Välkommen!

En fantastisk lycka!

Publicerad 2014-11-10 12:58:00 i Barn i min närhet som betyder mycket för mig!

 
Jag får vara med och dela en fantastisk lycka med en kompis som tyvärr blivit ensamstående med ett barn och ett som är på väg, men samtdigt så har jag genom detta fått en så himla stor och speciell chans i mitt liv, jag kommer att bli "extramamma" till denna lilla knodden.. jag har verkligen varit med från början med detta lilla barn.
 
Förra veckan så var vi på första ultraljudet, mina tårar rann konstant, vilken känsla att få se den lilla grodan sparka runt där inne i magen, mäktigt! Även om de inte är i min mage så är det så nära jag bara kan komma en graviditet, helt otroligt!
 
Här är "vi" i vecka 12+3 på ultraljudet! 
 
Det var en stillsam liten bebis som allt var bra med, det var mycket oro innan så det var verkligen en sten som släppte när man såg de lilla hjärtat slå på skrämen, men att vända sig ville den inte ritkigt, men till slut så, men bara så vi fick en bild på det, sen var det tillbaka till utsprungsläget och sparka igen.. tänk vilken stark vilja redan som så liten ;) Vad ska de blir av denna lilla knodd tro? hihi
 
Julaftonsveckan är det dax för ultraljud igen.. och man längtar, det är så spännande detta!
 
Tusen tack för jag får vara med och dela detta med er! Mina tårar rinner både av lycka och av sorg. Så älskad från första stund!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela