Välkommen!

Då var det dax att lägga sig under kniven igen..

Publicerad 2014-11-07 17:21:11 i Att leva med sjukdom / Sjukhusvistelser!

Var på Öalnds köpstad igår och skulle handla lite mat med Emrick och Jenny.. precis när vi är klara så ringer min mobil.. "inget uppringnings-ID".. jag svarar lite glatt, men när jag lägger på är jag långt ifrån lika glad, jag brister ut i tårar istället..
 
Det var besked om att jag har operationstid den 5/12, mindre än en månad kvar.. det kommer jävligt opassande.. först och främst är det mycket på jobbet och jag trivs så jävla bra så vill inte riskera nåt där.. och dessutom skulle Andreas och jag bo på hotell den helgen och mysa, Andreas har blivit sponsrad att få gå ledarutbildning inom bowlingen och jag skulle följa med och bara mysa och ta det väldigt lugnt på hotellet.
 
Kvällen igår blev därför inte alls som den skulle.. jag grät och skakade och hade såna ångest-attacker.. men när jag ringde mamma och pappa sent på kvällen så hade dom redan hunnit planera att dom skulle åka hit och vara med mig på operationen så att Andreas kunde åka iväg i alla fall.
 
Det är mitt bråck i magen som ska fixas.. och det gick inte att flytta fram operationen då läkarna redan tycker att det gått alledes för lång tid redan nu.. dessutom är det två läkare som ska utföra operationen varav den ena jobbar i Oskarshamn egentligen.. så min vilja om att skjuta fram operationen till efter jul var inte så lyckad..
 
Åååhhhh jag orkar inte med detta nu, det är så sjukt mycket ångest nu för så många saker så jag känner mig helt utmattad..
 
Men ikväll blir det i alla fall en lugn kväll med massa Idol-mys medans Andreas och Stefan ska spela.. jag lär somna innan idol är slut, men de är ju en annan femma ;)
 
Hoppas ni mår bra och att ni får en super bra kväll allesammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela