alla andra var så mycket bättre än mig!  Men man var ju där för att lära sig.. inte sant?!
 
En övning var jag dock typ bäst på? Haha näe da, skämt och sido, men många var imponerade, särskilt Andreas och en av ledarna.. nämligen att kasta ut och spela på exakt samma ribba..
 
Detta var en övning som vi gjorde, dom satte tejp på banan, så mellan tejpbitarna var det EN liten ribba, här hade man typ 20 kasst på sig och träffa exakt den ribban hela tiden.. jag hade 14 träffar och 6 missar.. vilket egentligen är otroligt bra, för att skryta lite så var Andreas inte ens i närheten ;) hehe..
 
Jag hade väl lite tur antar jag.. smygtittade på Andras papper och det var inte lika mkt träffar där heller.. hade jag tur eller lyckdes jag bra? Jao de var nog lite både och tror jag.. fick iaf mycket beröm och det starkte mitt självförtroende lite!
 

Beundrar tolkarna!

Publicerad 2012-08-29 12:11:00 i Bowling!

Detta måste ju bara skrivas om.. på lägret för vuxna så var de en man med, som var helt hörselskadad, hörde ingenting men gillade och bowla.. och självklart så ska dom med särskilda behov också få åka iväg på såna här roliga saker :)
 
Han hade två tolkar där som översatta presic ALLT till teckenspråk, jag var duktigt imponerad av dessa tolkar och beundrar dom verkligen!
 
Att stå och översätta teori om saker som dom egentligen inte kan nåt om (dom bowlade inte själva eller hade erfarenhet av bowling), att göra om varende mening till teckenspråk.. riktigt imponernade!
 
Bara nån i rummet skrattade så var dom där direkt och visade honom att det skrattades och ja, precis ALLT.. alla skämt som kom fram (ledarna var väldigt roliga och skämtsamma) så fick tolkarna med detta i teckenspråk.. beundransvärt!
 
Detta kommer jag verkligen att minnas, det var sån otrolig glädje att se vad man kan göra för personer med särskilda behov..
 
Tolkarna var verkligen på hugget HELA tiden, både på banorna och i "konferansrummet"..
 
Aaa detta kommer jag som sagt verkligen bära med mig! Man kan göra mycket för att hjälpa en annan människa, dessa två unga tjejer gjorde så att denna mannen kunde åka på läget precis som alla vi andra som var där!
 
Jag är imponerad och jag beundrar!
 
 
 
 
 
 

Känner mig tom...

Publicerad 2012-08-29 11:58:33 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Varför känner jag mig så tom idag? Vet inte själv varför.. känns bara så.. lugn och tom.. skum känsla..
 
Sitter och kollar på House, somnar ju varje kväll när vi kollar på det haha.. så nu kollar jag igen lite.. hihi..
 
Precis avnjutit en härlig lunch.. halsen är lite bättre, men de kliar och svider.. får se hur det utvecklar sig men medecinen verkar ha lite påverkan iaf.. får se vad proverna visar som sagt..
 
Försöker få lite tvättat och så här hemma, har inte så mkt energi men lite måste jag ju få gjort.. och tvätten sköter sig ju nästan självt ;)
 
Börjat kolla på vad vi ska ha för marrinader på kött och kyckling till fredag.. Andreas och jag har ju lovat att göra maten.. så ikväll ska allt läggas i marrinad så att det kan tillagas imon och sen ligga och gotta sig till fredag.. gott gott!
 
Vad gör ni för skoj idag?!
 
KramKram en hängig Tess
 
 
 
 
 

Lite uppdatering...

Publicerad 2012-08-28 15:50:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Hej på er!
 
Sorry för dåligt med inlägg här, har inte haft ork.. är totalt slut.. min hals tar kål på mig.. varit hos läkaren idag..
 
Igår var halsen så jätte svullen så jag kunde knappt svälja, aldrig sett min hals så svullen ens när jag haft rejäla hasflusser.. idag är det lite bättre men fortfarande väldigt svullen.. läkaren trodde inte det var nån halsfluss, trodde mer på nån allergi? nåt jag ätit? nån medicin? Ja, vad de var kunde han inte säga, men vi tog halsodling för säkerhetsskull för och se så det inte är nåt i halsen iaf.. så får reda på det på fredag.. fram till dess ska jag inte jobba, eftersom jag jobbar med äldre så vill jag ju inte riskera att smitta om det nu är nåt i halsen.. så vi får se helt enkelt vad provet säger..
 
Känner mig lite hängig och frebrig då och då.. men jag är ju hängig och trött nu för tiden så svårt och säga om det beror på halsen eller nåt annat.. igår somnade jag nog vid sju åtta nånting..helt slut..
 
Fick nån hostmedicin som förhoppningsvis ska lindra smärtan och ta ner svullnaden lite.. så får vi se om det hjälper.. ville inte ge mig nån pencilin eftersom vi inte vet vad det är.. tänkte ge mig kortison först men vi kom fram till att avvakta med det också tills vi vet om svullnaden ger med sig eller inte..
 
Kroppen är bra märklig den..
 
Kommer kanske mer uppdatering sen om helgen och så.. eller så kommer det nåt inlägg imon, allt beror på vad jag orkar med ikväll.. just nu är jag trött igen så ska lägga mig en stund innan Andreas kommer hem vid 17-tiden..
 
Kram på er, hoppas ni är kryare än mig där ute!
 
 
 
 

:'(

Publicerad 2012-08-27 01:01:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Fy fan för mardrömmar :( helt gråtfärdig ju :( usch o fy!

Drömde att Andreas lämnade mig och massa konstiga andra saker.. Tur att Andreas låg kvar bredvid mig när jag vaknade!

Jag sitter och äter liiiiite flingor, magen fick så ont.. De hjälper några små skedar flingor :)

Nu ska jag dock in och lägga mig bredvid min käraste!

Puss

Slut eller slut? De är frågan ;)

Publicerad 2012-08-26 18:25:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Då var vi hemma igen.. Vilken helg.. Ajaj.. Träningsvärken är på topp, hur kommer den då inte vara imon? De vågar jag inte ens tänka på ;)

Ikväll blir en lugn kväll, är så trött så trött.. Både i kroppen och i knoppen, inte trodde jag bowling var så invecklat? Hualigen :D

Hoppas ni haft en lika bra helg som vi!

Kraaam

...

Publicerad 2012-08-26 06:48:00 i Bowling!

Ligger på hotellrummet, vaknade nyss och var tvungen att gå upp och ta nässpray och halstablett!

Helt underbara täcken här på hotellet.. Kan man sno med ett hem tro? Hihi.. Synd att man måste gå upp om mindre än en timme!

Min hals är stor som en ballong typ,försöker lindra med halstabl. Men de går inte så bra.. Typiskt..

Men bara köra på, idag blir det mkt teori.. Tråkigt, jag som är så ny inom bowlingen hänger inte med riktigt på teorin, men har lärt mig mycket annat :)

En helt underbar dag igår, tyvärr funkade de inte att blogga av någon anledning, men det var väääldigt mycket träning, filmning, coatching m.m

Min coatchning förvånade mig! Dom tyckte jag var duktig och gjorde bara några få saker fel.. Nu ska man bara lära sig att strika också hihi

Nu kom en underbar arm runt mig.. Tror jag ska vila och mysa nu 30min innan klockan ringer!

Kram på er

...

Publicerad 2012-08-25 07:15:00 i Bowling!

Mot... Kör mot... Nässjö :D

Dax för bowling-läger!
 
Trött och så... Piggar upp med lite kaffe och bilkörning ;)

Kram och god morgon på er!

Andreas har fått ett nytt krypin..

Publicerad 2012-08-24 17:27:07 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

... nämligen ute i förrådet hihi... där tillbringar han mkt tid nu.. men bra blir det får vi hoppas.. medans han är i sitt krypin så har jag slängt in frallor i ugnen och nu plockar jag upp disken, sen blir de fika med frallor och kaffe.. gott.. och välbehövligt :)
 
När han är klar vet jag inte vad han har tänkt? De vet man aldrig med den pojken.. och det är på både gott och ont :P hehe... MIN plan är iaf att se lite House och lägga mig TIDIGT ikväll, för imon blir det en hård dag.. och jag hoppas innerligt att jag fått mer energi då.. mår fortfarande illa då och då och är väldigt hängig :/ men men det är väl bättre imon hoppas jag.. för då gäller de ;) tiih
 
Nee, nu börjar de lukta färdigt här.. nygräddade frallor och kaffe.. kan de lukta bättre? :D
 
Kram på er!
 
 

Ett av mina älskade gudbarn <3

Publicerad 2012-08-24 13:56:00 i Mina gudbarn som har stor betydelse för mig!

Alltid lika mysigt att kramas och pussas med denna underbara flicka!
 
 
Vi hittade en motorcykel i leksaksaffären som Mollie tyckte om.. dock nådde hon tyvärr inte ner till marken hehe..
 
Jag köpte Mollie hennes första iphone ;) hehe.. den gillades.. dock tyckte hon nog att det var lite tråkigt att det inte var tutch-skärm.. hon testade det direkt men det funkade ju inte.. men rolig var den ändå :D
 
Åt lunch gjorde vi på stan också.. är hon inte helt underbart söt o go? <3
 
Gudmor älskar dej Mollie!
 

Tummen upp för mig :P

Publicerad 2012-08-24 08:44:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Haha jag har hela tiden sagt att jag ska till läkaren den 24de september (dagen efter min födelsedag, därför kom jag ihåg det) men sen för ett tag sen så såg jag i min kalender att de stod den 24de agusti..

Och kan ju säga som så att för en gångs-skull så hade huvudet rätt.. Haha tummen upp för mig ;) bara att köra hem igen :P

Trött trött trött..

Publicerad 2012-08-23 20:25:23 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Oj så trött jag är.. helt galert, går här i min egna lilla bubbla och hittar inte ut typ..
 
Fått behålla lite näring iaf så inte spytt på några timmar nu.. skönt.. får hoppas det håller i sig och att jag är piggare imon..
 
Just nu bara somnar jag hela tiden.. men försöker hålla mig vaken så att jag kan sova sen inatt.. men de blir sängen tidigt skulle jag tro..
 
Kram

Tessie!

Publicerad 2012-08-23 17:32:00 i Djuren!

Min "lilla bebis" Tessie.. som inte är så liten längre.. men hon är ju liten för mig hihi.. men shit vad stor hon är egentligen.. hon börjar bli fet och gammal tihi.. kolla själva..
 
Vi bara skrattade när jessica var här och höll Tessie.. hon kunde knappt hålla henne för hon ska ligga på dom mest märkliga ställningar man kan tänka sig.. plus att hon är ju ganska så tung lilla katten med ;)
 
Man kan tycka att det ser ut som att hon inte vill ligga där, men det vill hon, vägra hoppa ner.. bara ligga och spinna ska hon göra!

Fy satan vilken morgon...

Publicerad 2012-08-23 10:15:27 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Har jag åkt på nån kräk-sjuka? Eller har min mage bara ballat ut? Spytt som fan här sen jag vaknade.. har dock inget att spy upp längre men klöks ändå :/ Vill INTE ha nån kräksjuka nu.. usch och fy! Kände redan inatt att jag mådde väldigt illa.. hmm..
 
Så.. idag blir de vääldigt lugnt.. lär väl springa här fram och tillbaka till toa antar jag.. vågar iaf inte jobba om det är nån kräksjuka.. är ju svårt att säga eftersom jag ofta kräks när jag äter och min mage ballar ut ibland, men de brukar inte kännas riktigt såhär.. vi får se.
 
Imon måste jag iaf till sjukhuset, så hoppas jag mår bättre då.. ska tillbaka till ortopeden med min fot och se vad läkaren har att säga denna gången.. själv börjar jag nästan ställa in mig på att tacka Ja till operation, även om den är väldigt omfattande och mycket rehabilitering, så orkar jag inte gå runt med denna värkande fot..
.
Vi får se vad som händer med allt helt enkelt.. Tog lite tid att skriva detta inlägg, för varit tvungen o springa in på toa lite.. ringde även jobbet så nu är det fixat inför kvällen! Nu ska jag lägga mig ner och vila en stund till lite avsnitt av skilda världar!
 
 
Snackar med Elin på msn, Saknar henne!
 
 
Kram på er
 
 
 
 

En spelande Andreas... och skilda världar!

Publicerad 2012-08-22 17:22:23 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Japp, han sitter här bredvid mig med sitt FIFA.. själv har jag köpt nya säsongen av skilda världar idag så kollar lite på den :D helt underbart.. hihi.. undra hur många dagar boxen varar denna gången? Iof imon kväll jobbar jag och sen fredag är de fullt upp på dagen o helgen är vi borta.. så aa, den kanske varar ett par dagar denna gången iaf :D
 
Doftar gott utifrån köket, kaffet är nog snart klart tror jag ;) Blir kaffe och en fralla nu innan vi åker och tränar så får de bli middag lite senare när vi kommer hem, kycklingen skulle ligga i marrinaden nån timme så det fick bli så.. mkt godare att äta när man tränat också för då brukar man bli lite sugen!
 
Nehe nu vill jag pussa på min pojk, så det ska jag göra!
 
Hörs!

Nu kan en orolig Therese pusta ut..

Publicerad 2012-08-22 10:59:34 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej alla glada nu är det barnprogram, titta här vad lilla Therese tar fram... blabla
 
Skämt o sido.. hej min läsare ;)
 
Idag är det en gladare Tess som skriver iaf.. igår var jag katastrofal haha.. Såhär var det nämligen..
 
I måndags kväll när jag jobbade så hade det kommit upp en lapp med olika datum som folk tagit semester och helt plötsligt får vi inte ta in från poolen utan allt måste lösas inom arbetsgruppen, vilket lär bli svårt på helger när alla som har "sin jobbhelg" redan jobbar.. så datumen nu till helgen stod med och att löser det inte sig så måste dom dra in semestrarna..
 
Jag blev lovad denna helgen ledig innan sommaren eftersom dom då kom på att jag inte fick ta sommarsemester.. blev mycket orolig att jag inte skulle få ledigt nu i helgen, har ju bokat och betalt och allt så det hade ju varit riktigt pissigt om jag inte fått det.. men ringde chefen idag och detta gällde inte min ledighet i helgen.. jag får ledig precis som hon lovat.. tack och lov för det!
 
Så idag kan jag pusta ut lite.. även om jag inte är på bästa humöret (mens-vecka) så känns det ändå bättre nu :D Trist också att det inte kunde bli nån vatten-träning idag eftersom det är denna veckan, men på fredag hoppas jag de är slut på helvetet så jag kan åka och träna.. Ikväll blir det iaf träning i bowlinghallen :)
 
Håller på att fixa iordning mig lite..  ska ner till Andreas jobb och lämna lunch till honom, sen ska jag iväg och handla lite till kvällens middag.. och vad det blir kan ni ju läsa längre ner i bloggen ;) Tihi..
 
Klockan springer iväg så det är väl lika bra att avsluta och göra sig klar istället.. så han får sin lunch innan hans lunch börjar vid 12.00, är man inte snäll säg? ;)
 
Vi hörs senare! Ha de gott sålänge!
Kram

Inte ens bowla..

Publicerad 2012-08-21 17:55:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Inte ens bowla är kul när man tänker på jobbet och allt, måste ringa chefen imon.. Suck

Inte heller är det kul när de känns som man spelar ensam utan nån att prata med.. Så nu står Andreas och spelar själv och jag har packat ihop mina saker, får väl hoppas de blir roligare imon när vi har träningstid..

Jag som verkligen längtat efter detta med Andreas men men..

Pissdoff är jag

Badlakan..

Publicerad 2012-08-20 13:22:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Det blev lite handlat iaf.. lite kex o en ost och smör till kräftskivan.. mkt återstår men har ju iaf kommit en bit på vägen med det jag kan köpa nu ;)
 
Blev en sallad från Icas salladsbuffe att ha med till jobbet..  och just nu står det potatisbullar/plättar i ugnen som jag ska ha nu till lite lunch, till det blir de lite bacon och lingonsylt.. gott..
 
Tänkte ta och skriva ner vår matsedel för denna veckan också, dax att börja med det nu igen.. otroligt jobbigt att inte ha den, men på sommaren är det lite svårt eftersom man mer tar dagen som den kommer och aldrig vet vart man håller hus ;) hehe.. men igår skrev vi iaf en till denna veckan så får se om jag hinner skriva den innan jag sticker iväg...
 
Ska till Jysk innan jobbet och köpa lite badlakan, så vi kan slänga dom gamla där också och in med lite fräscht :) Har ju bytt ut alla handdukarna och nu äntligen var de super bra pris på badlakanen i den storlek vi vill ha, så gäller att passa på :D
 
Tror maten börjar bli rätt så färdig här nu.. Fullt upp!
 
Vi hörs!
 
 
 

Ny dag, Nya utmaningar..

Publicerad 2012-08-20 09:11:20 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Kanske inte så mycket utmaningar idag.. eller iof, jobbet vet man aldrig vad det kan bjuda på för utmaningar.. ska ju jobba mitt sista arbetspass med Jessica, känns väääldigt konsigt.. aja hon kommer väl och jobbar lite nästa sommar förhoppningsvis och nån helg kanske.. vi får väl se.. jag som tycker om att jobba med min fru om kvällarna.. allt går liksom på rutin då..
 
Idag blir det iaf väldigt lugnt innan jobbet tror jag.. ska föröska komma på nåt att äta till lunch + att äta ikväll på jobb.. hmm.. förslag?! Jag är helt tom i huvuvdet.. inte sugen på nåt avancerat heller.. hmm.. ikväll när jag kommer hem så ska iaf jag och Andreas mummsa smörgåstårta hehe.. lite sent, men vad gör man? :D
 
Kanske att jag funderar ut nåt och sen kör ner på ÖB en snabbis och kollar om kex och så till kräftskivan.. börjat inhandla lite.. kanske ska fortsätta idag? ;) Kan ju sticka in på Maxi också, där hade dom bra ost denna veckan.. Känner mig dock helt fucked off i huvuvdet så vi får se vad som händer..
 
Ha en fin dag, vi lär höras!
 

På väg...

Publicerad 2012-08-18 12:50:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Snart framme på destinationen vi ska till.. Jonas :)

vi försöker bara hitta ett ställe och stanna till och få i oss lite onyttig lunch! Hittade de perfekta, med stek strömming, mumms.. Men icke, dom tog inte kort och ingen bankomat inärheten vad vi kunde se..

Så nu är vi i bilen, rullandes igen..

Hoppas vi hittar nåt, lutar åt pizza i jämshög eller vad de heter? ;)

Min mage skriker!!

Sömnlös..

Publicerad 2012-08-18 01:23:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Sömnlösa nätter.. Sjukt trött på dom
Nu, inte konstigt jag är trött jämnt när nätterna är sånna här..


Sov fram till tolv nånting, sen har jag bara vridit och vänt mig i sängen..för varmt i rummet tror jag men börjar jag öppna de så väcker jag nog stackars Andreas som sussar så sött <3

...

Publicerad 2012-08-17 13:36:32 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Nu kommer snart min älskling hem från jobbet.. blir att äta en nygräddad baguett och sen riva klart i förrådet ich åka till tippen.. han är för duktig min kille <3
 
Ikväll blir det tacos och troligen får vi sällskap av Jessica och Jonas till maten :) ska bli trevligt.. sååå skönt att ha tillbaka lite energi igen.. och framförallt ha röst som nästan låter normal:D
 
Dax att slänga in baguetterna.. får se om jag hinner uppdatera nåt mer idag, annars får ni ha en fin dag o kväll så hörs vi!
 
Kram

Paret som inte kan ta seriösa foton!

Publicerad 2012-08-17 13:20:00 i Kärlek är vackert!

                                                      
 
                                                  Det är ju tur att vi är lika oseriösa båda två <3
 
                                                     Kul har vi iaf.. det är väl huvudsaken ;)
 
                                                                               KÄRLEK!
 
 
 
 
 

Träningsvecka nästa vecka..

Publicerad 2012-08-17 13:00:17 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Oj oj vad det ska bli träning nästa vecka.. hmm.. har jag tagit mig lite väl mycket vatten över huvuvdet kanske? hehe.. nej då, är ju inte sååå ansträngande, men min fot lär ju märka att den lever.. är verkligen fullt upp med allt nästa vecka..
 
Måndag: Jobba 15.30-22.00
Tisdag: Bowling 17.00-18.00
Onsdag: Träning badet 13.30-14.30, Bowling 19.00-20.00
Torsdag: Jobba 15.30-22.00
Fredag: Ortopeden 8.30, Badet 11.15-12.15
Lördag & Söndag: Träningsläger i Nässjö, bo på hotell, träning 11 timmar o teori
 
Tur att det var denna veckan jag blev sjuk och inte nästa.. puh, nån kommer att ha träningsvärk i armar och ben efter den veckan ;) Men det ska bli grymt roligt :D
 
Jag är taggad! Nu kör vi :D hihi
 
 
 
 

Andreas bakar..

Publicerad 2012-08-16 15:11:00 i Mat / Dryck / Deserter / Snacks

Andreas har fått nån period som gör att han ska utforska allt som har med att baka pizza att göra.. och det ger utslag.. det blir bättre och bättre.. han lyckas till och med göra bra och goda Calzone! Inte illa vill jag lova ;) Duktig min kille.. hehe
 
Som ett litet barn som ska utforska nya saker man upptäcker ;) Numera bakas det ju även på stanplatta så lite har det avancerats ;)
 
Visst äör han duktig min underbara? ÄLSKAR DEJ Andreas! Inte för att du gör goda pizzor utan för att DU är just DU <3 Dig får man inte nog av!
 
 
 

Godkänt!

Publicerad 2012-08-16 14:59:00 i Mat / Dryck / Deserter / Snacks

 
Tallrikarna igår fick mycket väl godkänt :)
 
Ser ni så bra det matchar in till moussaiken i köket? UNDERBART :D Framhävde maten fint och var bekvämt att äta från... så mamma och pappa.. ni kommer i ert nya hus sedan få äta från fyrkantiga tallrikar med stil ;) Släng era gammla knisslande nu så kommer det snart nya :D
 
Underbart eller vad säger ni? :D

Alice Cooper!

Publicerad 2012-08-16 12:43:52 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Bra drag vill jag lova! Synd bara att det var så mycket folk och jobbigt att stå så länge.. inte riktigt min grej, även om det var en upplevelse.. men.. jag föredrar nog när man kan sitta och kolla.. alla långa människor som bara tränger sig för och ställer sig precis framför oss små människor så att vi inte kan se så mycket..
 
Men som sagt.. en uppelvelse och det var ett jädrans drag, nackdel att min fotballade ut efter 30 minuter.. då återstod de bara att stå likadant i 1½ timme till.. lite illa.. men det gick de också :D
 
                                              

En snarkande katt!

Publicerad 2012-08-16 11:33:00 i Djuren!

Det ligger verkligen en snarkande katt på golvet i vardagsrummet där jag sitter i soffan.. Varför kan inte jag somna sådär gott och bara ligga och snarka? Det vore nåt va... :)
 
Söt-katt! Det ser rött skönt ut... förrutom att det känns som hon borde ha ont i halsen när hon vaknar såna ljud hon har för sig..
 

Idag är jag inte människa..

Publicerad 2012-08-16 11:06:44 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Fy faaan vilken natt säger jag bara :(
 
Helt galet vad lite jag sovit inatt, suttit på dass tusen gånger känns det som och sen legat i sängen och spelat yatzy o lite annat.. har verkligen inte gått att sova.. som tur är har jag lyckats sova tre timmar på morronen.. men är galet trött och har en grym jävla värk..
 
Idag blir det inte många knop gjorda.. precis satt igång en maskin disk iaf.. men det är väl också de ända jag kommer orka göra idag.. jag tänker sitta här med mitt skitiga hår, slappa kläder och bara ja.. slappa helt enkelt..
 
Idag firar jag och min kära 2år och 5 månader.. vart tar den underbara tiden vägen egentligen? Igår när vi åt middag satt Andreas och började fundera över vad vi skulle göra nästa månad när vi firar 2½ år.. lite gulligt <3 sötnosen min!
 
Men idag som sagt blir det väldigt lugnt.. så antingen kommer jag bara sitta och inte göra ett skit eller så kommer jag ställa mig och baka nåt bara för att jag är så övertrött haha.. man vet då aldrig med mig..
 
Hoppas ni sovit gott inatt iaf! Lika gott som min älskade som låg bredvid mig och bara var sådär avslappnad och skön.. MIN MIN MIN och jag är såå lycklig att jag har honom!
 

Puss o Kram på er!
 
 
 

Skit-snack!

Publicerad 2012-08-15 23:30:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Ja rent skit snack nu... Tror jag fått något skit i magen igen... Men hoppas bara de är tillfälligt... Fjärde eller femte gången jag sitter på toa nu sen nio-tiden :( hoppas de går över till imon :( ... Fan.. Trött, vill sova, men hann inte mer än att lägga mig så fick jag springa upp igen :( trötta mig!!!!

Nya servisen...

Publicerad 2012-08-15 18:46:17 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Andreas stack precis till bowlingen.. ajaj vad avis jag är.. själv får jag plocka upp disken sålänge.. det är ju nääästan lika kul.. eller inte :P haha.. Han ska iaf kolla om de finns nån bana ledig på tisdag så jag kan åka o kasta lite klot ;)
 
Ska plocka upp denna diskmaskinen nu och sätta igång en ny.. håller på att diska av hela den nya "servisen" vi köpt.. så jag kan packa ner den gammla som min kära mor och far ska överta :)
 
Försöka få plats till den nya också, då den är rund och de tar större plats än fyrkantigt.. men de ska nog gå :D
 
Det bara lyser Therese om dom nya tallrikarna och skålarna <3 hoppas bara att dom är bra att äta från, skålarna har jag testat och dom är perfekta.. ikväll ska tallrikarna testas så dom får godkännt.. annars får inte mamma o pappa ny servis ;) haha
 
Nehe dax att plocka så jag kan lägga mig en stund sen.. bara kollat på house och fikat lite medans Andreas var hemma, märks ju att man är slö och hängig.. men lite nytta måste göras iaf..
 
Kram på er!
 

Kreaktiva gänget!

Publicerad 2012-08-15 10:40:46 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Vad gör man i Göteborg när man strösat omkring en halv dag på gatorna och är trött och ingen vill egentligen titta på nåt?
 
Joo, självklart kommer man på den brillianta idén att spela plump.. sagt och gjort.. leta upp ClasOlsson och köpa kort och block.. sedan ta sig mot stationen, leta upp ett någerlunda Ok ställe att sitta på.. sen är det bara att sätta igång och spela!
 
Nu vet ju som tur var dom flesta hur man spelar plump kanske, men det var säkert en och annan liten själ som gick förbi och små skrattade åt oss där vi satt med våra kort i pannan och hade skoj! :D Hehe..
 
Varför gå runt och ha tråkigt när man kan hitta på saker att göra? Som man gillar.. aaa det kan man undra, våga vara mer keraktiva! Det ska jag bli hoppas jag ;) haha
 

Donat-glass

Publicerad 2012-08-15 10:32:26 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Haha gick förbi ett ställe i göteborg där dom sålde donalt och glass.. och även nåt som dom kallade donalt-glass.. vi var ju tvugna att testa.. fick såå mkt glass så inte ens Andreas och jag tillsammans okade äta upp det.. haha.. kanske hade orkat om jag hade tyckt om det bättre, var ingen höjdare men aa.. var ju mjukglass och det kan jag inte äta så stora mängder av..
 
 
Mycket glass för pengana kan man ju säga.. hehe, hade gott och väl räckt med glassen som var på donatsen :)

Bowlingen..

Publicerad 2012-08-15 10:00:00 i Bowling!

Jao träningen körde igång förra veckan.. men då var ju inte vi hemma.. så har längtat nåt enormt efter denna dagen, som är IDAG.. för att äntligen få kasta lite klot igen.. men nej då.. varför ska jag vara sjuk just nu för? :(
 
Blir ingen träning för mig inte.. känns sjukt tråkigt, men så fort jag blir frisk så kan ni räkna med att jag kommer vara i hallen mkt ;) nästa helg är det ju träningsläger och innan dess måste jag ha övat upp mig lite grann iaf ;)
 
Fan, kunde inte komma mer olägligt än att bli sjuk just nu.. men jag vet iaf en som kommer njuta av att få kasta lite klot ikväll <3 och jag ska inte sticka under stolen med att jag är jääävligt avensjuk!
 
Mina klot få vila ett par daga till..
 
 

Räckmacka!

Publicerad 2012-08-14 13:13:53 i Mat / Dryck / Deserter / Snacks

Mumms.. smakade inte helt fel den kvällen vi åt dom kan jag lova.. som sagt, även här gör dekorationen mycket :D
 
 
Nu börjar man bli lite hungrig känner jag.. snart dax för lite lunch, är ju dock inte det härligaste att äta med denna halsen, men får föröska lite.. blir köttgryta och ris som är över sen igår kväll.. gott :)
 

Planka..

Publicerad 2012-08-14 13:02:10 i Mat / Dryck / Deserter / Snacks

Planka har blivit något av en speciallitet här på sistone.. och när vi äter det så bjuds självklart Eriksson in.. vem ska vi bjuda nästa gång tro? nån frivillig? haha
 
Det jag tycker är roligast med planka är ju att dekorera den.. som ni kanske förstår..
 
 
Gott!

En regnig dag på Liseberg!

Publicerad 2012-08-14 12:51:00 i Vänner har en stor betydelse!

Det började regna när vi åkte dit.. men varför strunta i planerna pga av väder? nej då.. våga trottsa regnet ;) Eriksson ser väl dock inte lika glad ut åt vädret i bakgrunden ;)
 
 
Det var fler än vi som ville trottsa vädret denna dag.. lagom mycket folk måste jag säga..
 
Det första vi gjorde var att springa på Andreas brors fru.. dom skulle åka berg-banan så Andreas stack och gjorde det med dom medans jag och Eriksson gick och köpte regn-puncho :) ´Snygga blev vi.. tyvärr fick jag inget kort när Andreas också var snygg i sin puncho.. men de får ni klara er utan ;P
 
Coca-cola bilen.. snygg.. men den borde varit svart och skulle stått zero också tycker jag ;)
 
 Sötast på Liseberg <3
 
Som alla vet så är både jag och Andreas väldigt korta.. inte ofta man får höra att man är lång.. haha men hör och häpna.. på denna karusellen var vi för LÅNGA.. hela 5cm.. så vi fick inte åka :( Illa tyckte vi.. hihi
 
Tack underbara för en härlig men väldigt BLÖT dag på Liseberg.. blev inte så mycket kort tagna eftersom mobilen typ dränktes när man tog fram den.. vi blev blöta både av regn och karuseller.. kollorado åktes ett x antal gånger och ett par gånger var det självklart JAG som fick allt vatten över mig.. inte på ett ställe.. utan ja typ över hela mig.. men jag bara skrattade och var glad ändå.. folk tyckte de var bra att pka den en dag som denna, man hade ju ändå ounchon på sig.. men inte vi inte.. sånna fegisar.. vi tog AV våra när vi åkte och satte på dom efteråt igen.. nödvändigt? kanske inte, men bara en principsak liksom ;P
 
     
 
 
 
 
 
 

Dålig :(

Publicerad 2012-08-14 07:15:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Ligger hemma i sängen och är dålig.. varit krasslig från och till hela semestern ju och idag vaknade jag och har ännu mer ont i halsen och kan knappt få fram ett ord :( Suck.. trött som en gnu då jag inte fått sova så mycket inatt, men ändå kan jag inte lyckas somna nu.. typiskt :P
 
Idag blir det alltså bara att ta det vääldigt lugnt.. slänga in nån tvätt och så bara måste jag göra men annars blir det mycket vila.. förhoppningsvis så kan jag somna nånting under dagen här..
 
Blir att knarka baffucin igen.. tack gode gud för att dom finns, finns nog inget bättre vid halsont? Eller, vet ni något annat bra?!
 
Nehe.. en stort täcke att dra över mig nu, skakis och fryser.. nu hoppas jag på sömn :D
Natti på er;)
 
 
 
 

...

Publicerad 2012-08-12 16:52:48 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Då var vi hemma igen.. de blev sommarbuffe på glashotellet i kosta.. smarrigt och trevligt :)
 
Nu blir det snart bio för Andreas och Mig.. kokpit får det bli.. länge sen vi var på bio nu så det ska bli trevligt de också :D
 
Imon kommer jag troligen uppdatera mer med lite bilder och så.. vi får se.. men håll utkik ;P
 
 

Home sweet home

Publicerad 2012-08-11 20:27:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Då var vi hemma igen efter en härlig vecka semester.. Står och lagar mat för fulla muggar.. De blir rabarber och mango-glasade revben med sallad och vitlöksbröd.. Mumma :) ska bli härligt att få sova i egen säng inatt faktiskt ;D

...

Publicerad 2012-08-11 20:23:00 i Familjen betyder allt!

Haft fullt upp här på vår korta visit i Skåne, igår var vi i Danmark hela dagen med föräldrarna.. Mycket mycket trevligt, god mat, massa skratt och mycket letande efter bilen haha.. Nu bär det av mot lilla Calle som fyller 1år.. Tråkigt att lämna mamma och pappa redan :( .. Nu väntar Andreas så är väl bäst att åka.. Hihi

 

Yatzy

Publicerad 2012-08-08 15:35:00 i Vänner har en stor betydelse!

Yatzyappen är bra grejer det :) Eriksson och jag ville spela igår kväll och letade efter tärningar men hittade inga.. Till slut kom jag på den briljanta iden att kolla om de fanns på mobilen och det fanns de såklart :) hihi.. Så igår kväll blev det yatzy, grill och FIFA ;) .. Nu var spårvagnen försenad så då passade det perfekt med en runda yatzy innan den kom! Nu är vi på väg in till stan för att hitta nåt bra ställe att äta sen frukost på;) sen får vi se vad dagen har att erbjuda innan de är dax för Alice cooper ikväll, ska bli najs!

Härlig dag

Publicerad 2012-08-07 17:22:00 i Vänner har en stor betydelse!

Rolig dag på Liseberg, dock väldigt väldigt blött :) både av regn och karusell ;p nu sitter vi i nordstan och inväntar ljungman för att planera kvällens mat och aktivitet :) hungriga nu...

Regn regn

Publicerad 2012-08-07 12:27:00 i Vänner har en stor betydelse!

De bara öser ner haha.. Lite mysigt samtidigt ;) snygga är vi :D Andreas åker karusell igen hehe vilken tur vi mötte David med familj :D nu ska snart jag åka också.. Tänka sig;)

Stor risk?!

Publicerad 2012-08-07 11:51:00 i Familjen betyder allt!

Hur stor är risken/chansen att det första man gör när vi kommer in på Liseberg är att springa på Andreas bror med familj? Haha de lyckades vi med, utan att vi ens visste att vi var i samma stad :)så nu är dom uppe och åker lisebergbanan.. Andreas skulle börja lugnt.. Hmm.. Undra hur han tänkte? ;)

Lisseberg

Publicerad 2012-08-07 09:22:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Sitter på tunnelbanan på väg till stationen för att möta upp Eriksson som kommer med tåget vid tio :) sen blir de Liseberg :D weeii... Vädret kunde ju varit lite bättre men så länge vi slipper regnet ska vi vara glada :) man får se de possessivt, kanske inte överdrivet mycket folk idag då ;) nu är vi framme, uppdaterar nog mer under dagen när dom andra åker massa, vi får se! Kram

On the beach ;)

Publicerad 2012-08-06 20:06:00 i Vänner har en stor betydelse!

... Inomhus... Sitter med fötterna i sanden medans Andreas, ljungman och mer löst folk spelar wolleyboll.. :) Varit och shoppat i Ullared idag, ikväll efter wolleybollen vet jag inte riktigt vad som händer, men imon är det Liseberg som gäller :) Eriksson kommer med tåget och håller oss sällskap också.. Ska bli najs :D

On the way ;)

Publicerad 2012-08-06 08:10:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Inte långt kvar nu.. Några mil, så nu fick Andreas ta över och köra lite, jag har kört hela vägen annars, precis som de brukar vara då vi är ute och åker ;) ska vila ögonen lite nu innan vi är framme :) Ullared.. here we come :D

Tok-katt!

Publicerad 2012-08-05 18:19:00 i Djuren!

Haha.. vi fick oss ett gott skratt här nyss.. en katt som uppenbarligen uppskattar att jag skurar golven ;)
 
Han började nosa där det torkat och sen har han hållt på att snurra runt och grejja hur många gånger som helst.. helt tokig.. så brukar inte han bete sig.. haha riktigt skoj :D
 
 
Blev ju iaf en del bilder som blev riktigt bra :) Skoj... synd att man inte kan ta lika bra bilder på Tessie så lätt, hon ser alltid så arg och sur ut på alla bilder :P haha.. de krävs en Anders Adén för att få fina bilder på henne..
 
 
Ante sitter och spelar..
 
Nu ska vi ta och dricka lite kaffe och äta en smörgås.. ikväll blir det pizza, men det får vänta en stund till innan vi kan börja baka ut den :) till det så blir det lite House och sen sängen tidigt, bilen går väl runt 05.00 imon bitti.. så gäller att vara pigga och glada då :D Har verkligen varit en riktig slapp-dag idag, ändå har vi fått en del gjort också :D underbart!
 
Hoppas ni får en fin kväll!
Kram
 

Lunch på stan...

Publicerad 2012-08-05 17:08:00 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

Var nere på stan härromdagen med Elin och Lowa ju.. himla trevligt, som alltid när vi ses :) det blev lite lunch på stan och uträtta lite ärende som Elin skulle göra..
 
En glad Lowa, som älskar grädde? hehe.. de var sjukt mkt grädd eoch sylt på barn-pannkakorna.. det var inte pannkakor med grädde och sylt, utan grädde och sylt med pannkakor.. galet.. men men, grädden försvann ju allting iaf.. pannkakorna lämnade hon nog nästan allt, förrutom det vi lyckades lura i henne ;) haha.. Sötunge!
 
Jag själv beställde in en barn-hambrugare.. orkade knappt äta upp halva så stor var den :O
Undra hur dom tänker med barnportioner här.. hmm
 
Vi hade iaf en mycket härlig dag, som alltid och det tackar jag för.. måste göras om snart igen :D
 
 

Myskväll...

Publicerad 2012-08-03 21:00:13 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Nu blir det räkmackor och film-mys... GOTT!
 
 
Jag är så trött så jag lär somna direkt efter mackan är uppäten.. så Andreas får välja film.. får se vad de blir.. tror han kommer passa på att sätta igång nåt han vet att jag inte kommer vilja se ;)
 
 
 
 
 
 

Nu är det semester på riktigt!

Publicerad 2012-08-03 15:25:38 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

ÄNTLIGEN har Andreas kommit hem, ett par timmar senare än tänkt.. så NU är det SEMESTER på riktigt :D Underbart..
 
Han står just nu i duschen och sen drar vi ut och tar nåt snabbt och äter, vi är båda rätt hungriga så det blir nån snabbmat innan vi drar vidare och lirar lite minigolf någonstans ute i det fina vädret :)
 
Ikväll tar vi räkmacka och bara myser och njuter av varandra! Det behöver vi nu, länge sedan faktiskt..
 
Jag har fått mycket undanplockat och tvättat här idag, mest dammsugningen kvar och lite små-plock.. underbart.. sen kan vi bara njuta av helgen och sen sticka iväg på måndag morgon, då börjar vi med g-kås :D
 
Nu väntar en fullspäckad vecka med mycket bil-körnin och skoj!
 

Det blir inte som man tänkt sig...

Publicerad 2012-08-03 12:17:59 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Nej, det blir inte som man tänkt sig alla gånger.. Andreas fick strul på jobbet, stackarn nu sista dagen och allt, men det är ofta strul tyvärr.. så han kommer väl hem efter två tre nånting istället..
 
Jag sticker ner till affären en runda, behöver lite hårspray, deo, dricka och så till helgen och även lite inför vår lilla tripp.. så lika bra att fixa det redan nu medans torktummlaren går här hemma :) Får väl ner på stan och köpa lite gott till bilresorna också och kanske lite mys ikväll?
 
Tänkte iaf köpa stooora fruktnappar till Andreas så blir han glad.. har hittat att dom har det i en affär nere på stan så nu slipper vi köpra 10mil för att han ska få sina nappar ;P haha.. min lilla bebis ;) *skämt o sido*
 
Idag känner jag verkligen bara för en slappa-dag.. pyssla och få iordning lite här hemma, packa lite kanske och bara slappa.. får se vad Andreas känner för sen.. har en känsla av att han vill hitta på nåt.. så vi får se helt enkelt.. minigolf kanske?! Är ju rätt seg så jag lär ju inte orka nåt avanserat..
 
Imon blir det iaf minigolf, med Eriksson, såklart! Ska bli mycket skoj.. var länge sen nu (länge, i vår värld iaf).. Han ska vara snäll och passa våra små kissar medans vi är borta också.. på tal om det måste vi inhandla lite mat till dom också nu, så det räcker.. hmm.. de måste vi nog göra i eftermiddag Andreas och jag..
 
Nehe.. åka ner till affären var det jag skulle göra va? ;)
 
Kram på er!
 

Seeemester :D

Publicerad 2012-08-03 11:05:56 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Weeiii... nu har jag hela 11 dagars semester.. hur underbart är inte det? helt fantastisk, jobbade mitt sista pass igår kväll, Andreas är och jobbar sitt sista pass nu.. kommer väl förhoppningsvis hem om en timme.. det firar vi med att gå ut och käka lite lunch.. vad det blir eller vart det blir vet vi inte ännu.. vi får se :)
 
Är inte så kry, det var verkligen jobbigt att jobba igår, men som tur var gick allt jätte smidigt på jobbet och flöt på bra.. förrutom en liten despyt men men det är sånt man får ta det också :P .. Mådde ju dock jävligt kasst, känndes som jag skulle ramla ihop hela tiden.. så när jag kom hem blev de en smörgås sen boms i säng..
 
Sov ca 2 timmar som en stock, sen har jag varit vaken näst intill hela natten pga yrsel, svettningar och jävligt ont i halsen.. men har sovit igen lite nu på morgonen och knarkat bafucin.. så just nu känns det lite bättre iaf :)
 
Bafucin två dagar dygnet runt sen hoppas jag allt är på topp igen, för då blir det ut på tripp med min älskling *lääängtar*
 
Tror jag ska slänga in lite tvätt, lite som behövs tvättas som ska med på semestern..
 
Ha en fin dag!
 
 

Sova på natten?

Publicerad 2012-08-03 01:49:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Ska man sova på natten?!tycker det verkar som dom flesta gör det.. Själv har jag legat vaken här i flera timmar.. Har nog lite feber... Frossa och svettningar och kliar nåt hemskt i halsen :( Hoppas jag snart kan somna en stund så jag slipper vara lika trött som jag var igår... Natti

Bowling..

Publicerad 2012-08-01 13:05:00 i Bowling!

Idag är det mycket sakna känner jag...  ja, för här kommer ett till sakna inlägg :P Hehe
 
Saknar bowlingen nåt enormt, såå tråkigt att dom stänger så länge över sommaren, men nu är det ju AUGUSTI (vart tog sommarens månader vägen?)... och det innebär att SNART öppnar dom igen, vi är ju iväg när dom öppnar tror jag, men när vi kommer hem från vår lilla mini-tripp så kommer vi nog befinna oss mycket i hallen sen så vi får öva upp oss lite ;)
 
Sen sista helgen i Augusti så åker Andreas och jag iväg på bowling-läger.. ska bli spännande.. 11timmars bowling, bo på hotell, läsa teori, och få instruktör som hjälper oss.. sägs även att man blir filmad.. det är ju dock lite illa eftersom jag inte vill se mig själv hur jag ser ut när jag bowlar.. skrattar.. men de kan väl vara en upplevelse det också ;P
 
Undra om jag ens kan träffa nåt förrutom rännan längre? haha.. joda, lite träning så är man tillbaka i det igen och denna säsongen ska jag lära mig nya saker, bli bättre.. det är mitt mål.. men framförallt så ska vi ha KUL och det är faktiskt det viktigaste!
 
Jag spelar ju inte direkt för att jag är nåt proffs haha.. sämst (och yngst) i klubben, men jag har ju inte hållt på med detta så länge heller, så jag hoppas jag blir iaf lite bättre med tiden :D
 
Saknar mina klot.. buhu..
 
 

Saknar er!

Publicerad 2012-08-01 11:48:00 i Familjen betyder allt!

 
Vet ni att jag saknar min mamma och pappa nåt enormt?! Det är galet.. samtidigt så är det roligare att träffas nu när man inte kan göra det varje dag, men ändå saknar man det där att bara kunna åka och hälsa på dom en timme mitt på dagen om man vill det..
 
Men nu njuter man av varje gång man ses istället :D Jag längtar sååå tills vi ska ner.. kommer att träffa dom om 8 dagar :D Weeeiiii
 
ÄSLAKR ER SÅÅÅÅ!!!
 
 
 

Snart "semester"

Publicerad 2012-08-01 11:25:26 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Onsdag idag.. vilket innebär ett arbetspass imon kväll, sen är det dax att vara ledig i hela 11dagar.. :D
Fick ta ut 7 dagar känstledigt eftersom jag tydligen inte har nån semester på den lilla tjänst som jag jobbar.. aja nu ska vi inte gå in på det.. är fortfarande nåt jag inte förstår och är förbannad över!
 
Iaf.. snart är det ledig och det börjar med en tripp till G-kås, sedan vidare mot Göteborg där vi stannar ett par dagar.. går på Lisseberg, kollar på Alice Cooper m.m, sen blir det en tripp till skåne-land för att besöka mamma och pappa.. det blir då en tripp till Danmark med dom.. sen avslutar vi med 1års kalas hos Calle (Jonas och Emmas son) .. sen drar vi oss hem igen.. så ja.. man kan ju kalla det fullbokat ;) Men vad gör man inte när man planerat FYRA veckor semester men får EN? Jooo juste, då får man pussla ihop lite av varje.. hihi
 
Idag blir det lugnt, är förkyld och har ont i halsen.. det är ju typiskt när man äntligen ska få ha "semester".. men de går nog över :D
 
Andreas slutar vid tre förhoppningsvis och då blir det till svärmor och vattna hennes blommor och ge fiskarna lite mat.. sen ska vi handla lite borr och så för att kunna få upp vår efterlängtade duschdörr i badrummet, så det slipper skvätta vatten överallt.. efter det blir det grilla, idag blir det kycklingsallad till middag.. med grillad kyckling såklart ;) Får se om vi bjuder över nån mer eller om det bara blir vi.. det vet man ju aldrig med oss ;)
 
Ska nog gå och plocka upp diskmaskinen.. så jag får bort disken som just nu bara står där i köket.. bra idé? Jaaa, jag tror det.. så nu kör jag på det..
 
Ha de fint sålänge!
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela