Välkommen!

Vardagsrummet

Publicerad 2008-10-30 18:25:25 i Allmänt

18.21

Nu har jag lagt in bilderna på datorn från mitt vardagsrum.. vad tycks om mina nya gardiner o mitt nya soffbord? :D jag e kanon nöjd.. ler..

Nu har barnen o Caroline åkt hem.. lr ja för typ en timme sen.. de har vart trevligt :) hihi.. Skriver mer om de o lägger ut bilder sen..

Lägg märke till pressenterna som ligger under soffbordet? haha.. Jonna la märke till dom direkt o sa att de var hennes.. o visst de var de ju också :) Glad blev hon iaf..

Puss o Kram
Skriver mer sen

På återseende!
//TucciT





Torsdag..

Publicerad 2008-10-30 07:44:48 i Allmänt

07.36

Sitter här i min soffa i mitt underbara vardagsrum som är sp himla färscht o fint nu :) ler.. bytta gardiner igår till svarta o lila :) Dom lila har jag fått från David för ett tag sen o nu har dom äntligen kommit upp, kalas fint blev de :) ler.. åkte o köpte ett par svarta också som jag har bakom.. myspys är de verkligen nu.. o för o inte tala om mitt nya bord.. e så nöjd så.. åkte även o köpte en bukett med lila fina blommor o stälde på vardagsrumsbordet :) Har tagit bilder men inte lagt in dom på datorn än så bilder får ni se senare idag eller så :) Hittade även att jag hade köpt nya gardiner till köket hihi.. kanon bra blev de där med ler.. ska bara köpa band som jag kan hänga runt gardinerna så blir de höstmys i köket också :) Vill inte ha vita gardiner i köket nu när de e så kallt o disigt ute.. utan nu fick de bli mörkgrå.. mmm så snyggt ;)

Aha då sitter man här.. har nyst sen jag vaknade typ men nu börjar de bli bättre.. skulle vart o jobbat nu men fick ringa o säga jag inte kunde komma.. har så ont i huvudet när jag nyser så de känns som jag ska svimma.. men just nu känns de mer som de e allergi än som förkylning.. vi får la se..

Barnvakt åt Lucas idag då hihi.. om inte Caroline blivit skrämd för jag e förkyld men de hoppas jag inte.. känns ju redan bättre så.. Undra vad man ska hitta på för bus me lilla Lucas idag då.. hihi.. blir nog bara mys o lite bus ,) hihi.. Jonna ska få sina födelsedagspresenter också :D Hoppas hon blir glad :) 

Ska tvätta hela eftermiddagen också.. blää säger jag bara :P hihi.. På tal om de så kanske jag ska ta o gå o sotera tvätten redan nu så de e klart iaf..

Usch tänker så mkt på farmor o på Yvonne.. hoppas så innerligt att de ska gå bra för er båda.. usch blir glaen bara jag tänker på de :( Ändå så går de inte o sluta att tänka på det.. för de e sååå hemskt.. *tårarna rinner ner för min kind*

Nee har nog inte så mkt mer o skriva för tillfället.. men lär ju uppdatera mer sen..

Puss o Kram

På återseende!
//TucciT

Jul Pynt

Publicerad 2008-10-29 12:18:28 i Allmänt

12.17

Måste bara fråga ALLA er som läser min blogg.. när ska man börja julpynta tycker ni? Nu vill jag ha massor me svar :P

På återseende!
//TucciT

Städ

Publicerad 2008-10-29 08:56:40 i Allmänt

12.12

Sitter ute hos mamma nu.. Erik e hemma.. jag e ute o fixar o ska hämta tvätten vi tvättade här igår.. stannar o ser våra bästa år här.. Varit iväg o handlat lite.. kranen till vasken lr den som sitter på kranen gick sönder igår så var tvungen o köp en ny :P .. sånt som händer..

Sen blir de hem till min sötnöt o städa o allt de där :P Hann en del idag på morronen när Erik låg o sov.. dammade allt i hallsen hann jag med o torka av allt de.. o skura toaletten o sånt dr smått o gott :P haha

Nu ska jag ta ett bloss me mamma..

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT


08.50

Yes de e vad de blir idag.. städa. ska fixa iordning allt här hemma så de blir snyggt igen :) Hihi..

Igår var vi på ikea en snabb runda.. för äntligen hade dom fått in mitt soffbord så var där o köpte de :) Efter det så var vi på coop.. handlade lite o hittade en billig resväsa så nu behöver jag inte oroa mig för de längre :D hihi.. Hittade även ett par jätte läckra stövlar som jag vill ha, men tyvärr var dom slut i just min storlek.. attans också :P haha..

Efter ikea o coop så körde vi till mamma o pappa.. skulle tvätta en del där.. så vi åkte dit o fikade o så.. sen fick jag astmaattack o hittade inget astmaspray så vi fick åka hem igen.. vi skulle sett house hos mamma men de fick bli o se de hemma istället..

Åkte hem.. slog på tv.n.. slökollade lite på house.. o skruvade ihop mitt nya soffbord.. oh så kalas bra de blev:D hihi.. så tack till Emil o David som bidrog den storsta delen av bordet och sen Madde Eric Caroline o Thomas som idrog me en liten del dom också :) hihi,, (fick alltså pressentkort på ikea när jag fyllde år) Tihihih.. Kanon fint blev de iaf :D Weeeiii så nu e jag glad.. bara ny matta som fattas.. inte så snyggt me denna mattn nu så ska nog ta bort den idag tror jag.. äe jag får se :D

Nu sitter jag här i min ensamhet.. Erik sover så klart.. min lilla söt..

Haha e de nån mer än jag som börjat slå in julklappar o längtar som attans tills man får sätta fram julpyntet? ;) hhi..

Nee jag ska nog passa på o läsa lite bloggar nu :D

Puss o Kram

På återseende!
//TucciT

Tagit mig hårt

Publicerad 2008-10-27 09:41:02 i Allmänt

09.37

Jao de har tagit mig väldigt hårt detta me att Yvonne ligger på sjukhuset :( Gråtit hör massa i natt o på vägen hem från jobb igår o till jobbet o aaa de kommer lite närsom..  de jobbiga är också att farfar dog av just denna cancer, o dom sa igår på jobbet att med den cancern trodde dom de brukar gå väldigt snabbt till slutet.. GLÖM DE.. ge INTE upp.. vill inte förlora en såhär go o snäll människa.. de får inte hända! Jag vägrar.. hjälper de? :O

Nu sitter jag här med datorn i knäet o bara funderar, har precis gått upp.. tänkte se lite på ensam mamma söker som var igår.. sen blir de e väcka min pojk.,.. kom nyss på att jag ska vara på sjukhuset mellan ett o fyra.. hade jag helt glömt bort.. så aa får la kolla på ensam mamma söker o sen börja göra mig iordning.. jag som hade tänkt en riktig mysdag med bara mjukisbyxor film o mys.. mene nee de gick inte :P haha..

Nee nu ska jag titta på det så jag kan göra mig klar sen..

Puss o Kram

På återseende!
//TucciT

Livet är så jääävla orättvist.. jag vill inte..

Publicerad 2008-10-26 09:59:24 i Allmänt

09.50

Livet e så jäävla orättvist.. jag kan inte fattar hur orättvist de kan vara.. varför ska vi.. vissa människor.. råka ut för ALLT? Varför ska vi få alla sjukdommar som man kanske inte kan bota? Varför ska de överhuvetaget finnas sjukdommar som kanske int går o bota? Varför i helvete e de bara vissa som sa få känna på hur de e o vara sjuk o vissa andra INTE? Varför? Jao varför e den ständiga frågan.. jag e så arg o ledsen så de finns inte.. arg på den idiot som bestämmer hur vi människor ska må.. jao för han / hon är verkligen en IDIOT.. usch.. idag e de verkligen en arg o ledsen Tess som skriver..

Igår när jag kom ut till mamma sa hon att hon har nåt tråkigt att berätta.. jag fick en klump i magen o så fort hon sa hennes namn så fick jag världens magknip igen o gick direkt o hämtade en cigg o tänkte.. stackan har caner nu också.. när jag kom tillbaka till köket sa mamma: de var inte de dom trodde, de är cancer som sitter både i bkuspottskörteln och i tjocktarmen.. vad faan.. bli frisk... jävla tur att hon är ewn ritkig ritkigt kämpe och är jävligt envis. tur är det! Men de var tungt att få veta.. hon ska fan inte försvinna ur mitt liv.. även om vi inte ses så jätte ofta så finns hon alltid där o stöttar mig i mina sjukdommar, operationer, deppreissioner o allt.. jag e så arg.. varför sa hon få genomlida allt skit? Men men.. måste åka till växjö i veckan.. måst hälsa på henne.. mamma o pappa åker nog redan idag.. men jag måste ju jobba :(

Usch nu barar rinner tårarna :/ 

Var iaf o köpte ett kort till henne igår där jag skrev ett rätt så långt brev till henne från mig.. de kan hon behöva o jag vet att hon kommer bli jätte jätte glad.. skickade även med två lotter så hon har lite o göra på sjukhuset. för tro mig.. de e inget roligt ställe o bo på..  Växjö sjukhus har jag iof faktistk aldrig bott på.. fast har ju vart där en hel natt iaf iof typ.. när Rickard o jag krockade fick jag ju sitta på akuten hela natten o röntgas o grejjas.. men men.. nu ska vi inte prata om det..

Aja nu har jag iaf skrivit av mig lite.. o gråtit av mig.. 

Detta var ett inlägg till dig Yvonne.. kämpa på så sak vi snart träffas FRISKA! Jag önskar inget mer än att vi två ska bli friska så vi kan gå ut o ta en fika eller vad som helst :)

Puss o Kram.. Särskitl stor kram till Yvonne!

På återseende!
//TucciT
 

Mys kväll

Publicerad 2008-10-26 09:49:27 i Allmänt

09.33

I fredags var en sån där ritkigt mysig kväll.. Jag lagade god mat till Erik o mig..fläskfilé o potatisgrastäng med stekta championer o paprika.. riktigt smarrigt var det :) Till det så satt vi o kikade på idol.. vi hade de ritkigt mysigt.. men de märks att Erik inte ritkigt e den som ställer till me sånt mys själv.. tyvärr.. de kan jag sakna massa.. men nu har vi iaf myst i soffan EN gång sen vi´träffades.. hmm..

Näe vet inte vad jag ska skriva mer omde så lägger upp lite mysiga bilder som ni kan njuta av istället :)

Puss o Kram

På återseende!
//TucciT

   
   
  

Hos mamma

Publicerad 2008-10-23 17:24:50 i Allmänt

17.23

Yes box.. nu e jag hos mamma. vi har vart borta hos Caroline o barnen hihi sååå söta dom är :) ler.. varit trevligt :D

Nu e pappa o erik borta på tippen så jag passade på o sätta mig här.. ska börja läsa alla bloiggar igen.. blev ju bara att jag läste Bellahs på förmiddage för sen började jag ju se Andra Avenyn :) hihi... så nu ska jag sätta mig o läsa lite :)

På återseende!
//TucciT

Alla lyckas utom jag..

Publicerad 2008-10-23 13:42:19 i Allmänt

13.39

Jao så e de.. alla verkar lyckas med de lyckliga utom jag.. men jag antasr jag e god bit på väg? eller? jag vet faktiskt inte.. de får tiden utvisa..

Nu står Erik i duschen o jag har precis sett klart på våra bästa år nu.. så ska hoppa in i duschen direkt när han e klar. han har låst dörren så jag kommer ju inte in.. blä.. dumma dig Erik!!!!

Efter duschen blir de o göra sig iordning snabbt o sen fara ut till Caroline o barnen.. ska bli så härligt :D mamma kommer nog också dit en runda o fikar med oss :) MysPys

Nee ska ta mig ett bloss nu emdans min pojk duschar klart..

Älskar min familj o vänner som ställer upp för mig..

På återseende!
//TucciT

Äntligen..

Publicerad 2008-10-23 10:41:46 i Allmänt

10.55

Bara hunnit med o läsa Bellahs blogg.. hehe.. Erik sover fortfarande men Bellah pånminde mig om andra avenyn i sin blogg så ska passa på o kolla på avsnitten som las upp i söndags.. gäller o passa på när han sover ;) hihi..

På återseende!
//TucciT


10.35

Äntligen lite tid över för o sitta här vid datorn o läsa igenom massa bloggar o sånt som jag inte hunnit med.. Erik ligger o sover o jag gick upp vid typ tio tiden.. jag har en jävla huvudverk idag men de får gå..ska ut till Caroline o hennes familj idag .. trevligt trevligt.. leka o gosa lite me barnen.. e ju altid kul..

Sitter här på golvet i min hall.. internet vägra funka så jag tog o satte sladden direkt i datorn istället för o gå genom de sladdlösa så nu funkar de.. haha.. dock inte så skönt o sitta på et stenhårt golv :P kanske ska hämta en stol o sätta mig på? hmm.. jao får nog göra det...

sådär ja de blev genast mkt skönare :D hii..

Nee nu ska jag läsa o kommnetera lite bloggar

På återseende!
//TucciT







Underbar familj :D

Till killar OCH tjejer..

Publicerad 2008-10-22 15:12:03 i Allmänt

15.10

Som killar borde göra (och tjejer, enligt MIN åsikt)

När hon går ifrån dig och är arg .... Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar .... Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst .... Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå .... Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd .... Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg .... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand .... Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon "bumps" in i dig .... "Bump" in i henne också och få henne att skratta!
När hon berättar en hemlighet .... Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen .... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig .... Är hon sårad på insidan!

När du krossar hennes hjärta .... Försvinner aldrig smärtan.
När hon säger att det är över .... Vill hon fortfarande att du ska vara hennes.
När hon laddar upp den här texten .... Vill hon att du ska läsa den.



Jao tyckte de var lite skoj bara.. haha.. så ville lägga upp denna text.. kanske inte allt sämmer men mkt gör det nog.. så TÄNK till killar.. och Tjejer.. tänk på hur ni behöndlar er partner :P haha

på återeseende!
//TucciT

Killar

Publicerad 2008-10-22 15:06:37 i Allmänt

15.04

Finns de killar i detta landet (förrutom homosexuella eller Thomas) som kan se själva när nåt i hemmet behövs göras? Eller ska man ehöva tjata sig igenom hela livet? Jag undrar detta som f*n!!!!

Hå¨ller på o städa för fullt jag.. torkat av överallt o dammat.. städat toan o allt de där inne.. plockat iordning överallt.. torkat av hela käöket.. diskat några omgångar.. jao ty allt.. o så har Erik dammsugt förståss.. men nu orkar jag inte mer så nu strejkar jag.. ska bara diska klart o duka sne får de vara nog.. så idag blir de inga golv skurade heller.. Erik ligger på soffan han.. så nu ska jag gå ut o röka sen gå o diska de sista..

Puss o Kram

På återseende!
//TucciT som undrar så mkt som bara den...

:D

Publicerad 2008-10-22 12:56:22 i Allmänt

12.54

Sitter här o ser på våra bästa år.. Väntar på att min söt ska duscha klart :) Låter dock som han gjort de nu bara för de hihi.. ler.. Vi håller på o städa här idag.. så de blir fint.. sen kommer mamma o pappa hit i eftermiddag o äter lite me oss o så :) Trevligt trevligt.. så kul att dom kommer så bra överens..

Varit iväg på sjukhuset hos ögonläkaren.. de såg bra ut.. skönt de..

Nee nu kommer han så jag ska pussa lite på honom..

På återseende!
//TucciT

ps.. glöm inte o kommentera.. tycker ni blivit dåliga på de :P haha

Bruno..

Publicerad 2008-10-22 12:53:10 i Allmänt

12.34

Yes nu ska jag lägga upp bilderna som jag inte hann med igår.. har lite tid över nu mellan stdningen o sen våra bästa år :) Så titta o njut.. här kommer min nya kusin Bruno.. bilderna jag börjar med är från släktträffen i lördags :D

 
 
 
   

Visst e han gudomligt söt? :D Så jäääädra söt e han.. särsilt när han hade ätit hos mig o sen bara ville mysa o ligga o prata massa med mig.. aw.. så sött var de :D

Nu kommer då bilderna sen i söndags när vi var o träffade Bruno igen o han bara ville sova massa i mina armar :) Tills vi kom till min andra faster.. då var han vaken o låg o pratade massa med oss o bara skrattade :)

 
  
 
 
 

låtar

Publicerad 2008-10-21 17:55:34 i Allmänt

17.50

Sitter nu hos mamma.. satt i bilen o satte på en gammla skiva.. vissa låttexter kan beröra en så otroligt mkt.. jag började nästan lipa.. denna låt berör så otroligt mkt o är sååååå fin..

Picture med Kid Rock

Living my life in a slow hell
different girl every night at the hotel
I aint seen the sun shine in 3 damn days
been fuelin up on cocaine and whiskey
wish I had a good girl to miss me
but I wonder if I'll ever change my ways
I put your picture away
sat down and cried today
I cant look at you while I'm lying next to her
I put your picture away
sat down and cried today
I cant look at you while I'm lying next to her



I called u last night in the hotel
everyone knows but they wont tell
but there half hided smiles tell me somethin just aint right
I've been waiting on you for a long time
fuelin up on heartaches and she'd whine
I aint heard from you in 3 damn nights
I put your picture away
I wonder where you've been
I cant look at you while I'm lyin next to him
I put your picture away
I wonder where you've been
I cant look at you while I'm lyin next to him



I saw you yesterday with an old friend
it wuz the same old same how have you been
since you've been gone my worlds been dark and gray
you reminded me of brighter days
I hope to be coming home to stay
I wuz head of the church
I wuz off to drink you away
I thought about you for a long time
can't seem to get you off my mind
I cant stand why we're living like this way
I found your picture today
I swear I'll change my ways
I just called to say I want you to come back home
I found your picture today
I swear I'll change my ways
I just called to say I want you to come back home
I just called to say I love you
come back home



Letade egenligen efter en anna skiva.. men precis när jag nu undrade vart den tagit vägen sa mamma att hon hitta den i sin bil :D Så nu ska jag snart gå ut o hämta den.. i den finns de så otroligt många låtar som berör mig.. bla frozzen med Madonna.. den berör nåt sjukt.. usch.. börjar lipa.. nu ska jag gå o krama min söt lite ;)



Frozzen med Madonna


You only see what your
eyes want to see
How can life be what
you want it to be
You're frozen
When your heart's not open


You're so consumed with
how much you get
You waste your time with
hate and regret
You're broken
When your heart's not open


Mmmmmm, if I could melt your heart
Mmmmmm, we'd never be apart
Mmmmmm, give yourself to me
Mmmmmm, you hold the key


Now there's no point in
placing the blame
And you should know I
suffer the same
If I lose you
My heart will be broken



Love is a bird, she needs to fly
Let all the hurt inside of you die
You're frozen
When your heart's not open


If I could melt your heart



Där fick ni två otroligt bra låttexter! Skulle dock vilja ha dom översatta båda två..

Puss o Kram

På återseende!
//TucciT

Släkt träff

Publicerad 2008-10-21 16:44:39 i Allmänt

16.20

Jao då e de väl äntligen dax o uppdatera om släkträffen som vi hade i Lördags.. ler.. eller släktträff o släktträff.. var alla pappas syskon o mina kusiner o resppektive.. mkt trevligt var de faktiskt såå kul att alla kunde träffas på en o samma gång :) Inte ofta de händer.. men nu kom alla från sthlm, göteborg, halmstad, nybro, örsjö o emmaboda :) hihi.. najs najs.. ritkigt trevligt var de faktiskt :)

Fick ju träffa min underbara nya kusin Bruno.. sikken söt liten kille.. jag gick me honom nästan hela kvällen tills han skulle sova.. matade honom o bara mös.. riiiktigt mys var de :) Han tyckte nog om mig också.. hih iaf trodde hans mamma o pappa de :) Kul o höra sånt ju ler..

Har inte så jätte mkt o skriva om det.. men har lite bilder som ni säkert vill se ;) ler..

Börjar me lite mingelbilder från köket:

   
    

O lite mingelbilder från altanen:
   

O lite bilder från fikan.. (vi åt middag innan men de har jag inga kort från) :

 

Mingel i vardagsrummet:
  

Älskade kusinen.. världen sötnos.. Bruno.. Hinner tyvärr ej läga pp resten av bilderna nu.. så de får bli ikväll lr så :) hihi.. men ni får nöja er me detta sålänge ;) Så ska ni få se nåt otroligt sött sen.. så håll utkik ;)

På söndagen åkte jag också o träffade Bruno o hans fördäldrar o så.. o så var vi lite hos farmor.. hon e ju dålig så var skönt o få träffa henne lite.. Bruno låg o sov i mina armar hela tiden.. ritkigt ritkigt mys vill jag lova.. lägger upp bilder från de med senare när jag hinner..

Nu ska vi åka iväg o möta upp mamma o pappa..

På återseende!
//TucciT

Tråk tråk

Publicerad 2008-10-21 16:20:18 i Allmänt

16.27

jao gud vilken tråk dag idag.. har inge humör alls mer än sur o tvär o irriterad..vad man än säger o gör så blir inget som man vill.. inget blir gjort.. dator dator dator e de som händer typ.. trött på de..

Nu har vi precis käkat lite midag iaf.. kryss i taket att de blev av säger jag bara.. nu ska vi snart åka o möta upp mamma o pappa på jysk o sen hem te dom.. så skönt.. faktiskt.. vet inte vad jag ska säga.. suck..

Nu när jag ändå har lite tid vid MIN dator så tänkte jag uppdatera lite om släktträfen o så.. lite bilder o lite sådär ;) hihi. har ju inte mkt tid o sitta vid min dator för så fort jag reser mig blir den upptagen :P gäller o passa på nu :)

På återseende soon!
//TucciT

Jobb jobb

Publicerad 2008-10-20 22:27:39 i Allmänt

22.25

Yes nyss hemkommen från jobbet.. gått bra idag.. fast har mer ont än vanligt o de gr så jävla ont denna smärta.. blir galen.. men nu e jag iaf hemma med min sötis.. pikade honom med mess på jobbet om att göra de mys med ljus o varmt te o så när jag kom hem.. haha.. men ikke.. inte nånting :P daah.. dessa killar.. haha vart hittar man romnatiska killar? :P *pikar diiiiiig* (Erik, like ya)

Nee nu ska jag göra nåt annat.. Puss o Kram

På återseende!

//TucciT

25års fest o fylle-slag...

Publicerad 2008-10-19 21:50:42 i Allmänt

21.36

Jao i fredags var de ju då dax o fira Eric (Maddes Eric) som fyller 25 Idag faktiskt.. GRATTIS till dig :).. Men vi firade honom som sagt i fredags.. honom o Tino med.. Började lugnt med att vi fick jäääätte god mat o gott o dricka.. satt o tog de lugnt snackade massa o drack lite.. sen blev de lite mer dricka men jag tog de lugnt.. hade ju lovat mig själv att inte bli så full.. så jag satt där o drack lite lugnt o så.. vi snackade lite skit o hade allmänt jätte trevligt tycker jag :)

Fick jäävla skalla verk sen.. så satt ute o lipade för jag hade så ont.. Tino o hans tjej åkte hem så var vi dom vanliga gänget kvar.. najs najs :D.. Killarna bestämde att dom ville gå ut.. på krogen.. jag hade så ont så kände inte för de men tog inte lång tid innan jag var med på de också.. skulle till stora hotellet, där spelade dom INTE hög musik var de nån som sa:P haha.. men joooo de gjorde dom.. o för o föröska få bort min smärta skulle jag shotta.. jag hade tidigare ringt ditt lilla Lisa.. haha så drog me henne så vi skulle shotta.. istället för o som man gör normalt beställa in en var så skulle jag ha två :P haha.. o de gick ju bra.. ritkgit gott var det.. sen skulle vi helt plötsdligt vidare till de nya utestället i nybro.. hahaha.. därifrån minns jag en del men tydligen INTE allt.. gjorde bort mig rejält och har haft ångest attacker typ ör de nu hela helgen.. men jävla kul hade jag o de e väl huvesaken? eller? :P haha..

Sen skulle vi gå hem.. jag skulle gå för jag var så jävla packad.. ramlade på parkeringen utanför klubben.. men de var inte mer me de o jag o Erik o Thomas gick hem te mej :) Den vägen minns jag inte så väl.. mene aa hem kom vi :P

Väl hemma lyckades jag få bort min toasits från toan o slänga i duschen.. haha.. vetifan hur jag lyckades.. sen gick jag o la mig o somnade så gott så :)

Dagen efter vaknade jag av sms.. från Lisa o Caroline.. haha.. o jag mådde jätte bra.. gick o duschade o hade mig :P Men mådde bara bra tills jag kom på att jag fortfarande var typ full :P haha.. gick o la mig igen o gosade massa me Erik.. de var så oootroligt mysigt.. sen var de dax o ta bilen o köra ut till mamma o pappa.. kände inte ör o köra me jag hade inte så mkt val.. haha.. på vägen ut så tog vi en runda förbi affären till Lisa.. jag skämdes o sa att jag hoppas Lisa e ensam nu så inte hennes brossa Matz var där.. (han var med ute på fredagen).. o vem sitter där när jag kommer in om inte just Han :P haha.. aja dom skrattade lite åt mig o så men de gick bra.. sen körde vi ut till mamma o pappa.. då började jag känna min bakfylla.. mådde skit illa.. ont i huvuvdet o aa allt de där.. men nu var de släkträff som stog på tur.. men de skriver jag mer om nån annan dag lr ikväll.. vi får la se :P haha..

Hittade föresten inte mindre än 17 blåmärken när jag vaknade.. haha.. e man Therese så e man.. så enkelt är de :P haha.. försök aldrig supa bort er smärta haha.. men som sagt jag hade jääävligt kul.. o förösker tänka på att de e de som räknas.. även om jag mår dåligt när jag tänker på i fredags, samtidigt som jag kan sitta o skratta åt de :P

På återseende!
//TucciT - fyllo nr 1

ERIK, David o Emil kom hem :D

Publicerad 2008-10-19 21:35:36 i Allmänt

21.31

Jao dom kom hem till oss i torsdags.. när Elin o jag kom hem från ullared så åkte hon o släppte av mig hos mamma o pappa.. sen körde hon hem o mamma o vi tittade på alla mina fina saker :) Efter ett tag så kom alla killarna hem.. Gud så kul de var o se dom.. o gud så mysigt de var o få krama o pussa Erik.. ohh jag var så glad hihi.. jätte skoj har jag haft me MINA grabbar denna helgen.. :) Hihi.. japp de var väl de typ :P Nu ska jag börja uppdatera om den händelserika festen i lördags :P

På återseende snaaart!
//TucciT

Ullared..

Publicerad 2008-10-19 17:32:38 i Allmänt

17.00

Jaha då får jag väl börja lite smått o uppdatera nu.. vi börjar med ullared :) De vart en mysig o rolig dag med Elin :) Vi hittade en hel del.. började me att jag körde till Elin.. eller aa  hennes pappa som hn hade sovit hos :).. var där strax efter sex.. regnet bara vräkte ner.. var meningen att vi skulle ha gått ut o gått me hundarna.. men de fick vara då vädret var kasst.. så dom fick springa av sig lite innan dom skulle in i hundgården :) .. sen körde vi med våa bilar till mamma o pappa där vi lämnade min bil.. sen började färden mot ullared :D Var inte så farligt trötta som vi trodde så de gick bra.. sen blev vi hungriga.. tur att jag hade tänkt på o ta me mej en banan.. så den delade vi på.. när vi kom fram körde vi förbi McDonalds.. skulle ta varsen hamburgare.. haha men vad vi inte tänkte på var att kl bara var nio lr nåt.. haha.. så dom serverade bara frukost.. så vi tog pannkakor me sylt.. dom var helt okey :) .. Mättande som fan var dom iaf.. haha undra vad dom tänkte som jobbade när vi kom så tidigt o ville ha middag.. haha.. aja de e inte alltid så lätt :P De var ju trotts allt Elin o jag :P så vad ska man vänta sig lixom?:P haha..

När vi väl kom fram så var de kanon mkt folk.. typ inga pakeringar mer än tre st jätte långt bort.. så aa de var bara o ställa sig där o se glad ut.. sen gick vi in o vår shoppingrunda började ;) weeii vad trevligt de var .. haha .. men så jääävla trångt.. lite jobbigt men de får man ju räkna med när man e där..

Sen var de dax för mat.. vi skulle äta på rasturangen o där var de väldigt lång kö.. men de var bara o stå däro se glad ut men när vi väl fick maten så var de kanon gott :) ler..

Dax för o shoppa igen.. så vi gick in o fortsatte.. haha.. ett par timmar sen åkte vi hem.. nöjda. :).. hihi

De var väl de jag kan skriva om ullared.. nu ska jag äta.. så nästa uppdatering blir väl om att Erik kommit.. men får se när vi har tid o skriva om de :P

Ha en fortsatt bra kväll.. de ska vi ha.. ut till mamma o pappa o käka me dom o se ensam mamma söker.. hihi.. Men nu ska vi först äta lite lätt här hemma o göra oss klara för o köra sen..

Lägger upp lite bilder från ullared.. tyvärr blev de inte så många.. men några st iaf :)

På återseende!
//TucciT

  I bilen på vägen dit :)
 Min efterlängtade jacka o termobyxor som jag måste ha när jag åker te Erik :P haha
  Elins vagn efter första shoppingrundan
   Min vagn efter första shoppingrundan
 Parkeringen me masssa bilar :P
 Gkås :D
  Elin o hennes vagn efter andra shoppingrundan :P
  Jag o min vagn efter andra shoppingrundan :D
 I bilen innan hemfärden skulle börja...
 O sista bilden sjäövklart på mej :P hihi...

Elin... vi glömde ta kort på oss båda? :O Eller gjorde vi de me din mobil?.. Tack för en underbar dag vännen..

Uppdatera

Publicerad 2008-10-19 11:17:24 i Allmänt

11.06

Skulle vart inne o uppdaterat me massa bilder m.m nu.. men mamma ringde nyss så  vi ska hem till min faster innan Bruno o dom åker hem så vi hinner träffa dom hihi.. Erik ligger o sover som en liten gris så jag ska åka själv så får han chans o vila ut idag :)

Har rätt mkt o uppdatera om sne när jag har tid.. typ som att Erik kommit hit, Emil o David vart här i helgen, ullared, "släktkalas" o Bruno :) hihi.. o sist men inte minst.. min fylla i Fredsags.. 25års fest o sen krogen.. usch o fy för mig vad jag kan göra bort mig.. haha mer om det får ni läsa senare lr nån annan dag :P Så håll utkik :D

Nuu ska jag göra mig klar så jag e ritkigt klar när mamma kommer o hämtar mig :)

Lägger upp ett litet samkprov på en bild med en STOLT o GLAD Therese med En liten bebis Bruno i famnen ;)

På återseende!
//TucciT


Mitt sovrum...

Publicerad 2008-10-15 11:43:31 i Allmänt

14.43

Nu har man plockat iordning typ allt här hemma iaf o dammsugt.. nu e de bara o vila o invänta morgondagen :) ler.. Ska träffa Elin vid fem tiden typ me.. ska bli skoj.. eller aa iaf o träffa henne.. inte lika skoj o gå till spåret :( .. Men men kan vara int... ska tända ljus till Adam..

Skönt o vara klar me typ allt iaf.. ler.. Stolrna har ej blivit uppurna på vinden än.. men de lovade Erik förrut o hjälpa mig me dpå fredag lr nt.. snällt mitt gull ;) hihi..  Torka golven har jag inte heller gjort men jag pallar inte..  o var inte så länge sen ja gjorde de så de får vara :P hihi

Nee nu pep min mobil så dax för o äta.. igen.. har satt den på rigning var 2½timme.. så jag inte glömma bort o äta.. för de e väldigt lätt vill jag lova.. jag måste nämligen skära mig så därför gör jag så nu.. o inget o äta alls därmellan :) hihi

På återseende!
//TucciT



11.35

Jaha då var de dax för lite bilder från mitt mysiga sovrum :) Hihi.. vad tycker ni? :D Ler.. hoppas ni tycker om de lika mkt som resten av min lägenhet :) Jag gör det iaf.. hihi..

Här kommer bilderna..



















Där fick du se massa bilder från mitt sovrum :) Imon kommer Erik o får sova i min sköna säng me mej.. lääängtar.. ;)
Glöm nu INTE o kommentera ;)

På återseende!
//TucciT

Svar till ......

Publicerad 2008-10-15 09:54:12 i Allmänt

09.50

Jag har visst missat o se en kommentar till "baby".. där har en person som döpt sig till "......" kommenterat o skrivit: "Fula människor får fula barn.. så enkelt är det" .. fan så omoget av dig o skriva sånt o inte våga stå för vem du är!!!! Skärpning för faan..

Typiskt att detta skulle komma idag.. lr rättare sagt att jag skulle se de idag.. e redan irrterad för jag fått stanna hemma från jobbet idag.. så jävla ont i huvudet så de finns inte.. kunde inte resa mig idag på morronen för jag bara trillade ihop igen... nu kan jag iaf sitta upp liten stund åt gången.. men de gör så jääävla ont.. jag som har massor att göra idag.. får hoppas att det släpper snart..

Imon gäller det.. imon blir de ullared :D weeiii.. o så kommer ju min grabbar.. ska bli så mysigt o få ligga med Erik igen.. eller aaa.. sova med Erik.. hahahaha... jojo där försökte jag vara rolig :P dah... jag har kanske inge humor men va fan :P hihi

Neee nu e de äntligen dax så jag får ta tabletter igen.. ha de så bra alla så skriver jag säkert om en stund igen lr nåt :P

På årerseende!
//TucciT

Inte orkat..

Publicerad 2008-10-14 15:44:47 i Allmänt

15.40

Näe idag har jag inte orkat gå in här o skriva.. känner mig så less på allt.. känner mig inte riktigt bra.. tror jag e så trött för jag hela tiden får upp all mat jag får i mig.. måste skärpa mig me alla vitaminer o grejjer.. snart börjar jag väl tappa mitt hår annars :O

Vart iväg på sjukhuset o gjort min syndfältsundersökning idag.. de såg inte så jätta bra ut denna gången heller men sköterskan skulle visa resultaten för min ögonläkare så får vi väl se vad som händer sen.. jag blir bara så förbannat trött..

Idag skulle jag mest ha städat, men de har inte blivit så jätte mkt gjort.. e helt slut i hela kroppen o jag känner inte för nånting.. :(

Nee nu ska jag plocka iordning allt i köket iaf.. sen ska jag ner till Jysk me mamma.. vi ska hämta lite saker där :P haha.. sen blir de en snabb runda ut till mamma o pappa o fika sen hem o dona o lägga mig o se House sen sooova.. Jobba imon..

Weeii skoj att House börjar idag.. haha tycker om de programmet jag;)

Nu e de bara två dagar kvar...

Puss o Kram

På återseende!
//TucciT

Mitt kök

Publicerad 2008-10-13 13:04:28 i Allmänt

12.56

Aha nu var de dax för mig o visa er mitt kök :) Ler.. vad tycker ni? Ge nu massa kommentarer tack ;) hihi

Jag e super glad för mitt nya köksbord o stolar iaf:) hihi.. nee nu ska ni få se lite bilder sen ska jag äta lite lunch o se våra bästa år som nyss börjat :) Idag blirre stekt kroppkaka o lingon o grädde.. mumms de e ritkigt gott

Titta o njut.. här kommer mitt lilla kök :)

På återseende!
//TucciT

















Ex eller pojkvän? Ge kommentar...

Publicerad 2008-10-13 10:34:01 i Allmänt

10.29

Trött på o skriva datum o tid varje gång :P haha.. så skriver endast tid nu.. datum står juh längst ner på arje inlägg iaf.. iof de gör tid också.. men uppdaterar man så kommer ju den nya tiden o då e de svårt o hålla reda på.. så tid får de stå o inge datum :P haha

Aha igår var man o jobbade igen då.. hehe.. sa att jag skulle uppdatera innan jag åkte till jobb men så blev de ju inte som ni märkt.. internet dog så jag åkte bort till Lisa i affären istället o snackade lite skit :) .. Mene aa..  de gick iaf bra på jobbet.. tog lite tid bara.. ,men de gick bra iaf :) .. fast idag har jag inte lite huvudverk.. usch.. hemskt är det..

Idag e de måndag o vad ska man göra då tro?.. tror de blir o cykla lite.. ner på stan o hämta ut biljetter.. hämta ut pengar.. handla mjölk o lite så.. aa de får de nog bli.. om jag orkar haha.. beror juh på om skallen blir bättre lr om de håller i sig såhär.. för då lär de inte li mkt gjort..

Snart e de torsdag o sen e de fullt upp tills söndag.. hehe.. ska bli najs.. ;)

Nee nu ska jag ta o gå o kolla min mobil för de piper hör jag :D Sen blir de nog o diska upp lite.. har inte så mkt men nn tallrik iaf :P Funderar på o försöka vila lite sen o se nån film lr så..vi får la se.. Vad ska alla ni andra göra idag då?

Ha en fortsatt bra dag iaf så hörs vi

En fråga bara till er som läser min blogg... kan man missuppfatta o tro att Erik e mitt ex istället för pojkvän? :O

Pussendå

På återseende!
//TucciT

aaajjjjj

Publicerad 2008-10-12 10:23:49 i Allmänt

12 oktober 2008 - 10.18

Sitter här i morronrocken.. mysigt värre.. legat i sängen o sett klart filmen jag började se igår.. den var helt okey :) Jag tyckte den var bra.. sån film jag kan ligga o se helt ensam o ändå orka titta på.. haha.. e en viss sorts filmer jag kan göra det med :P Mene aa den var bra iaf.. även om jag inte orkade titta på hela igår kväll..

Idag  e de jobbet som väntar igen.. halv fyra börja jag.. så de e ju ett tag kvar tills dess.. hihi.. men jag har ju så jääävla ont i huvuvdet idag så de finns inte.. fattar inte varför jag ska må skit så fort jg jobbar.. börjar bli så trött på de nu så de e inte sant alltså.. SUCK.. it's realy sucks...

nu börjar de bli jobbigt.. börjar bli mer o mer att jag blir irriterad.. kanske på småsaker.. men Erik de e för jag saknar dig... de var lika dant me mitt ec.. så fort vi inte träffas på ett bra tag så kör allt igång.. men nu e de den 12e idag.. den 16de kommer ni.. alltså bara fyra dagar kvar.. <3 ... Alltså e de även bara fyra dagar kvar tills Elin o jag ska till Ullared.. weeeiiie.. min inköpslista blir bara längre o längre på saker jag ska kolla om :O Shit.. aja.. de får gå haha.. kommer ju inte köpa allt av de jag skrivit.. men vissa saker e de ju prioritet på ;)


Nehe.. nu ska jag ta o göra nåt.. vet inte vad.. plocka i köket kanske.. o diska.. fick ju upp mina nya möbler igår.. shit vad snyggt de blev.. sikken förändring :D E ju verklinge inte likt de andra.. hihi... mer kort på min lägenhet kommer när de kommer.. inte ritkigt haft tid o ork o lust för det...

Nee ha en bra dag alla... uppdaterar säkert nån mer gång innan jag drar  iväg till jobbet..

Puss o Kram
På återseende!
//TucciT

God Natt

Publicerad 2008-10-11 22:24:31 i Allmänt

22.20

Nu blir de sängen o en film för OVANLIGHETENS SKULL hihi.. Synd bara att man är ensam... för VANLIGHETENS SKULL--God natt med er.. hoppas ni får sova gott när de blir dax för det :)

På återseende!
//TucciT

Jobb

Publicerad 2008-10-11 14:29:34 i Allmänt

20.51

Hej hej.. nu e jag här igen ;) Ler.. de blev inge vilande alls o inge film.. hmm.. blev o åka ut till Caroline o barnen istället, mkt roligare hii.. dom e ju så goa o söta :)

Nu sitter jag här med mamma o pappa.. slö rtittar på stjärnor på is.. o pappa skruvar mina stolar... fin fint blirre ;) hihi.. Bengan har vart här en runda också o hämtat sina öl... hihi.. nee vet inte vad jag ska skriva.. vi hörs

Ha en bra kväll alla

På återseende!
//TucciT




11 Oktober 2008 - 14.16

Jobb ja... idag har jag jobbat.. e helt jävla slut nu.. e så trött.. funderade på o vila nu när jag kom hem men får se hur de blir med det.. haha.. ni som känner mig vet ju hur svårt jag har för o bara lägga mig o vila.. de e i strot sätt omöjligt :O...

Hmm Idol igår.. såg ju inte utröstningen men fick höra idag på jobbet att Jesper var den som fick lämna.. *snyft*.. jag gillar honom på nåt sätt.. inte för han kanske e den bästa mene aa.. tyckte han förtjänade o vara kvar.. mer om de har jag inte o säga..


Skulle väl egetnligen bara in o skriva de nu..


Undra om man ska försöka lägga sig isoffan iaf o slå på en film o glo på? hmm jao de får nog kanske bli det.. ska bara kika runt lite på nätet med... o slänga in Bengans öl i kylen me kom jag på nu.. var på bolaget i klmar åt honom när jag slutade jobbet..


Äe nu får de räcka så skriver jag säkert mer sen..


På återseende!

//TucciT

Idol

Publicerad 2008-10-10 21:34:17 i Allmänt

Jaha nu var de dax igen... Idol.. första fredags-finalen ikväll på den stoooora scenen... ska bli spännande o se hur dom rör sig på den.. o även hur dom sjunger os.v... spännande kväll :) Längtat efter detta hela veckan nu ju :) hihi.. ritkgit idol-fans e jag ;) haha.. som ni säkert redan vet ;) hihi... Ska även vara kul o se hur dom förändrats utseende messigt.. dom har ju fått make over ;) weeieieiei


Jaha fem års jubileum är de också.. haha.. redan gått fem sesonger.. kuligt ;)


Ohh alla har fått tandblekning också.. de skulle jag vilja ha :O


Nu kommer jag göra som så att när jag skriver OM IDOLERNA så kommer jag skriva finstilt o de andra som vanligt.. så allt UTOM de om just IDOLERNA kommer bara som vanligt :) Uppfattat? haha BRA! ;)


Först ut..

Kevin... Mycket bra låt.. ler.. men tror den e rätt så svår o sjunga.. Lite svårt o höra hans röst tycker jag.. hmmm.. Annars sjunger han ju osm vnaligt väldigt bra killen :) .. Kul att han rör sig så pass mkt.. :) Bra framträdande tycker jag.. men aa lite synd att man inte hörde honom så mkt bara.. men han e verkligen kanon :D o han är ju så himla glad hela tiden :) hihi.. söt..


Loulou... Hmm undra varför hon ska stå på den gamla scenen o inte den stora :O Hmm trodde de skulle vara bättre.. började inge bra tycker jag inte.. mene bra låt iaf.. visst man ska väl göra om låtarna till sina egna men jag tyckte inte hennes variant var så bra faktiskt.. blev lite besviken.. men publiken skrek ju en del o så så aa.. jag vet inte.. håller med juryn idag..


Robin B.. ännu snyggare idag.. haha.. sikket ögongodis.. o snygga kläder.. på nåt sätt gillar jag killar me lite slappare stil men ändå slipps.. nsyggt.. älskar hans frill.. tyckte de började tråkigt att han bara stod stilla men sen bytte han scen o de var ju bra gjort :) hihi.. men kunde ändå vart lite roligare på scen.. blundade mkt idag tycker jag.. tråkigt.. håller med juryn han var duktig o gjorde den till sin egen.. jag gillade det..


Yazmina... Förvånad över låtvalet faktiskt.. kanon röst.. bra scenframträdande tycker jag.. inte lätt o få ihop de till en sån här låt.. men de fixade hon bra tycker jag.. De e ju inte lite dansare hon har på scen.. hihi... kanon.. jag gillade de iaf.. får se vad juryn säger nu :) .. Juryn tyckte som jag idag.. hon har tagit stora steg frammåt o de var verkligen kul o se...

Lars... jävla bra låt.. han gjorde den till sin egen.. o han har himla bra röst killen.. han klarar snygga toner.. de gillar jag.. han har ju sina ryck den killen.. även om han bara sitter på en stol så har han fortfarande sina ryck i hela kroppen haha.. kul kille de där :P .. kanske kunde använt sin egen röst lite mer o inte låta för like James Blunt.. men de var bra :) Ritkigt bra :) Hihi.. me like..

Som sagt.. jag e lite tondöv.. haha.. dom säger ha sprack o jag tyckte de lät bra. haha.. jag e kass ju haha.. :P


Alice... men härregud.. dom säger ju att alla år hade starkaste startfältet någonsin.. haha.. dom e ju roliga :P.. men nu Alice.. också svår låt o sjunga... tycker om att hon anväder trappan ner.. använder hela scen o e ensam på den förrutom några som står bakom längst bak o dansar som man knappt ser.. men klarar de kanon bra.. sången tycker jag också gick ritkgit bra.. Mkt snyggt framträdande.. mer än nöjd är jag :D ... Håller med juryn till vissa delar.. dock inte den första.. haha gud vad alla har brottom av scenen haaha..


Nu e de pause.. o jag ska passa på o gå o ta mig ett bloss.. så.. ses snart ;)... Vill att min söt ska svara på sms.. saknar honom massa masssa masssa masssa mycket ;)

Nu börja det igen... hihi.. nästa pause blir det o fltta in i sängen.. så man kan sova direkt sen så man kommer upp imon ju :)


Jesper... oh så bra låt :) Den gillar jag.. gillar hans utseende.. han börjar nästan bli mer ögongodis han ;) hihi.. inte konstigt när mamma säger hane lika MIN Erik ;) Sikket tjat de e på mig.. hahaha.. Tycker han sjunger den väldigt bra måste jag säga.. jag diggar denna killen på nåt sätt.. o han rör på sig lite mer idag iaf.. Älskar hans kläder idag.. varför e de inte fler killar som klär sig sådär som killarna i idol? :O hihi.. Sjöng han falskt? :O Som sagt jag e nog tondöv.. aja jag gillade detta iaf :P Bästa hitills av sina framträdande.. jag håller med.. o gör de inte sämre att han e så fruktansvert söt :$


Sepideh... Tycker tjejerna har varit väääldigt våghalsade med låtvalen :) De gillar jag :D weeieiei.. Trodde dock att hon skulle röra sig mer på sen än vad hon gjorde.. men de var rätt så ok iaf.. men inte de bästa.. Men tycker hon e duktig.. kan inte vara lätt o hinna med o sjunga alla ord mellanåt.. Håller väl egentligen mest med Andreas i juryn på detta..


Johan... najs stil idag.. me like.. Ovanlig låt för o vara honom.. men han e ju så go på scen.. man vet aldrig vad han ska hitta på och de gillar jag verkligen.. Mycket duktig idag tycker jag.. haha gillar verkligen denna killen.. snyggt jobbat :D.. Han e ju så charmig.. hihi.. tycker dock juryn var lite väl hårda haha.. tror han e omtyckt bland pubilk o tittare iaf :) hahah "jag kommer inte ihåg vad dom sa iof" haha e han go lr ,)


Anna... shiiiiit sikken förändring.. så himla mkt bättre.. de håret.. de vill JAG ha.. haha.. även om de inte vore min stil alls.. men ändå... skulle vilja testa ha de så ;) Verkligen en låt som jag tror passar henne.. fan vad jag älskar hennes röst.. får gåshud jag.. sock ser hon väldigt besvärad ut jämt när hon jsunger? :O ... Ohh vad jag ryser när hon tar i.. ritkgit jävla bra.. skulle dock vilja se henne röra sig mer på scen nån gång.. men de kanske inte passade sig till denna låten iof.. jäävligt bra gjort av Anna.. :) ...


Nu e de pause igen.. o bara en kvar.. spännande.. vart bra idag än så länge.. hihi.. nu ligger Tessie här bredvid o stolen o sover igen.. så söt.. nu ska jag ta o bära in datorn till sängen o göra mig klar för o lägga mig o ta alla mina tabletter o sista blosset o se.. ses snart.. :D


Robin E... Bra låt de där.. tycker dock att han kunde gjort de bättre.. o rört sig bättre.. nje jag e inte ritkigt nöjd faktiskt.. Jag håller med juryn idag.. o jag tror också han kan ligga risigt till..

Då har alla sjungt för idag.. mkt bra kväll tycker jag.. fast idag tycker jag Loulou o Robin var dom sämsta o dom två borde hänga löst och åka ut.. de e vad jag tycker.. vi får väl se vad resten av svenska folket tycker..


Ligger här i sängen nu... o jag saknar Eriks armar o ligga i så jääävla mkt.. de gör ont.. o jag skulle kunna börja gråta.. så MYCKET saknar jag DIG ERIK!!!! Uscha.. nästan lite otäckt. :O


Nee nu ska jag föröska ringa Erik iaf.. tycker inte om att inte ha hört av honom o att han ej svarat på hela kvällen men jag vet ju varför.. hihi.. skönt att man inte e så orolig me honom o rädd att han ska göra nåt.. så de e INTE därför jag vill få tag på honom :) Utan för o höra hans underbara röst.. hihi.. like ya grabben <3

Föröska somna snart.. fast e inte så trött än.. men måste bli snart.. hihi..


Puss o kram Natti

På återseende!

//TucciT

Home

Publicerad 2008-10-10 18:29:02 i Allmänt

Nu har jag fixat bild på mitt nya köksbord o stolar.. (jysk hemsida).. ska självklart ta kort på mitt sen när jag kommer iordning med det :) hihi.. Just nu har jag precis skruvat ihop bordet.. blev en himla skillnad i köket bara det.. ler.. stolarna förstår jag mig inte på så de får jag fixa en annan dag.. hihi


Visst är det fint? ler.. kommer passa in i mitt kök som även de ska gå o grått o svart o turkost.. :) rirkgit najs.. ska bara se när pappa nån gång har tid o tapetsera om.. men de får bli när de blir o de blir nog inte än på ett tag.. mend e kommer ;) hihi.. jag e riktigt nöjd.. vad tycker ni?

Nu ska jag börja göra mig klar för idol o de ;)

På återseende!
//TucciT



Nu e jag hemma igen :) Vart hos mamma o hämtat bilen o sen vart me pappa o köpt mitt nya köksbord plus stolar :) spännande... ska snart ta o packa upp de o se om jag kan skruva allt själv.. :) hihi.. Även vart på netto o handlat lite o sne gjort mat.. kasslersallad... mumms de e ju så juvligt gott. så de ska jag äta sen till idol tänkte jag innan de e dax för sängen.. ska börja jobba vid sju imon.. så hinner tyvärr ej se uttagningen.. eller kanske.. vi får se :) hihi..

Haha var inne på den där make my baby sidan hos mamma o testade me henne o pappa.. haha dom skulle få.. ursäkte uttrycket.. men negerungar haha.. jag bytte ut deras foto flera gånger men ändå kom de fram mörka barn.. haha.. lite kul.. sen trodde vi de var för åldern för de får man också skriva in, tänkte att dom var för gammla så dator räknade ut att dom måste adoptera..så vi sänkte de o skrev att dom bara var typ 28.. ändå blev de mörka barn hahaha.. så Emil.. du o jag e nog utbytta båda två på BB för mamma o pappa ska få mörka ungar:D hahahahaha lite skoj.. mamma o jag höll på o garva ihjäl oss :P

Saknar min söt nu så de gör ont faktiskt.. men nu e de ju bara SEX dagar kvar.. hihi
SEX SEX SEX.. näe nu ska vi inte vara sånna :P *tralalalala* jag jsunger lite.. haha.. äe e bara så glad.. men ändå inte.. vet inte jag e konstig idag.. ni får ursäkta mig ;) haha.. mene aaa min Erik kommer ju snart o då jävla.. då blir de myso fest o släktträff o hela faderullan :D

Nee nu e jag nyfiken här så jag snart spricker.. dax o börja packa upp ;) weeieii...

Kyss på min pojk o kram på er andra som läser ;)

På återseende!
//TucciT

Til Salu

Publicerad 2008-10-10 13:52:05 i Allmänt

Nu var de meningen att jag skulle lägga in mitt köksbord o stolar här också.. mene tog inte många minuter så var allt sålt.. dynorna också :) haha.. så underbart.. Tack Ullrica som vill gynna mig o ge mig lite pengar för mina gamla möbler.. haha.. gud så glad jag blev.. trodde ingen skulle nappa o att jag skulle få ställa upp de på vinden bland alla mina andra gamla prylar.. men ikke.. eller jo de ska stå där uppe tills hon hittar lägenhet men sen så ska de bort.. weeiii så bra :)

Nu så ska jag köra ut till mamma o hämta den stora bilen för o sedan möta upp pappa på Jysk o få mitt nya köksbord o stolar :) najs najs..'

Puss o kram skumbanan..

På återseende!¨
//TucciT




Stolsdynor säljes..

Fyra stycken för 120kr... Snygga o sköna är dom... o till bra pris.. jag köpte dom för lite över 200kr...



Snyggt mönster till ett modernt hem :)



På ena stolsdynan är de nån färgfläck i vitt.. detta tänker man dock inte på.. ni får se bild på de med..



Är ni sugna på o förnya lite i ert hem? till ett billigt pris o få de snyggt? :) SKriv till mig så fixar vi detta.. De är köpt på jysk o finns även som gardiner, dukar m.m...

Hör gärna av er..

På återseende!
//TucciT

Baby

Publicerad 2008-10-10 12:46:54 i Allmänt

13.35
Sitter här nu och tittar på våra bästa år lite.. slötittar iaf.. o så ligger söta Tessie bredvid o sover så gott..



Här har hon legat mestadels hela dagen.. hon e så trött idag.. varför vet jag inte men snart är hon nog igång o busar här igen :) hihi.. min lilla bus.. hon äe sötast av alla :) Älskar min kisse misse Tessie :D




hahahaha jag tror jag skrattar ihjäl mig.. var inne på en bilddagbok o såg deras baby.. eller aa vad datorn säger ska bli deras baby.. jätte söt flicka haha.. tänkte att de där måste jag ju testa.. så gick in på den sidan o testade.. hahaha första ungen jag fick fram såg ut såhär:



Hur söt var den då? :P haha.. visst lite söt mene aa.. ändå.. skratt.. så sen testade jag o skriva in att jag ville ha en flicka.. då fick jag denna:



O där kom hon.. den söta flckan jag såg på den andras bilddagbok haha.. så dom kör nog me samma bara de att dom gjort så hon här har lite ljusare ögonbryn o lite lite ljusare hå o görna ögon.. haha.. e de såna här fäger vår baby kommer få? :P haha.. men sen satte jag att jag ville ha en pojk.. då fick jag fram detta stackars barn:



Han ser verkligen jätte konstig ut.. haha.. mene som de verkar enligt detta OM Erik o jag får barn så kommer dom bli ljusa o gröna ögon :O Shit.. aja spelar roll haha.. men varför ljusa ungar när jag har brunt hår.. eller jöätte mörkt blont o Erik är mörk? :O haha äsch detta var lite mysko.. men kul o testa bara :) Ler..

Hoppas inte nu du Erik blir sur för detta haha.. kunde inte låta bli.. o så blev de så konstiga ungar så jag var tvungen o lägga ut de :) haha.. Slår vad om att om vi får barn så kommer vi ändå få dom vackraste barnen i världen :)

Neee nu ska jag kika runt lite till..

På återseende!
//TucciT

Min hall :)

Publicerad 2008-10-10 11:10:18 i Allmänt

10 oktober 2008 - 11-06

Jao då har jag tagit lite kort på min hall :) Så ni får se den också.. får väl se om de blir sovrummet lr käket imon lr inget alls :) hihi..  aja nu ska ni iaf få se min hall.. vad tycker ni? :O Hihi själv så älskar jag min hall :) GLÖM NU INTE O KOMMENTERA!

Puss o Kram

På återseende!
//TucciT





Blev lite suddig, men de får gå ändå :)



Tvätt

Publicerad 2008-10-10 09:52:10 i Allmänt

10 Oktober 2008 - 09.48

Godmorogn alla där ute :)

Nu är de fredag o jag tvättar.. igen.. fast såhr lite tvätt har jag nog aldrig haft.. typ en maskin.. fast blev inte ens full o så måste jag tvätta de i två eftersom de e olika färger.. mene aa.. så de går iaf snabbt idag.. skönt det :) .. Sitter här i soffan just nu o väntar på att våra bästa år ska börja :) Idag tror jag annars inte att de händer nåt speciellt.. kanske ska ta mig ner på stan o köpa nya köksbordet o stolarna? :D Vore juh skoj.. får fundera lite till på de.. hihi..

Idol ikväll.. undra hur det kommer gå.. hihi.. spännande ju o jag lär uppdatera mer om de ikväll hihi.. vad ska alla andra som läser göra idag da? :)

Idag kanske de blir lite kort på min snygga hall så ni får se den.. blev ju inga kort på nåt rum igår.. men vi får se frammåt dagen hur det blir :)

Har egentligen inte så mkt o säga just nu mer än att de e SEX dagar kvar.. o jag längtar som faaaan.. både efter killarna o efter ULLARED.. weeiieii.. ska bli så skoj.. Ska även träffa Elin på onsdag.. för hon ska sova hos sin pappa så jag träffa henne efter hon slutat jobbet på onsdag.. vi ska bort där Adam tog sitt liv o sätta ett ljus.. jag har lovat o följa med henne och även jag kände ju Adam lr visste mkt väl vem han var så därför nekade jag aldrig på att följa med.. Usch..

Nehe nu börjar de på Tv o jag ska uppdatera här.. så hörs vi senare!

Pussendå

På återseende!
//TucciT

Jobb o en jäääävla huvudverk :(

Publicerad 2008-10-09 20:27:54 i Allmänt

9de Oktober 2008 - 20.22

Hej på er...

Japp idag har man jobbat då.. men hade bara en tur som är mellan 7-11.15... hade så satans ont i skallen s kunde knappt hålla huvuvdet uppe.. hade fått ge hem vid halv tio tio om jag hade velat... men skulle ju på möte på sjukhuset så satt istället på jobbet till halv ett nästan.. sen blev de lite till city gross och maxi.. sen var de ju dax för mötet då.. de var himla bra.. glatt överraskad o förvånad över mig själv.. jag pratade på en hel del :) Mkt intressant o nyttigt..

Efter allt så åkte jag hem till mamma o pappa en runda o sen har jag bara vart hemma..lagat lite mar o ätit o sett på sjukhuset..

Blir inge bilder på nåt rum idag.. men kanske imon ;)

Nee vet inte ritkigt vad jag ska skriva, men nu vet ni iaf lite om min dag :D haha..

Puss o Kram

Förresten en liten fråga: Hur skulle ni tolka de om en kille (tjej om du är kille som läser) frågar er: Vad gör du nästa helg? Jag är nämligen troligen hemma själv...... hur skulle ni tolka de? :O hahaha

På återseende!
//TucciT

Mitt vardagsrum :)

Publicerad 2008-10-08 11:25:30 i Allmänt

19.46

God kväll på er alla glada :)

Dagen har vart rätt mkt o göra.. eller egetnligen inte.. har vart rastlös.. men har iaf varit på möte på jobb ju och de var som vanligt där :P haha.. efter de åkte jag till Lisa i butiken o snackade lite skit o rökte.. sen åkte jag o handlade.. lev så sugen på kyckling så de åkte jag o köpte.. sen var jag en runda på Jysk med mamma o kollade på köksmöbler :)  De var mkt fint o skulle passa perfekt i mitt kök.. så får se hur de blir ;) hihi.. känns som de går åt mkt pengar nu så.. aa får se.. :P Sen var de tillbaka till Lisa igen o röka o snacka lite mer skit, sen var de hem o käka.. kycklingklubbor o vitlöksbröd.. mkt smarrigt :D o lätt :P hihi..

Nu sitter jag o kollar på sjukhuset och har nyss duschat o gjort äppelpaj.. hihi.. blev så sugen.. får väl se om de blir gott.. inte testat göra sån paj förrut.. men doftar gott gör det iaf :D Ler..

Ikväll börjar Bonde söker fru.. ska bli spännande hihi.. o efter de så blir de sängen tidigt.. ska jobba imon så vill vara lite utvilad iaf :)

Nee nu ska jag gå o kolla pajen.. gottit..

Ha en fortsatt bra kväll..

Puss o Kram

På återseende!
//TucciT



11.07

Jaha då var de väl dax o lägga upp bilder på första rummet... de får bli mitt vardagsrum.. hoppas nu dom som bett mig kommer kommentera.. :) hihi.. kommer inte skriva så mkt nu för jag har lite o göra.. ska fixa till mig så man ser lite fin ut idag på jobb tänkte jag ;) måste man ju ibland de me ler.. o så ska jag göra lax o god sallad o äta innan jag kör iväg.. mene aa här kommer lite bilder ;)

Vi börjar med soffdelen :) Vissa bilder blev lite suddiga, men orkar ej ta om dom så ni får nöja er med de :)




Och sen har vi här fönsterdelen av rummet :)


Tv delen får jag väl visa också då :) Skulle dock vilja ha en platt tv på väggen.. men man kan inte ha allt man vill tyvärr! Men nån gång kanske man vinner på lotto lr liknande o har råd med de? :O Hihi








O så andra sidan av mitt lilla vardagsrum :)


Bokhylle delen vid soffans vägg :)


O sist men inte minst bokhyllan vid lilla väggen.. med vitrinskåp o allt :)



Själv så är jag rätt så nöjd med mitt vardagsrum.. vad tycker ni om det? :D Nu vill jag ha massa kommentarer.. haha vill slå kommentar rekord så se till o säg vad du tycker ;) hihi

Funderar dock på att köpa nytt soffbord.. ett vitt litet runt... o ta bort mattan som e under bordet o istället ha en stor rund sån där hårig matta i vardagsrummet istället? ;) vad tycker ni om det? :O

Nee nu måste jag gå o börja me maten o de :)

SKriver nog mer sen efter mötet o så lr ikväll ;)

Puss o Kram

Saknar min Eriiiiik <3 Undra om han saknar mig? :O *pik, till dig Erik*
Haha klart han saknar mig massa ;)


På återseende!
//TucciT - som älskar hennes 70-tals musik som strömmar ur högtalarna :D

Möte..

Publicerad 2008-10-08 10:11:59 i Allmänt

8 Oktober 2008 - 10.01

Japp idag blir det möte på jobbet.. se vad dom säger för skoj där idag.. hihi.. så ska jag o chefan fixa me mitt progrm på datorn så jag kan lägga in om min semester o de när jag ska till min pojk :D Weeieii...

Sitter just nu i sängen o ser på våra bästa år.. o pratar lite me Elin :)

Annars idag händer de nog inte så mkt.. jag har så jävla ont i skallen idag :( Hmm

Fick önskåmål igår från några st att jag ska ta kort på hela min lägenhet o lägga upp för de e så många som tycker jag har de så fint .) haha.. vad e de som e så speciellt o fint me min lägenhet egentligen? :O hii... så tänkte iaf ta o lägga upp kort i alla vinklar o så... ett rum i taget.. ett för varje dag... börjar nog med o ta kort på vardagsrummet idag o lägger ut sen :) Så håll utkik.. för snart finns hela mitt hem här ;) haha

Nu e de bara åtta dagar kvar... o ni vet väl till vad? ;)

Nee ska lägga mig ner lite o se klart på våra bästa år innan jag ska gå upp o göra mig iordning..

Upppdaterar senare...

Puss o Kram

På återseende!
//TucciT

Dietisten..

Publicerad 2008-10-07 20:44:29 i Allmänt

7 Oktober 2008 - 20.18

Jao då var de tänkt att jag ska uppdatera lite om dagen här..

Gick upp idag på morronen, gjorde mig iordning sen gick jag bort till Lisa i affären.. Satt o snackade en massa, bla om Adam.. Lisa hade träffat honom o festat med honom för bara två veckor sedan.. hon blev lite chockad som alla andra även om hon inte kännde killen på samma sätt..

Sen kom mamma o hämtade mig för jag skulle in till sjukhuset... dietisten... så vi körde in dit... träffa dietisten som tyckte jag hade blivit super fin :) Kul o höra.. hon tyckte jag såg så fräsch o bra ut :) hihi.. Snackade en massa.. kollade på mina matintag jag skrivit upp o hon räknat ut.. hon tyckte de såg bra ut.. förrutom att jag får i mig ca 950 kalorier om dagen o jag ska ha mellan 12-1500 kalorier om dagen.. så jag skulle ännu lite oftare så jag får i mig allt.. Men jag hade gått ner så nu ligger jag på 63 på deras våg o har ett BMI på 26,1... gud så glad jag blev.. normalvikt ligger man på mellan 20-25 :D o kollar man på listorna så har jag ett kilo kvar sen e jag normalviktig.. känns så himla skönt :) Känns riktigt bra faktiskt.. Ska dit på torsdag igen för då e de gruppmöte.. o jag har aldrig gått så jag sa att jag kan gå på torsdag.. då träffas man en hel grupp som antingen ahr gjort operationen eller som ska göra den.. så pratar man lite o tar lärdom av varndra.. de kan ju vara bra o intressant :)

Efter sjukhuset körde vi bort till bauhause som öppnat i Kalmar o kikade lite där.. på lite tapeter o sånt där skoj :) hihi.. Sen körde vi hem till mig o började me maten så den var klar precis lagom tills pappa kom hit från jobbet.. så vi käkade o hade de lite mysigt för o sen börja spika upp massa tavlor.. så nu har jag alla mina tavlor uppe igen :) Blev najs ;) Ska lägga in bilder så att ni får se.. hihi.. så vi blev nästan precis klara.. eller aa för en stund sen, så då åkte dom hem..  O jag har kollat lite på sjukhuset och bara tagit de lugnt.. messar lite med min darling o med Rickard :O hmm aja.. de e väl typ vad som händer här hemma om kvällarna, hihi..

Usch jag kan inte sluta tänka på Adam.. tycker så synd om hans närmsta vänner o familj o flickvän, hur detta kunde ske e de ingen som kan förstå.. 

Längtar så tills om nio dagar så Elin o jag får komma iväg o tänka på nåt annat.. o sen när man kommer hem så e bror Davod o min darling här :D Jag läääääängtar ;)

Tänkte lägga in lite fakta idag igen.. om magoperationen jag har gått igenom för o gå ner i vikt.. observera att jag inte hade övervikten som man måste utan fick denna operation i medecinsk syfte..

Gastric by-pass


Övervikt och fetma är idag ett stort samhällsproblem med många följdsjukdomar, däribland Hjärt o kräl-sjukdommar, högt blodtryck och diabetes. Övervikt definieras genom att räkna ut kroppsmasseindex, BMI Gastrisk bypass är en relativt ny behandlingsmetod. Tidigare använde man sig mer av vertikalt bandad gastroplastik, där man opererade in ett elastiskt band runt magsäcken men nu är gastrisk bypass vanligare som metod. Andra metoder är Sleeve gastrectomy som används vid lätt fetma och duodenal switch som används på patienter med BMI över 50. Vid gastrisk bypass kopplar man helt enkelt bort magsäcken, så maten inte passerar den. Istället kopplas tunntarmen direkt till en liten ficka strax efter matstrupen och tolvfingertarmen kopplas in längre ned på tunntarmen. Gastrisk bypass anses vara den mest effektiva, och över tid den mest hållbara, metoden för viktreduktion. Fördelarna för patienten är ett bättre och hälsosammare liv samt att samhällskostnaderna minskar då dyrbar vård för fetmarelaterade sjukdomar elimineras i stor utsträckning.


KriterierEtt riktvärde för en gastrisk bypass-operation är att man ska ha ett BMI på 35 eller högre men vid överviktsrelaterade sjukdomar kan man rekommendera operationen redan vid ett BMI på 30-35. Patienten ska ha försökt att gå ner i vikt genom konventionella metoder tidigare men misslyckats.


Förberedelse Patienten förbereds i god tid innan operationen genom att få besöka en dietist där denne får lära sig hur man ska äta efter operationen. Om patienten ska opereras med titthålsteknik måste denne endast dricka näringsdryck veckorna innan operationen. Detta för att fettet på levern ska minska så operationen går lättare. Vid öppet snitt finns oftast inte de restriktionerna.


Genomförande Själva operationen kan genomföras antingen som vanlig öppen kirurgi där man öppnar buken mellan bröstbenet och naveln eller genom titthålskirurgi. En liten ficka i övre delen av magsäcken sys av till en storlek av cirka 1-1,5 deciliter. Därefter kapas tunntarmen av och sys fast vid den nya magsäcksfickan. Tolvfingertarmen sys sedan fast cirka 1-1,5 meter ned efter tunntarmen. Operationen tar 1,5-3 timmar att genomföra.


Efter operationenDet första dygnet efter operationen får patienten endast små mängder dryck som ska sippas eller drickas med sked. Sedan övergår man till lite tjockare drycker, ex nyponsoppa och välling. Efter 4-5 dagar kan patienten åka hem då denne kan klara av att äta och tillgodogöra sig minst 1,5 liter vätska per dygn. Kostråden skiljer sig mycket beroende på vilket sjukhus man opererats på. En del sjukhus säger att man enbart ska gå på flytande kost i 2-3 veckor och sen purékost i ytterligare 2-4 veckor. En del sjukhus har inga såna råd alls. Sjukskrivningstiden varierar beroende på vilken typ av yrke man har, allt från 2-8 veckor. Den första tiden kommer patienten att vara stel och öm i operationsärret.


Bieffekter och komplikationer


Komplikationer Ibland kan läckage uppstå från magsäck och ut i bukhålan varpå ett nytt ingrepp krävs. Som vanligt i samband med operationer så finns alltid en infektionsrisk.

Bieffekter De vanligaste bieffekterna uppstår då patienten ätit för fort eller tuggat maten dåligt. Då kan illamående och kräkningar uppstå. Även så kallad dumpning kan drabba patienten. Det är ofarligt men obehagligt och uppstår då maten kommit ner för fort i tunntarmen. Dumpning yttrar sig genom yrsel, kallsvettningar och ökad hjärtfrekvens. Diarrer kan uppstå då för fet mat har ätits. Efter en tids viktnedgång kan man få hudveck av överskottshud. Denna överskottshud kan avlägsnas kirurgiskt.


Livet efter operationen Efter operationen kan man endast äta 1,5-2dl mat per portion. Vikten rasar därför fort. Det är viktigt att äta rätt och äta på jämna tider under dagen. Mellan de vanliga måltiderna ska mellanmål intas. Det är också viktigt att maten tuggas väl och att man tar god tid på sig då man äter.



Nu vet ni lite om de.. :)

Så nu tänkte jag ta o lägga ut lite bilder på hur de blev me alla tavlor..

Ha en fortsatt trevlig kväll :)

På återseende!
//TucciT

 
En rätt så dåli bild, men man ser iaf :)

 
Dom tre tavlorna som hänger i en rad har söta David gjort till mig, älskar dom :) Den andra ska de inte lite olika foto i.. på barnen o så :)

 
Ett hörn i vardagsrummet :)

 
Över soffan.. kanon bra.. ler.. var egentligen de som var meningen att bara dom skulle upp :D

 
Min läckra hall :) Älskar min hall :D

 
:) Sovrummet

Förlåt...

Publicerad 2008-10-07 20:06:33 i Allmänt

7 Oktober 2008 - 20.04

Måste bara in o skriva lite snabbt o be om ursäkt för jag skrev fel igår.. skrev att jag inte hade fått bedövning med mina LP.. pratade med mamma om det idag o jag har visst fått bedövning varje gång, ändå har de gjort så förbaaaaannat jäääävla ont.. så aa nu har jag rättat till de iaf :) haha..

Ska snart sätta mig o skriva om dagen som varit o lite sånt.. så kolla in lite senare så finns de nog nån uppdatering ;)

På återseende strax! :)

Puss

//TucciT

R.I.P

Publicerad 2008-10-06 22:46:21 i Allmänt

22.43

En kille här från nybro tog sitt liv i helgen.. jag fick höra namn o.s.v idag o kände igen de så himla väl men kunde inte plasera.. nu har jag sett massa foto o detta är en kille jag festat en hel del med.. så himla go o söt kille.. hur kunde detta hända? Lider me hans familj o vänner.. sitter här o tittar på mina egna foto jag har på honom i min dator.. det är helt ofattbart.. Som alla säger.. han e speciell med sitt speciella leende.. lider så me alla vänner o familj o flickvän.. En tyst minut till honom.. R.I.P..

Man vet verkligen aldrig vad livet har o vänta sig :'( Jag blev mkt mkt förvånad när jag fick veta att de var han.. han som var så glad o possetiv o rolig..

Livet är verkligen orättvist..

R.I.P

känns mkt bättre

Publicerad 2008-10-06 21:57:00 i Kärlek är vackert!

21.39

Måste bara gå in o skriva lite nu.. för er som blir oroliga för mig..

Nu känns de så himla mycket bättre sen jag pratat med min söto Erik <3
Ringde förrut o de var som o prata me en annan person.. eller den Erik jag började prata med.. de var helt underbart.. o han lät så himla glad när jag ringde o så possetiv.. mkt skönt.. så nu känns de ritkigt ritkigt bra.. tycker om den pojken så mkt så de e inte sant.. han är ju en underbar människa egentligen.. de är DU verkligen ERIK.. O nu är de ju bara snart 9 dagar kvar tills vi ses.. ska bli underbart de med :) Mkt underbart nu helt plötsligt :)

Annars idag så har jag inte gjort så mkt.. tvättat.. varit hos min lilla Bengan som åkte iväg ikväl till sitt nya jobb.. hoppas så att de ska gå bra för honom.. var inge kul o säga hej då.. men de får gå.. o så har jag varit borta hos Lisa såklart.. o sen hos mamma o pappa o kollat på sjukhuset.. usch tycker de e så otäckt när dom visar hur dom gör LP (lumbal punktion) på folk.. jag får gå ut ur rummet när dom visar eller pratar om det på TV.. jag har ju själv varit med om det så pass mycket o mycket har dom misslyckats med på mig så jag vet hur de känns o vilka smärtor jag fick genomlida.. får ont i hela ryggen bara jag tänker på de nu.. aja iaf.. sjukhuset var det.. tycker så synd om den tjejen som är med.. ängla marie lr vad hon nu heter.. anorexia.. hon e så mager så de finns inte.. väger bara lite mer än 20 kilo :O Usch hemskt är det.. men de e intressant o följa..

På tal om sjukhuset så ska jag dit imon.. ska bli lite spännande.. ska till dietisten o prata.. ser fram emot de faktiskt.. kul o se om dom säger att jag gått ner tillräckligt snabbt lr vad dom har o säga :)

Eftersom de blev lite om LP här nu så tänkte jag lägga in lite här nedanför om vad de är för något :) För er som kanske tycker att de e lite intressant o så.. se vad jag genomgått.. tänkte man kanske ska ta med lite fakta i sin blogg då o då om saker jag gått igenom.. operationer.. min sjukdom o.s.v.. nån som skulle tycka de vore intressant? :O

Lumbalpunktion (Spinalpunktion)

Vid en lumbalpunktion, eller spinalpunktion, tar man prov på den vätska som omger hjärnan och ryggmärgen. Provet tas för att man ska kunna se om du har hjärnhinne-inflammation eller vissa typer av hjärnblödningar. Efteråt kan du få en lätt huvudvärk. Du bör då vara i stillhet resten av dagen. Om du får svår huvudvärk, yrsel eller blir stel i nacken ska du kontakta din läkare. Lumbalpunktion görs framför allt för att man ska kunna bestämma om en patient har hjärnhinneinflammation eller vissa typer av hjärnblödningar. Provet tas med hjälp av en tunn nål som sticks in mellan tredje och fjärde ländkotan i den nedre delen av ryggraden.

Förberedelser

Före undersökningen berättar läkaren hur punktionen går till och hur det kan kännas. Du får också reda på vilka möjligheter till lokalbedövning som finns.

Så går det till

Ingreppet gör inte så ont, men om du vill kan du alltså få lokalbedövning. När provet tas får du sitta framåtböjd eller ligga ihopkrupen på sidan. Huden tvättas och du kan få lokalbedövning. Sedan sticker läkaren in en tunn nål mellan de nedersta ryggkotorna för att komma åt vätskan. Undersökningen tar ungefär en halvtimme. Efter ingreppet får du ett förband över punktionsstället. Läkaren talar om hur länge du ska ligga kvar efter undersökningen.

Efter undersökningen

Läkaren berättar om det är något särskilt du bör tänka på efteråt. Normalt får du inga särskilda förhållningsregler, men om du får huvudvärk efteråt är det bra att försöka vara i stillhet resten av dagen. Läkaren ger dig råd om värktabletter om det behövs.

Provsvar och resultatProvet skickas till ett laboratorium för analys. Du får besked om resultatet av provet och andra undersökningar av din läkare.

Risker

Förutom lindrig, övergående huvudvärk ger undersökningen sällan några större besvär. Ibland kan du drabbas av mer långvarig svår huvudvärk, yrsel, nackstelhet eller hörselfenomen. Kontakta i sådana fall din läkare.


Hmmm nu fick jag ju då reda på att man kan få bedövning.. vilket jag aldrig fått höra att man kan få.. men aa kan ju vara bra att veta.. hmm.. o att de inte gör ONT.. JOOO de gör SVIN ont.. Ända jag fått en gång var en tablett som skulle göra att man efteråt inte kom ihåg att man hade haft ont.. men JODA Therese Adén kom ihåg precis ALLT..vla skit tablett säger jag bara.. usch.. men sen så fick dom ju sticka mig jääääätte många gånger för dom stack fel hela tiden.. varje gång har dom gjort de... hemskt är det.. uscha.. aja nu fick ni veta lite om det jag genomgått iaf.. o i mitt fall gjorde dom de för o kolla allt de där som står såklart men även för o kolla trycket eftersom jag har förhljt tryck i min ryggmärgsvätska.. så jag fick ligga me en slang o så droppade dom ut massa o kollade hur högt tryck de var på det.. ajaj inget skönt vill jag lova er..

Nehe nu ska jag ta o sluta skriva här.. ha en fortsatt bra kväll alla..

Erik.. kom ihåg att jag gillar dig skarp ;) Jätte mkt ;) Hoppas de e ömsesidigt? ;) hihi.. vet jag iof men ändå ;)

Puss o Kram o en särskilt stor puss till min Darling ;)

På återseende!
//TucciT 

Vad ska man göra?

Publicerad 2008-10-06 09:50:52 i Allmänt

14.19

Känns lite bättre nu iaf.. har suttit o snackat med Erik nu hur länge som helst o han har öppnat sig lite mer.. så nu får vi se hur de fortsätter.. sagt rakt ut vad jag känner o hur de ligger till.. man ska vara öppen från början.. de är de ÄNDA rätta!.. hoppas av hela mitt hjärta att dettahar fått honom o se på allt på ett annat sätt.. Kan inte vara lätt då jag är hans första flickvän, första personen han dejtar.. aa jag e den första me de mesta.. då e de inte lätt för honom o veta hur han ska bete sig.. o detta har jag stor förståelse för.. o jag hoppas som sagt att detta ordnar sig nu..

Tycker om min Erik massa mycket!

På återseende!
//TucciT



12.06

Usch jag får verkligen panik.. bara sitter här o lipar.. varför? varför? varför? Varför känns de som jag e ensam i ett flrhållande? :O Han e jätte kär o e jätte säker på att han vill satsa på detta.. varför märker jag inte av de? E de mig det är fel på? :O Jag ka inte låta bli o tänka på det..

O så tänker jag på min käa vän Elin.. o hennes stackas vovve.. usch.. livet e fan orättvist.. o killen som hoppa framför tåget som är en gammla vän till henne.. de e hemskt.. livet e som sagt orättvist.. ibland undrar jag vad som kommer efter livet.. kommer de bli bättre då? Vi kan ju hoppas men de vet man inte förrens man är där o jag tänker inte testa.. jag har många år kvar o leva.. hoppas bara att man kan få leva dom lycklig..

De var allt för mig nu på en stund iaf..

På åteseende!
//TucciT



6 oktober 2008 - 09.30

God morgon på er :)
Då sitter man här igen.. hehe.. har precis vart nere med första maskinen tvätt.. skönt för idag har jag inte så jätte mkt tvätt, mest handdukar o sånt.. så de e skönt de iaf :) ler..

Hmm.. jag har lite problem.. jag e rädd.. jag e splitrad som faaaan.. ursäkta svordommen mene aa.. jag är verkligen det.. Vad ska man göra när de känns som ens partner inte lyssnar? Man kan prata om allt möjligt o man får bara som svar: mmm eller ok om ens de.. ibland bara e de tyst o man får inge svar.. vad faan ska man göra? Jag blir så rädd att de ska fortsätta såhär o att de pga de inte kommer hålla.. Frågar man om han har nåt o säga så kommer de, näe har du? .. o daaah jag har ju snackat nu i tio minuter så aa jag har saker o säga men känns som man pratar med en vägg.. jag får ritkig damp på detta.. vet inte vad jag ska göra.. har nån nåt förslag? Är lite varning på likhet mellan han o en annan kille.. nämner inga namn.. men så fort de e lite sura miner o man pratar om de så kommer de istället: vi kanske ska ta o sova på saken.. o sen skickar människan typ: "vill du prata, vill inte att du ska ligga o ha ont ensam".. (jag hade as ont i magen igen).. då svarar jag att har du nåt o prata om så ringer jag upp en stund annars kan vi skita i de.. då kommer de.. näe jag har inget att säga.. näe okeeey.. fine tänker jag då.. men blääää -.. äe jag får problem alltså.. hoppas så innerligt att detta ändras.. jag vill ha denna pojk o JAG TYCKER OM HONOM SÅ HIMLA MYCKET.. men e rädd att om de fortsätter så vet jah inte vad som händer.. Men de var som jag sa till honom inatt. Jag e beredd att ge detta tid! Men kommer de bli bättre?

Annnars så bara tvättar jag idag.. fram till tre.. kanske cyklar bort till Lisa o tar ett bloss mellan maskinerna.. jag får se.. sen hoppas jag på att kanske mamma o pappa kommer ikvälll.. men de vet jag inte.. ska ringa mamma sen o höra om dom vill det..

Nu e de inte så jätte lång tid kvar till Ullared.. bara 10 dagar.. o jag har börjat skriva inköpslista.. lite som står på den är ett par termobyxor, tjockare vinterjacka, grytor, stekpanna o massa massa mer.. de ska bli så himla kul o åka dit.. ännu roligare blir de eftersom jag ska dit med Elin :D weeiii.. :D hihi... Men de e mkt som händer om 10 dagar känns det som.. Brossan fyller 26.. o så kommer han ju ner också på din födelsedag.. med David o Erik.. o jag längtar så mkt så jag snart spricker.. tur man ska gå på ullared hela dagen så man slipper sitta hemma o längta o kolla på klockan hela tiden :) hihi.. Saknar dom ju alla tre så mkt så de finns inte.. :) Så de ska bli trevligt att se dom alla igen :D Särskilt Erik.. ska bli så skööönt o få krama honom.. de e nåt sjuk jag saknar honom o därför gör de så fruktansvert ont att han aldrig har nåt o säga till mig eller visa att han lyssnar på mig :(

Nehe jag ska väl ta o gå o äta nåt innan de e dax o springa ner i tvätten..

Ha en bra dag alla

På återseende!
//TucciT

Ett litet ord...

Publicerad 2008-10-06 09:50:44 i Allmänt

Vill bara passa på o lägga in ett litet ord o en tanke här på papas kusin som för lite mer än en månad sen fick en lite dotter.. en tjej som var sjuk o dom trodde skulle avlida men hon blev bara starkare o starkare o efter en tid trodde vi hon skulle klara sig.. men nu för nån dag sen.. 40 dagar gammal.. eller aa liten.. så avled denna lilla flicka.. o jag kan så innerligt förstå hur ledsamt de är för dom som är nära.. Så ville bara lägga ut ett litet minne för denna flicka.. De är hemskt att sånt här ska få hända..

Sen lilla Bruno.. också en Adén som födds.. min kusin.. han mår så bra så bra.. o de e jag så tacksam över att de äntligen gick som de ska med förlossning o graviditet o allt.. förstår att de för dom var lite delade meningar när han föddes helt frisk o den andra lilla Adén flickan fick födas så sjuk.. men runos föräldrar har haft alla motgångar dom ska så förstår att dom e överlyckliga för sin lilla pojk..

Bruno o hans mamma o pappa o min andra faster o hennes man (tror jag) kommer också ner snart.. den 17de.. ska bli sååå kul o se lilla Bruno :) Jag har köpa massa pressenter till honom o jag kan ju inte låta bli o göra de fast att ja inte har några pengar.. hihi..  finns ju inget roligare än o kölpa kläder o saker till små bebisar lr barn :) Haha..

Nee nu har jag skrivit klart.. detta inlägg var ägnat åt lilla flickan Adén som nu tyvärr avlidit..

Tänk på att ta dagen som den kommer, allt kan hända, lev i nuet.. (de borde jag själv tänka på väldigt väldigt ofta istället för o grubbla massa)

Puss o Kram

På återseende!
//TucciT

23års fest

Publicerad 2008-10-05 11:10:16 i Allmänt

5 oktober 2008 - 10.43

God morgon..
Idag e de en lite gladare Therese som skriver.. men jag e fortfarande lite depp.. jag får mina depp attacker o jag undrar varför? Men nu har jag sovit o jag sov ända till tjugo över tio.. mkt skönt :)

Igår var de ju lite party här då ja.. de var trevligt.. jag har ju mina underbara vänner även om jag blir massa depp ibland.. jag funderar för mkt.. på livet, på min tillvaro på allt.. men jag ville inte säga inatt att jag inte trivs med mitt liv för de gör jag.. även om jag får mina depp attacker som bara springer på mig rätt vad det är.. men annars mår jag ju bra.. jag e glad för de mesta o trivs i min tillvaro.. de blir lite mkt när alla andra går igenom de man vill gå igenom, då menar jag inte vara graviditeter för er som tänker på de nu direkt.. menar mer att ha nån o verkligen dela allt med.. även om de kan vara jobbigt många gånger de också o inte nån dans på rosor.. men jag vill ha de så iaf.. men de kommer när de kommer o jag stressar inte..  o sen att Erik är 80 mil bort o att man saknar honom en jävla massa gör de inte bättre heller.. Men nu e de bara 11 dagar kvar.. o 11 dagar kvar till ullared som jag längtar till så himla mkt de också .) Aja ville bara förklara lite hur de låg till här..

Aja..

Åter till festen. började med att Madde o Eric kom.. då var jag ute på balkongen o föröskte få in Tessie som smet in på grannens balkong.. hon har gjort de förrut men kommer alltid när jag ropar.. men inte igår inte.. hon gick runt där inne o sen kom hon på att han har ett bord som hänger på balkongräcket.. så de var ju jätte kul o sitta på de o titta ut.. men sen började hon gå upp på räcket.. vi bor på 3de våningen.. men massa assfalt under bara.. så aa.. snacka om att jag stod här på min balkong o var livrädd.. började nästan lipa.. o hon vägrade komma in.. men sen när madde o eric kom ut o snackade med mig så hörde tessie att nån annan var här så då blev hon så nyfiken så då kom hon.. tror hon var sur på mig för jag inte hann att gosa med henne typ nånting på hela dagen.. men aa hon kom tillbaka iaf.. så jag gick o cerverade Madde o Eric deras välkomstdrinkar.. Sen efter en stund så kom Malin o Jocke också.. så då fick dom också sina välkomstdrinkar och jag satte in maten i ungnen.. sen satt vi mest o pratade lite medans maten blev klar..

Sen var de dax o äta o alla tyckte verkligen att de var jätte gott så de var skit kul o höra :) Efter de blev de spel o prat.. mkt najs.. sen gick de några timmar o sen var de dax för efterätten.. som jag kom på idag när jag kollade på korten att jag glömde dekorera.. haha.. men de gjorde inget.. var bara lite florsocker o lime skivor som skulle vart på haha.. men men.. den var god iaf o även den mkt omtyckt av gästerna.. skoj :D Så all mat o så var lyckat.. bjöd även på två olika sorters chips.. o godis :) Gottit värre :)

Efter efterätten så blev de att vi satt kvar i köket o snackade en massa.. då blev jag depp o sen var jag depp tills jag vaknade idag. men men.. de var iaf en mkt lyckad kväll igår tycker jag :D Hoppas dom andra me tycker det :D hihi.. O jag vill åter igen Tacka för den fina pressenten jag fick.. lr fina o fina.. men mkt bra pressent :D Pressentkort på ikea går alltid åt o de som står näst på lisan är ett nytt tv-bord.. ska ha ett litet runt, vitt.. mkt fint.. men kostar en del så måste först ha pengar ju :) men nu har jag iaf 300 på ikea :D Så.. tack så jätte mkt :)

Nee nu ska jag lägga upp lite bilder här till er så ni får se.. blev inte mkt bilder alls igår.. men ett par stycken iaf..

Puss o Kram

På återseende!
//TucciT

 
Mee before the paarty :)


Välkomstdrinkarna :)

  
Till oss som dricker alcohol :)


Till dom gravida :)

 
Maten innan o efter den varit i ugnen :)


Lite smått o gott tillbehör till maten :)


Äter :)

  
Spel :)

  
Jag, ser konstig ut :O    Madde :)                  Malin :)


Jag ute :)


Eterrätt :)

Party..

Publicerad 2008-10-05 02:05:20 i Allmänt

5 oktober 2008 - 01.54

jaha då har folket gått hem.. eller aa för ett tag sen.. har la vart en trevlig kväll.. dock blev jag himla deppig nu frammåt slutet o nu ligger jag bara o gråter efter att ha pratat med Erik en stund.. vet inte varför.. borde inte jag vara lycklig nu? :O Känner mig bara totalt värdelös.. o känns som man inte e värt nåt på denna jorden..

Maten blev kanon god o gästerna uppskattade den.. o efterätten som blev citron o lime paj blev också ritkigt got o uppskattades så de var ju kul.. så har vi mest suttit o snackat massa o spelat lite spel o sådär :) Mkt najs :D
 
Nu ligger jag här i sängen.. ensam.. uttråkad.. ledsen.. vill kunna sova men känner att de inte går än iaf.. men snart så hoppas jag på att jag ska somna.. eller får jag väl be nån komma o slå mig me nåt hårt i skallen så jag somnar iaf.. känner att jag behöver sova ut lite.. så hoppas verkligen jag kan göra det imon på morronen.. men de e väl sånt som märks..

Vad kan man annars hitta på imon? :O Nån som har nåt kul förslag? :(

Idag fick jag mitt efterlängtasde pressentkort på ikea av Madde Eric Caroline o Thomas.. Tack så jätte mkt för de :)

Hmm.. känns som alla har nåt emot mig? att jag e till besvär.. E jag till besvär tycker ni? :O Äsch jag bara får för mig massa saker nu säkert.. mene aa.. men e så utanför vart man än är nu för tiden.. känne mig inte de minsta uppskattad just nu.. tyvärr..

Hur vet man om man träffat den rätta? :O De kan man aldrig veta.. mene aa.. äe jag blir galen.. blir galen på mitt piss liv man lever.. men men.. de blir nog bra.. nu tror ni jag skriver sdåhär för jag druckit.. men neeej.. idag har de vart rätt så lugnt me alkoholen.. eller visst drckit en del o kännt av de en hel del men inte längre..

Nu skickade min Erik mess.. hoppas de står nåt skoj nu.. mjo de var lite gulligt mess iaf :) hihi Varöfr kan jag inte vara glad o lycklig? jag e de ju egentligen men sen börjar jag tänka på livet o jag vill så mkt som jag inte får/kan.. Vill skapa familj o framtid me nån.. :'( usch blir så depp..

Nu ska jag sluta tjöta..

Skriver mer imon lr så..

På återseende!
//TucciT

70-tals musik...

Publicerad 2008-10-04 10:46:59 i Allmänt

4 Oktober 2008 - 10.43

Japp de e precis vad som strömmar ur mina högtalare nu.. så jävla skön musik så de finns inte :) Hihi.. folk kanske tycker jag e knas.. men jag diggar de verkligen.. hihi..

Hmm skulle ställa mig o diska för en timme sen lr nåt ju.. tror ni inte de e stopp i hela jävla vasken.. så ringde o väckte pappa så han kommer väl snrt o fixar de till mig.. så typiskt bara för jag verkligen måste diska o grejja så jag blir klar här.. suck.. men iastället har jag fått dammat en jävla massa.. så får se de som possetivt :) Men de går bra när man lyssnar på sån här musik.. man blir lixom sprallig o glad i hla kroppen ;) hihi.. Tog lite pausen nu och äter lite frukost.. varm risgrynsgröt socker o kanel.. mumms vad gott de är :)

nee får väl ta o äta klart o grejja o fixa allt annat som ska vara klart tills ikväll ;)

Puss o Kram


På återseende!
//TucciT

Ullared...

Publicerad 2008-10-04 09:29:03 i Allmänt

4 Oktober 2008 - 09.26

Wwweeeeeeiii nu e de bestämt.. blir ullared den 16de oktober med Elin.. haha fan vad kul vi sja ha de.. bara hon o jag.. nu ska vi göra ullared osäkert tjejen :D hihi

Jaha då var de äntligen lördag som jag längtat efter :)
 Ikväll blir de liiite party o middag o så :D Ska bli trevligt... mkt trevligt :)

I övrigt... 12 Dagar kvar till Ullared... o 12 dagar kvar tills Erik Emil David kommer :D
Kan de blir bättre? Nöeee..

Nu måste jag börja städa o fixa här..

Puss o Kram

På återseende!
//TucciT

Idol igen då va ;)

Publicerad 2008-10-03 21:37:49 i Allmänt

22.56

Jaha ja då var idol slut för kvällen då.. Jenny åkte ut som jag ville.. bra röstat folket :)
Blev lite väl orolig när Johan satt kvar.. haha.. men de var rätt som åkte.. Johan skulle inte åk ut, de skulle vart skandal :P haha

mmm.. sitter här i min lägenhet o har nyss tagit ut efterätten ur ugnen.. o de doftar så himla gott så de e inte sant.. mumms.. hoppas de smakar lika bra som de luktar ;)

Funderar på att snart hoppa i säng.. så man orkar upp någerlunda tid imon o städa allt de sista o göra mat o allt jag ska dona me imon.. tar ju sin tid...

Natti med er.. ska dona lite nu innan sängen..

Puss o Kram




3 Oktober 2008 - 20.02

Jaha då var de dax för idol snack igen ;)

Först ut..

Johan... Söt var han idag i sina glaögon o hans outfit var j hel cool.. diggar han som fan o gillar hans stuk på låtar som jag sagt innan :) Han e ju sket rolig o kolla på :D Man blir glad.. han sprider verkligen glädje.. bra jobbat..

Jenny... Bra låt.. Snygga kläder idag.. Kunde haft lite starkare röst tycker jag.. Bra attityd på scen.. Dock inte så himla bra idag.. Håller med juryn, låter lite skrikig på dom höga tonerna..
Åker hon ut som dom tror tro? hmm.. jao kanske.. återstår o se vad dom andra har o leverea..


Jesper... Kalles kaviar.. tycker de e lite kul för de säger dom om mitt ex Erik.. eller min släkt säger de. haha...
o mamma säger han e lik min Erik.. hmm.. jao nu blev de mkt.. haha..
aja.. bra låt iaf.. nice outfit han med..
rörde sej snyggt på scen.. fick lite rysningar.. as ba jobbat.. tyckte verkligen om de framträdandet idag.. :D
Jurryn hade lite delade meningar.. hmm..


Alice... Fin låt.. Fin klänning.. fortfarande itrriterande att hon skakar så mkt på hakan när hon sjunger den låten.. mene aa hon sjunger den kanon snyggt.. bra framträdande där hon började med o sitta på stolen sen ställa sig upp o sjunga.. bra jobbat av henne.. Såg ut som hon verkligen skulle börja gråta där i slutet.. himla bra inlevelse..
Sjöng hon falskt? haha.. dom säger det.. men de hörde inte jag.. o jaa jag e as dålig på o höra om folk sjunger falskt.. hahaha.. så lyssna inte för mkt på vad jag säger :P O jag tycker de e så kul att hon har så bra förklaringar på precis allt alla säger :)


Robin... :D snygg e han på scen.. o vad gör de att han inte kan dansa som han säger? haha.. bättre o dansa fult än o inte dansa alls :) .. Men han har gjort bättre framträdande faktiskt.. Har inte så himla mkt o säga om honom faktiskt.. hihi.. han kollar dock lite under lugg o de e lite irriterande..


Anna... Idag var hon klädd mer som man vill se henne.. as bra låt.. älskar ju bara hennes röst.. så aa. .vad mer ska jag säga?.. Hon e jävligt bra iaf..


Robin... Nice outfit hanme idag :) Såg ritkgit bra ut faktiskt.. Modigt o ställa sig me samma låt som han hängde lös med IGÅR.. hoppas de går bättre för honom idag..Han e ju kalas bra.. Håller med jurryn idag..


Loulou... Nice outfit hon me idag.. hihi.. skulle dock vilja se henne sjunga den andra låten hon gjorde tidigare i veckan.. men de e ju bara vad jag tycker :P .. haha.. Tycker hon sjöng lite väl otydligt idag.. sett henne göra bättre..


Kevin... oh han tog den fina låten som han sjöng till sin mamma.. bra låtval.. O den som sa att han liknar David.. NEEEEJ.. David e så himla mkt sötare.. men nu när man tänker på de så finns de nog nån likhet.. båda små o mörka kanske? hihi.. Aja.. han sjöng fint idag me :) Haha hans kommentar var ju bäst..

när jurryn säger:
vet du vem jag älskar?

Kevin: näe.. vem?

Jurryn: Din flickvän..

hahaha

Kevin: vet du, nu sitter du inte säkert..

haha de var de bästa :D

han e säkert en underbar pojkvän kan jag tänka mig hihi..


Sepideh... Nice kläder hon me idag.. alla ser bra ut idag :P haha.. Hon tog också låten som jag tyckte bäst om.. hmm.. tror jag iaf.. duktig tjeja.. hon har sån power i sin röst.. i like it..


Jaha då vart de pause igen.. hihi.. o jag har så mkt o göra så jag orkar inte göra nånting.. ska fixa efterätten som jag ska bjuda på i morgon.. o förbereda lite av maten.. men tyvärr går de inte förbereda så mkt idag..
o jag ska städa o aa.. göra massa.. har iaf gjort en sås nu som vi ska ha imon.. så nu e den klar iaf :) hihi..


Elin har vart här idag :) Så himla kul o träffa den vännen igen.. var ju så länge sen.. blev några härliga skratt o mkt mkt mkt prat.. o färgade hennes hår också :) Fin fint blev de tjejen :D..
Förhoppningsvis så blir det ullared med henne den 16de.. weeieii... hoppas hoppas *håller tummarna* hihi..
 

Har ju jobbat idag.. de gick bra.. fast jag fick skicka in en tant me ambulansen så de tog massa tid..
o sen träffade jag tre nya penssinärer.. skoj.. dom var trevliga alla så de var bra =) hihi..
dom kände knappt igen mig när jag kom till jobbet idag på morronen.. haha de tyckte jag var lite skoj :DBörjar redan bli trött...
o jag ska ställa mig o göra efterätt efter idol.. haha.. hur ska detta gå :P ler.. joda de ska nog gå bra.. hihi.. kan inte säga vad jag ska göra.. men jag hittade receptet idag på nätet så vet inte alls hur det kommer bli eller hur de kommer smaka men de lät gott o det verkade rätt okey att göra :) O så passade de till vad gästerna ska få när dom kommer imon :P
haha.. mer kan jag inte säga nu för dom e inne o läser min blogg ;) haha.. Luriga jag ;)


Nehe nu börjar idol igen...


Lars... han ahde inte så nice outfit idag.. modigt o välja låten jurryn klankade ner på.. Hans kommentar e ju så go: om jag är en idol: NEJ de e jag inte :P hahaha.. go kille.. Aja tillbaka till låtvalet.. jag gillar den låten massa :D ..
han hade nåt speciellt i blocken idag tycker jag.. håller med jurryn.. han har ett eget sound.. good.. men han e ju så le den där killen.. haha.. verkar så sur o bitter men ändå inte :P


Yasmina... Oj hon är från växjö haha.. de har jag inte fattat förrut.. Hon e väldigt vacker den tjejen.. tänk om man kunde se ut så :O ... mkt fin röst.. o jag älskar denna låten.. får rysningar i hela kroppen.. Snygga kläder hade även hon idag.. blir mkt kläd snack idag :P haha.. Mkt bra framträdande tycker jag.. Håller dock me om att jag vill se henne i en up tempo...


Då var de alla för idag.. tycker de vart en bra kväll.. duktiga tjejer o killar.. väldigt bra startfält iår faktiskt.. Den som mest chockerade mig o tog mig med storm idag var faktiskt Jesper.. tyckte de var as skoj o se :) Får se vem som ryker ikväll.. de e svårt.. Men jag tycker faktiskt Jenny ska åka..
Så nu får vi se där innan elva vem som åker.. så nu måste jag gå o börja med efterätten :) hihi


Puss o Kram på er

Tycker om min pojk!!!!!!


På återseende!

//TucciT

....

Publicerad 2008-10-03 06:12:45 i Allmänt

3 Oktober 2008 - 06.10

13 dagar kvar.. weeeeoo :D ¨



E så glad.. hoppas dom dagarna går snabbt ;)

Nu ska jag köra iväg till jobbet.. första gången på typ tre veckor.. härligt.. fast e lite trött, me ändå inte så farligt, men har huvudverk till max.. menmen.. de får gå..

Ikväll hoppas jag på att få träffa Eliiiiiin :D Miss ya girl :P

Ha en bra dag alla..

Puss o Kram

På återseende!
//TucciT

Idol...

Publicerad 2008-10-02 21:05:50 i Allmänt

20.02

Jaha nu börjar idol igen då :) Killarna idag o jag har stooora förväntningar :D

Jag gör lika dant idag för er som inte vill läsa om idol så skriver jag de som inte handlar bara om idol med kusin tunn text.. så ni vet vart ni ska läsa ;)

Tänkte för övrigt göra om mitt sätt o skriva i bloggen.. inte centrera allt i mitten längre.. så från o med detta inlägget blir de ändring ;)

Först ut..

Elias.. Han var ju kanon o ägde å scen förra veckan.. hoppas han gör lika bra ifrån sig idag.. de får vi alledes strax se.. jag väntar med spänning :)

Då ska vi se..

Elias.. Han har en skönt röst.. dock tyckte jag inte alls om hans låtval idag.. näe han sjönk i mina ögon idag..

Nu e de pause så då ska jag passa på o gå o ta mig ett bloss.. o hinna läsa Davids blogg också som han ville :)
förresten nu ska jag fråga här me eftersom många av mina vänner e inne o läser..
NÅN SOM VILL HÄNGA MED TILL ULLARED?? ANTINGEN NU INNAN DEN 16 OKTOBER ELLER MELLAN DEN 4 - 24 NOVEMBER? Jag vill dit.. men vill inte åka ensam.. o har inte råd o åka ensam me bensinkostnader heller..
snälla nån kan väl hänga me o sällskapa iaf? ;) ... I övrigt så saknar jag min Erik <3 --- 14 dagar kvar...


Nu börjar de igen o de e Snyggingen på tur...

Robin B.. Kul att han rörde sig lite på scen :) Blir så mkt roligare o titta på.. o han höll micken framför munnen denna gången ;) haha.. Rätt okey låtval även om jag int ekänner igen låten så mkt.. Ögongodis iaf o de räcker långt..
men jag tycker han har fin röst med.. Bra jobbat av honom tycker jag.. Juryn var lite hård.. men visst han ehöver nog bli mer.. men han var bra tycker jag..

Lars... haha sikka kläder han har idag :O What.. hahaha... Konstig låt tycker jag.. men tycker om hans röst när han tar i lite så man hör de lite hesa.. mene näe bättre förra veckan på honom tycker jag.. inte alls nöjd idag... riktigt dåligt om jag får säga så..


Jesper... måste säga att han e sötare när han själv grejjat med sin frill :P haha.. Bra låtval.. diggar låten.. mkt roligare o titta på.. inte alls lika stelt o tråkigt.. han e nog lite lik min Erik som mamma säger.. hihi.. iaf lika söt :)
Eller aa Erik e ju sötare såklart.. han e ju sötast ;)
Mkt bra jobbat för Jesper idag.. jag e nöjd me honom och glad att han inte åkte ut förra programmet.. håller INTE med jurryn om låtvalet.. jag tyckte om de..  Bingo-lotto musik? haha då får jag ju nästan börja se på bingolotto nu;) haha.. Jurryn tror hans resa e över.. de tror inte jag.. jag hoppas iaf inte det :)
Diggar honom..


Robin E... Missade nog o skriva om honom härromdagen :O Eller? :O Aja.. bra kille.. lite tjatig låt idag tycker jag..
nice outfit.. Han var ritkigt bra idag.. håller med juryn.. elefantsteg frammåt.. o att han ska bli mer galen..
håller med juryn helt o hållet om denna killen faktiskt.. Bra jobbat..

Kevin... kul me en låt me lite mer goo i än förra veckan.. jävla bra kille.. bra röst.. rörde sig bra på scen..
aa han chockade mig lite idag :D.. skoj.. jääävla bra.. haha.. bästa hitills idag måste jag säga..

Nu e de pause igen.. o jag ska ringa min sötnos :) Efter Pausen e de spralliga Johan som ska sjunga..
skriver mer då..


Johan... han är så söt.. lilla killen.. hihi... diggar hans stil som faan... samma stil på låtval som förra veckan.. men de gör inte mig åt för jag gillar dom låtarna :D .. Han har så mkt energi o man bli så glad o på party humör när man ser o hör honom :D .. Jädra bra framträdande.. jag gillar det... jurryn var lite hård tycker jag.. för jag gillar de.. men kan hålla med lite.. o de ska vbli så himla skoj o följa honom i höst för jag tror han kan utvecklas mkt o visa fler sidor av sig själv..

De var alla idoler från ikväll då.. Själv tycker jag att Lars borde åka idag faktiskt.. men de e sånt som märks..
man vet ju aldrig.. bra kväll i övrigt tycker jag..  hinner tyvärr ej se uttagningen idag för jag måste sova..

Jobba imon.. så måste föröska sova snart så jag e ritkigt utvilad.. fast att kl bara e nio.. men jag behöver sömnen för o klara återgå till jobbet imon.. hihi.. sitter o snackar me min Erik.. haha han är bara för go ikväll..
känns verkligne att jag e kär på ritkigt nu.. så himla härlig känsla :D

Nuuu ska jag sluta skriva här.. så skriver jag mer imon..

ha en fortsatt bra kväll alla ;)

På återseende!
//TucciT

cykla cykla

Publicerad 2008-10-02 19:00:58 i Allmänt

2 Oktober 2008 - 18.39


Jao de e vad jag gjort idag.. cyklat.. 1,5mil idag igen :) Känner mig ritkigt duktig.. ler..


Skulle ut till Caroline o träffa henne o Jonna o Lucas.. hade köpt en sååå söt skjorta till Lucas.. hihi..  Caroline blev jätte glad för den :) Så de var ju bra det :)


De var as jobbigt o cykla idag.. blåste som bara den.. motvind igen.. men utan regn.. skönt det iaf.. tills jag kom precis innan för Örsjö skyltarna.. då började de ös regna.. men bara en stund så gick bra ändå :)


Skulle cyklat hem också fast de blev inte så.. jag frös o ville inte riskera o bli sjuk nu igen.. så mamma körde mig hem..
annars har de inte hänt så mkt mer idag..



Idol ikväll :) Får se om jag orkar skriva om alla igen :) Men de lär nog bli så.. hihi.. sen blir de o sova mkt tidigt.. ska jobba imon.. första gången på typ tre veckor.. så gäller o ha sovit innan man ska upp :P hihi..



Nehe nu ska jag lägga upp lite bilder här till er från min cykeltur..
så hörs vi!



På återseende!

//TucciT


Äntligen en bild på min nya cykel som många frågat hur den ser ut :)


Jag tog EN pause i mitt cyklande o tog ett bloss o tog lite foto på naturen :)

   
  
    
Lite fina naturbilder :)

Såhär glad blev jag när jag såg att jag nästan var framme i Örsjö :D


När jag väl var förbi skyltarna öppnade sig himmeln.. :/

Darling

Publicerad 2008-10-01 23:47:39 i Allmänt

Eriik..
du är min darling.. jag tycker om dig så mkt så de e inte sant.. jag saknar dig så det gör ont.. vill ha dig här nu..
vill känna din varme o dina underbara pussar o kramar.. dom är så underbara.. DU är underbar!

Tänk att jag fått den där killen jag såg ett kort på o tyckte var så het.. jag trodde aldrig jag skulle få dig men nu är du min, bara min <3

Puss till dej... från mig ;)


Idol

Publicerad 2008-10-01 21:04:20 i Allmänt

Jaha ja då vart idol slut för ikväll då.. Nu märks de att de e svenska folket som röstar..väldigt chockerande att Linda åkte ut.. helt fel enligt mig.. även enligt juryn.. jag tror hon hade mkt mkt mer o ge o visa för oss..
skärpning på hur vi röstar nu!!!!!!

i övrigt så ska jag ta o lägga mig nu.. ska ringa min darling o prata lite ;) Tessie står utanför sovrumsdörren o skriker jätte högt :/ Stackarn.. men jag ska helst inte ha henne i sovrummet när jag sover..

nehe ringa darling nu.. så nu har jag inte tid med er mer för idag ;)

Puss o Kram

//TucciT




Sitter o ser lite på Efterlyst om tyskan.. alltså.. jag föstår inte ritkigt.. hur kan hon säga så mkt o sen inte veta nåt?
hmm.. blir skum på sånt här..



1 Oktober 2008 - 20.13

Jaha då var de idol igen :) Första pausen just nu så skriver medans de är :)

Vet inte varför jag börjar skriva så mkt om idolerna mene aa.. kanske nån som e intresserad av mina åsikter? hahaha.. mene förstår om de e tråkigt o läsa.. men jag måste ju fylla i bloggen me nåt.. m,en gör såhär.. att de som inte handlar om idol skriver jag med fin kusiv stil.. o de andra som jag brukar med fet stil.. så ni som inte pallar läsa de jag skriver om idol kan ju läsa de finstilta ;) haha.. jag e inte så dum som jag ser ut jag ;)

Då har den rödhåriga tjejen Linda precis sjungit... jag tyckte hon gjorde bra :) Fin röst har tjejen...

Nu e de snart dax för Anna.. hoppas hon gör de bättre idag :) Nu ska vi se här när hon sjunger så skriver jag sen :)

Jaha då har Anna sjungt.. bra låt tycker jag.. lite mer goo i den :D lite svårt för o koölla in i rätt kameran.. men annars mkt bra framträdande tycker jag :) Fick lite rysningar faktiskt.. MKt bra gjort tjejen :D Goo Anna..

Yasmina.. så himla fin låt.. o gud vad sygg hon var idag om man jämför me förra gången :) Lite tuffare stil :) Rysningar får jag i kroppen.. e mkt pga låtvalet.. Fin röst har tjejen.. *gåshud* Lite hårda ord från juryn kanske, men jag kan hålla med.. lite mer låt med goo i för henne också.. Ballader blir lätt tråkigt..

Jenny... tycker synd om henne me sin sjukdom :/ Förstår inte varför vissa ska få såna här sjukdommar.. inte lik min sjukdom men jag kan förstå hur hon känmner de.. Neeeeeeeeeej var första tanken nu.. inte en ballad till :(
Men var ju lite höga toner o sånt.. o jag tycker hon klarar de bra.. Håller med jurryn här också.. tråkigt låtval..

Alice.. haha tjejen har kloka ord o säga msåte jag säga :P haha Tycker de e en så söt tjej.. verkar vara så go o klok :)
Äntligen en låt med lite klos i :D Fan så jävla bra hon var idag :) Diggar denna tjejen.. kan inte vara lätt o sjunga den låten.. men tycker hon gjorde de ritkigt ritkigt bra :)  Helt klart den bästa hitills..Tycker dock juryn var lite väl taskiga..
Jag tycker iaf de var KANON BRA!

Sepideh... hon har en vecker röst.. men ballad.. o aa.. jag kan inte ritkigt med ballader i såna här tävlingar..
men den kom igång lite sen o då var hon mkt bra :) Lite väl skrikig låt för min smak.. Duktig tjej med styrka i rösten :)
Håller med Laila.. hon bör välja modernare låtar..

Nu e de pause igen o sen e de Loulou :)
så nu i pausen ska jag passa på o gå o ta ett snabbt litet bloss.. *ajjabaja Tess*

Men sitter ju o snackar me min sötnöt också.. Erik hihi.. vill ha honom här NUNUNU ... Kom hiiiit me dej :P haha
Sitter även o messar med Rickard.. han hör av sig mer o mer o undrar hur man mår o.s.v... inget mig emot.. han får höra av sig till mig när han e på jobbet om han vill det.. lägger inte ner nån vidare energi på det faktiskt.. Nehe gå o blossa.. så fortsätter jag skriva sen när idol börjar igen ;) hihi


Loulou... Så go personlighet har denna tjejen.. Gillar hennes stil på låtar.. sköna o lyssna på :) Dock lite svårt idag för o höra vad hon sjöng på vissa ställen.. kanske jag som har fel på öronen? :P hahaha Mkt bra sångerska..

jaha de var då alla för ikväll.. hmm svårt o säga vem som kommer åka.. blir de Jenny tro? kanske.. Tycker dock att Anna  och Alice hade bästa låtarna helt klart.. :D Diggade dom..

Hmm har tryck över bröstet.. gör ont.. kän ner mig orolig o sånt.. ångest på gång? :(  Varför? När ska man få må riiiktigt bra? På riktigt? :O

Nehe nu blir de nog o se lite på efterlyst.. e ju om tyskans rättegång.. kan vara spännande.. :) Så de får de bli nu innan de e utslagningen..

meeen.. nu frågade dom om vilka som var nöjda med sitt framtädande.. ? Bara Loulou som räckte upp handen? :O
Va fan e dom inte nöjda me sig själva? de borde dom vara..
Aja nu ska jag sluta tjata :P

Puss o Kram

På återseende senare;)
//TucciT

Städ städ städ...

Publicerad 2008-10-01 10:53:05 i Allmänt

1 Oktober 2008 - 10.44

Jaha då vart de ny månad då..

Så glad e jag.. Erik bestämde sig för o komma.. så om 15 dagar kommer han, bror o David.. ska bli underbart o träffa dom alla..  saknar dom ju som bara den.. Bror o David stannar bara över helgen men Erik stannar till den 4de November :D weeii.. så mys vi ska ha de :D

Jaha annars då... jo..jag hade ju lite fel igår me vem som skulle åka ut, men jag tyckte nog de var rätt bra :) ler..
Vi får se hur de går för tjejerna ikväll.. hoppas så på att Anna skärpt till sig nu..


Hmm..


Städ städ städ var min rubrik idag.. för de e precis vad jag håller på med.. städat hela mitt sovrum nu på morronen..
tvättat de sista.. skurat ur hela kylskåpet invändigt.. diskat.. tömt Tessies låda o fyllt på ny sand.. o kammat igenom hela tessie också.. tänkte de var lika bra o göra eftersom jag ska dammsuga o de sen så..  vart nere med en massa karttonger o grejjer o slängt de :P jao jag har hunnit med rätt så mkt.. gick upp redan vid lite innan sju idag :P
hehe.. e lite seg nu men de får gå.. ska fortsätta o göra fint i köket nu tänkte jag.. Bengan kommer kanske på besök om en liten stund :) hihi.. o här istter jag i mys kläder o rufsigt hår.. men vad gör de haha..
han får ta mig som jag är .. ler..o de gör han ju.. haha

Nee ska väl gå o fixa lite till här nu.. o gå ner o kolla tvätten så att fläktarna fortfarande är igång..

Men jag skriver säkert senare..

Kram Kram o Stoooooor Puss till min darling ;) Like ya!

På återseende!!
//TucciT

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela