Välkommen!

Mamma och pappa på besök..

Publicerad 2011-10-31 09:16:00 i Familjen betyder allt!

Ibland kommer faktiskt min mamma och pappa på besök, även om det inte är så ofta.. eller aaa sista tiden har mamma varit här oftare iaf ;) det går i perioder hehe..

Men nu när man ses blir det så mycket mysigare faktiskt, fast är ju alltid mysigt att träffa mamma och pappa såklart <3 man saknar dom ju nu när dom bor så långt borta.. men ska inte klaga på det heller, vi ses väldigt ofta med tanke på avståndet, tur det, hur skulle jag annars klara mig?!


jag gillar o skämma bort mina nära o kära med pressenter.. idag var det grabbarnas tur och vad passar bättre än cars-papper då? hehe

 

Mina underbara föräldrar <3


Min älskling blir glad när jag är sådär tokig som han säger och kommer med pressenter bara sådär utan anledning :) men givetvis är ju anledningen att jag ÄLSKAR honom så enormt mkt <3


Är han inte söt? ;)


Tokig i nappar är vad han är den där Ante!


Pappa och Andreas fick för sig att dom skulle ha svärfar och svärson mys i soffan med film och gott.. mamma och jag fick så fint vara med om vi ville, men vi var inte direkt intresserade av att se dom filmer dom hade köpt när dom var ute och shoppade på dagen!


Glada gubbar ;)


Istället myste mamma och jag ner oss i sängen för mor och dotter-mys med massa gott och självklart idol ;)


Mamma har fått nån idé om att börja sticka och självklart skulle hon få in sin dotter i detta också.. och hon lyckades ;)
 

Så kan en helg så ut då vi har mamma och pappa på besök här hos oss, riktigt myyys <3

Förresten blev klar med min stickning härromdagen.. här har ni resultatet!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela