Välkommen!

Sååå bra :)

Publicerad 2010-03-31 16:02:00 i Kärlek är vackert!

Härligt minne till dennn.. plus att den är himla fin :) Hade aldrig hört den innan vi stod där i vardagsrummet och sen la oss i sängen o bara tittade djupt på varandra.. refrängen e de bästa.. du låg där o sjöng o tittade mig i lgonen *mys*
 KÄRLEK

Panikångesten kommer tillbaka..

Publicerad 2010-03-31 14:02:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Allt mer och mer kommer ångesten tillbaka, nu vet jag dock inte vad det beror på..

Kännt hela dagen att de e lite jobbigt o andas och att jag känner mig orolig o mest springer runt hela tiden o städar utan att få nåt gjort egentligen.. så satte mig ner för att ta de lugnt en stund och började skaka, svårare och svårare att andas, tårarna har runnit som bara den.. men VARFÖR? Denna gången vet jag inte varför..

Är väl bästa att börjar dona igen så att man håller  igång och så att jag är klar sen när min älskling kommer.. vill bara hålla om honom o krama honom hårt nu..

Nee åter till städningen nu..  vad gör alla mina läsare idag??

Kraam

Mardröm..

Publicerad 2010-03-31 11:22:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Drömde massa konstigt i natt.. har sen haft konstig o obehaglig känsla i kroppen.. vet att drömmen inte är sann eller kommer att bli det.. men usch jag hatar drömmar ibland..

Så vad drömde jag då?.. Jo jag drömde att Andreas dumpade mig, att jag stod ensam kvar, utan bostad utan nånting, en brustet hjärta och han bara bad mig dra.. fick aldrig veta varför, jag var dum och sökte tröst i en viss famn.. han tog emot mig med öppna armar men jag slog ifrån.. älskar ju Andreas sa jag.. sen var de massa konstiga saker och Andreas bara försvann men hörde sen av sig och berättade vilken idiot jag var och hur han hatade mig..

Jao drömmar kan verkligen vara verkliga men ändå så långt ifrån verkligheten..

Sen vaknade jag av att Andreas vände sig med ryggen mot mig i sängen och sen ringde hans väackarklocka..

Ville inte släppa honom i morse.. älskar denna pojk och längtar tills han slutar jobbet idag för nu händer de en massa fram till fredag då han åker iväg :(

Just nu är de bara städ städ städ som gäller för mig, mormor o morfar kommer ikväll o ska bo i min lägenhet tills söndag (? tror jag) så vill ju ha det fint och så till dom.. så jag kommer att bo hos Andreas till fredag och sen hos mamma o pappa i helgen med Michaela, brossan och David.. ska bli en mysig helg faktiskt.. men vad händer nästa vecka då?.. förslag på vad man kan göra, när man går hemma sjukskriven?

Nee jag ska väl sätta igång med städningen här nu så jag hinner färdigt med allt innan jag ska börja göra mig iordning för Lucas 2års kalas i kväll :)

Hoppas ni får en bra dag!

Kram Kram

Kan inte sova..

Publicerad 2010-03-29 08:26:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Morrn.. nu har man vart vaken sådär två timmar redan o kl e bara tio över åtta.. har inte kunnat somna om sen Andreas åkte till jobbet.. jobbigt läge.. o ingen mobil har jag för den ligger ute hos mamma o pappa..

Nu tänkte jag mysa ner mig i soffan under en filt och se lite OC o försöka vila lite innan de är dax att göra sig redo för sjukhuset.. dax för ögon idag.. hoppas innerligt att de inte blivit värre igen.. efter sjukhuset blir de naturligtvis att åka till Andreas <3 Har ju egen nyckel så får gå o komma som jag vill.. så han tycker jag är knäpp när jag frågar om jag får sova hos honom :P haha.. men fråga måste man alltid tycker jag, även om jag måste säga att man tar de lite för givet hihi, vi sover ju med varandra varje natt typ.. kan redan tro vi bor tillsammans.. ;)

Helgen har vart bra.. massa mys med min pojk och igår var vi hos mina föräldrar o mös o käkade middag och så.. himla trevligt..

Neee OC o soffan var de nu ja :P Känner mig lite hängig.. men först veckans "chema"

Idag: Kalmar med mamma, sjukhuset och sen shopping.. sen ska jag vidare till Andreas.. äta tacos o mysa.. får se vad vi hittar på..

Tisdag: Hem igen, psyk kl 13.. sen har jag inget planerat än.. eller joo städa massa, för mormor och morfar kommer och ska bo här!

Onsdag: Pressentera Andreas för kompisarna haha.. näe men vi ska på 2års kalas till Lucas.. Mycket trevligt.. hoppas jag :)

Torsdag: ÄTNLIGEN, Emil o David kommer hem!! Underbart!! Mormor o morfar kommer också :) Så Andreas ska få träffa dom.. spännande <3

Fredag o helgen: Andreas åker iväg :/ Tio dagar utan min älskling.. kommer sakna ihjäl mig, men tur jag har familjen över helgen så ska mysa massa med dom..

Så ser min vecka ut.. vad ska ni göra??

Hoppas ni haft en bra helg, kommer en bild-bomb senare eller nån annan dag!

Puss o Kram

Väntat..

Publicerad 2010-03-27 11:37:00 i Kärlek är vackert!

Jag har på något sätt väntat på kommenteren från Jesper: "vad var det jag sa", men eftersom jag bett honom att inte höra av sig nåt mer till mig så var jag osäker på ändå om den skulle komma, men nu kom den och det är nog MÅNGA me honom som kan säga desamma.. "vad var det jag sa" och ja ni hade rätt.. det blev jag o Andreas efter lite om och men och styrka av mig själv att lämna Jesper och gå vidare från en "kärlek vid första ögonkastet - kille" Han kommer alltid betyda något för mig såklart och jag är fortfarande ledsen för det blev som det blev när jag ställde upp så mycket och gjorde otroligt mycket för denna killen och allt jag förlät, men nu är det över.. men Jesper.. eftersom du läser.. kommer alltid tycka om den Jesper jag lärde känna och acceptera den Jesper.. men den Jesper du var sista gången, den vill jag inte veta av, du vet att jag tog dig som du var med dina problem, men för de kan man inte behandla en människa som en skithög!

Jag är idag glad över detta beslut, jag är så himla lycklig med Min Andreas <3 Älkar honom.. vet att de kanske är snabbt, men aa jag älskar denna kille, jag trivs grymt bra med honom och allt går så snabbt, men det skrämmer mig inte lika mycket längre.. känner mig mer säker än någonsin, känner knappt några tvivel.. vi kan inte vara utan varandra..

Om en vecka så åker han.. är borta i tio dagar.. hur ska detta gå? :O Äsch är ju bra att vara ifrån varandra också.. dom tio dagarna kommer jag nog försöka ägna åt min katt, vänner, familj och lägenheten.. jobb kan jag ju glömma.. Var nämligen hos läkaren igår.. IGEN och blev sjuksrkiven till 1Maj.. helt otroligt.. en vecka eller två räknade jag med.. men inte.. risk för bråck om jag bär fel eller för tungt, så är väl bara till att lyda och se glad ut antar jag..

Det är väldigt mycket Andreas, sjukhus, vila just nu.. Sjukhuset känns de som jag åker fram o tillbaka till hela tiden, på måndag är det dax igen.. Psyk sköter jag och går till, var där förra veckan.. han blev super glad för jag träffat nån och det stora samtalsämnet var Andreas.. hehe.. ska dit nästa vecka igen..

Ikväll blir det bara massa myspys med Andreas, tända ljus.. räkor, baguetter, vindruvor, mouserat vin o massa gott.. ska bli riktigt mysigt har vi besämt och det lär det bli..

Igår var det ju bio med Andreas o hans mamma.. farsan, ritkigt bra film.. fick många goa skratt o även rysningar genom hela kroppen.. innan bion var bo hos hans mamma och käkade smörgåstårta som jag o Andreas hade gjort.. smarrigt värre.. sen efteråt blev det en runda till lilla pub och tog en öl.. eller jao.. dom tog en öl, jag drack mitt isvatten ;P Hehe

Det är väl ungefär det som händer, kände att jag behövde skriva av mig lite.. nu blir det att sätta igång me hemmet innan jag behöver vila igen..

Ha de gott där ute.. kram Kram

Förtjänar jag det verkligen?

Publicerad 2010-03-23 11:34:00 i Kärlek är vackert!

Förtjänar jag verkligen att vara såhär lycklig med någon? Jag har länge trott att jag inte ska finna stora kärleken efter allt skit med Jesper.. Trodde inte jag var värd nån omtänksam människa utan att om jag skulle hitta nån så skulle de vara nån som älskar sitt ex eller som är otrogen..

Nu har jag hittat en omtänksam o världens snällaste kille.. helt enkelt helt underbar.. men förtjänar jag det? Är det sanning denna gången? Hur vet jag?.. Antar man aldrig vet men jag vet iaf att det känns rätt..

Ena sekunden tycker jag att jag förtjänar att få denna kärlek mitt i mitt liv som är katastrof, andra sekunden tycker jag inte att jag förtjänar det just för att jag är så sjuk och inte har nått liv.. varför då dra med ytterliggare en människa ner i skitet som egentligen skulle förtjäna nån mycket bättre?




Nee de var lite tankar från mig.. men nu hoppas jag bara på de bästa.. Han betyder oehört mycket för mig och jag är tokigt kär, vi kan inte vara utan varandra.. hur ska detta gå då han snart ska åka iväg o 10 dagar? hehe.. men de e bra, man behvöer längta efter varandra.. men de gör vi ju bara han är på jobbet hihi..

Vet ni vad de bästa är?.. Att han känner likadant, att han saknar mig o vill vara med mig precis hela tiden :) Underbart..

Nee nu ska jag gå o diska o göra lite fint innan de e dax att vila igen..

Imon ska jag träffa Caroline, ska bli underbart roligt.. blir ju allt för sällan nu för tiden!! o på Torsdag blir det sjukhuset igen och sen umgås med Jessica, på Fredag blir det bio med Andreas o hans mamma sen helgen får vi se vad vi ska hitta på..

Puss o Kram

Gårdagen o idag..

Publicerad 2010-03-23 10:14:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej hej på er.. passa på o uppdatera lite här nu medans man har tid o ork innan man ska sätta igång o fixa lite..

Igår mådde jag inge vidare på dagen så tog de mest lugnt för att sen ta tag i Andreas kök som jag plockade iordning så de blev snyggt o diskade en helvetes massa disk (vi har varit lite förslappade) tihi.. det kom helt plötsligt fram ett snyggt kök.. 

Efter Andreas slutade jobbet så åkte vi sen och handlade lite käk som vi skulle laga och sen blev det ikea med pizza buffé och köpte handtag till älsklings kök.. efter lite divideringar hit o dit o förslag från min sida så blev det dom handtag jag tyckte skulle passa och på de sätter jag tyckte och hur tror ni de blev? Joo de blev skit snyggt... Vi skruvade upp alla handtag när vi kom hem.. kanon snyggt, nu är de helt plötsligt ett modern, trendigt o väldigt snyggt kök.. me like :D

Sen var klockan rätt så mycket, så vi lagade lite gott käk o käkade o sen blev de lite film, tills jag höll på o somna i hans knä, så då kröp vi ner i sängen o bara mös en himla massa innan de var dax att sova..


Idag var jag svin trött på morronen, knappt att Andreas fick liv i mig så han fick nån puss.. haha.. då e jag trött vill jag lova.. men finns inget underbarare än att vakna upp på detta sätt och den turen har jag nu varje morgon typ.. myyyyys

Ska snart eller aa om 20 min typ, se våra bästa år och sen ska jag ställa mig o diska efter middagen igår.. har ont i magen idag och det skvalpar känns det som, så blir lugnt idag.. inte anstränga mig för mycket.. för sen när Andreas slutar jobbet så ska vi åka direkt hem till mig för att ikväll ha parmiddag med Malin, Jocke o självklart Melwin.. ska bli gott.. o Trevligt såklart ;) (Tur man har utbildad kok till pojkvän) hihi

Nee nu har jag nog inte mkt mer o skriva.. nu fick ni lite uppdatering iaf :)

Kram Kram på er.. från en sjukling som har ont, men som är såååå lycklig :D

Tack föresten för ni som kommenterar att ni tycker de är kul o läsa att jag e så glad.. de glädjer mig ännu mer!!!

Sötis dator..

Publicerad 2010-03-22 12:26:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej hej..

Sitter hos min sötis igen.. hehe ovanligt va? ;) Jag har blivit helt beroende.. han är som knark tror jag..

Vätskan i magen vill inte försvinna, börjar bli orolig.. har även haft tryck över bröstet och bak i ryggen nu igår o idag och blir helt svimfärdig mellanåt, vet inte vad de är för fel.. menmen.. går la över det med..

Annars e jag bara kär o lycklig nu.. en helt underbar känsla måste jag säga..

Sitter o tittar på foto på älsk dator.. så här ska ni få några..




Första kvällen Andreas o jag träffades, palace i Kalmar..
  


Var ute o åt med jobbet för ett tag sen, avskedsfest för en som gått i pension.. de var trevligt, efteråt så tog jag o min fruga o Emma varsen drink o snackade skit typ.. drinken var dock väldigt söt o sliskig.. usch


Bowla e riktigt skoj, även om jag inte e bra på det.. Andreas tävlar ju i bowling så han försöker lära mig men tycker redan jag har bra teknik :) Tihi
 


Haha, en jätte bebis :P *skrattar*


Love Love Love


Mys med Whisky och Andreas, mycket speciell katt som inte går till vem som helst, men mig gillar han tydligen.. mys
 

Jag.. sliten o trött men ändå så lycklig ;)


I Lördags så kände jag mig ganska så pigg och sminkade mig till o med.. Andreas undrade om det verkligen var samma tjej..


Söt är en ganska så bra fotograf ibland :) Till o med jag gillar dessa två bilderna..
 

Sen på kvällen var vi en runda hos hans kompisar och tog de rätt så lugnt med tanke på att jag inte orkar göra så mycket, men de var trevligt..


Me like :)


Jag tror detta är riktig kärlek <3 Det känns otroligt rätt fast jag fortfarande är mycket förvånad! Du betyder super mycket för mig Andreas!!!!!


Det var allt jag hade just nu.. ska ta o hoppa in i duschen snart o sen fixa lite.. men först ska jag vila en stund..

Hoppas alla mina läsare mår bra..

Kram Kram

 

 

Lycka..

Publicerad 2010-03-18 12:41:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Kärlek kan faktiskt vara lycka, men jag är fortfarande i chock.. hihi.

Nu ska jag snart bege mig till mamma, återbesök på sjukhuset idag.. tur det, annars hade jag fått åka in akut igår kväll igen, upptäkte att jag har massa vätska i magen igen.. suck..  trycker man på ena sidan skvalpar de på den andra.. o idag har jag fått feber.. blir så trött på detta.. måste uppdatera sjukhusbloggen nån dag, har ju hänt en hel del.. men inte orkat det ännu..

Går allt som det ska så åker jag till Andreas ikväll, men man vet ju aldrig vad dom beslutar sig för o göra med min mage på sjukhuset så vi får helt enkelt se..

Imon ska jag nog träffa Malin o Melwin me :D Weeii så trevligt hihi.. men får se hur jag mår o hur de går idag.. känns inte som man just nu kan planera så mycket.. känns som de mest e sjukhus som gäller nu :(  Tur man hinner med lite kärlek mellan också.. tihi

Nee nu ska jag packa de sista och sen kila..

Hoppas ni andra mår bra.. Kram Kram

Bilder kan säga mycket..

Publicerad 2010-03-17 12:09:00 i Kärlek är vackert!

Vad säger dessa bilder dig? ;)



Alla hjärtans dag!


27/2



1/3


16/3 - En dag att minnas!






Visst senni.. bilder kan säga mycket :P

Tror jag har magkatarr eller början till magsår så börjat medecinering mot det nu.. illa.. men hoppas det ska hjälpa, är väldigt otäckt att ha svidande mage hela tiden.. fast min mage är även fylld med fjärilar :) Tihi..

Idag ska jag försöka orka städa lite här hemma.. försöka ta de lugnt o i den takt jag orkar, inte lätt men jag måste.. annars vet jag att jag kommer få ont.. när kan man börja påskpynta förresten? :D

Sen ska jag laga köttfärsfyllda fransbröd och god sallad tills ikväll för då kommer Andreas igen.. efter han tränat så blir rätt sent ikväll, men vad gör de? ;) Tihi

Nee dax att gå o ge sin mage lite mat kanske, den pratar nåt förskräckligt.

Kram på er




Svar på kommentarer..

Publicerad 2010-03-16 09:45:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Hej hej..

 


Nu har jag äntligen tagit mig tid och ork att svara på alla kommentarer som jag fått, så nu är de bara att gå in och titta och läsa ;) Haha.. förlåt för sena svar.. tänkte även gå in o läsa lite bloggar som jag inte gjort på väääldigt länge.. känns som jag missat en hel del..

 


Sitter hos Andreas, har ont som fan idag :/ Men de går åt rätt håll iaf.. drygt att de är så många timmat tills han kommer hem från jobb dock, saknar honom :O

 


Annars händer det inte mycket just nu, ska snart gå o se om jag hittar nåt o äta till frukost o sen lägga mig i sängen o vila o se våra bästa år :)

 


Tycker om dej A...... !!!!!!


Puss o Kram

Så skönt o vara hemma..

Publicerad 2010-03-15 09:52:00 i Tankar och funderingar!

Tänkte slänga upp lite bilder, jag är dålig på o uppdatera här.. första gången som jag har dator igång sen jag kom hem från sjukhuset.. otroligt skönt att vara hemma men de blir väldigt mycket vila, är fortfarande helt slut typ..

Nu sitter jag här o tänker på Jonna som ligger o blir operead nu.. lilla flicka, men allt kommer gå super bra :) De vet jag.. hihi..

Tänker även på Andreas.. helt underbar, är tomt nu när han e på jobbet.. tur vi ses när han sluta igen.. drogen själv.. jag är lite förvirrad men .. de börjar verka kärlek bannemej.. tralalalalala ;)

 Som sagt e fortfarande förvirrad.. Finns ju dom som e kvar i min skalle, men jag behöver inte elaka människor i mitt liv, jag behöver ha nån som jag tycker om och har roligt med och det har jag verkligen hittat.. han är sprallig, rolig o helt underbar på många sätt.. kan inte tro de är sant nästan, kan nån tycka om mig såhär mycket utan att lura mig??!

Neej jag tycker inte om honom för att jag saknar att han nån!! Lika bra o skriva de direkt.. jag tycker om honom för att han är HAN o ingen annan..

Idag ska jag till psyk-läkaren, kolla medecinen o så.. sen blir de bara att vila för att sen åka till Andreas i eftermiddag.. ska föresten lägga mig redan nu när jag skrivit klart här.. vila är något jag gör hela tiden nu, jag orkar inte göra så mycket annat faktiskt, märks verkligen att jag inte är mig själv riktigt när det gäller det.. men de går iaf åt rätt håll och jag är hemma från sjukhuset.. och det är de som är huvudsaken, det andra får ta den tid det tar!

Nee nu orkar jag inte skriva mer.. här kommer lite bilder.. från 1 Mars..

Spela yatzy har de blivit mycket nu.. men det är skoj =) Här e sötnöten som spelar :P Första gången vi spelar yatzy tillsammans.. måste ju dokumenteras :P SKratt


En Sliten Therese..


<3


Söto..


Myyyys på hög nivå!!!!


Det var allt jag hade just nu.. nu ska jag vila lite så jag orkar vara uppe lite sen..

Puss o Kram från sjuklingen..

Dålig uppdatering..

Publicerad 2010-03-11 13:23:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

.. för jag ligger på sjukhuset igen.. gjort sen söndags.. ska uppdatera sjukhusbloggen när jag orkar.. www.tuccitsjukhus.blogg.se ...

Är helt sjukt trött, nästan bara sover och har besök, jaa för denna gången har jag för ovanlighetens skull haft mycket besök.. min fruga Jessica är här varje dag och Andreas är här varje dag, igår viste han att det var äcklig mat här på kvällen så då kom han med hemmagjord hamburgare till mig :) Mumma.. jag blir helt bortskämd av denna pojk <3 Även Angelica, Oliver, Malin o Malwin har varit här.. tack för ni ställer upp för mig :)

Mamma har bott här med mig sen jag fick åka in, men igår åkte hon hem så nu e jag ensam, pappa har varit här idag på lunchen.. precis som nästan alla andra dagar.. jag har fan ta mig världens bästa föräldrar som alltid ställer upp! ÄLSKAR ER!

Idag har jag varit duktig o bara tagit en morfinspruta, var tvungen så jag kunde vara uppe o gå lite efter lunchen, men nu är jag helt slut efter att ha skrivit detta inlägg så nu ska jag vila igen.. så jag e lite pigg när frugan kommer på besök vid fyra och sen kommer Andreas senare frammåt kvällen med räksmörgås till mig.. han ser verkligen till så jag får i mig lite mat, är ju inte sugen på sånt nu.. vill bara sova sova sova o åter sova..

Kraaaam

Bild-bomb... Angelicas 30års Kalas.. 27/2

Publicerad 2010-03-07 12:41:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Otrolig charmiga Oliver... jag bara ÄLSKAR dessa två bilderna!
 

Mamma o Oliver :)


Min lilla Mamma :) Underbaraste mamma man kan ha..

  

Just me :)

 


Födelsedagsbarnet, tårtan o pressenöppning :)

  

Hon fick en snygg Micro av oss som jag o Andreas valt ut.. hon blev super glad hehe :)


Jag o charmtrollet :)

 

Leka med kartong e väldigt kul ;) hihi
 

Tack för ett trevligt Kalas :)

Föll ihop...

Publicerad 2010-03-07 10:44:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

God morgon, vaknade sista gången nu av att Andreas ringde, jag somnade om när han o jag messade, så han blev lite orolig.. gulligt..

Sen fick jag försöka typ i 30 min för att ta mig upp ur sängern.. aj aj.. men till slut gick det så gick på toa o sen gjorde en smörgås och sen la jag mig igen.. så nu ligger jag här med oc på tvn, äter smörgås o skriver blogg..

Har så sjukt ont o vågar knappt vara uppe nu när jag är ensam, för igår när jag skulle resa mig från toan så föll jag ihop och slog mig.. tog tid o ta mig upp eftersom de gör så ont.. men jag lyckades iaf fastg idag ser de ut som de läckt från såret.. hmm.. vi får väl se sen hur de ser ut..

Andreas ringde igen o frågade om jag verkligen klarar mig ensam tills han kommer i eftermiddag/kväll.. jag lovade o försöka ta de lugnt o ligga mkt i sängen, får se hur det går.. kanske kommer nån annan på besök idag på dagen? Nån som har lust? hihi

Nee blir jobbigt att ligga såhär o skriva. uppdaterar säkert senare..

Kram Kram

27/2 bild-bomb

Publicerad 2010-03-06 21:19:00 i Kärlek är vackert!

Andreas :)



Jag..
 

Tittar på melodifestivalen :)


Andreas igen..


Snyggo :P hehe


Andreas o jag ;)
 


Myyys



Underbara vän... vi har de verkligen såå kul :)

Puss o Kram

Nollad o förvirrad..

Publicerad 2010-03-06 18:44:00 i Tankar och funderingar!

.. Det är nog precis vad jag är.. nu sitter jag hemma helt ensam i min lägenhet efter att ha varit hos Andreas nån dag.. Igår kom även Jonas från skåne så har haft de jätte trevligt.. även om jag mest vilat.. idag har vi varit hos mamma o pappa.. tror både Andreas o Jonas tycker om dom :) Pappa o killarna körde lite hellikopter o så o så fikade vi och jag tog en härlig dusch..

O nu sitter jag här.. helt ensam efter att dom lämnade mig.. kändes jätte konsigt o ja tårarna spräckte sig ut genom ögonen när vi sa hej då.. vet inte varför? Känner jag mer än jag tror och vågar erkänna? Eller är jag rädd för ensamheten?

Helt praktiskt så finns det ingen bättre kille tror jag.. men sen ligger ju den där Jesper o gror i skallen på mig.. blir galen.. varför skulle jag träffa honom igen, när han bara skulle såra igen? Jao som sagt.. känner mig helt nollad o förvirrad.. men igår kväll var en helt underbar kväll då vi bara mös en massa o pratade o så.. mys på hög nivå medans Jonas låg nere på golvet o sov :) Hihi

Jag har fått högre feber.. 38,5 visade den hemma hos mamma idag och kan nästan slå vad om att jag hade ännu högre igår kväll hos Andreas.. men men.. de ger väl med sig det också..

Känner mig just nu helt slut.. så ska lägga mig o vila ett tag nu igen.. försöka iaf..

Hoppas ni alla mår bra?

Kramis

Smärta..

Publicerad 2010-03-06 09:57:00 i Kärlek är vackert!

Hatar denna smärta, igår kväll låg jag hos Andreas o spyde av smärta medans dom andra killarna spelade spel..

Tror jag börjar känna nåt som jag inte trodde var möjligt just nu.. Hände nåt igår kväll som gjorde att ett ljus gick upp för mig.. vet inte än vad det är.. men men..

Andreas är iväg o jobbar och jag o Jonas ska snart käka frukos.. sen ska dom köra hem mig.. har så ont så behöver hem o vila, även om Andreas sett till så att jag vilat massa här och passat upp mig :) o duscha hos mamma måste jag göra, måste ju ha hjälp o sätta på korsetten efter duschen..

 


Ikväll vet jag inte vad som händer, väldigt lugnt blir det nog med medlodifestival..

 


Nee nu pep min mobil.. tror de är söt..

 

Kram

Hem..

Publicerad 2010-03-04 08:49:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Weeeiii idag får jag åka hem :D Underbart.. men först ska jag ta första duschen efter Operationen och sen äta pannkakor o sen gå ner o kolla vart jag står på väntelistan för brösten :D Weii

Sen blir det hemgång.. sååå härligt..

Puss

Andreas

Publicerad 2010-03-03 21:58:00 i Allt om allt, vardagen helt enkelt!

Andreas har nyss varit på besök här på sjukhuset hos mig :) Trevligt med en frisk fläkt som kom.. hihi.. men som vanligt fick han mig o skratta.. vilket gör rätt så ont med nyopererad mage för er som inte visste :P hihi.. men trevligt var det iaf :D

Nu sitter mamma jag o två till ute i dagrummet och ser lite tv.. eller dom ser tv o jag ser på datorn ;) haha.. ska väl snart gå o lägga mig, börjar bli rätt så trött.. har varit uppe hela kvällen :) Det går åt rätt håll så imon åker jag hem :D Skönt.. eller hem o hem, åker till mamma o pappa..

Har sett min mage idag.. är ju lite skillnad om man säger så ;) hihi.. fast är ju fortfarande svullet.. men här kan ni få smakprov.. lägger upp som små bilder om nån e lite känslig? .. klicka på dom så kommer större..


Innan
  

Efter (fortfarande svullet)
  

Det var allt för mig för ikväll.. hoppas ni alla har det bra..

Jag längtar tills jag får åka hem imon, men innan dess ska jag duscha och äta pannkakor ;) Hihi

Puss o Kram

Operationen avklarad..

Publicerad 2010-03-03 12:35:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Sjukhusbloggen är nu uppdaterad...

Ligger här i min sjukhus säng nu och vilar lite efter god mat.. får inte åka hem idag.. har för mycket smärtor.. så blir en dag till.. dom hade nämligen räknat med att skicka hem mig på förmiddagen idag, men ikke...

Ikväll kommer kanske pappa på besök om han orkar, i så fall ska Andreas åka med honom.. fast pappa var så trött o så, så han kanske skippar o komma idag.. i så fall kanske Andreas kommer själv.. får se.. han e ju så go o vill verkligen komma hit.. dessutom hade han en överraskning *nyfiken* hihi

Tänkte lägga mig o titta lite på OC.. har så jävla ont nu, ändå e de typ en timme sen jag fick tabletter, men de har inte hjälpt särskilt mycket.. uscha..

Nee vila o OC blir de nu... hoppas ni har de bra..


Känner mig jätte tjock o fet :(

Kram Kram

Nu är de snart dax..

Publicerad 2010-03-02 11:38:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Iaf är det dax att koppla ner o packa ner datorn.. o invänta operationen.. fått lungnade o duschat.. men tror ni jag märker nån skillnad? Näe inte de minsta.. men men.. ska väl gå bra kanske.. får vi hoppas..

Ha de bra alla vänner så hoppas jag vi hörs igen!

Kram Kram

Nervositet.. idag gäller de..

Publicerad 2010-03-02 09:26:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Nu är dagen kommen, dagen då jag ska få en plattare mage.. spännande men nervöst..

Sitter ute i allrummet o dricker en kopp te med solen som skiner in genom föndtret... får inte äta nåt men får dricka klara drycker till halv tio.. sen ska jag prova ut en gördel som jag ska ha efter operation sen.. läkaren har vart här o ritat på mig på morronen, snyggt.. haha inte.. men hoppas de blir bättre sen haha.. dom sa även att jag kanske får åka hem imon, man kanske inte behöver ha drän två dagar.. men vi vet ju hur jag är, så lär inte få komma hem förens tidigast torsdag iaf skulle jag tippa på..

Vid halv elva blir det sista duschen, jag är nervös.. nu närmar det sig med stormsteg och det är med myyycket delade känslor.. ska bli spännande, samtidigt är jag sjukt rädd o nervös..

Tänk om jag inte blir sövd ordentligt?
Tänk om jag aldrig mer vaknar upp o får se min mage?
Hur ont kommer jag ha efteråt?
När kommer jag få komma hem, kommer jag få komma hem?
Kommer allt gå som det ska?
Tänk om dom gör nåt fel så jag blir förlamad eller nåt annat skit?

Jao de e mycket som snurrar i skallen på mig och jag är så delad, men nu får vi hoppas på det bästa iaf.. mer kan jag inte göra..

Tur man har underbar mamma som är med o stöttar mig.. o Andreas som skickar sms o pratar me mej så jag får komma på lite andra tankar och som är en liten possetiv fläkt i allt..

Nee nu ska jag dricka upp mitt te sen är det nog dax att prova ut gördeln.. Lycka till säger jag till mig själv med skakande händer som jag nu skrive$r med..

Kram Kram

Sista duschen..

Publicerad 2010-03-01 22:18:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Nu blir de sista duschen för ikväll sen får de bli lugnande o sömntablett o sängen.. sjukt nervös.. inte orkat uppdatera.. mår inge vidare men de ska nog gå bra.. ska iaf bli jävligt skönt o sova :D Uppdaterar i morgon innan jag opereras troligen!

Kram Kram

Från Oskarshamns-sjukhus!

Publicerad 2010-03-01 12:47:00 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Aha då sitter man här på sjukhuset.. jävligt drygt måste jag säga.. sjukhusbloggen är uppdaterad.. www.tuccitsjukhus.blogg.se

Sitter här i ett allrum me mamma, tur man har datorn med sig.. lär bli en mycket dryg dag och kväll idag.. uscha.. det är nu man kommer på hur jävla tråkigt de är på sjukhus.. vad ska man göra liksom? :O så lär bli lite uppdateringar i bloggen skulle jag tro :P Brist på annat ni vet... men vi får se.. kanske inte blir nånting? :P

Vi har fått ett jätte stort rum, mamma och jag.. hon blev inskriven hon med, dom är verkligen jätte snälla här.. men jag vill hem ändå, redan trött på detta :P hehe.. men tänk vad fin jag ska bli sen :D Hoppas jag iaf..

Nu ska dom även ringa o undersöka om man får vara med på uppvaket och hur dom anser att man får vara med när jag somnar.. eftersom jag vart me om de jag vart så e jag livrädd för sövningen.. usch, men hoppas verkligen de ska gå bra.. dom e verkligen hjälpsamma..

Nee ska se om de e nån rolig ute på msn som kan fördriva min tid lite ;)

Kram Kram

Dagen mot en plattare mage..

Publicerad 2010-03-01 07:07:00 i Tankar och funderingar!

Dagen mot en plattare mage närmar sig med stormsteg.. det är med delade känslor jag idag går upp ur sängen, ångest, oro, nervositet samtidigt som jag är spänd av förväntan efter resultatet..

Idag fick jag höra dom första orden rakt mot mig: "jag vill bara säga att jag tycker om dig".. jag viste inte riktigt vart jag skulle ta vägen eller vad jag skulle säga.. det blev bara en kram och väldigt tyst.. önskar så jag kunde känna på de sättet, att jag kunde vara kär i rätt person.. men de vet väl alla som läser min blogg att jag tyvärr är kär i Jesper.. men ska försöka att inte tänka på det nu, måste koncentrera mig i mig själv och på att försöka tänka possetivt om operationen iaf..

Snart dax att ta en dusch, för att sen göra mig klar för att börja min resa mot oskarshamns sjukhus.. det är nog med delade känslor jag kommer att lägga mig på operationsbordet i morgon.. jag är splittrad, som med de mesta andra nu för tiden.. helt förvirrad..

Nee ringa mamma och sen in i duschen.. jag uppdaterar nog mer under dagen sen på sjukhuset skulle jag tro..

Kram en sjukt nervös, ångestfull och förvirrad Tess

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela