Välkommen!

Jävla piss skit väder!!!

Publicerad 2013-06-29 09:08:28 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Lissseberg var tanken idag, regnet det öser ner utanför fönstret... Det värsta är att de ser ut som dom lovar regn hela dagen idag.. Suck, varför kan dom inte ge oss lite sooool???!!!!!

Nu är fråGan.. Vad gör vi?!?! Lite regn funkar, gör inte mig något.. Men att gå ut nu så blir man ju genomblöt direkt :'(

Killarna spelar just nu FIFA och jag är besviken!!! Vilket skit!!!

Beach volleyboll

Publicerad 2013-06-28 18:59:58 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Sitter här i solen och kollar på dom andra som spelar volleyboll i Göteborg.. Skönt så länge solen är framme och det ej blåser.. Annars är de lite kallt faktiskt :/

https://cdn3.cdnme.se/546126/6-3/pic_51cdc079e087c35ceabb0748.jpg" class="image">

Hemma och har huvudvärk!

Publicerad 2013-06-27 16:19:17 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej på er!
 
Igårkväll kom vi he från Stockholm, har verkligen haft fantastiska dagar med bror och David <3 Mer om det kommer nog så småningom, men just nu är jag lite stressad.. i morgon åker vi nämligen till Götet..
 
Eriksson var här igår kvä'll när vi kom he så vi kunde äta lite tillsammans och spela lite kort.. samma sak blir det ikväll, men först ska han och Andreas ta en match i tennis.. så under tiden ska jag fixa lite här hemma men sen åker väl jag bort och kikar lite när dom spelar.. hoppas att min kamera har kommit idag som jag beställt, även varit och köpt mig en kameraväska idag.. UNDERBART.. im so happy ;)
 
Så idag är de lite stressigt med att packa upp och packa inför att åka igen, men vi stannar bara i Götet en natt så de är inte så mycket som ska packas som tur är :)
 
Ojojoj nu pep mobilen och kameran har kommit, såååå vi slänger oss i bilne och kör och hämtar den :D
 
Ha de gott sålänge!

Jag saknar sömn!!!

Publicerad 2013-06-25 05:08:07 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Kan inte sova, sista nätterna har varit hemska, nu har jag legat här sen halv fyra.. Kommer vara lagom trött när vi ska in i Stockholm city idag :(

Varför kan jag bara inte få sova lite bättre?!

Ser iaf fram emot dagen, men önskar jag hade fått mer sömn inatt..

Illa!

Publicerad 2013-06-20 22:13:36 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Så jävla illa, jag har verkligen inte tur i spel denna veckan.. Igår förlorade jag stort i plump, idag på morgonen förlorade jag stort i plump igen och nu stor förlust i yatzy!

Riktigt illa!

Nästa helg hoppas jag på att ha bättre tur när jag ska spela massa på lissseberg ;) där brukar jag ju faktiskt alltid vinna något :D

Tur att jag har tur i kärlek iaf :D det är ju trotts allt det viktigaste!! <3

Kvällsmys!

Publicerad 2013-06-20 21:32:52 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Stugan för oss själva ikväll så nu blir de lite kvällsmys medan maten inför i morgon står och puttrar och gottar sig ;)

Gäller att passa på och mysa idag, lugnet före stormen!!

Älskar min pojk, mys på hög nivå att bara vara med honom <3 (även att han sitter här och skriker till fotbollsspelarna) tihi



Weeheeey

Publicerad 2013-06-18 10:12:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Äntligen har snart min kära sambo semester.. jobbar bara i morgon också, sen har vi hela tre veckor tillsammans, utan jobb och massa övertid :D Underbart!
 
I morgon när Andreas slutar jobba så åker vi till min svärmor i Uppsala och stannar där till Torsdag, då ska vi inhandla allt till midsommar och sen kör vi till Svärfars stuga i Öregrund och tillbringar helgen där med svärfar, Andreas syskon och deras familjer.. ska bli trevligt, vi var ju där förra året också men lite mysigt att få komma ut på landet, det är veeerkligen landet.. hehe..
 
Vi stannat där till söndag eller måndag, sen åker vi vidare mot Stockholm för att besöka bror och David ett par dagar, troligen tills på onsdag.. sen åker vi hem igen för att packa ur bilen, packa lite nytt.. sen sticker vi nämligen på en liten mini-semester med vår invetarie..
 
Vi åker på fredag morgon till inget mindre än Göteborg.. där blir det att bo hos Andreas och Erikssons kompis Ljungman och hans tjej.. får se om det blir beetch-wolleyboll för grabbarna när vi kommer fram.. men sen på Lördagen så blir det iaf Lisseberg.. ska bli skoj.. vi hade ju så skoj förra året i allt regn, så jag tvivlar INTE på att det kommer bli trevligt iår också :D
 
Åker hem från Göteborg på lördagen igen.. vissa har ju inte semester så då måste vissa hem och jobba på söndagen ;) Jag nämner inga namn.. vill ju inte peka ut folk i bloggen.. hahaha ;)
 
Sen får vi se vad vi hittar på.. ska ju såklart till Skåne också, den 10de Juli ska vi iaf vara i Malmö och se Iron Maiden.. Jag och Andreas.. ska bli riktigt skoj.. då passar vi självklart på att stanna hos mamma och pappa ett par dagar också.. myyyys!
 
Så lite planerat har vi denna semestern också... rätt skönt nu ändå att vara sjukskriven över sommaren, annars skulle jag bara haft nån strö-dag här och där under somaren och jobbat resten.. men nu blev det ju inte så.. och det känns faktiskt idag rätt så skönt..
 
Nu ser vi fram emot semester :D

Mys med Tessie!

Publicerad 2013-06-12 15:37:00 i Djuren!

Myser med Tessie i soffan medans jag tittar på spårlöst.. måste ha lite kvalitetstid med sina små bebisar ibland <3
 
 

Jag älskar sånna här dagar!

Publicerad 2013-06-08 22:31:44 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Älskar verkligen sånna här dagar, började med härlig frukost sen iväg med Stefan till krisenstjärnska trädgården och fikade gott och hade mysigt i solen, sen en runda på stan och kollade lite, för att senare avsluta med en subway :)

Sen har Andreas och jag vara myst, klippt honom och ätit god mat, nyas sett på film så nu blir det lite friterad banan och vänner innan sängen ropar!

En helt fantastisk dag helt enkelt <3

Jävla bil!!

Publicerad 2013-06-05 14:32:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Dah.. igår började varningslampan på batteriet i bilen lysa.. likaså idag, så Andreas har kollat den på jobbet nu och batteriet vill inte ladda sig, så troligen är det generatorn som är kass.. suck.. trötta mig jävla bil fan!!
 
Vi skulle ha åkt till skåne ikväll eller i morgon, men det blir inget med det.. så det får helt enkelt bli en hemma helg, funkar ju det också såklart.. men jag saknar min mamma och pappa :( <3
 
Hållt på här idag och plockat och städat och fixat i hopp om att hinna klart så vi inte behövde göra så mkt ikväll så vi kan åka när vi känner oss redo men senast imon på morgonen, men nu tappade jag ju lusten som ni kanske förstår.. har iaf fått en del gjort och det är finare än vad det var förrut.. får väl se om jag får tillbaka lite lust så att jag får lite mer gjort här nu innan Andreas kommer hem.. vi får se..
 
Men nu är Andreas iaf ledig ett par dagar.. ända tills måndag :D Så massor av tid att fixa och mysa.. nån som vill göra oss sällskap någon dag så bara hör av er.. vår dörr står för det mesta öppen ;) Alltid låst iof, men jao ni vet vad jag menar :P
 
Ska se ett avsnitt unga mödrar nu och sen ska jag nog försöka få lite gjort igen.. iaf hänga upp tvätten som jag tror snart är färdig och slänga in en ny :)
 
Ha en fortsatt bra dag, så hörs vi!

Underbara sambo!!

Publicerad 2013-06-03 23:43:17 i Kärlek är vackert!

Haha sötare sambo!

Jag ligger och kollar på TV3 dokumentär på datorn i sängen och skulle bara gå på toa nu..

Då säger Andreas helt plötsligt "två" och sträcker upp två fingrar, jag frågade vad han menade och han sa igen "två" jag sa att du sover nog, "nej de är två öppna nu"..

Sen kollar han mot datorn, "det är två öppna på dokumentären" .. Kunde inte låta bli att le åt honom ..

Men han vaknade till och jag sa att han drömde nog något och ja de trodde han också sen sa han att han älskar mig och gav mig en puss och vände sig om..

Nu sover han gott igen :p kan lova att han ej minns detta i morgon <3

Vissa saker måste bara dokumenteras <3

Äntligen hemma!

Publicerad 2013-06-02 19:25:48 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Äntligen hemma..

Fy sjutton vad trött jag är efter denna lilla mini semestern.. Orkar knappt ha ögonen öppna, laga lite mat snart sen blir det bara mys framför bio-duken sen är det sängen tidigt som gäller!..

Men har haft en riktigt bra helg iaf ;)

God natt med er

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela